![]() |
#1441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Jini, ja mam auto retro i go nie dekoruje wcale. No, za wyjatkiem tablic rejestracyjnych.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Anuulaa, baza to tylko daxa cosmetixa. ![]() ![]()
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
no fajne macie te dekoracje, ale zobaczcie jak moj kosciol jest wielki.
http://www.wspomozycielka.pila.pl/ph...php?album_id=5 Niby inna Pm pisze ze nie chce robic problemow, ale widze ze sie nei dogadamy i woogle dekoracji nie to nie, nie dosc ze w ogole tylko jedna zaproponowala cokolwiek to jeszcze wybrzydzaja a w zamian nie daja nic. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
kliwia, now iadomo, ze dekoracje dobiera sie pod kosciol.
![]() ![]()
![]() |
#1444 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1445 | ||
Zakorzenienie
|
dzieki
na razie malutki jak nasze wszystkich dziewczyn Cytat:
![]() Cytat:
jutro o 21"00 odbieramy pieska naszego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() przepraszam ze dopiero teraz pisze ale nie bylo czasu zeby do was zagladnac weselicho skonczylo sie o 6 rano a w niedziele poprawiny zaczely sie o 16 a skonczyly o 1 takze caly poniedzialek odpoczywalismy ... no ale od poczatku ![]() obudzilam sie o 8:30 na 10 mialam fryzjera na 12 makijaz wrocilam do domu cos po 1 zdarzylamsie tylko wykapac ubrac a moj TZet juz czekalm przed domem .. zanim wyszlam minelo jakies 25 min ( musial na mnie troszke poczekac ) goscie juz zaczeli sie niecierpliwic .... pierwsze co zobaczylam to mojego ukochanego ahh wygladal slicznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wklejam narazie jedno zdjecie bo reszta nie chce mi sie otworzyc ![]()
![]() |
![]() |
#1447 |
Zakorzenienie
|
Wow Żabcia fajna relacja... Fajnie , że się wszystko udało
![]() W sumie szybko nam to opisałaś biorąc pod uwagę aż tak udana imprezę ![]() Byłam dziś a właściwie wczoraj na Harrym Potterze ogólna tragedia... akcja taka wartka , że się powieki same zamykają :P Tragedia.... lepiej poczekać i obejrzeć na kompie ... Mam doła poza tym jest kaszanka i tyle... Może cos naskrobię więcej później |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1448 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zaaaabcia pięknie wyglądałaś, szczególnie loczki masz cudne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() o 10.00 na pierwszą przymiarkę idę... powinnam o czymś pamiętać szczególnie? jakies porady? ![]() ![]()
I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie... Edytowane przez Strobiluska Czas edycji: 2009-07-29 o 06:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1449 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1450 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
rzeczywiście duzo łatwiej jest dekorować nasze malutkie kosciolki ![]() Cytat:
Minus.. jest dość droga.. za 50ml płacę 58 zł.. A który masz błyszczyk z Lancome? długo on się trzyma? Mi kosmetyczka polecała dwuskładnikowy z MaxFactora bo ja mam tendencję do zjadania błyszczyka, ale jakoś obawy mam że on za mocny będzie (mam już jednego MaxFactora w domu i ma dość intensywny kolor a na ślub chcialabym coś delikatnego...) wowww!! jakiego macie? jak juz będzie u Was koniecznie pokaz fotki!!!!!!!! Cytat:
pieknie wyglądaliście!! gratulacje!! zakochalam sie w Twoim bukiecie... bossski!! ![]() Cytat:
ale moze dlatego tak Ci sie nie podobał bo humorek kiepski... ![]() Cytat:
![]() na przymiarce będzie OK! rób dużo fotek!! hihi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Wtajemniczenie
|
A ja już trzeci tydzięń jako zona
![]() ![]() Ogólnie zmieniam się w kurę domową...hehe...gotuje obiadki (czego nigdy wczesniej nie robiłam !!!) i nawet nieźle mi to wychodzi ![]() Z mężulem też dobrze mi sie mieszka i dogaduje...także nie narzekam. Sprawy z Teściową bez zmian. Czekam teraz na film z naszego wesela, bo póki co to dostaliśmy dwa filmy kręcone przez wujków - zawsze to coś i super tak sobie obejrzeć co się działo, bo naprawdę mało co pamieta się z tego całego dnia, a tak to wszystko można obejrzeć i dostrzec...
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1452 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1453 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() |
#1455 |
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwile
![]() bo na 12 jade do fryzjera sie ufarbowac ![]() ![]() z dobrych rzeczy: - zaplacilismy juz za koscioł. ksiądz wzial 500 a organista i koscielny w sumie 350zl wiec soko - zaplacilismy 10 tys zaliczki za sale (reszta po slubie) - swidkowa przełozyła makijaz na 14.30. wiec bedzie z emna rano a potem na 30 min wyskoczy i o 15 juz bedzie akurat jak TZ bedzie przyjeżdzał ![]() wczoraj tata mi powiedział, ze jak chce, to moze mnie prowadzic do ołtarza ![]() ![]() ![]() aha . dziewczyny myslicie, ze to głupi pomysł, jakbym z TZ jechala jednym samochodem (tz bedzie prowadził) a nasi swiadkowie za nami drugim?? mogłabym sie rozwalic w tej sukni na calym tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zaaaabcia ślicznie wyglądaliscie. Bukiet piękny, taki delikatny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1457 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja Ciebie znam a Ty mnie nie????? ooooooo nieładnieeeeeeeee ![]() ja jestem za spietymi - elagancja francja i nie będą Ci latać po twarzy - a jak sie spocisz i sie zaczną do twarzy kleić? spięte ![]() kliwia..... taaaakkkk... ja tu siedze codziennie, całymi dniami ![]() ![]() ![]() z naszych załatwionych rzeczy: prawie wszyscy zaproszeni - zostały chyba 3 rodziny auto mamy ... uff.... ale za 500 zł to nie wiem czy to nie za dużo?! wczoraj spisaliśmy protokół w Kościele...ale jeszcze caaaała lista do załatwiania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
W poniedzialek jedziemy ozbaczyc ubozsza wrrsje dekoracji, mam nadzieje ze sie tym razem spodoba Pm
![]() Za tą deko co pokazywalam wychodzi 250zł od pary, bo cała kosztuje 1000, a par jest 4 ![]() rosetko przepraszam z motley CIe pomyslilam ![]() ![]() Jak patrze na ta dkeorację to fakt kwiaty się wylewają zewsząd i tez mi się przestala podobać ![]() ![]() A ten kosciol jest tak ogromny, ze z szywych kwiatow nie daloby rady za te cene przystoic na tyle by to nie zginelo. ![]() Więc trzymajcie kciuki. Już sie umówiłam, z tą PM-koordynatorką. i pojedziemy razem zobaczyć. ![]() ![]() zabcia pieknie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1461 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jaga.... taka dekoracja mi sie baaaaardzo podoba!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1462 |
Zakorzenienie
|
Mnie tez tata prowadzi do ołtarza. Ale jak wtedy wchodzi Tż? Sam? Ja chciałam, żeby wcześniej wszedł ze świadkami. Ale on się upiera, że z mamą wejdzie. Dla mnie to obciach...
Byliśmy na sali przetańczyć pierwszy taniec bez muzyki, same kroki (wiem, łapie się to pod te kicze ![]() ![]() A my daliśmy księdzu w kopercie 300 zł. Myślicie, że to mało?
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
Justyna pomysl by tz poszedl z mamą wydaje mi sie calkiem fajny
![]() Najp[ierw by szedl on, i jakby stanal juz pod oltarzem to wtedy Ty z tata. Bo generalnie jest tak, ze tz juz pownien stac pod oltarzem jak ty do niego idzisz prowadzona przez tate ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1464 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
My za auto do slubu tez placimy 500..niestety takie sa ceny, Zrestza mysle, ze nie jest jeszcze tak zle, moi znajomi niektorzy placili 2 razy tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
Zakorzenienie
|
u mnie TZ bedzie stał pod ołtarzem razem ze swiadkami (ale nie wiem gdzie oni dokladnie mają stac) obok niego, za nim??
a ja bede szła z tatą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() uwielbioam ten filmi i wdizialam wszystkie czesci, takze tz nie pojdzie ze mna na 1000 procent, ale chyba sama sie przejde ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1467 |
Wtajemniczenie
|
Aguś jak tam po wakacjach? jakie wrażenia? kiedy wróciliście? widzialam na NK że sie opaliłaś i wycieczka sie udała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
ale fajne foto PM z zachodnippomorskiego
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1248790690 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1470 |
Zakorzenienie
|
Nie no powiem tak ok. efekty fajne w sensie pracy, którą w nią ktos włożył itd... ale tak według mnie film trwał 2 i pół godziny a dowiedziałam się z niego że Draco coś tam coś tam ( nie będę pisać co żeby ten kto pójdzie sam się przekonał co)
Ze Ron się całował z jakaś laską, że był nowy nauczyciel, i że Harry był w domu u Rona, że Dambldorf miał problemy ( nie napisze jakie) :P I tyle... z poprzednich części można było dowiedzieć się większej ilości informacji i to były takie prawdziwe przygodówki Fantazy... a ta część to sorry trochę się ciągnęła jak flaki z olejem.... Aha i nie napisze też kim jest Książę Półkrwi :P
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2009-07-29 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.