Michaelowa Nibylandia III - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-24, 16:32   #751
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25
Dot.: Michaelowa Nibylandia III

ale tu cisza....
nie ma co czytac, wiec ide do domu to do wieczorka, mam nadzieje, ze bedzie mi dane was odwiedzic

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 16:41   #752
donay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
buahahah Majkel podczas rozmowy z profesorem Markiem Kwiatkowskim co jakis czas przerywał i mowil "I love You" czym zniewalał kazdego kto tego doswiadczył
moglabym z nim wtedy rozmawiac wieki

Like A Rainbow
Fading In The Twinkling Of An Eye
Gone Too Soon
donay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 16:45   #753
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brillant Pokaż wiadomość
ile jest stron w tej książce?

o znalazłam jakiś filmik i tam można zobaczyć jak tańczy ten cały Omer
http://www.kozaczek.pl/teledysk.php?...ichael+jackson
Ja pier... dziewczyny Mówcie co chcecie ale tu ten cały (k)Omar jest podobny do Majka.Ma takie same rysy. Policzki, no kuuurde serio

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
madie bierz przykład
bierz przykład a potem wizażanki mnie z klubu wyrzucą
A tak serio, ja się przywiązuję do swoich prac. Szczególnie tych właśnie które coś dla mnie znaczą więc mizerny byłby ze mnie handlarz

a swoją drogą, Majk na tym obrazie ma zeza rozbieżnego
Obraz bardzo ładny (aż trudno uwierzyć że to nie plakat) jednak ja nie czuję w nim serca autora. Już wolę swoje maziaje

Edytowane przez madie
Czas edycji: 2009-07-24 o 16:49
madie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 17:02   #754
Ammanda
Przyczajenie

Hej dziewczyny
Podczytuję sobie Wasz wątek od jakiegoś już czasu, ale jak widać nie wypowiadałam się jeszcze.
Widzę w ogóle, że coś nie ma co czytać teraz, no co jest?

W każdym razie wiecie co? Puściłam sobie chwilkę temu "will you be there" i się normalnie rozryczałam, a już myślałam, że nie będę płakać. I znalazłam jakiś wywiad, którego nie widziałam.
Ehh, minął miesiąc (prawie), a ja dalej nie mogę się przyzwyczaić, że go nie ma - tj. funkcjonuję normalnie, nawet słucham innej muzyki, wszystko jest tak samo, tylko, że... Na każdą myśl o nim robi mi się przeraźliwie smutno, na myśl, że go nie ma chce mi się płakać i raz za czas mnie "uderza" myśl, że rany, przecież jego już naprawdę nie ma, jak to się stało?
Ehh, życie toczy się dalej i już o nim ludzie zapominają powoli. Może to i ok, przynajmniej teraz już nie będzie wszędzie słychać jak to wszyscy go kochają i kochali - to dobrze biorąc pod uwagę, że w większości wypadków te słowa nie były w ogóle szczere.

Btw, widzę, że kupujecie książki Majka, ten album z empiku, koszulki itp.
Ja tam uznałam, że nie przyłożę się do zarabiania na śmierci Majkela...
Ammanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 17:07   #755
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ammanda Pokaż wiadomość
Ehh, życie toczy się dalej i już o nim ludzie zapominają powoli. Może to i ok, przynajmniej teraz już nie będzie wszędzie słychać jak to wszyscy go kochają i kochali - to dobrze biorąc pod uwagę, że w większości wypadków te słowa nie były w ogóle szczere.

Myślę że się mylisz. Wielu nie zapomni nigdy. Po drugie kogo obchodzą ci którzy nie przeżywają tego szczerze

Zarabianie na śmierci w tym przypadku to chyba stwierdzenie lekko przesadzone. Zbieranie pamiątek, szczególnie przez osoby zgromadzone w tym wątku ma duże znaczenie. No cóż, skoro za wszystko dziś trzeba płacić to jak inaczej zdobyć książkę?? Ukraść??? A może pójść do empiku i przepisać ręcznie?

Edytowane przez madie
Czas edycji: 2009-07-24 o 17:09
Stary 2009-07-24, 17:16   #756
Ammanda
Przyczajenie

Ależ ja nie mówiłam o tych, którzy szczerze to przeżywają! Miałam na myśli już ciszę w mediach itp.

Nie no, w sumie masz rację, faktycznie niektórzy chcą mieć jakieś pamiątki.
I teraz już się zgadzam, że w kupowaniu może nic złego nie ma, ale niesmak budzi we mnie to, że ktoś jednak chce na tym zarobić i to produkuje - ja bym nie mogła zarabiać na niczyjej śmierci (nie tylko Majkela).

O matko, właśnie widziałam ten film z tym Omarem (czy jak mu tam^^) i nie chcę nic mówić, ale naprawdę wygląda podobnie :O
Jeśli to prawda to jak to się stało, ze nikt o tym nie wiedział wcześniej? I co za różnica z resztą - co jednak świadczy o tym chłopaku to, że tak teraz o tym mówi, po śmierci (domniemanego) ojca? :|

Edytowane przez Ammanda
Czas edycji: 2009-07-24 o 17:18
Stary 2009-07-24, 17:21   #757
donay
Zadomowienie

Cytat:
Ależ ja nie mówiłam o tych, którzy szczerze to przeżywają! Miałam na myśli już ciszę w mediach itp.

I teraz już się zgadzam, że w kupowaniu może nic złego nie ma, ale niesmak budzi we mnie to, że ktoś jednak chce na tym zarobić i to produkuje - ja bym nie mogła zarabiać na niczyjej śmierci (nie tylko Majkela).

O matko, właśnie widziałam ten film z tym Omarem (czy jak mu tam^^) i nie chcę nic mówić, ale naprawdę wygląda podobnie :O
Jeśli to prawda to jak to się stało, ze nikt o tym nie wiedział wcześniej? I co za różnica z resztą - co jednak świadczy o tym chłopaku to, że tak teraz o tym mówi, po śmierci (domniemanego) ojca? :|
witaj, co do tego ze prasa ucichła no to juz kurde czas najwyzszy cale szczęście że nic juz nie mówią (chociaz zdarza sie)

a co do Omara (czy jak mu tam) to kurcze faktycznie podobny ale tez to troche dziwne ze co nagle teraz mu sie przypomnialo ze mial ojca? .....

Like A Rainbow
Gone Too Soon
Stary 2009-07-24, 17:28   #758
madie
Zakorzenienie

Cytat:

Media nie piszą ( i nie mówią) dlatego, że go kochały... I wielka szkoda, że piszą o nim te wszystkie przykre rzeczy.

Widzisz, dziwny jest ten świat... i rządzi nim pieniądz, no cóż...

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Napisane przez donay Pokaż wiadomość
witaj, co do tego ze prasa ucichła no to juz kurde czas najwyzszy cale szczęście że nic juz nie mówią (chociaz zdarza sie)

a co do Omara (czy jak mu tam) to kurcze faktycznie podobny ale tez to troche dziwne ze co nagle teraz mu sie przypomnialo ze mial ojca? .....
Mnie też to zastanawia. Można się teraz głowić, czy to kolejny koleś który chce się przyssać do pieniędzy? Pisano jednak, że chciałby zrobić testy DNA. Może wierzy w to że jest jego synem... Jeśli okazałoby się, że to prawda to byłoby wielkie
Jeśli ściemnia i chce zrobić testy to zdaje sobie sprawę chyba że by się ośmieszył na cały świat.
No, ale nic nie wiadomo... może to tylko ploty
Stary 2009-07-24, 17:28   #759
Ammanda
Przyczajenie

Cytat:
No właśnie
nie wiem co o tym myśleć, ale ogólnie to nie wygląda to na nic "fajnego".
Albo chłopak chce sobie narobić popularności żerując na zmarłym Majkelu, albo faktycznie jest jego synem i dopiero teraz sobie o ojcu przypomniał :/ ani jedno ani drugie nie świadczy o nim dobrze.

Tak myślę, że może to Majkel nie chciał wprowadzać dziecka jednak w ten świat show businessu skoro mogła się nim zaopiekować matka, ale w sumie to nie mam pojęcia i takie domysły są bez sensu ^^
nie podoba mi się to ogólnie...

Edytowane przez Ammanda
Czas edycji: 2009-07-24 o 17:34
Stary 2009-07-24, 17:35   #760
donay
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie
nie wiem co o tym myśleć, ale ogólnie to nie wygląda to na nic "fajnego".
Albo chłopak chce sobie narobić popularności żerując na zmarłym Majkelu, albo faktycznie jest jego synem i dopiero teraz sobie o ojcu przypomniał :/ ani jedno ani drugie nie świadczy o nim dobrze.

Tak myślę, że może to Majkel nie chciał wprowadzać dziecka jednak w ten świat show businessu skoro mogła się nim zaopiekować matka, ale w sumie to nie mam pojęcia i takie domysły są bez sensu ^^
dla mnie sensem by bylo jeśli Michael by wiedział o nim ale nie chciał tego ujawniać chociaż....małoprawdopodo bne moim zdaniem chciał by być jego prawowitym ojcem nie? a pozatym chyba ujął by go w testamencie ?
Dlatego dziwne to że teraz gdy ON nie żyje to temu sie nagle przypomniało że Michael byl jego Ojcem :/
niech zrobi DNA jestem ciekawa

siedział z rodziną na pogrzebie to on?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg michael-jackson-s-memorial-omer-bhatti-circled-pic-getty-757157222.jpg (29,1 KB, 19 załadowań)

Like A Rainbow
Gone Too Soon

Edytowane przez donay
Czas edycji: 2009-07-24 o 17:38
Stary 2009-07-24, 17:41   #761
Ammanda
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez madie Pokaż wiadomość
Media nie piszą ( i nie mówią) dlatego, że go kochały... I wielka szkoda, że piszą o nim te wszystkie przykre rzeczy.

Widzisz, dziwny jest ten świat... i rządzi nim pieniądz, no cóż...
Oj, dalej się nie rozumiemy...
Jeszcze raz : jeśli chodzi o ciszę miałam na myśli media i ludzi którzy fałszywie pisali jak go kochają i jak im smutno, a naprawdę w ogóle się tym nie przejęli i pisali to bo zrobiło się to na kilka dni modne - o to mi chodziło.

I owszem, smutne, że piszą tylko złe rzeczy. Ale to podchodzi pod drugą część - to się właśnie najlepiej sprzedaje.

Ale czemu piszesz jakbym sobie z tego nie zdawała sprawy? Wiem o tym nie od dzisiaj, tylko zwracam uwagę, bo w tym momencie jest to dla mnie odczuwalne i przykre i tyle...

Cytat:
Napisane przez donay
dla mnie sensem by bylo jeśli Michael by wiedział o nim ale nie chciał tego ujawniać chociaż....małoprawdopodo bne moim zdaniem chciał by być jego prawowitym ojcem nie? a pozatym chyba ujął by go w testamencie ?
Dlatego dziwne to że teraz gdy ON nie żyje to temu sie nagle przypomniało że Michael byl jego Ojcem :/

niech zrobi DNA jestem ciekawa
No dlatego wydaje mi się to dziwne, tj to, że Majkel by go nie chciał wychowywać... Więc bez sensu.

Ja też jestem ciekawa, w sumie chyba bym wolała, żeby nie był synem Michaela. Jeśli nim jest to prawdopodobnie dowiadujemy się właśnie o kolejnym niezbyt wesołym fragmencie życia Majkela...

Edytowane przez Ammanda
Czas edycji: 2009-07-24 o 17:46
Stary 2009-07-24, 17:48   #762
donay
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze raz : jeśli chodzi o ciszę miałam na myśli media i ludzi którzy fałszywie pisali jak go kochają i jak im smutno, a naprawdę w ogóle się tym nie przejęli i pisali to bo zrobiło się to na kilka dni modne - o to mi chodziło.

I owszem, smutne, że piszą tylko złe rzeczy. Ale to podchodzi pod drugą część - to się właśnie najlepiej sprzedaje.

Ale czemu piszesz jakbym sobie z tego nie zdawała sprawy? Wiem o tym nie od dzisiaj, tylko zwracam uwagę, bo w tym momencie jest to dla mnie odczuwalne i przykre i tyle...

No dlatego wydaje mi się to dziwne, tj to, że Majkel by go nie chciał wychowywać... Więc bez sensu.

Ja też jestem ciekawa, w sumie chyba bym wolała, żeby nie był synem Michaela. Jeśli nim jest to prawdopodobnie dowiadujemy się właśnie o kolejnym niezbyt wesołym fragmencie życia Majkela...
ale czemu niewesołym??
to że kiedys tam z jakaś kobieta spal??

Like A Rainbow
Gone Too Soon
Stary 2009-07-24, 17:51   #763
madie
Zakorzenienie

Cytat:

przyjmuję do wiadomości.
Cytat:
Halo, czy moje zdanie miało ton pouczający Bardzo przepraszam że się odzywam

Edytowane przez madie
Czas edycji: 2009-07-24 o 17:53
Stary 2009-07-24, 17:59   #764
kasica123
Zakorzenienie

Cytat:
ale czemu niewesołym??
Wlasnie to samo pomyslalam co w tym niewesolego ze kiedys pukał sobie jakies fanki (czy pracownice)? jesli same tego chcialy-a napewno
mi sie to wlasnie wesole wydaje i zamknie gebe tym co mowia ze Majkel to pedal
kasica123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 17:59   #765
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
przegladam ta ksiazke i czytam to co pisza...

miod na moje serce, a banana mam nie wiedziec czemu na dziobie i swieczki w oczach.. on naprawde ukochał Polske... wiec czujmy sie wyróznione

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Majkel znal doskonale sztuke, interesował sie Barokiem chcial zamieszkac w pałacu w Otwocku

przylatywałby sobie do Polski odpoczac i pomieszkac w normalnym otoczeniu
A tam Majki godoł, że sztuka, barok, pałace.Jasneeeeeeee . Ja myśle, że Jemu się Polki podobały i dlateog ukochał Polskę Ale penwie się wstydzi, więc nic z teog nie wyszło
Tez kupiłam ten album Wieczorkiem sobie do niego siąde, na razie tylko przejrzałam obrazki

Cytat:
Hej dziewczyny
Witaj Ammando
Wiesz, ja tez tak mówiłam. Że nie chce się przykładać do zarabiania na jego śmierci. Ale pomyślałam, co ja będe miała z tego, co pokażę w przyszłości moim ewentualnym dzieciom, jako, że żadnych "pamiątek" z dzieciństwa nie posiadam, bo u mnie jakoś nałogowo Majkela się nie słuchało zreszta ja byłam dość mała w czasach Jego świetności, a potem to wiadomo, że mówiło się o innych rzeczach Niedawno zaczęłam się Nim interesować głębiej. Z perspektywy dnia dzisiejszego albo może tego miesiąc temu, cieszę się, że jednak choc trochę w pore sie ocknęłam
Ogólnie teraz stoi na tym, ze nei moge przejśc obojętnie obok zadnych Majkowych rzeczy Mógłby mi groszem z góry sypnąc

Dziś wpadły mi w ręce jeszcze 2 książki. Ale to se biorę na wstrzymanie...może poczekam do wrześniowcyh imienin
1. Album wyglądał dość ciekawie, trochę tekstu tu jest, No i wiaodmo mnóstwo boskich zdjęć
http://www.empik.com/michael-jackson...prod12800011,p

2. Książka ma piękna okładke Przekartkowałam troszkę. Jedna rzecz mnie zniechęciła. Co druga stronę w tekście nawalają per "Jacko" Tekst przeplatany troszkę zdjęciami
http://www.empik.com/michael-jackson...prod12590016,p
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 18:03   #766
mychamycha
Zakorzenienie

Swoją drogą, zakładając, że Omer jest synem Majka, mogło być właśnie tak, ze nawet matka Omera mogła nie zezwolić Majkowi na zabranie syna na stałe do USA i moze ona sama nie chciała ujawniać, że to syn Majka? Zakładam, ze nie łączyła matki Omera i Majkela żadna zażyłość - ot jedna noc im się zdażyła i tyle. Chłopak przecież bywał w Neverlandzie to kontakt z Majkiem (w razie czego) miał. Wiem, że mówimy o tym, ze Majkel nie zapisał go w testamencie, wszedzie mówi się, że zapisał kasę "dzieciom", ale czy gdzieś jest udostępniony jego testament, żeby można było stwierdzić, że te dzieci to tylko Prince, Paris i Blanket?

to takie moje małe dywagacje

http://www.youtube.com/watch?v=XFc7nh9bvtw
już nawet powstają filmiki o tym
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 18:03   #767
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Cytat:
Napisane przez kasica123 Pokaż wiadomość
Wlasnie to samo pomyslalam co w tym niewesolego ze kiedys pukał sobie jakies fanki (czy pracownice)? jesli same tego chcialy-a napewno
Ciekawe kto by się bardziej cieszył. Majk czy fanka
Ja do tego całego kOmara podchodze z duzym dystansem. Już nawte nei chodzi o to czy se puknąl jakąś Norweżkę czy nie. Ale bardzo ciekawe jest to, że wychodzi to dopiero teraz. Jakoś nei wydaje mi się, żeby Majk miał w dupie własnego syna. A jeżeli to był Jego syn to wydaje mi się, ze wyszłoby to dużo wcześniej.

Edytowane przez kamuha
Czas edycji: 2009-07-24 o 18:07
Stary 2009-07-24, 18:04   #768
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2009-07-24, 18:05   #769
donay
Zadomowienie

Cytat:
przyjmuję do wiadomości.

Halo, czy moje zdanie miało ton pouczający Bardzo przepraszam że się odzywam
Ty pouczaczu hah

Cytat:
dla mnie by to było wesole przezycie nawet jakby skonczyło sie dzieckiem ba! to by bylo błogosławieństwo

Ale wiecie co pomyślałam że jeśli on rzeczywiście....to można by powiedziec ze bylby wtedy jedynym Jego biologicznym dzieckiem teoretyzując oczywiściebo to że Jego dzieci nie są Jego biologicznymi...tego nie wiemy

Like A Rainbow
Gone Too Soon
Stary 2009-07-24, 18:05   #770
brillant
Raczkowanie

Cytat:
Ja pier... dziewczyny Mówcie co chcecie ale tu ten cały (k)Omar jest podobny do Majka.Ma takie same rysy. Policzki, no kuuurde serio

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

bierz przykład a potem wizażanki mnie z klubu wyrzucą
A tak serio, ja się przywiązuję do swoich prac. Szczególnie tych właśnie które coś dla mnie znaczą więc mizerny byłby ze mnie handlarz

a swoją drogą, Majk na tym obrazie ma zeza rozbieżnego
Obraz bardzo ładny (aż trudno uwierzyć że to nie plakat) jednak ja nie czuję w nim serca autora. Już wolę swoje maziaje
Widziałam jakieś zdjęcie małego Omera na kozaczku ale usunęli. I na tym zdjęciu był z Blanketem jak dwie krople wody. Właśnie mi się wydaje, że on jest do Blanketa podobny bardziej niż do Majka. No i omer nie ma tych ślicznych czarnych oczek jakie miał Majk

nikt Cię nie wyrzuci!

Gdzie ty widzisz tego zeza?

Ammando witaj w naszym gronie
brillant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 18:07   #771
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamuha Pokaż wiadomość
A tam Majki godoł, że sztuka, barok, pałace.Jasneeeeeeee . Ja myśle, że Jemu się Polki podobały i dlateog ukochał Polskę Ale penwie się wstydzi, więc nic z teog nie wyszło
No patrz, teraz się Majki tam na górze czerwieni, bo Go zdemaskowałaś
Stary 2009-07-24, 18:12   #772
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
No patrz, teraz się Majki tam na górze czerwieni, bo Go zdemaskowałaś
I to jak, jakaś burza do mnie chyba idzie

http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=17444
Wiem, że to zasrane, szmatławe tmz...ale jeżeli to prawda...ja naprawdę nie ręcze za siebie, jak pewnie miliony ludzi na świecie
Stary 2009-07-24, 18:24   #773
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, że to zasrane, szmatławe tmz...ale jeżeli to prawda...ja naprawdę nie ręcze za siebie, jak pewnie miliony ludzi na świecie
Sama nie wiem, co o tym myśleć, dlatego nawet tego robić nie będę. Boję się tej "prawdy" i tyle.

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
hm, to ciekawe za co wściekł się na mnie, że u mnie była burza, która pozbawiła mnie prądu na 20 godzin

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

a tak w ogóle to Omer twierdzi, że jest synem Michaela, czy przypuszcza? Bo jego matka to chyba powinna być pewna tej kwestii? no chyba, ze to takie rozrzutne babsko było
Stary 2009-07-24, 18:25   #774
madie
Zakorzenienie

Cytat:
[COLOR=Blue]

Gdzie ty widzisz tego zeza?
Prawe oko patrzy bardziej do przodu a lewe patrzy w prawą strone, w kierunku nosa

Do mnie też idzie chyba burza
Stary 2009-07-24, 18:29   #775
Ammanda
Przyczajenie

Cytat:
ale czemu niewesołym??
Ależ skąd, to jak najbardziej wesołe

Nie, miałam na myśli po prostu, że jednak syn, "nieoficjalny", którego nie wychowywał... Nie wydaje mi się, żeby to było związane z jakimiś miłymi zdarzeniami.

Cytat:
Napisane przez mychamycha
Sama nie wiem, co o tym myśleć, dlatego nawet tego robić nie będę. Boję się tej "prawdy" i tyle.
Ja też.
Wydaje mi się w sumie możliwe, że ktoś "wykorzystał" jego uzależnienie od leków/narkotyków...
Stary 2009-07-24, 18:29   #776
brillant
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
a tak w ogóle to Omer twierdzi, że jest synem Michaela, czy przypuszcza? Bo jego matka to chyba powinna być pewna tej kwestii? no chyba, ze to takie rozrzutne babsko było
nie wiem ale czytałam gdzieś, że ojciec tego omera mówił coś w tym stylu : myślcie co chcecie ja o tym nie rozmawiam..

Wydaje mi się, że ta rodzinka chce po prostu narobić wokół siebie trochę szumu albo zdobyć kasę..

Edytowane przez brillant
Czas edycji: 2009-07-24 o 18:32
brillant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 18:30   #777
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

U mnie raz "pierdło" i poszło gdzieś. Za to leje...Majki chyba płacze, że za mało Go tulimy
Stary 2009-07-24, 18:32   #778
madie
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie raz "pierdło" i poszło gdzieś. Za to leje...Majki chyba płacze, że za mało Go tulimy
Ale co pierdło?? Majki ?? I potem zapłakał
Stary 2009-07-24, 18:36   #779
donay
Zadomowienie

Cytat:

nie chciala bym zeby to byla prawda.....

Like A Rainbow
Gone Too Soon
Stary 2009-07-24, 18:38   #780
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Cytat:
Ale co pierdło?? Majki ?? I potem zapłakał
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości