![]() |
#901 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() konspiracja ja też chcę synka i potem koniecznie córeczkę ![]() ![]() bravurka wszystko będzie dobrze zobaczysz ![]() Edytowane przez katekatee Czas edycji: 2009-07-31 o 15:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba nie ja pisalam, ze chce miec parke tylko zdaje sie Konspiracja... ![]() A ja tam nie chce krakac, ale cos mam takie przeczucie, ze bede w moim domu otoczona przez samych mezczyzn... ![]() ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-07-31 o 14:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Raczkowanie
|
Witam mamusie już weekendowo.
Konspiracja gratuluje syneczka! ![]() Gishh powodzenia u lekarza, żeby były same dobre wieści. Dudziakowa strasznie się cieszę, że wszystko u Was dobrze! Bravurko trzymaj się, widać, że lekarze robią co mogą, żeby mały jak najdłużej siedział w brzuszku, teraz każdy dzień jest na wagę złota, będzie dobrze. Katekate co to za fotograf? My mieliśmy zdjęcia w tydzień, normalnie chyba bym żądała zwrotu części pieniędzy za takie opieprzanie się. My dzisiaj mieliśmy jechać na USG połówkowe w 3d, ale niestety mój mąż musiał iść do pracy, więc idziemy dopiero za tydzień, już się nie mogę doczekać. Mamy trochę zalatany weekend przed sobą, jutro chrzciny, a w niedziele odwiedziny u rodzinki. ' Miłego weekendu mamusie! ![]()
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale teraz już napewno do Ciebie. Śliczne kupujesz te ciuszki, takie bardzo chłopięce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
BAN stały
|
a oto mój grubasek
Edytowane przez bravurka Czas edycji: 2009-07-31 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No śliczny i jaki duży, widać że mniejszy niż mój bo my już 27tc ale naprawdę jest duży jak na swój wiek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
BAN stały
|
mój mały ma 34 cm
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki on śliczny ![]() I rzeczywiście już duży ![]()
![]() |
#909 |
BAN stały
|
i lekarze mówia że ma duże szanse
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() ![]() BravurkoKochany ten Twój grybasek ![]() ![]() ![]() konspiracjagratuluje Synusia ![]() Ja mam wykrakane ,wyśnione przez teściową że bedzie syn zobaczymy ![]()
#911 |
BAN stały
|
ja teraz dość czesto będe miała usg bo muszą na bierzoco kontorolować co dzieje się z maluszkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#912 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi o te ostatnie niebiskie? Bo ostatnie kupilam w sklepie ToysRUs...(nie wiem czy w Polsce jest ta sieec sklepow?) Chyba ze o inne chodzi to napisz o ktore i uruchomie moja pamiec co i gdzie kupione... ![]() No co za wredny fotograf... ![]() Boszzzzz jaki on sliczny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-07-31 o 15:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zadomowienie
|
Śliczne zdjęcia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Raczkowanie
|
Bravurko jest śliczny
![]()
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zadomowienie
|
Zmarzenko gratuluję córeczki
![]() Konspiracjo gratuluję syneczka Bravurko cudnego masz synka ![]() ![]() Dziś dostałam paczke z allegro z nowymi ciuszkami w poniedziałek ma być następna ![]() ![]() My też mam nadzieje, że dowiemy się już co w brzuszku rośnie. Czuje że synek będzie noo zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jaki on piękny!!!! CUDO!!!! ![]() jak sie uda pjde na 4D za tydzień! Fantastyczne są te zdjęcia! pamiatka piękna!! a teraz udam się na rosół, bo głodna z pracy wróciłam jak wilk!! ![]() pozdrawiam Brzuchatki |
||
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
Już jestem z powrotem. Gabinet mojego gina niestety dzisiaj nieczynny, zamiast tego jutro rano ma być otwarty. Mam nadzieję, że to nic poważnego i że wszystko u niego w porządku.
Wobec tego kciuki proszę trzymać jutro z rańca ![]() Myślicie, że bólem zęba można się zarazić ? ![]() ![]() Bo dzisiaj boli mojego TŻ, chciałam z nim jechać do dentysty, ale tchórz nie chce na razie o tym słyszeć ![]()
#918 |
Raczkowanie
|
BRAVURKA ŚLICZNE ZDJĘCIA DZIDZIUSIA JEST PRZECUDNY I TAKI FAJNIUTKI.
Byłam z nikolką na spacerku na huśtawkach ona z placyku zabaw to niechce wychodzic ale dobrze że była natalka i tomek to ja zagadali bylo fajnie. DZIUDZIAKOWA WRACAJ SZYBKO DO NAS TRZYMAMY KCIUKI ZA WAS.
#919 |
Zadomowienie
|
Konspiracja gratuluję synka!!!!!
![]() super ciuszki wszystkie zbieracie, muszę właśnie pojechać do toys'r'us i gluck po jakieś ale to wtedy jak już się wyjaśni co będzie ![]() z internetowych sklepów narazie na allegro patrzę, chyba poszperam w internecie za jakimiś adresami, a wy znacie jakieś pewne? dzisiaj niemal cały dzień mam zgagę - straszne uczucie ![]()
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jakiś taki dziwny ból brzuszka mam ,tak jakby kuje ![]()
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-07-31 o 18:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zadomowienie
|
Rzuciłam okiem na listę i z 31 Mamuś listopadowych tylko 6 jeszcze nie wiedzą kto zamieszkuje ich brzuszek (w tym oczywiście ja)..
ale coś dzisiaj cisza nastała- widać, że weekend sie zaczął! a przez dłuższy czas nie mogłam w ogóle wejść na wizaz, serwer był przeciążony ![]() to ja też uciekam trochę jeszcze poczytać i spać! dobranoc Brzuchatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
wizaz mi sie dzis zbuntowal
![]() ciekawe co u bravurki... ja dzis sie kiepsko czuje, przeforsowalam sie bo jak tz dzis wiercil to Adrian sie bal i chcial aby go na rekach trzymac.. no ale nie na siedzaco ![]() ![]()
#923 |
Wtajemniczenie
|
Wpadłam sie tylko pożegnać przed wyjazdem.Do zobaczenia za 9 dni.
konspiracjo niebieskie gratulacje ![]() bravurko trzymam kciuki za ciebie i twojego małego grubaska! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry :0
Tarasiu udanego urlopiku ![]() ![]() My dziś jedziemy zapraszać gosci tak w południe ,Tż narazie śpi po nocce ![]() ![]() ![]()
#925 |
Raczkowanie
|
No to bardzo niedobrze... musisz uważać - ja ostatnio wlasnie od przeciążenia miałam przez 3 dni bóle, lekarz mi powiedział, że to nie jest bezpieczne!!! Następnym razem weź synka na spacer, ale nie dźwigaj go!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez belladonna78 Czas edycji: 2009-08-01 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Mamusie
![]() Byłam wczoraj na tej wizycie kontrolnej u gin... Ale wróciłam późno i bardzo zmęczona dlatego piszę dopiero dzisiaj... No i tak: nie jest lepiej ale nie jest też gorzej ![]() Generalnie trochę mnie ta wizyta uspokoiła bo przynajmniej wiem, że na razie się nie pogarsza - a to ważne... Trochę mi jednak przykro że tak to wszystko się potoczyło... Mieliśmy zaplanowane w połowie sierpnia wakacje nad morzem, taki fajny tygodniowy wyjazd i trzeba to teraz odwołać bo podróż na drugi koniec Polski w moim stanie nie wchodzi w grę. Poza tym, co jeszcze bardziej przykre, mój brat za tydzień się żeni i nie będę mogła tam być ![]() ![]() No ale jeśli któryś z tych wyjazdów miałby zagrozić dzidziusiowi - nie zaryzukuję. Do końca życia bym sobie tego nie wybaczyła... trudno. Ale się rozpisałam ![]() Konspiracjo, gratuluję syneczka ![]() Bravurko, śliczny ten Twój maluszek! Zdjęcia są naprawdę słodkie ![]() Pozdrawiam ![]()
#927 | |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny,
przepraszam, że się nie odzywałam, ale to był najgorsze 2 dni, jakie pamiętam. Cytat:
Podał mi też nazwisko lekarki, która u nas w mieście jest specjalistką od takich chorób. Jakimś cudem ta pani doktor okazała się znajomą moich teściów. Przez telefon diagnozowała mój przypadek i kazała przyjechać po skierowanie na dodatkowe badanie, które wykazuje, czy zakażenie jest świeże, czy stare. Także już wczoraj miałam robione to badanie i przed 14.00 odebraliśmy wynik. Na szczęście zakażenie jest stare, albo z dzieciństwa, albo z okresu późniejszego, ale na pewno sprzed ciąży. Wskaźnik IgG jest podniesiony fałszywie - tak się czasem dzieje podczas ciąży. Pani doktor powiedziała, że zarówno dzidziuś, jak i ja jesteśmy bezpieczni i nie muszę powtarzać badań, ani badać dziecka po urodzeniu. Najlepiej, żebym w góle zapomniała o toksoplazmozie i w spokoju czekała na rozwiązanie. Po tych słowach znów się rozryczałam - tym razem ze szczęścia ![]() Powiem Wam, że po raz pierwszy poczułam instynkt macierzyński w pełnym wydaniu, odpowiedzialność za tę małą istotkę, którą noszę w sobie. Uświadomiłam też sobie, że już zawsze będzie mi towarzyszył strach o dziecko. Taki urok rodzicielstwa. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Tak czy siak chcemy się wybrać na 3D - nie dla pamiątki, ale żeby sprawdzić centymetr po centymetrze czy wszystko jest w porządku. Do dziewczyn, które miały 3D - ile trwa to badanie? U mnie w mieście umawiają co 15 minut i wydaje mi się to strasznie krótko (pewnie idą na ilość, żeby jak najwięcej zarobić). Dlatego zastanawiamy się nad umówieniem się na 3D w Bydgoszczy, bo tam mamy poleconego lekarza. Trochę się rozpisałam, ale musiałam się wyżalić. Mam nadzieję, że się nie gniewacie ![]() Bravurka - nieustannie 3mam kciuki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
BAN stały
|
tylko na chwile wchodze.
dziękuje za kciuki ![]() my ogolnie po cięzkiej nocy . wogole nie spałam. myśle że może teraz troche zasne. postaram się wieczorem odezwać chociaz cieżko mi tu pisać miłego weekendu pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie
![]() 2befree u mnie badanie 3D trwało około 15 min. Domi7ks mnie też dopisz do niebieskiej drużyny ![]() Pozdrawiam Edytowane przez 82gosia Czas edycji: 2009-08-01 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
2befree moje badanie 3D (to bylo z usg polowkowym) trwalo okolo 45 minut. 15 minut moze w sumie bylo przestawione na 3D ale w 2D dlgo badal i dokladnie..
dobrze ze wszystko spoko z ta toxo ![]() ja dzis odpoczywam.. brzuszek normalny.. Adrian chodzi i jak chce sie przytulac to przytula moje nogi ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.