|
|
#2401 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Die Welt hat sich geirrt.
Świat się pomylił. Und die Ho:lle war los... I rozpętało się piekło... Wie kommt es, dass ich dich immer noch liebe? Jak to możliwe że wciąż jeszcze cię kocham? Ich habe nichts zu verlieren. Nie mam nic do stracenia. Lass das sein...das war einmal... Zostaw to...to już dawno minęło...
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
i moja. nasza. bajka się skończyła. ale to Ty zamknąłeś tę książkę...
a jak życie jest do dupy to gdzie się składa reklamacje? brązowooki brunet, który zniszczył mój kawałek życia. cukierkowe marzenia w lukrowanej głowie.
|
#2403 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Paajkaa - przepraszam, że nie pomogę ale mam szlaban na kompa, także jestem tutaj po tajniacku < hahaha > ; ** _________________________ _________________________ _ too many mutha' uckas
![]() nie mam czasu dla ciebie ,siebie, nikogo widziałam szczęście, wiesz? bez ciebie stają zegarki. czwarty kosz po lewej w sam raz na odrzucone uczucia
|
|
#2404 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więcej takich ![]() "zostają po nich buty i telefon głuchy.." nie zgaduj proszę to nie ma sensu, na to już za późno, nigdy nie potrafiliśmy zauważyć czasunie mamy sił i jesteśmy zmęczeni, znamy sie na wylot przez chwile bądź cicho i nic nie mów, daj mi tańczyć, kochajmy się w wyobraźni, milion wybuchów, rozbłyski na mózgu i śpiączka, niebo już nas nie chce-boi się. strach, boisz sie zapukac miedzy nami tak strach, ja cie prosze o kredyt zaufaniatyle samo milosci mam do wziecia co do dania Gustuje w Twoim smaku i stylu men ;> To już minęło, ten klimat, ten luz Ci wspaniali ludzie nie powrócą Nie powrócą już ... Znajdzmy dzis dla siebie cudowne miejsce i oby takich miejsc było jak najwiecej, aby miłość panowała wszedzie jak najczęscie, zeby cały świat ogarneło wieczne szczęscie. baunsuj kręć, baunsuj kręć 'tam, gdzie niebo lekko dotyka wody' kto wie co znaczą wielkie słowa kto wie jak znaleźć słów tych sens wciąż wielcy ludzie, wielka mowa oni chcą za nas trzymać ster lecz każdy człowiek żyje po to by światu dać choć trochę dnia by przeciwstawiać się kłopotom i zawsze sobie radę dać Bliżej i bliżej podejdź do mnie jeszcze, Może usłyszysz dla kogo bije moje serce, Do przodu idź bo tam gdzieś jest takie miejsce, W którym każdy z nas może odnaleźć swoje szczęście. więc proszę pana, dlaczego wszyscy gdzieś idą i już nie wracają? Ja w potrzebie trafić chcę do samej siebie kroki myląc chociaż byłam tam przed chwilą. na siłę mówić nie będę, bo krzyczeć nie potrafię. troszku dużo dodałam :d ale nie martwcie się to dzisiaj ostatnia dawka
buziaki moje wy cudaki |
|
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
unattainabl --- dziękuję ślićznie, oczywiście, że się przydały
Znajdź mnie tu Mów do mnie Chcę czuć, że jesteś Muszę Cię słyszeć Jesteś światłem Które mnie prowadzi Do miejsca Gdzie znajdę znów ukojenie Jesteś siłą Która sprawia że wciąż idę Jesteś nadzieją Która sprawia, że wciąż ufam Jesteś życiem Dla mojej duszy Jesteś moim celem Jesteś wszystkim Więc jak to możliwe Że stoję tu z Tobą I nie jestem poruszona Czy powiesz mi Czy możliwe jest Coś lepszego niż to Uciszasz burze Dajesz mi odpocząć Trzymasz mnie w swoich dłoniach Nie pozwolisz mi upaść Czy na rozstajach znajdę drogę by przestać żyć przeszłością? Żyję, ale czas bym zaczęła żyć tak jak chcę! Moje życie przeciekło ci przez palce.. To wszystko jest cudowne Żyć szczęśliwie Zgubić to wszystko Myśląc że masz wszystko Część mnie umarła, gdy pozwoliłam Ci odejść.. Próbuję zasnąć w nadzieji na sny.. Liczę na kolejny dzień, tylko po to by zobaczyć jak mnie rzucasz... |
|
|
|
#2406 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a znalazłoby się coś i dla mnie?
