|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
; ***********
Dziękuję za wszystkie komplementy. Postaram się przebywać tu częściej.
![]()
|
|
#2582 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Kolekcjonuję dupków jak biżuterię.
Widziałam Go ostatnio.Miał takie stęsknione oczy. Jesteś uśmiechem losu czy prezentem od Boga? Paliłam twoje markowe papierosy i modliłam o to,żebyś zadzwonił.
|
#2583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też uwielbiam RBD a Twój opisik kradnę ![]() El calor de mi cuerpo que se eleva casi sin control con solo verte Ciepło mego ciała, które podnosi się prawie bez kontroli Jak tylko cię widzę abrir las alas para escapar sin fin para encontrar libertad lejos de aqui, lejos de aqui Otworzyć skrzydła żeby uciec bez końca żeby znaleźć wolność daleko stąd, daleko stąd |
|
|
|
|
#2584 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ; ***********
Oczy widzą, uszy - słyszą, a serce - i tak wie swoje.
Potrafiła uśmiechać się mimo wszystko. I to jak! Uśmiechać oczami. Nawet jeśli te były przed chwilą pełne łez. Bo jak sama mówiła, ludzie nie potrzebują jej smutku, im potrzebna jej nadzieja. i lubie ten smak gdy w ustach mam słowo "fuck" ;] Od szaleństwa do szaleństwa - takie jest moje życie! I ciągle wmawiam sobie, że jest okeej. Wiem, że marzenia trzeba mieć zawsze i zawsze one są, tylko że i one zmieniają się wraz z czasem. Odgarniam ten cały świata syf, odgarniam zwątpienie.
|
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Kazałeś mi zapomnieć i dodałeś, że wtedy nikt nie będzie cierpiał... A ja? Czy ja jestem nikim?
Chowasz twarz w dłoniach. Udajesz,że nie czujesz. Pomimo największej nienawiści wciąż jesteś przy nim. Bo przecież kochasz. Teraz sobie pocierpię, ale potem musi być już tylko lepiej. .. odwracam wzrok, gdy przechodzi obok. Jakie to głupie. Kiedyś byłam szczęśliwa i cały świat cieszył się z moich sukcesów. A z porażkami zostałam sama... Czekam na każde Twoje słowo. Tobie nie odmówię.
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2009-07-25 o 18:27 |
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
nadal śpisz po swojej stronie łóżka ? od nadmiaru miłości mnie mdli. od braku boli głowa. Nie chcę być planem B. Laleczką w fartuszku, ze zniszczonymi paznokciami i maszynką do obiadków i podawania kapci. zły motyw miłosny. *** KaMa2704- ejjj. wiesz, że ja Cię tam strasznie uwielbiam ? i te Twoje wspaniałe opisy też ! <3
|
#2587 |
|
Raczkowanie
|
tak bardzo boli mnie pamięć.
bezdomność serca z wyboru. mam ochotę na chwileczkę zapomnienia. a najlepiej całe życie zapomnienia. czy byłbyś tak łaskawy, aby zostać sklerozą mą? zamknij mnie w bajce na długo i szczęśliwie.
|
#2588 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnę;*Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i tak btw. to wszystkie jesteście cudowne;* __ A może dopić wódke i w Ciebie wtulić się bezradnie? ..i cały syf zamieniać w pozytyw! ; *
Nie wierzę w przesądy. Czarny kot nigdy nie przebiegł mi drogi, a i tak to zawsze ja jestem tą, którą życie udupi.. blog Edytowane przez Lose yourself Czas edycji: 2009-07-25 o 19:08 |
|||
|
|
|
#2589 |
|
Rozeznanie
|
jeśli co drugi pomysł wydaje Ci się genialny - dopij wódkę i idź spać (;
cześć to ja, Twój cały świat. daj mi pewność, że Ty jesteś wszystkim za czym tęsknię. chyba kiedyś w drodze po kolejną tabliczkę czekolady zgubiłam poczucie winy. za bardzo przyzwyczaiłeś się do tego, że mnie masz i przestałeś szanować. tak.. musimy się rozstać. kiedy cię zobaczyłam po raz pierwszy wiedziałam, że nawet jeśli nie spotkam Cię już nigdy w życiu - na łożu śmierci będę myśleć tylko o Tobie. czy zdajesz sobie sprawę jak przerażającą władzę masz nade mną.?
|
#2590 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie jestem w stanie, przekonać siebie, że bez Ciebie bedzie mi lepiej.
Wiem, ze robie zle, wiec dlaczego znów kolejna noc spędzam z Tobą, wspominając ile razy Twój usmiech był tylko dla mnie?.. Mowisz coś, a ja tylko słyszę swój głos, który sie na to zgadza. Jakbym była obok tego wszystkiego. Nie rozpoznaję tej dziewczyny, w ktorą się zmieniam, przez Ciebie. nie wiem dlaczego tak bardzo Cie pragne, bo przeciez nie potrzebuje mieć złamanego serca.. Mogłabym spać samotnie, zacząć od nowa, znaleźć sobie kogoś innego. Ale tego nie chcę. |
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję (;
spójrz mi w oczy i do cholery zaprzecz ! i wiesz, zapomniałam Ci powiedzieć, że jestem zakochana. proszę, nie pytaj co u mnie. wolałabym już dzisiaj nie przeklinać. gdyby nie papierosy, pewnie bym zwariowała. gdyby nie ty, pewnie bym nie paliła. jazda na emocjach .
|
#2592 |
|
Raczkowanie
|
truskawkowa1993, RobCoChcesz -
nagle wszystkie słowa najsmutniejszych piosenek szczegółowo opisują mój stan. to nie ja stworzyłam moje litery, ty mnie z nich uplotłeś. mojego schematu szczęścia nic nie zdoła już zburzyć. mało mnie dla świata i dobrze, dzisiaj jestem indywidualną indywidualnością. nie wiem kto zawiódł, kto nie zadzwonił z prośbą o cierpliwość, kto wpadł w wielki korek na drodze połączeń biegunów. jestem człowiekiem. jestem kobietą, udowodniono w mojej głowie, że to kobiety więcej potrzebują by tworzyć same siebie. najchętniej wymordowałabym was wszystkich z jednym jedynym wyjątkiem. złem nazywamy nieograniczone piękno.
|
|
#2593 |
|
Zadomowienie
|
trzymajmy się za ręce. udawaj, że mnie kochasz. wyjeżdżam, żeby zatęsknić. wracam, by po 15 minutach przekonać się że nie było za czym. love is gone. mój organizm nie działa prawidłowo. moje serce kłóci się z umysłem. to serce, choć złamane każe kochać. *** dede dla tych co pamiętają <3
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-07-25 o 21:32 |
|
|
|
#2594 |
|
Przyczajenie
|
Lose Yourself okradaj ile chcesz .
;*_______ głuchy krzyk w środku miasta. ma psychika jest skrzywiona, lecz skrzywiona dobra strona. naucz mnie żyć, albo nie ! przytulać, tak mocnoo ! uwielbiam, gdy cucisz mnie policzkiem. śmierć nosi czarny stanik. wmawiaj mi, że mam szczęście. -Przecież wiesz, że jesteś dla mnie najwspanialsza. –No dobra, nawet jeśli to kłamstwo.. To, to.. chcę żebyś mnie tak okłamywał.
|
#2595 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Wystarczy mi tylko świadomość,
Że myślisz o mnie czasami. Chwytam więc Twoją dłoń i mam nadzieję, że nigdy jej nie wypuszczę... Mów do mnie, mogę usłyszeć tylko Twój oddech. Nie ma księcia na białym koniu, śpiącej królewny, magicznych pocałunków, dobrych wróżek. Gdzieś znikła też potęga miłości przenosząca góry, pokonująca nawet największe przeszkody losu. Książe okazał się być zwykłym śmieciem, nawet konia miał jakiegoś... lewego. Śpiąca królewna czekała na pocałunek, którego nie dostała, a który i tak by jej nie zbudził. 'Dobra' wróżka okazała się być tą, która zatruła wrzeciono. A miłość? Miłość poleciała gdzieś, niesiona przez wiatr. I ta śpiąca królewna to ja. Książe to Ty. I pomimo, że masz już wszystkie pałace i kupić możesz wszystko, pomimo, że znowu dostajesz to, czego chcesz - nie stać Cię na to, żeby się pożegnać... Podobno czas leczy rany, na wszystko potrzebny jest czas. Ale zapominamy, że kiedyś skończy się nam ten CZAS. Na razie widzę tylko jak pomiędzy palcami ucieka mi życie. |
|
|
|
#2596 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny kochają niegrzecznych chłopaków,
Źli chłopcy to wiedzą od lat. Jeśli chcesz mnie kochać, już nie musisz szlochać, Twoje życie będzie jak sen.
|
#2597 |
|
Raczkowanie
|
jestem Twoją królową dramatu jestem wciągnięta w Ciebie jak idiotka |
|
|
|
#2598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hm... moze nie tyle ze zabieram bo to nadalej jest twoje i zawsze bedzie ale... skorzystam cytujac ciebie przy najblizszej okazji
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Rozeznanie
|
zezgonowałam.Ciebie jak i lovers2friends uważam za najlepsze dziewczyny tutaj !. i codziennie mimo , że się nie udzielam , czekam , aż coś napiszesz. tak więc nie masz pojęcia jak czuje się szczęśliwa teraz ![]() opisy. 'czułam , że to co przeżywam , to tylko echo przeszłości , blade jej odbicie wyprane z odczuwanych niegdyś przeze mnie emocji.' niezależnie od ceny jaką miałam zapłacić , nie mogłam sobie pozwolić na to by to wspomnienie wyblakło w mojej głowie. jadąc tramwajem rozglądam się na boki . ciągle wierze , że jesteś gdzieś blisko . i ciągle się zawodzę . najgorsza jest świadomość , że teraz jesteśmy dla siebie wszystkim . ale kiedyś to się skończy . wszystko się kończy . czasami za szybko. usłyszałam Twoje imię . przymknęłam powieki i mimowolnie się uśmiechnęłam . pragnęłam tylko , by nikt nie zauważył , jak bardzo oczy mi się błyszczą , na samą myśl o Tobie.
|
#2600 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ____________ nie warto walczyć o to co już było.
będę się śmiała ze swych łez, gdy pokocham w końcu też. miałam zapomnieć, a moje uczucie do Ciebie staje się coraz większe..
|
|
#2601 |
|
Raczkowanie
|
nie płacz, wytrzyj twarz dziewczyno, to jednorazowa miłość.
chuj na to kłade, i tak damy radę. płacze ze swojej głupoty, tego jeszcze nie było. to ty, co wiem o tobie, a czego nie wiem czego jestem, a czego nie jestem w ogóle pewien, widzę w tym sens, choć dla innych bez sensu.. czytam w myślach, znam mowę twoich gestów. nie jesteś Bogiem, uświadom to sobie, nie ma krzty boskości w tobie. to wiedz. nie pamięta już, jak ma czytać z Twoich oczu, nie potrafi wypowidać słów i na pewno nie odgadnie, czy chcesz z nią pójść przez szaleństwo, czy pójdzie.. gdzie chcesz byle jaką drogą, wiesz? nie mów, że nie rozumiesz, bo zginiesz w ludzi tłumie.. znasz to samo co oni, grasz tak samo co oni,masz to samo co oni,a i tak ich nie dogonisz.. a gdy inni się pną, to los chce byś spadał (na dno).
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-07-25 o 23:04 |
|
|
|
#2602 |
|
Rozeznanie
|
taka pochwała od Ciebie.! aach
Boska dziękuję za wyróżnienie KaMa2704, suve ----> wielki cmok w waszą stronę <3__________________ Kłamstwo Ciebie pieści na każdym kroku. Zmęczyło mnie czekanie na miłość. Chłopaku, porusz mnie, a nic mnie nie zatrzyma.
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
; ***********
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
wanna miłości .
lubię Twoje to i lubię też tamto . odechciało mi się wszystkiego. Ciebie też . wiesz, to coś czego nie idzie kupić za monety. gratuluję, nienawidzę Cię .
|
#2605 |
|
Zadomowienie
|
`Wspomnienia bolą , ale chyba nic po za tym..`
Chcę się schować . nie myśleć, przez chwile nie czuć. Wewnętrzne rozbicie. ` Spójrz, jakie niebo robi się pochmurne, kiedy zaczyna padać. Moje życie podczas, gdy płaczę, jest identyczne..' `Lecz wystarczy, że serce mi bije i że w żyłach mam trochę Twojej krwi, wystarczy, ze wypowiem Twe imię, kiedy wszystko się wali i brakuje mi sił..` ' Powiedz, że wczoraj padało Nie chce znowu się przyznawać, że płakałam. `Choć nadal kocham, chce zapomnieć.. `Że ta miłość będzie ósmym cudem świata..` z 10 str do nadrobienia jeszcze ;x eeeh
|
#2606 |
|
Przyczajenie
|
Ten świat jest jakiś po***any dziś. nie sądzisz ?
Gdy patrze w twoje oczy wiem , że nie chce już niczego szukać . Lód w mojej krwi rani moje żyły . Znów się rozstaje z moimi łzami jak balon co zrzuca kolejny ciężki worek . Możliwe, że gdyby miłości włożyć okulary nigdy nie byli byśmy zakochani Małe tęsknoty ,krótkie tęsknoty znaczące prawie tyle co nic .. Między nami nigdy nic nie było , nasze dłonie nigdy nie spotkały się ..teraz już napewno wiem ze to miłość i dlatego mówić chce :kocham cie . Założe się .. nie czujesz nic .Przeżywasz to rozstanie jak marny film . Kogo widzisz gdy przechodzisz obok mnie .Czy jestem małym dzieckiem , które błądzi wciąż czy widzisz jeszcze coś ? Nie możesz ranić gdy tylko chcesz . JAKI PIĘKNY JEST TEN ŚWIAT WSZYSTKO CZARNE BIAŁE . WIDZISZ WE MNIE COŚ NIE MA IDEAŁÓW A MIŁOŚĆ ŚLEPA JEST . gdy słowa kreśle jesteś tylko wspomnieniem. Zostaniemy przyjaciółmi .Tak się mówi .
|
#2607 |
|
Raczkowanie
|
będzie dobrze,prawda?
Przeszłość w ramach obrazów, Twój szydzący uśmieszek za szkłem Jeśli ci pozwolę mnie złapać To dlatego że uważam że jesteś naprawdę uroczy I jeśli nie zrobisz tego właściwie Zrobię się naprawdę bardzo bardzo zła' I życzę sobie,żebym już nie była zależna od twojej miłości.
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
spojrzymy sobie w oczy, bedziemy wiedziec wiecej.
'Zatanczymy jak owady Przy zakurzonej zarówce Najlepiej na obcasach i po duzej wódce Wyjedziemy gdzies za miasto Odwrócimy sie plecami Bedziemy sie poznawac ustami i palcami' "Nie chce traktowaæ przyjaciól z nadmierna delikatnoscia, lecz z szorstka odwaga. Gdy przyjaciele sa prawdziwi, nie przypominaja szklanych cacek ani mrozu na szybie, lecz sa najsolidniejsza ze znanych nam rzeczy." Spokój. Spokój jest jak ulotna mgla, zbyt rzadko przebiegajaca przez pasmo zyciowych zmagan. Nie da sie jej pochwycic ani zobaczyc, nie da sie zatrzymac na dluzej, kiedy juz zniknie bezpowrotnie rozmyta wiatrem niepewnosci. Ale jest. Bywa. Daje sie w najmniej oczekiwanych momentach. Spokój, to chwilowa niezmiennosci i niezmacona wiara, nieoceniona mozliwosci zyskania perspektywy. Spokój to pewnosc, ze pochwycisz moja reke, gdy wyciagne ja do Ciebie. __ dziewczyny naprawde nie znajdziecie , zadnych opisow do chlopaka ? ze cos do niego czuje i chcialabym zeby przyjechal do mnie i nie moge sie juz tego spotkania doczekac ? moga byc dluzsze i nie takie wprost. : **
|
#2609 |
|
Przyczajenie
|
__
dziewczyny naprawde nie znajdziecie , zadnych opisow do chlopaka ? ze cos do niego czuje i chcialabym zeby przyjechal do mnie i nie moge sie juz tego spotkania doczekac ? moga byc dluzsze i nie takie wprost. : **[/QUOTE] chciałabym Cię kochać, chciałabym Cię mieć. Kocham Cię do cholery. Pomimo odległości. Pomimo tego, że mamy dwa osobne życia. Nie wyobrażam sobie życia bez Ciebie. Cholera. ! tak cholernie mi Cię brakuję, gdy nie ma Ciebie obok mnie, gdy nie czuje Twojego zapachu, obecności rozpływam się przepraszam za to, że uzależniłam się od twojego widoku, za to, że nie potrafię żyć poza twoim magicznym światem, za to, że nie potrafię być szczęśliwa, gdy Cię nie widzę. Tęsknota dopadła mnie. Włóczę się z kąta w kąt, próbując sobie znaleźć odpowiednie miejsce, do uciszenia swoich emocji. Bez Ciebie świat jest niczym. Ja bez Ciebie umieram. nie wiem czy się przydadzą.
|
#2610 |
|
Zadomowienie
|
You are the reason that I breathe || Jesteś powodem, dla którego oddycham!
You are the reason that I still believe || Jesteś powodem, dla którego wciąż wierzę! You are my destiny || Jesteś moim przeznaczeniem Rozdarta na kawałki, nie mogę zaprzeczyć, nie mogę udawać... My life would suck without you || Życie bez ciebie byłoby beznadziejne Ja jestem zerem wiesz, ale przynajmniej cię nie zdradzam ...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

ja też uwielbiam RBD
kradnę;*