|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Chciałabym pomóc mu w nas jeszcze uwierzyć.
Czuję, że za mało czasu nam zostało by pozwolić na to by nie być razem...
|
#3302 |
|
Przyczajenie
|
zzz
|
|
|
|
#3303 |
|
Raczkowanie
|
RealGirl89 - cieszę się (;
w życiu każdej dziewczynki przychodzi taki moment, gdy dostrzega ona, że jej mama jest bardziej pokręcona niż ona sama. chcąc wiedzieć, że są oczy w które mogę spojrzeć z ufnością, że są dłonie, których zawsze będę szukać, że jest osoba, której będę pragnąć każdego dnia i każdej nocy, z którą chcę trwać i trwać w nieskończoność. jest mi dobrze. nie pytam o przyczynę swojego szczęścia tylko rozkoszuję się jego skutkami. trochę też udaję, że jutrzejszy dzień nie istnieje. może to taka przyjemna zapowiedź kolejnego lata, wolności, szczęścia? czas upływa stanowczo zbyt szybko. teraz przebłysk normalności jest wstrząsem, a objęcie w pasie sprawia, że dostaję drgawek. nie chce się odzwyczajać.
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
ja.kobieca kobieta, pełna kobiecości.
|
|
#3305 |
|
Raczkowanie
|
liczę na nas , tak z całego serducha , wiesz?
a smog z fajek wciąż unosi się w powietrzu .. i nie potrafię zachłysnąć się innym powietrzem niż Twoim. i jedyne co nas łączy to , to samo powietrze . spadnę w przepaść , dzisiaj.
|
#3306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niezmiernie mi miło ![]() dziękuję za serducho ![]() _______________ Czy powinnam poczuć się odrzucona, mieć złamane serce, siedzieć w kącie i płakać, bo ty nie wiesz, jak się zachować? Zmieniłam numer telefonu, na wypadek, gdybyś miał jeszcze jakieś wątpliwości. Stałam tak na tej stacji z nadzieją, że w końcu nadjedziesz.Nic dziwnego, nawet pociąg, w którym jechałeś wystawił mnie do wiatru. Jeśli dostanę, choć część jego miłości, wystarczy mi to na całe życie. -Oszalałeś? -Od kiedy Cię zobaczyłem. miłość to tylko dodatek do młodości. Na Ciebie nie ma przepisu jak na obiad.A szkoda.
|
|
#3307 | |
|
xoxo
|
Cytat:
Pink- who know ? Przypomniałaś mi o kimś tą piosenką. Lubię ją ![]() __________ Tak, to była ta rzecz która powodowała ,że moje szczęście nie było pełne.. Jeśli ludzie narzekają, że Bóg zawiódł się i zapomniał o nas, stał się zły i ironiczny, to po co jest nam Szatan? Każdy twój wzrok, boli za każdym razem, coraz bardziej. Z miłością jest jak z deszczem na świecie. Jedni mają jej za dużo, a inni za mało... Urwałam się na jakiś czas od rzeczywistości. Wszystko zacząłeś, skończyłeś i zapomniałeś... Nawet samobójca ma w sobie coś z optymizmu. Wierzy przecież, że uda mu się zabić. dam Ci je na dłoni. takie małe, kruche, potrzebujące ciepła, a najbardziej Twojej miłości. razem z nim dostaniesz coś jeszcze pełną uczuć i życia, serdeczną, czasem zazdrosną i zadziorną. pokochać kogoś takim, jakim jest, a nie jakiego sobie wymyślisz, wiesz co to znaczy? I tak będzie mijać minuta po minucie.. godzina po godzinie.. dzień po dniu.. tydzień po tygodniu.. aż wreszcie się spotkamy! Bo kiedy nie ma miłości co dalej? Bo kiedy nie ma Ciebie co czynić? Kiedy byłeś przy mnie była tez miłość... Kiedy wrócisz, wróci także ona...
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Tak kochamy marzenia, że boimy się je realizować.
Do nas należą tylko godziny. A godzina szczęścia znaczy wiele. Miłość jest kombinacją podziwu, szacunku i namiętności. Mów szeptem, jeśli mówisz o miłości. Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. Uśmiech jest najdroższy, choć nic nie kosztuje. Czasem idę drogą, którą nikt nie może iść .
|
|
#3309 |
|
Raczkowanie
|
gwiazdy wydały sąd
fiołkowy obłok u stóp, lawendowe słońce nad głową ![]() skoczę w otchłań tylko po to, żeby zobaczyć czy mnie złapiesz. "zielono mam w głowie i fiołki w niej kwitną..." ![]() 'dla nas są te parki o zielonych wodach i zmurszałych posągów szeptane opowieści...' to niewypowiedziane słowa bolą najbardziej pokaż mi jak pachną Twoje sny <3 nie jestem kobietą, jestem wyzwaniem : > to wspaniałe uczucie, kiedy wiesz, że Twoja dłoń ma swoje miejsce w innej dłoni skrzyżujmy oddechy, znajdźmy antidotum na rzeczywistość.
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś piękny, to na pewno
Nigdy się nie zmienisz Jesteś cudowny |
|
|
|
#3311 |
|
Raczkowanie
|
' tyle nieotartych łez, zanim los przytulił mnie.
|
|
|
|
#3312 |
|
Raczkowanie
|
# Na slowo ,, miłość" reagujesz kaszlem, pluciem i szybko zmieniasz temat.
# Wszyscy gramy swoją marną komedie. Choć zdarzają sie takie dni, kiedy chciałoby się pożyć naprawdę. # -Zostań -Powiedz, że mnie kochasz, a zostanę -...Odprowadzę Cię. # Los się na mnie mści # Czasami tak dziwnie, gdy patrzysz na mnie i wtedy ja po prostu wiem - Ty chciałbyś by było jak dawniej.
|
#3313 |
|
Zadomowienie
|
Najbardziej obawiam się tego, że będę musiała zrezygnować z marzeń i popaść w rutynę...
Kochankowie złączyli dłonie i skoczyli na głęboką wodę wspólnego życia, lecz jak to często bywa z takimi skokami, skończyło się na głośnym plusku... Mój świat rozpękł niczym dojrzały pomidor pod obcasem szpilki... Podałeś mi rękę i znów się uśmiechnąłeś. A bogowie zakryli oczy.
|
#3314 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jutro wyjeżdżam nie wiem na jak długo... (pewnie i tak nikt nie będzie tęsknił ehh). Dzisiaj jeszcze może jakieś opisiki wymyślę jak będę miała troszkę czasu... buźka
RealGirl89 <3 (Bliźniaczka ) ![]() |
|
|
|
#3315 |
|
Rozeznanie
|
nigdy bardziej niż Ty, Mycha.
![]() <3hehe ja kradnę codziennie. _______ Właśnie wstał nowy dzień.. Jeszcze raz do zdobycia cały świat, o tym wiem ! W ciągłej podróży od jednego bitu bit.. Byle by tylko dalej do przodu. Nie zatrzyma mnie nikt. Patrzę w okno - słońce jakby do mnie uśmiechnięte ! Nie myślę teraz o tym co jest chore, pokrętne. Nieźle pie.rdolnięte, życie codzienne. Co jutro, to jutro jest mi teraz obojętne. No bo ja wiem gdzieś tam w środku, że wszystko będzie dobrze. Wychodzę z domu no i jestem już na schodach.. W powietrzu tłusty bit - nic ująć, nic dodać. Dobra pogoda, jak życiodajna woda. Czuję, że niczego nie żałuje, nic mi nie szkoda ! Idę dalej, mijam same uśmiechnięte twarze.. Nie wiem jak to się dzieje, nie wiem co się okaże. Na rogu bloku z daleka ludzi kojarzę. To z nimi właśnie taszczę codziennego dnia bagaże. Jaramy to co jarać mamy i w miasto ruszamy ! Rytm jest miłością tu każdy to wie.. Wbijam się w bit spontanicznie. Kolejny raz śpiewam swe historie uliczne.. Czuję się szczęśliwy ! Problemy gdzieś zniknęły - jestem wolny, prawdziwy.. A słonce ciągle dopie.rdala właśnie tak jak trzeba. Dokładnie w takie dni jestem gdzieś bliżej nieba !
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-08-04 o 10:26 |
|
|
|
#3316 | ||
|
Raczkowanie
|
<3
Cytat:
poczuj się okradziona ![]() Cytat:
biorę Mycha ??? ![]() uśmiecha się łobuzersko. tak, jak lubię najbardziej. wybuch euforii. epidemia miłości. siniaki na kolanach z niekontrolowanych podskoków i diamenciki w oczach ze szczęścia i nieszczęścia. oh tak mi ciebie brak. a ja myślę o nim już tylko między jedną wypitą herbatą, a drugą. i w połowie kroku na schodach. faceci . mogliby mocniej kochać i mniej mówić .. mam skłonności do krótkotrwałego uśmiechu i następującego po nim stanu określanego przeze mnie jako, kolokwialnie mówiąc - do dupy. wybrałam sobie na cel twoje serce, więc miej się na baczności. perfekcyjnie opanowane udawanie obojetnosci. całkiem spontanicznie podryguje mi policzek kiedy pomyli wiatr z twoim oddechem.
mam to coś, co omamia twoje receptory. /suve. eM. <3 28.12.2009 r. Edytowane przez sharlen Czas edycji: 2009-08-04 o 11:21 |
||
|
|
|
#3317 |
|
Raczkowanie
|
Off - najmodniejszy zapach tego lata xD
Mówiłeś mi, ze przyciągam gniew, że za nic masz mą niewinność...
|
|
#3318 |
|
Raczkowanie
|
cześć.
czy nie czujesz że jakoś tak do siebie bliżej nam. I czyja to wina? Nie wiem... Wodzi nas za nos przeznaczenie. niech się niebo nie kojarzy tylko z deszczem. Jak minął dzień nie pytam I tak widzimy się rzadko To już chyba rok Odkąd na ciebie nie patrzę. Odpocznijmy Połóżmy się Zapomnijmy. Ale krok za krokiem Niesie cię pozytywna myśl że nie jest źle że wszystko ma jakiś sens.
|
|
#3319 |
|
Raczkowanie
|
RealGirl89, jednaZwielu, lovers2friends, Plotkaraaa, Toriaa, nydee, snowball, kamisha, agattee<3
~~~~
~~ łowiąc echa marzeń.. ~~ każde lustro ma dla mnie inne wiadomości.. ~~ w takiej ciszy gdy zwyczajnie nikt nie lubi pustki.. ~~ łowić to, co zatopione w zwierciadle niepamięci.. ~~ kruchość ma, przeraźliwy ma dźwięk..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
#3320 |
|
Raczkowanie
|
nareszcie ktoś
prosze bardzo " musze wyznac,że w całej swej smaotności byłam porzuconymi i grzesznymi fragmentami zepsutego człowieka" poszedl do innej ... poszedł,nie oglądając sie wstecz ... kelner .! chociaz jedno spojrzenie tego bruneta przy barze,prosze .!
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
nie zadzwoniłam do ciebie. zabrakło mi odwagi. zabrakło mi słów.
pełne szczerego spojrzenia są moje oczy. otwarte tylko na ciebie. zamknięte na resztę świata. przytłaczająca pustka głuchym echem się tłucze w moich myślach. będę zakryta stertami ignorancji, nieczułości i zatracę się w sobie. wszystko przez ciebie. pomimo prób, pomimo zgub, pomimo tego co jest za nami, będziemy mile wspominać te piękne chwile, które nigdy nie zostaną nowymi planami. |
|
|
|
#3322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze do pani DREAMS...masz tu częściej bywać ![]() ______________ skromnie na dziś...... Najpierw odchodzisz. Potem zawsze przychodzisz dziwnie rozkochany. Twoje słowa nie działają już/Those words of yours ain't working anymore odejdź, tylko nie zapomnij zostawić mojego serca. Jesteś jedynym na którego nie warto czekać/You're the only one not worth waiting for
|
|
#3323 |
|
Raczkowanie
|
Takie mam klimaty; ja sie bawie, Ty szacujesz straty.
You got a body like the devil and you smell like sex I can tell you're trouble but I'm still obsessed / masz ciało jak diabeł i pachniesz jak sex Wiem że przynosisz ze sobą kłopoty, ale cały czas mam na twym punkcie obsesje. / You're like the kiss of death, like the hand of faith I can tell you're trouble but I still wanna taste /Jesteś niczym pocałunek śmierci. Jak ręka przeznaczenia. Wiem, że przynosisz ze sobą kłopoty, ale cały czas chce spróbować./ we were trying different things We were smoking funny things / próbowaliśmy różnych rzeczy paliliśmy śmieszne rzeczy/ So much pain inside but it ain't over'til it's over /Tyle bólu , ale to jeszcze nie koniec, jeszcze nie wszystko stracone/ Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-08-04 o 12:02 |
|
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem silna. Wiem. Lecz nie tak by powiedzieć Ci " Chcę". a tak naprawde to ja nie potrafie nikogo zatrzymac przy sobie. kazdy zaglada w moje zycie i odchodzi strach jest dziwny. Prawda leży na dnie A jak naprawdę było ja wiem i ty wiesz To moja wina, to moja wina Ścierwo takie jak ja to jest przyczyna Że już nie możesz poczuć więcej Że nie trzymamy się za ręce Pomyśl o mnie czasami, kiedy upijam się z kumplami. Pomyśl o mnie dziś w nocy Uciec gdzieś.. Tylko gdzie..? Nie bój się, to przecież deszcz. Chwila trwa. Płyną łzy. Kto miał rację? Ja czy Ty...? Masz dar, masz piękno, masz magię uśmiechu. Tak znam każdy szczegół. Ukradłam Cię niebu. I chociaż nie wiem co będzie dalej, nie boję się. Dam sobie radę. - Mam na Ciebie uczulenie! - Oj.. A ja się już uzalezniłem.. ! Ojj długo mnie nie było ![]() Edytowane przez BrillanteAstro5 Czas edycji: 2009-08-04 o 16:08 |
|
|
|
|
#3325 |
|
Raczkowanie
|
w tym kraju pijesz, gdy się cieszysz, pijesz, gdy jesteś smutny, ludzie zmienili miłość do życia w miłość do wódki. /pezet
![]() w gablocie stłuczone serce z porcelany czeka na nowego konserwatora. zjadłam tony czekolady, wypiłam litry wódki, a temperatura mojego szczęścia nadal poniżej zera. odwrócona plecami do słońca. banalny wschód słońca, przewidywalny zachód. wódka z domieszką tęsknoty...
|
#3326 |
|
Przyczajenie
|
A może wyciągnąć pistolet z kredensu?
Zadaje sobie to pytanie. Nie to nie ma sensu. To wiem doskonale. ...motylki już fruwają, dni wiosenne przybywają, rybki w stawie się pluskają plim i plum i plim i plum Czasami wole byc zupelnie sam Niezdarnie tanczyc na granicy zla I nawet stoczyc sie na samo dno Czasami wole to niz czulosc waszych obcych rąk Jestem tabletka na uspokojenie. Działam w mieszkaniu, skutkuje w urzędzie, siadam do egzaminów, staję na rozprawie, starannie sklejam rozbite garnuszki- tylko mnie zażyj rozpuść pod językiem. Tylko mnie połknij. tylko popij wodą po prostu odłóż mnie na półkę schowaj do szuflady zgub klucz i dajmy sobie spokój _________________________ ________________________ To są fragmenty piosenek bądż wierszy, nie moja twórczość... Mam nadzieję, że się nie powtórzyły i że nie są na tyle długie, aby nie zmieściły się do opisów na gg. Edytowane przez abcpi Czas edycji: 2009-08-04 o 12:56 |
|
|
|
#3327 |
|
Raczkowanie
|
po sposobie picia Coli uważam. Że dobrze tańczy. niech się szczęście do mnie częściej uśmiecha. jak trwoga to do Boga. czasami się nienawidzę. selekcja towarzystwa. wybieram zło. świat jest przezabawny. w dupie z tym. ![]()
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
przyjaciele są złodziejami czasu. i za to im dziękuję.
|
|
#3329 |
|
Wtajemniczenie
|
Gdy dwoje ludzi kocha taniec, nie trudno by pokochali siebie.
|
|
|
|
#3330 |
|
Raczkowanie
|
Serce? Serce może zaczekać.
Odłożyła na bok sentymenty, przestała płakać po nocach, zapomniała, kim dotąd była Odnalazła w sobie wolę by odkrywać nowy świat. Nasze dusze się nie zgrały, czas przerwać przedstawienie. Z każdym dniem widzę coraz wyraźniej jak bardzo mężczyźni są słabi, niestali, niepewni siebie, dziwni... - 11minut
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

za cud opisy, kwiatuszek z Hiszpanii (: (kolejność przypadkowa)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)