![]() |
#451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Cytat:
![]() Jasne, masz prawo zażądać USG, chociażby dlatego, że nie powinnaś się stresować w Twoim stanie. Dzięki ![]()
![]() |
#452 |
BAN stały
|
;( dowiedziałam się że jak moj stan sie pogorszy to zdejmują szew i zastrzyki na szybki rozwój płucek dziecka ;( ale ja nie chce jeszce rodzić........
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tydzien??? No co to znow za inteligentny lekarz ? Ja dostawalam w sobote wariacji, bo maly tak sie wymeczyl ze mna w piatek w nocy do tej 3 rano, ze do poludnia nic sie nie ruszal, bo odsypial...Powinni ci zrobic usg chocby po to, zebys sie nie denerwowala w twoim stanie...
![]() |
#454 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-07-27 o 09:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musisz ufać lekarzom, poza tym to jest na razie tylko możliwość, więc się nie denerwuj, żeby Twój stan się nie pogorszył.
![]() |
#457 | |
BAN stały
|
no narazie nie jest źle. prawie w 23
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy to jakies duze pocieszenie, ale jednej mamusi "czerwcowo-lipcowej" synek urodzil sie w 24 tygodniu...to bylo zdaje sie na Wielkanoc i z tego, co wiem maly ma sie dobrze...rozwija sie i rosnie ![]() ![]() A oto Nasza Dwojeczka w 24 tyg czyli prwie 3 tyg temu... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-07-27 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
Dostajesz coś na uspokojenie? Jeśli nie, to może powinni Ci coś dać .
#460 |
Zakorzenienie
|
Uff... to mialam do nadrobienia
![]() Sexy Body, ciesze sie, ze sei pogodzilas z tz-tem ![]() Gissh, najwazniejsze, ze z malenstwem jest ok. I odpoczywaj duzo. Domi, z tymi zakupami i przeprowadzka... wytrzymaj jeszcze troche, badz twarda i wkrotce bedzie po wszystkim. Kate, my z tz-tem poki co planujemy porod rodzinny, ale decyzje zostawilam i tak jemu. A jak sie zdarzy, ze bede sama, to coz, ja od tego i tak nie uciekne ![]() Brombusiu, wspolczuje ci tego zeba. A fotka Rufusa mnie rozbroila ![]() Kamilla, gratuluje zamozpojscia ![]() ![]() Witamy zagubiona mamusie Karenine ![]() Kropko, przeciez urzedy zostaly wynalezione, zeby utrudniac ludziom zycie. My z tz-tem musielismy zalatwiac jego akt urodzenia w Paragwaju (bo tam sie urodzil). Teoretycznie powinien on tam byc osobiscie, ale na szczescie, dzieki jednemu znajomemu udalo sie zalatwic wszystko zaocznie. A potem w Niemczech musial udowaniac, ze jest Niemcem (ma 2 narodowosci) ![]() ![]() Bravurko, trzymaj sie i badz twarda ![]() A co u mnie? Generalnie gdy przyszlam dzis do pracy, to mi sie wszystkiego od razu odechcialo. I do tego nasunelo mi sie pytanie dlaczego niektorzy ludzie nie dbaja o higiene osobista ![]() Dowiedzialam sie tez, ze w szkole rodzenia bede musiala zaplacic za tzta. W sobote kupilam tez sobie spodnie dresowe, takie ktore mnie nie cisna ![]() A corcia daje mi ostatnio popalic i kopie po pecherzu i jelitach. Czasem tak mi da, ze od takiego kopniaka brzuch mi twardnieje. Cos czuje, ze mala odziedziczy wredny charakterek po zenskiej linii w mojej rodzinie ![]() A co do tych czestych skurczy, Karenino, to mnie tez one mecza. Ale wiecej zapytam nowego lekarza, tak zeby w razie czego byc juz w tym samym miescie do tz ![]() I mam inne pytanko. Malujecie paznokcie w ciazy??? ![]() A tak w ogole, to zaczelam dzis 26 tydzien ![]() ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-07-27 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#461 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() karenina - fajny brzusio! I Mamusia przystojna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja zaczynam Szkole Rodzenia od 11 sierpnia i jeden wieczor kosztuje cos kolo 12 Euro od osoby...Mi pokryje ubezpieczenie, ale co sie ostatnio dopiero dowiedzialam - moje ubezp. placi tez za 10 prywatnych wizyt poloznej u mnie w domu... ![]() ![]() ![]() Wlasnie wczoraj udalo mi sie zrobic Frencz na stopkach...ale to chyba bedzie jeden z ostatnich razy...ide do kosmetyczki nie ma co...Na depilacje tez...A maluje zawsze na tarasie... ![]()
![]() |
#464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Karenina, rzeczywiscie mamusia niczego sobie ![]() ![]() ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-07-27 o 10:04 Powód: ortografia ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Mamusie
![]() Bravurko ten lekarz, to brak słow, wkurzyłam sie, jak to przeczytałam, że wypalił z takim hasłem, no co za debil ![]() ![]() ![]() Brombi współczuje Ci tego bólu, Tobie nie rosnie żaden zab mądrości? ![]() Kareniki dwójeczka sliczna ale soro zdjecie przed trzech tygdoni, to żądamy aktualnego ![]() Gucia staram sie wytrzymywać...włąciwie to tylko Ci dwaj panowie tacy madrzy, ale moja mamuska juz postawila tate do pionu ![]() Ja maluje paznokcie, a raczej malowałam, jakis tydzien temu zmyłam, bo mi sie strasnzie rozdwajają. mam mocne, ale moge sobie wyrwac jedna wartse tak sie rozdwajają ![]() Jesli chodzi o te sprzety AGD to dzis z tz idziemy do jednego sklepu w ktorym kolega Tz z pracy ma szwagra kierownika i powinien dac duzy upust. na oku mamy lodowke i pralke, jedynie kuchenke nie wiem jaka, mysle nad mastercookiem. Mam problem (wiem, ze to glupie meic problem z taka rzecza w porownaniu do innych, gdzie maja naprawde prolemy ![]() http://allegro.pl/item688151773_komo...lon_meble.html http://allegro.pl/item687797533_komo..._pokojowe.html choc i tak onem i nie pasuja za bardzo, bo szafe mamy zamowiona prosta w kolorze buku i srerbymi uchwytami ![]() Acha i z Tz mamy "na oku" dwa imiona, moj tz jest za Maja (choc ja uwaam, ze teraz jest bardzo poplarne i za pare lat same Maje będa chodzić) a mnie sie podoba imie Pola ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-27 o 10:02 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 | ||
Zakorzenienie
|
Eeee... Przystojna..?
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Domi, komody ladne obie...zalezy do czego maja jeszcze pasowac... ![]() Maja tez mi sie podoba, ale wiem, ze teraz jest maly wysyp tego imienia...a Pola slodkie... ![]()
![]() |
#467 |
Wtajemniczenie
|
Bravurka trzymaj sie - każdy dzień teraz na wage złota a stres Ci nie pomoże
więc takim lekarzem to się nie przejmuj, oni często mają takie podejście, nam sie wydaje, ze sa bez serca, ale to ich praca a nie dzieci, więc on nawet nie myśli, ze wyrządza Tobie krzywdę w postaci dodatkowych nerwów |
![]() ![]() |
![]() |
#468 | |
Zakorzenienie
|
Zgrabny brzuszek
![]() No właśnie podobno nie ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do komody, to obie są fajne, mnie osobiście bardziej podoba się ta Daria, wybierz taką, która lepiej pasuje do szafy.
![]() |
#469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#470 | ||
BAN stały
|
Cytat:
zdjecie śliczne ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- mały waży 750 gramów |
||
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
Bravurko ja trzymam kciuki conajmniej do 30 tygdonia. Moja Ciocia jakos tak urodziła mojego kuzyna w 28-30 tyg (sama nie pamieta) a chłop jak dab teraz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
BAN stały
|
Cytat:
wolałabym żeby kopał było by mi lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
Bravurko moze cos słodkiego zjedz, jakiejs czekoladki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 | |
BAN stały
|
Cytat:
Prosze Wszytkich o trzymanie kciuków za mnie i Maleństwo!!!!! ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- wogole nie mam ochoty jesć ;( jak jem coś to na przymus dla dzidzi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bravurka trzymamy kciuki za Ciebie i Twojego synka ![]() Oddychaj głęboko, myśl pozytywnie i nie daj się zdenerwować byle głupimi komentarzami niektórych lekarzy.
![]() |
#476 |
Wtajemniczenie
|
wiem Bravurko, ze trudno się nie denerwować, ale - nie zrozum mnie źle, chyba my jak patrzymy z boku to łatwiej nam podejść z dystansem, niż Tobie kochana - pomyśl nie jest jeszcze tak źle aby nie mogło być gorzej. zdaję sobie sprawę, ze "szalejesz" ze strachu ale potrzebujesz i dla siebie i malego wyciszeni chociaż trochę.
a mały ile się nie rusza? |
![]() ![]() |
![]() |
#477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam mocno kciuki ![]() ![]() ![]() Masz śliczny podpis ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Wtajemniczenie
|
tak sie wtrącę Bravurko z tym słodkim to pewnie aby synka pobudzić do ruchu, rzeczywiście niektóre smaki tak działają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do wagi malenstwa, to jeden moj znajomy pediatra mowil mi, ze u niego w szpitalu czasami zajmuja sie dziecmi 500g, tak malutkimi, ze sie w dloni mieszcza. Takze w tej chwili medycyna jest na tyle daleko, ze potrafia opiekowac sie juz takimi kruszynkami. Ale trzymym mocno kciuki, zebyscie dotrwali przynajmniej do tego 30tc.
![]() |
#480 |
Rozeznanie
|
Witam mamuśki!
Oj pozmieniało sie tutaj od ostatniego razu.....weszłam tylko na chwilkę więc obiecuję że niedługo wszystko nadrobię. Nie mam na nic czasu bo wróciłam do pracy i pracuję teraz przeważnie do 22, ach może nie będzie tak za długo. Pozdrawiam Was wszystki i trzymam kciuki za zdrowe dzidki! Ja jestem obecnie w 20 tyg, płci niestety jeszcze nie znam, ciekawe czy jest ktoś jeszcze w takiej sytuacji?????Niepokoi mnie to że chyba tylko raz czułam ruchy dziecka, tak mi się przynajmniej wydaje, a z tego co zerkłam u Was to już chyba norma. Wiem że przy pierwszym dziecku można czuć te ruchy dopiero póżniej, ale mimo wszystko jakiś niepokój we mnie jest. Lekarz na urlopie, a wizyta dopiero 14 sierpnia. Jeju jak ja wytrzymam!!!!!No nic, tak musi być , buziaki i pozdrowionka!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.