Ładne fryzurki dla panny młodej - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-21, 08:50   #2041
wirazka
Raczkowanie

Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej

Moja próbna fryzurka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN2522.jpg (129,1 KB, 378 załadowań)
Stary 2009-07-22, 10:10   #2042
klocuszek27
Raczkowanie

A oto moja ślubna fryzurka

fryz slub3.jpg fryz slub.jpg fryz slub2.jpg
klocuszek27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 11:07   #2043
inka1987
Przyczajenie

(err)

Edytowane przez inka1987
Czas edycji: 2009-07-23 o 17:58
inka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 16:47   #2044
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

To moze i ja pokaze swoja fryzurke slubna - dodam ze nie mialam nic doczepianego, a wlosy mam ledwo co do ramion
i jak sie Wam podoba? Moze loczki sa juz niemodne, ale ja mam z natury troszke krecone wlosy, wiec loczki zdecydowanie bardziej mi pasowaly niz koki ulozone z prostych wlosow
dodam, ze fryzurka sie trzymala do rana, bez koniecznosci jakiejkolwiek poprawy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzura1.jpg (22,3 KB, 339 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzura2.jpg (29,6 KB, 354 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg phpfBo0ClAM.jpg (26,8 KB, 291 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg phpasPvDwPM.jpg (45,9 KB, 333 załadowań)

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 17:04   #2045
palila
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klocuszek27 Pokaż wiadomość
Bardzo ładna fryzurka

Cytat:
Napisane przez inka1987
Kobietki doradźcie coś, ślub 5 września, a ja kompletnie nie wiem jakie uczesanie wybrać, chciałabym mieć welon, więc musi to być taka fryzura, żeby wszystko się ładnie zgrywało. Dołączam moje aktualne zdjęcie i proszę o pomoc, będę ogromnie wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie.
Może coś takiego:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzurkafoto.jpg (11,2 KB, 312 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5692062.jpg (17,6 KB, 400 załadowań)

Edytowane przez palila
Czas edycji: 2009-07-22 o 17:09
palila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 10:05   #2046
nicko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
To moze i ja pokaze swoja fryzurke slubna - dodam ze nie mialam nic doczepianego, a wlosy mam ledwo co do ramion
i jak sie Wam podoba? Moze loczki sa juz niemodne, ale ja mam z natury troszke krecone wlosy, wiec loczki zdecydowanie bardziej mi pasowaly niz koki ulozone z prostych wlosow
dodam, ze fryzurka sie trzymala do rana, bez koniecznosci jakiejkolwiek poprawy
e tam zaraz niemodne, fajna fryzurka, ślicznie w niej wyglądałaś.
nicko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 10:15   #2047
damakaro
Raczkowanie

Cytat:
Wyglądałaś bosko po prostu Fryzura przepiękna. Jaki masz kolor włosów ? To naturalne czy farbowane ?

damakaro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 10:32   #2048
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Piękna w ogóle ślicznie wyglądałaś tak elegancko i z klasą i jednocześnie świeżo i wdzięcznie - tak powinna wyglądać każda Panna Młoda - bo najgorsze to przesada: widziałam ostatnio takie fotki, gdzie niestety PMka nie miała umiaru w niczym

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 10:42   #2049
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Wyglądałaś super, tak właśnie bym chciała wyglądać w dniu ślubu

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Piękna w ogóle ślicznie wyglądałaś tak elegancko i z klasą i jednocześnie świeżo i wdzięcznie - tak powinna wyglądać każda Panna Młoda - bo najgorsze to przesada: widziałam ostatnio takie fotki, gdzie niestety PMka nie miała umiaru w niczym
Dokładnie, jeżeli chodzi o wygląd PM to wyznaję zasadę, że im mniej tym lepiej
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 11:20   #2050
Maaluszek
Raczkowanie

Widam Wszystkie PN i nie tylko

Mam klopot z fryzura do slubu... Mam dlugie (za łopatki), lekko falujace sie blond wlosy. To jest moja sukienka: https://wizaz.pl/forum/attachment.php...0&d=1240642183
Myslalam o podpieciu czesci wlosow do gory, a reszte rozpuscic... ale nie mam pomyslu na zadna konkretna fryzure... Bede miala welon z czubka glowy i mysle tez o diademie... a moze kwiatek we wlosy? Albo pare malych (moze jako wsuwki?) Ale gdzie takie laden, niedrogie ozdoby mozna kupic?
Maaluszek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 11:31   #2051
palila
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maaluszek Pokaż wiadomość
Widam Wszystkie PN i nie tylko

Mam klopot z fryzura do slubu... Mam dlugie (za łopatki), lekko falujace sie blond wlosy. To jest moja sukienka: https://wizaz.pl/forum/attachment.php...0&d=1240642183
Myslalam o podpieciu czesci wlosow do gory, a reszte rozpuscic... ale nie mam pomyslu na zadna konkretna fryzure... Bede miala welon z czubka glowy i mysle tez o diademie... a moze kwiatek we wlosy? Albo pare malych (moze jako wsuwki?) Ale gdzie takie laden, niedrogie ozdoby mozna kupic?
Kilka propozycji - niestety zdjęcia sukienki nie mogę otworzyć Może coś się spodoba.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg t_1_101.jpg (16,0 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t_11_817.jpg (17,5 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t_fajna_fryzurka_432.jpg (15,0 KB, 163 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc0149vinz1.jpg (14,0 KB, 191 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc0037viqv3.jpg (12,0 KB, 186 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 31226a99be4b6912602a2ca6c990af7d_m.jpg (59,7 KB, 332 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Wlosy-rozpuszczone-zebrane-z-tylu-pofalowane[1].jpg (21,7 KB, 146 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4781026.jpg (14,1 KB, 99 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg semis16.jpg (16,0 KB, 107 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img74404.fryzury-wieczorowe.83951.jpg (27,7 KB, 254 załadowań)

Edytowane przez palila
Czas edycji: 2009-07-23 o 11:35
Stary 2009-07-23, 11:46   #2052
Maaluszek
Raczkowanie

kurcze, chcialabym cos bardzo subtelnego, naturalnego... sama nie wiem
Maaluszek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 17:06   #2053
inka1987
Przyczajenie

Z uporem maniaka, powtórzę moją prośbę.
Kobietki doradźcie coś, ślub 5 września, a ja kompletnie nie wiem jakie uczesanie wybrać. Mam brązowe, proste, sztywne jak druty włosy do ramion i grzywkę. Chciałabym mieć welon, więc musi to być taka fryzura, żeby wszystko się ładnie zgrywało. Dołączam zdjęcie sukienki (tylko bez tego kwiatuszka), a także zdjęcie bolerka.
Proszę o pomoc, będę ogromnie wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg e71.jpg (20,3 KB, 161 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia2.jpg (70,0 KB, 164 załadowań)

Edytowane przez inka1987
Czas edycji: 2009-07-23 o 23:12
Stary 2009-07-23, 17:56   #2054
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
A ja tu sie nie zgodze z Toba. To jak ktos wyglada to nie kwestia umiaru lub jego braku, ale tego, co komu pasuje i w czym jest komu ladnie, jak rowniez kwestia gustu danej osoby.
Jednej PM ladnie w prostym koku z naturalnym make - upem (chociaz moim zdaniem slub to taka okazja gdzie chociaz z okiem mozna poszalec), a innej w bardziej finezyjnej fryzurze i w mocniejszym makijazu.
Nie powinno sie oceniac po kolei wszystkich, biorac pod uwage nasz osobisty gust.
Mnie podoba sie kazda PM, niezaleznie od "umiaru lub jego braku".
Wiadomo, nie to ladne co ladne, ale to co sie komu podoba, a o gustach w dobrym towarzystwie sie nie dyskutuje

WYMIANKA
Stary 2009-07-23, 18:43   #2056
palila
Raczkowanie

Mam jeszcze coś takiego Zajrzyj na
http://www.slub.mojeforum.net/temat-...r=asc&start=20
może coś znajdziesz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6bd291c87a29b3c8.jpg (8,2 KB, 228 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72850d8e6edc4abd.jpg (8,3 KB, 116 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3262145975_7a07b2af3e.jpg (20,2 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3262972980_65ddc6dc05.jpg (20,0 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2477039.jpg (31,9 KB, 476 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dka062fm7.jpg (50,5 KB, 78 załadowań)

Edytowane przez palila
Czas edycji: 2009-07-23 o 19:00
Stary 2009-07-23, 18:55   #2057
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja tu sie nie zgodze z Toba. To jak ktos wyglada to nie kwestia umiaru lub jego braku, ale tego, co komu pasuje i w czym jest komu ladnie, jak rowniez kwestia gustu danej osoby.
Jednej PM ladnie w prostym koku z naturalnym make - upem (chociaz moim zdaniem slub to taka okazja gdzie chociaz z okiem mozna poszalec), a innej w bardziej finezyjnej fryzurze i w mocniejszym makijazu.
Nie powinno sie oceniac po kolei wszystkich, biorac pod uwage nasz osobisty gust.
Mnie podoba sie kazda PM, niezaleznie od "umiaru lub jego braku".
Wiadomo, nie to ladne co ladne, ale to co sie komu podoba, a o gustach w dobrym towarzystwie sie nie dyskutuje
A mnie się nie podoba każda PMka bo dlaczego miałaby poza tym jeśli ocenia się kogoś to raczej wg własnych kryteriów a nie innych
I to jak ktoś wygląda i się prezentuje to moim zdaniem owszem kwestia umiaru i dobrego smaku - patrząc na fotki od razu jestem w stanie rozpoznać kto ma świetny gust, potrafi idealnie wszystko dobrać, natomiast widząc inne fotki aż mnie odpycha, bo osobiście nie lubię gdy ktoś robi coś na zasadzie: makijaż mocny, włosy wymyślne, bogata suknia, bogata biżuteria, solarka taka że aż razi po oczach, fantazyjny bukiet... i tak dalej i tak dalej.....
Coś takiego mnie baaaarrrrdzo razi. Ciebie nie musi, przecież nikomu nie każę myśleć tak czy tak -wypowiadam się za samą siebie, piszę o MOICH subiektywnych odczuciach, czy nie mam prawa tego robić?Oczywiście że mam, poza tym nienawidzę kłamac i pisać komuś, że ślicznie wyglądał, jeżeli uważam że tak nie jest
To forum to nie kółko wzajemnej adoracji żebym musiała coś takiego robić.

Stary 2009-07-23, 20:00   #2058
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
A mnie się nie podoba każda PMka bo dlaczego miałaby poza tym jeśli ocenia się kogoś to raczej wg własnych kryteriów a nie innych
I to jak ktoś wygląda i się prezentuje to moim zdaniem owszem kwestia umiaru i dobrego smaku - patrząc na fotki od razu jestem w stanie rozpoznać kto ma świetny gust, potrafi idealnie wszystko dobrać, natomiast widząc inne fotki aż mnie odpycha, bo osobiście nie lubię gdy ktoś robi coś na zasadzie: makijaż mocny, włosy wymyślne, bogata suknia, bogata biżuteria, solarka taka że aż razi po oczach, fantazyjny bukiet... i tak dalej i tak dalej.....
Coś takiego mnie baaaarrrrdzo razi. Ciebie nie musi, przecież nikomu nie każę myśleć tak czy tak -wypowiadam się za samą siebie, piszę o MOICH subiektywnych odczuciach, czy nie mam prawa tego robić?Oczywiście że mam, poza tym nienawidzę kłamac i pisać komuś, że ślicznie wyglądał, jeżeli uważam że tak nie jest
To forum to nie kółko wzajemnej adoracji żebym musiała coś takiego robić.
A w jaki sposob jestes w stanie rozpoznac, kto ma swietny gust, a kto nie?? No chyba ze uwazasz sie za jakiegos guru w tym temacie ...
Powtarzam, wyglad, sposob ubierania i wszystko, co jest z tym zwiazane, to przede wszystkim kwestia gustu i wybacz moja droga, ze nie kazdy ma takie same kryteria jak Ty
Ja na przyklad, nie mam w zwyczaju oceniac wygladu innych. A jak chcialabym kreowac to co jest mode, co ma smak i jest cool, ma klase i jest szykowne itp itd, to zostalabym conajmniej wielkim kreatorem mody i urody Moze sie moja droga minelas z powolaniem??

I nie jest to zadne kolko wzajemnej adoracji, kazdy ma prawo wypowiedziec swoje zdanie. Ale nie nalezy zapominac, iz niekulturalnym jest narzucanie innym wlasnego zdania i kreowanie swiata na swoje "widzimisie"
Tyle w tym temacie

WYMIANKA
Stary 2009-07-23, 20:46   #2059
klocuszek27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez damakaro Pokaż wiadomość
Wyglądałaś bosko po prostu Fryzura przepiękna. Jaki masz kolor włosów ? To naturalne czy farbowane ?
Mam naturalne brązowe włoski
Stary 2009-07-23, 22:49   #2060
klocuszek27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez inka1987 Pokaż wiadomość
Z uporem maniaka, powtórzę moją prośbę.
Kobietki doradźcie coś, ślub 5 września, a ja kompletnie nie wiem jakie uczesanie wybrać, chciałabym mieć welon, więc musi to być taka fryzura, żeby wszystko się ładnie zgrywało. Dołączam moje aktualne zdjęcie, zdjęcie sukienki (tylko bez tego kwiatuszka) oraz zdjęcie bolerka.
Proszę o pomoc, będę ogromnie wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie.
inka, druga fryzurka w poście #2024 jest cudna! Nie podoba Ci się? To nie jest jakiś tam zwykły kok, ale ładne, eleganckie upięcie
Ale tu wklejam coś innego, może wpadnie Ci w oko:
Załącznik 2394580
Jeśli chcesz mieć welon, wystarczy powiedzieć fryzjerowi, żeby upiął wyżej włosy. Generalnie fryzjer powinien się zapytać gdzie chcesz welon i odpowiednio upiąć włoski. Ja z doświadczenia powiem, że takie wpinanie welonu narusza konstrukcję fryzurki Ja miałam taką fajową, ale przez ten welon, który mi się zsuwał, fryzka trochę się popsuła, bo z upięcia wychodziły mi niektóre pasemka włosów... Jestem pewna, że to przez welon, bo na próbnej czesał mnie ten sam fryzjer i fryzura była mega mocna tak, że ledwo rozczesałam włosy. Pewnie też przez moje tańce wywijańce na weselu, fryzura poddana wstrząsom nie wytrzymała rana w stanie idealnym:P Ale co tam, ważne, by dobrze się bawić
Stary 2009-07-23, 23:06   #2061
inka1987
Przyczajenie

klocuszek27 bardzo Ci dziękuję, może rzeczywiście zastanowię się nad czymś takim
palila tobie również dziękuję za pomoc, ta stronka świetna
Może nareszcie na coś się zdecyduję.

Edytowane przez inka1987
Czas edycji: 2009-07-23 o 23:15
Stary 2009-07-24, 00:39   #2062
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
A w jaki sposob jestes w stanie rozpoznac, kto ma swietny gust, a kto nie?? No chyba ze uwazasz sie za jakiegos guru w tym temacie ...
Elizko trochę śmiać mi się chce Jeśli coś ci się nie podoba w moim myśleniu to ok możesz sobie myśleć co tam chcesz, naprawdę czy ja ci bronię tak uważać?
Istnieje coś takiego jak subiektywna ocena i ja ją właśnie przedstawiłam, więc w ogóle o co kaman? Nie musisz się ze mną zgadzać, serio
Ja mam swoje kryteria i zgodnie z nimi wybieram to co mi się podoba a co nie?Masz z tym jakiś problem?
Guru ahhaha aż mi humor poprawiłaś - ttaaaak uważam się za guru, bo mam swoje zdanie

Cytat:
Powtarzam, wyglad, sposob ubierania i wszystko, co jest z tym zwiazane, to przede wszystkim kwestia gustu i wybacz moja droga, ze nie kazdy ma takie same kryteria jak Ty
Ja na przyklad, nie mam w zwyczaju oceniac wygladu innych. A jak chcialabym kreowac to co jest mode, co ma smak i jest cool, ma klase i jest szykowne itp itd, to zostalabym conajmniej wielkim kreatorem mody i urody Moze sie moja droga minelas z powolaniem??
Może żart.
A ja powtarzam że nie każdy musi mieć takie kryteria jak ja, o co ci w ogóle chodzi mnie się podobają szykowne, eleganckie i nieprzeładowane wizerunkowo PMki, innym mogą się podobać nawet choinki na głowie - ja powiem, ze to żenada dla mnie, ktoś powie, że ślicznie.
I wsio.
Ty nie masz w zwyczaju oceniać wyglądu innych - hmmm nie wiem czy wiesz, ale każdy człowiek to robi w taki czy inny sposób i nie musisz zgrywać się tutaj na nieskalaną, obiektywną wizażankę, która o nikim złego słowa nie powie - jakoś tak odbieram twój post a ja to ta zła co śmiała napisać, że jej się coś tam nie podoba Bez jaj.

Cytat:
I nie jest to zadne kolko wzajemnej adoracji, kazdy ma prawo wypowiedziec swoje zdanie. Ale nie nalezy zapominac, iz niekulturalnym jest narzucanie innym wlasnego zdania i kreowanie swiata na swoje "widzimisie"
Tyle w tym temacie
Więc daj innym wyrazić swoją opinię i sama nie neguj czegoś co akurat Tobie się nie spodobało.
Elizko tyle masz lat a piszesz trochę bzdury - czy ja przepraszam narzuciłam komuś swoje zdanie?
Napisałam masz się ubierać tak i tak bo jak nie to zła Oshin przyjdzie i Cię zniszczy?
NIEEEEE! Napisałam, zę wg mnie każda PMka powinna wyglądać tak i tak, co nie znaczy że każda MUSI to zrobić.

Ufffffffffffffff jaśniej już nie umiem

Stary 2009-07-24, 08:28   #2063
Aniusia821
Przyczajenie

Witam!
Mam prośbę może mi pomożecie w doborze ślubnej fryzurki. Mam okrągłą twarz i włoski do łopatek, ciemny blond. Myślałam o pokreceniu włosów i upięciu gdzie niegdzie.
Aniusia821 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-24, 10:22   #2064
klocuszek27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez inka1987 Pokaż wiadomość
klocuszek27 bardzo Ci dziękuję, może rzeczywiście zastanowię się nad czymś takim
palila tobie również dziękuję za pomoc, ta stronka świetna
Może nareszcie na coś się zdecyduję.
daj znać na co się zdecydujesz

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Tyle w tym temacie
Ale o co chodzi
oshinek przecież wyraziła tylko swoje zdanie
Stary 2009-07-25, 11:12   #2065
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

kobietki wrzucam swoją probną wczorajszą trochu nie wyszło tak jak w pierwotnym planie bo mam krotkie wlosy za krotkie do tej wymarzonej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 499de9e7f8bab19ee5e733699b9a54b0_m.jpg (40,9 KB, 495 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 003.jpg (40,8 KB, 319 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 006.jpg (31,4 KB, 379 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 009.jpg (33,7 KB, 250 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 013.jpg (27,1 KB, 291 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 021.jpg (32,3 KB, 279 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 023.jpg (25,7 KB, 344 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 025.jpg (28,1 KB, 412 załadowań)

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-25, 11:32   #2066
madziczek
Zadomowienie

Red face Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej

Bardzo ładna fryzurka ... elegancka ale i delikatnie romantyczna (że tak się wyrażę )
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-25, 11:48   #2067
anagat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
kobietki wrzucam swoją probną wczorajszą trochu nie wyszło tak jak w pierwotnym planie bo mam krotkie wlosy za krotkie do tej wymarzonej

Hej Anika , możesz napisać jak długie masz włosy? za ramiona...? i czy są trochę kręcone proste jak duty , cienkie , grube??
Chciałabym coś podobnego tylko-na razie wlosy dotykają ramion... i strasznie wolno mi rosną.. to nei wiem ile do maja urosną
No i są cieniutkie i proste jak druciki..

Bardzo fajna fryzurka Ślicznie wyglądasz..
anagat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-25, 12:54   #2068
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

tak tak dotykają ledwie co ramion i są prosciutkie jak druty i cienkie

a na porost zaczełam stosowac odzywkę wax ): do zniszczonych
i powiem ze o niebo lepiej bo przed odzywką to byłam załamana bo wcale nie rosły

ja sciełam w lipcu zeszłego roku i fryzure miałam taką jak w załaczniku a teraz przez ten rok urosły do ramion ale odzywke staram sie stosowac dwa razy w tygodniu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg anka na www.jpg (9,8 KB, 94 załadowań)

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-25, 16:09   #2069
pomorzanka
BAN stały

A to moja próbna. Jeszcze nie taka jak chciałam ale blisko.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP2557-331851.jpg (43,2 KB, 425 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP2558-331856.jpg (45,9 KB, 400 załadowań)
pomorzanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-25, 16:18   #2070
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładna. Klasyczna i piękna.

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Ładnie. Zwłaszcza z przodu. Z tyłu te loczki do końca mnie nie przekonują, jeszcze bym tu coś kombinowała. Ja po prostu nie znoszę loczków zwłaszcza u panny młodej, bo ile można.... Ale przód jest świetny.
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości