|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Bo Ciebie jeszcze wtedy Justyś nie było
|
#4322 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też nie pamiętam żadnego Zbyszka
|
#4323 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nie kojarze takiego pana.
I nigdzie nie mogę znaleść tej sukni,o której kiedyś wam pisałam. No nie wierze,że nie ma na wzrost 177 |
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak napisałam - był tylko na samym początku wątku jak były tylko dziewczyny z 2008 roku
i Estrella
|
#4325 |
|
Raczkowanie
|
To musiało mi sie cos porąbac z tymi plackami w Redzie- pewnie pan i powiedziala ze tort samemu a ja zrozumialam ze wszystkie placki- sorki za niescisłości.
|
|
|
|
#4326 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was i ja
![]() chwile przerwy mam w wielkim sprzataniu i dzisiejszej lataninie wiec musowo musialam zajrzec jakos Ajriski nie widac ciekawe jak po weselu![]() Elsi plakalam na tych filmikach ktore wkleilas... ta dziewczyna cudnie dziekowala i pieknie zaspiewala ja mam w planach zaspiewac mojemu TŻowi, ale obawiam sie ze sie rozplacze na srodku sali i nie bede mogla sie uspokoic tak czy inaczej chyba sie odwaze![]() Super ze udalo Ci sie z tymi zaproszeniami jak bys mogla, podpatrz jakich kosmetykow pani uzywa![]() Chudy1985 witaj na forum kurcze jakie to budujace- ta swiadomosc ze facetow tez "rusza" to wydarzenie i zwiazane z nim przygotowania mamy wszystkie nadzieje ze zostaniesz z nami dluuuuuzej jak wspomniany Zbyszek![]() Jesli chodzi o sale niestety nie pomoge budowali jeszcze ten lokal jak my chodzilismy ogladac sale i niestety nawet nie mialam przyjemnosci tam goscic moja mama tam jedynie byla, tak z ciekawosci, i byla zachwycona
|
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
co do seriali to ja nieodmiennie od paru lat wałkuję przyjaciół
mam wszystkie 10 serii i jakos mi sie jeszcze nie znudzilo chociaz wszystkie odcinki zanm na pamiec
|
|
|
|
#4328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4329 |
|
Raczkowanie
|
Wow... niezłe to forum... godzinka przerwy na dojazd do pracy i tyle odpowiedzi... strasznie się cieszę i dziękuję... Myślałem że nie jestem tu sam... masakra ale mnie porwało... w sumie forum nosi nazwe ostrowieckie panny młode hihihih... raczej się do nich nie zaliczam....:P
Jeśli zaś chodzi o cene zespołu Avis to --- UWAGA! 7500 zł brutto za 2 dni Co do managera to nie do końca tak jest.... to jest agencja ślubna która zajmuje się kompleksową obsługą ślubów. Wygrali wiele nagród na targach ślubnych i dlatego tyle kosztują... Tak wiem... cena również mnie przeraziła ale naprawdę nie boje się o ten zespół.... Samo to w jaki sposób można porozmawiać z Panem Arturem ( właścicielem ) świadczy o całej agencji... Człowiek jest lekarzem ( w zasadzie wszyscy nimi są ). Jest strasznie rozgadany więc u mnie na wstępie ma "+". Dodatkowo nigdy nie znalazłem na ich temat negatywnej opinii a zespół nie jest młody... Ok dosyć tych pochwał... bo pomyślicie że u nich pracuję:P hehehe Byliśmy w redzie jakieś 3 tyg temu ponieważ na sobotę zjechaliśmy do Ostrowca i rzeczywiście podnieśli ceny ale porozmawiałem z właścicielką i powiedziała że narazie mnie to nie dotyczy... Troszkę się zdenerwuje jeśli podniosą mi cenę... Nie na darmo zamawiałem lokal w momencie kiedy widać było cegły żeby teraz być traktowanym jak osoby które przychodzą w 2009 i chcą zarezerwować lokal... wydaje mi się że byłoby to nie wporządku. Mam nadzije że się tak nie stanie. My dodatkowo pokusiliśmy się o drugi zespół. Tym razem ślubny... Z racji tego że mieszkamy w Warszawie mieliśmy okazje uczestniczyć w mszy świętej na której grał przepiękny zespół ślubny składający się z 10 osób. Powiem wam że byliśmy w szoku... ale zależy co kto lubi... za zespół ślubny zapłacimy 2300 brutto. Kamerzyste i Fotografa wynajeliśmy z Wieruszowa woj. Łudzkie ponieważ bardzo podobał nam się ich montaż. Mamy problem tylko z samochodem... ale to chyba najmniejszy pikuś ![]() Jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi 3majcie sięPS.. Kto wie czy się nie znamy.... jest ktoś z mojego rocznika? |
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
A masz jakiegos linka do tego fotografa?to obejrzymy fotki w jego wykonaniu
![]() Nawet nie wiesz ile jak WIZAZ łaczy ludzi I jak my jestesmy pomocne, a Twoja Narzeczona słyszała o tym forum?![]() Ja rok młodsza jestem, ale kto wie moze sie znamy, bo tu wiele takich znajomosci wyszło na swiatło dzienne
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-27 o 11:35 Powód: dopisek |
|
|
|
#4331 |
|
Rozeznanie
|
Śliczna sumka nie ma co
My za muzykę płacimy 5 tys i nadal nas ta cena przeraża Podobnie za fotografa... nie ma co 1/5 kosztów to muzyka i fotograf z kamerzystą Byle by tylko piękną pamiątkę mieć ![]() Chociaż i tak tę najpiękniejszą będziemy nosić ze sobą na palcu i w sercu |
|
|
|
#4332 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hihihi ale... lepiej dla was... postaram się zdać relacje.... Ah i jeszcze zapomniałem...Powiedz mi... jak wyobrażacie sobie rozstawienie stołów w redzie... generalnie jakoś denerwuje nas to że są jajkowate... nigdy nie byliśmy na weselu z takimi stołami... Wszyscy goście osobno po 6 czy 8 osób??? Strasznie jestem ciekaw co myślisz na ten temat??? |
|
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
No my płacimy 4tys
Tez mnie ta cena przeraza
|
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
No Ostrowcaznko wiecej nie dało sie?
|
|
|
|
#4336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Koszt 2000 zł kamera + 1000 zł fotograf oczywiście plener tego samego dnia ( w tej cenie ). Oczywiście że moja Justyśka wie o tym forum... ze mną go przegląda ale jakoś nie było czasu na zalogowanie. Uczyniłem pierwszy krok:P... Postaram się zostać z wami dłuugoo... ale pod warunkiem że nauczę się tak szybko czytać.... hihihihi |
|
|
|
|
#4338 |
|
Wtajemniczenie
|
Chudy1985 to niezłą sumkę zapłacicie za ten zespół
My za nasz płacimy 2 800zł (jeden dzień) z dojazdem z Kielc. Jak dla nas to już jest sporo. Mniej więcej tyle samo wyjdzie za fotografa i kamerzystę - jedynie 400zł mniej, bo za każdego z nich płacimy po 1 200zł.
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, teraz już niepiszę hej dziewczyny bo mamy rodzynka
nie było mnie 2 dni i nadrabiałam Was godzinę i tak sie naczytałam że nie wiem co napisać już![]() Ajriska, najlepsze życzenia na nowej drodze życia!!!!
|
#4340 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mamy chociaż nadzieję że wszyscy goście powiedzą WOW... Jeśli nie to moja żona straci męża hihih... żart:P |
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchałam Avisu przed swoim weselem i faktycznie są dobrzy, ale moim zdaniem można znaleźć kogoś o podobnym poziomie za mniejsze pieniądze.
|
|
#4342 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wiem, że raz się żyje, że to najpiękniejszy i najważniejszy dzień w naszym życiu, ale bez przesady. Jak dla nas to zdecydowanie za duży koszt, choć nie powiem, bo zespół bardzo ładnie gra i śpiewa, z tego co jest na ich stronie internetowej.
|
#4343 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O proszę Wasz kamerzysta ma podobny styl do naszego Oj wiele mamy wspólnego widzę
|
|
|
|
|
#4344 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra dziewczyny i chłopaki
ja uciekam. Idę zrobić ten przelew za zaproszenia, to może jeszcze dzisiaj koleś będzie miał pieniądze na koncie. Mam tylko nadzieję, że w przeciągu maksymalnie 2 tygodni będziemy mieć te zaproszenia. Żeby tylko nie było za późno...
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
No my płacimy za fotografa 1200,kamerzysta 1100.
To teraz jaki tytuł watku bedzie jak mamy mezczyzne tutaj?
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-27 o 12:02 Powód: dopisek |
|
|
|
#4346 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie macie racje.... akurat w tej chwili możemy sobie na to pozwolić i dlatego zaryzykowaliśmy... chyba to nic złego... Może i jestem facetem ale naprawdę chcę by ten dzień był wyjątkowy... a najbardziej zależy mi na tym żeby uszczęśliwić moją drugą polówkę... Generalnie jesteśmy oszczędni a tu tylko raz pieronek strzelił w główkę i masz...
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- ehhehe no to lux.... styl ma extra.... ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Ok dziewczynki.... Panowie nie mówie bo ich nie ma.... muszę troszke popracować.... odezwie się wieczorkiem.... serdecznie pozdrawiam:P |
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli Was na to stać to nie jest nic złego
![]() Właśnie chodzi o to, że usługi są zawsze zróżnicowane dlatego, żeby były dopasowane dla osób z większymi możliwościami kwotowymi i mniejszymi. To zrozumiałe
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
W zasadzie to pieniadze rzecz ulotna, nie na to, to na co inne sie wyda. Ja jednak nie mogłabym tyle dac, wolałabym mniej a za ta róznice pojechac w podróz poslubna
|
|
|
|
#4349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale pewnie sa jej warci, cóz tu kryć. Najwazniejsze jest to ze bedziecie spokojni przynajmniej o zespol to ponoc 80 % dobrej zabawy na weselu. Tego samego argumentu uzylam przy doborze naszego (my placimy 2 800 za 1 dzien, drugiego sami puszczamy muzyke), chociaz niektorym (mojej mamie i tesciowej)wlosy stawaly dęba na dźwięk ceny która wypowiadał frontman wydawalo sie duzo...ale przy Waszej cenie nasza wypada blado Chudy1985 jesli powierzysz mi prawa autorskie to ja pokaze Twojego posta mojej mamie a tak powaznie, jesli kogos stac na taki wydatek to czemu nie![]() Jeśli liczba przy Twoim nicku to Twoj rocznik to ja jestem z Twojego rocznika
|
|
|
|
|
#4350 |
|
Zadomowienie
|
Chudy1985 noooo niezła cenka. Za tę kasę obskocze u siebie sporo rzeczy. Jesli nie macie wyrzutów sumienia (ja bym chyba spać po nocach nie mogła) to ok.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

jakos Ajriski nie widac
ciekawe jak po weselu
MM 

....
My za nasz płacimy 2 800zł (jeden dzień) z dojazdem z Kielc. Jak dla nas to już jest sporo. Mniej więcej tyle samo wyjdzie za fotografa i kamerzystę - jedynie 400zł mniej, bo za każdego z nich płacimy po 1 200zł.