Proszę Was o opisy, które pokazałyby jaką nie chęć mam do facetów i jak mi co niektórych jest żal. Może wyjaśnię o co chodzi, żeby Wam było łatwiej... Więc tak, w sylwestra byłam dość blisko z pewnym chłopakiem, który potem mnie delikatnie mówiąc "olał". Chociaż pokazywał wcześniej, że mu zależy. Bawiliśmy się, okazywaliśmy sobie uczucia itd... (Ale nic między nami więcej nie zaszło...) A teraz rozgaduje plotki o mnie swoim kolegom i idzie to tak dalej. Są to bardzo nie przyjemne rzeczy, krótko mówiąc głupoty, za które ja muszę teraz ponosić konsekwencje. Po prostu chwali się nie wiadomo czym i zmyśla. To tyle ; ) Bardzo Was proszę o pomoc i z góry dziękuje Jesteście świetne.
|
|
#2407 |
|
Przyczajenie
|
agattee - świetne opisy , kradnę
![]() * Twoje szczęście zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Każdy Twój sukces, każda nowa znajomość, praca, każdy spędzony tak, a nie inaczej dzień jest Twoim dziełem. Jeżeli chcesz być naprawdę szczęśliwy, to nie możesz szukać tego szczęścia na zewnątrz i zdawać się na innych ludzi. Niczego wielkiego w ten sposób nie osiągniesz. * Utknąłeś w porażce. * Uważaj, czego sobie życzysz, bo kiedyś to może się spełnić. * Bądź silna, wytycz granice, nie ufaj ludziom, bo i tak cię wykorzystają, kiedy tylko odkryją twoją słabość. * Gdy jesteśmy zazdrośni, przekonujemy się, że kochamy, tak jak przekonujemy się, że żyjemy, kiedy nas coś boli. * Powinieneś wiedzieć lepiej od innych ludzi, że to, co martwe, powinno zostać martwe. * Nie ma drugiego człowieka takiego jak ty. Jesteś jedyny w swoim rodzaju i wyjątkowy, całkowicie oryginalny i niepowtarzalny. Nie wierzysz w to, ale naprawdę nie ma żadnego drugiego takiego jak ty. I żaden człowiek, którego kochasz, nie będzie już zwyczajnym człowiekiem. Jakaś osobliwa siła przyciągania promieniuje z niego. I ty zmieniasz się pod jego wpływem. J emu możesz nawet powiedzieć: "Dla mnie nie musisz być nieomylny, bez błędów ani doskonały, bo: Ja przecież Ciebie lubię!" Mam nadzieję że kilka Wam sie spodoba ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
loved dziękuję (;
a wszystkie najgorsze sny dzisiejszej nocy się spełniły. dzisiaj robię to co zawsze, czyli nic. otworzyłam pudełko pierniczków. zjadłam gwiazdki, a te w kształcie serduszek połamałam. pójdziemy tam, skąd już się nie wraca. czy chcesz, powiedz mi. popie*dolony świat pozorów .
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-07-23 o 18:27 |
|
|
|
#2409 |
|
Raczkowanie
|
ja lubię ostatni burdel mojej duszy.
już nie staję na palcach, nie podskakuję, bo na górze widnieje: 'spóźniłaś się'. zawsze się spóźniam, wyłącznie dlatego, że tak łapczywie pędzę. ale żeby się spóźnić na miłość? trochę dziś się rozpuszczę. ale teraz ścieranie podłóg, zmywanie w zlewie, to nic nie da, zawsze będę nikim dla ciebie. pójdę spać, zaprzestanę przyglądaniu się pozostałościom śladów twoich stóp wokół mnie całej.. mówisz, ze umrzesz, przeze mnie a to ty mnie uśmierciłeś, już dawno. obgryzłam paznokcie wszystkie, z braku papierosa, choć jednego dymiącego się papierosa. miałaś, miałeś, mieliście, ale nie zdołaliście. i szkoda, ze używam dziś tak prostych slow.
|
|
#2410 |
|
Przyczajenie
|
TiScatteroUnaFoto
Toogether93 agattee Kissabble Plotkaraaa jeanettex3 alexandretta chocapic NieMyslPoczujbajeczne poczucie humoru rebellious nussie asiek121 ^^ kochane i wiecznie okradane przezemnie Przemyśle sobie wszystko po swojemu. Bo to 'kiedyś' zależy od nas - jak będziemy o nie dbać. Przecież serca nie lubią cierpieć. -Dlaczego nic nie mówisz? - Cicho... Słucham jakie imię woła Twoje serce. Ej, po co Ci ona, skoro masz mnie? Zaklęcie nie trwa wiecznie. Zaczynam się martwić, że nie znajdziesz mnie w tym wielkim świecie. Żałuje dziś tych straconych dni. Macie może jakieś opisy o tym że mam urodziny w tą sobotę?-szukałam w wątku ale nie mogłam znaleźć ![]() Proszę.;/ bardzo mi zależy! Nie ma mnie na liśćie,ale spróbuje ![]() I znów o rok starsza. Uhuhu, ileż to już wiosenek sobie liczę. A w metryce znów przybyło kolejne 365 dni. Znów o rok mądrzejsza. Kochana tylko coś takiego przychodzi mi do głowy. Mam nadzieję, że jednak coś się przyda i spodoba Edytowane przez juulaa Czas edycji: 2009-07-23 o 18:54 |
|
|
|
#2411 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A do NieMyslPoczuj jesteś cudowna ! Twoje opisy dają tyle uśmiechu Kocham: agattee truskawkowa1993 rozsypanegwiazdy nydee Kissabble lovers2friends chocapic papergirl bananowalaska Plotkaraaa hotiie Kradłam wcześniejsze jesteście CUDOWNE ! ♥♥♥ _________________________ _ Ja cała nie tylko z ciała, że oprócz ciała mam przecież i duszę.
Twoja objętość nie drażni mnie tak bardzo, jak Twoje cholerne głupie samopoczucie. czasem szczegóły mówią więcej niż składanki wyrafinowanych słów. nie byłeś wart moich nerwów i łez ! nie wiem po co to wszystko chwytam powietrze, pożeram wrażenia Życie to ostry miecz, na którym Bóg napisał : " Walcz, kochaj, cierp". bo to my myślami tworzymy sobie świat! Nie ma krwi, nie ma żalu Pomiędzy myślami przedzieram sie do serca szminką kreślę nowe rany Mam serce wypełnione tobą po brzegi. Nieświadoma moc twoich dłoni choć nie jesteś moim pierwszym, to chyba już ostatnim Skoro i tak skończę w piekle, to mogę po drodze zaszaleć. twój pastelowy uśmiech -Właśnie biegam po mieście i szukam kogoś w kim mógłbym się zakochać -I co żadna Ci nie pozwala ? -Gorzej nie znalazłem właściwej -Czy myśmy się już gdzieś nie spotkali ? - Bardzo oryginalne. Na poduszce zapach Twój- Nim otulam się do snu. Chcę spokojnie zasnąć znów... -Czemu taka jesteś? -Jaka? -Taka cholernie wrażliwa albo cholernie obojętna? -Bo jestem cholernie inna niż te dziewczyny które znasz - Co możesz mi ofiarować? - Siebie i nic poza tym. |
|
|
|
|
#2412 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
_____________ nawet jeśli czasem trochę się skarżę - mówiło serce - to tylko dlatego, że jestem sercem ludzkim, a one są właśnie takie. Obawiają się sięgnąć po swoje najwyższe marzenia, ponieważ wydaje im się że nie są ich godne, albo że nigdy im się to nie uda. My, serca, umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach, które mogły być piękne, a nie były, o skarbach, które mogły być odkryte, ale pozostają na zawsze niewidoczne pod piaskiem. Gdy tak się dzieje, zawsze na koniec cierpimy straszliwe męki.
- ..będziesz moja i tylko moja? - Twoja, tylko Twoja, na zawsze Twoja. 04.07.2010r. Paweł ♥ Edytowane przez rebellious Czas edycji: 2009-07-23 o 18:47 |
|
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
nydee, Kama2704, lilyblack - dziewczyny, bardzo mi miło i dziękuję za uznanie
____ pozwoliłeś skosztować szaleństwa lekkość bytu filozofia z dupy łatwo własną dumą się zachłysnąć jak nazwiesz to bagnem, to chcę być na dnie wkur.wienie wzrasta widzisz? jak nam spierdala szczęście? świat potęguje chaos ilość jakości ustępuje miejsca jak już czas musi płynąć, to niech nic nie chce ode mnie znam setki innych powodów do dumy pier.dolić nieuzasadnione słowa krytyki i tak na dworcach sramy w ten sam kibel
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam. ale nie chcę wyjść.
kiedy cię zobaczyłam po raz pierwszy,wiedziałam, że nawet jeśli nie spotkam cię już nigdy w życiu - na łożu śmierci będę myśleć tylko o tobie. czy zdajesz sobie sprawę jak przerażającą władzę masz nade mną? zawsze realna, mało kiedy idealna. coś popsułam w telefonie, już nie łączy nas. modlę się czasem do telefonu, gdy cisza słuchawki huczy mi w głowie. |
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
to będzie ktoś, kto poda mi kredki kiedy będę miała ołówek. zrobi naleśniki z uśmieszkiem z dżemu. nie będzie pytał, bo będzie wiedział.
sprawi, że wiatr będzie miał zapach bryzy. przejdzie ze mną na czerwonym świetle. pojawi się nagle. a co najważniejsze będzie mnie kochał . - do widzenia... - gdzie idziesz? - wracam do rzeczywistości... chyba wymienię sobie serce . milczałeś. ale Twoje oczy powiedziały wszystko. mówiłeś, że kochasz i inne trele morele...
|
#2416 |
|
Raczkowanie
|
juulaa
96LadyPoziomka96 I o to chodzi... Bo w życiu chodzi o to, żeby byc trochę niemożliwym... ![]() ----------------------------------------------------------------------- Im więcej się uczę, tym więcej wiem, im więcej wiem, tym więcej zapomnę. Więc po co się uczyć? ![]() Raz na wozie, raz w nawozie! ![]() LUBISZ MIÓD ?? A PSCULKI LUBISZ??? ![]() jesteś tak leniwy, że przy Tobie leniwiec ma ADHD ![]() LoL - wyraża więcej niż tysiąc słów ![]() Ala ma kota, kot ma pchły, a w moim serduszku wciąż jesteś TY ![]() teraz ja odpoczne,a ty popracujesz, a pozniej ty popracujesz,a ja odpoczne ![]() Kto nie może dopiąć celu, ten chodzi z rozpiętym ![]() Piwo to wspaniały wynalazek! Koło też, ale koło z czipsami to jednak nie to.
|
|
#2417 |
|
Zadomowienie
|
Gdyby miało nie być jutra "Nie żałuj nic wyobraź sobie, że to był tylko sen"Pocałowałabym cię w usta, by poczuć smak życia. "Boisz się przestać, bo nie będą Cie szanować? I tak nie będą, wiem jak z Tobą postępować. Nie zamierzasz się zmieniać? To nie będą Cie doceniać" " Z tego Nie Będzie Miłości Może Być Tylko Afera Jesteś Słodki lecz Spadaj ... " "Siłą Możesz Mi Zabrać Wiele, Ale Siłą Nie Możesz Mi Niczego Dać" "Ludzi Się Nie Rani, Rani Się Drani!!" To, że płaczę czasem nie znaczy, że jestem słaba. To, że nie zawsze uśmiecham się nie znaczy, że nie jestem szczęśliwa. To, że często marzę nie znaczy, że nie patrzę realnie. To, że kocham za mocno nie znaczy, że można mnie ranić. To, że nienawidzę nie znaczy, że jestem zepsuta. To, że czasem milczę nie znaczy, że nie wiem co powiedzieć. To, że nie wiem co robić nie znaczy, że nie wiem jak żyć. .. i ciągłe patrzenie w dal, W moim innym świecie jest inna prawda,ze wzrokiem pełnym wspomnień. niby tak łatwo, a tak trudno. niby tak blisko, a tak daleko. to wszystko kiedyś minie, życie to są piękne, ale tylko chwile. życie to myśli regał, sny o tym czego się nie ma. nie lubię jak wciąż wypominasz tak te chwile, czy dobre czy złe - daj se spokój i tyle i ciągle i byle do przodu a po co ? bo chce świat obracać siedząc na jego szczycie ! Tu ciebie nie ma, to tylko wyobraźnia. I może dobrze, że los nie postawił na nas W tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania.
.. pamiętaj, że byłam . { miało być jak nigdy, skończyło się jak zawsze.. } ' Ty jestes tam, 'Naiwna wiara dziecka, że gdy się zamknie oczy, to wcale nie jest ciemno..'ja jestem tu. wiesz co to oznacza ? .. że jedno z nas jest w złym miejscu. ' Odwrotnością miłości nie jest nienawiść, lecz obojętność. - Wiesz, gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca (...)Jeśli mnie nienawidzisz, to znaczy, że nadal coś czujesz. Z puzzli układa świat. Zabrakło jej jednego, tego z napisem s z c z ę ś c i e ..
;( Edytowane przez daisuki Czas edycji: 2009-07-23 o 19:23 |
|
|
|
#2418 |
|
Przyczajenie
|
* Życie składa się z chwil. Ulotnych , niezapomnianych , takich których nie chce się pamiętać i takich które wgryzają się w świadomość i nie mają za żadną cenę ochoty jej opuścić
* Wszystko polega na tym, żeby człowiek był taki, jaki jest, żeby nie wstydził sie chcieć tego, czego chce i marzyć o tym, o czym marzy. Ludzie sa na ogol niewolnikami konwenansów. Ktoś im powiedział, ze powinni być tacy i tacy, i starają sie być takimi aż do śmierci, nie wiedząc nawet, kim byli i sa naprawdę. Nie sa wiec nikim i niczym, postępują niejednoznacznie, niejasno, chaotycznie. Człowiek przede wszystkim musi mięć odwagę byc sobą. * Radość często bywa początkiem naszego bólu. * Nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie, nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi. Sekret tkwi w tym, by się nie poddać. * Do mety przybywa się tylko po to By wyruszyć znowu dalej A tam gdzie jesteśmy obecnie To tylko etap naszej drogi Z odrobiną nadziei w zanadrzu Można zawsze wyruszyć z przeświadczeniem, że "każdy wieczór jest zapowiedzią jutrzenki" Zawsze można wyruszyć ponownie! * Tam gdzie bajka styka się z rzeczywistością ...^^ * Spróbuj zrozumieć... Nie świat. Na początek tylko mnie... i siebie. * Któregoś dnia może mnie nie być, po prostu załóż, przypomnisz mnie sobie, ale nie czuj żalu, Życie się będzie toczyć i tak pomału, wytrzesz z łez oczy, mnie nie żałuj.. *Przecież dobrze wiesz, że zrobię to, co będę chciała, a nie to czego po mnie oczekujesz i to, co chciałbyś abym zrobiła.
|
|
#2419 |
|
Raczkowanie
|
Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny.
![]() * tup tup tup idą sobie łosie - maja wszystko w nosie... ![]() * Po co jeść jak i tak gówno z tego bedzie ;D![]() * dziś jest czwartekkk jeeee;D a to znaczy, żeee... wczoraj była środa xP![]() * Życie zaczyna sie po trzydziestce ale po setce lub dwóch jest jeszcze lepiej ;D![]() * Pijany żyje krócej ale widzi dwa razy więcej ;p![]() * - nie wiem, nie orientuje się zakochana jestem ;D![]() * Happy three friends: me, myself and I ^^![]() * ide do kina na film pt. siedmiu zabitych walczy o życie ;D![]() * Melanż Tour 2009 ^^![]() * do pupci z taką robotką ![]() ![]() * ja wcle ni zjdm lter ;D![]() * Czasem mnie diabeł kusi, by uwierzyć w Boga.![]() * Suma kątów, za którymi tęsknię, jest na pewno większa od 360.* Dziś jestem leniuszkiem i leżę do góry brzuszkiem![]() ![]() ![]() * Nawet nie znasz mnie a może i znasz? ale nie do końca.. ;D![]() * O, cudowna potęgo kopniaka w tyłek. ;D![]() * chcę być pomylona, pomyleni mają w głowie słoneczko ;D![]() * A Ty odchodzisz już 30 raz..![]() * Każdy facet jest beznadziejny.. jak nie teraz, to za chwilę ;D![]() * =O zieeeewwaammm ;ppp ![]() * -Która godzina?-21, a co? - To juz czas się poznać ;D ![]() * I od progu bezwstydnie powiedz mi czego chcesz![]() ![]() ![]() * Rzuć wszystko i chodź się całować ^^![]() ![]() * -Nadzieja matką głupich-A każda matka kocha swoje dzieci... ![]() ![]() *
![]()
|
#2420 |
|
Rozeznanie
|
W sumie to nie wiem czy chodzi o mnie, ale dziękuję za wyróżnienie
![]() I przepraszam, ale w prośbach jestem kiepska. Wszystkiego Najlepszego juulaa, 96LadyPoziomka96 bardzo mi miło, dziękuję ![]() ________________ Filety z twojej kobiety, rosół z domowej kury, a na deser chmury.
|
#2421 |
|
Raczkowanie
|
sub.
|
|
|
|
#2422 |
|
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez Enji Czas edycji: 2009-07-23 o 20:31 |
|
|
|
#2423 |
|
xoxo
|
wybiorę się w podróż mojego życia...
bez mapy, bez kompasu, bez pieniędzy ...bez Ciebie ale mam nadzieję,że mnie dogonisz Kobieta nie krzyczy.. Kobieta motywuje.. -Taki jesteś pewien? Myślisz, że niczego więcej nie możesz się o mnie dowiedzieć, bo wiesz już wszystko? Przykro mi, że Cię rozczaruję, ale im bardziej jesteś pewien, że mnie znasz, tym dłuższa jest Twoja droga do tego "poznania". -Cieszę się, bo będę z Tobą bardzo długo, jeśli będę chciał Cię poznać. potraktowałeś mnie jak opatrunek na swoje złamane serce. gdy już się zagoiło, przestałam Ci być potrzebna. Była słodka, jak czekoladka nadziewana alkoholem. Uzależnił się od niej... Tak jak i inni miała nadzieję,że kiedyś wszystko poukłada się ... Przechodnie nic nie słyszeli.. Byli głusi i ślepi na ich mowę miłości. kochasz mnie czy mój tyłek ?
|
#2424 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko co opłaca się posiadać, opłaca się również, żeby na to czekać.
A gdy już wrócisz, to usiądę Ci na kolanach, oprę moje dłonie na Twoich ramionach i będę całować Twoją twarz. Kawałek po kawałku.
|
|
#2425 |
|
Rozeznanie
|
podobno to wszystko mija.
nawet mnie to dotyczy. romans stulecia dobiegł końca. od ponad 3 miesięcy starałam się o nim nie myśleć. co nie znaczy , że starałam się o nim zapomnieć. uzależniam się. od zielonej herbaty , mentosów , kawy co rano. i od Ciebie też się uzależniam . przerażająco prędko .
|
#2426 |
|
Raczkowanie
|
Tylu już rzeczy nie widzę wyraźnie, łowię tylko ich przelotne obrazy kątem oka. Ostatnio wciąż się boję, sama nie wiem czemu. Nie przerażają mnie myśli, tylko ich brak. I te chwile... poczucie zanikania, oddalania się ode mnie - wymykają mi się z rąk. Ciąży mi to czasem, to brzemię. Nieraz myślę, że gdybym mogła z kimś podzielić ten ciężar, nie było by tak źle. A może już znalazłam takiego kogoś? Czasem zdaje mi się że tak. Ale często podejrzewam, że to tylko pobożne życzenie. " Nie mogę sie pozbierać. Mój strach zaczyna przypominać obsesje. Zanurzam się w nim, a on wciąga mnie całą i nie potrafię myśleć już o niczym innym. (...) Jestem jak sparaliżowana. Wstydzę się siebie. Nie jestem w stanie siebie zaakceptować. " Czuję taką cholerną pustkę.. Czy wiesz jak to jest patrzeć przed siebie i nie widzieć nic, zupełnie nic?? Brakuje mi Twoich słów, spojrzeń, obecności. Brakuje mi świadomości, że jest ktoś kto kocha... tak po prostu potrafi jedną swoja myślą zmienić mnie w lepszego człowieka.
|
#2427 |
|
Raczkowanie
|
"Coraz wcześniej się zaczyna
15 lat dziewczyna, 15 lat dziewczyna gdzie idziesz? do koleżanki uczyć się matematyki impreza, wóda na szklanki, narkotyki uspokajała matkę - jeszcze nie mam chłopaka z każdych korepetycji wychodziła na czworakach.." `Najmłodsza córeczka wymowę szkoli pierwsze słowa - mama, tata alkoholik..` ..Po co wykonywać ruch, który do nikąd prowadzi [?] `Czasem bywa tak, że coś ważnego się urywa`
Być kimś- być sobą `Krótka spódniczka, ładna buźka to nie wszystko ja chcę czegoś więcej by poczuć z tobą szczęście..` Dlaczego zazdrość potrafi tak mocno nas zniewolić..? Zgaszę światło, wiem że tęsknisz bardzo. `Czemu? oto bowiem księżna stała się dziwką..` `Patrzę jak błazny chcą być rycerzami prawdy..` "Wydawała się być śliczna, miss szkoły, księżniczka Dziś choć jej stary nie jest Włochem gębę ma jak pizza .. " `Już nie chce słuchać dobrych rad i poleceń. Co sie ze mna stalo, co? Nie wiem..` Osiągnąć szczęście w drodze do szczęścia... I nikt za szczęściem nie będzie musiał biec za szybko.
|
#2428 |
|
Raczkowanie
|
diler dźwięku i bitu.
sześć miliardów powodów by ginąć. A ja zamykam powieki w hołdzie dla zaufania. Tylko na dachach wierzymy, że nie umiemy latać. niezmienni siebie zmieniamy. zadanie dla bohaterów, dla mnie tylko miłość. Jak mogłeś odejść stąd w taką nieludzką noc? I należysz do mnie choć to nie kwestia posiadania. |
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
juulaa
`i tylko nie kaz mi wybierac, dobrze wiesz jak będzie.... Chętna zakończyć swoje życie, nie zaznawszy dorosłości. Chętna uczynić z młodości zmierzch swojego życia. Gotowa wyrzec się wszystkiego. "I znów zmierzch. Kolejny dzień dobiega końca. Choćby nie wiem jaki był piękny, jego miejsce zajmie noc." Pierwsza miłość odurza, upaja i wzmaga pragnienie. |
|
|
|
#2430 |
|
Raczkowanie
|
* Stoję nad przepaścią i wiem, że nikt nie poda mi ręki.
* Nie widziałaś nigdy Niuni? Zazdrościsz? Bo nigdy nie będziesz mną. * Laski o mnie gadaja, faceci ogladają się za mną na ulicy. ![]() * Twoje spojrzenie mówi samo za siebie, nigdy mi nie dorównasz. * Uwielbiam wzrok twojej laski, gdy patrzysz na mnie a nie na nią. * Bo miłość kochanie to jest to, czym cię zaraz obdarzę. ![]() * Zimna suka ze mnie, nie da się mnie lubić, albo pokochasz, albo wyp....alaj. ![]() * Truskawkowe życie ![]() * Moge byc nawet przeciętna, ale i tak mi nie dorównasz. * Myslisz, że masz szansę? Powodzenia, myslenie nic nie kosztuje ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.

moje boskie
I bardzo proszę, abyście wszelkie upominania, że ten opis np. już był itp. pisały na priv.