|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
![]() -> http://kreatywnycukier.pl/torty/czer...-proba-slubna/ -> http://kreatywnycukier.pl/torty/slub...ort-z-kokarda/ Kasiu chodzi Ci o tą ostatnią z brązową kokardą? Ona jest słodka wg mnie..
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3543 |
|
Adwokat diabła
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam taka bombę w głowie, że juz sama nie wiem jaką chcę suknię
raz józefinkę, zaraz A, za godzinę rybkę itd a TZ już nie może
|
#3545 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
najlepsze jest to, że mówię do TZ:
Ja: nie oglądam sukni! czekam na kolekcję 2010 ![]() T: yhyyy..... po czym przychodzimy do domu i oglądam suknie
|
#3547 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam
ale na stronie madonny jest zwiastun suknia z kolekcji 2010 ale i tak mnie na nie nie stać
|
#3549 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Panny Młode 2010!!!
I dołączam U Was też to tak powoli się toczyło? Pozdrawiam. |
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Torty podobają mi się takie zupełnie proste, bez dekoracji z kremu i figurek. Wyszukałam fajny wzór w katalogu ślubnym, ale nie mam skanera, żeby Wam pokazać. Tu są inne, które też mi się podobają, ale tamten z katalogu to jak na razie numer 1. http://www.weselinka.pl/zdjecie/klasyczny-0 http://www.weselinka.pl/zdjecie/jak-kapelusz-z-ascot
http://www.weselinka.pl/zdjecie/wstazki-i-perelki Kasia jesteś niezbitym dowodem na to, że kobieta zmienną jest Ja oglądam sukienki w wolnych chwilach, ale jeszcze żadna nie spodobała mi się tak w całości, z uwzględnieniem tego jak może wyglądać na mnie, a nie jak wygląda na modelce. Mam swoją "wizję" sukni, ale nikt chyba jeszcze takiej nie zaprojektował To kolejny powód, żeby szyć zamiast kupować.
|
|
|
|
#3551 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
U mnie bylo tak,że załatwiliśmy sale i teoretycznie zespół w jednym dniu bo po paru dniach pojechaliśmy podpisywać umowe z zespołem.Co do dekoratorki,to jesteśmy umówieni tak,że bedziemy rozmawiac z parą młodą która ma dzień przed nami wesele jeśli chodzi o wystrój sali.A dosyć niedawno podpisaliśmy umowe z fotografem.Noi teraz stoimy w miejscu,bo od października nauki prawdopodobnie zaczniemy. Mi powoli ten czas leci,ale jak sierpień minie to będzie już/albo dopiero rok do naszego ślubu.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-07-25 o 21:11 |
|
|
|
|
#3552 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hej
ale miałam dzisiaj intensywny dzień bylismy w Poznaniu w nowym zoo i łaziliśmy ponad 4 godziny, potem pojechalismy na dzialkę do ciotki TZta, potem odwiedzilismy przyszłą chrzesniaczkę TZta ![]() Cytat:
My też w sumie nie chodzilismy na randki, tylko wspólnie spędzaliśmy czas, wychodziliśmy razem, ale wczoraj tak to fajnie powiedziałam, że ot tak napisałam randka ![]() Cytat:
mój TŻ tez na mnie mówi grubasek, pulpecik ale to tak pieszczotliwie i w żartach kiedyś było pyziunia ale wcozraj powiedział że jestem bardzo sexi na amory mu się zebrało ![]() Cytat:
u nas poszło wszystko szybciutko, bo ja do samego wesela nie przywiązuję większej uwagi więc nie wybrzydzałam za bardzo
|
|||
|
|
|
#3553 |
|
Raczkowanie
|
O! Dziękuję bardzo za uspokojenie. Wszystko było fajnie do momentu kiedy nie padła konkretna data i zaczęło się szaleństwo
![]() W sumie orkiestra też już wybrana (znajomości omc teściowej) a nauki też zaczynamy w październiku i może dopiero po nich termin w kościele. Najbardziej się boje komplikacji związanych z tym, że ślubu nie planujemy w naszych parafiach... ale jestem dobrej myśli
|
|
|
|
#3554 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My mamy w naszej wspólnej parafii, szczerze mówiąc to nie za bardzo mi się to widzi, bo zawsze marzył mi sie slub w małym drewnianym kościóku
|
|
|
|
|
#3556 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
będziesz wynajmować całe życie?!![]() A z tym domkiem to strasznie pokombinowaną macie sytuację. Rozmawialiście z siostrą jakie ona ma plany co do niego? Chociaż jak młodsza to może jeszcze się nad tym nie zastanawiała ![]() Mi się podoba i nie wygląda na pogrzebowy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
My też ślub będziemy mieć raczej w innej parafii i jeszcze nie wiem jak to dokładnie wygląda, jakieś licencje są podobno ![]() Szanuś ja jestem za tym, żeby pogoda była taka jak piszesz, umowa stoi ![]() A u mnie na suwaczku 11 miesięcy i 29 dni
|
|
#3557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tego właśnie szukałam, grupy wsparcia bo mój TZ powoli się męczy tematem A co do księdza proboszcza, mój też zbyt sympatyczny nie jest i to jest główny powód ślubu w innej parafii. Parafia TZ odpadła ze względów logistycznych.Kłopoty się zaczną gdy dojdzie do załatwiań |
|
|
|
|
#3558 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mojemu TŻtowi ostatnio przestałam anwijać o ślubie. bo wszystkie najwazniejsze kwestie mamy załatwione a na inne rzeczy typy wystój samochodu, zawieszki, winetki to jest jeszcze duzo czasu
![]() a tak w ogóle to 300 dni
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-07-25 o 21:49 |
|
|
|
#3559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O takich kwestiach to nawet nie wspominam bo gotów się jeszcze rozmyślić
|
|
|
|
|
#3560 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
No u Ciebie mniej niż rok,fajowo. ![]() Cytat:
Ja również w swoim Kościele nie chce brać slubu,bo jest za duży,a my będziemy mieć male wesele i to był głowny powód.A dzisiaj moja koleżanka wychodzi za mąż,a raczej juz zapewne się bawi z mężem.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-07-25 o 21:56 |
|||
|
|
|
#3561 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3562 |
|
Raczkowanie
|
Albo "będzie jak zachcesz"
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba takie "typowe" stwierdzenie większości TŻtów
Mój się denerwuje, jak go zadręczam oglądaniem zaproszeń, itp., bo on woli konkrety załatwiać. A jak już mamy coś omawiać, to mi karze sprawdzać w terminarzu, co jest przewidziane na dany miesiąc |
|
|
|
#3564 | |
|
Wtajemniczenie
|
też czasem tak mówił, ale przestał, bo złościłam się na niego, że też ma decydować bo w końcu sama ze sobą tego slubu nie biorę i że ma się włączyć w przygotowania ![]() Cytat:
no a mi mówi że ja mam szukać bo mam więcej czasu, a jak coś znajdę to jest za bardzo zmęczony żeby zobaczyć.. normalnie ręce i nogi opadają
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-07-25 o 22:08 |
|
|
|
|
#3565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wtedy byłam szczuplutka, więc nie mial czego pilnować tylko mi dogryzał, bo cały czas jęczałam, że jestem gruba, jak Kaśka Kasia nie zyczę Ci, żebyś sie przekonała, ale widze po sobie, że dopiero jak przytyłam to doceniłam jaką miałam super figurę.Cytat:
Widziałam dziś dwie pary młode - koszmarki jednym słowem. Jedna miała gorest i spódnicę i gorset miała za duży i jeszcze jakas dziewczyna gość sie do niej drze przez cały dziedziniec kościoła "Eeee ten gorset to masz za duży, chyba sie za dużo odchudzałaś" A Panna młoda głupią mine zrobiła i mówi, że chyba tak. Jakby pann mloda mloda nie wyglądala to w zyciu bym jej tak nie powiedziała.Druga miała natapirowanego koka i doadem a pan młody miał kremowy garnitur, nie podobał mi się. moja mama tez ich widziała i uznała, ze panna z tym diademem to przesada i koleś też nie bardzo. Za to bylismy na mszy w naszym kościele wreszcie, piękny kościół z fajną historią, bo ksiądz opowiedział, i tak to czytałam w necie, ale zawsze przyjemniej jak się słucha czegos o miejscu, w którym sie aktualnie przebywa ![]() Poweim Wam, że te nauki s a fajne, bo były różne ćwiczenia, w których mielismy rózne rzeczy powypisywać,co nas łączy, najwieksza wada i zaleta, jakim słowem zastapic słowo miłośc i my z tż dawaliśmy te same odpowiedzi W ogóle jak tak ksiądz mówił to my jesteśmy idealem miłości, tylko zgrzytem jest seks i pigułki![]() W ogóle fajne to jest a niktórym parom tutaj u nas z wątku sie takie nauki na pewno przydadzą, nie będę wskazywac placami komu konretnie, ale były momenty kiedy myślałam o dwóch dziewczynach od nas Myśłalam, że to będzie kosciółkowa indoktrynacja a było ciekawie i bez ciśnienia na nawracanie, ksiądz zartował i było spoko. W ogóle prezentacja z rzutnika i obiad w restauracji to juz w ogóle kozak nauki![]() Idę spać, papa
|
|
#3566 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=can't be perfect;13432036]też czasem tak mówił, ale przestał, bo złościłam się na niego, że też ma decydować bo w końcu sama ze sobą tego slubu nie biorę i że ma się włączyć w przygotowania
![]() I ja tak mówię, to on, że "znajdź coś to pogadamy"...znajduje i słyszę " i tak za rok przestanie Ci się podobać" albo "mam wątpliwości, nie ma czegoś innego?". I tak w kółko Chyba faktycznie okaże się, że TZ będzie dodatkiem
|
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
can't dostałaś pw o sukni?
A tu link do nietypowych (delikatnie mówiąc) sukni ślubnych http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/276...suknie_slubne/ Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2009-07-25 o 22:48 |
|
|
|
#3568 |
|
Raczkowanie
|
Martoolka87 wersja ciążowa jest genialna
![]()
|
#3569 |
|
Adwokat diabła
|
Babochy ileż produkujecie
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwalamy się teściom całą 3 osobową rodziną na impreze jutro
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

nawet wiem kto to![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

To kolejny powód, żeby szyć zamiast kupować.

i niedługo sie na kanapie nie zmieszczę
kiedyś było pyziunia
u nas poszło wszystko szybciutko, bo ja do samego wesela nie przywiązuję większej uwagi więc nie wybrzydzałam za bardzo
ale nie ja pierwsza i nie ostatnia