Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-30, 22:10   #1621
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Martuś powiem Ci, że ta trzecia strasznie mnie korci, ale żeby było śmieszniej wczoraj galerię powiekszyłam o jeszcze parę dodatkowych fotek i chyba mam faworytkę. Przeciwieństwo próbnej, ale co tam...wklejam fote
o takkkkkkkkkkkkkkk !
Stary 2009-07-30, 22:19   #1622
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Ufffff-wymalowalismy dzis z Tz pokoj.Z kolorku losos(caly pokoj wlacznie z sufitem) na kolor biel polaczona z czerwienia flamenco Efekt----zadowalajacy,sliczny jeszcze mebelki czarne drzwi na opalany braz

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]

Edytowane przez Riana
Czas edycji: 2009-07-30 o 22:21
Riana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 22:27   #1623
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
no i dziewczynki, stało się, nie zmieściłam się wczoraj w suknię łzy mi stały w oczach, krawcowa na szczęście zrozumiała, jak jej powiedziałam o swoich problemach zdrowotnych, zdjęła miarę, dodała klika cm "w razie W" i 11 sierpnia mam przyjść na przymiarkę... suuuper, 2 tygodnie przed ślubem, a ona mi będzie dopiero suknię szyć.... w zasadzie nie martwię się tym, że nie zdążą, jestem po prostu przybita tym, że przytyłam tak, że spódnica się nie dopięła, i że gorset WIĄZANY się jednak nie zawiązał

U mnie w druga stronę schudłam odebrałam suknię ale lekko mi odstaję,
mam fiszbiny nie do końca gorsetu który kończy się za udem i mi odstaje.
Muszę to zmienić, jakby miała więcej ciałka to leżałaby idealnie a tak

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
przesliczny ten makijaz

znalazłszychwile zeby do was wpasc i musz esie wyplakac. wszytko sie wali, co chwile jakis problem a na dodatek wlasnie sie dowiedzialam ze naszego kasiedza zabrało pogotowie nie wiem co teraz
A to macie tylko jednego ksiedza na Parafii?!

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość

Jak tak czytam Wasze posty, to widze, ze nie tylko ja mam takie ekscesy z rodzina przed slubem. Z ridzicami tez juz awanture przeszlam niezla, bo każa mi zapraszac jakies ciotki Bog wie skad, których ja nie widzialam od jakis 15 lat i które byc moze mnie tez nie nie pamietaja. Odmowilam, powiedzialam ze nie bede zaperaszac nikogo na sile i robic 200 osobowego wesela na pokaz. Ojciec powiedzial, ze nie mam nic do gadania i ze mam zaprosic te ciotki. Na to ja, ze skoro nie mam nic do gadaniw sprawie wlasnego slubu to ja pieprze ten slub, wezmiemy sobie z Tż-em slub tylko my ksiadz i swiadkowie. I w koncu stanelo na moim. No bo bez przesady. Niektorzy dostaja na głowe przez te wesela i to niekoniecznie Para Mloda

No proszę Cie to samo bym zrobiła.

~~*~~

Odebrałam dzisiaj suknię.
Podoba mi się strasznie, muszę małe poprawki na nieść bo lekko schudłam i odstaje mi gdzie nie gdzie.
Jestem zadowolona,że zrobiona została od podstaw.
U Nas remont trwa, ściany są póki co wyrównywane i potem malowanko.
Kolor-Dojrzały chmiel.

Dzisiaj też spisaliśmy MENU i finito

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 22:31   #1624
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Aniu, a czujesz się na siłach, zeby to przeczytać ja bym niedała rady, głos by mi się łamał i ryczałabym
Kurcze sama nie wiem, bo strasznie bym chciała, ale teraz jak mi piszecie, to rzeczywiście nie wiem czy dam radę. Ja jestem z tych wrażliwców, co oczy się szklą przy byle okazji....Na pewno będzie trema, nie da się przewidzieć, jak będę się czuła już przed samym czytaniem. Teraz mogę powiedzieć, że dam radę, ale nie wiem jak w rzeczywistości
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 22:32   #1625
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ja mam to samo, więcej się denerwuje i smucę przez to wesele niz radości, odbija to się też na mnie i TZ, bo jestem znerwicowana, no i zajadam stres i strasznie przytyłam

Aniu, a czujesz się na siłach, zeby to przeczytać ja bym niedała rady, głos by mi się łamał i ryczałabym

dzięki za odp. ale chyba się wstrzymamy z tym tel, choć w mediach jest fajna promocja
Scio jak przed 5 września zacznie się nerwówka to kilogramy same polecą

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
o takkkkkkkkkkkkkkk !
na taką reakcję czekałam dzieki Kochana wiesz jak utwierdzić człowieka w przekonaniu, że wybór jest słuszny

wracając do nocelgów to my mamy dwie opcje na oku: akademiki i babeczka dysponująca jak doobrze kojarze pokojami do wynajęcia, póki co decyzja nie zapadła bo nie znamy liczby gości i nie wiemy ile noclegów będzie potrzebnych

trzymam kciuki żeby udało Wam się załatwić coś w fajnego w przystępnej cenie
Stary 2009-07-30, 22:43   #1626
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Zdjęcie000.jpg i jak?

ząbale
KLIK PLISSS
Stary 2009-07-30, 23:10   #1627
groszek80
Raczkowanie

Witajcie kochane. Ja już prawie na finiszu!!! Od jutra mam wolne, ale musiałam zostać dzisiaj dłużej w pracy aby nie pouciekały mi terminy i jak zwykle przed urlopem wszystko na już Ale za to wracam do pracy dopiero 24 sierpnia Jutro rano idziemy na 6.30 do kościoła i na spowiedź i powiem Wam, że mam mega stresssss, dawno nie byłam to raz, do kościoła nie zaglądam to dwa, tabsy biorę, TŻ mieszkamy!!! Ranyyy a jak mi nie dadzą rozgrzeszenia??

Ah byłabym zapomniała dzisiaj podpisaliśmy umowę z organistą, ależ był dzisiaj słodki. Brrrrrrrrrrr

Potem przed godziną8 alkohol na salę i do Brzeska po moją bieliznę (pisałam was o tym babsku , które mnie załatwiło kilka dni przed ślubem a później moi rodzice przyjeżdżają, a my w tak zwanym międzyczasie trochę na trawkę dla relaksu, potem TŻ fryzjer, ja w międzyczasie paznokcie no i na 19 tańce. Ufffff aż się zgrzałam jak to napisałam, latania jutro jak nic

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
oto moje bizu(dzis zamowilam)branzoletka,nas zyjnik oraz kolczykiZałącznik 2407120
Riana śliczne bizu

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
nie głupi pomysł, sami się nad tym zastanawiamy

my też w Sosnowcu zamawialiśmy.... z resztą, polecam sklep BACZYŃSKICH na Targowej, rewelacyjne ceny, fachowa obsługa

opowiadaj

no i dziewczynki, stało się, nie zmieściłam się wczoraj w suknię łzy mi stały w oczach, krawcowa na szczęście zrozumiała, jak jej powiedziałam o swoich problemach zdrowotnych, zdjęła miarę, dodała klika cm "w razie W" i 11 sierpnia mam przyjść na przymiarkę... suuuper, 2 tygodnie przed ślubem, a ona mi będzie dopiero suknię szyć.... w zasadzie nie martwię się tym, że nie zdążą, jestem po prostu przybita tym, że przytyłam tak, że spódnica się nie dopięła, i że gorset WIĄZANY się jednak nie zawiązał
Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mnie jutro nie będzie w pracy bo mam urlop (dwa tygodnie!) od jutra a dziś tez zaraz wychodzę bo idę na paznokcie jeszcze.
Pewnie będzie mnie mało przez ten okres urlopowy ale obiecuję wrócić z relacją. trzymajcie kciuki za pierwszy taniec, za przysięgę, za pogodę i nastroje gości
Wpadnę w sobotę pewnie na chwilę

Dziękuję Wam za to, że ten przedślubny okres mogłam spędzić z Wami!
Justyna trzymam za NAS kciuki .

Dziewczyny ja również Wam dziękuję, za to że jesteście, zawsze pomocne i kochane, chociaż są i takie które nie odpowiedziały na żadną moją wiadomość, no ale cóż ...zdarza się!!
Jeszcze raz duża buźka dla WAS

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Co sie stalo? nie smutaj sie, na pewno sie wszytsko jakos rozwiaze

Jak tak czytam Wasze posty, to widze, ze nie tylko ja mam takie ekscesy z rodzina przed slubem. Z ridzicami tez juz awanture przeszlam niezla, bo każa mi zapraszac jakies ciotki Bog wie skad, których ja nie widzialam od jakis 15 lat i które byc moze mnie tez nie nie pamietaja. Odmowilam, powiedzialam ze nie bede zaperaszac nikogo na sile i robic 200 osobowego wesela na pokaz. Ojciec powiedzial, ze nie mam nic do gadania i ze mam zaprosic te ciotki. Na to ja, ze skoro nie mam nic do gadaniw sprawie wlasnego slubu to ja pieprze ten slub, wezmiemy sobie z Tż-em slub tylko my ksiadz i swiadkowie. I w koncu stanelo na moim. No bo bez przesady. Niektorzy dostaja na głowe przez te wesela i to niekoniecznie Para Mloda
popieram

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
u nas teściowa ciągle ma coś do dodania w sprawie ślubu Kogoś tam niedobrze, że zaprosiliśmy bo ona go nie lub, kogoś tam powinniśmy zaprosić a nie zaprosiliśmy. DJ? Czemu nie zespół? Coś tam jest zupełnie niepotrzebne i stracimy tylko na to kasę. Jedziecie do Egiptu? Stać was na to? Może powinniście zaplanować sobie wyjazd gdzieś w Polsce? i tak w kółko
A najbardziej mnie wpienia jak zaczyna zdanie od "Bo na ślubie.... (siostry TZ) to było tak" qrde no i co z tego, że tam było tak? To nie siostra TŻ bierze ślub i u nas może być zupełnie inaczej.
Ostatnio zaczęła mnie wypytywać o mój bukiet i TZ w końcu nie wytrzymał i mówi do niej: "kwiaty? jakie kwiaty? nie czytałaś zaproszenia? nie będzie żadnych kwiatów tylko karma dla kotów. B. tez będzie miała karmę" Teściowa zrobiła tak a ja skwapliwie przytaknęłam
Na szczęście u nas to tylko takie gadanie bo w ogóle jej nie wciągnęliśmy w kestię ślubu i wesela ani finansowo ani organizacyjnie
skąd ja to znam!!! My co roku gdzieś staramy się jeździć, ale nie po to pracuję cały rok, aby tylko odkładać pieniądze i nie korzystać z życia!!!

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć

Dzisiaj zrobiliśmy trochę zakupów w hurtowni. Aa i zamówiłam świece zmieniające kolory w kształcie penisa na wieczór panieński Będą jeszcze różowe serpentyny i różowe balony heheh tak różowo cukierkowo planuje

Wkurzyłam się dzisiaj jak TŻ mi powiedział, jak to jego tato się oburzył, że jutro jedziemy SAMI do zespołu Że bez niego i jak sami pojedziemy to nas oszukają czy coś!! Normalnie szok, brak mi słów na to jak on nas traktuje, jakbyśmy byli małymi dziećmi!! Szkoda, że mnie przy tym nie było:/

Mama TŻ jest katechetką i zaplanowała nam mszę ślubną, tzn wspólnie z nami omówiła co i jak a resztą ona się zajmie m.in ułoży modlitwę wiernych itp. No i dzisiaj ustalaliśmy kto będzie czytał czytania i zaproponowała, żebyśmy pierwsze czytanie czytali ja i TŻ...ja takie oczy, ale jak pokazała mi fragment Pieśni nad Pieśniami to się zachwyciłam, więc będziemy czytać. Chociaż mam obawy, czy nas trema nie zje, bo to będzie jeszcze przed przysięgą. Same zobaczcie, jaki jest piękny ten fragment.

Czytanie z Pieśni nad Pieśniami
Ukochany mój!
Oto on! Oto nadchodzi!
Biegnie przez góry,
skacze po pagórkach.
Umiłowany mój podobny do gazeli,
do młodego jelenia.
Oto stoi za naszym murem,
patrzy przez okno,
zagląda przez kraty
Miły mój odzywa się
i mówi do mnie:
„Powstań, przyjaciółko moja,
piękna moja, i pójdź!
Gołąbko moja, ukryta w zagłębieniach skały,
w szczelinach przepaści,
ukaż mi swą twarz,
daj mi usłyszeć swój głos!
Bo słodki jest głos twój
i twarz pełna wdzięku”.
Mój miły jest mój, a ja jestem jego.
On mi powiedział:
„Połóż mię jak pieczęć na twoim sercu,
jak pieczęć na twoim ramieniu,
bo jak śmierć potężna jest miłość,
a zazdrość jej nieprzejednana jak Otchłań,
żar jej to żar ognia,
płomień Pana.
Wody wielkie nie zdołają ugasić miłości,
nie zatopią jej rzeki”.
Oto słowo Boże.

BTW jak ktoś chce sam przygotować czytania, to tu jest fajna podpowiedź
http://www.parafia-magdalenka.pl/wp-...malzenstwa.pdf
U nas też będzie to czytanie!!! Będzie czytać siostra TŻ Piękne jest

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Uciekam do spania! Postaram się jeszcze zajrzeć przed
Buźki!!
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 07:30   #1628
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Witajcie
długo mnie nie bylo i tak strasznie sie stesknilam za Wami
u mnie sie strasznie duzo wydarzylo od kiedy ostatnio tu bylam opowiem wszystki pozniej narazie chce powiedziec "Dziendoberek"
BO JAKO PIERWSZA WSTAŁAM ŚPIOSZKI MOJE TZN JAKO PIERWSZA ZJAWILAM SIE NA WIZAŻU wszystkim zycze milego i spokojnego dnia zajrze tu pozniej
Stary 2009-07-31, 07:46   #1629
groszek80
Raczkowanie

Dzień dobry kobietki! Jestem już po spowiedzi. Ale na super księdza trafiłam. Porozmawiałam sobie z nim, jeszcze nigdy nie byłam na takiej spowiedzi!! A tak się bałam...Ruszam dalej. Miłego dzionka!
To już jutro
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 08:04   #1630
SollAngelica
Raczkowanie

[QUOTE=anuulaa;13509615]Cześć
Cytat:
Kurcze sama nie wiem, bo strasznie bym chciała, ale teraz jak mi piszecie, to rzeczywiście nie wiem czy dam radę. Ja jestem z tych wrażliwców, co oczy się szklą przy byle okazji....Na pewno będzie trema, nie da się przewidzieć, jak będę się czuła już przed samym czytaniem. Teraz mogę powiedzieć, że dam radę, ale nie wiem jak w rzeczywistości
Anulka widzę, że mamy to samo czytanie
Nam tez ksiądz proponował, żeby czytać.. ale my od razu wymiękliśmy
u nas po czytaniu będzie psalm "błogosławiony kto się boi Pana"
mam to w mp3 w wykonaniu naszego 'zespołu' kościelnego
mają też pieśni ze słowami z Pieśni nad Pieśniami.. (tez mam w mp3)ale akurat go nie wzielismy... mają tyle cudnych pieśni, że ciężo było nam sie zdecydować

jak sie nazywa Twoj zespół? napisz mi na priv bo jestem ciekawa - moze mamy ten sam

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
Dzień dobry kobietki! Jestem już po spowiedzi. Ale na super księdza trafiłam. Porozmawiałam sobie z nim, jeszcze nigdy nie byłam na takiej spowiedzi!! A tak się bałam...Ruszam dalej. Miłego dzionka!
To już jutro
wow! daj namiary na księdza to pojadę choćby na drugi koniec Polski, bo tez mam stresa
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 08:08   #1631
liliputek
Raczkowanie

Czesc Dziewczyny.

Cytat:
Ufffff-wymalowalismy dzis z Tz pokoj.Z kolorku losos(caly pokoj wlacznie z sufitem) na kolor biel polaczona z czerwienia flamenco Efekt----zadowalajacy,sliczny jeszcze mebelki czarne drzwi na opalany braz
Mnie sie podobaja takie łaczenia odważne, na tsraym mieszkaniu sciany mielismy pomalowane na pomaranczowo i jedna sciana byla czerwona a na przeciwległeg scianie biegl przez srodek sciany czerwony pasek. W zyciu bym nie powiedziala, ze to tak ładnie wyglada, gdybym nie zobaczyla. Kawalerka była przez to bardzo przytulna.

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
U mnie w druga stronę schudłam odebrałam suknię ale lekko mi odstaję,
mam fiszbiny nie do końca gorsetu który kończy się za udem i mi odstaje.
Muszę to zmienić, jakby miała więcej ciałka to leżałaby idealnie a tak

Dzisiaj też spisaliśmy MENU i finito
Jak ja ci zazdroszcze!! Tez bym chciala schudnac przed slubem. bo przez ostatni rok kiedy to zamieszkalam z Tż-em przytylo mi sie 6 kg i za Chiny Ludowe zrzucic ich nie moge. W dodatku kiedys mialam tendencje, że jak sie stresowalam to chudnelam a teraz mi sie jakos porobilo odwrotnie i tyje To na pewno przez Tż-ta gotowanie, pichci mi taki rzeczy, że zamiast ze stresu tracic apetyt to mi sie zaostrza
Pochwal sie menu

Cytat:
Rozumiem cie doskonale. ja sie boje, że nie bede w stanie wypowiedziec słow przysiegi bo bede płatkac. Starsza siostra Tż-ta tak miala, płakała pół godziny i nie mogła sie uspokoic na tyle, zeby wypowiedziec słowa przysiegi.

Cytat:
To już jutro
Groszek widze, że masz teraz urwanie głowy. rzymam kciuki, żeby sie wszystko udało tak jak sobie wymarzyłas i zaplanowałas.
A jak ja ci zazdroszcze tego ksiedza fajnego. My musimy isc teraz na pierwsza spowiedz i zwlekmay, bo sie boimy że trafimy na jakiegos nadgorliwego ksiedza, ktory nie bedzie chcial dac rozgrzeszenia

A wlasnie dziewczyny, ja sie dowiedzialam, że jak ktos ma tylko ślub cywilny, to nie moze przyjmowac komunii świetej na mszy W szoku jestem. Moi znajomi mieli najpierw cywilny, potem zaplanowali koscielny, i nie dosc, ze nie mogli przyjmowac komuni to jeszcze na 1-wszej spowiedzi nie dostali rozgrzesznia. Dla mnie to jakies nienormalne troche jest.

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-07-31 o 08:17
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 08:16   #1632
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
No ładnie wam to wyszło ja mam podobny kolor w moim pokoju ściany są na soczysty grejfrut ze śnieżki a sufit biały. super połączenie na początku był taki jaśniutki jak na zdjęciu a teraz pociemniał troche
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Anka 032.jpg (154,7 KB, 66 załadowań)

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 08:36   #1633
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
wow ale fajnie My będziemy zbierać karmę dla zwierzaków mam nadzieję, że też będziemy się mogli pochwalić takim stosikiem
Jeszcze raz serdeczne gratulacje
My zazyczylismy sobie winka lub czekoladki i bylismy bardzo zaskoczeni, ze goscie sie tak dostosowali do naszej prosby mamy teraz niezla piwniczke z alkoholami i caly barek slodkosci, a kwiatow tez byla cala masa-2 wielkie wiadra, 5 wazonow wilekich pekow roz a zwierzatkach tez pomyslalam-poprosilam kucharki, by wszelkie resztki z gotowania, talerzy i ze stolu pakowaly mi do jednego wielkiego pojemnika i po weselu na drugi dzien zawiezlismy do schroniska dla pieseczkow stroz byl zachwycony naszym pomyslem-powiedzial ze dogotuje kaszy i zwierzatka sie posila-DZIEWCZYNY NIE MARNUJCIE JEDZONKA-NAKARMCIE ZWIERZATKA
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zaneta bukiet mam rozowy,
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1248170859
ale gdybym nie miala nic rozowego to i tak byl zorbila taki makijaz to jest roz plus braz .
Kliwia, to nie bedziesz miec jednak kallii przeciez zrobilas nawet probny bukiecik
Cytat:
Napisane przez cc_chanel Pokaż wiadomość
znowu jestem moje kochane pm-ki kliwia jak ja się stęskniłam ...ostatnio przgląałam twój profil na nka

wyjeżdzam na miesiąc do niemiec do pracy wracam na dwa tygodnie przed slubem i jeszcze zamierzam rzucić palenie podczas pobytu tam . dzieki bogu mam prawie wszystko załatwione ...a zaraz wkleję wam fotki moich zaproszeń buziaki welonki (tak mówi na mnie Tż - WELONKA)
ja tez ostatnio myslalam o Tobie a jak tam maly urwis?
Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Mój Tż zawsze mówi że jakby by miał ciotkę to wysikałby ją.
Spróbuj może działa.

Już znalazłam, gdybym wiedziała wcześniej sama bym sobie zaprojektowałą buciki, ale juz po ptokach.

~~*~~

Złotko śliczne kolczyki

Mam identyczne pudełko na obrączki w Sosnowcu był zamawiane Nasze
A ja schudłam A Tak się cieszyłam,że waże 60 kg a tu 2 kg mniej

Takie kosze możesz kupić w Pepko.I do nich dać np bombonierkę, cin & cin kawę albo herbatę michałki ciastka żeby nie robić przepychu. My tak zrobiliśmy z Tż Przesyłam zdjęcie do tego damy napisane podziękowania i jakąs sztuczny kwiatek i folią ozdobimy przezroczystą.

A gdzie wyjeżdżacie?!

Mmm lubię takie klimaty.Drinki musiały być pyszne, co?!

Nie ma co się zamartwiać komuś się podoba to co robiz drugiemu nie. Najważniejsze abyś TY była zadowolona.
Ja tam sram na to co ludzie mówią interesuje mnie tylko zdanie moje i TŻ.
Reszta nie ma znaczenia, ewentualnie jak nie jestem czegoś pewna razem z Tż to wysłuchamy rad innych a tak to czytam opinie ale nie dopuszczam ich do siebie że moga coś zniszczyć.

No wiecie, co?!
CO za baba.
Dobrze,że powiedziałaś o co chodzi!
Co do zespołu i fotografa ja płace za całość, u mnie jest tak że zespół jest właścicielem restauracji w któej będę miała wesele to co przy zamówieniu menu powiem dla kamerzysty i fotografa po połowie?!
Dziwnie mi by z tym było.

My dostaliśmy 3 egzemplarze i 3 Nam Ksiądz wziął i 1 zaniesie do USC po ślubie.

Cdn, nadramiam
Cytat:
No to bylam na drugim probnym makijazu.

Oto on i taki będzie na slubie rowniez
Tylko troche mi oczy lzawią

ps. nie zwracajcie uwagi na moja niewyrazna minę
my tez sami robilismy kosze i bukiety kwiatow dla mam tez zrobilam sama a o to efekt (chociaz na zdjeciach to jakos srednio wyszlo, poza tym moja mama trzyma odwrotnie-widzicie tyl kosza):
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_4913-1.jpg (8,0 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_4917-1.jpg (11,0 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_4919-1.jpg (15,2 KB, 85 załadowań)
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 09:05   #1634
cc_chanel
Zadomowienie

magie urwis łobuzuje...jak zawsze.... dobra welonki ja się pakuję...kierowca zadzwonił że zamiast 0 19 , w Bydgoszczy będzie o 14 i mam urwanie głowy
Stary 2009-07-31, 09:19   #1635
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 10:03   #1636
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
jejku, pamietam jak sama tak pisałam, ze zaraz kończę pracę i lecę na urlop
Justynko, czekam na Twoją relację będę trzymać kciuki.
Wiecie co... przez to forum czuję jakby co tydzień jakaś moja kolezanka się hajtała
i mysle sobie co sobotę : ,,... właśnie X się szykuje"... albo ,,oj żeby tylko u Y nie padało " uzależniłam się

nie martw się, będzie inny ksiądz też bedzie wspaniale, najważniejsze jest pozytywne nastawienie

Ja mam to samo Ciągle sobie myślę - a dzisiaj ta ma ślub, ciekawe jak tam ta...

U mnie spokojnie
Tylko właśnie poprosiłam rodziców o połowę pieniędzy dla dj-a. I znów problem... Nie mogą zrozumieć tego podziału. U nas jest tak, że każdy płaci za swoich gości i reszta na pół. I rodzice się buntują, że płacą więcej. Tylko, że od nas jest 50 osóc a od Tż-ta 20 ...

Poza tym nastrój sympatyczny
Tańczyliśmy jeszcze wczoraj na sali walca, nieźle jest nawet, nerwy mniejsze trochę.
Na koncercie Michaela było cudownie
Dziś kwiaciarka przybiera kościół i salę
A wieczorem ubieramy dom i bramę
Stary 2009-07-31, 10:11   #1637
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
U mnie spokojnie
Tylko właśnie poprosiłam rodziców o połowę pieniędzy dla dj-a. I znów problem... Nie mogą zrozumieć tego podziału. U nas jest tak, że każdy płaci za swoich gości i reszta na pół. I rodzice się buntują, że płacą więcej. Tylko, że od nas jest 50 osóc a od Tż-ta 20 ...
Justyna u nas jest tak, że mnie dokładaja rodzice do restauracji, ja pokrywam reszte a moj Tż-et musi robic sam, bo jego rodzice obiecali pomoc a teraz nawet sie nie zapytaja i jeszcze dostał opieprz jak sie spytal o to czy kupiua mu wodke. Stwierdzilismy, ze damy sobie rade jakos sami z pomoca moich rodzicow a tamtych nawet nie zadzwonimy o nic prosic.
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 10:25   #1638
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Witam.
Miałam mieć dziś przymiarkę, ale musiałam przełożyć na jutro, bo dziś nie mam z kim iść, w ogóle mam przeczucie, ze sie w kieckę nie zmieszcze, bo mam mi mówi, ze przytyłam

Cytat:
Pomysł jest świetny, jeszcze czytanie na pół, ale ja jak o tym pomyśle to mi się oczy szklą, a co dopiero przeczytać to w Kościele.
Ale pomysł Rossette jest dobry.

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Scio jak przed 5 września zacznie się nerwówka to kilogramy same polecą
Mam nadzieje, ale od dzisiaj biorę się za siebie.

Cytat:
To już jutro
To powodzenia w tym zalatanym dniu

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 10:26   #1639
baja_86
Zakorzenienie

Cześć Już jutro sierpień coraz bliżej do mojego ślubu

Kochane sierpnióweczki powodzenia jutro Dużo spokoju i uśmiechu, niech wszystko się uda tak jak chcecie

My dziś mamy całe popołudnie zabiegane, umówiliśmy się z kamerzystą i fotografem, z panią od dekoracji, z zespołem. Do tego okna zamówić jedziemy i na drobne zakupy, chcemy wszystko zamknąć dziś, żeby w przyszłym tyg już tak na szalonego nie biegać.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 10:29   #1640
kliwia
Zakorzenienie

maggie odmienilo mi sie z kaliami będa róże, klasycznie.
Probny bukiet byl ze sztucznych, i go tez wezme na plener

Dziewczynki w przyszlym tygodniu jade na sale, i sobie mysle o co jeszcze powinnam zapytac
macie jakies propozycje?:
Sala:
- ustalenie menu!
- dekoracja – ustalić wygląd, ew. zakup dodatkowych dekoracji.
- stolik kawowy + alkoholowy ustalić rozmieszczenie
- woda do picia w pokojach?
- godzina opuszczenia pokoi
- o której godzinie dostarczyć ciasto?
- kiedy dostarczyć owoce i alhohole?
ile kupić owoców?
- szampan? zakupić?
- jak będzie wyglądało przywitanie, w jakim miejscu – chleb, wódka? szampan?
- stolik na tort – tort na stelażu cukierni!
- ustalić pokoje- rozmieszczenie gości – zakwaterowanie w piątek!
- brak prądu - agreghat?
- stolik dla dja, kamerzysty i fotografa - gdzie? cena ? jakie dania?

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-07-31 o 10:30
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 10:30   #1641
moniqac
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczynki... mnie kolejny dzień z rzędu głowa boli ale dobrze że to weekend.

Byłam wczoraj na drugim makijażu próbnym i powiem Wam, że jestem bardzo zadowolona. Pani pracuje na Dior'ze, Kryolan'ie i Sophie Lecomte. Nie wkleje fotek, bo nie lubie siebie na fotkach, ale koleżanka widziała na żywo i powiedziała, że jest OK. Jakby ktoś z moich okolic szukał wizażystki to moge dac namiar na pw na próbę .
Poza tym siedze z telefonem przy pupie bo czekam na tel w sprawie przymiarki.... kurcze, moja suknia już jest, ale to stres!
Zastanawiam sie czy jej sie nic nie stanie przez te 1,5 miesiaca... jak tak będzie sobie w salonie wisiała... czy nie zszarzeje?! Oby nie.

Miłego dnia dziewczynki!

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 10:32   #1642
kliwia
Zakorzenienie

moniaq nie zszarzeje, bo wisi w pokrowcu no i krotko bedzie wisiec
Stary 2009-07-31, 10:54   #1643
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
My zazyczylismy sobie winka lub czekoladki i bylismy bardzo zaskoczeni, ze goscie sie tak dostosowali do naszej prosby mamy teraz niezla piwniczke z alkoholami i caly barek slodkosci, a kwiatow tez byla cala masa-2 wielkie wiadra, 5 wazonow wilekich pekow roz a zwierzatkach tez pomyslalam-poprosilam kucharki, by wszelkie resztki z gotowania, talerzy i ze stolu pakowaly mi do jednego wielkiego pojemnika i po weselu na drugi dzien zawiezlismy do schroniska dla pieseczkow stroz byl zachwycony naszym pomyslem-powiedzial ze dogotuje kaszy i zwierzatka sie posila-DZIEWCZYNY NIE MARNUJCIE JEDZONKA-NAKARMCIE ZWIERZATKA
no my też tak chcemy zrobić. A w ogóle to nie pokazywałam Wam jeszcze naszej wkładki do zaproszeń z prośbą o karmę dla zwierzaków. Troszkę... ociupinkę zgapiłam pomysł na grafikę z zaproszeń martuchy bo bardzo mi się podobały, mam nadzieję, że mi wybaczysz
Drukowaliśmy je na papierze fotograficznym 10x15 i w formie takiej fotki dokładaliśmy do każdego zaproszenia.

I jeszcze muszę się Wam pochwalić, że dostaliśmy już pierwszy prezent ślubny w postaci kursu nurkowania Będziemy go robić w trybie przyśpieszonym tak żeby wyrobić się przed ślubem i skorzystać z nowych uprawnień w czasie podróży poślubnej Strasznie się cieszę, to zdecydowanie mój ulubiony prezent, zaczynamy w przyszłym tygodniu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg inf.jpg (52,8 KB, 84 załadowań)

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"

Edytowane przez motley
Czas edycji: 2009-07-31 o 10:55
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 10:58   #1644
SollAngelica
Raczkowanie

dziewczyny mam pytanie - gdzie zamawiałyście obrączki?
czy któraś z Was zamawiała przez net?
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 10:58   #1645
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
maggie odmienilo mi sie z kaliami będa róże, klasycznie.
Probny bukiet byl ze sztucznych, i go tez wezme na plener

Dziewczynki w przyszlym tygodniu jade na sale, i sobie mysle o co jeszcze powinnam zapytac
macie jakies propozycje?:
Sala:
- ustalenie menu!
- dekoracja – ustalić wygląd, ew. zakup dodatkowych dekoracji.
- stolik kawowy + alkoholowy ustalić rozmieszczenie
- woda do picia w pokojach?
- godzina opuszczenia pokoi
- o której godzinie dostarczyć ciasto?
- kiedy dostarczyć owoce i alhohole?
ile kupić owoców?
- szampan? zakupić?
- jak będzie wyglądało przywitanie, w jakim miejscu – chleb, wódka? szampan?
- stolik na tort – tort na stelażu cukierni!
- ustalić pokoje- rozmieszczenie gości – zakwaterowanie w piątek!
- brak prądu - agreghat?
- stolik dla dja, kamerzysty i fotografa - gdzie? cena ? jakie dania?

Cytat:
no my też tak chcemy zrobić. A w ogóle to nie pokazywałam Wam jeszcze naszej wkładki do zaproszeń z prośbą o karmę dla zwierzaków. Troszkę... ociupinkę zgapiłam pomysł na grafikę z zaproszeń martuchy bo bardzo mi się podobały, mam nadzieję, że mi wybaczysz
Drukowaliśmy je na papierze fotograficznym 10x15 i w formie takiej fotki dokładaliśmy do każdego zaproszenia.

I jeszcze muszę się Wam pochwalić, że dostaliśmy już pierwszy prezent ślubny w postaci kursu nurkowania Będziemy go robić w trybie przyśpieszonym tak żeby wyrobić się przed ślubem i skorzystać z nowych uprawnień w czasie podróży poślubnej Strasznie się cieszę, to zdecydowanie mój ulubiony prezent, zaczynamy w przyszłym tygodniu
super wierszyk i zdjecie oczywiscie na tle rybek
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 11:04   #1646
kliwia
Zakorzenienie

soll ja widzialam na zywo obrazki od Węc'a z netu. calkiem ladne. Byly matowe-czesane - ale po roku juz sa blyszczace
Stary 2009-07-31, 11:05   #1647
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie - gdzie zamawiałyście obrączki?
czy któraś z Was zamawiała przez net?
my zamawialiśmy w sklepie internetowym:
http://sklepjubilerski.com/
mam z niego pierścionek zaręczynowy więc był sprawdzony. Obrączki pojechaliśmy obejrzeć w ich siedzibie ale myślę, że można tam bez obaw zamówić też przez internet. Teraz czekamy aż nam je przyślą

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

super wierszyk i zdjecie oczywiscie na tle rybek
Dzięki, a Ci którzy u nas nie byli myśleli wszyscy, że zrobiliśmy sobie fotkę w jakimś pubie a to jest nasze osobiste akwarium

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 11:14   #1648
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
no ładnie wam to wyszło Ja mam podobny kolor w moim pokoju ściany są na soczysty grejfrut ze śnieżki a sufit biały. Super połączenie Na początku był taki jaśniutki jak na zdjęciu a teraz pociemniał troche
łał tez ciekawie to wyglada

ząbale
KLIK PLISSS
Stary 2009-07-31, 11:19   #1649
AgatkaL
Wtajemniczenie

Tak Was tu podczytuję i zazdroszczę, że dzień ślubu jeszcze przed Wami...chciałabym to jeszcze raz powtórzyć, tylko w zwolnionym tempie...póki co oglądam zdjęcia i czekam na film
To taka mała próbka zdjęć jakie otrzymaliśmy od naszej zaprzyjaźnionej fotograf
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Slub_7.jpg (117,1 KB, 108 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Slub_8.jpg (72,6 KB, 108 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Slub_9.jpg (96,1 KB, 84 załadowań)

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 11:28   #1650
aniaaa84
Zadomowienie

Cześć wszystkim

Riana bardzo podoba mi się to zestawienie kolorów

Groszku mam nadzieję, że sprawnie uda Wam się wszystko dziś pozałatwiać i wieczorkiem znajdzie się czas na relaks przed jutrzejszym dniem trzymam kciuki za jutro i za to żeby wszystko było tak jak sobie to zaplanowaliście.

Ps. ja podobnie jak SollAngelica na spowiedź do takiego księdza mogę gnać na drugi koniec kraju, też się jej obawiam mimo iż mamy tylko jedną

Diamondbabe witaj i opowiadaj co się wydarzyło

motley fajny prezent ślubny

SollAngelica my z netu wybieraliśmy jedynie wzór, ale szczerze to byłam chętna na to by zamówić je w necie na żywo obrączki można zobaczyć w dwóch sklepach

Liliputku mnie jeśli chodzi o zachowanie niektórych księży już nic nie zdziwi...

ania20m "soczyście" masz w pokoju

Magie1983 ślicznie Wam wyszły te kosze, kurde ja może też się zabiore za zrobienie takich

Justyna33333 mam nadzieję, że ja dzień przed swoim ślubem też będę tak spokojna. POwodzenia jutro

Scio ja biorę się za siebie już nie pamiętam od kiedy i jakoś się zabrać nie mogę. Chyba najlepiej by było przestać jeść w moim przypadku

baja_86 Wasza kolej za tydzień owocnego dnia

kliwia jak dla mnie to na tej liście jest wszystko o co powinnaś zapytać, bardzo szczegółowa jest

moniqac koniecznie zrób sobie fotki na przymiarce, mam nadzieję, że aparat grzecznie czeka w torebce

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości