|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też chcę kupić takie, co będę później nosić.
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
to jest koleżanka, która za nic nie chce brac ślubu a jej facet ma się jej oświadczyć
więc nie mierzyła. Miałyśmy duzo czasu i uznalyśmy, że wejdziemy, bo może babka będzie wolna i poprzymierzam, ale miala spotkanie.
|
#3755 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to nienawidze a musialam byc?? no co Ty ??
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3758 |
|
Konto usunięte
|
No niestety. Byłam młoda i głupia. Teraz bym się nie wkopała w coś takiego i coś bym wymyśliła...
Wiem, niedobra jestem Ale chyba zawsze się komuś trafi w życiu taka osoba, której nie lubi bardzo bardzo. Ja jej źle nie życzę ani nic, ale jak ktoś cierpi przez własną głupotę, to będę mieć z tego satysfakcję
|
|
|
|
#3759 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie? nie rozumiem Twojego podejścia, nienawidzę to nie idę na ślub/ wesele i tyle, i mam w |
|
|
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
własnie nie, bardzo ja cieszy moj ślub Ona tylko mam takie podejście odnosnie swojej osoby A suknie je sie normalnie podobają![]() Cytat:
Szkoda, że jestes taka zawzięta.
|
|
#3761 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co nasz ksiądz zwariował. Mamy nowego, jest u nas od roku i bardzo go nie lubię. Dlatego za często w naszym kościele się nie pojawiam, wolę jechać do innego.
Ostatnio nie chce udzielać łodym ślubu. Jednej mojej koleżance, bo jej narzeczony nie miał świadectwa z oceną z religi. A on się w zawodóce uczył i nie wiem czy tam jest religia?? No normalnie paranoja i ślub był w kościele młodego. A druga sytuacja laska miała śl;ub cywilny, bo w ciąży była. I dziecko się urodziło i teraz kościelny chcieli. I też im nie chciał dać, pewnie problemy robił i zrobili w innym kościele. A nie chciał im dać, bo żyli w "cywilnym związku" i mieli dziecko. Normalnie paranoja. Ale on widać, że jest problematyczny, wymyśla różne pierdoły w parafi i dlatego nie mam ochoty chodzić do naszego kościoła. I tez się boję, że zacznie nam problemy robić-dlatego jeszcze u księdza nie byliśmy. . Ale jakby co w parafii tżta jest super ksiądz i tam można zrobić ślub
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obca to jak on jest taki zdałniony to zróbcie ślub u TZ w kościele
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-27 o 14:14 |
|
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wg mnie tu i tu chodzi o to samo. Nie rozumiem czemu znowu Samoę atakujesz. Ale ok już się nie odzywam
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
proszę
|
|
#3766 |
|
Konto usunięte
|
Dobra, koniec odpowiedzi na mojego głupiego posta. Tak - jestem niedobra, zawistna i w ogóle wszystko, co złe. Ale nie ukrywam tego :P
|
|
|
|
#3767 | |
|
Zakorzenienie
|
Ależ ja jestem bardzo spokojna to wg mnie samoa za ostro oceniła :P
Cytat:
i żeby było kurna jasne: NIKOGO NIE ATAKUJE !!!!!!!!
|
|
|
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kubusewa jeszcze raz użyjesz słowa kurna, które mi się kojarzy z wiejską babą to się do Ciebie przejdę
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-27 o 14:28 |
|
|
|
|
#3769 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak za dużo będzie "fikał" to na pewno robimy w tż w parafi albo w klasztorze
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo wiem co taki stan ducha znaczy i popieram.. Skoro była na tyle durna że nie ćwiczyła chodzenia w obcasach to jest szczególnie durna Ślub to taki dzień, w czasie któego wszyscy patrzą na pannę młodą a jeśli ta nie umie chodzić na obcasach to wkąłdajac je na ślub i wesele tylko się błaźni.... To mi przypomniało coś co widziałam kiedyś w galerii handlowej Byłą sobie paniusia w takich jakichś klapeczkach szpiczastych z jeansu i extra wysokiej szpilce Spróbuje poszukać to Wam pokaże Panna chodziłą tak, że te szpilki ciągle jej się chowały pod stope.. tak jakby sie zawijały pod spód.. Panna ledwo lazła i na prawde idiotycznie wygładała ale ostro trzymałą się na ramieniu swojego TZ.. Nigdy tak komicznego widoku nie widziałam |
|
|
|
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
A mnei się wcale źle nie kojarzy z jakimiś babami poza tym wole powiedzieć tak niz ostrzej.. żeby potem TAV mi przysyłała privy ostrzegawcze
|
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
a my dzisiaj chyba pójdziemy do hurtowni z alkoholem, która jest na wprost "naszego" domku i zobaczymy jak tam ceny wódki, jak będę wysokie to bierzemy w makro. A dzisiaj w kufland city była np sobieska+sok 1l z fortuny za 18.99zł więc tanioszka
póki co zastanawiamy się nad: -soplicą -sobieskim -panem tadkiem (napisałam od najtańszej )
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-27 o 14:42 |
|
|
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uważam, że ten ksiądz jest po prostu młodym idealistą. Jeśli któaś z Was ogląda "Panczo" to tam KAsprzykowski gra takiego młodego księdza co to przyszedł na parafię i całą wieś pytał z Bibli i wyszło, że ciężko z tym. Tak samo moze być w tym przypadku. Młody książulek ma jeszcze w sobie pełno ideałów nie sprofanowanych rzeczywistością. Bo tak w gruncie rzeczy. Ci co to mają cywilny i dziecko wedle prawa koscielnego żyją w grzechu bo nie przysięgali przed Bogiem... ( a że inni doświadczeni księża idą z 'duchem czasów' i wykazują zrozumienie no to my się przyzwyczailiśmy a taki młody idealista wydaje się robić problemy) Wcale nei twierdzę, ze ksiądz postępuje dobrze bo pewnie też bym dostała piany jakby mi ksiadz np nie dał rozgrzeszenia na miesiac przed ślubem bo ma takie wpojone zasady i zero zrozumienia... Polecam 'Ranczo' tam to jest fajnie pokazane i rozwiązane |
|
|
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja babcia ogląda filmy o księżach i takich tam ja to oglądam brzydulę i CSI
|
|
#3776 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-07-27 o 14:52 |
|
|
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
CO do seriali to ja raczej ostatnio stargate atlantis i z TZ Fringe'a Brzydula dla mnie taka sprana i dziecinna niemiłosiernie.. nic w niej nowego świeżego tylko powielanie licencji mexykańskiej czy tam innej argentyńskiej.. Nie podoba mi się |
|
|
|
|
#3778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie lubię takich księży |
|
|
|
|
#3779 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
NIe wiem jakie mam powody, zeby nie lubic tamtej dziewczyny, ale skoro ja na swój slub zaprosiła to nikogo jej nie zabiła, więc dramatu nie ma ![]() Cytat:
Dziękuje za interwencję![]() Cytat:
![]() Cytat:
I chyba Smirnoff sie przewinął, ale to się okaże jak pojedziemy kupić, co się będzie bardziej opłacało![]() A cena super jak jeszcze z sokiem A co zrobicie z sokami? Bo ja nie wiem co bym miała zrobić ze 100 l soków.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
W koncu jeden sie trafił co fajnie i sensownie argumentował i nie byl nawiedzony![]() Mam teraz nadzieję, że obędzie się bez ekscesów z księdzem przy załatiwaniu papierów, bo bierzemy ślub w nie swojej parafii.
|
|
#3780 |
|
Raczkowanie
|
Nie rozumiem niekiedy postępowania księży. Ja, jako osoba wierząca i parafianka mam swoje obowiązki i księża jako duchowni również. Jeżeli ktoś w żaden sposób nie łamie prawa kanonicznego to dlaczego odmawia się im udzielenia sakramentu? Skoro młodzi mają ślub cywilny, urodziło się dziecko i pragną żyć " po bożemu" to z jakiej racji robi im problemy??? To jest właśnie ta pomocna dłoń dla "zbłąkanych owieczek"???
Ja w parafii też mam księdza nie do pozazdroszczenia...Moja mama jest po rozwodzie, drugi raz wyszła za mąż za mojego ojca a ksiądz na ostatniej kolędzie powiedział, że do momentu kiedy się ojciec nie wyprowadzi to on więcej do tego " domu grzechu" nie przyjdzie. Dodatkowo stwierdził, że dzieci urodzone w takim są bękartami. I jak ja mogę teraz iść prosić o ślub??? Dlatego pobieramy się w parafii w której byłam bierzmowana a licencję i akt podpiszemy w parafii TŻ. Niestety do mojej będę musiała zanieść informacje o zapowiedziach i już mi się to śni po nocach ![]() To tyle moim skromnym zdaniem.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.

W przeszłości łykałam jedną książkę po drugiej a teraz 

Też chcę kupić takie, co będę później nosić.
więc nie mierzyła. Miałyśmy duzo czasu i uznalyśmy, że wejdziemy, bo może babka będzie wolna i poprzymierzam, ale miala spotkanie.

jak to nienawidze a musialam byc?? no co Ty ??

Ale chyba zawsze się komuś trafi w życiu taka osoba, której nie lubi bardzo bardzo. Ja jej źle nie życzę ani nic, ale jak ktoś cierpi przez własną głupotę, to będę mieć z tego satysfakcję
Ona tylko mam takie podejście odnosnie swojej osoby
Szkoda, że jestes taka zawzięta.