|
|||||||
| Notka |
|
| Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | ||
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4112 | ||||||
|
po prostu Łinli
|
Cytat:
Cytat:
traktuje to jako propozycje i zamierzam skorzystać Cytat:
pomarzyc tylko mogeCytat:
Cytat:
(każdy powdód jest dobryCytat:
tez sie usmiałam z małego ![]() ![]() ![]() widziałysćie nowe fotki na EDM? Cathy na wątku EDM pojawiłą się myśl, że powinnaś im pokazać swój blog jako wzór, jak porządnie zrobić fotki okazujac idealnie kolory ![]() jak czytałam te ochy i achy na forum EDM ze fotki sa boskie, to sobie pomyślałam PFFFFFF, co wy wiecie o pięknych fotkach Cathy rulez (że rządzi)
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-07-28 o 13:13 |
||||||
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Ehehe...
Cytat:
w oczku wodnym mamy jeszcze jednego żółwika - Stasiu najlepsze, że skubaniec je mojej mamie z ręki - dosłownie. Raz też dał drapaka (jak fachowcy czyścili oczko, wystraszył się biedny) - już też był płacz i zgrzytanie zębów że zginął (dla mojej mamy jest jak dziecko odkąd prawdziwe dzieci wyrosły ), a moja bohaterska Mucha znalazła go na łące jakieś 100 m od ogrodzenia mamuśka szukała blisko domu, a Mucha stała tam na środku dużej łąki piszczała, i na wołanie nie reagowała, czatowała przy Stasiu póki ktoś po niego nie przyszedł. Kocham tego psiaka ![]() a z tym kotem w zmywarce to ładna historia bidulek... pewnie się strachu najadł. Jeszcze taki malutki a właśnie - kilka dni temu Mucha znalazła między słupkami opon (mam przy domu tatowy warsztat wulkanizacyjny) małego kotka, też piszczała póki ktoś z nas kota nie uwolnił (kolejny bohaterski wyczyn ) - dla wszystkich wielbicielek kotów i minerałów wklejam zdjęcia
|
|
|
|
|
#4114 | |
|
Organizatorka
|
no dobra, co do spotkania - proponuję sobotę ok. 12- tej w takim razie
oczywiście, jeżeli ktoś będzie mial ochotę, to możemy się spotkać również w następną sobotę (potem wyjezdzam )Szczegóły poustalamy sobie później. Viollet - super, że żółwik się odnalazł Cytat:
Oni tam sztab fachowców mogą zatrudnić i co im po osobie z idiot kamerką do pstrykania fotek Ja bym chętnie za to zrobiła za to porządek w EGM Fotki nowe widzialam, ale tak jak juz napisałam w wątku EDM - pierwsze wejscie na cień i od razu jakaś wątpliwość Mam nadzieję, że to jedyna nieścisłość. Choć mój Mystic Night też nie wygląda tak wściekle fioletowo ![]() Ja zawsze chciałam mieszkać nad morzem, ale niekoniecznie polskim. Chyba, że jest tam gdzieś jeszcze miejsce, które nie jest oblegane przez tłumy i jakiś domek z dostępem do morza stoi wolny.. To ja chętnie się tam wprowadzę nawet dziś ![]() a mi już ręce opadły całkiem - nie mam sił walczyć z moją pocztą. Przejechałam się dzisiaj do drugiej placówki, gdzie podobno można odbierać paczki i co się okazało? Wczoraj jakaś nowa listonoszka je wzięła i ich nie ma. To ja się pytam - gdzie są??? Nie ma ich ani na mojej poczcie, ani na tej drugiej, a pani listonoszki ani wczoraj ani dziś nie widać. Na moją prośbę, by podali jakiś numer kontaktowy albo sami do niej zadzwonili z zapytaniem, kiedy dotrze do mnie, odpowiedzieli, ze nie udzielają numerów telefonów, a dzwonić też nie będą - jak wzięła, to dostarczy. I nie umieją mi nawet nigdzie odpowiedziec, czy jest coś do mnie, czy nie - LISTONOSZKA MA ROZPISKĘ I ONA WIE To się chyba do telewizji nadaje... albo do kabaretu jakiegoś, choć mi do śmiechu już wcale nie jest. Mam wrażenie, ze utknęłam w jakimś gombrowiczowskim świecie absurdu i za chwilę się muszę obudzić, bo to zbyt nierealne, by mogło dziać się naprawdę. Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-07-28 o 13:24 |
|
|
|
|
#4115 |
|
Wtajemniczenie
|
Szczęście w nieszczęściu z tą łapą- fakt
Wszedł nie normalnie bokiem czy górą do zmywarki tylko dołem- jak są drzwiczki uchylone to mała szpara zostaje i tam mu łapa wystawała. Mama chciała zamknąć i poczuła opór. Wszedl nie do środka do zmywarki tylko tak jakby między zmywarkę a meble. O tyle dobrze bo meble się rozkręciło z jednej strony i wyszeł cały. Niestety do tej pory się nie nauczył i uwielbia siedzieć w zmywarce ![]() Rudy kot agresor ![]() Violl- jaki puchacz co z nim zrobiłaś?Pies prawdziwy bohater Normalnie jak z filmu jakiegoś
|
|
|
|
#4116 | |
|
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
![]() Jak się wyprowadzę to z pewnością będę miała... Marzenie z dzieciństwa
|
|
#4117 |
|
po prostu Łinli
|
WI patrze w kalendarz a tu dzisiaj imieniny INNOCENTEGO
ide robić sos do gołabków pierwszy raz w życiu, trzymać kciuki bo jak zepsuje to dzieci nie ruszą
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Cathy, współczuję Ci z tą pocztą.. sama nie wiem co robić.. 02.07 złożyłam 2 zamówienia w edm jedną przesyłkę dostałam 13.07 drugiej-pędzelkowej ciągle nie (a zamawiałam razem z sąsiadką uzupełnienie kolekcji pędzelków EDM
) wczoraj listonosz na zastępstwie(mój na urlopie) zapytany czy coś z zagranicy jest do mnie powiedział, że nie i w tym przypadku musiał ktoś z poczty polskiej pożyczyć sobie, bo na morzu o ile statek nie zatonei, to nie zginie.. pędzelków nie odzyskam już pewnie, ale będę drążyć i nie zamówię już nic więcej przesyłką nierejestrowaną ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Winly, nie mogę się oprzeć... wiemy co to słówko znaczy
|
#4119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leżę i kwiczę Cytat:
chyba sama spróbuję... mogę prosić o przepis? Krok po kroku najlepiej, jak dla laika
|
||
|
|
|
#4120 |
|
Wtajemniczenie
|
Winly
Innocenty dziękuję za życzenia |
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
z ta poczta to jakis koszmar... 2 tyg temu skladalam 4 zamowienia na EDM.... 3 zamowienia priorytetem jedno zwykle.... wyobrazcie sobie,ze to jedno zwykle dotarło rowno w 2 tyg. a te 3 pozostale niby priorytety i nie ma.... jeszcze wszystkie zbiorowe i paluchy obgryzam
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
najgorsze jak jej pracownicy głośno mówią, że przesyłki na poczcie giną...
|
#4123 | |
|
po prostu Łinli
|
Cytat:
gołąbki ugotowala wczoraj siostra, ja mialam tylko sos zrobic z wywaru. i zrobilam, phi - nic trudnego, myslalam ze bedzie gorzej
|
|
#4124 |
|
Wtajemniczenie
|
Malinn- zapewne w UC leżą :/
mamoNiny- Twoje zapewne też w UC zalega także spokojnie- dojdzie ![]() Winly- Ty w ogóle dzieci masz?! Tak młodziutko wyglądasz ![]() Ile do Ciebie EDM idzie zwykle? UC kiedyś przechwycił coś do Ciebie? No dziękuję za pamięć
Edytowane przez WhiteInnocent Czas edycji: 2009-07-28 o 13:53 |
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorzej, że przed sąsiadką oczami świecę
|
|
#4126 |
|
Organizatorka
|
Aaaa... dziewczyny, chyba ktoś wyczuł, że jestem na granicy cierpliwości, bo wlasnie przed chwilą dostałam dwie paczuchy !
i to jakie ! ![]() za jakieś dwie godzinki pochwalę się na blogu i sobie porozmawiam z pewną osóbką, bo po prostu padłam z wrażenia! A paczki przyniosła mi.... kierowniczka mojej poczty sprzed 3 lat (bardzo sympatyczna pani na emeryturze już - moja była uczennica na angielskim zresztą )
|
|
|
|
#4127 | |
|
po prostu Łinli
|
Cytat:
opiekuje sie dziecmi (i domem) siostry, bo ona pracuje dlugo a ja mam lato wolne 3jke ich mam na glowie + pies berneńczyk = wesoła gromadka [+ papugi i rybki ] UC jeszcze, odpukać, nigdy. do mnie EDM idzie zawsze co do dnia jak w zegarku równo 2 tygodnie (czasem krócej-probkowe szybciej są niż kity). oprócz ostatniego próbkowego- mialo byc juz w zeszlym tyg i ani widu ani sluchu ide bulwy skrobac potem obiad, zmywanie, prasowanie - pewnie usiade do kompa dopiero wieczorem, jak bede już w swoim domku- miłego popołudnia kobitki Cathy Ty też english teacher to nawet po ang byś mogła bez najmniejszego problemu blog robić ogólnooświatowy ![]() Viollet jak masz bardzo ochote to posmaruj do sklepu po gołąbki w sloiku pudliszki- mówię Ci, pyszne, smakuja jak mojej mamy Tż kupił a ja nie byłam pzekonana, aż spróbowałam- pycha
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-07-28 o 14:06 |
|
|
|
|
#4128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najgorsze jest to świecenie oczami przed kimś. Wiadomo- nie Twoja wina ale jak się kogoś dobrze nie zna to dziwnie bywa. Koleżankę zaraziłam pędzlami EDMu i też chce ze mną zamówić kit w sierpniu... Aż strach, że coś pójdzie po drodze do PL nie tak.
|
|
|
|
|
#4129 |
|
|
A tam UC, ja już im nie wierzę. Zaginęła moja przesyłka z Lauress, przesyłka z odsypkami róży od Cathy i jak na razie wygląda na to że również przesyłka do jednej z moich koleżanek ze zbiorowego zamówienia EDM wysłana w Polsce
A co najlepsze do czerwca tego roku w życiu nie zginęła żadna moja przesyłka Nie nazwałabym tego przypadkiem i pozbawiam się złudzeń: na Polskiej Poczcie pracuje sporo złodzieji (złodziejów?), którzy co gorsza psują renomę całej firmie. Ja wiem że pracuje tam też dużo uczciwych i miłych ludzi, ale niestety opinię wystawiają Ci najgorsi A opinię bardzo ciężko odbudować.
|
#4130 |
|
Wtajemniczenie
|
Oooo! Durna ja- przecież pisałaś o dzieciach siostry
Brneńczyk... Berneński pies pasterski...
|
|
|
|
#4131 | ||
|
po prostu Łinli
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-07-28 o 14:12 |
||
|
|
|
#4132 |
|
Wtajemniczenie
|
Prosze, nie piszcie mi nic o zaginieciach, mi w zeszlym tygodniu syn nawial z parku!!! Myslalam ze oszaleje, w ciagu kilku sekund przybylo mi 10 lat.
MamoNiny, poniewaz dzisiaj bylam umowiona na wypasione sniadanie u mojej kolezanki, diete zaczynam od jutra. Tzn. ta czesc uderzeniowa. A Ty bylas juz na proteinach? zadowolona? strasznie mi sie spodobala, bo bardzo lubie nabial (moze byc chudy) i jajka. Mysle, ze tym razem dam rade, o ile dziewczyny w sobote nie beda kusily takimi cudami jak Pastereczka tutaj ![]() Ja mam jeden problem, otoz w czwartek przyjezdza do mnie przyjaciolka z gdanska i bedzie do niedzieli, nie bedziecie mialy przeciwko jak zabiore ja na spotkanie? ona poczatkujaca w kwestii prochow, ale podklad EG sama sobie wybrala i zamowila |
|
|
|
#4133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mila nie dostałam od edm jeszcze never ![]() Cytat:
![]() zmykam z córą na dwór
|
|
#4134 | ||
|
Organizatorka
|
Cytat:
Ja kiedys poszłam do przedszkola po córkę i zdziwilam się, że nie było jej w sali. Na moje pytanie, gdzie Ola, usłyszałam "gdzieś tu była". Myślałam, że zawału dostanę. Wtedy złożyłam pierwszą oficjalną skargę do kuratorium na moje przedszkole (było ich potem więcej )Cytat:
Ja też zaprosiłam jedną z mniej tu się udzielających osób i mam nadzieję, że się pojawi, bo to naprawdę przesympatyczna początkująca minerałomaniaczka i w dodatku sławna I wciąż liczę, że pojawi się też osoba, która mieszka 5 km ode mnie, o czym dowiedziałam się dopiero niedawno, a z którą nie miałam przyjemności jeszcze osobiście się spotkać ![]() a, no i pochwaliłam się na blogu tym, co dostałam
|
||
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem zaczęłam brać cilest i dodatkowo z entuzjazmem grzeszyć i stanęło.. osobiście, bardzo mi słuzyła faza czysto proteinowa, bo jak jem warzywa, to strasznie woda mi się zatrzymuje i puchnę.. chętnie jeszcze raz spróbuję tylko samej nie chce mi się ![]() tutaj są przepisy (również na słodkości ) a jak by co to mam w ebooku 350przepisów, mogę Ci wysłać mailem ![]() oj jesczze bardziej mi szkoda, że nie mogę być u Cathy
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jest w tej drugiej fazie ale tak bardzo rygorystycznie nie przestrzega, i wagę utrzymuje. Jest zadowolony z tych 8 kg . Ale zaczął czytać co dany produkt zawiera i w ogole lepiej się odżywia z czego jestem zadowolona. Mało tego... zaczął gotować i jak przychodze z pracy to mam cieplutki gotowy posiłek (wczoraj była cielęcinka z cebulką i pieczarkami).Życzę CI powodzenia i wytrwałości. Nie tylko nabiał i jajka można jeść w tej pierwszej fazie, my rąbaliśmy pieczone mięsko (glównie piersi kurze lub indycze) i ryby (pieczone lub wędzone i kabanosy z łososia), no i do picia cola zero ![]() Masz książkę o tej diecie, jak nie to polecam tam sa przepisy i nawet całe zestawienia dniowe. |
|
|
|
|
#4137 | |
|
|
Cytat:
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Pastereczko, piękne Twoje kolczyki
ja też robię sobie biżu na własne potrzeby ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
|
|
#4139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawsze razniej i glupio sie wylamac. Napisze na PW adres mailowy, chetnie skorzystam z przepisow Edit: Zabralam sie wreszcie za pieczenie chleba i tak sie wkurzylam nie mogac znalezc starego miksera z mieszadlami (klasyk po mamie), ze kliknelam na all nowy zelmera z misa
Edytowane przez pranie Czas edycji: 2009-07-28 o 15:06 |
|
|
|
|
#4140 | |
|
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() kolczyki cudowne
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-07-28 o 15:39 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.

dobre, dobre
A on wtedy dopiero co z zapalenia pęcherza wyszedł i skończył brać antybiotyki- 3tyg malec 

pomarzyc tylko moge
tez sie usmiałam z małego
Cathy rulez (że rządzi)

), a moja bohaterska Mucha znalazła go na łące jakieś 100 m od ogrodzenia
mamuśka szukała blisko domu, a Mucha stała tam na środku dużej łąki piszczała, i na wołanie nie reagowała, czatowała przy Stasiu póki ktoś po niego nie przyszedł. Kocham tego psiaka
a właśnie - kilka dni temu Mucha znalazła między słupkami opon (mam przy domu tatowy warsztat wulkanizacyjny) małego kotka, też piszczała póki ktoś z nas kota nie uwolnił (kolejny bohaterski wyczyn
klik!

chyba sama spróbuję... mogę prosić o przepis? Krok po kroku najlepiej, jak dla laika

Nie nazwałabym tego przypadkiem i pozbawiam się złudzeń: na Polskiej Poczcie pracuje sporo złodzieji (złodziejów?), którzy co gorsza psują renomę całej firmie. Ja wiem że pracuje tam też dużo uczciwych i miłych ludzi, ale niestety opinię wystawiają Ci najgorsi