Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-31, 21:45   #1681
aniaaa84
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Dla wszystkich jutrzejszych PM, które powiedzą TAK:

Teraz nie będziecie odczuwać deszczu,
bo każde z Was będzie schronieniem dla drugiego.
Nie będziecie odczuwać chłodu,
bo każde z Was będzie dla drugiego ciepłem.
Nie będzie już samotności,
bo każde z Was będzie dla drugiego towarzyszem.
Teraz jesteście dwoma ciałami,
ale przed Wami jest tylko jedno życie.
Obyście wspólnie żyli w miłości i radości
Stary 2009-07-31, 22:01   #1682
motley
Zadomowienie

Sysunia cudna relacja, pięknie wyglądaliście

Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość
po drugie, chciałabym się zapytać dziewczyn, które zbierają na ślubie artykuły szkolne lub inne dla dzieciaków z domów dziecka lub przedszkoli. Powiedzcie mi czy u Was przyjmują te prezenty??.
Ostatnio dowiedziałam się od koleżanki, że w moim mieście nie przyjmą takich "prezentów" bo ponoć jest przepis że trzeba od takich rzeczy zapłacić podatek.
Nie orientowałam się w tej sprawie jeszcze, być może któraś z Was ma wiedzę na ten temat.
Pozdrawiam
Ja zbieram karmę dla zwierząt i po prostu zadzwoniłam do fundacji, której chcę ją oddać i zapytałam czego najbardziej potrzebują i czy w ogóle mogę dla nich to zbierać. Zadzwoń do domu dziecka, któremu chcesz oddać te przybory i zapytaj czy ich chcą. Tak będzie najprościej i nie przeżyjesz rozczarowania jak pojedziesz do nich z tymi rzeczami a oni nie będą chcieli ich zabrać.

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
ze złych rzeczy, które ostatnio mi się przytrafiają...ukruszyło mi sie pół zęba i boli jak tak dalej pójdzie, to do ślubu pojadę na wyciągu, ze spuchniętą twarzą i bez połowy włosów-ja nie wiem, ktoś na mnie urok rzucił, czy jak...jak jednej osobie moze się w ciągu tygodnia tyle części ciala "zepsuć"
oj bidulko faktycznie musisz przestać się już psuć Takiego ukruszonego ząbka można odbudować

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
zobaczcie jaki bukiet dostalam od mojej pszczolki z przedszkola (jednego z dzieci) moja grupa to wlasnie byla pszczolki ale ten bukiet mnie powalil...
absolutnie przefantastyczny

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

kobity jak to napisac zeby goscie wpisywali sie kazdy na oddzielnej ale prawej stronei księgo bo po lewej chcemy potem wkleic zdjecia z tymi gośćmi

hmmm może po protu przyklej karteczki, które będziesz mogła odkleić z napisem np. "miejsce na wpisy gości" (czy jakoś tak) na właściwych stronach, albo napisz ołówkiem to będziesz mogła potem wygumkować albo przyklej ozdobne napisy o tej treści, które już zostaną... chyba nie powinny za bardzo przeszkadzać. Chociaż i tak pewnie nie wszyscy się dostosują

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 23:25   #1683
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dziękuje dziewczyny Po tak udanym ślubie az sie chce szczegolowego opisu. Ach zal mi ze juz jest po .......

Wszystkiego naj... dla jutrzejszych PM!

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-01, 06:24   #1684
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Dzień dobry
Donoszę, że wszystko spokojnie: Jestem po kawce i śaniadaniu, czekam na fryzjerkę. Jest piękna pogoda:
Stary 2009-08-01, 06:29   #1685
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam

sliczna pogoda

z emocji spać nie moglam. jestem mega niewyspana. wczoraj sie zagadałam z rodzicami, patrze, a to juz po 24 wiec polecialam spac. non stop sie w nocy budziłam. a od 5 juz nie spie

fryzjerke mam dopiero na 9.30 więc padłam do was

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-01, 08:31   #1686
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

kochane to wszystkiego naj naj w dzisiejszym dniu i mam nadzieje , ze bedzie tak jak to sobie wymarzyłyscie

ja zmykam z mezusiem sie poopalac w koncu słonecznym weekend

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-01, 08:40   #1687
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam

sliczna pogoda

z emocji spać nie moglam. jestem mega niewyspana. wczoraj sie zagadałam z rodzicami, patrze, a to juz po 24 wiec polecialam spac. non stop sie w nocy budziłam. a od 5 juz nie spie

Cytat:
witam

sliczna pogoda

Szalone
Pogoda Wam raczej dopisała co?!
U mnie słoneczko świeci fajnie.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-01, 08:59   #1688
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
tez masz taka bieliznę? hehe no to jest nas już 3 ja pas dostałam gratissss to wzięlam ale dokupiłam sobie do niego pończochy smonośne, bo kosztowały 18 zł za parę, a pani mi pokazała jak sprytnie można zapiąć je na pasie. Bo te do pasa, kosztowały 65zł za parę
ano mam To była jedna z dwóch jakie maiłam do wyboru, przeszłam kilka sklepów z bielizna i w żadnym nie mieli takiej w kolorze ecru z silikonowymi paskami, jeśli już mieli to czarne albo białe. Ale super trzyma ten biustonosz, co nie?

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
dziewczyny ladne to wasze kompleciki bielizny do slubu
ale mam pytanko wy je bedziecie zakladac do slubu czy dopiero na noc poslubna? bo uwierzcie mi ze do rana to bedziecie tak przepocone ze bedziecie sie tylko modlily zeby jak najszybciej wziasc prysznic wiec TZeciki i tak was w niej nie zobacza
do ślubu, noc poślubna będzie z inną bielizną

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
kobity jak to napisac zeby goscie wpisywali sie kazdy na oddzielnej ale prawej stronei księgo bo po lewej chcemy potem wkleic zdjecia z tymi gośćmi
przypnij karteczke samoprzypelna w miejscu gdzie mają się wpisać, myślę, że się dostosują

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Donoszę, że wszystko spokojnie: Jestem po kawce i śaniadaniu, czekam na fryzjerkę. Jest piękna pogoda:
Cytat:
witam

sliczna pogoda

ech kobiety na wizażu znów siedzą, to uzależnienie
Powodzenia
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-01, 09:01   #1689
stokrotka24
Zakorzenienie

wszystkiego co najlepsze dzisiejsym PM, cudnego dnia kochane

Musze nadrobić zaległości, bo ostatnio krucho u mnie z czasem. Tata znów w szpitalu i raczej na pewno nie bedzie na ślubie, zresztą juz nie jest za bardzo świadomy... Mimo to nie załamuje się, staram się z nim być w te dni co mu zostały i cieszyć się każdą chwilą.

Jeszcze tylko 2 tygodnie a tu tyle spraw do załatwienia. Nawet jeszcze alkoholu nie mamy Pewnie w ostatni tydzień bedziemy biegać jak z pęcherzem

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-01, 09:05   #1690
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Dziękuje dziewczyny Po tak udanym ślubie az sie chce szczegolowego opisu. Ach zal mi ze juz jest po .......

Wszystkiego naj... dla jutrzejszych PM!
Sysuniu_d świetna relacja wszystkiego najlepeszego a z pogodą i słonkiem to masz rację, ja siedząc na próbnej doszłąm do wniosku, że wyrzucę kasę w błoto, lało jak z cebra a poza tym wilgotne powietrze więc fryzura krótko by się utrzymała. Jak doszło już do płacenia, byłam w szoku w ciągu sekundu dosłownie chmury się rozpierzchły i wyszło słonko czary mary

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Cytat:
witam

sliczna pogoda

POwodzenia dziś dzwieczyny będzie pięknie...czekamy na relacje mają być mega długie i z dużą ilością zdjęć bo zdjęcią ślubne to jest to co wizażanki kochają najbardziej

Stokrotko24 to smutne co piszesz o Tacie ale trzeba mieć nadzieję i wierzyć, może jeszcze będzie dobrze i tego Ci z całego serducha życzę

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2009-08-01 o 09:17
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-01, 09:20   #1691
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Tak Was tu podczytuję i zazdroszczę, że dzień ślubu jeszcze przed Wami...chciałabym to jeszcze raz powtórzyć, tylko w zwolnionym tempie...póki co oglądam zdjęcia i czekam na film
To taka mała próbka zdjęć jakie otrzymaliśmy od naszej zaprzyjaźnionej fotograf
śliczne te wasze zdjęcia, właśnie takie czarno-białe mi się strasznie podobają, super pamiątkę będziecie mieli

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny !!!!! Najpierw chce wszystkim goraco podziekować za życzenia i za te kciuki ktore przyniosly poprawe pogody

Od czego by tu zacząć ....

Piątek był dniem gonitwy , bo od samego rana coś sie działo. Najpierw poszłam szukać bielizny , oczywiscie troszke to trwalo bo nie moglam znalesc odpowiednich majteczek no i z tego wszystkiego zapomniałam kupic ponczoch ale naszczescie nie byly mi potrzebne bo buty mnie nie optarły a zimno jakoś tez nie było. Nastepnie pojechałam do mojej specjalistki na zageszczenie rzes cud miód ale siedziałam tam 1 godzine , ale warto było efe http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif kt powalajacy!!!!! Z rana byłam jeszcze do spowiedzi , poszło bardzo sprawnie ksiadz nie prawil kazan , normalnie bylam w szoku . kiedy moj tż sie dowiedzial jak sprawnie poszla spowiedz to na nic nie patrzyl tylko na 18 przyjechal do mojego kosciola by sie rowniez wyspowiadac. Od razu poszlismy do ksiedza by wszystko uzgodnic , ksiadz rewelacyjny i tez nas milo zaskoczyl bo powiedzial co łaska Jedyne co mjnie wkurzylo to organista i koscielny wrrrr.
Pogoda w piatek była słoneczna wiec sie modlilam o taka sama na nastepny dzien. Spac poszlam pozno bo jeszcze wieczorem robilismy rozki na kosciene ławki.

W sobote wstałam i sie załamałam zimnoooo , pada byłam taka zła !!!!!!!!! Stresu nadal ani widu ani słychu , wiec zjadłam sniadanie i wio do fryzjera i na makijaz. Spedziłam tam 3 godz bo ze mna była tez mama i pol rodzinki ktora robila sie rowniez na bostwo. Relaksik kawusia , ciasteczko , rozmowy . Kiedy ja lezałam na ekstra lozu i sie relaksowałam to miedzy czasie moj tz pojechal po kwiaty do Pani Agaty I co dzwoni do mnie bo z tego zamieszania zrobilam mu liste co ma odebrac ale zapomnialam mu powiedziec ze musi zaplacic bo tak sie umowilam z pania Agata . I co i byl klops bo tz nie zabral portfela wiec lekko sie wkurzyl :d naszczescie udalo sie z tego wybrnac i za 1 godz tz przywiozl mi kwiatka do wlosow do mojego fryzjera. Makijaz wyszedl cudnie , fryzurka tez ale najlepszy byl ubaw u fryzjera kiedy wybieralysmy co by tu upiac we wlosy. Mialam do wyboru godzika malusiego , anturium , lub sztuczne tyle ze jedno z antutium w pudeleczku to byla butunierka a my jakos z fryzjerka sie nie wpadlysmy na to i probowalysmu to cos grubego wepchnac we wlosy ale nie dalo sie tego niczym przypiac
i jak to juz w malym stresie stroszke sie unioslysmy hihihi dopiero w domu sie kapnelam ze to chyba musi byc btonierka i mowie do swidkowej ze byloby ekstra jakby sie udalo to wpiac bo tz bylby bez butonierki http://weselneforum.pl/images/smilies/hahaha%20.gif .......Po powrocie do domu byłam taka głodna ze najpierw zjadłam talerz zupy a dopiero potem zajełam sie dalszymi przygotowaniami. Kiedy ja sie działam w domu , szwagierka wraz z moimj tata ubierali kosciół. Następnie około godz 14 przyjechała Pani Iwona i rozpoczeło sie wielkie ubieranie http://weselneforum.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif oczywiscie tu tez były małe wpadki bo dziewczyny ktore mnie ubierały wciskly na mnie suknie twierdzac ze w niej nie ma zamka http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif naszczescie go znalazły po 10 minutach hehe. Kiedy byłam juz ubrana rozpoczeła sie sesja - świene uczucie no i nagle słysze dzwonek do drzwi i grajaca za drzwiami orkiestre i wtedy dopadł mnie stres http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif ogolnie nie wiedziałam co mam robic czy mam stac czy wyjsc po Tz i tak oni graja , ja stoje 15 minut az moja chrzestna wbiegła do pokoju mowiac ze chyba musze wyjsc bo inaczej nie przestana grac http://weselneforum.pl/images/smilies/hahaha%20.gif . Ja sobie mysle ok wiec ide boze jakie tlumy byly na klatce a rece to mi sie tak telepaly ze za chiny nie moglam wpiac butonierki http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif . Udało sie !!! wiec weszlismy do domu no i odbylo sie blogoslawienstwo ( na polu oczyw2iscie lało ) Wiec parasol w dlon i wio - idziemy. Achhh auto zrobilo na mnie cudne wrazenie a Tz wygladal tak slicznie ze nie moglam sie napatrzec na niego.
O 14?:45 bylismy pod kosciolm , goscie weszli do srodka bo na polu nie bylo mowy stac ehhh wiec my do ksiedza spisac papiery no i ksiadz pwoiedzial ze bedzie sie modlil o slonce. Cała masza była piekna , ksiadz tak pieknie mowil ze nie moglam sie nadziwic. mielismy skrzypka ktory pieknie gral równiez poleam Za to organista porazka http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif az ksiadz spogladal krecac glowa hehee .
Oczywscied nadal lalo jak cholerka no i byla burza az ksiadz troszkie przeciagnac msze http://weselneforum.pl/images/smilies/Fiu.gif trwala 1h10 minut Byly zyczenia a potem orszak weselny wraz z 2 motocyklami wyruszyl w strone hotelu i wiecie co sie stalo ?????????? Nagle przestalo padac i w sekundzie wyszlo piekne slonce a niebo stalo sie niebieskie. Wtedy sie ucieszylam bo wiedzialam ze sesja sie odbedzie !!!!

hOTEL PIEKNIE BYL UDEKOROWANY - powiem tak wesele sie udalo jestem bardzo zadowolona !!! Spisał sie Pan Bartek ktoremu bardzo dziekuje goscie bawiloi sie do 5 rano i nie chcieli isc do domu . Wiedziałam ze pan Bartek zrobi kawal dobrej roboty nie sadzilam tyko ze goscie bede tak dlugo siedziec. Szczerze mowiac nie ktore osoby siedzialy do 6 rano pomimo ze juz od godz nie bylo muzyki...

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Ludzie byli bardzooo zadowoleni. Jedzenie bylo pyszne i niczego nie brakowało , pani Marta caly czas wszystko dbała. Pani Iwona dzienie robila zdjecia do 3:00 w nocy choc w sumie miala byc krocej za co takze jej dziekuje. Bylismy na sesji na zamku w niepolomicach - mysle ze zdjecia beda piekne spedzilsimy tam prawie2 godziny. Jedyny minus to taki ze jestem juz w UK i nie wiem kiedy zobacze zdjecia - moze uda sie zrobic tak abysmy choc plyte dostali to wtedy wrzuce tutaj Tak wiec cierpliwowsci.

Narazie wrzuce zwykle zdjecia.

Suknia podobaa sie wszystkim czulam sie w niej jak modelka http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif jeszcze fotografka mi powiedziala ze na nie ktorych zdjeciach wygadam jak ksiezna diana , az milo. Bukiet od Pani Agaty zrobil furore !!! tylko z butonierka byl maly nie wypal

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Ludzie byli bardzooo zadowoleni. Jedzenie bylo pyszne i niczego nie brakowało , pani Marta caly czas wszystko dbała. Pani Iwona dzienie robila zdjecia do 3:00 w nocy choc w sumie miala byc krocej za co takze jej dziekuje. Bylismy na sesji na zamku w niepolomicach - mysle ze zdjecia beda piekne spedzilsimy tam prawie2 godziny. Jedyny minus to taki ze jestem juz w UK i nie wiem kiedy zobacze zdjecia - moze uda sie zrobic tak abysmy choc plyte dostali to wtedy wrzuce tutaj Tak wiec cierpliwowsci.

Narazie wrzuce zwykle zdjecia.

Suknia podobaa sie wszystkim czulam sie w niej jak modelka http://weselneforum.pl/images/smilie...cheesygrin.gif jeszcze fotografka mi powiedziala ze na nie ktorych zdjeciach wygadam jak ksiezna diana , az milo. Bukiet od Pani Agaty zrobil furore !!! tylko z butonierka byl maly nie wypal
super relacja, cieszę sie, że się wszystko udało, wyglądaliście ślicznie, bardzo pasowała Ci suknia, tak smukło wyglądałaś jak prawdziwa syrenka

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
dziewczyny ladne to wasze kompleciki bielizny do slubu
ale mam pytanko wy je bedziecie zakladac do slubu czy dopiero na noc poslubna? bo uwierzcie mi ze do rana to bedziecie tak przepocone ze bedziecie sie tylko modlily zeby jak najszybciej wziasc prysznic wiec TZeciki i tak was w niej nie zobacza
Ja zakładam do ślubu, na nos poślubną planuję coś bardziej odkrytego, o ile nie padniemy po przyjęciu. Jak nie to odbijemy sobie to w podróży poślubnej

Łukaszek
Stary 2009-08-01, 09:36   #1692
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-01, 09:48   #1693
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
MAM TAKI SAM!!!!

ze złych rzeczy, które ostatnio mi się przytrafiają...ukruszyło mi sie pół zęba i boli jak tak dalej pójdzie, to do ślubu pojadę na wyciągu, ze spuchniętą twarzą i bez połowy włosów-ja nie wiem, ktoś na mnie urok rzucił, czy jak...jak jednej osobie moze się w ciągu tygodnia tyle części ciala "zepsuć"
bardzo mi przykro z powodu twoich problemów. Pewnie się zastanawiałas dlaczego właśnie tobie to musiało się przytrafić przed samym ślubem, że inni tylko się ciesza przed slubem a u Ciebie tylko problemy. Ja tak właśnie miałam jak zachorował tato, płakałam z tej niesprawiedliwości, że coś złego musiało się właśnie mi przydażyć przed wydażeniem z którego powinnam się cieszyć. Oprucz tego spiętrzyło się kilka innych spraw i też byłam bliska załamania i zastanawiałam się jak ty, czy ktoś na mnie nie rzucił uroku. Byłam bliska załamania, ale teraz inaczej do tego podchodzę, wiem, że u mnie na ślubie nie będzie idealnie, ale mam zamiar się cieszyć z tego co jest, z bliskich którzy będą ze mną, z tego że tato ciągle jest z nami. Więc ty też nabież wiecej optymizmu, ważne, że się kochacie, on kocha Cie taką jaka jesteś. Głowa do góry

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Baw się dobrze

W czwartek jade po moją suknię mam nadzieję, że się dopnę, bo ostatnio troszkumi się przybrało na wadzę

Łukaszek
Stary 2009-08-01, 09:49   #1694
martucha84
Zakorzenienie

dziewczynki ja tylko na sekunde nadrobie pozniej... chce wam tylko powiedziec ze jade z pewna misja trzymajcie za mnie kciuki.. po powrocie wam wszytko opowiem:
kliwia ty wiesz!!
Stary 2009-08-01, 09:53   #1695
kaska87
Zakorzenienie

dziewczyny dzisiaj ślubujące-WSZYSTKIEGO NAJ!

Martuś trzymam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-01, 09:55   #1696
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dziewczynki ja tylko na sekunde nadrobie pozniej... chce wam tylko powiedziec ze jade z pewna misja trzymajcie za mnie kciuki.. po powrocie wam wszytko opowiem:
kliwia ty wiesz!!
To ja też trzymam
Stary 2009-08-01, 10:22   #1697
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
wszystkiego co najlepsze dzisiejsym PM, cudnego dnia kochane

Musze nadrobić zaległości, bo ostatnio krucho u mnie z czasem. Tata znów w szpitalu i raczej na pewno nie bedzie na ślubie, zresztą juz nie jest za bardzo świadomy... Mimo to nie załamuje się, staram się z nim być w te dni co mu zostały i cieszyć się każdą chwilą.

Jeszcze tylko 2 tygodnie a tu tyle spraw do załatwienia. Nawet jeszcze alkoholu nie mamy Pewnie w ostatni tydzień bedziemy biegać jak z pęcherzem

Ojjj.Smutne, ale dobrze że się nie załamujesz.
Twój tato pewnie by tego nie chciał, abyś w dniu ślubu była smutna.
Masz sporo do nadrobienia co?
Ja mam ślub 2 dni po Tobie Ty już będziesz cała ochłonięta tą sprawą a Ja dopiero zestresowana..

Stary 2009-08-01, 10:36   #1698
anuulaa
Wtajemniczenie

Hej,
weekend spędzam u TŻ, chata wolna

Martusiu, trzymam kciuki i jestem ciekawa co to za misja....

Dziewczynki dzisiaj ślubujące, trzymam mocno kciuki, żeby wszystko się udało, tak jak planowałyście, słonecznej pogody, udanego wesela i zero wpadek!!!
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-01, 10:38   #1699
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Ojjj.Smutne, ale dobrze że się nie załamujesz.
Twój tato pewnie by tego nie chciał, abyś w dniu ślubu była smutna.
Masz sporo do nadrobienia co?
Ja mam ślub 2 dni po Tobie Ty już będziesz cała ochłonięta tą sprawą a Ja dopiero zestresowana..
a no mam sporo do poczytania, czasmi wpadam tak na chwilkę, ale przeważnie czytam tylko 2 strony i uciekam. ale dzisiaj korzystam z okazji, że jestem w pracy
Już wszystko macie załatwione?

martucha84 ja też trzymam kciuki

Łukaszek
Stary 2009-08-01, 10:43   #1700
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
a no mam sporo do poczytania, czasmi wpadam tak na chwilkę, ale przeważnie czytam tylko 2 strony i uciekam. ale dzisiaj korzystam z okazji, że jestem w pracy
Już wszystko macie załatwione?

martucha84 ja też trzymam kciuki

Raczej tak, teraz tylko zapłacić rzeczy po weselu i wszystko już jest.
Alkohol mamy aa widzisz wina musimy dokupić, bo boimy się że zabraknie.
Kiedyś też nie wchodziłam na wizaż i musiałam nadrabiać w sumie nie musiałam,ale chciałam i po przeczytaniu 5 stron oczy same chciały mi wyjść szczypały mnie.
Teraz jestem chyba na bieżąco choć pewnie za jakiś czas znowu się zgubię.
Mamy remont jeszcze przed weselem,bo chcemy mieć już wszystko urządzone, bo potem nie dopiero by się wszystko zaczęło w środku września.
Musze Menu napisać, bo któraś z dziewczyn mnie prosiła.

Stary 2009-08-01, 10:50   #1701
groszek80
Raczkowanie

Hej dziewczynki ja na chwilę!!! Nie mogłam się opanować aby tu nie zajrzeć. U nas mega zamieszkanie, zjeżdża się rodzinka, na 13 idę do fryzjera i na makijaż. Wczoraj poszliśmy spać o 1 w nocy, przypomniało nam się że zapomnieliśmy wydrukować jednej wizytówki na stół Wczoraj teściowie opijali nasze dzisiejsze wesele, ale nawet trzymają pion. Do 18 dadzą radę!!! Pogoda piękna, jak na zamówienie, Trzymajcie kciuki!! I jeszcze raz strasznie dziękuję WAM że mogłam Was poznać . Buziaki dla was
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-01, 10:54   #1702
zanetaa88
Zakorzenienie

OBIAD:

I Danie

- Rosół

II Danie

-rolada tradycyjna
-udko z kaczki
-kula paryska
-karczek piczony
-kotlet schabowy
-kotlet staropolski

-kluski śląskie i ziemniaki
-sos pieczeniowy

-surówka z białej kapusty
-surówka z czerwonej kapusty
-czerowne buraczki
-marchewka z ananasem

DESER

-ciastka tortowe
-ciastka kruchę (będą cały czas na stole)
-kawa jacobs kronung
-kawa mrożona albo lody malba
-kopa
-owoce (też będą stały cały czas na stole)

ZIMNA PŁYTA

-wędliny 6-7 rodzaji
-ser, pomidor, ogórek
-tortelini
-galaretka z kurczaka
-sałatka z brokułów
-tatar
-sałatka z porów

I KOLACJA

-kotlet devolai
-kotlet w cieście naleśnikowym
-pierś z pieczarkami
-surówka z kapusty pekińskiej
-grecka sałatka
-frytki i dufinki

II KOLACJA

-czerwony barszcz z krokietem

Pewnie czegoś i tak zapomniałam,ale nie jestem w stanie wszystkiego zapamiętać Napoje cały czas będą stały na stole jak i ciastka kruche z owocami.
Tort nie wiem kiedy będzie ale chyba po deserze.

~~*~~

Groszek mało stresu życzę
Uważajcie na siebie

Edytowane przez zanetaa88
Czas edycji: 2009-08-01 o 10:55
Stary 2009-08-01, 10:58   #1703
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2009-08-01 o 11:01
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-01, 10:58   #1704
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej tak, teraz tylko zapłacić rzeczy po weselu i wszystko już jest.
Alkohol mamy aa widzisz wina musimy dokupić, bo boimy się że zabraknie.
Kiedyś też nie wchodziłam na wizaż i musiałam nadrabiać w sumie nie musiałam,ale chciałam i po przeczytaniu 5 stron oczy same chciały mi wyjść szczypały mnie.
Teraz jestem chyba na bieżąco choć pewnie za jakiś czas znowu się zgubię.
Mamy remont jeszcze przed weselem,bo chcemy mieć już wszystko urządzone, bo potem nie dopiero by się wszystko zaczęło w środku września.
Musze Menu napisać, bo któraś z dziewczyn mnie prosiła.
my tez robimy remont naszego pokoju (bo u teściów będziemy mieszkać)-ale tak na raty bo ciagle nie ma czasu, tz całe dnie w pracy, ostatnio weekendy też.
Dobrze,że prawie wszystko macie załatwione, nam zostało jeszcze:
-kupienie alkoholu (wódka i wino) ale nie możemy się zdecydowac jaką kupić
-kupienie dla tz koszuli
-zamówienie torta i kwiatów
-rozdanie zawiadomień dla osób co zapraszamy do kościoła
-zrobienie dekoracji na samochód, bo sama robię
-kupienie kosmetyków dla mnie na makijaż bo koleżanka mnie maluje
-próbną fryzurę mam dopiero 2 dni przed ślubem
-ustalenie z księdzem jak ma msza wyglądać
-zrobienie albumów dla rodziców na podzienkowanie
-nagranie muzyki bo nie mamy dj ani zespołu, bo robimy przyjęcie w małej restauracyjce, ale tańczyć będzie można
-zrobienie podzienkowań dla gości w kształcie krzesełka i zastanawiamy się nad winietkami
-zmówienie owoców
-upieczenie ciast bo sami pieczemy (my z mamą 3, tesciowa 3 i sąsiadka 2)
-kupienie ozdób na moją klatkę
-iść do solarium i na paznokcie
-rozchodzić moje buty do ślubu bo są wysokie i trzeba się nauczyć w nich chodzić
-i na koniec pozapłacać
trochę tegozostało, ale mam nadzieję, że jakoś damy radę

Łukaszek
Stary 2009-08-01, 11:09   #1705
kliwia
Zakorzenienie

martucha yeahhhhhhhhhhhhhhhhh mam nadzieje ze sie uda

Dziecwyznki no pogoda przynajmnhiej w wielkopolsce cudnowna na ślub, slonko lekki wiaterek, miodzio
Pierwszosierpnióweczki wszytskiego najlepszego na nowej drodze życia!!

A ja sie chwalę, załatwiliśmy sobie samochód na ślub
Lexusa LS600 hybryda. Limuzyna jak sie patrzy z bezowa tapicerką

Pytanie - ile zaplcic kierowcy za prowadzenie tego smoka??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lexus-ls600h.jpg (54,7 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lexus_ls_600h_2006_05.jpg (46,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2320404648_0755f8c52c.jpg (38,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lexus_ls600h_backseat.jpg (19,3 KB, 13 załadowań)
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-01, 11:16   #1706
myszka_maj
Zakorzenienie

aby tradycji stalo sie zadosc - musialm wejsc na wizaz wiec witam was moje kochane wizazowe kolezanki wlasnie wrocilam od fryzjera i kosmetyczki. scielam wlosy i czuje sie super, makijaz mam przecudowny, wlasnie pije herbtke bo nie mam co robic bede sie ubierac dopiero o 14. przestalam sie troche denerwowac - alerano byla masakra nie moglam na zoladek musialam wziac tabletke ale juz troche lepiej - bardzo podobam sie sobie ( co sie zadko zdarza) i jrstem szczesliwa

tylko bukiet nie przypomina pierwowzoru ale moze byc

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-08-01 o 11:20
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-01, 11:21   #1707
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki ja na chwilę!!! Nie mogłam się opanować aby tu nie zajrzeć. U nas mega zamieszkanie, zjeżdża się rodzinka, na 13 idę do fryzjera i na makijaż. Wczoraj poszliśmy spać o 1 w nocy, przypomniało nam się że zapomnieliśmy wydrukować jednej wizytówki na stół Wczoraj teściowie opijali nasze dzisiejsze wesele, ale nawet trzymają pion. Do 18 dadzą radę!!! Pogoda piękna, jak na zamówienie, Trzymajcie kciuki!! I jeszcze raz strasznie dziękuję WAM że mogłam Was poznać . Buziaki dla was
trzymamy kciuki, oby wszystko się udało, baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martucha yeahhhhhhhhhhhhhhhhh mam nadzieje ze sie uda

Dziecwyznki no pogoda przynajmnhiej w wielkopolsce cudnowna na ślub, slonko lekki wiaterek, miodzio
Pierwszosierpnióweczki wszytskiego najlepszego na nowej drodze życia!!

A ja sie chwalę, załatwiliśmy sobie samochód na ślub
Lexusa LS600 hybryda. Limuzyna jak sie patrzy z bezowa tapicerką

Pytanie - ile zaplcic kierowcy za prowadzenie tego smoka??
łał ale fura, super. Wiezie was jakiś znajomy czy wynajmujecie? Jak znajomy to myślę, że 200 zł wystarczy,a jak wynajmujecie to nie mam pojęcia ile się płaci, ale wydaje mi sie,że ok 500 zł

myszka_maj trzymaj się, będzie napewno cudnie

Łukaszek
Stary 2009-08-01, 11:25   #1708
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
my tez robimy remont naszego pokoju (bo u teściów będziemy mieszkać)-ale tak na raty bo ciagle nie ma czasu, tz całe dnie w pracy, ostatnio weekendy też.
Dobrze,że prawie wszystko macie załatwione, nam zostało jeszcze:
-kupienie alkoholu (wódka i wino) ale nie możemy się zdecydowac jaką kupić
-kupienie dla tz koszuli
-zamówienie torta i kwiatów
-rozdanie zawiadomień dla osób co zapraszamy do kościoła
-zrobienie dekoracji na samochód, bo sama robię
-kupienie kosmetyków dla mnie na makijaż bo koleżanka mnie maluje
-próbną fryzurę mam dopiero 2 dni przed ślubem
-ustalenie z księdzem jak ma msza wyglądać
-zrobienie albumów dla rodziców na podzienkowanie
-nagranie muzyki bo nie mamy dj ani zespołu, bo robimy przyjęcie w małej restauracyjce, ale tańczyć będzie można
-zrobienie podzienkowań dla gości w kształcie krzesełka i zastanawiamy się nad winietkami
-zmówienie owoców
-upieczenie ciast bo sami pieczemy (my z mamą 3, tesciowa 3 i sąsiadka 2)
-kupienie ozdób na moją klatkę
-iść do solarium i na paznokcie
-rozchodzić moje buty do ślubu bo są wysokie i trzeba się nauczyć w nich chodzić
-i na koniec pozapłacać
trochę tegozostało, ale mam nadzieję, że jakoś damy radę
No kochana Ja paznokcie też muszę zrobić i idę w dniu w którym Ty masz ślub.
Kupić kosmetyki też muszę bo prawdopodobnie będę się malowała sama, skąd jesteś?! Może mnie Twoja koleżanka pomaluje Ja winetki będę miała zobacz sobie zdjęcie, jakie one będą tylko oczywiście imię i nazwisko będzie wydrukowane i karteczka pomarańczowo- kremowa, kremowa tak jakby ramka a w środku pomarańczowy i na tym pomarańczowym imię i nazwisko.I te ferrero będzie tak jakby forma podziękowania.Dekoracje na samochód zamówiłam, nie miałabym czasu na jej zrobienie, bo auto mamy od kamerzysty a on pierwszy i tak przyjeżdża do Tż, więc kupiliśmy już zrobioną na zdjęciu jest pokazany jeden element.
A buty widzisz Ja sobie kupiłam,ale na szczęście są idealnie i idealnie leżą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg STROIKSELENE.jpg (29,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (14,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (16,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (15,9 KB, 10 załadowań)

Stary 2009-08-01, 11:37   #1709
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
No kochana Ja paznokcie też muszę zrobić i idę w dniu w którym Ty masz ślub.
Kupić kosmetyki też muszę bo prawdopodobnie będę się malowała sama, skąd jesteś?! Może mnie Twoja koleżanka pomaluje Ja winetki będę miała zobacz sobie zdjęcie, jakie one będą tylko oczywiście imię i nazwisko będzie wydrukowane i karteczka pomarańczowo- kremowa, kremowa tak jakby ramka a w środku pomarańczowy i na tym pomarańczowym imię i nazwisko.I te ferrero będzie tak jakby forma podziękowania.Dekoracje na samochód zamówiłam, nie miałabym czasu na jej zrobienie, bo auto mamy od kamerzysty a on pierwszy i tak przyjeżdża do Tż, więc kupiliśmy już zrobioną na zdjęciu jest pokazany jeden element.
A buty widzisz Ja sobie kupiłam,ale na szczęście są idealnie i idealnie leżą
podobają mi się te twoje winietki, zamawiałas je, czy sama robiłaś? Co dekoracji to widziałam tą twoją i mi się podobała, ale chcę mić z takich kwiatów jakie bede miała w bukiecie (margaretki i róże).
jestem z lubuskiego, wiec jak masz blisko to przyjeźdżaj na makijaż, moja kolerzanka pewnie się zgodzi na malowanie
moje buty leżą tez idealnie, ale przez 5 minut chodzienia, bo ja nie umiem chdzić w butach z obcasem szpilką. W sumie to nie są takie wysokie bo obcas ma 5 cm. Siostra tz śmiała się, że przynajmniej w nich nie ucieknę spod ołtarza

Łukaszek
Stary 2009-08-01, 11:40   #1710
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

myszka_maj trzymaj się, będzie napewno cudnie
dziekuje

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości