|
|
#2491 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
'kończę się w twoich oczach
umiem być ciszą kończę się w twoim śnie' jak każdy człowiek potrzebuje drugiego człowieka, bądź miliona dolarów w gotówce. z bliskości na skórze tworzy się obcość, której z biegiem czasu tez trzeba się nauczyć, tęskniąc za poprzednim stanem. w moim życiu ciągłe rezerwacje, dla. to wszystko zakrawa na absurd. nie lubię dmuchać na zimne i dopasowywać się do ogólnie przyjętych kryteriów i norm. niekoniecznie o mężczyźnie. teraz i po zmarszczonych w złości brwiach pojawia się uśmiech i oczy niebezpiecznie rozbłyskują.
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Dla ciebie moge byc początkiem i końcem.
Żaden dzień sie nie powtórzy, Nie ma dwóch podobnych nocy, Dwóch tych samych pocałunków, Dwóch jednakich spojrzeń w oczy. jestem taka zajęta udając zajętą.... I łzy popłyną skala mórz Jak setki róz, tysiąc słów pójdę za Tobą wszędzie nie boję się tego co będzie.. wpisany jesteś w moją biografię... takich cudów nie potrafię w skupieniu czekam na szept - jesteś? |
|
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
ostatni raz przed wyjściem rozczochram cię wzrokiem i setny raz napisze na ostatniej stronie zeszytu twe imię.
zmarznięte ręce ogrzewam wizją twojej dłoni. oczy rozpalam ciepłem twojego spojrzenia. szkoda, że serca ogrzać się nie da. faktów nie da się wymazać. tych kilku wersów nie da się zapomnieć. nieodwzajemnienie, bo jak to nazwać inaczej? dobrze nazwane. po prostu. i tyle. nieodwzajemnienie. nie trzeba nic więcej. żadnych słów. to mówi samo za siebie. |
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
to moje pieprzone życie i wiesz co? nikt Cię tu nie zapraszał... tam są drzwi.
za jedną kroplę Ciebie oddam prawą dłoń, słuch, powonienie. nie rozumiem Cię. i szczerze nawet nie zamierzam. poziom endorfin wysoko ponad przeciętną. wyrzuciłam zmartwienia. jest pięknie.
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
lekkie serce łatwiej porwać.
kim dla mnie będziesz ? jakie to wszystko niesprawiedliwe ! tak łatwo jest pokochać, a tak trudno później zapomnieć... Mówisz: idę się schlać. Albo: muszę wziąć jakieś prochy. Doprowadzasz mnie tym do szału. Ale robisz to specjalnie, żebym powiedziała Ci, że Cię kocham... tego trzeba Ci najbardziej. Ty i ja to trójkąty o czterech bokach. Codziennie wyglądam przez okno. Mówię że oglądam chmury... chociaż czasami wcale ich nie ma. I patrzę w niebo, ale częściej zerkam na ulicę. Wypatruję Ciebie pośród innych ludzi... Burzliwie jest między nami. Ale ciągle mam nadzieję na tęczę. _______ przepraszam, że rzadziej się tu udzielam, ale nie mam ochoty tu wchodzić, zresztą, brak weny...
|
#2496 |
|
Raczkowanie
|
Gdy go zapytałam czego chce, wziął mnie za ręke i pocałował
![]() Mówił, że chce mnie pokochać.. że potrzebuje czasu Nawet nie wiesz jak bardzo Cię kocham. Najbardziej na świeci. Dlatego właśnie łamie mi się serce bo wiem, że nie możemy być razem. </3 Ciebie zmienił czas. Mnie zmieniły łzy. A pamiętasz gdy pierwszy raz spojrzałeś mi w oczy. Od razu wiedziałam, że ‘ T o t e n ’ Nie musisz nic mówić. Słowa niczego nie zmeinią. |
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Tak długo, jak będziesz mnie pamiętać, będę blisko... Trzymam Cię w moich snach, tam ciągle do mnie wracasz. ...każdego dnia odbierasz mi siebie, odbierasz mi moje marzenia. Moje serce właśnie przy Tobie znalazło swój START... Świat kręci się dalej, chociaż Ty ochodzisz. Proszę, wybacz mi. Nie mogę przestać Cię kochać. __
|
#2498 |
|
Raczkowanie
|
Poczucie winy to wyrzuty sumienia tych, którzy mieli więcej szczęścia.
Żeby być dzielnym, musisz mieć wybór.. Nim zbudzi mnie świt, zachowam czułość tych dni. ON - mój prywatny ideał. Roztargniona marzycielka. To właśnie ja. Romantyczka do przesady. Zawsze byłam sama. Nawet gdy byłam z kimś - byłam sama. Ale teraz, gdy przy mnie jesteś Ty, wcale nie czuję się samotna.. Moim największym marzeniem zawsze było spełnienie moich marzeń. Tych o miłości, księciu z bajki i wiecznym szczęściu. ps. dziewczyny nie piszcie, że nie chce Wam się tu wchodzić, bo to przykre i wcale nie poprawia atmosfery...
|
#2499 |
|
Rozeznanie
|
za każdym razem kiedy Cię widzę.. nie zaprzeczam - wciąż boli.
jak to dobrze, że skończył się już ten podły dzień co mi Cię zabrał. więc jak mam spać kiedy wiem, że Ty nie zaśniesz. zbyt ciężko jest usłyszeć słowa 'dla mnie Cię nie ma'. chyba tracę ku Tobie to całe zaufanie. nie imponujesz już. namaluję żółte słońce w rogu kartki. niech Ci świeci, kiedy ja nie mogę.
|
#2500 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2501 |
|
Wtajemniczenie
|
Trzy kroki donikąd.
Co raz trudniej uspokoić drżenie rąk. Daj mi całą noc. Rytm naszych ciał. Przyswoić dogłębnie a potem porzucić. Bywam okropna często się wściekam, ale nie potrafię go zostawić. Czuje dumę gdy ktoś pyta o niego. Ty dajesz mi natchnienie.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#2502 |
|
xoxo
|
Może lepiej się zamknę i będę cicho patrzył na Twoje szczęście? Tylko tego chcę, nie obchodzi mnie, z kim.
Im więcej ludzi lituje się nad naszym cierpieniem, tym bardziej pogłębiamy się w smutku i samotności, tym częściej lecą łzy. To już zaczyna pachnieć paranoją.. -Kim jestem? -Jesteś łamaczem serc. A moje serce jest zbyt kruche byś mógł je złamać... Czym jest tęsknota? To odruch bezwarunkowy, dzięki któremu dowiadujemy się, jaką wartość miał dla nas obiekt, do którego tęsknimy. Te dni przyszły i odeszły, ale ten czas jest słodszy niż miód Robię to czego nie chce. Gdzie jest ta grzeczna dziewczynka..? Improwizujesz, grasz, rozumiesz, rozpalasz zmysły i uczucia, kochasz... A co będzie gdy struna miłości pęknie? Dziś - pijana szczęściem, Jutro - kac?.. ta cisza przecina mnie wpół jak ostry nóż. dym spalonego serca jaśniejszy bywa od nocnego nieba
|
#2503 |
|
Zadomowienie
|
<3333333333333333333333 33 33333333
Jeśli zwątpisz choć jeden raz. Jeśli zwątpisz choć raz. To choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę, powrotów nie będzie.
Wiecie, co jest naprawdę kiczowate? Szczęśliwe zakończenia. Poważnie. Takie, jak wtedy kiedy oglądam film, i jakaś odważna, zdeterminowana dziewczyna w końcu uwodzi głównego bohatera. I tak od dwóch godzin wiedziałam, że go zdobędzie. Po prostu mam ochotę wydrapać jej oczy. Prawdziwe życie jest potwornie zakręcone i skomplikowane. Nie ma żadnego zakończenia.
|
|
#2504 |
|
Rozeznanie
|
agattee, Plotkaraaa
'Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia...' to ciągłe czekanie jest zbyt męczące.łatwiej jest po prostu zrezygnować. po co to wszystko? po co Ci druga osoba, która będzie Cię kochała, która będzie przy Tobie na dobra i złe. która zawsze będzie Cię chronić. która po prostu będzie.po co to? skoro nie wszyscy mogą TO mieć.
|
#2505 |
|
Zadomowienie
|
<33333.
bo czasem zapominamy, że życie jest kruche, delikatne, że nie trwa wiecznie. zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. podziel się ze mną swoimi myślami. myśli, których się nie zdradza, ciążą nam, zagnieżdżają się, paraliżują nas, nie dopuszczają nowych i w końcu zaczynają gnić. staniesz się składem starych śmierdzących myśli, jeśli ich nie wypowiesz. odpowiedz mi 'tak' lub 'nie'. to nie jest skomplikowane. 'tak' lub 'nie'. niepotrzebne skreślić. bo wiesz, ostatnio mam ochotę zrobić na złość wszystkim. całemu światu. właściwie nie boję się nieznanego. tylko trochę szkoda mi tracić to, co znam. dzisiaj przestałam Cię lubić. bo Ty jesteś jakiś dziwny. jak gdyby Bóg zagapił się przy Tobie na chmurę i dał Ci wszystkiego więcej. więcej smutku. i więcej szczęścia. - co Pani tutaj robi o tej porze ?! - nie widzi Pan ? płaczę. - ma Pani upoważnienie ?! - nie. płaczę bez upoważnienia. życie to taki dziwny prezent. na początku się je przecenia : sądzi się, że dostało się życie wieczne. potem się go nie docenia, uważa się, że jest do chrzanu, za krótkie, chciałoby się niemal je odrzucić. w końcu kojarzy się, że to nie był prezent, ale jedynie pożyczka. i próbuje się na nie zasłużyć.
|
#2506 |
|
Rozeznanie
|
Różnice w charakterze wcale nie muszą oznaczać kłopotów. Wręcz przeciwnie. Czasami nie miałam pojęcia o czym mówisz, ale uwielbiałam słuchać. Jesteś tym czego chcę, niepotrzebnie to wiesz.
|
#2507 |
|
Rozeznanie
|
postanawiam poprawę. od jutra przestanę uśmiechać się sztucznie i mechanicznie. w ogóle przestanę się uśmiechać.
siedem , mój ulubiony kolor. zaczęłam czuć , a miałam z tym kłopoty ![]() czwarta nad ranem. może sen przyjdzie. może mnie odwiedzisz. Ty i ja to coś zupełnie innego niż miłość. poważnie. bo jak można całe te uczucie które czuje zmieścić w sześciu literach tak prostego słowa.?
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
ratatamm, miło (;
jeżeli Ci na kimś zależy, to akceptujesz go w pełni ze wszystkimi wadami i zaletami. terefere. kłam jeszcze. bo jak nikt pasujesz do moich zielonych oczu . dobra, koniec imprezy. wypier*alaj z mojego serca . jesteśmy dla siebie jak statusy w gg - Ty dla mnie niedostępny, ja dla Ciebie niewidoczna .
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
zabierzcie mnie stąd.!
sny nie dają o sobie zapomnieć. prawię się wyleczyłam. tak mało brakowało. a ty przychodzisz we śnie i nieświadomie niszczysz wszystko to, co budowałam tyle czasu... Zamykam oczy, które tak chciałabym Ci dać. oddycham życiem. dziś nie umiem sobie z tym poradzić, dzisiaj zapadam się. istnieje świat tak blisko obok nas, zamknięty gdzieś, dostępny tylko w snach. puste noce wypełniają me życie. zapomniałam jaką barwę głosu posiadasz, przypomniałam sobie dziś, we śnie.
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
jesteś wszystkim,zapomniałeś już?!
twój obraz trzymam ciągle pod powiekami. Cały mój ból znika, gdy trzymasz mnie w ramionach. Otworzyłeś mi drzwi- nie zamykaj ich... chcę uwierzyć,że to jest naprawdę. Walczę ze sobą.
|
#2511 |
|
Raczkowanie
|
Kocham patrzeć jak patrzysz gdy patrze
|
|
|
|
#2512 |
|
Raczkowanie
|
Tak sie boje co sie stanie wtedy gdy, przestaniesz spędzać ze Mna Swoje dni... Ta pani tego Pana chce ![]() Przy Tobie szybko płynie czas ![]() Chce zeby zawsze tak juz było, by nigdy to się już, nie zmieniło.. ![]() ....już zawsze na zawsze
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co jest naprawdę kiczowate? szczęśliwe zakończenia. prawdziwe życie jest potwornie zakręcone i skomplikowane.
wystarczy, że na mnie patrzysz. to już doprowadza mnie do takiego stanu, że cały świat poza Tobą nie istnieje . - poproszę odrobinę miłości. - przepraszam, nie mamy w tej chwili, ale proponuje pyszne złudzenia na złotej tacy. - poproszę .czasem wole się nimi karmić niż głodować. nadzieja... po cholerę ją komuś dawać skoro nic nie znaczy ? słowa nie zawsze są odzwierciedleniem stanu serca .
|
#2514 |
|
Raczkowanie
|
# Często chodziłam na spacer w nadziei, że Cię zobaczę nadchodzącego z naprzeciwka.
# W dniu, w którym uswiadomiłam sobie, że nigdy nie będziemy razem, cos we mnie pekło, wywróciło się na druga stronę. Poczułam w sobie taką pustkę i wydawało mi sie, że nie należę już do tego świata, ani do żadnego innego - stałam gdzieś pośrodku - jakby czekając na czyjąś dłoń. Nikt mi jej nie podawał i zrozumiałam, że musze wrócić do siebie i dalej żyć. Zadawałam sobie tylko jedno pytanie - jak? Nic nie mogłam z siebie wydusic. Tylko te głupie łzy. To wszystko dlatego, że tak trudno zdobyć czyjeś serce. # A teraz siedzę na gruzach tej bezsensowanej miłości. # Łączył ich los i jedno słowo ,, zostań "
|
#2515 |
|
Raczkowanie
|
Meżczyzna to mężczyzna. Ale przystojny mężczyzna to zupełnie coś innego.
![]() * Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy.![]() * Kobiety moga uczynić milionerem tylko takiego mężczyznę, który wcześniej był miliarderem.![]() * Dał się Bóg napić, a diabeł nie dał się wyspać. ![]() * Kto nie pije i nie łyka – czysty obraz nieboszczyka. ![]() * Osobna godna pije do dna. ![]() * nieustannie szukam sposobu, żeby stać się taką, jaką chętnie chciałabym być i jaką mogłabym być, gdyby... na świecie nie mieszkali żadni inni ludzie. ![]() * Już mnie to wszystko potwornie nudzi. * Każdą zdradę można pięknie wytłumaczyć. * Ani w Boga wierzy, ani się diabła boi. * Z armatą na muchę.![]() * A na balkonie księżniczka i jej muchy...![]() * Rzeczywiście, naleśnikiem nie da się dłubać w nosie!![]() * Zdziczałe amory nadal niebezpieczne. * – Ta lina ma tylko... jeden koniec!...– Może wziąłeś tylko pół liny? ![]() * Front atmosferyczny, który nie tylko przyniósł deszcz, ale również opady. ![]() * Odrzucam twoją rzeczywistość i tworzę własną. * Jesteś osioł, baranie. ![]() * Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem? ![]() * – Czego byś najbardziej chciał?– Chce mi się siku. ![]() * ![]()
|
#2516 |
|
Zadomowienie
|
'żona powinna oddawać się swojemu mężowi w ciszy i z pokorą, a każda kobieta, która z seksu czerpie przyjemność, będzie smażyć się w piekle' szok
![]() słowa , które oblewają ciało ciepłym dreszczem . kocham się z Nim zatracać .
|
#2517 |
|
Raczkowanie
|
cholernie lubiłam z Tobą rozmawiać. teraz cholernie przyzwyczajam się, że nie widzę Twojego uśmiechu na codzień, nie jemy razem czekolady i żelek. i Ci powiem, że to cholernie trudne.
chyba serce mi na chodnik upadło, a Ty je właśnie depczesz. może następnym razem byś uważał ? zostawiłeś mnie tak stojącą na środku ulicy w piżamie i kapciach. musiałam wyglądać żałośnie. dopiero teraz zauważyłam, że jest zimno, że leje deszcz, że moje policzki są słone, że droga ucieka mi spod nóg. mi nie jest do śmiechu, ale Ty pucujesz się i uśmiechasz jak koń na karuzeli i nawet choćby skakała z szóstego piętra, Ty nadal będziesz głupio się uśmiechać i pomyślisz ' to tylko przejściowe. zapomni ' dziękuję za pochwały ; * agattee, loveISshit, chocapic, nydee, Kissabble, Onax3, lovers2friends, rebellious, Toriaa, talkshit( w ogóle avatar piękny<3 ), xxgroszek07xx brak słów ; O ![]()
chcę cię nie lubić za to, że nie możesz być bliżej. jeszcze przybiegniesz. przyjdzieS.z Edytowane przez truskawkowa1993 Czas edycji: 2009-07-25 o 00:29 |
|
|
|
#2518 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny potrzebuje tekst na smsa w delikatny sposób powiedziec kocham cie bez używania tych słow
to jest miłość niedozwolona, dlatego nie chce mówic wprost ;/
|
#2519 |
|
Przyczajenie
|
Bo tylko przy tobie czułam się jak księżniczka .
Zapomnieć że istniałeś , że jeszcze do niedawna byłeś dla mnie wszystkim . Naprawdę starałam się uśmiechać . Bo nie obwiniam cię za to ze mnie zraniłeś , Obwiniam cie za to ze pozwoliłeś się pokochać ... Pewnego dnia zapomnę o twoim istnieniu , O tym ze cie pragnęłam , Uwodziłam . O tym wszystkim co sprawia mi ból . Pewnego dnia zapomnę o Tobie .... Mamusiu , czemu mnie kłamiesz ?! Czemu nie powiedziałaś mi ze książę ucieknie ? Ze zostawi księżniczkę i odjedzie na białym koniu ? Mamusiu , Co się z nią stało ? Czy potrafiła jeszcze pokochać . ? Czy spotkała go kara ?! - powiedz tylko ze Tak . Tak to prawda , kochałam Cię . - I co teraz z tym zrobisz ?! |
|
|
|
#2520 |
|
Raczkowanie
|
- Kochasz mnie ? - Tak. - Dlaczego ? - Bo inaczej nie umiem. - No ale czemu ? - Bo tak . - Jak tak ? - Tak . - Wyjaśnij mi to . - Jesteś jak powietrze . - Powietrze jest niewidoczne . - Ale zawsze przy Tobie . - Nieodczuwalne . - Zawsze Cię otula. - Nadal nie rozumiem . - A umiesz żyć bez powietrza ? [znalezione. nie na wizazu. ale jezeli juz tu kiedys było to przepraszam ale jakos nie kojaże] agatte <3
truskawkowa1993 <3 nydee <3 Onax3 <3 lovers2friends <3 rebellious <3 Plotkaraaa <3 Marzeniatko - gdzie się podziewasz ? <3
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2009-07-25 o 01:06 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.

i wcale nie poprawia atmosfery...
a ten ot tak sobie wzięłam