Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-01, 06:39   #4291
Krazy
Przyczajenie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Certina4 jak tam po grilowaniu? Mam nadzieję, że było super, pewnie nie licząc komarzysk? ;p Wzięły Cię żywcem? Czy się nie dałaś?
Do ślubu jeszcze całe mnóstwo czasu... Hmm, pewnie za jakieś 6 miesięcy zacznę się rozglądać za suknią, żeby wszystko było na czas gotowe i się chociaż tym nie stresować ;p
"Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą, twoim psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój, wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie..."
Krazy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 07:24   #4292
madziulka_
Zakorzenienie

Dzien Doberek
Nie mogłam spać nad ranem nic a nic, więc jestem średnio wyspana..
Właśnie pomalowałam pazurki u stóp, spakowałam się..
Za chwilę jedziemy z TŻ na zakupy..
Już chyba tutaj nie zaglądnę więc życzę Wam ciepłych, słonecznych wakacji

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 07:40   #4293
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Idę zaraz po drugą kawkę i biorę się za pisanie. A tymczasem jeszcze pokażę Wam suknie, które mi się właśnie spodobały (właśnie przed chwilą)
Tu jest pierwsza:
tył: http://www.suknievogue.pl/jasmine2008/11.html#03
i przód: http://www.suknievogue.pl/jasmine2008/12.html#03
i to jest kolejna suknia vogue, w której tył podoba mi się bardziej
Na samym dole tej stronki jest suknia, która podobała mi się wcześniej. Kosztuje 3.600

No i jeszcze jedna. Ten wielki kwiat bym usunęła, albo nie wiem co wstawiła na jego miejsce, ale jakoś tak tandetnie mi on wygląda. Ale podobają mi się te delikatne ramiączka.

Edit: chyba jednak w tej pod spodem się nie widzę. Nie wyobrażam sobie w niej swojego big cyca.
Cytat:
Pokażę Wam jeszcze jedną, w której mogłabym wystąpić. Zgapiłam ją od kogoś. Już nie pamiętam od kogo. Zdjęcie jest małe i nie widzę co ona ma tam przy dekolcie, ale bym to obcięła, żeby tam było równo.
mnie się najbardziej podoba ta pierwsza
Cytat:
Napisane przez Krazy Pokaż wiadomość
Wybaczcie kochane, że się wtrącam, ale melduje się, co do ślubu w 2010 Widzę, że już kiecuszki przeglądacie I muszę powiedzieć nie źle wam idzie ;D Ja to chyba zacznę o tym myśleć za 6 miesięcy? ;p Wszystko co miało być załatwione wsześniej jest! No pozostał jeszcze Kościół... Pozdrawiam wszystkie zapewne cudowne przyszłe Panny Młode ;*
witam
Cytat:
Asiulku1705 i cała reszta chętna wiedzy... Jesteśmy ze sobą prawie 3 lata, ślub bierzemy dokładnie 14 sierpnia 2010 roku w... naszą 4 rocznice związku Tak ładnie nam się złożyło ;D Ja wariatka, 100% optymistka, on też. Ja malutka (155cm) ooo właśnie z tym będzie problem! (sukienka), on dużo większy ;D I jakoś nam nasze wspólne życie się toczy razem Najważniejsze, że jest wspaniale. Chciałam zapytać Was moje dziewuszki przy okazji, czy jesteś wśród Was też jakaś mała osóbka (no nie mówię, że taki krasnal jak ja;p), która wie, już może w jakim "rodzaju" sukni będzie szła do ślubu? Bo szukam jakiejś porady duchowej hehe.
ja mam 160 cm,więc trochę więcej od Ciebie i dla siebie np szukam sukni w kształcie rybkowatego A
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a jak ktoś z domowników wyjeżdża to ona jest smutna i siedzi na walizkach-tutaj fota z wyjazdu sis TZ
Załącznik 2410819
słodziutka mój Łatek też tak siada na walizach jak ktoś wyjeżdża,jak się np pakuje to on mi wchodzi do torby,a raz mi łapką wytrącił z torby buta chyba się zdenerwował na niego
a co do kąpieli to u niego jest tak,że na początku się trochę wkurzy,po czym łagodnieje i stoi (nie kąpie go często tylko gdy trzeba) i czeka na koniec,a jak już go osusze ręcznikiem to idzie sobie na środek pokoju,siada i się liże
wkleję jego fotkę poniżej
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
wiecie co ja nie wiem co z tym weselem..
coś się stało?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 002.jpg (145,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAGEoo.jpg (27,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 081027_172600.jpg (29,5 KB, 12 załadowań)
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 08:14   #4294
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
mnie się najbardziej podoba ta pierwsza

