Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-29, 18:25   #2431
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
No tak, zanim praktykuję to staram się jak najwięcej dowiedzieć Dużo czytam itp, ale wiadomo, że nie będzie to aż taka wiedza jak Ty z wykładów. glukozamina mi też pomogła na stawy no nic teraz jem omegę, glukozaminę i zamówiłam CLA. mam gdzieś tez wyciąg z ogórecznika ale niespecjalnie go jem. no a witaminy i aminokwasy biorę z odżywek, i staram się już układać wartościowe posiłki

EDIT: tak samo jak ludzie zalecają oliwę z oliwek do posiłków białkowych . ja niestety oliwę uzywam wyłącznie do peelingów zle sie po niej czuje i mocno boli mnie brzuch.
Nie no, ja tak krytycznie to oceniam raczej takie bzdurki jak właśnie te cud środki odchudzające- czepi się ktoś jednego składnika i dorabia taką teorię jakby to był lek na wszystko A tak samo jak choroby różne sa wieloczynnikowe (geny, środowisko, stan psychiczny) tak samo utrzymanie organizmu w dobrej kondycji też składa się z wielu czynników (dbałość o mięśnie, o mózg, o dietę)
Cytat:
Piłam to 2 razy. W maju zeszłego roku jak nie mogłam schudnąc to to wypiłam i potem poleciało mi 15 kg. Widocznie oczyściło mnie z toksyn itp, poza tym czułam drenację, no i przepyszne w smaku. Potem wypiłam 4 miesiące później i tak od roku mi się waga trzyma
Nie wiem co tam jest prócz CLA, bo jeszcze nie znalazłam. A nie chciałam też zeby się bać tych środków, jednorazowo kurację można sobie kupić, byle nei stosować tego przewlekle beż przerwy i jako substytut właśnie ruchu i zdrowego odżywiania

Jejku, 15 kilo ja pijąc ten aquaslim ruszyłam 1 kg (myślę, ze to przez sam fakt picia takiej ilości wody bo zwykle mi starczały 2 szklanki w ciągu dnia a tu 1,5 litra nagle trzeba było zacząć, ale kto to wie )

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Tym bardziej że te moje perfumy to żadne cuda ani fortuny nie kosztowały.
Ważne, że Twoja skóra w nich ładnei pachnie Ja też się cieszę z mojego małego średniopółkowego zbiorku zapachów

Biorę rowerek i lecę na fitnes, a dziś się ugrzeję bo nie zdążyłam ogolić nóg i jadę w długich dresach Na szczęście koleżanka odwołała rolki na które miałyśmy się potem wybrać
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 19:17   #2432
emememsik
po prostu Em :)

A wąchałyście te żele Oriflame? Bo wyglądają zachęcająco, ale ja mam za dużo żeli.
Stary 2009-07-29, 19:25   #2433
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
A wąchałyście te żele Oriflame? Bo wyglądają zachęcająco, ale ja mam za dużo żeli.
Kilka wąchałam w realu resztę w katalogu. Szczególnie kusi mnie ten czerwony "kadzidlany". Poza tym zawsze można oddać jakby co.
Stary 2009-07-29, 19:27   #2434
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie kusiły, ale nie wąchałam, bo nie mam katalogu
Ale myślę, że póki co zadowolę się Sensesami z Avonu i tych z Ori już zamawiać nie będę.

EDIT: Idę sobie nałożyć maseczkę Blue corn na twarz, mam pełno krostek i zapchanych porów przez te upały

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-07-29 o 19:45
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 19:55   #2435
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
wąchałam z 3 tygodnie temu w oddziale, musialabym znalezc te stare posty bo teraz nei pamiętam, ale skoro już druga osoba o nie pyta to się poświęcę
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Mnie kusiły, ale nie wąchałam, bo nie mam katalogu
Ale myślę, że póki co zadowolę się Sensesami z Avonu i tych z Ori już zamawiać nie będę.
Ja też wezmę Senses, takiej ceny już nie będą miały raczej a skoro i tak zużyję to czemu ich nie kupić teraz z Oriflame podobno wejdą na stałe więc chyba moga poczekać

No i buba, fitnesu nie było, bo opróc zmnei przyszła tylko jedna dziewczyna Ale i tak godzinkę na rowerze spędziłam więc nie jest źle a teraz na siłę wlewam w siebei wodę, zeby tylko nie jeść tak jeszcze z pół godzinki
Stary 2009-07-29, 20:14   #2436
martula13
Zadomowienie

GG do martula13

Cytat:
ja wąchałam, mam ten niebieski ładnie pachnie tak morsko i zamówiłam ten zielony (egzotyczny) w katalogu bardzo mi się zapach podoba
martula13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 21:02   #2437
Hosenka*
Zakorzenienie

A ja się nie pochwaliłam, że będe miała miodle od Koshatki

EDYCJA: moze którąś waniliową maniaczkę zainteresuje ten watek wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=353632

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-07-29 o 21:05
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 21:04   #2438
Koshatka
Zakorzenienie

A ja będę miała odsypki z Ziai Pro.
Stary 2009-07-29, 21:17   #2439
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Piłam to 2 razy. W maju zeszłego roku jak nie mogłam schudnąc to to wypiłam i potem poleciało mi 15 kg. Widocznie oczyściło mnie z toksyn itp, poza tym czułam drenację, no i przepyszne w smaku. Potem wypiłam 4 miesiące później i tak od roku mi się waga trzyma
Jesteś moim guru! 15kg?
Jak tego dokonałaś? Tzn. że redukcja to wiem, ale chodzi mi o aktywność fizyczną.
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A ja się nie pochwaliłam, że będe miała miodle od Koshatki
Super. Ja sobie chyba zamówię jeszcze jedną miodlę, maskę owocową i tą z migdałem i ogórkiem.

Dziś pół dnia czytałam na dietetyce wątki o zdrowym żywieniu, redukcji, suplementacji i postanowiłam wznowić moje odchudzanie. Zaczynam pełną parą od jutra.

Dziś byłam na basenie i saunie, czuję się bosko. Zrobię sobie wieczór piękności dziś, żeby jutro piękna i w dobrym nastroju zacząć odchudzanie.

EDIT: Hosenko, używasz dalej oliwki i koncentratu Ziaja Rebuild? Widzisz efekty?
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 21:19   #2440
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Taaaa i znowu kuszą kolejnymi żelami. W domu półki zapchane, kusi Luksja, Ziaja i Oriflame a Wy jeszcze z Sensesami wyskakujecie. Będę się musiała myć 3 razy dziennie.
Można też myć podłogi, już sie pojawiały takie pomysły

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
W ogóle to się chyba nie chwaliłam, ale na urodziny dostałam marzenie kosmetykoholiczki - kartę upominkową do Sephory. Ja chyba oszaleję, jak będę musiała się zdecydować na co go spożytkować.
Ale będzie dylemat

Naszła mnie ochota na mały kolorówkowy drobiazg... i kupiłam AOH. Zaraz zabieram się za zdrapanie brokatowej warstwy i pierwsze testy na polikach. Ręce już sobie wysmarowałam i świecę się jak choinka
Stary 2009-07-29, 21:22   #2441
Hosenka*
Zakorzenienie

Fuksja: miałam przerwę w stosowaniu oliwki bo wykańczałam serum z Eveline, ale od dziś lub od jutra będe sie oliwkować znowu.

Instagram

Stary 2009-07-29, 21:24   #2442
fuksjaa

Cytat:
Fuksja: miałam przerwę w stosowaniu oliwki bo wykańczałam serum z Eveline, ale od dziś lub od jutra będe sie oliwkować znowu.
To daj znać za jakiś czas jak się sprawuje.
Stary 2009-07-29, 21:43   #2443
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Można też myć podłogi, już sie pojawiały takie pomysły
Niby tak, ale w końcu nie po to kupuję żele żeby się ich na siłę pozbywać myjąc podłogi. Jak dla mnie żele/balsamy powinny mieć po 50 ml. Szybko by się kończyły i możnaby było kupować następne.

Edit: W ramach akcji zadbania o siebie zrobiłam sobie michę sałatki na jutro i do tego mięsko z kuraka. Mniam.

Edytowane przez Koshatka
Czas edycji: 2009-07-29 o 22:03
Koshatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 22:44   #2444
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Edit: W ramach akcji zadbania o siebie zrobiłam sobie michę sałatki na jutro i do tego mięsko z kuraka. Mniam.
A ja w ramach akcji dogadzania sobie zjadłam właśnie deser ryżowy z czekoladą mullera
Stary 2009-07-29, 22:51   #2445
rzyrafka
Zakorzenienie

zużyłam mydełko oriflame znaczy już było cieniutkie jak kartka papieru a mimo to mi się wyślizgnęło i poleciało prosto do kibelka
I przetrzebiłam jeszcze raz kolorówkę- 1 cień poszedł do kosza (staroć bazarkowy, nie używany chyba z rok ), odstawiam jeszcze drugi cień, 2 kompozycje kulek do twarzy kredkę burzujkową i glamszajna
wrzucam to do licznika

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2009-07-29 o 22:56

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-30, 00:17   #2446
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
A ja w ramach akcji dogadzania sobie zjadłam właśnie deser ryżowy z czekoladą mullera
Uwielbiam.
Ale jeszcze bardziej lubię wersję z karmelem.
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
zużyłam mydełko oriflame znaczy już było cieniutkie jak kartka papieru a mimo to mi się wyślizgnęło i poleciało prosto do kibelka
I przetrzebiłam jeszcze raz kolorówkę- 1 cień poszedł do kosza (staroć bazarkowy, nie używany chyba z rok ), odstawiam jeszcze drugi cień, 2 kompozycje kulek do twarzy kredkę burzujkową i glamszajna
wrzucam to do licznika
Ja dziś zużyłam jeden cień Inglota z serii Sprint, jasny beż, neutralny, używałam go jako bazy pod każde cienie, więc stosunkowo szybko poszło. Mój ulubiony róż L'Oreala też się kończy, błyszczyk Miss Sporty także. Wreszcie coś ruszy z kolorówką.

Ale ta seria z masłem pomarańczowym pachnie.. Użyłam żelu, peelingu i masełka i teraz cały czas wącham sobie nadgarstki. Poza tym zadbałam o włoski, zrobiłam sobie pedicure. Czuję się lepiej, bo mam dziś kiepski nastrój.
Stary 2009-07-30, 08:49   #2447
isa666
Zakorzenienie

Dobry Od samego rana wiszę na telefonie W poniedziałek znów muszę iść do pracy, kijowy mamy ten urlop Już bym wolała normalnie być w pracy a nie siedzieć w domu jak na szpilkach i czekać cały czas na telefon, że trzeba coś zrobić.

Mam od wczoraj ochotę na coś z kolorówki, zamierzalam się wybrać jutro(bo jutro mialam być w pracy) do Solvaya zobaczyć na nową limitowankę Essence. Ale zdałam sobie sprawę, że zostałam bez kasy, mam jakieś 50 zł na czarną godzinę i gdzieś do 10. sierpnia muszę wytrzymać
Stary 2009-07-30, 08:58   #2448
Estella
Zakorzenienie

A ja wczoraj byłam u kosmetyczki, fryzjera i odebrałam nowe okulary. Do tego przyszły moje Diorki

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 10:06   #2449
iceflower
Przyjaciółka KWC

A ja jadę dzisiaj do Berlina na weekend czeka mnie koszmar pakowania, ale mam nadzieję, ze szybko mi dziś pójdzie, bo nie będę mieć za dużo czasu na przepakowywanie walizki w kółko.

Przyszło wczoraj moje bikini Calzedonia jest śliczne i świetnie leży nawet na moim braku biustu.

Pomalowałam paznokcie u stóp lakierem Bell Fashion Colour nr 307, mam nadzieję, że utrzyma się dłużej niż ostatnio.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 10:14   #2450
emememsik
po prostu Em :)

Ja swój imieninowy wieczór spędziłam na pogotowiu. Strasznie potłukłam sobie rękę, boli tak bardzo, że do tej pory nie mogę uwierzyć, że nie mam uszkodzonej żadnej kości. Najlepszy był facet w rejestracji, który za wszelką cenę chciał pokazać kim to on nie jest i przekonać mnie, że jestem idiotką bo z taką głupotą jadę na pogotowie. A widział jak się zwijam z bólu przy każdym ruchu. Potem lekarz jeszcze przed RTG zbadał mnie w taki sposób, że ścisnął tę moją rękę. Nie, nie ucisnął, tylko ścisnął. I zapytał czy boli. No sorry..
Podobno jest tylko potluczona, ale i tak cieszę się, że pojechałam, bo teraz bym sie martwiła czy to na pewno nic poważniejszego..
Wyszłam stamtąd chyba koło 1, więc nie było już żadnego autobusu, zrobiliśmy sobie z TŻ przymusowy godzinny spacerek i było całkiem miło.
A rękę zepsułam sobie chcąc mu wylewnie podziękować za [idealny] prezent, więc rzuciłam mu się na szyję i tak przywaliłam ręką w ramę łóżka, że chwilę nie wiedziałam w ogóle co się dzieje.

(przypomniało mi się jak ze złamanym palcem u nogi pojechałam następnego dnia późno wieczorem, bo cały czas liczyłam na to, że mi przejdzie )

Edytowane przez emememsik
Czas edycji: 2009-07-30 o 10:17
emememsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 10:21   #2451
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
A ja jadę dzisiaj do Berlina na weekend czeka mnie koszmar pakowania, ale mam nadzieję, ze szybko mi dziś pójdzie, bo nie będę mieć za dużo czasu na przepakowywanie walizki w kółko.

Przyszło wczoraj moje bikini Calzedonia jest śliczne i świetnie leży nawet na moim braku biustu.

Pomalowałam paznokcie u stóp lakierem Bell Fashion Colour nr 307, mam nadzieję, że utrzyma się dłużej niż ostatnio.
Ale fajnie, zamierzasz przywieźć sobie jakieś kosmetyczne rarytasy z Berlina?

Cytat:
Ja swój imieninowy wieczór spędziłam na pogotowiu. Strasznie potłukłam sobie rękę, boli tak bardzo, że do tej pory nie mogę uwierzyć, że nie mam uszkodzonej żadnej kości. Najlepszy był facet w rejestracji, który za wszelką cenę chciał pokazać kim to on nie jest i przekonać mnie, że jestem idiotką bo z taką głupotą jadę na pogotowie. A widział jak się zwijam z bólu przy każdym ruchu. Potem lekarz jeszcze przed RTG zbadał mnie w taki sposób, że ścisnął tę moją rękę. Nie, nie ucisnął, tylko ścisnął. I zapytał czy boli. No sorry..
Podobno jest tylko potluczona, ale i tak cieszę się, że pojechałam, bo teraz bym sie martwiła czy to na pewno nic poważniejszego..
Wyszłam stamtąd chyba koło 1, więc nie było już żadnego autobusu, zrobiliśmy sobie z TŻ przymusowy godzinny spacerek i było całkiem miło.
A rękę zepsułam sobie chcąc mu wylewnie podziękować za [idealny] prezent, więc rzuciłam mu się na szyję i tak przywaliłam ręką w ramę łóżka, że chwilę nie wiedziałam w ogóle co się dzieje.

(przypomniało mi się jak ze złamanym palcem u nogi pojechałam następnego dnia późno wieczorem, bo cały czas liczyłam na to, że mi przejdzie )
Ojej, współczuję, ja kiedyś dostałam w rękę z całej siły kopniętą piłką do nogi, też na początku nie wiedziałam co się dzieje, przez kilka minut w ogóle nie czułam ręki. Na szczęście też obyło się bez złamania, ale miałam taki wylew wewnętrzny, że widać go było na RTG Oczywiście chodziłam przez tydzień z ręką na temblaku, bo nie dałam rady jej podnieść do góry.
Stary 2009-07-30, 10:33   #2452
isa666
Zakorzenienie

emuś, biedactwo
Stary 2009-07-30, 10:41   #2453
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko: co za nieszczęśliwy przypadekz tym mydełkiem Jak ono mogło wpaść do kibelka

Em:

W Naturze od 6.08 w promocji Blubelki [żele] - 4,49. Chyba poczekam do jeszcze kolejnej promocji.
Oooo i 400ml Shauma w promocji Za 7,99 - kupię kiwiowy szampon i tym samym zrezygnuję z Avonowego Naturalsa z mango i imbirem który miałam już zaznaczony w katalogu

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-07-30 o 10:44
Stary 2009-07-30, 12:06   #2454
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Nie no, ja tak krytycznie to oceniam raczej takie bzdurki jak właśnie te cud środki odchudzające- czepi się ktoś jednego składnika i dorabia taką teorię jakby to był lek na wszystko A tak samo jak choroby różne sa wieloczynnikowe (geny, środowisko, stan psychiczny) tak samo utrzymanie organizmu w dobrej kondycji też składa się z wielu czynników (dbałość o mięśnie, o mózg, o dietę)
Nie wiem co tam jest prócz CLA, bo jeszcze nie znalazłam. A nie chciałam też zeby się bać tych środków, jednorazowo kurację można sobie kupić, byle nei stosować tego przewlekle beż przerwy i jako substytut właśnie ruchu i zdrowego odżywiania

Jejku, 15 kilo ja pijąc ten aquaslim ruszyłam 1 kg (myślę, ze to przez sam fakt picia takiej ilości wody bo zwykle mi starczały 2 szklanki w ciągu dnia a tu 1,5 litra nagle trzeba było zacząć, ale kto to wie )
Ja robie zawsze robię przerwy bo większości supli nie wolno ciągle (np. glukozaminy)

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Jesteś moim guru! 15kg?
Jak tego dokonałaś? Tzn. że redukcja to wiem, ale chodzi mi o aktywność fizyczną.
1,5 h siłowni co 2 dni. 30 min siłowych i godzina aerobów (bieżnia, orbitrek). jadłam wszystko, chleby, pizze, słodycze, tyle, że w normalnych ilościach Od roku też jem to co chcę, nie cwicze regularnie i waga nie wzrosła. teraz przeszłam na redukcje bo chce jeszcze trochę zrzucić a raczej dopracować figure, o tak lepiej brzmi

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 12:11   #2455
fuksjaa

Cytat:
Dobry Od samego rana wiszę na telefonie W poniedziałek znów muszę iść do pracy, kijowy mamy ten urlop Już bym wolała normalnie być w pracy a nie siedzieć w domu jak na szpilkach i czekać cały czas na telefon, że trzeba coś zrobić.

Mam od wczoraj ochotę na coś z kolorówki, zamierzalam się wybrać jutro(bo jutro mialam być w pracy) do Solvaya zobaczyć na nową limitowankę Essence. Ale zdałam sobie sprawę, że zostałam bez kasy, mam jakieś 50 zł na czarną godzinę i gdzieś do 10. sierpnia muszę wytrzymać
Z tego co piszesz to faktycznie nieźle masz z tym urlopem, a tak na prawdę pracą.. Masz rację, takie czekanie jest najgorsze, bardzo tego nie lubię.

Jak kupisz coś z nowej limitowanki Essence to wklej zdjęcia, jestem ciekawa jak wygląda róż w rzeczywistości.
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
A ja wczoraj byłam u kosmetyczki, fryzjera i odebrałam nowe okulary. Do tego przyszły moje Diorki
Ja ostatnio znowu wróciłam do okularów (mam nosić tylko do czytania, pracy przy komputerze, itd. ), jeżeli mi się nie poprawi będę musiała znowu wybrać się do okulisty.
A do fryzjera też za jakiś czas się wybieram, ale to tak pod koniec sierpnia, bo czeka mnie farbowanie i muszę znowu zrobić sobie prostą grzywkę, teraz mam asymetryczną (taki eksperyment) i nie czuję się w niej najlepiej, no ale do odpowiedniej długości musi jeszcze urosnąć.
Cytat:
Miłego wyjazdu. Pochwal się czy kupiłaś coś kosmetycznego.
Cytat:

Biedactwo.. Dobrze, że to tylko stłuczenie, a nie coś gorszego.
A co do takich lekarzy to też mam niezłe przejścia. Swoją drogą, strasznie mnie ciekawi co to był za prezent za który tak dziękowałaś.
Cytat:
W Naturze od 6.08 w promocji Blubelki [żele] - 4,49. Chyba poczekam do jeszcze kolejnej promocji.
Oooo i 400ml Shauma w promocji Za 7,99 - kupię kiwiowy szampon i tym samym zrezygnuję z Avonowego Naturalsa z mango i imbirem który miałam już zaznaczony w katalogu
O, w takim razie lecę na wątek Natury, przejrzę sobie gazetkę i może znajdę coś dla siebie.

Dziś taki upał. Ledwo rozwiesiłam mokre ciuchy na dworze i zaraz uciekałam do domu bo myślałam, że się roztopię.

Przy okazji (chyba po raz pierwszy), zaczęłam tęsknić za jesienią. Uwielbiam kupować kosmetyki o zapachach, które kojarzą mi się z tą porą roku (cynamon, karmel, wanilia, kawa, czekolada, imbir, żurawina ), nawet wczoraj przeglądałam KWC pod tym kątem. Uwielbiam spędzać wieczory z filiżanką latte i książką.
W dodatku teraz w październiu/listopadzie prawdopodobnie pojadę do Londynu na tydzień albo dwa. Fakt, że z uczelni i na krótko, ale mam nadzieję, że tyle czasu wystarczy żeby wczuć się w klimat.

No i kupowanie jesiennych/zimowych ubrań - sprawia mi o wiele większą przyjemność niż kupowanie letnich ciuchów.
Stary 2009-07-30, 12:16   #2456
isa666
Zakorzenienie

fuksjaa nie obiecuję, że coś kupię z tej limitowanki, ale jeśli to oczywiście wkleję fotki

U mnie też upał. Ale jakoś mi to nie przeszkadza jak jestem w domu a poza tym wieje lekki wiaterek, więc jest przyjemnie Mało mamy tak na prawdę w Polsce prawdziwego lata, więc cieszę się jak jest gorąco. Większość roku marznę w domu czy w pracy, więc teraz muszę się wygrzać.
A jesienne ciuszki też lubię kupować, ale jeszcze na to za wcześnie Gdzieś pod koniec sierpnia zacznę myśleć o zakupach na chłodniejsze dni.
Stary 2009-07-30, 12:19   #2457
fuksjaa

Cytat:
fuksjaa nie obiecuję, że coś kupię z tej limitowanki, ale jeśli to oczywiście wkleję fotki

U mnie też upał. Ale jakoś mi to nie przeszkadza jak jestem w domu a poza tym wieje lekki wiaterek, więc jest przyjemnie Mało mamy tak na prawdę w Polsce prawdziwego lata, więc cieszę się jak jest gorąco. Większość roku marznę w domu czy w pracy, więc teraz muszę się wygrzać.
A jesienne ciuszki też lubię kupować, ale jeszcze na to za wcześnie Gdzieś pod koniec sierpnia zacznę myśleć o zakupach na chłodniejsze dni.
Tak, wiem że lato w PL trwa krótko, podobnie jak Ty wiecznie marznę, ale jakoś tak mnie wzięło wczoraj.

Bossy, dzięki za informacje.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-30, 12:33   #2458
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Bossy, dzięki za informacje.
Czasem cwiczen było mniej a więcej obijania i kursowania między maszynami i pogaduszki z kolegami )

Em biedna

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 13:29   #2459
Hosenka*
Zakorzenienie

Byłam w Naturze. Kupiłam ... 2 lakiery Z nowej limitowanki Essence: złoty i brązowy.
Wracając do domu zajrzałam do tej drogerii koło mnie, wziełam druga buteleczkę fioletowego Glam Weara.
Nowości Ziaji o które poprosiłam jeszcze nie było - mam przyjść w poniedziałek.

Wrzuciłam aktualizację kolorówkową: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2811

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-07-30 o 13:49
Stary 2009-07-30, 13:55   #2460
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Ale fajnie, zamierzasz przywieźć sobie jakieś kosmetyczne rarytasy z Berlina?
Chyba nie będę za bardzo mieć czasu na łażenie po sklepach, ale może coś się uda złapać.

Cytat:
Miłego wyjazdu. Pochwal się czy kupiłaś coś kosmetycznego.
Dzięki na pewno się pochwalę, no i pewnie będę się odzywać, bo zabieram środek komunikacji zwany komputerem.

Nie wierze, że tak szybko poszlo mi pakowanie. Czekam na TŻ, mam nadzieje, że zaraz będzie i ruszymy w drogę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości