|
|
#2521 |
|
Raczkowanie
|
całe szczęsciee, że pomogłam.
![]() _________________________ ______ i od mnie po hiszp. znów ![]() ![]() Es tan magico como todo paso Nuestro amor Nuestro dulce amor Es tan facil que ya nada me sorprende en nuestro amor este increible amor Todo fue como en un sueno En nuestro amor todo va sucediendo Y es asi asi es y no hay nada que hacerle Y es asi asi es es asi como sucede este amor es tan sencillo que no se como explicar nuestro amor nuestro dulce amor Y no se cuanto tiempo dure el amor pero hoy no hay nada mejor Todo fue como en un sueno En nuestro amor todo va sucediendo Y es asi asi es y no hay nada que hacerle Y es asi asi es es asi como sucede este amor y no hay nada que hacerle es asi asi es es asi como sucede nuestro amor es asi asi es y no hay nada que hacerle y es asi asi es es asi como sucede este amor es tan facil que ya nada me sorprende en nuestro amor este increible amor todo fue como en un sueno en nuestro amor todo va sucediendo Y es asi asi es y no hay nada que hacerle Y es asi asi es es asi como sucede este amor asi es y no hay nada que hacerle [Jest tak magiczna jak wszystko, co zdarzyło się w naszej miłości Nasza słodka miłość Jest tak prosta, że nie wiem jak wytłumaczyć naszą miłość Nasza niewiarygodna miłość Wszystko było jak we śnie W naszej miłości wszystko wydarzy się I jest taka, taka jest i nie ma co z nią zrobić Jest taka, taka jest, jest taka jak zdarza się.. ta miłość Jest tak prosta, że nie wiem, jak wytłumaczyć naszą miłość Nasza słodka miłość I nie wiem, ile czasu potrwa miłość, ale dziś Nie ma nic lepszego Wszystko było jak we śnie W naszej miłości wszystko wydarzy się I jest taka, taka jest i nie ma co z nią zrobić Jest taka, taka jest, jest taka jak zdarza się.. ta miłość]
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Cytat:
. jestem w szoku ze jestes w wymienionych . ; ono i dziekuje Kochac jest latwo. To, mozna powiedziec, jak z samochodem: wystarczy wlaczyc silnik, dodac gazu i wyznaczyc sobie cel podrózy. Ale byc kochanym to tak jak przejazdzka z kims innym, jego samochodem. Nawet, jesli uwazasz tego kogos za dobrego kierowce, zawsze pozostaje ten podskórny strach, ze moze sie pomylic, a wtedy w ulamku sekundy wystrzelicie oboje przez przednia szybe na spotkanie smierci. Byc kochany moze oznacza najwiekszy koszmar. Bo milosc to rezygnacja z panowania nad wlasnym losem. A co sie stanie, jesli w polowie drogi postanowisz zawrócic albo skrecic w bok, a nie masz na to jako pasazer zadnego wplywu?
|
|
#2523 |
|
Przyczajenie
|
Heaven ?! - tylko z Tobą
![]() Jak dla mnie możesz już przestać się kontrolować ![]() ![]() Wydaje mi się że chciała bym Cię bliżej poznać , Bliżej niż kogokolwiek . Bo gdy na mnie patrzysz wiem że zdajesz Sobie sprawę z tego , że w tej chwili jesteś już Mój . ![]() :roll eyes:Zatracić się w tobie ?! ![]() Szczerze to nie wiem czy mam jeszcze jakikolwiek wybór co do Ciebie . Bo wiem że już za późno żeby zapomnieć ... By zapomnieć że się kochało ...
|
|
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie odganiasz najczarniejsze chmury.
|
|
#2525 |
|
Raczkowanie
|
<3 dotyk zastępował im słowa - przez palce przenikały wszystkie uczucia I nie mów mi, że kiedyś będzie tak jak chce, bo to tylko chora wyobraźnia człowieku Jestem najlepszą pieprzoną rzeczą, jaką kiedykolwiek widziałeś. ![]() to właśnie tamten czas pozwolił NAM być blisko siebie radość to mała dziewczynka, która sika do kawy. I patrzy, zdziwiona na ślady. To jest radość a smak Twoich ust jest dla mnie legalnym narkotykiem Ukołysz mnie seksem centymetr po centymetrze Piękna księżniczka wyszła z bajki, Pić piwo i Palić fajki i powiedz jej by zawsze dbała o wszystko co kochałam samotnymi nocami tęsknota robiła z nią co chciała pchnij mnie kuchennym nożem Więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz Po gorącej imprezie: - Słoneczko… - Tak, kotku? - Zrobisz śniadanie, rybko? - Oczywiście, skarbeńku. - Jajeczniczkę, rybko? - Ze szczypiorkiem, pieseczku. - Ale na masełku, żabciu? - Nie może być inaczej, misiu. - ****a, myszko… przyznaj się! Ty też nie pamiętasz, jak mam na imię?! Opis chłopaka „PUSTA CHATA” -masz wolną chatę ? ![]() - noo xD - mogę do Ciebie wpaść - po co :P lepiej nie - oj przestań xD mogę ? ;* - no to dawaj, ale pamiętaj że uprzedzałem - dobra, dobra nic takiego się nie stanie będę za kilka minut ;*Po 30 minutach - fajnie że masz pustą chatę, ale ku*rwa mogłeś powiedzieć że Ciebie też w niej nie ma !! - przecież uprzedzałem, mówiłem żeby lepiej nie szła xD siedzę w domku nad jeziorkiem i jestem na laptopie kuzyna ![]() - CHAM ! Nie , nie. On już nie jest mój... właściwie nigdy nie był. Może go sobie pani zabrać. Mogę pani też powiedzieć jaki będzie wobec pani.. Będzie szaleńczo niby - kochał, potem zacznie kłamać, a na końcu zdradzi. Sama to pani odkryje.. Miłej zabawy -Spójrz mi w oczy! -Nie, nie mogę.. -Możesz, spójrz! -Ale nie chcę! Nie chcę cały czas Ci tego wybaczać! Nie rozumiesz, że cierpię?! A Ty za każdym razem, gdy Ci wybaczam robisz to samo! Dlaczego... Po jej policzku spłynęła pierwsza łza. -Spójrz, proszę. Spojrzała... I znowu popełniła ten bezmyślny błąd, kolejny raz utonęła w błękicie Jego władczego wzroku. A przecież nie chciała |
|
|
|
#2526 |
|
BAN stały
|
nydee to cudownie, że się podoba, bo ja stale okradam ;*
![]() juulaa miło (: 96LadyPoziomka96 cieszy mnie obecność w tak zacnym gronie RealGirl89 - pierwsza reakcja, druga - miło to usłyszeć akurat od Ciebie. <3truskawkowa1993 - również okradam, boś boska jest ;* _ herbata stygnie. tak, jak jego uczucia. trzy godziny spędzone w wannie. woda zmętniała i oziębła. czekałam na ciebie, bez rezultatu. chora manipulantka z przerostem ambicji i pieprzoną dumą w zanadrzu. trudno stwierdzić, czy samotność można polubić, czy idzie się do niej przyzwyczaić. nie usnę dzisiejszej nocy. taki mój manifest. mam swój kubek ze swoją kawą i swoje niepoukładane myśli w głowie. brakuje twojego kubka i twojej obecności. papierosy o smaku czekolady w jakimś stopniu zastąpiły mi twoją osobę. gdybyś zechciał użyć moich perfum nie miałabym nic przeciwko. lubię naznaczać, co moje. nie zastanawiam się, czy szklanka jest do połowy pełna, czy do połowy pusta. cieszę się, że jest w ogóle szklanka. czeka aż ktoś da jej w mordę. tę małą zdecydowanie trzeba uświadomić w przykrości świata. nie zapraszam na zieloną herbatę. mam burdel w domu i potłuczone szklanki. poplątane włosy, obgryzione paznokcie i chęć tańczenia kankana choćby na środku drogi. siedzę gdzieś między mydlaną bańką a rzeczywistością. chodź, zrobię ci burdel w głowie. potem wsiądę w autobus i zostawię cię w niepewności. nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach. jeśli najdzie mnie ochota, nie dopnę ostatniego guzika w i tak skąpej bluzce i upiję się do cna. nie pogardzę też głośnymi napadami histerii i piciem wina w piaskownicy o piątej piętnaście nad ranem. rzucę ci niedopałkiem w twarz, chcesz? porozmawiajmy. o połamanych paznokciach, zjedzonej czekoladzie i niedosycie dymu w płucach. nie spoliczkuję cię. ja plunę ci w twarz. |
|
|
|
#2527 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki Słońce dla Ciebie jeszcze większe serducho <3 ____________________ za dużo raniących słów usłyszałam, wiesz.?
na prawdę.. starczy już.! ciągle mam nadzieję, że będzie dobrze .. nie mogę się z tym pogodzić, że powoli się oddalamy. bez planów życie, to cały mój plan. z Tobą mi do twarzy, wiesz.? dzisiaj było tak niespodziewanie pięknie. miej nadzieję, ja będę mieć ją z Tobą (;
|
|
#2528 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki.. Cudowne macie opisy..
Okradam I dodaję coś od siebie:Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek Rozum powiada swoje, a serce chce żyć, chce się weselić. Póki śnimy żyjemy w tym śnie. Niech nikt nie budzi nas. Brak mi jednej osoby, a cały świat staje się bezludny.. Nigdy nie każ mi wybierać, bo jeszcze wybiorę źle.. Każdy jest aniołem z jednym skrzydłem, żeby się wzbić musimy się objąć Jak oddzielić serce od rozumu?? Smutek kochanków jest pełen rozkoszy Lubię to gdy słyszę myśli szmer.. Wiem, że kocha mnie ktoś.. Nie słysząc drżenia naszych serc.. Twoje serce moim miejscem Zazdrosny kocha więcej, ufny kocha lepiej.. Oczy są ślepe. Trzeba szukać sercem. |
|
|
|
#2529 |
|
Raczkowanie
|
A wczoraj byłam na wycieczce ze szkoły w Sopocie,
Gdańsku albo Gdyni (dokładnie to nie wiem )!!!” – Grunt to dobra pamięć i orientacja w terenie. A może jednak to było Zakopane?
|
|
#2530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cudowna piosenka RBD super, że ją dodałaś ![]() A teraz coś mojego: Inutil es pensar Que un dia volveras Pues la soledad, Me mata cada dia mas. Bezskuteczne jest myślenie że pewnego dnia wrócisz Z każdym dniem samotność wykańcza mnie coraz bardziej Y no se que paso, Y no se en que falle, Si mi amor te lo entrege a ti I nie wiem co się stało i nie wiem w czym zawiodłem Skoro oddałem ci moją miłość Salvame del olvido..salvame de la soledad Salvame del hastio..estoy hecha a tu voluntad ocal mnie od zapomnienia, ocal mnie od samotności ocal mnie od odrazy, jestem stworzona ku Twojej woli |
|
|
|
|
#2531 | |
|
xoxo
|
ratatamm rozumiem,że się podoba
![]() RobCoChcesz miło ![]() Cytat:
![]() zabieram sobie ten ![]() _________________________ ___ ` Więc kładę mój wielki , mały świat w Twoje bezpieczne dłonie . Obiecuj ,że Go nie wypuścisz. Obiecujesz? miłość jest troche jak żmija...skarda sie do Twojego serca a potem...bach...i odchodzi, raniąc... Tańczyć w deszczu, z ptakami latać i patrzeć na świat oczami wariata! Antonimem do Miłości wcale nie jest Nienawiść. Więc co ? Egoizm! Pustka, po Tobie została już tylko pustka.. Idzie ulicą i za plecami słyszy głosy -Niezła z niej Ku.rwa... A ona tylko dziś ubrała krótka mini, szpilki, bluzeczkę z dekoltem bo dziś pierwszy raz po długiej depresji chciała pokazać się światu... i co od świata usłyszała...? Irytuje mnie i wzrusza zarazem, w ilu "nie kocham" siedzi skulona miłość. Zbieram słowa do pudełeczka pamięci.
|
|
#2532 |
|
Raczkowanie
|
Ich ka:mpfe, solange du lebst.
Walczę, dopóki żyjesz. nie mehr Entta:uschungen! nigdy więcej rozczarowań! Ich liebe dich...mehr und mehr...jeden Tag... Kocham cię...coraz bardziej...każdego dnia... Vergiss u:ber alles. Jetzt za:hlt nur Zukunft. Zapomnij o wszystkim. Teraz liczy się tylko przyszłość. Das Vertrauen ist ein schwarzes Schwein. Zaufanie to taka czarna świnia. Die chemische, nach dem Grau duftende Welt. Chemiczny świat, pachnący szarością.
|
#2533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.' Kilka chwil a tyle szczęścia . * To tylko krok by granicę przekroczyć .* |
|
|
|
|
#2534 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2535 |
|
Rozeznanie
|
To wszystko w jednej minucie zycia, setki myśli... Ujrzałam rzeczy których wcześniej nie dostrzegałam. W tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania... Gdy zmrok zapadnie wzrok odnajdzie marzeń skok w nicość. Gdy patrze w Twoje oczy może wciąż jestem naiwna Lecz gdy patrze w nie czuje, że minie wszystko co jest złe... Myślałam, że lubisz moje emocje, ale teraz wiem że nie wiesz nic o mnie na pewno. Czasem chcę porozmawiać ale bez oddźwięku... Mam jedną sprawę całkiem osobistą czasem już nie potrafię życ z tą myślą... Wódka, tekla, Jose Quervo, długa setka To dobre ścierwo, gorąca krew w nas. Nie pytaj co Tobie da, lecz co Ty możesz zrobić dla niej. Rzeczy proste są zawsze najbardziej niezwykłe. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2536 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cudowna ![]() Pani nie może wyjść z szoku, ale bardzo się cieszy Ja też parę zabrałam Cudowna moja ![]() KaMa2704 jak zwykle zachwycasz <3 _________________ Byłam tak zajęta, udając zajętą. Uwierz, że dawno się tak nie uśmiechałam.! Pozbywam się wątpliwości. I dym z papierosa, który szczypie cię w oczy. Ułożone przypadkowo słowa. Brak powagi sytuacji. Nieprzewidywalnie. A jednak za tobą tęsknię. Bardzo. Jest za wcześnie, a jednocześnie za późno. Już, ale jeszcze...
|
|
#2537 |
|
Rozeznanie
|
lęk przed nieobecnością w Twoich myślach. królewna śnieżka też była naiwna. moja głupia naiwność i wiara w to, że jest w Tobie coś dobrego. wynoś się. przeliterować? zaplątany język ukryty za uśmiechniętymi ustami. zranione i pełne rozczarowania serce. dzięki. a moje kości przemoknięte Twoimi myślami. oby tylko złapać to ulatujące spojrzenie. drugiego nie będzie.
|
#2538 |
|
Raczkowanie
|
To nie jest miłość kiedy inną nazywasz Słoneczkiem.
To nie jest miłość kiedy innej piszesz,że tęsknisz... To nie jest miłość kiedy inna nazywa Cie swoim... To nie jest miłość kiedy tak łatwo możesz się w innej zakochać... To nie jest miłość mimo tego,że czekasz na mnie... To nie jest miłość mimo tego,ze pragniesz mnie... To nie jest miłość nawet jeśli gdy jesteśmy razem to jest cudownie. Kochanie, to nie jest miłość. a jeżeli nie piłeś ze mną wódki to nic o mnie nie wiesz. -miłych snów, śnij o mnie. -zdecyduj się. Zawsze masz pewność, że umrzesz, i ta doskonała myśl dodaje ci sił.
Nie wierzę w przesądy. Czarny kot nigdy nie przebiegł mi drogi, a i tak to zawsze ja jestem tą, którą życie udupi.. blog Edytowane przez Lose yourself Czas edycji: 2009-07-25 o 11:08 |
|
|
|
#2539 |
|
Zadomowienie
|
Szaleje dzisiaj xD
W momencie gdy się spotkamy Będziemy grać jak na scenie Na srebrnym ekranie ![]()
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
mów do mnie tęsknotą. odpowiem bliskością.
będziemy czytać ze źrenic swych pożądanie. nienawidzę herbaty wieloowocowej o smaku wody i śmiechu przez łzy w twoim wydaniu. enzymatycznie rozłożone uczucia. kac po ostatnim pocałunku wciąż boli . |
|
|
|
#2541 |
|
Gość
|
chocapic - zostałaś bezczelnie okradziona myszko Lose yourself - wspaniały ten o wódce opis kradnę. Kissabble - okradłam troszeczkę Ciebie słoneczko ![]() suve - okradziona zostałaś kocico I czując cię obok opowiem o wszystkim. Jak często się boję i czuję się nikim nie jesteś moją kokainą, ani żadnym narkotykiem... jesteś moim dilerem, który daje mi każdego dnia dawkę miłości <3 zyski i straty po Tobie - zweryfikowane. pieprzony los spisał nam bez wątpienia sfałszowany scenariusz. Święty bałagan i błogosławiony zamęt. Może powinniśmy odpowiedzieć sobie sami Kiedy zaczęliśmy się dotykać spojrzeniami... ranisz. każdym spojrzeniem na nią. |
|
|
|
#2542 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o emocje, to mam chyba brak stabilizacji.
Gdybym dała Ci magiczny klucz do mojego serca...co byś z nim zrobił? Przepraszam bardzo.Czy ktoś mógłby amputować mi serce? Udawajmy chociaż, że jesteś mój. Próbuję objąć ramionami wczorajszy dzień. Co dzień wykrzykuję dla Ciebie płuca.Bezskutecznie. Nie ma już nikogo na świecie do kogo mogłabym się przytulić,tak jak do Ciebie. Zapomnij o wczoraj i udawaj że się kochamy.
|
#2543 |
|
Zadomowienie
|
znów milczą usta i rozmowę przekładasz,
bo powiedział, że nie lubi zdania: "trzeba porozmawiać" zmęczone są Jej dłonie i smutne są Jej oczy. prawdziwa zajwka, kocham właśnie to. Chcemy tylko cudu. ej, ej, walcz o szczęście! Ejj nadal kocham wiesz, wiesz, wiesz przecież jak to jest Czasami jesteś moim sensem a czasem ukojeniem Po ciemku widzisz, widzisz coś? Nie widzisz nic! Każde marzenie ma inne działanie, więc nie wszystko kur.wa naraz, bo na pewno coś się stanie będę Twoją królową parkietu na pięć na minut, bo za pięć minut, będziesz miał inną na pięć minut. jak każdy nałogowiec, nie myślałam, rzecz jasna, logicznie poskładaj mnie kawałek po kawałeczku, proszę Cię. nie mogę zniesc tych Twoich humorów. poczekaj chwilę, zaraz Cię naprawię.
|
#2544 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ten wyzej - kradnę . Pomiędzy piekłem a niebem.
Dość. Nie mów już nic więcej. Gdyby ludzie nie wynaleźli słów.. nie bolałoby tak bardzo. I nie zaproszę Cię już więcej na herbatę. Życzenia spełniane przez złotą rybkę też mają swój limit. Moje życzenie o szczęściu właśnie wygasło. |
|
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
BeautifulLie
unattainabl Cudowne te hiszpńskie <33 I tam, gdzie to się kończy, to wciąż trwa Wciąż i wciąż i wciąż Kręci się i wiem, że nie przestanie Dopóki nie odejdę stąd na dobre Teraz, wszystko czego chcę to Ty nie ma nikogo innego, kto mógłby zająć Twoje miejsce Jeśli mogłabym tylko cię zobaczyć, wszystko byłoby dobrze <3 Nie rezygnuj ze mnie jeszcze.. I rozmawialiśmy godzinami Nigdy nie było ważne, o czym. |
|
|
|
#2546 |
|
Raczkowanie
|
agattee
<3------------------------------------------------------- To nie Ja byłam EMO, to nie ja pociełam niebo! ![]() zamknij zimno, bo mi okno ![]() Tylko nudne kobiety mają w domu nieskazitelnie czysto... Ale u mnie syf
|
|
#2547 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też parę ukradłam <3__________________ Wiesz, kiedyś wszystko zmieniało kolory... Uśmiechaj się do mnie częściej.! Żeby przetrwać, musisz nauczyć się żyć bez niczego. Siedzę sobie i na Ciebie patrzę. Powiedz mi, jak dokonujesz cuda.? Mój spokój vs. Twoja niedzisiejszość. Nie chciałam cię skrzywdzić, o nie... to ty tak ostatnio czytasz źle. Wiesz, nie ma na świecie nic trudniejszego niż szczerość. Uwierz, w tworzeniu trudny jest tylko początek.
|
|
#2548 |
|
Wtajemniczenie
|
"Kiedy się czuje pociąg fizyczny, nieczystą namiętność fizycznych kształtów, to nie jest miłość. Miłość jest pożądaniem czyjejś duszy." - Kiedyś miłość do mnie zapukała. - I co jej powiedziałaś? - Że ma wypier.dalać.! Zamiast korony na głowie. Mam inteligencje ;]] ' Rób co najlepiej Ci wychodzi .. ' i pier**l wszystkich dookoła .. - a będziesz szczęśliwy .
|
#2549 |
|
Przyczajenie
|
' I nie pytaj się co u mnie bo pękło by ci serce '
' Nigdy nie śpij , Nigdy nie umieraj ' ' Kusi mnie że powinnam się poddać ' ' Upadłe anioły w moich stopach , szepczące głosy przy moim uchu ' ' Jesteś tym który płacze gdy jest sam ' ' Mam dosyć wypowiadania słów których nikt nie rozumie ' ' Podaj mi powód bym uwierzyła że odszedłeś ' ' Zabrali mi Ciebie , ale teraz ja zabieram Cie do domu ' ' Niektórzy mówią że zwariowałam dla swojej miłości ' ' Żadne więzy nie potrafią trzymać mnie z daleka od Ciebie ' ' Chodź ucieknijmy stąd , zabiorę cię tam ' ' Nie chcę twej pomocy , tym razem sama się ocalę ' ' Nikogo tu nie ma , i zapadam się w sobie . ' ' Wiem , Ty żyjesz po to by mnie załamać - proszę nie zaprzeczaj . ' ' pewnego słodkiego dnia utoniesz wraz z moim bólem ' ' Nie płacz z mojego powodu . Gdybyś mnie kochał , byłbyś teraz ze mną . ' ' Musisz być wyczerpany , przegrywaniem własnej gry . ' ------------------------------------------------------------------------- Zastanawiałeś się dlaczego nienawidzisz? Czy nadal jesteś zbyt słaby by znieść swoje błędy? |
|
|
|
#2550 |
|
Raczkowanie
|
NieMyslPoczuj jak zawsze super
"...lecz Królewicz ją mocno przytulił ... I sie razem z betonu odkuli..." Wierzy i nadzieje wróży z gwiazd, ale traci czas... I gdy wkońcu skrzyżują się drogi tych dwojga, i spotkają się ich spojrzenia, wtedy znika cała przeszłość i cała przyszłość. ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.

. jestem w szoku ze jestes w wymienionych . ; o

I dodaję coś od siebie: