Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-24, 07:03   #1111
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
myszka maj z fruzura nie pomoge, bo podobaja mi się obie
sysunia nie stresuj sie, tz bedzie prtzy Tobie sliczne obraczki
dziękuje kliwia

Trzymajcie kciuki zeby jutro bylo slonecznie i zeby nie padal bo pogode widze nie zapowiadaja jakies super

To moje zdjecia z probnego.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF1548moj makija.jpg (92,2 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF1547moj makija 2.jpg (85,1 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 500_300_123634_upload_mustang_JPG_1r67.jpg (21,2 KB, 34 załadowań)

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-24, 07:19   #1112
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
dziękuje kliwia

Trzymajcie kciuki zeby jutro bylo slonecznie i zeby nie padal bo pogode widze nie zapowiadaja jakies super

makijaż bardzo ładny, ale ma jedno. "ale"...widać, zę cienie są świecące - mienią się, ponoć na zdjęciach nie wychodzi to dobrze i zalecane są cienie matowe. Wygląda to jak spocona skóra. Ja też zawsze uzywałam migotliwych cieni i świecących, ale na ślub wybrałam mat
Acha i bardziej wymodelowałabym twarz różem i pudrem brązującym.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2009-07-24 o 07:20
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-24, 07:25   #1113
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
no nasz plener tak naprawdę przesuwa sie przez tż i przez pogodę, bo jak jest pogoda to tż nie może wyjść z pracy, wiecznie jakis problem , bo ten plener to juz dawno mogliśmy zrobić, a teraz to mi brzuch widać , w suknie się zmieszczę mbo mi tylko brzuch widać ale suknie mam wiązaną więc problemu nie będzie.

jesli chodzi o to uważanie to moje zdanie jest takie im bardziej się pilnujesz i uważasz na siebie to jest większe prawdopodobieństwo że ci się coś satnie. Ja np. bałam sie żeby t nic nie zrobił na kawalerskim , a tu bach i limo, tak bardzo o tym myślałam a raczej byłam pewna na 100% że bęzdzie cos miał że rzeczywiście wcale mnie to nie zdziwiło że jednak miał to limo. Dlatego dziewczyny myslcie o tym jak najmniej oczywiście uważajcie na siebie ale nie popadajcie w paranoje.

ja odebrałam wczoraj swój nowy dowód z nowym nazwiskiem , adresem i zdjęciem

obrączke noszę cały czas i robię w niej wszystko, natomiast tż do pracy nie może mieć obrączki a jak wychodzimy to często o niej zapomina, wkurza mnie to , i powiedziałam że jesli on nie będzie pamietał o jej zakładnaniu to ja tez będe zdejmowac swoją za każdym razem kiedy on nie będzie miał swojej na palcu.
ja tez nosze obraczke caly czas - zdejmuje tylko do spania, a tz-tu jestem milo zaskoczona-tez dzielnie nosi GPS-do pracy i wszedzie, czasem w domu zdejmuje przy myciu rak i tak zostawi, ale jak gdzies wychodzimy to sam sie pilnuje, by zalozyc-taki dumny mlody zonkis ostatnio tylko szlismy do mojego brata i szybko szybko i zapomnial i jak jechalismy samochodem to zobaczyl, ze zapomnial, zasmucil sie i powiedzial, ze tak dziwnie bez obraczki a tak sie zastrzegal przed slubem ze jej nosic nie bedzie
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-24, 07:29   #1114
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2009-07-24 o 07:32
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-24, 07:37   #1115
nenur
Raczkowanie

GG do nenur

Cytat:
Ja mam takie obraczki odebralam kilka dni temu.
bardzo mi sie podobaja te Twoje obraczki
ja tez zdejmuje bizuterie jak tylko wchodze do domu bo mam remont to przeciez nie pojde do pracy w calej bizuterii...ale za to meza musze pochwalic nosi caly czas nawet spac w niej chodzia teraz mu palce popuchly i w ogole jej zdjac nie moze

Bartłomiej - 16.02.2011r.

Edytowane przez nenur
Czas edycji: 2009-07-24 o 07:47
nenur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-24, 07:39   #1116
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
makijaż bardzo ładny, ale ma jedno. "ale"...widać, zę cienie są świecące - mienią się, ponoć na zdjęciach nie wychodzi to dobrze i zalecane są cienie matowe. Wygląda to jak spocona skóra. Ja też zawsze uzywałam migotliwych cieni i świecących, ale na ślub wybrałam mat

cienie sa matowe tylko na koncu pokryla mi brokatem i utrwalila specjalnym preparatem. Powiem szczerze ze makijaz mi sie trzymal cala dobre pomimo ze bylo 33 stopnie na drugi dzien musialam go zmyc - chcialam sprawdzic

Podklad bedzie dobrany do mojej terazniejszej opalenizny wiec moze sie troszke zmienic .

Dzisiaj ide na zageszczenie rzes , ciekawe jak to wyjdzie

nenur dziekuje ta wersja powinna byc w aparcie

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2009-07-24 o 07:40
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-24, 07:59   #1117
kzabeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
ja tez nosze obraczke caly czas - zdejmuje tylko do spania, a tz-tu jestem milo zaskoczona-tez dzielnie nosi GPS-do pracy i wszedzie, czasem w domu zdejmuje przy myciu rak i tak zostawi, ale jak gdzies wychodzimy to sam sie pilnuje, by zalozyc-taki dumny mlody zonkis ostatnio tylko szlismy do mojego brata i szybko szybko i zapomnial i jak jechalismy samochodem to zobaczyl, ze zapomnial, zasmucil sie i powiedzial, ze tak dziwnie bez obraczki a tak sie zastrzegal przed slubem ze jej nosic nie bedzie

Ja obrączkę czasem zdejmuję - jak mi palce spuchną, jak sprzątam (ale to też nie zawsze), a TZ nosi non stop, 24h na dobę, wogóle nie ściąga

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-24, 08:08   #1118
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
Wczoraj o 5 rano trafiłam do szpitala, z powodu mega bólu brzucha. Po badaniach okazało się że mam 7mm kamień w nerce.Nie wiem jak to będzie jak mi ten kamyk nie wyjdzie do soboty ból jest okrutny. "jadę na ketonalu" nic innego nie pomaga. Ale wiedziałam, że wszystko za dobrze idzie i coś musi się wydarzyć.
masz jeszcze tydzień pij minimum litr piwa dziennie, serio. a co lekarz powiedział? tylko ketonal i siusinie?

Cytat:
Napisane przez mka1987 Pokaż wiadomość
od razu przepraszam ale nie jestem w stanie nadrobić zaległości.... Dziewczyny.....ja już jutro........paraliżuje mnie po prostu kościół..... płakać mi się chce na samą myśl...i nie ze wzruszenia....ale z przerażenia, że będę musiała isc tam środkiem.....ze będę musiała wydukać tę przysięgę.... te kamery....te spojrzenia gości....
Cytat:
Ja też mam ślub jutro tez mam lekkiego stresa i wszyscy sie dziwia , kazdy mowi to radosc przeciez chcialas wyjsc za maz tyle ze moj stres udziela sie nie tym ze wychodze za maz tylko ta sytuacja.
Ja mam takie obraczki odebralam kilka dni temu.
mam na to jedną radę: pozytywne myślenie. Np. mój tż też miał takiego stresa na 2 dni przed że non stop bolał go brzuch i mamusi parzyłą mu mietę i wkurzał się strasznie na mnie jak mówiłam ,,wiesz, że to juz jutro" . Takie teksty normalnie go paraliżowały. Wiec nie mówiłam. Mka, Sysunia będzie pięknie, mówię Wam, jutro obudzicie się i stres minie. A jak nie minie do końca to wypijcie kieliszek wina, albo weźcie coś innego na uspokojenie. Wypijcie herbatke z melisą A dzisiaj spróbujcie odpocząć i pozytywnie mysleć. Jak pojawią się jakieś złe myśli to szybko je odrzućcie.

Cytat:
Jezeli moge coś doradzić to popros makijażystke o doklejenie kilku kępek rzęs w kącikach oczu, bo masz chyba (tak jak ja) opadajace. Makijaż mi się podoba.

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
makijaż bardzo ładny, ale ma jedno. "ale"...widać, zę cienie są świecące - mienią się, ponoć na zdjęciach nie wychodzi to dobrze i zalecane są cienie matowe.
Agatko, ja miałam brokatową błyszczącą kreskę na powiece i to bardzo rozjaśniło oko. Sama bym nie uzyła takiego brokatowego srebrnego eye linera- nie wpadłabym na to, bo bardziej kojarzy mi się z dyskoteką. Ale efekt był powalajacy. Więc to zalezy od zdolnosci makijażystki Co do rózu i bronzera to się zgadzam

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-24, 08:09   #1119
kzabeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
prosze, fryzurka probna, i moja fryzura sprzed roku z wesela, na 1 fotkce dolozylam sztuczna kalie bo na weselu bede maila zywa tez różowa

Mi się podoba ta pierwsza, bardzo lubie koczki
Stary 2009-07-24, 08:14   #1120
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam.

jejku spałam dzis 12 godzin.

wczoraj złozylismy podanie o paszport, bedzie za miesiąc. wiec sie pytam czy mój jest wazny. pokazałam jej. a babka mówi, ze termin waznosci ma do 2016 roku, ale nie ręczy czy w turcji bedzie wazny bo ona sie nie zna to jak mam sie tego dowiedziec??

a w ogóle smutno mi
miałam miec babski wieczor wczoraj. a tu TZ siostra na mazurach, moja znajoma w warszawie bo na jakims slubie bedzie, moja swiadkowa na kilka dni wyjechala TZ bedzie cały weekend na swoim kawalerskim a mnie czeka samotne siedzenie w domu i rozmyslanie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-24, 08:20   #1121
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
kochane mam znow dylemat, bylam na 2 probnej fryzurze - calkowite przeciwienstwo pierwszej, na pierwszej mialam upieta burze loków i wyglądalam makabrycznie co kazdy potwierdzil ( ja zawsze gladko "ulizana" nagle wtakiej bujnej fryzurze - odpada) dzis uczesalalm sie an gladko pod gore z malutkim koczkiem z boku za uchem. caly czas czesalalm sie z mysla ze mam jeszcze ejdno rozwiązanie - sciac wlosy - tak bylam obcieta rok temu na wesele -wlosy do brody wymodelowane z tzw "bombką" styłu. czulam se swietne. i teraz mam dylemat czy zostawic ta skromna prosta fryzurke z tym koczkiem (byla naprawde skormna - podobnie sie czesze na codzien) czy sciac wlosy??

czy do krotkich rozpuszczonych wlosow mozna przymocowac kwiatka i welon???

pomocy...
do krótykich da się przyczepić i welon i kwiatka ale trzeba to mocno przypiąć wsuwkami.
Nie wiem co Ci poradzić, bo koczek wyszedł śliczny, a w bobie też Ci bardzo ładnie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
A propos panienskiego, to dzis spotkalam przypadkiem tego kolesia, ktory mi zlozyc "propozycje"...:rolle yes: Wyszlam akurat z psem na spacer. Jak go zobaczylam (dwa kroki od swego domu) to glowa w dol, by mnie tylko nie zobaczyl (ukryc sie gdziekolwiek nie dalo...). Ale wiecie, ze mnie skubaniec poznal, mimo, ze ja bez makijazu, w kucyku a nie w rozpuszczonych wlosach, w okularach (na wieczorze mialam soczewki) i spodniach? Az sie obrocil za mna i krzyknal "czesc". Dobrze, ze TZ obok nie bylo.
u mnie tez najpierw rodzice TZ blogoslawia go w rodzinnym domu, pozniej wszyscy przyjezdzaja do mnie i tu nasi rodzice nas oboje blogoslawia.
skoro pamięta to nie było znim aż tak źle, nic tylko się cieszyć

Cytat:
Witajcie kobietki. Dwa dni mnie nie było i 10 stron do nadrobienia...

Wczoraj o 5 rano trafiłam do szpitala, z powodu mega bólu brzucha. Po badaniach okazało się że mam 7mm kamień w nerce. Chcieli mnie zostawić, ale powiedziałam, że nie mogę, a lekarz pyta dlaczego, to mu mówię, że mam ślub, a on czyj?? A ja jak to swój własny. Nie wiem jak to będzie jak mi ten kamyk nie wyjdzie do soboty ból jest okrutny. "jadę na ketonalu" nic innego nie pomaga. Ale wiedziałam, że wszystko za dobrze idzie i coś musi się wydarzyć.
ojej u mnie w rodzinie kamica nerkowa to choroba dziedziczna ja jej na szczęście nie mam ale połowa moich bliskich tak.

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Kochana, musisz duuuuuzo pic. Najlepiej piwa. Skakac po schodach i lykac np. ginjal (rozpuszcza kamienie; przy nim siusia sie na... niebiesko)
Groszku to rzeczywiście sprawdzone rady, zastosuj je u siebie Naprawdę mogą pomóc
jaga a mi się coś kojarzy, że po ginjalu siusia się na zielono, wręcz w takim kolorze jak Ludwik do naczyń miętowy
bo to takie zielone tabletki

Cytat:
Napisane przez mka1987 Pokaż wiadomość
od razu przepraszam ale nie jestem w stanie nadrobić zaległości.... Dziewczyny.....ja już jutro........paraliżuje mnie po prostu kościół..... płakać mi się chce na samą myśl...i nie ze wzruszenia....ale z przerażenia, że będę musiała isc tam środkiem.....ze będę musiała wydukać tę przysięgę.... te kamery....te spojrzenia gości....i w ogóle jakoś mi tak dziwnie.... i nikt mnie nie rozumie, że mam takiego stresa.... owszem...bardzo chcę tego ślubu...ale kośiół mnie przeraża....dzisiaj byliśy na ostaniej spowiedzi....i na mszy jak pomyślałam sobie ze za chwilę będę musiała tam stac i ..... jestem chybą najbardziej dziwną Panną Młodą......

a poza tym....jakoś ostatnio często kłócę się z moim TŻtem....dzien przed ślubem.... chyba udziela nam się stres.....

aha.....obiecałam fotki welonu.....ale za nic nie mogę ich wkleic....nie wiem dlaczego...net wolno mi chodzi....:/ jutro spróbuję jeszcze raz
to tylko stres, spokojnie... wszystko będzie cudne, zobaczysz Wiele PM mówiło mi, że największy stres miało dzien przed, natomiast w dniu śłubu już tylko się cieszyły, a stres pekł jak banka mydlana. Oby tak było i w Twoim przypadku

Cytat:
dziękuje kliwia

ładnie wyglądasz za pogodę trzymam kciuki
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-24, 08:22   #1122
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam.

jejku spałam dzis 12 godzin.

wczoraj złozylismy podanie o paszport, bedzie za miesiąc. wiec sie pytam czy mój jest wazny. pokazałam jej. a babka mówi, ze termin waznosci ma do 2016 roku, ale nie ręczy czy w turcji bedzie wazny bo ona sie nie zna to jak mam sie tego dowiedziec??

a w ogóle smutno mi
miałam miec babski wieczor wczoraj. a tu TZ siostra na mazurach, moja znajoma w warszawie bo na jakims slubie bedzie, moja swiadkowa na kilka dni wyjechala TZ bedzie cały weekend na swoim kawalerskim a mnie czeka samotne siedzenie w domu i rozmyslanie
zrobmy pierwszy panienski na wizazu
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-24, 08:23   #1123
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć.
U was też były wczoraj takie nawałnice i huragany u nas dachy pozrywane i drzewa poprzewracane jak rano wyszłam na dwór to masakra jakaś wszędzie pełno gałęzi i śmieci które przywiało nie wiadomo z kąd i potłuczonych dachówek tak wiało strasznie i jeszcze ta burza. ja sie boje burzy i siedzialam z mamą w pokoju z zapaloną gromnicą i sie modliłyśmy żeby szybko przeszlo

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-24, 08:26   #1124
monia.ch
Raczkowanie

hej dziewczyny, przepraszam że tak z innej beczki, ale mam dylemat dot. winietek.
Czy skoro każdy gość będzie miał taką winietkę przy talerzu, to czy dzieci od lat 10-11 także powinny coś takiego mieć (żeby było to jednolite), czy wystarczy napisać coś w style stolik dla dzieci??
Nie mam pojęcia jak wybrnąć z tej sytuacji

monia.ch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-24, 08:34   #1125
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2009-07-24 o 08:36
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-24, 08:36   #1126
diya1983
Zadomowienie

Moim zdaniem stolik dla dzieci nie wypali, będą i tak chodzić do rodziców albo płakać...
-i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-24, 08:41   #1127
monia.ch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem stolik dla dzieci nie wypali, będą i tak chodzić do rodziców albo płakać...
może i racja. A z drugiej strony przypominam sobie teraz, jak byliśmy na weselu w ten weekend, to dzieci siadały z rodzicami, ale później zamieniali się miejscami, żeby siedzieć razem, i tam, wśród rówieśników najlepiej się czuły. Poza tym niewiele czasu spędzały przy tym stole, bo tylko biegały na zewnątrz sali

Edytowane przez monia.ch
Czas edycji: 2009-07-24 o 08:44
Stary 2009-07-24, 08:41   #1128
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
zrobmy pierwszy panienski na wizazu

ale bez kitu co ja bede robial przez cały weekend akurat na ten weekend kazdy gdzies pojechal ech...
Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Cześć.
U was też były wczoraj takie nawałnice i huragany u nas dachy pozrywane i drzewa poprzewracane jak rano wyszłam na dwór to masakra jakaś wszędzie pełno gałęzi i śmieci które przywiało nie wiadomo z kąd i potłuczonych dachówek tak wiało strasznie i jeszcze ta burza. ja sie boje burzy i siedzialam z mamą w pokoju z zapaloną gromnicą i sie modliłyśmy żeby szybko przeszlo
mnie w nocy ulewa i burza obudziała.
Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, przepraszam że tak z innej beczki, ale mam dylemat dot. winietek.
Czy skoro każdy gość będzie miał taką winietkę przy talerzu, to czy dzieci od lat 10-11 także powinny coś takiego mieć (żeby było to jednolite), czy wystarczy napisać coś w style stolik dla dzieci??
Nie mam pojęcia jak wybrnąć z tej sytuacji
u mnie bedzie tylko 3 dzieci takich małych tzn do 5 lat i oni beda siedziec obok rodziców wiec winietki beda mieli.

Stary 2009-07-24, 08:42   #1129
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
a ja jestem jak najbardziej za stolikiem dla dzieci. Sama pamiętam takie wesele gdzie my dzieci mieliśmy swój osobny stolik, świetnie było, bo się nie nudziliśmy. Na swoim weselu też zrobię taki stolik.
Wszystko zależy od wieku dzieci, jeśli są już trochę starcze, to pomysł wypali. takich 4, 5 latków bym akurat nie sadzała przy osobnym stoliku.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-24, 08:45   #1130
monia.ch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
a ja jestem jak najbardziej za stolikiem dla dzieci. Sama pamiętam takie wesele gdzie my dzieci mieliśmy swój osobny stolik, świetnie było, bo się nie nudziliśmy. Na swoim weselu też zrobię taki stolik.
Wszystko zależy od wieku dzieci, jeśli są już trochę starcze, to pomysł wypali. takich 4, 5 latków bym akurat nie sadzała przy osobnym stoliku.
No właśnie u nas takich do 5 lat jest tylko może sześcioro. A reszta to tak od 10 wzwyż (naliczyłam ich piętnaścioro). I tak myślałam że byłoby im miło. Tylko nie wiem czy coś stawiać na tym stoliku, czy nie??

Edytowane przez monia.ch
Czas edycji: 2009-07-24 o 08:48
Stary 2009-07-24, 08:48   #1131
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cytat:
No właśnie u nas takich do 5 lat jest tylko może sześcioro. A reszta to tak od 10 wzwyż. I tak myślałam że byłoby im miło. Tylko nie wiem czy coś stawiać na tym stoliku, czy nie??
ja walsnie robie taki stolik . dla dzieci od 8 lat. bo mlodszych mam tylko troje i oni usiądą przy rodzicach. Dla akzdego robie winietki

Stary 2009-07-24, 09:02   #1132
monia.ch
Raczkowanie

Cytat:
ja walsnie robie taki stolik . dla dzieci od 8 lat. bo mlodszych mam tylko troje i oni usiądą przy rodzicach. Dla akzdego robie winietki
NO ja właśnie nie wiem co będzie lepsze. Może asekuracyjnie zamówię winietki a najwyżej nie będę ich rozkładała. A Ty zamawiasz te winietki, bo już miałaś doświadczenie w tej dziedzinie, czy po prostu uważasz że tak będzie dobrze??

Stary 2009-07-24, 09:03   #1133
kliwia
Zakorzenienie

madzia co za tepa baba w tym paszportowym
DO turcji i egiptu chyba tez, przy wjezdzie do tego kraju musisz miec paszport wazny min jeszcze przez pół roku.
Więc Twój jest ważny jeszcze kilka lat, więc luuz bez obaw.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-24, 09:05   #1134
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie u nas takich do 5 lat jest tylko może sześcioro. A reszta to tak od 10 wzwyż (naliczyłam ich piętnaścioro). I tak myślałam że byłoby im miło. Tylko nie wiem czy coś stawiać na tym stoliku, czy nie??
czyli dzieci poniżej 5 lat będą siedzieć z rodzicami? No to im winietki byłyby potrzebne.
Z kolei na ten stolik dla dzieci postawiłabym jedną kartkę z odpowiednim napisem i imionami dzieci, dla których jest on przewidziany.
Stary 2009-07-24, 09:07   #1135
froggie
Zakorzenienie

Matko, ale macie tempo pisania
już wiem czemu wcześniej się tutaj nie udzielałam - nie wyrobiłabym się z nadrabianiem zaległości

Sysunia ładne obrączki.

Mka
ja jako osoba totalnie niekościelna mszy się bałam przeogromnie (przed ślubem). A jeszcze bardziej spowiedzi, czy wogóle dostanę rozgrzeszenie. Ale trafiliśmy na super księdza który stwierdził 'że skoro biorę ślub to wszystko się naprawi i pójdzie na właściwą ścieżkę'.
Ale w dniu ślubu to już mi było wszystko jedno, chyba nie miałam czasu się stresować.
A takiej mszy jak my to chyba nie miał nikt

U mnie dzieci (4) siedziały z rodzicami przy stole i też miały własne winietki
Stary 2009-07-24, 09:08   #1136
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
NO ja właśnie nie wiem co będzie lepsze. Może asekuracyjnie zamówię winietki a najwyżej nie będę ich rozkładała. A Ty zamawiasz te winietki, bo już miałaś doświadczenie w tej dziedzinie, czy po prostu uważasz że tak będzie dobrze??
poprostu tak mi sie wydaje
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia co za tepa baba w tym paszportowym
DO turcji i egiptu chyba tez, przy wjezdzie do tego kraju musisz miec paszport wazny min jeszcze przez pół roku.
Więc Twój jest ważny jeszcze kilka lat, więc luuz bez obaw.
ech.. ci mówie, mnie baby wystraszyły.
jeszcze jak jedna pokazywala drugiej ten mój paszport i sie naradzały

Stary 2009-07-24, 09:15   #1137
motley
Zadomowienie

Cytat:

Wczoraj o 5 rano trafiłam do szpitala, z powodu mega bólu brzucha. Po badaniach okazało się że mam 7mm kamień w nerce. Chcieli mnie zostawić, ale powiedziałam, że nie mogę, a lekarz pyta dlaczego, to mu mówię, że mam ślub, a on czyj?? A ja jak to swój własny. Nie wiem jak to będzie jak mi ten kamyk nie wyjdzie do soboty ból jest okrutny. "jadę na ketonalu" nic innego nie pomaga. Ale wiedziałam, że wszystko za dobrze idzie i coś musi się wydarzyć.
współczuję życzę w takim razie szybkiego i bezbolesnego porodu

Cytat:
Dzisiaj ide na zageszczenie rzes , ciekawe jak to wyjdzie
wklej fotkę bo jestem ciekawa jaki wyjdzie efekt A próbny makijaż mi się podoba

Cytat:
jak paszport jest ważny to jest ważny wszędzie. Czemu nagle w Turcji miałby nie być?

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Cześć.
uuu to współczuję takich przeżyć. Ja się burzy nie boję na szczęście, wczoraj waliły nam też pioruny nad samą głową więc siedzieliśmy w domku i oglądaliśmy z TŻ serial na DVD Najbardziej mnie dziwi, że moje koty też do burzy podchodzą spokojnie i nawet wychodzą na balkon popatrzeć sobie na szalejącą aurę

Cytat:
ja też zrobię osobny stolik ale jeszcze zastanowię się co zrobić z młodszymi dziećmi. Stolik dla dzieci to fajna sprawa, ja planuję postawić na nim jakieś fajne cukierki, mambę itd. U nas na sali nie będzie balonów ale poprosiłam dekoratorkę żeby do każdego dziecięcego krzesła przywiązała balonik z helem

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-24, 09:19   #1138
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ma ktos może aktualna pogode na 16 dni?
bo ta strona na której zawsze patrze od 3 dni się nie aktualizuje

Stary 2009-07-24, 09:25   #1139
kzabeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość
Matko, ale macie tempo pisania
już wiem czemu wcześniej się tutaj nie udzielałam - nie wyrobiłabym się z nadrabianiem zaległości

Ja też się nie wyrabiam w pracy rzadko mam czas, w domu tez nie zawsze mogę bo są też inne zajęcia. Szkoda bo naprawde fajnie dziewczyny piszą
Stary 2009-07-24, 09:27   #1140
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kzabeczka Pokaż wiadomość
Ja też się nie wyrabiam w pracy rzadko mam czas, w domu tez nie zawsze mogę bo są też inne zajęcia. Szkoda bo naprawde fajnie dziewczyny piszą
ale teraz to i tak mało piszemy (tak mi sie wydaje)

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości