|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
witam
![]() to juz jutro ![]() aha mam pytanko: kobietki siedza po prawej stronie facetów tak?? zaraz lece zawieźc alkohol i bede rozstawiała winietki na stołach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1652 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1653 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1654 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() noclegi.. no niejwiem jestesmy w kropce poki co zostaje tak ze ostatecznie bierzemy te gorsze za 20 zl od osoby a oni beda tam ostroo sprzatac a jesli uda im sie doprowadzic ten 1 lokal po zalaniu to sie przeniesiemy.. no i tyle... innego wyjscie nie ma bo wszystko jest zajete... mam tylko nadzieje ze ten ubezpieczyciel przyjdzie syzbko i uda im sie posprzatac do naszego slubu.. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1655 |
Zakorzenienie
|
Cześć KOLEŻENKI
![]() Długo mnie tutaj nie było. Najpierw chciałabym SERDECZNIE POGRATULOWAĆ WSZYSTKIM MĘŻATKOM ![]() ![]() Jeśli pamiętacie to ostatnio byłam na etapie dekoracji sali. Ja już mam załatwioną dekorację sali na ślub ![]() ![]() Jutro idę po butki ślubne. Zamówilam dwa tygodnie temu buciki w sklepie BASMA w Bydgoszczy. Bardzo się cieszę. ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was serdecznie Pm-ki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczyny !!!!! Najpierw chce wszystkim goraco podziekować za życzenia i za te kciuki ktore przyniosly poprawe pogody
![]() Od czego by tu zacząć .... Piątek był dniem gonitwy , bo od samego rana coś sie działo. Najpierw poszłam szukać bielizny , oczywiscie troszke to trwalo bo nie moglam znalesc odpowiednich majteczek ![]() ![]() Pogoda w piatek była słoneczna wiec sie modlilam o taka sama na nastepny dzien. Spac poszlam pozno bo jeszcze wieczorem robilismy rozki na kosciene ławki. W sobote wstałam i sie załamałam ![]() ![]() i jak to juz w malym stresie stroszke sie unioslysmy hihihi dopiero w domu sie kapnelam ze to chyba musi byc btonierka i mowie do swidkowej ze byloby ekstra jakby sie udalo to wpiac bo tz bylby bez butonierki http://weselneforum.pl/images/smilies/hahaha%20.gif .......Po powrocie do domu byłam taka głodna ze najpierw zjadłam talerz zupy a dopiero potem zajełam sie dalszymi przygotowaniami. Kiedy ja sie działam w domu , szwagierka wraz z moimj tata ubierali kosciół. Następnie około godz 14 przyjechała Pani Iwona i rozpoczeło sie wielkie ubieranie http://weselneforum.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif oczywiscie tu tez były małe wpadki bo dziewczyny ktore mnie ubierały wciskly na mnie suknie twierdzac ze w niej nie ma zamka http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif naszczescie go znalazły po 10 minutach hehe. Kiedy byłam juz ubrana rozpoczeła sie sesja - świene uczucie no i nagle słysze dzwonek do drzwi i grajaca za drzwiami orkiestre i wtedy dopadł mnie stres http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif ogolnie nie wiedziałam co mam robic czy mam stac czy wyjsc po Tz i tak oni graja , ja stoje 15 minut az moja chrzestna wbiegła do pokoju mowiac ze chyba musze wyjsc bo inaczej nie przestana grac http://weselneforum.pl/images/smilies/hahaha%20.gif . Ja sobie mysle ok wiec ide boze jakie tlumy byly na klatce a rece to mi sie tak telepaly ze za chiny nie moglam wpiac butonierki http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif . Udało sie !!! wiec weszlismy do domu no i odbylo sie blogoslawienstwo ( na polu oczyw2iscie lało ) Wiec parasol w dlon i wio - idziemy. Achhh auto zrobilo na mnie cudne wrazenie a Tz wygladal tak slicznie ze nie moglam sie napatrzec na niego. O 14?:45 bylismy pod kosciolm , goscie weszli do srodka bo na polu nie bylo mowy stac ehhh wiec my do ksiedza spisac papiery no i ksiadz pwoiedzial ze bedzie sie modlil o slonce. Cała masza była piekna , ksiadz tak pieknie mowil ze nie moglam sie nadziwic. mielismy skrzypka ktory pieknie gral równiez poleam ![]() Oczywscied nadal lalo jak cholerka no i byla burza az ksiadz troszkie przeciagnac msze http://weselneforum.pl/images/smilies/Fiu.gif trwala 1h10 minut ![]() hOTEL PIEKNIE BYL UDEKOROWANY - powiem tak wesele sie udalo jestem bardzo zadowolona !!! Spisał sie Pan Bartek ktoremu bardzo dziekuje goscie bawiloi sie do 5 rano i nie chcieli isc do domu . Wiedziałam ze pan Bartek zrobi kawal dobrej roboty nie sadzilam tyko ze goscie bede tak dlugo siedziec. Szczerze mowiac nie ktore osoby siedzialy do 6 rano pomimo ze juz od godz nie bylo muzyki... ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Ludzie byli bardzooo zadowoleni. Jedzenie bylo pyszne i niczego nie brakowało , pani Marta caly czas wszystko dbała. Pani Iwona dzienie robila zdjecia do 3:00 w nocy choc w sumie miala byc krocej za co takze jej dziekuje. Bylismy na sesji na zamku w niepolomicach - mysle ze zdjecia beda piekne spedzilsimy tam prawie2 godziny. Jedyny minus to taki ze jestem juz w UK i nie wiem kiedy zobacze zdjecia - moze uda sie zrobic tak abysmy choc plyte dostali to wtedy wrzuce tutaj ![]() Narazie wrzuce zwykle zdjecia. Suknia podobaa sie wszystkim czulam sie w niej jak modelka http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif jeszcze fotografka mi powiedziala ze na nie ktorych zdjeciach wygadam jak ksiezna diana , az milo. Bukiet od Pani Agaty zrobil furore !!! tylko z butonierka byl maly nie wypal ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Ludzie byli bardzooo zadowoleni. Jedzenie bylo pyszne i niczego nie brakowało , pani Marta caly czas wszystko dbała. Pani Iwona dzienie robila zdjecia do 3:00 w nocy choc w sumie miala byc krocej za co takze jej dziekuje. Bylismy na sesji na zamku w niepolomicach - mysle ze zdjecia beda piekne spedzilsimy tam prawie2 godziny. Jedyny minus to taki ze jestem juz w UK i nie wiem kiedy zobacze zdjecia - moze uda sie zrobic tak abysmy choc plyte dostali to wtedy wrzuce tutaj ![]() Narazie wrzuce zwykle zdjecia. Suknia podobaa sie wszystkim czulam sie w niej jak modelka http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif jeszcze fotografka mi powiedziala ze na nie ktorych zdjeciach wygadam jak ksiezna diana , az milo. Bukiet od Pani Agaty zrobil furore !!! tylko z butonierka byl maly nie wypal
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2009-07-31 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sysunia - ciesze sie ze TEN dzien byl taki wyjatkowy dla Ciebie ![]() widze ze nawet o tej samej godzinie slubowalismy ![]() my wczoraj mielismy sesje ![]() ahh juz nie moge sie doczekac kiedy je zobacze i sie wam pochwale ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
sysunia super relacja :8 slicznie wygladaliscie
![]() agatka sliczne masz te zdjecia ![]() zabcia o!! po za tym moja tesciowa wczoraj kupiła serwetę na taki stolik gdzie beda swiece i obrazek do blogoslawienstwa. Jak ta serwete zobaczylam to myslalam ze sie przewroce. Okropna. Taka rynkowa! Poiwedzialam, ze myslalam ze bedzie tak i taka,ta absolutnie nie moze byc, bo na zdjeciach bedzie wyglądać okropnie, a beda zblizenia stolika itp. To kazala mi isc i kupic samej ![]() ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-07-31 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1659 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#1660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1661 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ponoć małżeństwa dobierają się na zasadzie fizycznych podobieństw...chociaż w praktyce wiadomo - różnie to bywa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1662 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
Gratuluję wszystkim nowym mężatkom i trzymam kciuki za następne!!! Wszystkiego Naj! dziewczyny, gorące buziaki!!!. Zapowiada się Wam wyśmienita pogoda. A wracając do tematu: po pierwsze, przepraszam, że nie czytam wszystkiego o czym piszecie - nie nadążam. po drugie, chciałabym się zapytać dziewczyn, które zbierają na ślubie artykuły szkolne lub inne dla dzieciaków z domów dziecka lub przedszkoli. Powiedzcie mi czy u Was przyjmują te prezenty??. Ostatnio dowiedziałam się od koleżanki, że w moim mieście nie przyjmą takich "prezentów" bo ponoć jest przepis że trzeba od takich rzeczy zapłacić podatek. Nie orientowałam się w tej sprawie jeszcze, być może któraś z Was ma wiedzę na ten temat. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#1663 |
Zakorzenienie
|
Sysunia
![]() ![]() ![]() Wszystkim jutrzejszym PM wysyłam życzenia W Dniu Waszego Ślubu Serdeczne życzenia abyście dalej szli przez życie trzymając się za ręce Zawsze uśmiechnięci Zawsze razem Zawsze pewni swych uczuć! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1664 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, mnie już dziś nie będzie. Może jutro wpadnę rano
![]() Trzymajcie kciuki! Moje kochane 1 sierpnióweczki- ja też trzymam za Was!!!
![]() |
#1665 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Sysuniu, świetna szczegółowa relacja, pięknie wyglądaliście oboje!! Gratulacje Pojechaliśmy dzisiaj do zespołu i fotografa ustalić wszystkie szczegóły. Uff i kolejną rzecz mamy z głowy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1666 |
Raczkowanie
|
Wszystkim Jutrzejszym PM życzę dużo usmiechu, mało stresiku i wszystkiego naj naj najlepszego
![]() ![]()
![]() |
#1667 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() mam butki i biżuterię jak tż odda aparat to strzelę fotki wesele już 29.08.2009 więc czasu coraz mniej muszę jeszcze kupić bieliznę i kolczyki bo z mojego kompletu ktoś wcześniej kupił ![]() musze znaleźćć coś podobnego,, przymiarkę mam 17 sierpnia aż się boję ![]() w niedziele jedziemuy do Częstochowy może akurat odbębnie 1 spowiedź przedślubną ![]() zobaczymy musze zamówić bukiet ślubny bo już najwyższa pora ale niewiem jaki mam dylemat podobają mi się storczyki ale tylko drobny storczyk będzie akurat dostępny w końcu sierpnia,,, a wogóle to poszliśmy na kurs tańca i jest bardzo fajnie tańczymy walca angielskiego do piosenki Dany Gover piosenka z shreka śliczna jest ![]() ![]() mam nadzieje że to jakoś wyjdzie nam na weselu , napewno będzie trema ale jakoś damy radę oby ![]() a wy jak tam dziewczynki ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1668 | |||||||
Raczkowanie
|
Heloo dziewczynki to znowu ja!!! Rozpiera mnie dzisiaj energia, ale co najlepsze nie mogę się obyć bez was kochane wizażystki. Jestem taka uhahana po tej spowiedzi że szok!!To już jutro!!! Zakupiłam ten komplet bielizny (w załączeniu fotki). Niedawno wróciliśmy z Tyńca, gdzie mamy swoje miejsce na leżakowanie. Trochę odpoczęliśmy w tzw. międzyczasie!!O 18.45 mamy ostatnią lekcję tańca uffff. Moi rodzice już przyjechali z siostrą (reszta kochanej bandy jutro), ale już poszli z teściami na piwko
![]() [QUOTE=SollAngelica;135179 60] Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1669 |
Raczkowanie
|
jutro idziemy z mamą coś wybrać dla nie na ślub
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1670 |
Zadomowienie
|
MAM TAKI SAM!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ze złych rzeczy, które ostatnio mi się przytrafiają...ukruszyło mi sie pół zęba i boli ![]() ![]()
![]() |
#1671 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1672 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powodzenia jutro ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1673 |
Raczkowanie
|
AgatlaL cudne te Wasze fotki, aż się nie mogę napatrzeć
Emilia211 trzymaj trzymaj kciuki. Gratuluję dobrego wyboru i życzę owocnych przygotowań Sysunia_d gratulacje i wszystkiego dobrego ![]() kliwia ale obciach z tą serwetką monia.ch dziękuję ![]() gold-fish, MagdaZb,aniaaa84 dziękuję ![]() princessa0121 powodzenia w przygotowaniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1674 |
Zadomowienie
|
tez masz taka bieliznę? hehe no to jest nas już 3
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1675 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ladne to wasze kompleciki bielizny do slubu
![]() ale mam pytanko wy je bedziecie zakladac do slubu czy dopiero na noc poslubna? bo uwierzcie mi ze do rana to bedziecie tak przepocone ze bedziecie sie tylko modlily zeby jak najszybciej wziasc prysznic ![]() ![]()
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-07-31 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1676 |
Zakorzenienie
|
zobaczcie jaki bukiet dostalam od mojej pszczolki z przedszkola
![]() od dzis urlop... byl pan od kamery zgralismy caly scenariusz ![]()
![]() |
![]() |
#1677 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurczę Menu ![]() Jak je skomponuje całe to napiszę, bo tak trochę nie pamiętam ![]() ![]() Cytat:
I super kosze, dla mnie to najlepsze wyjście rodzice i pojedzą i będą mieli kosze na potem, a tak kwiaty padną i nic z nich nie będzie ![]() Cytat:
Ja zamawiałam przez allegro. Jubiler w Sosnowcu i chyba ten sam co Strobiluska w Nim kupowała,. ~~*~~ Agatko BOSKO! Poważnie jak brat z siostrą. ~~*~~ DZIEWCZYNY proszę WAS pomóżcie mi w wyborze BAZY pod podkład?! Dzisiaj widziałam ją jako fluid a ostatnio kuzynka zrobiła mi bazą i wyglądał jak krem?! I nie mam pojęcia czy kupić taki fluid-bazowy i na to tylko pudkład np. w kulkach czy jeszcze jakiś coś, nie znam się na tym kompletnie. Myślałam że baza jest przezroczysta a tu ma kolor?! Co mam robic ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1678 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1679 |
Zakorzenienie
|
martucha piekniutki ten bukiecik
![]() strobi ty mi zdradz ten sposob bo ja tez mam pas i kupiłam dwie pary samonosnych i potem kurna zaczełam sie zastanwiac jak to kurna zapiąć!!! przeciez to nie do tego kupiłam ale... zaneta mnei dziewczyna smarowała bazą - kremem ale nei wiem jakiej firmy cos tam z minerałami mowiła kobity jak to napisac zeby goscie wpisywali sie kazdy na oddzielnej ale prawej stronei księgo bo po lewej chcemy potem wkleic zdjecia z tymi gośćmi
![]() |
![]() |
#1680 |
Raczkowanie
|
Wszystkiego naj naj dla jutrzejszych PM-ek. ZyczeWAm, żebyscie wszytskie mialy piekna pogode, a usmiech nie schodzil z Waszych twarzy. Życze rowniez duzo milosci i zgodnosci w małzenstwie. Trzymam za Was kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.