|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
o takkkkkkkkkkkkkkk !
|
|
|
#1622 |
|
Wtajemniczenie
|
Ufffff-wymalowalismy dzis z Tz pokoj.Z kolorku losos(caly pokoj wlacznie z sufitem) na kolor biel polaczona z czerwienia flamenco Efekt----zadowalajacy,sliczny jeszcze mebelki czarne drzwi na opalany braz
Wkoncu Pawełek,Dawidek i Hubercik maja siostrzyczke ![]() Nasz skarb nasze marzenie -Nicolka ząbale KLIK PLISSS http://[luksjab]471229[/luksjab] Edytowane przez Riana Czas edycji: 2009-07-30 o 22:21 |
|
|
|
|
#1623 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w druga stronę schudłam odebrałam suknię ale lekko mi odstaję, mam fiszbiny nie do końca gorsetu który kończy się za udem i mi odstaje. Muszę to zmienić, jakby miała więcej ciałka to leżałaby idealnie a tak ![]() Cytat:
Cytat:
No proszę Cie to samo bym zrobiła. ~~*~~ Odebrałam dzisiaj suknię. Podoba mi się strasznie, muszę małe poprawki na nieść bo lekko schudłam i odstaje mi gdzie nie gdzie. Jestem zadowolona,że zrobiona została od podstaw. U Nas remont trwa, ściany są póki co wyrównywane i potem malowanko. Kolor-Dojrzały chmiel. Dzisiaj też spisaliśmy MENU i finito
|
|||
|
|
|
|
#1624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wracając do nocelgów to my mamy dwie opcje na oku: akademiki i babeczka dysponująca jak doobrze kojarze pokojami do wynajęcia, póki co decyzja nie zapadła bo nie znamy liczby gości i nie wiemy ile noclegów będzie potrzebnych trzymam kciuki żeby udało Wam się załatwić coś w fajnego w przystępnej cenie
|
|
|
|
#1626 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdjęcie000.jpg i jak?
|
|
#1627 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane. Ja już prawie na finiszu!!! Od jutra mam wolne, ale musiałam zostać dzisiaj dłużej w pracy aby nie pouciekały mi terminy i jak zwykle przed urlopem wszystko na już
Ah byłabym zapomniała dzisiaj podpisaliśmy umowę z organistą, ależ był dzisiaj słodki. Brrrrrrrrrrr Potem przed godziną8 alkohol na salę i do Brzeska po moją bieliznę (pisałam was o tym babsku , które mnie załatwiło kilka dni przed ślubem Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny ja również Wam dziękuję, za to że jesteście, zawsze pomocne i kochane, chociaż są i takie które nie odpowiedziały na żadną moją wiadomość, no ale cóż ...zdarza się!! Jeszcze raz duża buźka dla WAS Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Uciekam do spania! Postaram się jeszcze zajrzeć przed ![]() Buźki!! |
||||||
|
|
|
|
#1628 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
długo mnie nie bylo i tak strasznie sie stesknilam za Wami ![]() u mnie sie strasznie duzo wydarzylo od kiedy ostatnio tu bylam opowiem wszystki pozniej narazie chce powiedziec "Dziendoberek" BO JAKO PIERWSZA WSTAŁAM ŚPIOSZKI MOJE TZN JAKO PIERWSZA ZJAWILAM SIE NA WIZAŻU
|
|
|
#1629 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry kobietki! Jestem już po spowiedzi. Ale na super księdza trafiłam. Porozmawiałam sobie z nim, jeszcze nigdy nie byłam na takiej spowiedzi!! A tak się bałam...Ruszam dalej. Miłego dzionka!
To już jutro ![]() |
|
|
|
|
#1630 | ||
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=anuulaa;13509615]Cześć
![]() Cytat:
![]() Nam tez ksiądz proponował, żeby czytać.. ale my od razu wymiękliśmy ![]() u nas po czytaniu będzie psalm "błogosławiony kto się boi Pana" mam to w mp3 w wykonaniu naszego 'zespołu' kościelnego ![]() mają też pieśni ze słowami z Pieśni nad Pieśniami.. (tez mam w mp3)ale akurat go nie wzielismy... mają tyle cudnych pieśni, że ciężo było nam sie zdecydować ![]() jak sie nazywa Twoj zespół? napisz mi na priv bo jestem ciekawa - moze mamy ten sam ![]() Cytat:
|
|
|
|
#1631 | ||||
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny.
Cytat:
Cytat:
To na pewno przez Tż-ta gotowanie, pichci mi taki rzeczy, że zamiast ze stresu tracic apetyt to mi sie zaostrza![]() Pochwal sie menu Cytat:
Cytat:
A jak ja ci zazdroszcze tego ksiedza fajnego. My musimy isc teraz na pierwsza spowiedz i zwlekmay, bo sie boimy że trafimy na jakiegos nadgorliwego ksiedza, ktory nie bedzie chcial dac rozgrzeszenia ![]() A wlasnie dziewczyny, ja sie dowiedzialam, że jak ktos ma tylko ślub cywilny, to nie moze przyjmowac komunii świetej na mszy W szoku jestem. Moi znajomi mieli najpierw cywilny, potem zaplanowali koscielny, i nie dosc, ze nie mogli przyjmowac komuni to jeszcze na 1-wszej spowiedzi nie dostali rozgrzesznia. Dla mnie to jakies nienormalne troche jest.
Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-07-31 o 08:17 |
||||
|
|
|
|
#1632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ściany są na soczysty grejfrut ze śnieżki a sufit biały. super połączenie
|
|
|
|
|
|
#1633 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy teraz niezla piwniczke z alkoholami i caly barek slodkosci, a kwiatow tez byla cala masa-2 wielkie wiadra, 5 wazonow wilekich pekow roz a zwierzatkach tez pomyslalam-poprosilam kucharki, by wszelkie resztki z gotowania, talerzy i ze stolu pakowaly mi do jednego wielkiego pojemnika i po weselu na drugi dzien zawiezlismy do schroniska dla pieseczkow Cytat:
przeciez zrobilas nawet probny bukiecik ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a o to efekt (chociaz na zdjeciach to jakos srednio wyszlo, poza tym moja mama trzyma odwrotnie-widzicie tyl kosza):
|
|||||
|
|
|
|
#1634 |
|
Zadomowienie
|
magie urwis łobuzuje...jak zawsze.... dobra welonki ja się pakuję...kierowca zadzwonił że zamiast 0 19 , w Bydgoszczy będzie o 14 i mam urwanie głowy
|
|
|
#1635 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam to samo Ciągle sobie myślę - a dzisiaj ta ma ślub, ciekawe jak tam ta... ![]() U mnie spokojnie ![]() Tylko właśnie poprosiłam rodziców o połowę pieniędzy dla dj-a. I znów problem... Nie mogą zrozumieć tego podziału. U nas jest tak, że każdy płaci za swoich gości i reszta na pół. I rodzice się buntują, że płacą więcej. Tylko, że od nas jest 50 osóc a od Tż-ta 20 ... Poza tym nastrój sympatyczny ![]() Tańczyliśmy jeszcze wczoraj na sali walca, nieźle jest nawet, nerwy mniejsze trochę. Na koncercie Michaela było cudownie ![]() Dziś kwiaciarka przybiera kościół i salę ![]() A wieczorem ubieramy dom i bramę ![]() ![]()
|
|
|
#1637 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Miałam mieć dziś przymiarkę, ale musiałam przełożyć na jutro, bo dziś nie mam z kim iść , w ogóle mam przeczucie, ze sie w kieckę nie zmieszcze, bo mam mi mówi, ze przytyłamCytat:
Ale pomysł Rossette jest dobry. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Już jutro sierpień ![]() ![]() ![]() coraz bliżej do mojego ślubu![]() Kochane sierpnióweczki powodzenia jutro Dużo spokoju i uśmiechu, niech wszystko się uda tak jak chcecieMy dziś mamy całe popołudnie zabiegane, umówiliśmy się z kamerzystą i fotografem, z panią od dekoracji, z zespołem. Do tego okna zamówić jedziemy i na drobne zakupy, chcemy wszystko zamknąć dziś, żeby w przyszłym tyg już tak na szalonego nie biegać. |
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
maggie odmienilo mi sie z kaliami
![]() ![]() ![]() będa róże, klasycznie.Probny bukiet byl ze sztucznych, i go tez wezme na plener ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki w przyszlym tygodniu jade na sale, i sobie mysle o co jeszcze powinnam zapytac macie jakies propozycje?: Sala: - ustalenie menu! - dekoracja – ustalić wygląd, ew. zakup dodatkowych dekoracji. - stolik kawowy + alkoholowy ustalić rozmieszczenie - woda do picia w pokojach? - godzina opuszczenia pokoi - o której godzinie dostarczyć ciasto? - kiedy dostarczyć owoce i alhohole? ile kupić owoców? - szampan? zakupić? - jak będzie wyglądało przywitanie, w jakim miejscu – chleb, wódka? szampan? - stolik na tort – tort na stelażu cukierni! - ustalić pokoje- rozmieszczenie gości – zakwaterowanie w piątek! - brak prądu - agreghat? - stolik dla dja, kamerzysty i fotografa - gdzie? cena ? jakie dania? Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-07-31 o 10:30 |
|
|
|
|
#1641 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki... mnie kolejny dzień z rzędu głowa boli
ale dobrze że to weekend.Byłam wczoraj na drugim makijażu próbnym i powiem Wam, że jestem bardzo zadowolona. Pani pracuje na Dior'ze, Kryolan'ie i Sophie Lecomte. Nie wkleje fotek, bo nie lubie siebie na fotkach, ale koleżanka widziała na żywo i powiedziała, że jest OK. Jakby ktoś z moich okolic szukał wizażystki to moge dac namiar na pw na próbę .Poza tym siedze z telefonem przy pupie bo czekam na tel w sprawie przymiarki.... kurcze, moja suknia już jest, ale to stres!Zastanawiam sie czy jej sie nic nie stanie przez te 1,5 miesiaca... jak tak będzie sobie w salonie wisiała... czy nie zszarzeje?! Oby nie. Miłego dnia dziewczynki! |
|
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
moniaq nie zszarzeje, bo wisi w pokrowcu
no i krotko bedzie wisiec
|
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Drukowaliśmy je na papierze fotograficznym 10x15 i w formie takiej fotki dokładaliśmy do każdego zaproszenia. I jeszcze muszę się Wam pochwalić, że dostaliśmy już pierwszy prezent ślubny w postaci kursu nurkowania ![]() ![]() Strasznie się cieszę, to zdecydowanie mój ulubiony prezent, zaczynamy w przyszłym tygodniu
na pierwszym miejscu chłopak, a przed nim tylko koń !!!!" Edytowane przez motley Czas edycji: 2009-07-31 o 10:55 |
|
|
|
|
|
#1644 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mam pytanie - gdzie zamawiałyście obrączki?
czy któraś z Was zamawiała przez net?
|
|
|
#1645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
soll ja widzialam na zywo obrazki od Węc'a z netu. calkiem ladne. Byly matowe-czesane - ale po roku juz sa blyszczace
|
|
|
|
|
#1647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://sklepjubilerski.com/ mam z niego pierścionek zaręczynowy więc był sprawdzony. Obrączki pojechaliśmy obejrzeć w ich siedzibie ale myślę, że można tam bez obaw zamówić też przez internet. Teraz czekamy aż nam je przyślą ![]() Dzięki, a Ci którzy u nas nie byli myśleli wszyscy, że zrobiliśmy sobie fotkę w jakimś pubie a to jest nasze osobiste akwarium
|
|
|
|
#1648 |
|
Wtajemniczenie
|
łał tez ciekawie to wyglada
|
|
#1649 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak Was tu podczytuję i zazdroszczę, że dzień ślubu jeszcze przed Wami...chciałabym to jeszcze raz powtórzyć, tylko w zwolnionym tempie...póki co oglądam zdjęcia i czekam na film
![]() To taka mała próbka zdjęć jakie otrzymaliśmy od naszej zaprzyjaźnionej fotograf
|
|
|
#1650 |
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim Riana bardzo podoba mi się to zestawienie kolorów Groszku mam nadzieję, że sprawnie uda Wam się wszystko dziś pozałatwiać i wieczorkiem znajdzie się czas na relaks przed jutrzejszym dniem Ps. ja podobnie jak SollAngelica na spowiedź do takiego księdza mogę gnać na drugi koniec kraju, też się jej obawiam mimo iż mamy tylko jedną Diamondbabe witaj i opowiadaj co się wydarzyło ![]() motley fajny prezent ślubny ![]() SollAngelica my z netu wybieraliśmy jedynie wzór, ale szczerze to byłam chętna na to by zamówić je w necie Liliputku mnie jeśli chodzi o zachowanie niektórych księży już nic nie zdziwi... ania20m "soczyście" masz w pokoju Magie1983 ślicznie Wam wyszły te kosze, kurde ja może też się zabiore za zrobienie takich ![]() Justyna33333 mam nadzieję, że ja dzień przed swoim ślubem też będę tak spokojna. POwodzenia jutro Scio ja biorę się za siebie już nie pamiętam od kiedy i jakoś się zabrać nie mogę. Chyba najlepiej by było przestać jeść w moim przypadku ![]() baja_86 Wasza kolej za tydzień kliwia jak dla mnie to na tej liście jest wszystko o co powinnaś zapytać, bardzo szczegółowa jest moniqac koniecznie zrób sobie fotki na przymiarce, mam nadzieję, że aparat grzecznie czeka w torebce
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

nie wiem co teraz 

qrde no i co z tego, że tam było tak? To nie siostra TŻ bierze ślub i u nas może być zupełnie inaczej.

kocham to!!! a w dodatku mój TŻ to

przeciez zrobilas nawet probny bukiecik