witam

ja mam 160 cm,więc trochę więcej od Ciebie i dla siebie np szukam sukni w kształcie rybkowatego A

słodziutka mój Łatek też tak siada na walizach jak ktoś wyjeżdża,jak się np pakuje to on mi wchodzi do torby,a raz mi łapką wytrącił z torby buta chyba się zdenerwował na niego
a co do kąpieli to u niego jest tak,że na początku się trochę wkurzy,po czym łagodnieje i stoi (nie kąpie go często tylko gdy trzeba) i czeka na koniec,a jak już go osusze ręcznikiem to idzie sobie na środek pokoju,siada i się liże
wkleję jego fotkę poniżej

coś się stało?
Skoro mowa o koteczkach to i ja się zaraz pochwalę jak moja kocia ładnie śpi.. a w poniedziałek jedziemy z kocią do Wawy.. ciekawe jak długo starczy jej pary żeby miałczeć nonstop
Stary 2009-08-01, 08:26   #4295
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Skoro mowa o koteczkach to i ja się zaraz pochwalę jak moja kocia ładnie śpi.. a w poniedziałek jedziemy z kocią do Wawy.. ciekawe jak długo starczy jej pary żeby miałczeć nonstop
jak my jechaliśmy do Szczecina ze śląska to mój kicio sobie grzecznie spał prawie całą drogę-wstał tylko trochę zjeść i dalej spał
te drugie i trzecie foto co wkleiłam to podczas drzemek Łatka

zobaczcie sobie
http://www.youtube.com/watch?v=yp0vyKFMQsM&NR=1

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-08-01 o 09:11
Stary 2009-08-01, 09:41   #4296
certina4
Wtajemniczenie

cześć

a ja dzisiaj do 9 pospałam, już poprałam królisiowe wycieraczki bo niestety nie mogę go nauczyć żeby jak porządny królik załatwiał się w jedno miejsce. Tzn w dzień się załatwia, a w nocy swawola i robi gdzie chce często pod moje biurko Więc zaliczyłam już sprzątanie, śniadanko i idę się uczyć, a wieczorem:p arty:Oj czuję że będzie ciężko...

Cytat:
Certina4 jak tam po grilowaniu? Mam nadzieję, że było super, pewnie nie licząc komarzysk? ;p Wzięły Cię żywcem? Czy się nie dałaś?
Do ślubu jeszcze całe mnóstwo czasu... Hmm, pewnie za jakieś 6 miesięcy zacznę się rozglądać za suknią, żeby wszystko było na czas gotowe i się chociaż tym nie stresować ;p

Krazy ja dzisiaj mam grilla dopiero dzisiaj wieczorkiem, także po 17 zmykam z domku. A z komarami będę walczyć.
Zakupiłam odpowiednie kremy i spraye i mam nadzieję nie dać się Pewnie dopiero jutro wieczorkiem się odezwę, bo śpimy u mnie na działeczce z TŻ więc nie będziemy się bladym świtem zrywać do domku. Miłego weekendu

P.S a co tu same kociary? Kto tu ma inne zwierzątko niż kota oprócz mnie i Krazy?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2009-08-01 o 09:43
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 09:45   #4297
kaska87
Zakorzenienie

Szana na tej ostatniej focie łatkowi jest chyba goraco bo nasz Oli tak się rozwala jak jest upał

cześć ja idę o 13:00 do TZ a idziemy na basen ostatnio chciałam się nauczyć pływać na plecach, ale mi nie wychodzi normalnie pływać potrafię, a na plecach nie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-01, 09:49   #4298
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć

a ja dzisiaj do 9 pospałam, już poprałam królisiowe wycieraczki bo niestety nie mogę go nauczyć żeby jak porządny królik załatwiał się w jedno miejsce. Tzn w dzień się załatwia, a w nocy swawola i robi gdzie chce często pod moje biurko Więc zaliczyłam już sprzątanie, śniadanko i idę się uczyć, a wieczorem:p arty:Oj czuję że będzie ciężko...

Krazy ja dzisiaj mam grilla dopiero dzisiaj wieczorkiem, także po 17 zmykam z domku. A z komarami będę walczyć.
Zakupiłam odpowiednie kremy i spraye i mam nadzieję nie dać się Pewnie dopiero jutro wieczorkiem się odezwę, bo śpimy u mnie na działeczce z TŻ więc nie będziemy się bladym świtem zrywać do domku. Miłego weekendu

P.S a co tu same kociary? Kto tu ma inne zwierzątko niż kota oprócz mnie i Krazy?
hehe fajny króliś rozrabiara może on to specjalnie robi?
życzę owocnej nauki a potem relaksiku na grillu

Cytat:
Szana na tej ostatniej focie łatkowi jest chyba goraco bo nasz Oli tak się rozwala jak jest upał

cześć ja idę o 13:00 do TZ a idziemy na basen ostatnio chciałam się nauczyć pływać na plecach, ale mi nie wychodzi normalnie pływać potrafię, a na plecach nie
no Kasiu chyba mu jest gorąco,on się tak często rozwala i śpi hh
a masz fotki Oliwki jak tak śpi?

ja też na plecach nie umiem pływać i nie wiem czemu,normalnie śmigam a jak na plecach to idę pod wodę chyba się boję może Ty też masz stracha?

piękna piosenka
http://www.youtube.com/watch?v=gS3RPv0IFq0
Stary 2009-08-01, 09:51   #4299
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no Kasiu chyba mu jest gorąco,on się tak często rozwala i śpi hh
a masz fotki Oliwki jak tak śpi?
mam, ale u TZ na dysku zewnętrznym-wkleję później

mi się nie podoba ta pieśń

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-01 o 09:53
Stary 2009-08-01, 09:54   #4300
szana
Zadomowienie

Cytat:
mam, ale u TZ na dysku zewnętrznym-wkleję później

mi się nie podoba ta pieśń
koniecznie

a mi baaardzo,aż dreszcze mam jak słucham
Stary 2009-08-01, 10:01   #4301
centipede
Zadomowienie

Hej

Fajne kociaki ja mam pieska, właśnie leży do góry brzuchem

Życzę wszystkim udanego weekendu

...i zabieram się za nadrabianie tego, co napisałyście jak mnie nie było
Stary 2009-08-01, 10:04   #4302
lain
Zakorzenienie

Cytat:

Samoa z tego co kojarze ma owczarka niemieckiego

Cytat:
Chciałam zapytać Was moje dziewuszki przy okazji, czy jesteś wśród Was też jakaś mała osóbka (no nie mówię, że taki krasnal jak ja;p), która wie, już może w jakim "rodzaju" sukni będzie szła do ślubu? Bo szukam jakiejś porady duchowej hehe.
ja mam 159 ale jakas bardzo malutka to sie nie czuje (choc TZ ma 190 )
mysle, ze jestem w normie
ze wzgledu na dosc pokazne bioderka (wiec rybki odpadaja) i negatywny stosunek do bez stawiam na literke A

Cytat:
ja też na plecach nie umiem pływać i nie wiem czemu,normalnie śmigam a jak na plecach to idę pod wodę chyba się boję może Ty też masz stracha?
ale jaja ja myslalam, ze na plecach to kazdy potrafi ja to klade sie na plecy, bioderka wypycham do gory i juz nic nie robie - samo sie plynie jak sie zmecze zwyklym machaniem rekami to przerzucam sie na plecki i sobie odpoczywam

no, wczoraj imprezka sie udala byl to dosc nietypowy grill, bo polaczony z turniejem Playstation kolega przyniosl do ogrodu tv, playke i bylo granie
komary gryzly na poczatku, ale potm jeden kolega wyskoczyl ze sprytnym wynalazkiem - wilgotnymi chusteczkami na komary. posmarowalismy sie i na 3 godziny byl spokoj (choc producent deklaruje 10 godzin ). dym z grilla i ogniska (bo bylo jedno i drugie) tez troche pomogl, bo komary nie lubia dymu
w rezultacie w domu bylam po 3, a teraz wstalam, wykapalam sie i znow jedziemy na grilla - tym razem do mnie na wies to moze byc dosc meczace, bo beda moim kuzyni (7 i 8 lat), a do tego szczekajacy pies dziadka (nie znosze szczekania to rani moje uszy ). no ale biore lezak i bede sie wylegiwac pod orzechem

wiec zycze milego weekendu bo pewno wpadne tu znow w niedziele wieczorem. dzis po grillu jedziemy wieczorem ze znajomymi do ich domku nad jeziorem, poimprezujemy, a jutro idziemy gdzies tam w okolicy na jakis nowy basen zlapac troche slonca przed Chorwacja
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 10:13   #4303
centipede
Zadomowienie

Lain "A" bardzo fajnie się prezentuje i myślę, że pasuje wielu osobom
Udanego grilla!
Co do pływania na plecach to może leżąc na plecach spróbujcie troszkę ruszać rękami, tak jakby machać delikatnie pod wodą mi to na początku pomagało
Stary 2009-08-01, 10:15   #4304
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Hej

Fajne kociaki ja mam pieska, właśnie leży do góry brzuchem

Życzę wszystkim udanego weekendu

pieski są też fajne
my z TŻ jutro nad jezioro jedziemy więc zapowiada się fajnie
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ale jaja ja myslalam, ze na plecach to kazdy potrafi ja to klade sie na plecy, bioderka wypycham do gory i juz nic nie robie - samo sie plynie jak sie zmecze zwyklym machaniem rekami to przerzucam sie na plecki i sobie odpoczywam

no, wczoraj imprezka sie udala byl to dosc nietypowy grill, bo polaczony z turniejem Playstation kolega przyniosl do ogrodu tv, playke i bylo granie
komary gryzly na poczatku, ale potm jeden kolega wyskoczyl ze sprytnym wynalazkiem - wilgotnymi chusteczkami na komary. posmarowalismy sie i na 3 godziny byl spokoj (choc producent deklaruje 10 godzin ). dym z grilla i ogniska (bo bylo jedno i drugie) tez troche pomogl, bo komary nie lubia dymu
w rezultacie w domu bylam po 3, a teraz wstalam, wykapalam sie i znow jedziemy na grilla - tym razem do mnie na wies to moze byc dosc meczace, bo beda moim kuzyni (7 i 8 lat), a do tego szczekajacy pies dziadka (nie znosze szczekania to rani moje uszy ). no ale biore lezak i bede sie wylegiwac pod orzechem

wiec zycze milego weekendu bo pewno wpadne tu znow w niedziele wieczorem. dzis po grillu jedziemy wieczorem ze znajomymi do ich domku nad jeziorem, poimprezujemy, a jutro idziemy gdzies tam w okolicy na jakis nowy basen zlapac troche slonca przed Chorwacja
no serio,Tż mnie już nawet uczył a ja panikuje wtedy i nic z tego nie wychodzi może jutro się nauczę

o tak komary nie lubią dymu,ale najlepsze to ,że chyba mojego balsamu też bo wczoraj byliśmy z TŻ,siostrą i jej TŻ w parku i oni pogryzieni a ja nie

wyleguj się wyleguj,fajnie masz,ja dziś sprzątam

widziałaś Lain ten filmik co wkleiłam? tam para uczy się tanga na swój pierwszy taniec
Centi mi jak narazie nic nie pomogło ale spróbuję dzięki a wiesz,że za rok będziemy już tygodniowymi(plus jeden dzień) mężatkami?

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-08-01 o 10:16
Stary 2009-08-01, 10:31   #4305
kaska87
Zakorzenienie

Black a o co chodzi z tym weselem

idę na basen joł

Stary 2009-08-01, 10:43   #4306
onaella
Zakorzenienie

hello

a ja na chwilkę tylko (jak zwykle ostatnio )

właśnie szykuje sie na kolejne wesele ale jakoś wybitnie nie chce mi się dziś iść
za tydzień kolejne wesele i to spory kawałek od domu a co najgorsze ide sama bo Tż będzie już w UK

od 3 godzin maluje paznokcie i mnie zaraz coś tafi juz dawno bym skończyła ale jedna rękę pomalowaną rypnęłam o łóżo i się wszystko zespuło

a w ogóle to o 16.30 mam dziś pogrzeb a nie mogę pójść przez wesele

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 10:44   #4307
lain
Zakorzenienie

Cytat:
wyleguj się wyleguj,fajnie masz,ja dziś sprzątam

widziałaś Lain ten filmik co wkleiłam? tam para uczy się tanga na swój pierwszy taniec
ja sprzatalam wczoraj dzis zasluzony odpoczynek

widzialam juz go kiedys wczesniej nie podoba mi sie to ich tango jakos tak pokracznie tancza szczegolnie ta laska - moim zdaniem fatalnie...

dobra, zmykam
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 10:49   #4308
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
hello

a ja na chwilkę tylko (jak zwykle ostatnio )

właśnie szykuje sie na kolejne wesele ale jakoś wybitnie nie chce mi się dziś iść
za tydzień kolejne wesele i to spory kawałek od domu a co najgorsze ide sama bo Tż będzie już w UK

od 3 godzin maluje paznokcie i mnie zaraz coś tafi juz dawno bym skończyła ale jedna rękę pomalowaną rypnęłam o łóżo i się wszystko zespuło

a w ogóle to o 16.30 mam dziś pogrzeb a nie mogę pójść przez wesele
udanej zabawy,ciesz się bo z TŻ
kurcze to nie fajnie,jak dziś pogrzeb masz a nie możesz iść,chociaż ja nie lubię pogrzebów to jednak tak dziwnie nie iść jak "trzeba"
a jak malujesz pazurki?
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja sprzatalam wczoraj dzis zasluzony odpoczynek

widzialam juz go kiedys wczesniej nie podoba mi sie to ich tango jakos tak pokracznie tancza szczegolnie ta laska - moim zdaniem fatalnie...

dobra, zmykam
a ja jestem w połowie sprzątania
mnie się też nie podoba właśnie,widać,że ćwiczyli długo a i tak im coś nie wyszło ,mina tej laski mi nawet nie pasi coś a co dopiero taniec
Stary 2009-08-01, 10:55   #4309
centipede
Zadomowienie

Onaella baw się dobrze na weselu już niedługo i będziesz cały czas z TŻ
Szanuś mam nadzieję, że ten prawie rok nam szybko zleci
Co to za balsam masz?

W ogóle to wiecie co mi się stało w nocy się obudziłam i dostałam takiego jakby skurczu w prawej łydce, bolało strasznie. Teraz też mnie boli, ale już mniej, ale nie mam pojęcia co to w ogóle jest bo nic takiego nie robiłam, nie wiem o co chodzi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-01, 11:03   #4310
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
udanej zabawy,ciesz się bo z TŻ
kurcze to nie fajnie,jak dziś pogrzeb masz a nie możesz iść,chociaż ja nie lubię pogrzebów to jednak tak dziwnie nie iść jak "trzeba"
a jak malujesz pazurki?
tzn iść chciałam na ten pogrzeb z właśnej woli bo to Tata mojej bardzo dobrej koeżanki zmarł

a poznokcie maluję do żółtej sukienki więc robię złotego frencza i do tego żółte kwaituszki na 4 paznokciach plus perełki w środek
paznokcie mi urosły na ponad 2 cm więc mogę poszaleć

Cytat:
(nie) dziękuje

jakoś do mnie wcale nie dociera, że za 2 miesiące będę już na mieszakać z Tż

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 11:05   #4311
szana
Zadomowienie

Cytat:
Szanuś mam nadzieję, że ten prawie rok nam szybko zleci
Co to za balsam masz?

W ogóle to wiecie co mi się stało w nocy się obudziłam i dostałam takiego jakby skurczu w prawej łydce, bolało strasznie. Teraz też mnie boli, ale już mniej, ale nie mam pojęcia co to w ogóle jest bo nic takiego nie robiłam, nie wiem o co chodzi
też mam taką nadzieję a z 2 strony to ten czas narzeczeński jest bardzo miły
a balsam to mam z Oriflame Body and Mind nie wiem czy to dzięki niemu mnie nie gryzły ale na to by wyszło

co do skurczy łydki to jest prawdopodobnie spowodowane brakiem magnezu,potasu albo wapnia,też kiedyś miałam takie bolesne skurcze w nocy zaraz Ci poszukam czegoś o tym
o już mam tutaj np http://serwisy.gazeta.pl/zdrowie/2,5...A_CHOROBY.html
Stary 2009-08-01, 11:08   #4312
asiulek1705
Wtajemniczenie

Witajcie
Ja od rana na nogach. Jutro jedziemy w Bieszczady więc będę musiała kilka rzeczy przygotować, ale to dopiero wieczorkiem, i tak jeszcze z TZtem na zakupy pojedziemy. Jedyne co już zrobiłam, to zniosłam sobie ze strychu nasze buty trekingowe Strasznie się cieszę że znowu sobie po górach pochodzimy, jak na te wakacje to narazie była zbyt mała dawka dla mnie hihihi. Ale jak sobie o tych atakujących komarach pomyślę.... mam nadzieję, że nie zapomnimy kupić jakiegoś Offa, bo nas zjedzą.
Stary 2009-08-01, 11:52   #4313
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
tzn iść chciałam na ten pogrzeb z właśnej woli bo to Tata mojej bardzo dobrej koeżanki zmarł

a poznokcie maluję do żółtej sukienki więc robię złotego frencza i do tego żółte kwaituszki na 4 paznokciach plus perełki w środek
paznokcie mi urosły na ponad 2 cm więc mogę poszaleć
aha to tym bardziej przykro

no to ładne muszą być te pazurki
potem zrób nam relację z wesela

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Witajcie
Ja od rana na nogach. Jutro jedziemy w Bieszczady więc będę musiała kilka rzeczy przygotować, ale to dopiero wieczorkiem, i tak jeszcze z TZtem na zakupy pojedziemy. Jedyne co już zrobiłam, to zniosłam sobie ze strychu nasze buty trekingowe Strasznie się cieszę że znowu sobie po górach pochodzimy, jak na te wakacje to narazie była zbyt mała dawka dla mnie hihihi. Ale jak sobie o tych atakujących komarach pomyślę.... mam nadzieję, że nie zapomnimy kupić jakiegoś Offa, bo nas zjedzą.
miłego chodzenia po górach ja wolę wodę
a coś na komary to koniecznie chociaż ja jakoś nie doświadczyłam jeszcze pogryzień

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-01, 12:04   #4314
BlackAngel
Adwokat diabła

Hej, żyję choć rezerwa mi się świeci jak cholera

Nie wiemy co z weselem bo, gości wyszła garstka bo 80 +/-.
Zastanawiam się czy robić takie normalne czy imprezę dla znajomych ewent. obiad dla rodziny w restauracji. Normalnie mam taki amko ostatnio że szok..

Jeszcze dziś przyjechał brat mojej mamy z żoną a ja ich 7 lat nie widziałam, a chciałabym się zobaczyć. Niestety nie uda się bo nie miałabym jak zorganizować się do domu ponad 150 km

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 12:08   #4315
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

o jaaaa
zupa ugotowana, ciastka się pieką i ciasto na pizze już urosło A chłopaki za godzinę przyjadą
zapomniałam. Moi rodzice wzięli przykład z rodziców Kasi i wybyli na weekend
Stary 2009-08-01, 12:11   #4316
centipede
Zadomowienie

Cytat:
też mam taką nadzieję a z 2 strony to ten czas narzeczeński jest bardzo miły
a balsam to mam z Oriflame Body and Mind nie wiem czy to dzięki niemu mnie nie gryzły ale na to by wyszło

co do skurczy łydki to jest prawdopodobnie spowodowane brakiem magnezu,potasu albo wapnia,też kiedyś miałam takie bolesne skurcze w nocy zaraz Ci poszukam czegoś o tym
o już mam tutaj np http://serwisy.gazeta.pl/zdrowie/2,5...A_CHOROBY.html
Szanuś czas narzeczeński jest super to prawda!
Dziękuję Ci bardzo za pomoc! Zrobiłam sobie ciepłą kąpiel i mi lepiej, zaraz wypiję sobie magnez bo mam akurat w domu i myślę, że będzie dobrze. A Tobie przeszło tak samo z siebie? Mi się pierwszy raz coś takiego zdarzyło i dlatego byłam w szoku

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Witajcie
Udanego wyjazdu, baw się dobrze! Komary w tym roku to jakieś zmutowane chyba są

Cytat:
Hej, żyję choć rezerwa mi się świeci jak cholera

Zastanawiam się czy robić takie normalne czy imprezę dla znajomych ewent. obiad dla rodziny w restauracji. Normalnie mam taki amko ostatnio że szok..

Jeszcze dziś przyjechał brat mojej mamy z żoną a ja ich 7 lat nie widziałam, a chciałabym się zobaczyć. Niestety nie uda się bo nie miałabym jak zorganizować się do domu ponad 150 km
Black 80 osób to wcale nie jest taka garstka ludzi Rozmawiałaś z Narzeczonym? Co On o tym wszystkim myśli? Myślę, że zarówno wesele jak i obiad dla rodziny czy impreza mogą być super, tylko kwestia tego jak Wy chcielibyście spędzić ten dzień musicie się dobrze zastanowić, żebyście kiedyś nie żałowali i nie myśleli, że mogło być inaczej

Ela koniecznie zdaj później relację
Stary 2009-08-01, 12:18   #4317
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie mam żadnego zwierzątka

Cytat:
Mu jutro jedziemy do aqua parku. Ja pływam tylko żabką i potrafię dryfować na plecach. Bo żeby się na plecach utrzymać na wodzie, to nie trzeba nic robić, grunt to żeby się nie zginać w pół i tak jak Lain pisała wypychać biodra do góry, żeby leżeć na płasko na tej wodzie. I nie machaj od razu rękami, bo sobie oczy zachlapiesz i się będziesz zginać w pół i pójdziesz na dno. Na początku najlepiej delikatnie ruszać rękami tak przy sobie.

Cytat:
Masz kompana do niebieskiego bukietu Muchomorka też chce niebieski.

Cytat:
My z mamą często na wiosnę pijemy rozpuszczalny magnez i żelazo (takie z Pluszzzz'a), bo podobno kobiety po zimie potrzebują tego. I rzeczywiście jak łykamy czy pijemy magnez, to mamy mniej skurczy

Cytat:

Spoko Black, wujka zaprosisz na wesele. Jak dla mnie wesele na 80 osób jest idealne. Jeśli nie chodzi o kwestie finansowe, to Ja bym robiła takie wesele. Taka impreza jest raz w życiu. Ja zwykle wolę żałować, że coś zrobiłam, niż że czegoś nie zrobiłam (to jest czyjaś złota myśl, nie pamiętam czyja, ale ją stosuję).

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-08-01 o 12:22
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 12:52   #4318
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej dziewczynki

ja się tylko przywitam bo mam zniwa i ogólnie czasu brak
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 13:20   #4319
muchomorka26
Raczkowanie

GG do muchomorka26

Hej!
Długo mnie nie było ale miałam tyle na głowie, że nawet nie miałam siły usiąść i spokojnie poczytać Waszej twórczości Przyznam, że nieźle Wam idzie...trylogia Sienkiewicza to przy tym pikuś
Jak się okazało nie mamy zespołu więc cały tydzień szukaliśmy i raczej bez większych sukcesów. Został nam jeden, mnie się podoba średnio, ale rodzina TŻ jest za, kłócić się już nie będę Szczególnie, że do ślubu jeszcze ponad rok a teściowa już poprawia listę gości tym bardziej, że uparła się nad dziećmi, a właśnie tego nie chciałam W ogóle jakiś kiepski ten tydzień.
Jedyny pozytyw jest taki, że znalazłam małą rodzinną cukiernie, w której robią wyśmienite wypieki, takie domowe Zrobią mi tort weselny za ok 30zl za kilogram!!! A jakie mają śliczne dekoracje Zdjęcia wkleje w poniedziałek jak dostanę katalog

Cytat:
Asiulku1705 i cała reszta chętna wiedzy... Jesteśmy ze sobą prawie 3 lata, ślub bierzemy dokładnie 14 sierpnia 2010 roku w... naszą 4 rocznice związku Tak ładnie nam się złożyło ;D Ja wariatka, 100% optymistka, on też. Ja malutka (155cm) ooo właśnie z tym będzie problem! (sukienka), on dużo większy ;D I jakoś nam nasze wspólne życie się toczy razem Najważniejsze, że jest wspaniale. Chciałam zapytać Was moje dziewuszki przy okazji, czy jesteś wśród Was też jakaś mała osóbka (no nie mówię, że taki krasnal jak ja;p), która wie, już może w jakim "rodzaju" sukni będzie szła do ślubu? Bo szukam jakiejś porady duchowej hehe.
Witam, witam!!!
Ja się zaliczam do krasnali, a może złośliwych gnomów Tak czy inaczej mam 156cm wzrostu a mój TŻ 186 Moją typowaną sukienkę wkleiłam między 119 a 126 stroną tego postu...a jak ci się nie chce szukać to później dodam jeszcze raz

Cytat:
Chyba mnie przegapiłaś. Kiedyś pisałam, że oprócz kociarni (sztuk 13) mam 3 psiaki i akwarium ( danio, gupiki, razbory klinowe, wciąż mnożące się ampularie, zbrojnik niebieski i sumik ) i zapomniałam dodać, że jeszcze 2 kozy tylko one dają sobie radę z trawą za domem Aha, i młodszą siostrę !!! Mogę się tym podzielić :P

Cytat:
Spoko Black, wujka zaprosisz na wesele. Jak dla mnie wesele na 80 osób jest idealne. Jeśli nie chodzi o kwestie finansowe, to Ja bym robiła takie wesele. Taka impreza jest raz w życiu. Ja zwykle wolę żałować, że coś zrobiłam, niż że czegoś nie zrobiłam (to jest czyjaś złota myśl, nie pamiętam czyja, ale ją stosuję).
Zgadzam się w 100%!!! U mnie też gości będzie około 80 i wolę zrobić małe kameralne wesele niż nie robić go wcale i żałować, że nie zrobiłam...a takie małe tez są fajne bo ludzie się szybciej integrują

centipede mój wybór padła na niebieskie hortensje ( za porada florystki ). Podobno bez problemu dostanę je we wrześniu, ładnie się ułożą w bukiet, a niebieski nie będzie taki sztuczny bo może lekko przechodzić w biel...białe hortensje mam w ogródku i bardzo mi się podobają

Edytowane przez muchomorka26
Czas edycji: 2009-08-01 o 13:39
muchomorka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 13:32   #4320
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

to ja też się witam i uciekam bo idę na ślub a muszę się jeszcze troszkę do porządku doprowadzić

a ja mam bernardyna

miłego weekendu dziewczynki

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości