Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-31, 10:43   #1651
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

witam

to juz jutro

aha mam pytanko: kobietki siedza po prawej stronie facetów tak??

zaraz lece zawieźc alkohol i bede rozstawiała winietki na stołach.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 10:49   #1652
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 11:03   #1653
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Tak Was tu podczytuję i zazdroszczę, że dzień ślubu jeszcze przed Wami...chciałabym to jeszcze raz powtórzyć, tylko w zwolnionym tempie...póki co oglądam zdjęcia i czekam na film
To taka mała próbka zdjęć jakie otrzymaliśmy od naszej zaprzyjaźnionej fotograf
Przecudowne te zdjęcia Agatko!!! poprostu zazdroszcze ci ich jak nie wiem

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 11:08   #1654
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
na taką reakcję czekałam dzieki Kochana wiesz jak utwierdzić człowieka w przekonaniu, że wybór jest słuszny

wracając do nocelgów to my mamy dwie opcje na oku: akademiki i babeczka dysponująca jak doobrze kojarze pokojami do wynajęcia, póki co decyzja nie zapadła bo nie znamy liczby gości i nie wiemy ile noclegów będzie potrzebnych

trzymam kciuki żeby udało Wam się załatwić coś w fajnego w przystępnej cenie
bo swietna jest

noclegi.. no niejwiem jestesmy w kropce poki co zostaje tak ze ostatecznie bierzemy te gorsze za 20 zl od osoby a oni beda tam ostroo sprzatac a jesli uda im sie doprowadzic ten 1 lokal po zalaniu to sie przeniesiemy.. no i tyle... innego wyjscie nie ma bo wszystko jest zajete... mam tylko nadzieje ze ten ubezpieczyciel przyjdzie syzbko i uda im sie posprzatac do naszego slubu..

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
no my też tak chcemy zrobić. A w ogóle to nie pokazywałam Wam jeszcze naszej wkładki do zaproszeń z prośbą o karmę dla zwierzaków. Troszkę... ociupinkę zgapiłam pomysł na grafikę z zaproszeń martuchy bo bardzo mi się podobały, mam nadzieję, że mi wybaczysz
Drukowaliśmy je na papierze fotograficznym 10x15 i w formie takiej fotki dokładaliśmy do każdego zaproszenia.
super nie mam co wybaczac
Stary 2009-07-31, 11:11   #1655
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cześć KOLEŻENKI
Długo mnie tutaj nie było. Najpierw chciałabym SERDECZNIE POGRATULOWAĆ WSZYSTKIM MĘŻATKOM Każdej soboty sprawdzałam, która Was idzie na "odstrzał" i trzymalam kciuki , aby wszystko Wam się udało. Na naszej klasie śliczne foteczki umieszczcie.

Jeśli pamiętacie to ostatnio byłam na etapie dekoracji sali. Ja już mam załatwioną dekorację sali na ślub namęczyłam się trochę, ale było warto. Bardzo dużo materiałów zamawiałam na allegro. Mam nadzieję,że będzie wszystko ok i uda się zrobić to jak sobie wymarzyłam. Jeszcze kilka dodatków i będzie wsio
Jutro idę po butki ślubne. Zamówilam dwa tygodnie temu buciki w sklepie BASMA w Bydgoszczy. Bardzo się cieszę.Jak zrobię fotkę wkleję Wam jaką będę miala biżuterię, bo już na mnie czeka. Wszystko idzie powolutku do przodu Nie mogę się doczekać , a TŻ jest najcudniejszym mężem jakiego mogłam mieć . Cały czas wspieramy się nawzajem

Pozdrawiam Was serdecznie Pm-ki.

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 12:13   #1656
Sysunia_d
Zakorzenienie

Witam Dziewczyny !!!!! Najpierw chce wszystkim goraco podziekować za życzenia i za te kciuki ktore przyniosly poprawe pogody

Od czego by tu zacząć ....

Piątek był dniem gonitwy , bo od samego rana coś sie działo. Najpierw poszłam szukać bielizny , oczywiscie troszke to trwalo bo nie moglam znalesc odpowiednich majteczek no i z tego wszystkiego zapomniałam kupic ponczoch ale naszczescie nie byly mi potrzebne bo buty mnie nie optarły a zimno jakoś tez nie było. Nastepnie pojechałam do mojej specjalistki na zageszczenie rzes cud miód ale siedziałam tam 1 godzine , ale warto było efe http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif kt powalajacy!!!!! Z rana byłam jeszcze do spowiedzi , poszło bardzo sprawnie ksiadz nie prawil kazan , normalnie bylam w szoku . kiedy moj tż sie dowiedzial jak sprawnie poszla spowiedz to na nic nie patrzyl tylko na 18 przyjechal do mojego kosciola by sie rowniez wyspowiadac. Od razu poszlismy do ksiedza by wszystko uzgodnic , ksiadz rewelacyjny i tez nas milo zaskoczyl bo powiedzial co łaska Jedyne co mjnie wkurzylo to organista i koscielny wrrrr.
Pogoda w piatek była słoneczna wiec sie modlilam o taka sama na nastepny dzien. Spac poszlam pozno bo jeszcze wieczorem robilismy rozki na kosciene ławki.

W sobote wstałam i sie załamałam zimnoooo , pada byłam taka zła !!!!!!!!! Stresu nadal ani widu ani słychu , wiec zjadłam sniadanie i wio do fryzjera i na makijaz. Spedziłam tam 3 godz bo ze mna była tez mama i pol rodzinki ktora robila sie rowniez na bostwo. Relaksik kawusia , ciasteczko , rozmowy . Kiedy ja lezałam na ekstra lozu i sie relaksowałam to miedzy czasie moj tz pojechal po kwiaty do Pani Agaty I co dzwoni do mnie bo z tego zamieszania zrobilam mu liste co ma odebrac ale zapomnialam mu powiedziec ze musi zaplacic bo tak sie umowilam z pania Agata . I co i byl klops bo tz nie zabral portfela wiec lekko sie wkurzyl :d naszczescie udalo sie z tego wybrnac i za 1 godz tz przywiozl mi kwiatka do wlosow do mojego fryzjera. Makijaz wyszedl cudnie , fryzurka tez ale najlepszy byl ubaw u fryzjera kiedy wybieralysmy co by tu upiac we wlosy. Mialam do wyboru godzika malusiego , anturium , lub sztuczne tyle ze jedno z antutium w pudeleczku to byla butunierka a my jakos z fryzjerka sie nie wpadlysmy na to i probowalysmu to cos grubego wepchnac we wlosy ale nie dalo sie tego niczym przypiac
i jak to juz w malym stresie stroszke sie unioslysmy hihihi dopiero w domu sie kapnelam ze to chyba musi byc btonierka i mowie do swidkowej ze byloby ekstra jakby sie udalo to wpiac bo tz bylby bez butonierki http://weselneforum.pl/images/smilies/hahaha%20.gif .......Po powrocie do domu byłam taka głodna ze najpierw zjadłam talerz zupy a dopiero potem zajełam sie dalszymi przygotowaniami. Kiedy ja sie działam w domu , szwagierka wraz z moimj tata ubierali kosciół. Następnie około godz 14 przyjechała Pani Iwona i rozpoczeło sie wielkie ubieranie http://weselneforum.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif oczywiscie tu tez były małe wpadki bo dziewczyny ktore mnie ubierały wciskly na mnie suknie twierdzac ze w niej nie ma zamka http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif naszczescie go znalazły po 10 minutach hehe. Kiedy byłam juz ubrana rozpoczeła sie sesja - świene uczucie no i nagle słysze dzwonek do drzwi i grajaca za drzwiami orkiestre i wtedy dopadł mnie stres http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif ogolnie nie wiedziałam co mam robic czy mam stac czy wyjsc po Tz i tak oni graja , ja stoje 15 minut az moja chrzestna wbiegła do pokoju mowiac ze chyba musze wyjsc bo inaczej nie przestana grac http://weselneforum.pl/images/smilies/hahaha%20.gif . Ja sobie mysle ok wiec ide boze jakie tlumy byly na klatce a rece to mi sie tak telepaly ze za chiny nie moglam wpiac butonierki http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif . Udało sie !!! wiec weszlismy do domu no i odbylo sie blogoslawienstwo ( na polu oczyw2iscie lało ) Wiec parasol w dlon i wio - idziemy. Achhh auto zrobilo na mnie cudne wrazenie a Tz wygladal tak slicznie ze nie moglam sie napatrzec na niego.
O 14?:45 bylismy pod kosciolm , goscie weszli do srodka bo na polu nie bylo mowy stac ehhh wiec my do ksiedza spisac papiery no i ksiadz pwoiedzial ze bedzie sie modlil o slonce. Cała masza była piekna , ksiadz tak pieknie mowil ze nie moglam sie nadziwic. mielismy skrzypka ktory pieknie gral równiez poleam Za to organista porazka http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif az ksiadz spogladal krecac glowa hehee .
Oczywscied nadal lalo jak cholerka no i byla burza az ksiadz troszkie przeciagnac msze http://weselneforum.pl/images/smilies/Fiu.gif trwala 1h10 minut Byly zyczenia a potem orszak weselny wraz z 2 motocyklami wyruszyl w strone hotelu i wiecie co sie stalo ?????????? Nagle przestalo padac i w sekundzie wyszlo piekne slonce a niebo stalo sie niebieskie. Wtedy sie ucieszylam bo wiedzialam ze sesja sie odbedzie !!!!

hOTEL PIEKNIE BYL UDEKOROWANY - powiem tak wesele sie udalo jestem bardzo zadowolona !!! Spisał sie Pan Bartek ktoremu bardzo dziekuje goscie bawiloi sie do 5 rano i nie chcieli isc do domu . Wiedziałam ze pan Bartek zrobi kawal dobrej roboty nie sadzilam tyko ze goscie bede tak dlugo siedziec. Szczerze mowiac nie ktore osoby siedzialy do 6 rano pomimo ze juz od godz nie bylo muzyki...

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Ludzie byli bardzooo zadowoleni. Jedzenie bylo pyszne i niczego nie brakowało , pani Marta caly czas wszystko dbała. Pani Iwona dzienie robila zdjecia do 3:00 w nocy choc w sumie miala byc krocej za co takze jej dziekuje. Bylismy na sesji na zamku w niepolomicach - mysle ze zdjecia beda piekne spedzilsimy tam prawie2 godziny. Jedyny minus to taki ze jestem juz w UK i nie wiem kiedy zobacze zdjecia - moze uda sie zrobic tak abysmy choc plyte dostali to wtedy wrzuce tutaj Tak wiec cierpliwowsci.

Narazie wrzuce zwykle zdjecia.

Suknia podobaa sie wszystkim czulam sie w niej jak modelka http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif jeszcze fotografka mi powiedziala ze na nie ktorych zdjeciach wygadam jak ksiezna diana , az milo. Bukiet od Pani Agaty zrobil furore !!! tylko z butonierka byl maly nie wypal

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Ludzie byli bardzooo zadowoleni. Jedzenie bylo pyszne i niczego nie brakowało , pani Marta caly czas wszystko dbała. Pani Iwona dzienie robila zdjecia do 3:00 w nocy choc w sumie miala byc krocej za co takze jej dziekuje. Bylismy na sesji na zamku w niepolomicach - mysle ze zdjecia beda piekne spedzilsimy tam prawie2 godziny. Jedyny minus to taki ze jestem juz w UK i nie wiem kiedy zobacze zdjecia - moze uda sie zrobic tak abysmy choc plyte dostali to wtedy wrzuce tutaj Tak wiec cierpliwowsci.

Suknia podobaa sie wszystkim czulam sie w niej jak modelka http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif jeszcze fotografka mi powiedziala ze na nie ktorych zdjeciach wygadam jak ksiezna diana , az milo. Bukiet od Pani Agaty zrobil furore !!! tylko z butonierka byl maly nie wypal
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_2138.jpg (128,9 KB, 161 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_2137.jpg (75,1 KB, 116 załadowań)

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2009-07-31 o 12:15
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 12:19   #1657
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

Dziewczynki w przyszlym tygodniu jade na sale, i sobie mysle o co jeszcze powinnam zapytac
macie jakies propozycje?:
Sala:
- ustalenie menu!
- dekoracja – ustalić wygląd, ew. zakup dodatkowych dekoracji.
- stolik kawowy + alkoholowy ustalić rozmieszczenie
- woda do picia w pokojach?
- godzina opuszczenia pokoi
- o której godzinie dostarczyć ciasto?
- kiedy dostarczyć owoce i alhohole?
ile kupić owoców?
- szampan? zakupić?
- jak będzie wyglądało przywitanie, w jakim miejscu – chleb, wódka? szampan?
- stolik na tort – tort na stelażu cukierni!
- ustalić pokoje- rozmieszczenie gości – zakwaterowanie w piątek!
- brak prądu - agreghat?
- stolik dla dja, kamerzysty i fotografa - gdzie? cena ? jakie dania?
a co z sniadaniem dla osob ktore zostana na noc ?

Sysunia - ciesze sie ze TEN dzien byl taki wyjatkowy dla Ciebie
widze ze nawet o tej samej godzinie slubowalismy

my wczoraj mielismy sesje
ahh juz nie moge sie doczekac kiedy je zobacze i sie wam pochwale

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 12:22   #1658
kliwia
Zakorzenienie

sysunia super relacja :8 slicznie wygladaliscie
agatka sliczne masz te zdjecia
zabcia o!!

po za tym moja tesciowa wczoraj kupiła serwetę na taki stolik gdzie beda swiece i obrazek do blogoslawienstwa. Jak ta serwete zobaczylam to myslalam ze sie przewroce. Okropna. Taka rynkowa!
Poiwedzialam, ze myslalam ze bedzie tak i taka,ta absolutnie nie moze byc, bo na zdjeciach bedzie wyglądać okropnie, a beda zblizenia stolika itp.

To kazala mi isc i kupic samej ale bez focha

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-07-31 o 12:27
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 12:34   #1659
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zabcia o!!

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-07-31, 12:51   #1660
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim

Riana bardzo podoba mi się to zestawienie kolorów

Groszku mam nadzieję, że sprawnie uda Wam się wszystko dziś pozałatwiać i wieczorkiem znajdzie się czas na relaks przed jutrzejszym dniem trzymam kciuki za jutro i za to żeby wszystko było tak jak sobie to zaplanowaliście.

Ps. ja podobnie jak SollAngelica na spowiedź do takiego księdza mogę gnać na drugi koniec kraju, też się jej obawiam mimo iż mamy tylko jedną

Diamondbabe witaj i opowiadaj co się wydarzyło

motley fajny prezent ślubny

SollAngelica my z netu wybieraliśmy jedynie wzór, ale szczerze to byłam chętna na to by zamówić je w necie na żywo obrączki można zobaczyć w dwóch sklepach

Liliputku mnie jeśli chodzi o zachowanie niektórych księży już nic nie zdziwi...

ania20m "soczyście" masz w pokoju

Magie1983 ślicznie Wam wyszły te kosze, kurde ja może też się zabiore za zrobienie takich

Justyna33333 mam nadzieję, że ja dzień przed swoim ślubem też będę tak spokojna. POwodzenia jutro

Scio ja biorę się za siebie już nie pamiętam od kiedy i jakoś się zabrać nie mogę. Chyba najlepiej by było przestać jeść w moim przypadku

baja_86 Wasza kolej za tydzień owocnego dnia

kliwia jak dla mnie to na tej liście jest wszystko o co powinnaś zapytać, bardzo szczegółowa jest

moniqac koniecznie zrób sobie fotki na przymiarce, mam nadzieję, że aparat grzecznie czeka w torebce
ale na zdjeciach niewygladaja zbyt fajnie sprobuj, bo to nic trudnego
Cytat:
Tak Was tu podczytuję i zazdroszczę, że dzień ślubu jeszcze przed Wami...chciałabym to jeszcze raz powtórzyć, tylko w zwolnionym tempie...póki co oglądam zdjęcia i czekam na film
Agatka, jak Wy do siebie pasujecie normalnie az jestescie podobni do siebie jak brat z siostra
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 13:27   #1661
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Agatka, jak Wy do siebie pasujecie normalnie az jestescie podobni do siebie jak brat z siostra
Hehe...mnóstwo osób nam mówi o tym, ze jesteśmy do siebie podobni - coś w tym jest
Ponoć małżeństwa dobierają się na zasadzie fizycznych podobieństw...chociaż w praktyce wiadomo - różnie to bywa

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-31, 13:42   #1662
monia.ch
Raczkowanie

hej dziewczyny,
Gratuluję wszystkim nowym mężatkom i trzymam kciuki za następne!!! Wszystkiego Naj! dziewczyny, gorące buziaki!!!.
Zapowiada się Wam wyśmienita pogoda.
A wracając do tematu:
po pierwsze, przepraszam, że nie czytam wszystkiego o czym piszecie - nie nadążam.
po drugie, chciałabym się zapytać dziewczyn, które zbierają na ślubie artykuły szkolne lub inne dla dzieciaków z domów dziecka lub przedszkoli. Powiedzcie mi czy u Was przyjmują te prezenty??.
Ostatnio dowiedziałam się od koleżanki, że w moim mieście nie przyjmą takich "prezentów" bo ponoć jest przepis że trzeba od takich rzeczy zapłacić podatek.
Nie orientowałam się w tej sprawie jeszcze, być może któraś z Was ma wiedzę na ten temat.
Pozdrawiam

monia.ch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 14:08   #1663
gold-fish
Zakorzenienie

Sysunia gratuluję, faktycznie coś masz z ksieżnej Di dużo szczęścia i usmiechu na Twarzy przez całe życie - jak na załączonych zdjęciach

Wszystkim jutrzejszym PM wysyłam życzenia

W Dniu Waszego Ślubu
Serdeczne życzenia
abyście dalej szli przez życie
trzymając się za ręce
Zawsze uśmiechnięci
Zawsze razem
Zawsze pewni swych uczuć!

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 14:09   #1664
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Dziewczynki, mnie już dziś nie będzie. Może jutro wpadnę rano

Trzymajcie kciuki!
Moje kochane 1 sierpnióweczki- ja też trzymam za Was!!!
Stary 2009-07-31, 15:10   #1665
anuulaa
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
Anulka widzę, że mamy to samo czytanie
Nam tez ksiądz proponował, żeby czytać.. ale my od razu wymiękliśmy
u nas po czytaniu będzie psalm "błogosławiony kto się boi Pana"
mam to w mp3 w wykonaniu naszego 'zespołu' kościelnego
mają też pieśni ze słowami z Pieśni nad Pieśniami.. (tez mam w mp3)ale akurat go nie wzielismy... mają tyle cudnych pieśni, że ciężo było nam sie zdecydować
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Pomysł jest świetny, jeszcze czytanie na pół, ale ja jak o tym pomyśle to mi się oczy szklą, a co dopiero przeczytać to w Kościele.
Ale pomysł Rossette jest dobry.
Tylko to jest takie specyficzne czytanie i pasuje tylko gdy młodzi czytają, bo to jest coś jakby dialog, albo prędzej monolog kobiety. Można by się umówić, w razie W, ale będziemy ćwiczyć i ćwiczyć

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
aha mam pytanko: kobietki siedza po prawej stronie facetów tak??
U nas nie było takiej zasady, mając winietki trudno tak dopasować, żeby każdy był zadowolony i zachować tą regułę. Ja na to nie parzyłam, sama będę miała męża po prawej stronie.

Sysuniu, świetna szczegółowa relacja, pięknie wyglądaliście oboje!! Gratulacje

Pojechaliśmy dzisiaj do zespołu i fotografa ustalić wszystkie szczegóły. Uff i kolejną rzecz mamy z głowy Muszę jeszcze umówić się na spotkanie z kamerzystą.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 15:36   #1666
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

Wszystkim Jutrzejszym PM życzę dużo usmiechu, mało stresiku i wszystkiego naj naj najlepszego
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 15:59   #1667
princessa0121
Raczkowanie

hej u mnie przygotowania powoli ale doprzodu
mam butki i biżuterię jak tż odda aparat to strzelę fotki wesele już 29.08.2009 więc czasu coraz mniej muszę jeszcze kupić bieliznę i kolczyki bo z mojego kompletu ktoś wcześniej kupił
musze znaleźćć coś podobnego,,
przymiarkę mam 17 sierpnia aż się boję
w niedziele jedziemuy do Częstochowy może akurat odbębnie 1 spowiedź przedślubną
zobaczymy
musze zamówić bukiet ślubny bo już najwyższa pora ale niewiem jaki mam dylemat podobają mi się storczyki ale tylko drobny storczyk będzie akurat dostępny w końcu sierpnia,,,
a wogóle to poszliśmy na kurs tańca i jest bardzo fajnie tańczymy walca angielskiego do piosenki Dany Gover piosenka z shreka śliczna jest po 2 godzinkach mamy już całą horeografię najlepsze są podnoszenia bo tż musi mnie wtedy troszkę ponosić na rączkach)))
mam nadzieje że to jakoś wyjdzie nam na weselu , napewno będzie trema ale jakoś damy radę oby
a wy jak tam dziewczynki ???
princessa0121 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 16:18   #1668
groszek80
Raczkowanie

Heloo dziewczynki to znowu ja!!! Rozpiera mnie dzisiaj energia, ale co najlepsze nie mogę się obyć bez was kochane wizażystki. Jestem taka uhahana po tej spowiedzi że szok!!To już jutro!!! Zakupiłam ten komplet bielizny (w załączeniu fotki). Niedawno wróciliśmy z Tyńca, gdzie mamy swoje miejsce na leżakowanie. Trochę odpoczęliśmy w tzw. międzyczasie!!O 18.45 mamy ostatnią lekcję tańca uffff. Moi rodzice już przyjechali z siostrą (reszta kochanej bandy jutro), ale już poszli z teściami na piwko

[QUOTE=SollAngelica;135179 60]
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć

Anulka widzę, że mamy to samo czytanie
Nam tez ksiądz proponował, żeby czytać.. ale my od razu wymiękliśmy
u nas po czytaniu będzie psalm "błogosławiony kto się boi Pana"
mam to w mp3 w wykonaniu naszego 'zespołu' kościelnego
mają też pieśni ze słowami z Pieśni nad Pieśniami.. (tez mam w mp3)ale akurat go nie wzielismy... mają tyle cudnych pieśni, że ciężo było nam sie zdecydować

jak sie nazywa Twoj zespół? napisz mi na priv bo jestem ciekawa - moze mamy ten sam

wow! daj namiary na księdza to pojadę choćby na drugi koniec Polski, bo tez mam stresa
SollAngelica my byliśmy w Krakowie u Jezuitów na KOpernika, ale pewnie w swoim rejonie też jakiego znajdziesz. Jak tam uklękłam, to aż się spociłam ze strachu, ale wszystko poszło ok
Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny.

Mnie sie podobaja takie łaczenia odważne, na tsraym mieszkaniu sciany mielismy pomalowane na pomaranczowo i jedna sciana byla czerwona a na przeciwległeg scianie biegl przez srodek sciany czerwony pasek. W zyciu bym nie powiedziala, ze to tak ładnie wyglada, gdybym nie zobaczyla. Kawalerka była przez to bardzo przytulna.

Jak ja ci zazdroszcze!! Tez bym chciala schudnac przed slubem. bo przez ostatni rok kiedy to zamieszkalam z Tż-em przytylo mi sie 6 kg i za Chiny Ludowe zrzucic ich nie moge. W dodatku kiedys mialam tendencje, że jak sie stresowalam to chudnelam a teraz mi sie jakos porobilo odwrotnie i tyje To na pewno przez Tż-ta gotowanie, pichci mi taki rzeczy, że zamiast ze stresu tracic apetyt to mi sie zaostrza
Pochwal sie menu

Rozumiem cie doskonale. ja sie boje, że nie bede w stanie wypowiedziec słow przysiegi bo bede płatkac. Starsza siostra Tż-ta tak miala, płakała pół godziny i nie mogła sie uspokoic na tyle, zeby wypowiedziec słowa przysiegi.

Groszek widze, że masz teraz urwanie głowy. rzymam kciuki, żeby sie wszystko udało tak jak sobie wymarzyłas i zaplanowałas.
A jak ja ci zazdroszcze tego ksiedza fajnego. My musimy isc teraz na pierwsza spowiedz i zwlekmay, bo sie boimy że trafimy na jakiegos nadgorliwego ksiedza, ktory nie bedzie chcial dac rozgrzeszenia

A wlasnie dziewczyny, ja sie dowiedzialam, że jak ktos ma tylko ślub cywilny, to nie moze przyjmowac komunii świetej na mszy W szoku jestem. Moi znajomi mieli najpierw cywilny, potem zaplanowali koscielny, i nie dosc, ze nie mogli przyjmowac komuni to jeszcze na 1-wszej spowiedzi nie dostali rozgrzesznia. Dla mnie to jakies nienormalne troche jest.
Będzie dobrze jest to możliwe, bo to wg kościoła jest konkubinat i nie dostaje się rozgrzeszenia, dlatego w takim przypadku obowiązuje tylko jedna spowiedź

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Ja mam to samo Ciągle sobie myślę - a dzisiaj ta ma ślub, ciekawe jak tam ta...

U mnie spokojnie
Tylko właśnie poprosiłam rodziców o połowę pieniędzy dla dj-a. I znów problem... Nie mogą zrozumieć tego podziału. U nas jest tak, że każdy płaci za swoich gości i reszta na pół. I rodzice się buntują, że płacą więcej. Tylko, że od nas jest 50 osóc a od Tż-ta 20 ...

Poza tym nastrój sympatyczny
Tańczyliśmy jeszcze wczoraj na sali walca, nieźle jest nawet, nerwy mniejsze trochę.
Na koncercie Michaela było cudownie
Dziś kwiaciarka przybiera kościół i salę
A wieczorem ubieramy dom i bramę
Justyna my już jutro!! U nas rodzice płacą restaurację, a my resztę. Dla mnie to oczywiste, że za restaurację wg gości, a reszta sprawiedliwie, bo to są koszty takie same, bez względu na liczbę gości. Cieszę się, że jesteś zadowolona z koncertu

Cytat:
Justyna u nas jest tak, że mnie dokładaja rodzice do restauracji, ja pokrywam reszte a moj Tż-et musi robic sam, bo jego rodzice obiecali pomoc a teraz nawet sie nie zapytaja i jeszcze dostał opieprz jak sie spytal o to czy kupiua mu wodke. Stwierdzilismy, ze damy sobie rade jakos sami z pomoca moich rodzicow a tamtych nawet nie zadzwonimy o nic prosic.
U nas tez rodzice płacą restaurację, a resztę MY

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Witam.
Miałam mieć dziś przymiarkę, ale musiałam przełożyć na jutro, bo dziś nie mam z kim iść, w ogóle mam przeczucie, ze sie w kieckę nie zmieszcze, bo mam mi mówi, ze przytyłam

Pomysł jest świetny, jeszcze czytanie na pół, ale ja jak o tym pomyśle to mi się oczy szklą, a co dopiero przeczytać to w Kościele.
Ale pomysł Rossette jest dobry.

Mam nadzieje, ale od dzisiaj biorę się za siebie.

To powodzenia w tym zalatanym dniu
dziękuję

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki... mnie kolejny dzień z rzędu głowa boli ale dobrze że to weekend.

Byłam wczoraj na drugim makijażu próbnym i powiem Wam, że jestem bardzo zadowolona. Pani pracuje na Dior'ze, Kryolan'ie i Sophie Lecomte. Nie wkleje fotek, bo nie lubie siebie na fotkach, ale koleżanka widziała na żywo i powiedziała, że jest OK. Jakby ktoś z moich okolic szukał wizażystki to moge dac namiar na pw na próbę .
Poza tym siedze z telefonem przy pupie bo czekam na tel w sprawie przymiarki.... kurcze, moja suknia już jest, ale to stres!
Zastanawiam sie czy jej sie nic nie stanie przez te 1,5 miesiaca... jak tak będzie sobie w salonie wisiała... czy nie zszarzeje?! Oby nie.

Miłego dnia dziewczynki!
moniqac mnie też napierdziela głowa, ale coś jest nie tak z ciśnieniem, a może to nadmiar wrażeń?? Myślę, że sukience nic się nie stanie. Moja wisi już miesiąc w domu i jest ok

Cytat:
dziewczyny mam pytanie - gdzie zamawiałyście obrączki?
czy któraś z Was zamawiała przez net?
my mamy z red rubin
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sawren.jpg (25,0 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sawren1.jpg (37,5 KB, 41 załadowań)
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 16:28   #1669
princessa0121
Raczkowanie

jutro idziemy z mamą coś wybrać dla nie na ślub oby coś było ciekawego
princessa0121 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-31, 16:30   #1670
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
Zakupiłam ten komplet bielizny (w załączeniu fotki).
MAM TAKI SAM!!!!

ze złych rzeczy, które ostatnio mi się przytrafiają...ukruszyło mi sie pół zęba i boli jak tak dalej pójdzie, to do ślubu pojadę na wyciągu, ze spuchniętą twarzą i bez połowy włosów-ja nie wiem, ktoś na mnie urok rzucił, czy jak...jak jednej osobie moze się w ciągu tygodnia tyle części ciala "zepsuć"

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 16:31   #1671
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
AgatkoL - slicznie wygladalsicie moja blizniaczko od slubnej daty - ja bym tez chciala jeszcze raz, normalnie zazdroszcze dziewczynom co jeszcze przed - mimo tych stresow i nerwow - to bylo super
Bakteryika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 16:32   #1672
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
Heloo dziewczynki to znowu ja!!! Rozpiera mnie dzisiaj energia, ale co najlepsze nie mogę się obyć bez was kochane wizażystki. Jestem taka uhahana po tej spowiedzi że szok!!To już jutro!!! Zakupiłam ten komplet bielizny (w załączeniu fotki). Niedawno wróciliśmy z Tyńca, gdzie mamy swoje miejsce na leżakowanie. Trochę odpoczęliśmy w tzw. międzyczasie!!O 18.45 mamy ostatnią lekcję tańca uffff. Moi rodzice już przyjechali z siostrą (reszta kochanej bandy jutro), ale już poszli z teściami na piwko
mamy taką samą bieliznę tylko ja pasa nie mam bo nie chciałam
Powodzenia jutro Świetnie, że masz taki dobry nastrój

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny !!!!! Najpierw chce wszystkim goraco podziekować za życzenia i za te kciuki ktore przyniosly poprawe pogody

Od czego by tu zacząć ....

Piątek był dniem gonitwy , bo od samego rana coś sie działo. Najpierw poszłam szukać bielizny , oczywiscie troszke to trwalo bo nie moglam znalesc odpowiednich majteczek no i z tego wszystkiego zapomniałam kupic ponczoch ale naszczescie nie byly mi potrzebne bo buty mnie nie optarły a zimno jakoś tez nie było. Nastepnie pojechałam do mojej specjalistki na zageszczenie rzes cud miód ale siedziałam tam 1 godzine , ale warto było efe http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif kt powalajacy!!!!! Z rana byłam jeszcze do spowiedzi , poszło bardzo sprawnie ksiadz nie prawil kazan , normalnie bylam w szoku . kiedy moj tż sie dowiedzial jak sprawnie poszla spowiedz to na nic nie patrzyl tylko na 18 przyjechal do mojego kosciola by sie rowniez wyspowiadac. Od razu poszlismy do ksiedza by wszystko uzgodnic , ksiadz rewelacyjny i tez nas milo zaskoczyl bo powiedzial co łaska Jedyne co mjnie wkurzylo to organista i koscielny wrrrr.
Pogoda w piatek była słoneczna wiec sie modlilam o taka sama na nastepny dzien. Spac poszlam pozno bo jeszcze wieczorem robilismy rozki na kosciene ławki.

W sobote wstałam i sie załamałam zimnoooo , pada byłam taka zła !!!!!!!!! Stresu nadal ani widu ani słychu , wiec zjadłam sniadanie i wio do fryzjera i na makijaz. Spedziłam tam 3 godz bo ze mna była tez mama i pol rodzinki ktora robila sie rowniez na bostwo. Relaksik kawusia , ciasteczko , rozmowy . Kiedy ja lezałam na ekstra lozu i sie relaksowałam to miedzy czasie moj tz pojechal po kwiaty do Pani Agaty I co dzwoni do mnie bo z tego zamieszania zrobilam mu liste co ma odebrac ale zapomnialam mu powiedziec ze musi zaplacic bo tak sie umowilam z pania Agata . I co i byl klops bo tz nie zabral portfela wiec lekko sie wkurzyl :d naszczescie udalo sie z tego wybrnac i za 1 godz tz przywiozl mi kwiatka do wlosow do mojego fryzjera. Makijaz wyszedl cudnie , fryzurka tez ale najlepszy byl ubaw u fryzjera kiedy wybieralysmy co by tu upiac we wlosy. Mialam do wyboru godzika malusiego , anturium , lub sztuczne tyle ze jedno z antutium w pudeleczku to byla butunierka a my jakos z fryzjerka sie nie wpadlysmy na to i probowalysmu to cos grubego wepchnac we wlosy ale nie dalo sie tego niczym przypiac
i jak to juz w malym stresie stroszke sie unioslysmy hihihi dopiero w domu sie kapnelam ze to chyba musi byc btonierka i mowie do swidkowej ze byloby ekstra jakby sie udalo to wpiac bo tz bylby bez butonierki http://weselneforum.pl/images/smilies/hahaha%20.gif .......Po powrocie do domu byłam taka głodna ze najpierw zjadłam talerz zupy a dopiero potem zajełam sie dalszymi przygotowaniami. Kiedy ja sie działam w domu , szwagierka wraz z moimj tata ubierali kosciół. Następnie około godz 14 przyjechała Pani Iwona i rozpoczeło sie wielkie ubieranie http://weselneforum.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif oczywiscie tu tez były małe wpadki bo dziewczyny ktore mnie ubierały wciskly na mnie suknie twierdzac ze w niej nie ma zamka http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif naszczescie go znalazły po 10 minutach hehe. Kiedy byłam juz ubrana rozpoczeła sie sesja - świene uczucie no i nagle słysze dzwonek do drzwi i grajaca za drzwiami orkiestre i wtedy dopadł mnie stres http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif ogolnie nie wiedziałam co mam robic czy mam stac czy wyjsc po Tz i tak oni graja , ja stoje 15 minut az moja chrzestna wbiegła do pokoju mowiac ze chyba musze wyjsc bo inaczej nie przestana grac http://weselneforum.pl/images/smilies/hahaha%20.gif . Ja sobie mysle ok wiec ide boze jakie tlumy byly na klatce a rece to mi sie tak telepaly ze za chiny nie moglam wpiac butonierki http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif . Udało sie !!! wiec weszlismy do domu no i odbylo sie blogoslawienstwo ( na polu oczyw2iscie lało ) Wiec parasol w dlon i wio - idziemy. Achhh auto zrobilo na mnie cudne wrazenie a Tz wygladal tak slicznie ze nie moglam sie napatrzec na niego.
O 14?:45 bylismy pod kosciolm , goscie weszli do srodka bo na polu nie bylo mowy stac ehhh wiec my do ksiedza spisac papiery no i ksiadz pwoiedzial ze bedzie sie modlil o slonce. Cała masza była piekna , ksiadz tak pieknie mowil ze nie moglam sie nadziwic. mielismy skrzypka ktory pieknie gral równiez poleam Za to organista porazka http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif az ksiadz spogladal krecac glowa hehee .
Oczywscied nadal lalo jak cholerka no i byla burza az ksiadz troszkie przeciagnac msze http://weselneforum.pl/images/smilies/Fiu.gif trwala 1h10 minut Byly zyczenia a potem orszak weselny wraz z 2 motocyklami wyruszyl w strone hotelu i wiecie co sie stalo ?????????? Nagle przestalo padac i w sekundzie wyszlo piekne slonce a niebo stalo sie niebieskie. Wtedy sie ucieszylam bo wiedzialam ze sesja sie odbedzie !!!!

hOTEL PIEKNIE BYL UDEKOROWANY - powiem tak wesele sie udalo jestem bardzo zadowolona !!! Spisał sie Pan Bartek ktoremu bardzo dziekuje goscie bawiloi sie do 5 rano i nie chcieli isc do domu . Wiedziałam ze pan Bartek zrobi kawal dobrej roboty nie sadzilam tyko ze goscie bede tak dlugo siedziec. Szczerze mowiac nie ktore osoby siedzialy do 6 rano pomimo ze juz od godz nie bylo muzyki...

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

świetna relacja, gratuluje Wam raz jeszcze
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 16:40   #1673
groszek80
Raczkowanie

AgatlaL cudne te Wasze fotki, aż się nie mogę napatrzeć

Emilia211 trzymaj trzymaj kciuki. Gratuluję dobrego wyboru i życzę owocnych przygotowań

Sysunia_d gratulacje i wszystkiego dobrego rzeczywiście bardzo ładny ten bukiet. Relacja na 6!!!

kliwia ale obciach z tą serwetką

monia.ch dziękuję odnośnie darowizny o której piszesz, jeżeli nie przekracza ona kwoty wolnej dla trzeciej grupy podatkowej (między instytucją, która będzie obdarowana a Wami nie ma pokrewieństwa stąd ta 3 grupa) która wynosi 4.902 zł od jednej osoby, to wówczas taka darowizna jest wolna od podatku. Jeżeli darujesz razem z TŻ to już są dwie kwoty wolne,tak stanowi art. 9 ust. 1 pkt 3 ustawy o podatku od spadków i darowizn. a myślisz, że zbierzecie za większą kwotę??

gold-fish, MagdaZb,aniaaa84 dziękuję

princessa0121 powodzenia w przygotowaniach
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-31, 16:48   #1674
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
mamy taką samą bieliznę tylko ja pasa nie mam bo nie chciałam
tez masz taka bieliznę? hehe no to jest nas już 3 ja pas dostałam gratissss to wzięlam ale dokupiłam sobie do niego pończochy smonośne, bo kosztowały 18 zł za parę, a pani mi pokazała jak sprytnie można zapiąć je na pasie. Bo te do pasa, kosztowały 65zł za parę

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 17:02   #1675
zaaaabcia
Zakorzenienie

dziewczyny ladne to wasze kompleciki bielizny do slubu
ale mam pytanko wy je bedziecie zakladac do slubu czy dopiero na noc poslubna? bo uwierzcie mi ze do rana to bedziecie tak przepocone ze bedziecie sie tylko modlily zeby jak najszybciej wziasc prysznic wiec TZeciki i tak was w niej nie zobacza

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2009-07-31 o 17:03
Stary 2009-07-31, 17:07   #1676
martucha84
Zakorzenienie

zobaczcie jaki bukiet dostalam od mojej pszczolki z przedszkola (jednego z dzieci) moja grupa to wlasnie byla pszczolki ale ten bukiet mnie powalil...

od dzis urlop...
byl pan od kamery zgralismy caly scenariusz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (79,7 KB, 91 załadowań)
Stary 2009-07-31, 18:26   #1677
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ja ci zazdroszcze!! Tez bym chciala schudnac przed slubem. bo przez ostatni rok kiedy to zamieszkalam z Tż-em przytylo mi sie 6 kg i za Chiny Ludowe zrzucic ich nie moge. W dodatku kiedys mialam tendencje, że jak sie stresowalam to chudnelam a teraz mi sie jakos porobilo odwrotnie i tyje To na pewno przez Tż-ta gotowanie, pichci mi taki rzeczy, że zamiast ze stresu tracic apetyt to mi sie zaostrza
Pochwal sie menu
.
Kochana a Ja właśnie załamana jestem że chudnę, jak przytyłam 5 kg w Danii to taka zadowolona byłam,że mam pączki potem one mi troche przeszkadzał a teraz ich w ogóle nie ma.
O kurczę Menu dostaliśmy propozycję menu wcześniej, ale okazało się że są nowości i Restauracja je proponuje.
Jak je skomponuje całe to napiszę, bo tak trochę nie pamiętam

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
my tez sami robilismy kosze i bukiety kwiatow dla mam tez zrobilam sama a o to efekt (chociaz na zdjeciach to jakos srednio wyszlo, poza tym moja mama trzyma odwrotnie-widzicie tyl kosza):

I super kosze, dla mnie to najlepsze wyjście rodzice i pojedzą i będą mieli kosze na potem, a tak kwiaty padną i nic z nich nie będzie

Cytat:
dziewczyny mam pytanie - gdzie zamawiałyście obrączki?
czy któraś z Was zamawiała przez net?

Ja zamawiałam przez allegro.
Jubiler w Sosnowcu i chyba ten sam co Strobiluska w Nim kupowała,.

~~*~~

Agatko
BOSKO!
Poważnie jak brat z siostrą.

~~*~~

DZIEWCZYNY proszę WAS pomóżcie mi w wyborze BAZY pod podkład?!
Dzisiaj widziałam ją jako fluid a ostatnio kuzynka zrobiła mi bazą i wyglądał jak krem?!
I nie mam pojęcia czy kupić taki fluid-bazowy i na to tylko pudkład np. w kulkach czy jeszcze jakiś coś, nie znam się na tym kompletnie.
Myślałam że baza jest przezroczysta a tu ma kolor?!
Co mam robic

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 18:28   #1678
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 21:24   #1679
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

martucha piekniutki ten bukiecik

strobi ty mi zdradz ten sposob bo ja tez mam pas i kupiłam dwie pary samonosnych i potem kurna zaczełam sie zastanwiac jak to kurna zapiąć!!! przeciez to nie do tego kupiłam ale...

zaneta mnei dziewczyna smarowała bazą - kremem ale nei wiem jakiej firmy cos tam z minerałami mowiła

kobity jak to napisac zeby goscie wpisywali sie kazdy na oddzielnej ale prawej stronei księgo bo po lewej chcemy potem wkleic zdjecia z tymi gośćmi

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 21:40   #1680
liliputek
Raczkowanie

Wszystkiego naj naj dla jutrzejszych PM-ek. ZyczeWAm, żebyscie wszytskie mialy piekna pogode, a usmiech nie schodzil z Waszych twarzy. Życze rowniez duzo milosci i zgodnosci w małzenstwie. Trzymam za Was kciuki
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości