|
|
#2041 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej
Moja próbna fryzurka
|
|
#2042 |
|
Raczkowanie
|
A oto moja ślubna fryzurka
![]() fryz slub3.jpg fryz slub.jpg fryz slub2.jpg |
|
|
|
|
#2043 |
|
Przyczajenie
|
(err)
Edytowane przez inka1987 Czas edycji: 2009-07-23 o 17:58 |
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
To moze i ja pokaze swoja fryzurke slubna - dodam ze nie mialam nic doczepianego, a wlosy mam ledwo co do ramion
![]() i jak sie Wam podoba? Moze loczki sa juz niemodne, ale ja mam z natury troszke krecone wlosy, wiec loczki zdecydowanie bardziej mi pasowaly niz koki ulozone z prostych wlosow ![]() dodam, ze fryzurka sie trzymala do rana, bez koniecznosci jakiejkolwiek poprawy
|
|
|
|
|
#2045 | |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładna fryzurka
![]() Cytat:
Edytowane przez palila Czas edycji: 2009-07-22 o 17:09 |
|
|
|
|
|
#2046 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2047 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fryzura przepiękna. Jaki masz kolor włosów ? To naturalne czy farbowane ?
|
|
|
#2048 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękna
|
|
#2049 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2050 |
|
Raczkowanie
|
Widam Wszystkie PN i nie tylko
![]() Mam klopot z fryzura do slubu... Mam dlugie (za łopatki), lekko falujace sie blond wlosy. To jest moja sukienka: https://wizaz.pl/forum/attachment.php...0&d=1240642183 Myslalam o podpieciu czesci wlosow do gory, a reszte rozpuscic... ale nie mam pomyslu na zadna konkretna fryzure... Bede miala welon z czubka glowy i mysle tez o diademie... a moze kwiatek we wlosy? Albo pare malych (moze jako wsuwki?) Ale gdzie takie laden, niedrogie ozdoby mozna kupic?
|
|
|
|
|
#2051 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może coś się spodoba.
Edytowane przez palila Czas edycji: 2009-07-23 o 11:35 |
|
|
|
|
|
#2052 |
|
Raczkowanie
|
kurcze, chcialabym cos bardzo subtelnego, naturalnego... sama nie wiem
|
|
|
|
|
#2053 |
|
Przyczajenie
|
Z uporem maniaka, powtórzę moją prośbę.
Kobietki doradźcie coś, ślub 5 września, a ja kompletnie nie wiem jakie uczesanie wybrać. Mam brązowe, proste, sztywne jak druty włosy do ramion i grzywkę. Chciałabym mieć welon, więc musi to być taka fryzura, żeby wszystko się ładnie zgrywało. Dołączam zdjęcie sukienki (tylko bez tego kwiatuszka), a także zdjęcie bolerka. Proszę o pomoc, będę ogromnie wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie. Edytowane przez inka1987 Czas edycji: 2009-07-23 o 23:12 |
|
|
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednej PM ladnie w prostym koku z naturalnym make - upem (chociaz moim zdaniem slub to taka okazja gdzie chociaz z okiem mozna poszalec), a innej w bardziej finezyjnej fryzurze i w mocniejszym makijazu. Nie powinno sie oceniac po kolei wszystkich, biorac pod uwage nasz osobisty gust. Mnie podoba sie kazda PM, niezaleznie od "umiaru lub jego braku". Wiadomo, nie to ladne co ladne, ale to co sie komu podoba, a o gustach w dobrym towarzystwie sie nie dyskutuje |
|
|
|
|
|
#2055 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#2056 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam jeszcze coś takiego Zajrzyj nahttp://www.slub.mojeforum.net/temat-...r=asc&start=20 może coś znajdziesz
Edytowane przez palila Czas edycji: 2009-07-23 o 19:00 |
|
|
|
|
|
#2057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo dlaczego miałaby poza tym jeśli ocenia się kogoś to raczej wg własnych kryteriów a nie innych ![]() I to jak ktoś wygląda i się prezentuje to moim zdaniem owszem kwestia umiaru i dobrego smaku Coś takiego mnie baaaarrrrdzo razi . Ciebie nie musi![]() To forum to nie kółko wzajemnej adoracji żebym musiała coś takiego robić.
|
|
|
#2058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba ze uwazasz sie za jakiegos guru w tym temacie ...Powtarzam, wyglad, sposob ubierania i wszystko, co jest z tym zwiazane, to przede wszystkim kwestia gustu i wybacz moja droga, ze nie kazdy ma takie same kryteria jak Ty Ja na przyklad, nie mam w zwyczaju oceniac wygladu innych. A jak chcialabym kreowac to co jest mode, co ma smak i jest cool, ma klase i jest szykowne itp itd, to zostalabym conajmniej wielkim kreatorem mody i urody Moze sie moja droga minelas z powolaniem??I nie jest to zadne kolko wzajemnej adoracji, kazdy ma prawo wypowiedziec swoje zdanie. Ale nie nalezy zapominac, iz niekulturalnym jest narzucanie innym wlasnego zdania i kreowanie swiata na swoje "widzimisie" Tyle w tym temacie |
|
|
|
|
|
#2059 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2060 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale tu wklejam coś innego, może wpadnie Ci w oko: Załącznik 2394580 Jeśli chcesz mieć welon, wystarczy powiedzieć fryzjerowi, żeby upiął wyżej włosy. Generalnie fryzjer powinien się zapytać gdzie chcesz welon i odpowiednio upiąć włoski. Ja z doświadczenia powiem, że takie wpinanie welonu narusza konstrukcję fryzurki Ja miałam taką fajową, ale przez ten welon, który mi się zsuwał, fryzka trochę się popsuła, bo z upięcia wychodziły mi niektóre pasemka włosów... Jestem pewna, że to przez welon, bo na próbnej czesał mnie ten sam fryzjer i fryzura była mega mocna tak, że ledwo rozczesałam włosy. Pewnie też przez moje tańce wywijańce na weselu, fryzura poddana wstrząsom nie wytrzymała rana w stanie idealnym:P Ale co tam, ważne, by dobrze się bawić
|
|
|
|
|
|
#2061 |
|
Przyczajenie
|
klocuszek27 bardzo Ci dziękuję, może rzeczywiście zastanowię się nad czymś takim
![]() palila tobie również dziękuję za pomoc, ta stronka świetna ![]() Może nareszcie na coś się zdecyduję. Edytowane przez inka1987 Czas edycji: 2009-07-23 o 23:15 |
|
|
|
|
#2062 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli coś ci się nie podoba w moim myśleniu to ok możesz sobie myśleć co tam chcesz, naprawdęIstnieje coś takiego jak subiektywna ocena i ja ją właśnie przedstawiłam, więc w ogóle o co kaman? Nie musisz się ze mną zgadzać, serio Ja mam swoje kryteria i zgodnie z nimi wybieram to co mi się podoba a co nie?Masz z tym jakiś problem? Guru ahhaha aż mi humor poprawiłaś - ttaaaak uważam się za guru, bo mam swoje zdanie Cytat:
A ja powtarzam że nie każdy musi mieć takie kryteria jak ja, o co ci w ogóle chodziI wsio. Ty nie masz w zwyczaju oceniać wyglądu innych - hmmm nie wiem czy wiesz, ale każdy człowiek to robi w taki czy inny sposób i nie musisz zgrywać się tutaj na nieskalaną, obiektywną wizażankę, która o nikim złego słowa nie powie - jakoś tak odbieram twój post a ja to ta zła co śmiała napisać, że jej się coś tam nie podoba Bez jaj.Cytat:
Elizko tyle masz lat a piszesz trochę bzdury - czy ja przepraszam narzuciłam komuś swoje zdanie? Napisałam masz się ubierać tak i tak bo jak nie to zła Oshin przyjdzie i Cię zniszczy? NIEEEEE! Napisałam, zę wg mnie każda PMka powinna wyglądać tak i tak, co nie znaczy że każda MUSI to zrobić. Ufffffffffffffff jaśniej już nie umiem
|
|
|
#2063 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Mam prośbę może mi pomożecie w doborze ślubnej fryzurki. Mam okrągłą twarz i włoski do łopatek, ciemny blond. Myślałam o pokreceniu włosów i upięciu gdzie niegdzie. |
|
|
|
|
#2064 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() oshinek przecież wyraziła tylko swoje zdanie
|
||
|
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
kobietki wrzucam swoją probną wczorajszą
trochu nie wyszło tak jak w pierwotnym planie bo mam krotkie wlosy za krotkie do tej wymarzonej
|
|
|
#2066 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ładna fryzurka
... elegancka ale i delikatnie romantyczna (że tak się wyrażę )
|
|
|
|
|
#2067 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej Anika , możesz napisać jak długie masz włosy? za ramiona...? i czy są trochę kręcone proste jak duty , cienkie , grube?? Chciałabym coś podobnego tylko-na razie wlosy dotykają ramion... i strasznie wolno mi rosną.. to nei wiem ile do maja urosną ![]() No i są cieniutkie i proste jak druciki.. Bardzo fajna fryzurka Ślicznie wyglądasz..
|
|
|
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak dotykają ledwie co ramion
i są prosciutkie jak druty i cienkie![]() a na porost zaczełam stosowac odzywkę wax ): do zniszczonych i powiem ze o niebo lepiej bo przed odzywką to byłam załamana bo wcale nie rosły ja sciełam w lipcu zeszłego roku i fryzure miałam taką jak w załaczniku a teraz przez ten rok urosły do ramion ale odzywke staram sie stosowac dwa razy w tygodniu.
|
|
|
#2069 |
|
BAN stały
|
A to moja próbna. Jeszcze nie taka jak chciałam ale blisko.
|
|
|
|
|
#2070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zwłaszcza u panny młodej, bo ile można.... Ale przód jest świetny.
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

Bede miala welon z czubka glowy i mysle tez o diademie... a moze kwiatek we wlosy? Albo pare malych (moze jako wsuwki?) Ale gdzie takie laden, niedrogie ozdoby mozna kupic?

poza tym jeśli ocenia się kogoś to raczej wg własnych kryteriów a nie innych 
No chyba ze uwazasz sie za jakiegos guru w tym temacie ...
Jeśli coś ci się nie podoba w moim myśleniu to ok możesz sobie myśleć co tam chcesz, naprawdę