Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-28, 21:48   #1441
jaga_2001
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Jini, ja mam auto retro i go nie dekoruje wcale. No, za wyjatkiem tablic rejestracyjnych. Wsio.

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Anuulaa, baza to tylko daxa cosmetixa. Ta silikonowa.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 21:55   #1442
kliwia
Zakorzenienie

no fajne macie te dekoracje, ale zobaczcie jak moj kosciol jest wielki.
http://www.wspomozycielka.pila.pl/ph...php?album_id=5

Niby inna Pm pisze ze nie chce robic problemow, ale widze ze sie nei dogadamy i woogle dekoracji nie to nie, nie dosc ze w ogole tylko jedna zaproponowala cokolwiek to jeszcze wybrzydzaja a w zamian nie daja nic.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 21:57   #1443
jaga_2001
Zakorzenienie

kliwia, now iadomo, ze dekoracje dobiera sie pod kosciol. Jak wiekszy kosciol to mozna bardziej zaszalec z dekoracja. Ja mam maly kosciol i musialam tak kombinowac, by bylo malo, ale zeby cos bylo.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 22:10   #1444
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Jini, ja mam auto retro i go nie dekoruje wcale. No, za wyjatkiem tablic rejestracyjnych. Wsio.

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Anuulaa, baza to tylko daxa cosmetixa. Ta silikonowa.
No też nad daxem się zastanawiałam, niestety nie mam porównania. Więc może się skusze na tego daxa
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 22:19   #1445
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

Strippi bo burzusio śliczny
dzieki
na razie malutki

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
j
i oby teraz same najpiękniejsze dni były dla Was
jak nasze wszystkich dziewczyn

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Strippi - zdjecia super-widzialam juz na nk a ciazy naprawde nie widac-musicie z kasiaher wrzucic zdjecia brzuszkow-koniecznie
no jak dorwę aparat to zrobię

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

Witaj Stripi opowiadaj
zdjecie jak oboje siedzicie na koniach bomba piękne jeszcze raz gratulacje

oj jutro opowiem na spokojnie

jutro o 21"00 odbieramy pieska naszego
Stary 2009-07-28, 23:46   #1446
zaaaabcia
Zakorzenienie

witajcie kochane
przepraszam ze dopiero teraz pisze ale nie bylo czasu zeby do was zagladnac weselicho skonczylo sie o 6 rano a w niedziele poprawiny zaczely sie o 16 a skonczyly o 1 takze caly poniedzialek odpoczywalismy ... no ale od poczatku
obudzilam sie o 8:30 na 10 mialam fryzjera na 12 makijaz wrocilam do domu cos po 1 zdarzylamsie tylko wykapac ubrac a moj TZet juz czekalm przed domem .. zanim wyszlam minelo jakies 25 min ( musial na mnie troszke poczekac ) goscie juz zaczeli sie niecierpliwic .... pierwsze co zobaczylam to mojego ukochanego ahh wygladal slicznie jak schodzilam po schodach slyszalam tylko ( slicznie wyglada itp ) normalnie czulam sie jak ksiezniczka przypiela TZetowi butonierke on dal mi bukiet przywitalam sie z rodzicami TZeta a on z moimi wszystko na luzie caly czas sie usmiechalam pozniej blogoslowiny i do Kosciola... tam musielismy troszke czekac bo slub ktory byl o 14 troszzke sie przedluzyl ... msza minela szybko caly czas sie usmiechalam az TZet mnie upominal ze w lokalu sie bede smiala a nie w Kosciele ... w czasie zakladania obraczek TZet podal mi swoja lewa reke a ja do niego " nmie ta reka " myslalam ze nikt nie slyszal tego a zaraz slysze smiech w Kosciele ( mialam mikrofon zaraz obok siebie ) po wyjsciu z Kosciola zostalismy obrzuceni groszowkami i bankami mydlanymi wszystko bylo pieknie ehh szkoda ze ten dzien minal tak szybko pozniej zyczenia i do lokalu wesele minelo bardzo szybko nawet sie nie ogladnelam a juz oczepiny byly pozniej 3 , 4 , 5 , 6 i goscie zaczeli sie rozchodzic do domu ... a na drugi dzien poprawiny juz z DJ ... kazdemu sie podobalo ... tyloko tak jak pisalam szkoda ze ten dzien minal tak szybko .. i nawet zartuje do TZeta ze ja to bym mogla z nim slub brac nawet co roku

wklejam narazie jedno zdjecie bo reszta nie chce mi sie otworzyc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdj.jpg (141,5 KB, 125 załadowań)

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 01:00   #1447
Daysy85
Zakorzenienie

Wow Żabcia fajna relacja... Fajnie , że się wszystko udało
W sumie szybko nam to opisałaś biorąc pod uwagę aż tak udana imprezę

Byłam dziś a właściwie wczoraj na Harrym Potterze ogólna tragedia... akcja taka wartka , że się powieki same zamykają :P
Tragedia.... lepiej poczekać i obejrzeć na kompie ...

Mam doła poza tym jest kaszanka i tyle...
Może cos naskrobię więcej później
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 06:01   #1448
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
hmmm ja tego używam i nie mam takiego problemu, nakładam jedną warstwę na drugą, z tym że ja przy każdym malowaniu paznokci używam drobnoziarnistego pilnika do polerowania całej płytki więc pewnie część tego preparatu się po prostu ściera. Kilka razy próbowałam usunąć to zupełnie i faktycznie nie wszystkie zmywacze dają radę. Może spróbuj przytrzymać trochę dłużej wacik nasączony zmywaczem albo zrób tak jak ja czyli użyj bloku polerskiego do wygładzenia i nałóż następną warstwę preparatu.
spróbuję polerki, dziękuję

zaaaabcia pięknie wyglądałaś, szczególnie loczki masz cudne

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Byłam dziś a właściwie wczoraj na Harrym Potterze ogólna tragedia... akcja taka wartka , że się powieki same zamykają :P
a ja sie nie zgadzam mnie się podobały efekty specjalne, prawie jak we "Władcy". Faktycznie, akcja może byc niezrozumiała dla kogoś, kto nie czytał książki, ale...kto chodzi na 6 część nie czytając oryginału albo nie widząc innych części? więc ten mankament da się wyretuszować pierwsza część filmu raczej ironiczna, druga już ma piękne efekty. Nam się podobało

o 10.00 na pierwszą przymiarkę idę... powinnam o czymś pamiętać szczególnie? jakies porady? wzięłam biustonosz, buty, bizuterię i diadem....mamę i świadkową....i aparat

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...

Edytowane przez Strobiluska
Czas edycji: 2009-07-29 o 06:03
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 06:23   #1449
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
witajcie kochane
przepraszam ze dopiero teraz pisze ale nie bylo czasu zeby do was zagladnac weselicho skonczylo sie o 6 rano a w niedziele poprawiny zaczely sie o 16 a skonczyly o 1 takze caly poniedzialek odpoczywalismy ... no ale od poczatku
obudzilam sie o 8:30 na 10 mialam fryzjera na 12 makijaz wrocilam do domu cos po 1 zdarzylamsie tylko wykapac ubrac a moj TZet juz czekalm przed domem .. zanim wyszlam minelo jakies 25 min ( musial na mnie troszke poczekac ) goscie juz zaczeli sie niecierpliwic .... pierwsze co zobaczylam to mojego ukochanego ahh wygladal slicznie jak schodzilam po schodach slyszalam tylko ( slicznie wyglada itp ) normalnie czulam sie jak ksiezniczka przypiela TZetowi butonierke on dal mi bukiet przywitalam sie z rodzicami TZeta a on z moimi wszystko na luzie caly czas sie usmiechalam pozniej blogoslowiny i do Kosciola... tam musielismy troszke czekac bo slub ktory byl o 14 troszzke sie przedluzyl ... msza minela szybko caly czas sie usmiechalam az TZet mnie upominal ze w lokalu sie bede smiala a nie w Kosciele ... w czasie zakladania obraczek TZet podal mi swoja lewa reke a ja do niego " nmie ta reka " myslalam ze nikt nie slyszal tego a zaraz slysze smiech w Kosciele ( mialam mikrofon zaraz obok siebie ) po wyjsciu z Kosciola zostalismy obrzuceni groszowkami i bankami mydlanymi wszystko bylo pieknie ehh szkoda ze ten dzien minal tak szybko pozniej zyczenia i do lokalu wesele minelo bardzo szybko nawet sie nie ogladnelam a juz oczepiny byly pozniej 3 , 4 , 5 , 6 i goscie zaczeli sie rozchodzic do domu ... a na drugi dzien poprawiny juz z DJ ... kazdemu sie podobalo ... tyloko tak jak pisalam szkoda ze ten dzien minal tak szybko .. i nawet zartuje do TZeta ze ja to bym mogla z nim slub brac nawet co roku

Wspaniała relacja ciesze sie że sie wszystko udało ja sie już nie moge doczekać mojego slubu a to jeszcze 51 dni

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 06:51   #1450
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
no fajne macie te dekoracje, ale zobaczcie jak moj kosciol jest wielki.
http://www.wspomozycielka.pila.pl/ph...php?album_id=5

Niby inna Pm pisze ze nie chce robic problemow, ale widze ze sie nei dogadamy i woogle dekoracji nie to nie, nie dosc ze w ogole tylko jedna zaproponowala cokolwiek to jeszcze wybrzydzaja a w zamian nie daja nic.
wowww no kościół oooogromny..
rzeczywiście duzo łatwiej jest dekorować nasze malutkie kosciolki

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
No też nad daxem się zastanawiałam, niestety nie mam porównania. Więc może się skusze na tego daxa
Anuulaa ja dzis odbieram bazę u kosmetyczki mojej. Zamówiła mi taką, którą stosuje u swoich klientek. Posmarowała mi raz buzię nia i powiem Ci że poprostu r e w e l a c j a!! Jeszcze nigdy nie miałam tak aksamitnie wygładzonej buzi, miekkiej i matowej. Napisze Ci firmę po południu - bo to jakaś taka typowo kosmetyczna.
Minus.. jest dość droga.. za 50ml płacę 58 zł..

A który masz błyszczyk z Lancome? długo on się trzyma? Mi kosmetyczka polecała dwuskładnikowy z MaxFactora bo ja mam tendencję do zjadania błyszczyka, ale jakoś obawy mam że on za mocny będzie (mam już jednego MaxFactora w domu i ma dość intensywny kolor a na ślub chcialabym coś delikatnego...)

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
dzieki
jutro o 21"00 odbieramy pieska naszego
wowww!! jakiego macie? jak juz będzie u Was koniecznie pokaz fotki!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
witajcie kochane

pieknie wyglądaliście!! gratulacje!!
zakochalam sie w Twoim bukiecie... bossski!!

Cytat:

ooo ja tez sie na Pottera wybieram.. a tu taka reklama :/
ale moze dlatego tak Ci sie nie podobał bo humorek kiepski...

Cytat:
a ja sie nie zgadzam mnie się podobały efekty specjalne, prawie jak we "Władcy". Faktycznie, akcja może byc niezrozumiała dla kogoś, kto nie czytał książki, ale...kto chodzi na 6 część nie czytając oryginału albo nie widząc innych części? więc ten mankament da się wyretuszować pierwsza część filmu raczej ironiczna, druga już ma piękne efekty. Nam się podobało

o 10.00 na pierwszą przymiarkę idę... powinnam o czymś pamiętać szczególnie? jakies porady? wzięłam biustonosz, buty, bizuterię i diadem....mamę i świadkową....i aparat
ufff moze jednak nie będzie tak źle na Potterze
na przymiarce będzie OK! rób dużo fotek!! hihi
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 07:20   #1451
AgatkaL
Wtajemniczenie

A ja już trzeci tydzięń jako zona i bardzo fajnie jest
Ogólnie zmieniam się w kurę domową...hehe...gotuje obiadki (czego nigdy wczesniej nie robiłam !!!) i nawet nieźle mi to wychodzi
Z mężulem też dobrze mi sie mieszka i dogaduje...także nie narzekam. Sprawy z Teściową bez zmian.
Czekam teraz na film z naszego wesela, bo póki co to dostaliśmy dwa filmy kręcone przez wujków - zawsze to coś i super tak sobie obejrzeć co się działo, bo naprawdę mało co pamieta się z tego całego dnia, a tak to wszystko można obejrzeć i dostrzec...

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 08:13   #1452
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 08:18   #1453
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
Anuulaa ja dzis odbieram bazę u kosmetyczki mojej. Zamówiła mi taką, którą stosuje u swoich klientek. Posmarowała mi raz buzię nia i powiem Ci że poprostu r e w e l a c j a!! Jeszcze nigdy nie miałam tak aksamitnie wygładzonej buzi, miekkiej i matowej. Napisze Ci firmę po południu - bo to jakaś taka typowo kosmetyczna.
Minus.. jest dość droga.. za 50ml płacę 58 zł..
też jestem ciekawa co to za baza

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 08:30   #1454
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
też jestem ciekawa co to za baza
dam znac jak odbiore
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 08:58   #1455
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja tylko na chwile
bo na 12 jade do fryzjera sie ufarbowac to jeszcze tylko 3 dni

z dobrych rzeczy:
- zaplacilismy juz za koscioł. ksiądz wzial 500 a organista i koscielny w sumie 350zl wiec soko
- zaplacilismy 10 tys zaliczki za sale (reszta po slubie)
- swidkowa przełozyła makijaz na 14.30. wiec bedzie z emna rano a potem na 30 min wyskoczy i o 15 juz bedzie akurat jak TZ bedzie przyjeżdzał

wczoraj tata mi powiedział, ze jak chce, to moze mnie prowadzic do ołtarza to było moje marzenie od razu sie zgodziłam, az mi łzy staneły w oczach, zgłosiłam juz księdzu

aha . dziewczyny myslicie, ze to głupi pomysł, jakbym z TZ jechala jednym samochodem (tz bedzie prowadził) a nasi swiadkowie za nami drugim?? mogłabym sie rozwalic w tej sukni na calym tyle

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 09:09   #1456
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Kurdeeee. widzialam dzisja ta dekorację kosiolą
No i jedna para, ktora ma slub po nas, sie wylamuje. ale nie ma bata, musza zaplacic, bo nie ma mozliwosci zdjecia dekoracji
dla mnie także ta dekoracja jest zbyt przeładowana Za naszą dekorację żywymi kwiatami zapłacilismy 150 zł, były róze i lilie. Nie dałabym więcej za dekorację. To tylko niecała godzina, a firmy dekoratorskie zdzierają kasę z młodych Twój kosciół faktycznie jest duży, ale może inne pary mają też takie podejscie jak ja. Po ile się składacie?

zaaaabcia ślicznie wyglądaliscie. Bukiet piękny, taki delikatny no ten gorset w sukni wszystkiego co najlepsze

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
A ja już trzeci tydzięń jako zona i bardzo fajnie jest
Ogólnie zmieniam się w kurę domową...hehe...gotuje obiadki (czego nigdy wczesniej nie robiłam !!!) i nawet nieźle mi to wychodzi
Z mężulem też dobrze mi sie mieszka i dogaduje...także nie narzekam. Sprawy z Teściową bez zmian.
Czekam teraz na film z naszego wesela, bo póki co to dostaliśmy dwa filmy kręcone przez wujków - zawsze to coś i super tak sobie obejrzeć co się działo, bo naprawdę mało co pamieta się z tego całego dnia, a tak to wszystko można obejrzeć i dostrzec...
cześć Agatko ja też zaczęłam częściej gotować i wiesz... uważam ze gotowanie dla meża jest przyjemniejsze niz dla chłopaka czy narzeczonego My za 10 dni dostaniemy film a od znajomych mamy 300 zdjęć i od foto 650... jeszcze mi się nie znudziło oglądanie ich...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 09:16   #1457
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
dla

cześć Agatko ja też zaczęłam częściej gotować i wiesz... uważam ze gotowanie dla meża jest przyjemniejsze niz dla chłopaka czy narzeczonego My za 10 dni dostaniemy film a od znajomych mamy 300 zdjęć i od foto 650... jeszcze mi się nie znudziło oglądanie ich...
My też mamy mnóstwo zdjęć...od fotografa 1000, ze studio i dzisiaj odbieramy od koleżanki fotografki, któa robiła nam fotki na ślubie, weselu i mieliśmy tez z nia drugi plener...także dziś kolejne 1000 fotek do zachwycania się

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 09:19   #1458
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Rybulka, myszka_maj, Madzialenka12344321, jaga_2001, Justyna33333, groszek80 te ktore znam

dziewczyny doradżcie cos jeszcze... ktora - obydwie bylyby z kwiatkiem malutka różową kalią i welonem. ????

a ja Ciebie znam a Ty mnie nie????? ooooooo nieładnieeeeeeeee
ja jestem za spietymi - elagancja francja i nie będą Ci latać po twarzy - a jak sie spocisz i sie zaczną do twarzy kleić? spięte .

kliwia..... taaaakkkk... ja tu siedze codziennie, całymi dniami mój TZ śmieje sie ze mnie, ale czasem zagląda mi przez ramie jak sa fotki ze ślubów ... bojcorz jeden

z naszych załatwionych rzeczy:
prawie wszyscy zaproszeni - zostały chyba 3 rodziny
auto mamy ... uff.... ale za 500 zł to nie wiem czy to nie za dużo?!
wczoraj spisaliśmy protokół w Kościele...ale jeszcze caaaała lista do załatwiania

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 09:21   #1459
kliwia
Zakorzenienie

W poniedzialek jedziemy ozbaczyc ubozsza wrrsje dekoracji, mam nadzieje ze sie tym razem spodoba Pm
Za tą deko co pokazywalam wychodzi 250zł od pary, bo cała kosztuje 1000, a par jest 4

rosetko przepraszam z motley CIe pomyslilam

Jak patrze na ta dkeorację to fakt kwiaty się wylewają zewsząd i tez mi się przestala podobać dlatego licze ze ta ubozsza wersja przypadnie wszytskim do gustu, i wtedy bedzie 200zł od pracy chyba
A ten kosciol jest tak ogromny, ze z szywych kwiatow nie daloby rady za te cene przystoic na tyle by to nie zginelo.
Więc trzymajcie kciuki. Już sie umówiłam, z tą PM-koordynatorką. i pojedziemy razem zobaczyć.

zabcia pieknie czkemay na obszerniejsza relacje foto

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 09:22   #1460
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
My też mamy mnóstwo zdjęć...od fotografa 1000, ze studio i dzisiaj odbieramy od koleżanki fotografki, któa robiła nam fotki na ślubie, weselu i mieliśmy tez z nia drugi plener...także dziś kolejne 1000 fotek do zachwycania się
Wow 2000 zdjęć ja też chce mieć duuużo zdjęć.

Stary 2009-07-29, 09:30   #1461
moniqac
Zadomowienie

Cytat:

najważniejsze ... czyli aparat masz pokaż koniecznie potem fotki!

Jaga.... taka dekoracja mi sie baaaaardzo podoba!!!!!!

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 09:32   #1462
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Mnie tez tata prowadzi do ołtarza. Ale jak wtedy wchodzi Tż? Sam? Ja chciałam, żeby wcześniej wszedł ze świadkami. Ale on się upiera, że z mamą wejdzie. Dla mnie to obciach...

Byliśmy na sali przetańczyć pierwszy taniec bez muzyki, same kroki (wiem, łapie się to pod te kicze) Ale jak już na weselu usłyszę Michaela to dopiero będzie

A my daliśmy księdzu w kopercie 300 zł. Myślicie, że to mało?
Stary 2009-07-29, 09:34   #1463
kliwia
Zakorzenienie

Justyna pomysl by tz poszedl z mamą wydaje mi sie calkiem fajny
Najp[ierw by szedl on, i jakby stanal juz pod oltarzem to wtedy Ty z tata.
Bo generalnie jest tak, ze tz juz pownien stac pod oltarzem jak ty do niego idzisz prowadzona przez tate

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 09:38   #1464
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
aha . dziewczyny myslicie, ze to głupi pomysł, jakbym z TZ jechala jednym samochodem (tz bedzie prowadził) a nasi swiadkowie za nami drugim?? mogłabym sie rozwalic w tej sukni na calym tyle
Mysle, ze nie jest to glupi pomysl. Moja sasiadka jechała tak na swoj slub i gosciom sie podobalo.

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
z naszych załatwionych rzeczy:
prawie wszyscy zaproszeni - zostały chyba 3 rodziny
auto mamy ... uff.... ale za 500 zł to nie wiem czy to nie za dużo?!
wczoraj spisaliśmy protokół w Kościele...ale jeszcze caaaała lista do załatwiania
My za auto do slubu tez placimy 500..niestety takie sa ceny, Zrestza mysle, ze nie jest jeszcze tak zle, moi znajomi niektorzy placili 2 razy tyle.
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 09:41   #1465
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

u mnie TZ bedzie stał pod ołtarzem razem ze swiadkami (ale nie wiem gdzie oni dokladnie mają stac) obok niego, za nim??
a ja bede szła z tatą

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 09:43   #1466
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Wow Żabcia fajna relacja... Fajnie , że się wszystko udało
W sumie szybko nam to opisałaś biorąc pod uwagę aż tak udana imprezę

a juz myslalam, ze glupio mi bedzie napisac, ze chce isc na harryego pottera

uwielbioam ten filmi i wdizialam wszystkie czesci, takze tz nie pojdzie ze mna na 1000 procent, ale chyba sama sie przejde
Stary 2009-07-29, 09:47   #1467
ania20m
Wtajemniczenie

Aguś jak tam po wakacjach? jakie wrażenia? kiedy wróciliście? widzialam na NK że sie opaliłaś i wycieczka sie udała?

Stary 2009-07-29, 09:48   #1468
kliwia
Zakorzenienie

ale fajne foto PM z zachodnippomorskiego
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1248790690
Stary 2009-07-29, 09:49   #1469
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Mnie tez tata prowadzi do ołtarza. Ale jak wtedy wchodzi Tż? Sam? Ja chciałam, żeby wcześniej wszedł ze świadkami. Ale on się upiera, że z mamą wejdzie. Dla mnie to obciach...

Byliśmy na sali przetańczyć pierwszy taniec bez muzyki, same kroki (wiem, łapie się to pod te kicze) Ale jak już na weselu usłyszę Michaela to dopiero będzie

A my daliśmy księdzu w kopercie 300 zł. Myślicie, że to mało?
A mnie TZ ptowadzi do ołtarza

Stary 2009-07-29, 09:51   #1470
Daysy85
Zakorzenienie

Nie no powiem tak ok. efekty fajne w sensie pracy, którą w nią ktos włożył itd... ale tak według mnie film trwał 2 i pół godziny a dowiedziałam się z niego że Draco coś tam coś tam ( nie będę pisać co żeby ten kto pójdzie sam się przekonał co)
Ze Ron się całował z jakaś laską, że był nowy nauczyciel, i że Harry był w domu u Rona, że Dambldorf miał problemy ( nie napisze jakie) :P
I tyle... z poprzednich części można było dowiedzieć się większej ilości informacji i to były takie prawdziwe przygodówki Fantazy... a ta część to sorry trochę się ciągnęła jak flaki z olejem....
Aha i nie napisze też kim jest Książę Półkrwi :P

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2009-07-29 o 09:55
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości