|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Była Twoją wychowawczynią w podstawówce
podobno
|
#4412 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawiałam z nią przed chwilą, żeby się upewnić
- Też masz pozdrowienia
|
#4414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() PS... Tak przy okazji może wiesz kto jest moderatorem tego forum? Mogę prosić o dopisanie na pierwszej stronie daty mojego ślubu? |
|
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
Tu moderator nie potrzebny - Michel Cię dopisze
jak będzie - napisz tylko tutaj datę, miejsce ślubu i wesela
|
#4416 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o dopisanie na pierwszej stronie, to to zadanie należy do mnie
![]() Napisz dokładnie kiedy i gdzie będzie ślub i wesele, a zostaniesz dopisany.
|
#4417 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4418 |
|
Wtajemniczenie
|
Załatwione. Jesteś już na pierwszej stronie. A tak przy okazji skoro już jesteś z nami na wizażu to ja również wysłałam Ci zaproszenie na nk. Znalazłam Cię u Agi
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
Agula84 ma w tym samym dniu ślub na Piaskach
|
#4420 |
|
Raczkowanie
|
Aaa to już wiem kto nam podebrał godzine 17:P hihiih my mamy o 18.... tak przy okazji chciałbym zamienić kilka słów z agulą84 - chcielibyśmy się dowiedzieć jak z przystrojeniem kościoła ale to nie rozmowa na forum... jest kilka kwestii... możliwe że się dogadamy
|
|
|
|
#4421 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Miałam ostatnio problem z monitorkiem, ale już jest dobrze. W sobotę bylismy w Kielcach no i odebraliśmy z Apartu nasze obrączki (wygrawerowane oczywiście ) ja kupiłam, buty do mojej sukienusi na poprawiny, ale oczywiście nie kupiłam ślubnych!! nic nie było. Mierzyłam takie jak kupiła Elsi te pantofelki na Plantach ale nie było mojego rozmiaru no i wogóle to obcas w nich jak dla mnie jest za niski, bo ja wysokie lubie Ogólnie buciki śliczne! Mój TŻ zakupił smoking Wygląda w nim niesamowicie szarmancko, prawdziwy gentelman ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o sztuczne rzęsy to ja sobie mam zamiar zrobicć na próbę Ostatnio mi znajoma zaproponowała, że mio doklei bo sama sobie zakłada i nawet na dzień wyglądają fajnie i naturalnie w miare. Mówiła że dobre są z tej firmy Top Choice. My idziemy za dwa tygodnie na wesele no i mam doagdać z kumpelą wiązanki dla nas, ja mam niebieską sukienkę, czarne buty. Jak myslicie w jakiej kolorystyce będzie pasował bukiecik?? Myślałam o biało-niebieskim.. Co sądzicie? Dziewczyny..a wiec zostało mi juz dwa miesiące do wesela..ale ten czas zapieprza no i tu pojawia sie pytanie czy to już czas na podpisanie protokołu? Czy przy podpisaniu daje sie kase za ślub księdzu i dla chórzystki, pani od dekoracji..?? Wogóle to od czego zacząć? od spraw urzędowych czy kościelnych??? C holera nie chodzimy jeszcze na kurs tańca.. nie wiem jak to będzie![]() nie ma czasu ciagle. Zacznie sie teraz załatwianie wszystkiego naraz na gwałt. Moja fryzjerka z którą rozmawiałam ostatnio o kwiatuszku we włosach stwierdziła, że zawsze psikają lakierem i nawet te białe i nigdy nie żółkna i spokojnie powinien mi dotrwać. Acha dostałam ostatnio od mojej cioci śliczną podwiązkę ( oczywiście niebieską) do swojej ślubnej garderoby
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o bukiet to niebieski tylko z naturalnie niebieskich kwiatów - nie barwionych Zacząć lepiej od spraw urzędowych a potem kościelne.
|
|
#4423 |
|
Zadomowienie
|
Aga ale czy nie będzie za niebiesko??? Jeśli pas to tylko czarny. Czyli jak urzędowe to co najpierw? do USC się idzie najpierw po jakiś druk do wypełnienia i opłate tak?PROSZE RAZ JESZCZE O DOKŁADNY PLAN ZAŁATWIANIA TYCH SPRAW
|
#4424 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Olajka
przy tych przygotowaniach nie pomogę, bo to wszystko przede mną wiec zwyczajnie nie wiem jeszcze.Bukiecik myślę że biało niebieski będzie OK do niebieskiej sukienki. Mam u siebie na dysku parę:
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-07-27 o 21:50 |
|
|
|
#4426 |
|
Zadomowienie
|
Kurde nie mam kiedy pisać z Wami bo tak drukujecie ze nie nadążam czytac a pozniej zapominam co miałam napisać.
Chudy witaj i kojarze Cie z podstawówki (oglądałam zdjęcia u Agi)Beatrice wszystko sie jakos ułoży, u mnie tez pewnie bedzie niejedna awantura przed slubem... Justys i Michael współczuje i trzymam kciuki za kolejną prace. Bedzie wszystko dobrze. Aga moja kolezanka miała sztuczne rzesy na swoim weselu i chyba nie narzekała a slicznie to wygladało, sama sie nad tym zastanawim. Ale sprawdz sobie przedtem i ponoś nawet po domu Czy dobrze sie czujesz. I miała w kąciku oka dzecika ale odbijała światło fotografowi a w kosciele robiła zajączki ![]() U mnie na weselu tez musi byc tradycyjne jedzonko bo by mnie zlinczowali chyba że dama nawymyslała... Zespół nie daje mi nadal spokoju wiec cieszcie sie wszyscy Ci którzy mają sprawdzonych grajków... Moi biorą 2400 zl za dwa dni (wydaje mi sie to podejrzanie mało?) I wracając do naszego "rodzynka" to wiecie ze przede mna siedział tu moj TZ? To on najpierw Was czytał a ja dopiero sie zarejestrowałam... ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- kurde nie wnosze tu nic nowego ... Sliczne te bukiety. Nawet z przewagą białego mozesz sobie zrobić i bedzie gites!!!
|
|
|
|
#4427 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny- ja dopiero teraz. jestem padnieta- caly dzien jezdzilismy ogladac sale i na 99% jestesmy zdecydowani na Novum, a zespół to Sukces??tak naprawde to nigdy ich niesłyszalam jak graja tylko moj Tż i jego rodzice sie uparli- naprawde sa tacy dobrze jak ludzie mowia czy tylko przereklamowani??
|
|
|
|
#4428 |
|
Przyczajenie
|
my najpierw poszliśmy do urzędu stanu cywilnego w miejscowości gdzie się urodziliśmy i tam dostaliśmy akty chrztu (22zł) (urodziliśmy sie w tym samym mieście) później pojechaliśmy urzędu gminy(w naszym przypadku bo mieszkamy na wsi) z której ja pochodzę i tam dostaliśmy takie zaświadczenia w 3 egzemplarzach (82zł) i mamy zanieść je do księdza
|
|
|
|
#4429 |
|
Rozeznanie
|
Nareszcie udało mi się nadrobić zaległości, aż wprost nie dowierzam, że od wczoraj przybyło mi do czytania 5 stron
szalejecie na całego...![]() witam nowego kolegę... doprawdy budujące, że są jeszcze faceci, którzy marzą, by dzień ślubu był tym najpiękniejszym preludium do wspólnego życia ![]() beatrice bardzo Ci współczuję tego kryzysu, przez który przechodzicie nic się w tej kwestii nie zmieniło, ale wiem też, że przetrwamy te burze z piorunami, a o rozstaniu nawet nie pomyślałam, bo są to zmartwienia innej natury nie podejmuj drastycznych dla obojga wyroków, emocje są zazwyczaj złym doradcą, a Wy powinniście uczynić możliwie wszystko, by ratować, to co Was łączy 3 mam mocno kciuki ![]() michel przykro mi z powodu utraty pracy, to dość nieprzyjemny temat, ale musisz wierzyć, że jeszcze wszystko przed Tobą i, że czeka na Ciebie o wiele lepsza posada ja jutro wybieram się do Tary, żeby ustalić ostatecznie szczegóły... mam nadzieję, że nie będzie rozczarowania ![]() ciekawe jak wrażenia Elsi z próbnego makijażu...
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
o matko to Chudy jest z Pułanek? To pewnie ja tez go znam
Cytat:
mi fryzjerka tez pryskala cantadeske lakierem i wcale nie zmienila koloru a trzymala sie swietnie od rana w sobote do niedzieli wieczór. najwyzszy czas na spisanie protokołu |
|
|
|
|
#4431 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję.... staram się
chyba powinienem urodzić się kobietą:P ehehhe mam nadzieje że nikt z Panów mnie nie pozna:P Ale sądząc po tym że nie ma nawet jednego... chyba mi to nie grozi
|
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
Chudy oczywiscie ze cie znam, nawet dzis na spotkaniu z kolezankami z liceum przewinelo sie twoje nazwisko. No prosze prosze, zenisz sie wiec, szalejecie z tym slubem
|
|
|
|
#4433 |
|
Raczkowanie
|
Przewineło tzn??? a moge wiedzieć kim ty jesteś??? widze że sporo osób przegląda mój profil na NK... wszystko by było super gdybym i ja mógł zerknąć na zdjęcia osob które mnie przeglądają... odblokowane jest tylko 1 zdjęcie i nic na nim nie widać... buuu
|
|
|
|
#4434 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2009-07-27 o 22:37 |
||
|
|
|
#4435 |
|
Przyczajenie
|
Witam po straaaaaaaaaaasznie dlugiej przerwie!! niestety przez ostatnich kilka dobrych tyg nie mialam czasu zeby sie aktywnie udzielac
ostatnia sesja skonczona...a razem z sesja ja:| oj... teraz sie trzeba zmobilizowac i czynnie brac udzial w przygotowaniach do slubu.... juz tylko...39dni!!masakra... Wogóle to:Gratuluje świeżo-upieczonym mężatkom dziewczyny ratujcie! podpowiedzcie mi prosze gdzie w ostr mozna wypozyczyc szklane wazony??coś na dekorację stołów...kojarze ze kiedys na forum ktos o tym pisal ale kto i kiedy nie mam pojecia;/ probowalam odszukac ale niestety mi sie nie udalo...i czy ktos z Was byl na weselu na ktorym gral zespol Revers? nie wiem jak ja zdaże ze wszystkim....i to jeszcze na odleglosc bo do ostrowca bede "wpadac" przed slubem.... skonczyl sie jeden stres....zaczyna kolejny...i tak ciagle...
|
|
#4436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dodatkowo podaje link... zerknijcie... to dopiero nie fart... współczuje LINK: http://www.youtube.com/watch?v=vjqOc4h8MuY PS... Zgineło wtedy 19 osob z rodziny
|
|
|
|
|
#4437 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli na filmie giną ludzie, to uprzedź. Ja nie oglądam tego typu filmów.
|
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() veroeve przeciez napisal ze zginelo 19 osob gusiak nowy avatar! Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-07-27 o 22:55 |
|
|
|
|
#4439 |
|
Raczkowanie
|
Tzn. spokojnie możesz zobaczyć.... nic wielkiego tam się nie dzieje... na weselu pod ciężarem gości weselnych zawala się podłoga i spadają ok 15 metrów ... niestety zakończyło się to tragicznie ale nie ma tam scen drastycznych jak opisano w filmie...
|
|
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.

Miałam ostatnio problem z monitorkiem, ale już jest dobrze. W sobotę bylismy w Kielcach no i odebraliśmy z Apartu nasze obrączki (wygrawerowane oczywiście
Mierzyłam takie jak kupiła Elsi te pantofelki na Plantach ale nie było mojego rozmiaru no i wogóle to obcas w nich jak dla mnie jest za niski, bo ja wysokie lubie 
no i tu pojawia sie pytanie czy to już czas na podpisanie protokołu? Czy przy podpisaniu daje sie kase za ślub księdzu i dla chórzystki, pani od dekoracji..?? Wogóle to od czego zacząć? od spraw urzędowych czy kościelnych???
C holera nie chodzimy jeszcze na kurs tańca.. nie wiem jak to będzie

3 mam mocno kciuki