|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja bym nie chciała, żebyś zmieniała nick, polubiłam Twoją bohaterkę ![]() ![]() Aha i mam im podawać linki do zdj czy numery? Pierwszy raz od nich zamawiam, trochę się zakręciłam, przepraszam ![]() Edytowane przez evelinek_r Czas edycji: 2009-07-23 o 18:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3692 |
po prostu Łinli
|
ależ ja się nie gniewam na foxxy
![]() ![]() ![]() nigdy nie używałam formularza kontaktowego, tam w ogóle cos takeigo jest? ![]() ![]() edit: przyszedł dziś do mnie gorsecik z ASOSA, jestem zachwycona ![]() ![]() ![]() ASOS Origami Corset Top 5Ł
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-07-23 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3693 |
Wtajemniczenie
|
atoja-
![]() Dziś odebrałam przesyłkę od CoastalScents i zdębiałam- zamiast 2 próbek krzemionki przysłali mi 2 duże opakowania! Dostałam jeszcze od nich gratis jakiś tam rozświetlacz mineralny ![]() ![]() praniuszku, curry- dziekuję za paczuszki ![]() ![]() Mam dzis dzień paczkowy ale mam nadzieję, że najważniejsza paczka od Pastereczki dotrze jutro... No a ja nicka nie chciałabym zmienić ![]() ![]() ![]() Edytowane przez WhiteInnocent Czas edycji: 2009-07-23 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3694 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Curry doszła Lirenka, dziękuję ślicznie ![]() WI a ja tyle czasu się zastanawiałam skąd Twój nick ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3695 |
Zadomowienie
|
Cathy, Atoja, Viollet87 i wszyscy
![]() Przyznam, że siedzę tu już od chyba ponad pół roku, ale dotąd się nie odzywałam. Co prawda trochę się boję uzależnienia... od proszków ![]() ![]() IlonaP - to prawda, zaczyn się "wyprowadza" a raczej rozprzestrzenia. Boje się go zostawiać na 15 minut, zwykle, a zwłaszcza jesli drożdze są swieże, potrafi wyleźć z kubka w ciagu 5 minut. Kiedyś policzyłam, że powiększa swoją objętośc o 7-8 razy... Patent z umieszczeniem go od razu w mące mi się spodobał. Muszę wypróbowac. Będzie mniej mycia z lepiącego się ciasta. Co do blogu Cathy - to jestem nim zachwycona. Wydaje mi się, że te swatche dają znacznie lepsze wyobrażenie o kolorach proszków niż zdjęcia na stronach firm, o których nie wiadomo, w jakim świetle sa robione, na ile "podrasowane", itp. Sama się właśnie o tym przekonałam przy swych pierwszych zamówieniach. |
![]() ![]() |
![]() |
#3696 |
Wtajemniczenie
|
Ano Siostro
![]() ![]() ![]() Plurabellle- ![]() ![]() Po tej paczce z Coastala jestem skłonna zaraz składać kolejne zamówienie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3697 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Plurabelle jeszcze trochę tu posiedzisz i uzależnienia nie unikniesz. Potem dopadną Cię: naturalna pielęgnacja i staniki
![]() ![]() ![]() ![]()
#3698 |
po prostu Łinli
|
evelinko podajesz nr (nr katalogowy nazwijmy to) i piszesz w jakim rozmiarze byś go chciała
np 8345 rozm.s 87432 rozm. XL albo 7834, 8454, 6454 -wszystko rozm. M gorsecik wkleiłam do postu wyżej ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-07-23 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3699 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj weszłam zupełnie przypadkiem do hurtowni Pakfol, bo akurat mijałam ją po drodze i kupiłam 100 woreczków strunowych 3x6cm czyli takich mini mini za 1 PLN
![]() Na wymiankowym jestem bardzo początkująca, ale może kiedyś się przydadzą. No i jeśli mogę tu uzewnętrznić moje rozterki podkładowo-odcieniowe: testowałam 2 kity EDM, Joppa 2 kolory, dziś przyszło Lumiere i niemal wpadłam w zachwyt - idealny kolor na szyi i twarzy robiąc niewielką kreskę. Wymalowałam się na cacy, mąż wrócił z pracy i stwierdził, że to najgorszy kolor jaki miałam, że jak blada balerina, że za dużo i tapeta itd... Fakt przy mojej opaleniźnie ostatnich dni odcinał się cholernik - zaczyna mi brakować cierpliwości do wyboru odcienia, a gdzie tu rozsmakować się w różach i cieniach. Ech... |
![]() ![]() |
![]() |
#3700 |
Organizatorka
|
Od dziś:
poczta polska wprowadzila (wprowadza wolno, kolejki jak za komuny) system rejestracji przesyłek=> przyjmujac list polecony pracownicy wprowadzają do komputera: wage dokladna przesylki, gabaryt, rodzaj, kod pocztowy i miejscowosc oraz skanują kod paskowy z nr nadania |
![]() ![]() |
![]() |
#3701 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3702 |
Zakorzenienie
|
NIe wiem po co ja tu wchodzilam, ale tez od dluzego czasu podczytywalam
![]() Juz oczywiscie rozgladam sie za stanikami, naturalna pielegnacja czeka w koszyku a rodzice krzywo patrza na szafke pelna prochow.... dla ich spokoju ducha ukrywam w pudelku i nosze ze soba jak potrzebuje ![]() Na zakupowym Winly kusi bizu. Na miracollo namowilam juz kolezanki... a mialam jechac na wakacje...ehhhhh bede miec prawdziwe wczasy pod grusza.... w ogrodzie ![]()
#3703 |
Wtajemniczenie
|
Winly- ten sam gorset mam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3704 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3705 | |
Zadomowienie
|
Lubisz Joyce'a? ;-)
Cytat:
^Tzn. staniki = dobieranie rozmiarów i szukanie w sklepach takich, jakich tam nie ma? A minerały juz na mózg padają - dziś kolejnej osobie opowiadalam, jakie to fajne. Patrzyła na mnie za zdziwieniem... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3706 |
Zakorzenienie
|
A skad. Zawsze tylko wypisywali bialy blankiet dla nas z numerem , kwota, swoim bazgrolem i pieczatka z data.
Oby nie zaczeli mi znow robic problemow na poczcie, bo mi sie odechce robic zbiorowki, a szkoda. Od jakiegos czasu kobiety na mojej poczcie warcza, ze listem poleconym nie mozna wysylac przedmiotow o wartosci handlowej i za kazdym razem musialam to wpisac na tym bialym blankiecie w uwagach. Jak tylko widzialy babelkowa, pekata koperte od razu jazgotaly, ze listem poleconym mozna tylko dokumenty wyslac. Widac szykuja sie wieksze zmiany... To ile ja teraz bede stala do okienka? ![]() Jeszcze jedno. Poradzcie... Urodziny dziesieciolatka, ktory duzo czasu spedza na wolnym powietrzu, wycieczki rowerowe, itp., jest fanem wszelkich herosow typu - cala banda ze Star Wars, Spiderman, Ironman, Superman, i kto tam jeszcze jest. Czy dobrym prezentem bedzie latawiec przestrzenny (bryla nie plaski) w ksztalcie mysliwca Imperium ze SW? ![]() Ksiazki dostawal ciagle, nie chce sie powtarzac, a predzej mi reka uschnie niz sprawie na prezent gre komputerowa. Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-07-23 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3707 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki aby przesylka do Ciebie szybko dotarla ![]() ![]() Faajna paczka z CS ![]() Nick jest taki bo Hexe,ktore funkcjonuje w realu bylo juz zajete wiec przerobilam na Hexxana i tak juz zostalo.Funkcjonuje w swiecie wirtualnym i nie jest mylone choc czasami przekrecane ![]()
![]() |
#3708 |
po prostu Łinli
|
no ale u mnie zawsze wstukiwali do komputera (chociaż w sumie nie wiem co) i skanowali kod kreskowy z poleconego
![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-07-23 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3709 |
Wtajemniczenie
|
Dostałam się na Politechnikę Łódzką na pierwszy wybrany kierunek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() idę kilka km na rolkach zrobić z radości ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3710 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3711 | |
|
Cytat:
![]() A staniki to właśnie te nowe rozmiary i migracja (przedtem to mi się to tylko z lecącymi do ciepłych krajów na zimę ptakami się kojarzyło ![]()
![]() |
#3712 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też bym chętnie zmieniła, jak się tu rejestrowałam to na szybko i czasy nie było żeby pomyśleć Hexx, obfocić proszę natychmiast!!! Plurabellle, fajnie że się spodobał i nie masz się czego bać, jak dłużej postoi to w chlebie nie czuć wtedy tak bardzo drożdży i sól powinno się dodawać na końcowym etapie zarabiania ciasta, nie powinna mieć w ogóle kontaktu z drożdżami a ja i tak wolę zakwas |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3713 | |
|
Cytat:
GRATULACJE
![]()
![]() |
#3714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje ![]() Atoja ![]() ![]()
![]() |
#3715 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ohhh, skoro jeździsz to mozę mnie zmotywujesz trochę, żeby do tego wrócić ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3716 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3717 |
Zakorzenienie
|
Ilonko
![]() ![]() Mozna oczoplasu dostac bo sporo kolorow bralam w ciemno i okazuja sie piekne(miki) ![]()
#3718 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ostatnio był szał (przynamniej u mojego siostrzeńca w szkole) na te BIONICLE - jakieś takie stworki do budowania firmy lego ![]() to ja tez poproszę o radę urodzinową... mama ma niebawem urodziny. Prezent zaplanowany był od dawna- kijki do nordic walkingu. Niestety, mama niedawno sama je sobie kupiła ![]() ![]() ![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-07-23 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3719 |
Zakorzenienie
|
Plurabellle dzieki za potwierdzenie:0
On wlasnie jest fanem SW i to niezmiennie od bodaj 3-4 lat, ciagle biega z dluga linijka jak ze swietlnym mieczem i na zmiane jest albo Obi Wanem albo wklada na glowe tekturowy chelm i charczy niczym Lord Vader ![]() WinlyEm, Bionicle, cala seria Lego Kingdom Knights i inne ma w komplecie ![]() Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-07-23 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3720 |
Wtajemniczenie
|
Dominkab, Hexxana, WinlyEm
Dziękuję ![]() ale się cieszę ![]() Winly, ruszaj tyłeczek! Zabijesz cellulit, poczujesz sie lepiej i nóżki umięśnisz ![]() tylko samemu to tak głupio.. ja dziś z młodszym bratem zrobiłam 5 km ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.