|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Tragedia: zakochać się w twarzy, a ożenić się z całą dziewczyną.
Szukam sensu, szukam spokoju... by zagłuszyć nadwrażliwość w sercu. bo moja bajka dopiero się zaczyna <3 Jesteś moim życiem, serca mego biciem <3 Bajerujesz, kokietujesz... Co ty sobą prezentujesz ? jak szaleni tańczymy oboje. nie mogę złapać tchu i łapię paranoje.
|
|
#3212 |
|
Rozeznanie
|
nydee i kto tu mówi o talencie..?
Dziecko przeznaczenia.. Może jestem przewrażliwiona.. Może powinnam ci pozwolić wychodzić z kolegami do baru, palić wtedy, kiedy jestem przy tobie.. Wiem, że cię to denerwuje.. Ale zrozum nie chcę żeby mój świat legnął w gruzach.. Jeszcze nie teraz.. Nie dzisiaj.. Moja mała wisienka na torcie.. Wśród komercji znaleźć coś, co błyszczy.. |
|
|
|
#3213 |
|
Przyczajenie
|
zabijamy się bardziej chcąc uciec z tej pułapki. chcemy się mylić, by stłumić własne serce. czytamy książki z serii "Jak żyć". to zbrodnia emocje tłumić. miłość dla mnie to huśtawka która stoi w równowadze. Ty śpisz - ja się patrzę, zaczynam pojmować.. uśmiech ust kochanych. nie zamierzam Cię truć pigułkami ze słów.
|
#3214 |
|
Rozeznanie
|
O tak, tak ten jedyny raz.. to tak, tak, tak to byłam ja. Poszukując swego miejsca, gdzie być może znajdę fragment szczęścia.. Tak, tak pomyliłam czas, przez chwilę wierząc w nas.. Dotąd wszystko miałam wiedzieć, teraz jaka jestem, wcale nie wiem.. Teraz czuję, że moja dusza ma wiele możliwości. Czasem cierpienie, to to czego potrzebujemy.. by wzrastać. Więc kiedy nadejdzie dla mnie czas, na przyjrzenie się sobie z najgłębszej strony.. Znajdę sposób, by wlać w nią miłość.. Teraz czuję, że moja istota przybrała wiele form. Czasem deszcz może zmienić się w wodospad. Najpiękniejsze rzeczy mogą wyrosnąć z najzimniejszych nocy. I nawet ze złamanymi skrzydłami, możesz odnaleźć swą drogę lotu. Woda to jedyna rzecz, która chyba nigdy się nie zmienia. To znaczy, czasem ma inny kolor. Bywa, że jest gładka... Innym razem wzburzona, ale zawsze jest. Można na niej "polegać".
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
może nie będę mogła zatrzymać deszczu, ale będę obok.
zbieram lęki do woreczka, zawiązuję na szyi. by ciemną nocą rozlały się na poduszce. tylko tam, tylko my. w białej sukience, chcę ukryć bliznę po braku serca. dobrze, że cię Boże nie widzę. nie mogłabym ci spojrzeć w oczy. wszystko o tobie - lubię to. kocham to. i między nami też dobiegło już końca to wszystko. czy mnie to boli? zapewne tak. nie wiem, w ostatnim czasie nic nie czuję, oprócz przeraźliwego smutku. znowu nic nie wyszło tak, jak wyjść powinno. |
|
|
|
#3216 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, może coś o tym , że byłam z chłopakiem krótko, nagle mu się znudziło (chociaż nie zdążył mnie dobrze poznać)... coś o tym żeby żałował, bo nie wie co stracił...
Z góry dziękuję.... . i przepraszam , że znowu proszę.... ___________ chwilowo zajmuję się życiem...
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
jednaZwielu cudne <3
agattee boskie ![]() DarkWoman nawet nie wiesz jak mi miło ![]() ___________ Kiedy opuszczasz moje łóżko Kiedy powiedziałam że jesteś wspaniały Nie chcę pozwolić Ci odejść |
|
|
|
#3218 | |
|
Zadomowienie
|
xxxJuanaxxx nareszcie.witamy ponownie
![]() Calineczka777 troszku za późno zawitałam, ale widze że dziewczyny Ci tu już pomogły. Floa baardzo mi miło ![]() Cytat:
masz szczęście ![]() __________________ Somebody told you, how much I love you? Przepraszam Pana?czy mógłby Pan zmniejszyć ilość oksytocyny w moim organizmie ? Biorąc pod uwagę purpurę bólu, dziw, że wciąż lubię ten kolor. Cholera.Chyba potrzebuję instrukcji do tego pana. Kogokolwiek nie poznam, zawsze historia kończy się tak samo.
|
|
#3219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ooo bezapelacyjnie najlepsze.!! <3To nic kiedy płyną łzy. Co komu z nas pisane jest.. to Twoje zycie.. Twoja kartka papieru. że ktoś ułożył ten plan precyzyjnie. |
|
|
|
|
#3220 |
|
Raczkowanie
|
Urwij się choćby zaraz,
Coś ze mną zrób, Nie zostawiaj tu samej, o nie Wszystko było tak proste w te dni. czarujący wzrok.. Chce pokochać znów I przytulić się po prostu Tak bez słów Już jutro zostanie Ci kilka wspomnień. Zagubiona jak we śnie spędzam swój kolejny dzień. i uczucie, ze nie rozumie nikt. puk, puk! Otwórz serce swe! a my ciągle przed siebie.. żebyś teraz widział, słysza,ł wreszcie dotknął.. ![]() ja uczyłam się miłości a Ty wciągałeś chmurę co jest najważniejsze czuwam by nie stracić wątku to piękne odnaleźć w człowieku wsparcie nie raz tęsknię, prawda bez ściem. aby trzymać się swej ścieżki szczerze zazdroszcze tym którzy już ją przeszli każdy ma problem i nie każdy ma tą siłę żeby to podnieść.. a może ja już się poddałam ? To sens którego szukasz ale go nie masz to szczęście co jest potrzebne lecz tu go niema. wdychamy tlen to jak z narkotykiem zastrzyk tak to wymyślił ten który na nas patrzy Wierze w Boga wierze w siebie nie wierze w układ i mam coś więcej niż plan do jutra. Halo kochanie jak dobrze, że jesteś znowu tak to widze to płynie z serca Ty mi dajesz siłę, która to nakręca. i tak co wieczór coraz bliżej marzeń i to jest piękne, mamy spokój, słowa wypowiadam je szeptem. Też tego chcę, tak jak Ty tego chcesz Wiesz o co chodzi, dobrze wiem, że Ty wiesz Tak żyć znaczy kochać, ja kocham, Ty też Nie zabierając nic, pomyśl ile można dać Zrozumiesz sens słów, nienawidzieć ale kochać Wiem, że tego chcesz, wiesz?-wiem
|
|
#3221 |
|
Zadomowienie
|
Twoje spojrzenie rozpaliło do czeroności moje serce.
Czy możesz poratowac mnie kubłem zimnej wody? Wynieśmy się stąd po angielsku.Zasługujesz na lepszą oprawę.Przyrzekam,że Cię nie zawiodę.... Ten,kto nie ryzykuje,już przegrał ! Czy mogę Cię zaprosic na drinka? Chciałabym Cię bliżej poznac- czy mogę Ci przesłac ankietę? A może wolałbyś raczej pogadac? Ach.Przecież ja Cię znam! Figurujesz w wielkiej encyklopedii na 555. stronie pod hasłem "O rany!" Give first love a second chance. Nie mów mi,ze nie pasujemy do siebie! Sprawdźmy to eksperymentalnie. You and I shall fall in love. Czy jeszcze kiedyś Cię zobaczę?? Gdybyś był ze mną, pogratulowałabym Ci dobrego gustu! You must be someone very special. Bycie z Tobą musi byc niesamowitym przeżyciem! No nie,tego jeszcze nie bylo! Od czubka głowy aż do małego palca u nogi naładowałeś mnie promieniami słońca! You are the best thing that ever happened to me. You are sipmly perfect. Podziwiam Cię po prostu bezgranicznie. Stu poetów przez sto lat i tak nie dałoby rady opisac cudownego zjawiska,jakim jestes. Ale z Ciebie wulkan! Jak babcię kocham!
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#3222 |
|
Rozeznanie
|
Poniedziałek jest jak uciekająca przystań.
Chwytam się Twych rąk, chcę być drogą w Twoich myślach. Wczoraj jeszcze byłam, dzisiaj nie wiem.. Taka niecierpliwa. Zabierz mnie tam, gdzie się budzi nocą życie. Widzę, że i Ty stawiasz kroki niedokładnie. Każdy nowy dzień już nie spełnia Twoich pragnień. Możesz wszystko zmienić. Uwierz mi, masz swój raj na ziemi. Gdzie się budzą zmysły. Niepokorne myśli. Najśmieszniejszą dla mnie minę na świecie.. Zdjęcie Twojej takiej w kieszeni mam.
|
#3223 |
|
Raczkowanie
|
Zasady ustalają ludzie bez zasad.
|
#3224 |
|
Raczkowanie
|
moje. a Twoje co wykroje.
on stracił właśnie coś, o czego istnieniu nikt nie miał pojęcia – swoje serce. od wczoraj moja przyszłość rysuje się wyraźniej i jakoś zadziwiająco mniej mgliście. mijają mnie słońca, stają na palcach zimy, zatrzymują, okrywają. rozkoszuję się ciepłem Twoich ramion, z których tak niechętnie mnie wypuszczasz i wiem. po prostu wiem. także zwijam się z bólu i nie mam ochoty na słowa, może uleczą mnie Twoje dłonie? w nospę wątpię. nie wiem czy wystarczy ci miejsca dla ciebie w mojej głowie, zamiast stu słów. mniej wstydliwa lecz wadliwa.
|
|
#3225 |
|
Rozeznanie
|
*Twój brak aż kłuje w oczy.
*Natarczywych spojrzeń między nami szukam. *Trudno mi stwierdzić czy lubię samotność, czy zdążyłam się już do niej przyzwyczaić. *Iluzji i złudzeń potrzebuję jak powietrza. *Nadużywam myśli o Tobie.
|
#3226 |
|
Raczkowanie
|
Ps ! Otwieram instytucję charytatywną dla złamanych serc .
.. A teraz nie budzę się już z ciekawości zerknięcia na telefon .. Tam i tak nie będzie już nieodebranego połączenia od Ciebie . |
|
|
|
#3227 |
|
Raczkowanie
|
coraz częściej współczuję sobie , że Cię kocham
dzisiaj nie marnuje czasu na czekanie. wiem , że też tak czujesz i chyba nie mam odwagi Ci się przeciwstawić słodki Książe .. roztrzaskam swoje myśli , jutro .
|
#3228 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() _____________________ jeden Twój uśmiech i zmogło mnie znowu. "Mężczyźni mają 2 wady - wszystko co robią i mówią, robią i mówią źle" porażka drukowanymi literami.
|
|
#3229 |
|
Zadomowienie
|
Oł Jeah Bejbe xD Koooochammmm <3 ;*
|
|
|
|
#3230 |
|
Wtajemniczenie
|
snowball, RealGirl89 - jak miło być zapamiętaną... jeszcze przez Was;* uwielbiam Wasze opisy;* <3 kooocham<3
Jestes obietnicą lepszego jutra;* ze stu snów ten jeden chcę naprawdę przeżyć... Każdy wschód słońca zapowiada Ciebie;* Nie wierzyłam, że szczęscie spotkam właśnie tu... Ta cisza zabiera Ci mnie |
|
|
|
#3231 |
|
Zadomowienie
|
Nie zapłaczą po nas ulice.Otwórz oczy, gdy do trzech policzę...
Znów nie mogę w nocy spać i wymyślam lepszy świat. Kiedyś powiedziałeś mi,że ten świat to ja i Ty... Nie otworzę, choćbyś wydrapał „przepraszam” na mych drzwiach. Nie otworzę, dziś nie chcę Cię widzieć.Nawet w moich snach... Tyle razy chciałam biec ,a Ty zatrzymałeś mnie.I czekałam na ten dzień,w którym miałeś zmienić się... [c.d Ani W]
|
#3232 | |
|
Zadomowienie
|
milusio Cytat:
nie może tylko na pewno , a ten 'ktoś' to ja kochana <3jeżeli u Ciebie tak wygląda brak weny to ja nie chce mieć weny do końca życia <3 ![]() _________________________ _________ mój strach przytulił cały świat . serce i uśmiech, na siłę, za trudno tak? ty masz swój lepszy sens . paliło każdym słowem . sprawiłeś objęciem lepszy świat . od niechcenia Twoje serce biło siłą naszych spojrzeń . z wszystkimi moimi wadami, jak ktoś mógł mnie chcieć? /with all of my blemishes, how could somebody want me?/ drżąc na myśl o uczuciu. /tremblin` at the thought of feeling./
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-08-03 o 12:12 |
|
|
|
|
#3233 |
|
Zadomowienie
|
Okradam
![]() S is for the simplety. E is for the ecstasy. X is just to mark the spot || S jest dla prostoty. E jest dla ekstazy X jest po prostu znakiem tego punktu
|
|
|
|
#3234 | |
|
Zadomowienie
|
w końcu z naszej piosenki piczo
![]() Cytat:
__________________ Patrząc w Twoje oczy Nic w nich nie zobacze Nic, oprócz moich własnych błędów Które znów popełniam To jest ten, ostani czas Kiedy biore na siebie odpowiedzialność za to wszystko Po to tylko, by być z Tobą .
|
|
#3235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() az nie wiem co mam powiedziec ![]() Słoońcee .aa te kradne ; )). Być z Tobą to tak jak płynąć jedną falą po morzu
Kupię sobię misia nazwę go LOS i będę codziennie kopać go po dupie Załamana otaczającym debilizmem zidiociałych kretynów Gdzie znajdę Cię, zostaw choć ślad, weź resztę mych dni i cały mój świat... W krainie serca zabłądzi ten, kto chciałby ją obejść bez ludzi... Kochanie jesteś moją chorobą ;* <3 xD Nasza miłość zapisana palcem na niebie Tylko Ty potrafiłeś wytłumaczyć dlaczego ciemność jest piękna...
|
|
#3236 |
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, że nie było
![]() "a może Pan się czegoś napije... chętnie bym Pana podtruła..."
|
#3237 |
|
Raczkowanie
|
to się nie uda, to pachnie szarością.
tak mi się dzieje tylko wtedy, kiedy jesteś obok. Jam wisienką na Twym torcie, milcz dumny. chcesz tak cholernie przykuwać wzrok innych? tabliczka "proszę nie patrzeć" będzie idealnym rozwiązaniem Nakochajmy się na zapas gromadzę pozytywną energię na koncie. doładuj mi ja esemesem. Niemożliwe nie może się zdarzyć, wobec tego pozornie niemożliwe musi być możliwe. Wiesz jak się teraz czuję? Jak ktoś kto całe przyjęcie czekał na wisienkę z tortu, a gdy miał ją w zasięgu ręki, okazało się, że jest sztuczna. te wspomnienia są nielegalne, niemoralne i niesamowicie cenne.
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie
![]() <3 ![]() ![]() to żart? Ale mi miło <3___________ Im częściej upadam przez Ciebie, tym bardziej chcę do Ciebie wrócić.
Pieką mnie oczy, nie wiem, czy od kredki, którą pomalowałam je rano, czy też może od łez , wylanych minionej nocy ... Starała się przeżyć życie, zbudowane z plastikowych klocków. ale musiała robić to bardzo uważnie. Gdyby źle ułożył się choć jeden element, reszta zawaliłaby się w mgnieniu oka ... Każda chwila obok niego jest niezwykła. Nie chcę się z tym męczyć... i nie chcę już męczyć nikogo. I polecę z wiatrem nawet na koniec świata ... Kochaj za to, jaka jestem, a nie za to, jaka mogłabym być. Nie czekała. Nie było na co.
|
#3239 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dobrze że Ty jesteś. <3 miło . ;* Cytat:
xD musiałam sobie trochę poukładać mój bajzel w życiu. i oto jestem ! ;p uwielbiam Cię kurde ! <3 a serce mam , o widzisz jakie wielkie ? ;> dla Ciebie. ;D po prostu nie wolno mi stać się kobietą, która wypłakuje się do poduszki, bo odczuwa pustkę, bo nie może mieć tego, czego pragnie. zaplanowałam własne załamanie nerwowe. jakie to dziwne .. pozbawię Cię złudzeń, a Ty mi powiesz czy bolało. ok ? bij serduszko, bij . nawet kilogram tapety na twarzy nie pomoże zatuszować Ci jego brak i tęsknotę za nim . wielka miłość. wielka ściema. z dużym naciskiem na ' wielka ' znów wyjdzie tak, że dziś mnie kochasz. jutro - nienawidzisz. sprzedaje swoje uczucia, jak dzivka sprzedaje ciało. pierdo*lić miłość ! zostawia tylko ból i spuchnięte oczy ! uwielbiaj - <3 więc uwielbiam. ;D papergirl - <3 . cieszę się że jesteś (; ;*
wolę się czasem zastanawiać .. D. Edytowane przez peculiarity Czas edycji: 2009-08-03 o 13:46 |
||
|
|
|
#3240 |
|
Przyczajenie
|
mówiłeś, że przyciągam gniew .
Istnieje tylko jedna rzecz, której się naprawdę boję. Tylko jedna i aż jedna. Bo jest nią strach, który ma tak wiele twarzy... Krew oznacza życie Zmarli nie krwawią zmarli nie płaczą. you're so pretty in your pain /jesteś tak piękny w swoim bólu/ Ale tłamsiłeś mnie i krzyczałeś, że chcesz, żebym umarła . Żyjemy razem, ale na ulicach mijamy się obojętnie. Nauczyliśmy się nie zagadywać nieznajomych i nie patrzeć sobie w oczy. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

)

nawet nie wiesz jak mi miło