|
|
#4921 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Czesc dziewczyny i Chudy.
Ja dzis na wyjeździe tzn w łódzkim ![]() Nie moge obejrzec tych zdjątek Ani ale juz po pierwszej stronie widze ze mam czego żałować. Elsi: Wszystkiego naj najlepszego na nowej drodze...Zeby kazdy dzien był taki piekny jak ten dzisiejszy i spełnienia wszystkich marzen!!!! Co do ślubu cywilnego to moja kolezanka brała po to by dostać kredyt na mieszkanie... I co do zup owocowych to bardzo lubie Jako jedyna chyba A najbardziej z truskawkami ![]() Justys a co do kolonii to my czasem gdzies razem nie byłyśmy?? Miałam Cie juz kiedys o to zapytac bo jakos mi sie tak coś wydaje... Ale moze sie myle... |
|
|
|
#4922 |
|
Rozeznanie
|
Na ich stronie też jest tylko to na sianku reszty nie publikowali bo było trochę "przejrzystości' itp więc nie chciałam by szerokie grono je oglądało
|
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Madziaciu ja byłam w Ustce w 1998, Ruciana Nida i w Darłowku , w takiej kolejnosci rok po roku.
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-08-01 o 13:55 |
|
|
|
#4924 |
|
Zadomowienie
|
No to ja w Darłówku byłam
Ale nie wiem czy to Ty A Tobie coś świta?
|
|
|
|
#4925 |
|
Raczkowanie
|
Witam Koleżanki i KOLEGĘ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ależ pięknie na dworze jest ELSI WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W TYM DNIU JAKŻE WAŻNYM DLA WAS OBOJGA CI ŻYCZĘ, SAMYCH WSPANIAŁOŚCI I SPEŁNIENIA W MIŁOŚCI..... ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Ania 22 zdjęcia ---cudo
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
No nie bardzo, a na którym turnusie byłas?
|
|
|
|
#4927 |
|
Zadomowienie
|
Aj bo ja pamiętam... Ale coś mi sie wydaje ze chyba na drugim...
|
|
|
|
#4929 |
|
Przyczajenie
|
Zrezygnowałam z sali :Impresja na 10 lipiec 2010, możecie wykreślić? Może ktoś sobie skorzysta z tej sali.
|
|
|
|
#4931 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4932 |
|
Rozeznanie
|
Elsi jest już mężatką
![]()
|
#4933 |
|
Zadomowienie
|
no i mamy kolejną mężatkę pewnie szalejącą na parkiecie właśnie![]() felek o a czemu zrezygnowaliście??:confus ed:
|
#4934 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dziś spędzam samotnie wieczór, bo mój Sebastian na wieczorze kawalerskim szaleje
chyba się zaraz położę spać, tak mi się nic nie chce
|
|
|
|
#4935 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny moje kochane wybaczcie mi ze nie zagladalam przez ostatnie dwa dzionki ale zepsul mi sie komp
teraz weszlam na chwilke bo juz nie moglam wytrzymac a jestem u TŻa![]() Przede wszystkim ELSI wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia!!!! samych pogodnych dzionkow, takich jak dzisiejszy, duzo szczescia i milosci, niech Wam Bóg blogoslawi i zawsze dopomaga i czuwa nad Wami trzymalam kciuki za pogode, bo mimo ze mnie tu dzis nie bylo jeszcze, to myslami jestem z Wami, a dzis w szczegolnosci z Elsi jutro albo pojutrze juz bede miec kompka to poczytam co napisalyscie a teraz lece cwiczyc z TŻem nasz pierwszy taniec trzymajcie sie cieplutko i milutkiego wieczka Wam zycze
|
|
|
|
#4936 |
|
Raczkowanie
|
Elsi Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!! Samych radosnych i owocnych chwil z mężem!
Dzisiaj piękna pogoda, to się Elsi trafiło ![]() Ania zdjęcia prześliczne! Wyglądacie super. Spisaliście się na medal jako modele no i oczywiście ukłony również dla fotografa. Pewnie już wszystkie śpicie. A ja robię gyrosa ![]()
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie skończyłam prasować
.
|
|
#4938 |
|
Zadomowienie
|
O widzę,że jestem pierwsza
Śniło mi się coś strasznego. Stoję w pokoju i widzę przez szybę,że mój Tż ubiera z kolegą samochód do ślubu. Ale wiecie w co? W czerwone plastikowe tulipany takie Tescowe co ich najczęściej dostać można z okazji 1 listopada po 30 gr. I powiedzieli mi jak do nich zbiegłam(dosłownie) że pani z kwiaciareni im doradziła bo się najbardziej będą trzymały jeśli trzeba będzie gdzieś dalej jechać. Brrrrrrr.............
|
#4939 |
|
Wtajemniczenie
|
Elsi wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!!!!!!!!!!!!!!!! z niecierpliwoscia czekamy na cibie tu
|
|
|
|
#4940 |
|
Wtajemniczenie
|
Katalinko wszytkiego najlepszego w dniu urodzin
Sto lat!
|
|
|
|
#4941 |
|
Raczkowanie
|
witam po dłuuuugiej nieobecności
![]() Najpierw życzenia dla ELSI wszystkiego naj naj najlepszego na nowej drodze życia kochana!!!!! |
|
|
|
#4942 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam i ja!!!
Za godzinkę jedziemy do Ostrowca razem z rodzicami TŻ-a. Mamy spotkanie z właścicielką Ziemiańskiej. Przy okazji zobaczymy jak jest ubrana nasza sala, bo wczoraj było wesele. Jutro zdam Wam relację. Miłego dnia życzę!!!
|
#4943 |
|
Raczkowanie
|
miałam dziś jechać gdzieś się troszki poopalać bo za tydzień idziemy na wesele ale ta pogoda jest taka trochę dziwna.
ja też muszę w końcu zajechać na naszą salę żeby zobaczyć jak to wszystko po ubraniu wygląda kurcze ale ten czas szybko leci już niedługo będzie jak to stwierdziła moja koleżanka przedrocznica naszego ślubu
http://suwaczki.slub-wesele.pl/200511193538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100821310217.html Edytowane przez oliwkach1985 Czas edycji: 2009-08-02 o 10:45 |
|
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Katalinko wszystkiego najlepszego
![]() ![]() dziewczyny wy juz mi tak nie slodzcie bo w piórka obrosne i co bedzie Cytat:
(kiedys pokoj mojego meza tylko inaczej wygladal)na nk pstrykow jest jeszcze jedno zdjecie Igi ale nie pamietam gdzie dokladnie ![]() no i znowu nie moge z wami popisac bo jedziemy do gdyni. moze wieczorkiem sie uda. ciekawe jak tam Elsi
|
|
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Katalinko ja sie również dołączam do życzeń urodzinowych.
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Katalinka buziaki w dniu urodzin
Elsi już żonka pełną parą nie mogę się doczekać relacji.W piatek i sobotę mam pomagać właścicielom w Przystani szykować wesele i dopiero potem sobie uświadomiłam że to będzie Marci wesele proponowali żebym została też na weselu ale chyba nie dam rady bo od rana będę na nogach a szkoda bo bym napatrzyła się na Marcię i ich pierwszy taniec i jak śpiewa... kto wie, jak mi sił starczy to zostanę.
|
|
|
|
#4947 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkich. Zapomniałam, że to już wczoraj Elsi brała ślub, ale życzę Tobie Elsi i mężowi wspaniałych lat małżeństwa, radości, zrozumienia, wzajemnego szacunku i dużo miłości
Zaczęliśmy załatwiać kościelne sprawy, no ale narazie mój TŻ odebrał zaświadczenie o bierzmowaniu i akt chrztu. A ja oczywiście jeszcze nie, bo zamknięta była kancelaria Akt chrztu mam do odebrania na Gutwinie, dzięki którejś dziewczynie stąd trafiłam bezproblemu do tego kościółka (tak więc dzięki tylko nie pamiętam która z Was mi tłumaczyła jak tam trafić) Nie widziałam kościoła w środku ale na zewnątrz bardzo m8i sie spodobało Te drzewka daja fajny efekt i na kameralny slub ten kościółek się fajnie nadaje, jakoś tak romantic tam na zewnątrz. Wczoraj patrzyłam po sklepach ślubnych za butami jeszcze raz tu w Ostr i NIC!!! Jak już jakies przymierzałam to 37 za duże, a 36 za małe. Idzie się załamać ;/
|
#4948 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze dziewczyny czy Wy też miałyście taki problem z wejściem na wizaż
ciągle mi błąd wyskakiwał, a potem nie mogłaam się zalogować
|
|
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz zaczniemy kolejną część
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.

chyba się zaraz położę spać, tak mi się nic nie chce
teraz weszlam na chwilke bo juz nie moglam wytrzymac a jestem u TŻa
MM
....
takie Tescowe co ich najczęściej dostać można z okazji 1 listopada po 30 gr. I powiedzieli mi jak do nich zbiegłam(dosłownie) że pani z kwiaciareni im doradziła bo się najbardziej będą trzymały jeśli trzeba będzie gdzieś dalej jechać. Brrrrrrr.............
Sto lat!

ciągle mi błąd wyskakiwał, a potem nie mogłaam się zalogować