![]() |
#421 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Cytat:
Cytat:
Widze, ze Brzuchatkami nie ma zartow wiec lepiej wytlumacze sie juz dzisiaj... ![]() No wiec ostatni raz odzywalam sie w poniedzialek a potem pojechalismy z tz'tem na dwa dni troche odpoczac i nie mialam dostepu do neta... Wrocilismy we srode wieczorem, ale potem przysza pora na bieganie po lekarzach - zrobilam badanie na poziom glukozy we krwi (wszystko dobrze), usg tarczycy i krew, bylam u dentysty, ortopedy i jeszcze lekarza domowego, no i masaze i basen jeszcze...i jeszcze bylismy na zakupach dla dzidzi w Hanoverze...tak zlecial mi czwartek i piatek... W piatek zorientowalam sie, ze w trakcie naszych generalnych porzadkow w poniedzialek wyrzucilismy do smieci moj przedluzacz do laptopa i bateria zdechla wiec trzeba bylo kupic nowy... Na dodatek w piatek w nocy mialam ostry atak bolu po lewej stronie klatki piersiowej - nie moglam prawie oddychac, tylko bardzo plytko ani sie ruszac...Tz jeszcze stwierdzil, ze mam troche niebieskie usta wiec to pewnie serce i chcial jechac ze mna do szpitala , ale ja nie chcialam wiec siedzialam w lozku tak do 3 rano az bole przeszly... ![]() W sobote chcielismy isc ze mna do szpitala, zeby sprawdzili co i jak, ale zaczeli nas odsylac do tysiecy innych miejsc wiec ide jutro do mojej lekarki domowej i zobaczymy co powie...i jeszcze w sobote mielismy gosci z berlina i byla moja mama przejazdem...Uffff....... .no to by bylo na tyle........ Ogolnie martwi mnie to, ze brzuszek twardnieje mi troche za czesto chyba...mam wizyte 6 sierpnia wiec wypytam gina czy jest ok... ![]() .......jestem chociaz troszke usprawiedliwiona..? ![]() ![]() Za to powiem, za mam zdjecia brzuszka i jeszcze pokoju dla dzidzi...jutro wstawie ![]() Kropka co do biurokracji przy zalatwianiu slubu to jest okropnie...z tego powody my wzielismy slub w Danii... ![]() Kamilko (imienniczko tak na marginesie...) wszystkiego najlepszego ![]()
![]() |
#422 |
Zadomowienie
|
No to chwale sie moją pościelą i do tego kupiłam taki "przybornik"- kolor wybrałam kremowy.
http://www.allegro.pl/item688357955_...z_135x100.html http://www.allegro.pl/item696010440_...ty_nowosc.html ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- karenina19 takie duszności mogą być od kręgosłupa- ja tak często mam i tak mi własnie lekarz powiedział Brombrusia u mnie z brzuchem juz chwile był spokój a wczoraj tak dziwnie mnie ciągło wiec sie martwiłam- i dziś więcej leżałam niż chodziłam. w sumie jest dobrze- ale od czasu do czasu coś tam mnie ukuje. Moze to faktycznie macica się rozciąga ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Karenina tym razem jesteś usprawiedliwiona, ale żeby mi to było ostatni raz
![]() Malinko bardzo fajna ta pościel, taka nieprzeładowana, lubię takie ![]()
#424 |
Zakorzenienie
|
Malinko widze ze fajna ta posciel i cena korzystna
![]() ![]()
#425 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie ja tez chce kupic dla malego cos nowego.. wiadomo ze lozeczko, wozek, wanienka i bardzo duzo innych rzeczy mam po Adrianku.. o np mata edukacyjna tez jest czy zabawki typowo dla niemowlat bo Adi juz teraz woli samochody..
ale chce tez zeby mial tylko dla niego kupiona np posciel czy jakies reczniki.. wiadomo troche ubranek.. a dla Adriana tez kupilam nowa posciel na nowe lozeczko (w nast tyg bedzie mial nowe lozko zeby o tym w ktorym teraz spi zapomnial troche i sie odzwyczail) o taka:http://www.allegro.pl/item693476797_...0_3_wzory.html wybralam wzory w auta i kubusia w jesiennych listkach
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2009-07-26 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item689178805_...osc_super.html bo tez jest taka inna niz wszystkie, no ale potem na ich stronie zobaczyłam tą z misiem i tak jakoś sie zdecydowałam ![]() Te z serduszkami tez słodkie: http://www.allegro.pl/item690028109_...2_gratisy.html Tu akurat cena z baldachimem ale sa tez zestawy 2cz. (ja akurat nie jestem zwolenniczką baldachimów bo w praktyce jest to mniej praktyczne ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Fajne te komplety pościelowe
![]() Ta dla Adrianka też fajna, zwłaszcza z Kubusiem. Ja się zmykam do wyrka. Dobranoc i do jutra ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Brombrusia to ty na bieżąco jesteś. Oczywiście że to ten Zygzak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Staram się ![]() Dobra, to ja już na serio idę spać. Pa ![]()
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
malinko, brombusiu no Adi to nic tylko cars caly czas wiec wyboru wiekszego nie bylo.. nie znalazla mu poscieli ze shrekiem w takim rozmiarze a wiem ze bylby przeszczesliwy.. chyba bede musiala mu jakis plakat ze shrekiem kupic i bedzie mial na scianie
![]()
#432 |
Wtajemniczenie
|
pewnie i tak wiecej nie pamiętam niż pamiętam po tych 5 stronach
witam w poniedziałek bo i tak Gishh ![]() bo wiesz że jestesmy tu po to aby się pochwalic sukcesami nawet drobnymi i zwierzyc z naszych smutków nawet ych maleńkich Domi ja w takich sytuacjach móię - NAM SIĘ PODOBA - nie prowadze dyskusji dokładnie ja płace ja wybieram, nasz dom nasza decyzja - wolnoc tomku w swoim domku ![]() Karenina ja osobiscie wygoniłabym Cię już w nocy do lekarza, nie ma żartów w tym stanie zwłaszcza, ale mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze i te bóle z dusznościam to nic złego ![]() więcej nie pamietam ![]() trzymać sie zdrowo i dbać o maluchy a tak swoją drogą to ja od soboty znowu jestem połamana - chol.... korzonki |
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
BAN stały
|
Cytat:
gisshświetnie Cię rozumiem. mam podobne problemy..... którka szyjka tylko że moje była na tyle krótka że założyli mi szew no i leże cały czas w szpitalu niestety ;( trzymam kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo i oby był lepiej ![]() ![]() mój maluszek tez kopie mnie i odrazu czuje że chce żyć i walcze o niego bo jest w tej chwili najważniejszy przedwszystkim leż, leż, leż i jeszcze raz leż żeby już wszytko było dobrze. mnie wypuścili ze szpitala nie mineło kilka dni i znowu musiałam tam iśc więc nie dopuść do tego. pozdrawiam gorąco ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Mamuśki
![]() Madziu oj biedna jesteś z tymi Twoimi korzonkami ![]() Mnie plecy przestały boleć, jak zaczęłam chodzić na basen, jeśli nie masz przeciwwskazań to polecam ![]() bravurko miałaś napisać co Ci TŻ upichcił na obiadek ![]() Co tam u Ciebie? Jak się czujesz? Dziewczyny, mnie znowu w nocy ząb bolał, normalnie już mam dość ![]() Przecież mam w nim lekarstwo, chyba że to nie ten ząb ![]() Będę musiała znowu iść do dentysty ![]()
#435 | ||||
Zakorzenienie
|
joł joł
![]() Kamila gratulacje i najlepsze życzenia na nowej drodze życia ![]() Cytat:
A jeśli chodzi o kłujący brzuch to mi ginka mówiła że to jest związane z twardnieniem brzucha. A wtedy co Ty masz wizytę to ja mam Usg połówkowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- ![]() Cytat:
![]() wspieram duchowo cierpiące mamusie ![]() ![]() A my z Tz wreszcie zamówiliśmy dzisiaj upragnione łoże małżenśkie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Zadomowienie
|
Witam poniedziałkowo Brzuchatki!
karenina -za nieobecność jesteś usprawiedliwiona, ale ![]() malina - ładniutka pościel, zgadzam się, że nieprzeładowana jest fajniejsza ![]() brombusia - Rufus jest przefajny! Gish, Bravurka, Dudziakowa - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zadomowienie
|
Simpatica ojjj to bedzie sie działo jak wam dostarczą upragnione łoże
![]() Madzia mi kręgosłup codziennie daje w ![]() ![]() Brombrusia moze to lekarstwo tak działa- i przez to boli ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
BAN stały
|
Cytat:
dobrze że jestem tutaj bo przynajmniej się moge toche oderwać od czarnych myśli ![]() dzisiaj byl na obchodzi u mnie ten lekarz co mnie badał w piątek i z takim tekstem "co pani jeszce nie urodziła?" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
Bravurko to jednak Kamila pisała o poduszce Motherhood w kształcie litery C
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łoże małżeńskie powiadasz ![]() Wiem ![]() ![]() bravurko trzymaj się jakoś, nie załamuj ![]() Nawet sobie nie wyobrażam jak Ci musi być ciężko, mam nadzieję, że sytuacja się polepszy i lekarze już nie będą Ci mówić takich rzeczy. Jesteś dzielną Mamusią, a my jesteśmy z Tobą.
![]() |
#444 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Musisz wierzyć że będzie dobrze chociaż wiem jakie to czasami trudne... Leż cały czas, nie wstawaj jeśli lekarze Ci nie pozwalają... Naprawdę z całych sił trzymam kciuki za Ciebie i Twoje Maleństwo...
![]() |
#445 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#447 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Mówiłaś o tym jakiemuś lekarzowi? Pewnie Mały po prostu jest mniej aktywny, ale mogliby Ci zrobić USG czy coś, żeby zobaczyć co u niego.
#449 |
BAN stały
|
mówiłam ale powiedział że to normalne. nawet jak by tydzień nie dawał znaku zycia. osobićie w to nie wierze i jak nie kopnie do wieczora to zarządam usg
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale masz super Avatarek... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.