|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia III
Cytat:
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak nieco zbaczając z tematu...Ostatnio kupiłam bravo No to przeczytałam od razu gazetę. Było aż 16 stron fotostory!!!!Się podjarałam (tak tak! nie podekscytowałam tylko podjarałam)i przeczytałam Szczęka mi opadła. Dziś się już nie używa w gazetach normalnego języka. Zamiast "artysta ten zagrał" piszą "ten koleś" "Emma w tej paskudnej kiecce przypomina stracha na wróble. I nie trzeba być wróblem żeby się przestraszyć" czy coś w tym stylu, błyskotliwe co? ... A w fotostory "O,nie! rwie go na bezczela!" co znaczy że "chce mi odbić chłopaka: ![]() OCzywiście był i artykuł o Majku, o ceremonii, wszystko spisane z internetu, zdjęcia takie co widzieli wszyscy na pudlach, kozakach i innych g... Kiedyś Bravo było ekstra ![]() A może ktoś chce ode mnie kupić plakat avril Lavigne? Z drugiej strony green day Opyle tanioo za dychu
Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-08-04 o 13:51 |
|
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
Mówię poważnie. Jeśli chcecie, mogę zeskanować i wrzucić.
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nie odbije się to na Twoim zachowaniu (dla pewności lepiej już je odłóż ).
|
|
#4207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry.
Widzę, że dziś mamy dzień rozmyślań. Cytat:
Cholera, płaczę. To było straszne, że On musiał mówić przez muzykę, bo tak normalnie nikt Mu nie wierzył, nikt nie chciał Go zrozumieć. A muzyka docierała właściwie tylko do fanów. Majk chciał się bronić, właśnie opowiedzieć tym, którzy wieszali na Nim psy, że nie jest taki, jak myślą. I właśnie dlatego choćby napisał "Childhood" - I właśnie dlatego, że wiem, jakie ma ona przesłanie - nie potrafię jej słuchać. Cytat:
![]() Wiecie, nie potrafię powiedzieć, jakie dni na tym wątku lubię bardziej - czy te wesołe, pełne żartów, czy te pełne wspomnień, refleksji. Chyba wszystkie są nam potrzebne. Kiedy żartujemy, wspominamy Go na wesoło, jest o wiele lzej, ale w pewnym momencie zacznam się, jakby tym dusić i potrzebuję takiego swoistego oczyszczenia właśnie poprzez chwilę zadumy, smutku. Bo wciąż, nawet podczas śmiechu pamiętam, dlaczego tutaj jesteśmy. Dlatego potrzebuję takze tych gorszych dni - dni na smutek, na płacz, na słabość. I znów po chwili wyżalenia się, zrozumienia, jaki sobie nawzajem okazujemy, aby wrócić do codzienności potrzebuję tej radości, jaka również panuje na tym wątku. To jest jak zamknięty obwód. Na wszystko przychodzi w tym miejscu czas i nie chcę, żeby cokolwiek to przerwało. ![]() Takze cieszę się, że jestescie i że mamy to nasze małe miejsce, gdzie Michael zawsze na nas czeka z otwartymi ramionami. Niezależnie od tego, czy jesteśmy w świetnym humorze, czy może właśnie zużyłyśmy z powodu płaczu całą paczkę chusteczek. |
||
|
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żenada na maksa,że się wyrażę ![]() A wracając do Machiny, to znalazłam teraz felieton Agnieszki Chylińskiej o Michaelu. Jedyne co normalne i szczere w tej gazecie.
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Se odpicowałam pazury ... i mnie TŻ zabił śmiechem jak je zobaczył A całe 2,20 wydałam na to!!![]() Mycha Potrzeba się czasem odmóżdżyć czasem zadumać...i tak na zmianę. Ja też mam takie dni, że żarty mnie nie śmieszą, że potrzebowałabym żeby ktoś mnie przytulił, żeby się wygadać... Potem jest trochę lepiej, znowu się z Wami śmieję i tak w kółko ![]() Jest dobrze Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-08-04 o 13:58 |
|
|
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubostwiam Majkela meskosc (nie tylko o Olka mi chodzi), dla mnie jest to najbardziej seksowny i piekny facet jakiegokolwiek w zyciu widzialam.. i kurewnie załuje, ze nie bylo takiego watku jeszcze za zycia Majka.. gotowa bylam przetlumaczyc mu to wszystko i zawiezc mu to w zebach do LA... Jak dostaje w łeb tak jak ta kobitka w "ghost" to gasnie mi usmiech i czuje ogromna pustke.. cos we mnie umarlo razem z nim.. ta faken swiadomosc, ze juz nie bedzie nowego teledysku z jego osoba, charyzma.. zostawil nam duzo i tak malo zarazem..
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lektury na rok |
|
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4216 |
|
Zadomowienie
|
Film zaliczony,miałyscie racje-PRZECUDNY-chcę więceeej.Co tu dużo pisac...Michael to świetny artysta...wokalista,tance rz,aktor,mężczyzna i ten jego uśmiech...
Miałam taki dobry humor,ale teraz jak tak czytam ostatnie posty to wpadłam w zadumę.Pomyslec,że człowiek dający dookoła tyle milosci otrzymuje wzamian cierpienie.W Jego świecie ciężko jest komukolwiek zaufac,jednak on wierzył w ludzi,w ich wrażliwosc i sprawiedliwosc...okazuje sie,że czlowiek jest fałszywy,liczy sie tylko kasa i zyski.Kiedy potrzebował pomocy bliskich,nikt sie nie zjawił,musiał sam walczyc z rzeczywistością,ale nie dawał rady,nie był na tyle silny.Piosenka "Morphine" czyż to nie było wołanie o pomoc?Fani tak,napewno dawali mu i milosc ale w niektórych przypadkach nie chodziło o TAKA forme.Kazdy potrzebuje prywatnosci,gwiazdy tez.Ale nie,naokraglo paparazzi,ploty,tv.Zrozum iale gdyby chodzilo o Jego tworczosc a nie tylko MJ to,MJ tamto,MJ podobno...
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
MJ powinien odciac sie od plotek.. nie czytac tych gowien, a robic swoje.. ale to zloty czlowiek jest, chcial by bylo dobrze mimo, ze go podziwiali w swiecie muzyki, to go gnoili w rzeczywistym swiecie, bo byl inny niz wszyscy.. nie mial etykiety zaliczacza, nie mial w sobie chamstwa, mial delikatny glos i nature...
pamietam jak sie nabijali z Prince, ze kurdupel ze na szpilkach chodzi... a jak poszla fama, ze to jakis super kochanek to od razu geby sie im zamknely.. ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- a najbardziej mnie wkurzalo, jak sie zastanawiali czy uprawia seks z zona.... noz kurza dupa.. przeciez byl czlowiekiem z krwi i kosci i z potrzebami... sama janet wypalila, na pytanie czy MJ i LMP uprawiaja seks.. to palnela "nie, patrza sie na siebie i sie masturbuja"
|
#4218 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, a co z moim ostatnim zdaniem z "History"? Wytrzeźwiały już Wam główki? ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Czy naprawdę fizycznie ją pociągał?! Boższ.A pomyślcie, jak Michael się czuł, jeśli miał świadomość takich pytań, takich sądów. |
|||
|
|
|
#4219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos o czlowieku, o stawianiu kroku.. nie wiem czy nie chodzi o zapis rozmowy, gdy 1 raz ludzka gira stanela na ksiezycu ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2009-08-04 o 14:30 |
||
|
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
och, tak. podobno prawiczkiem był do 37 roku życia, był bezpłodny, miał dziecko z fanką itp itp... ![]() o mamuniu ale pewnie każdy sęp wziął jej wypowiedź na poważnie...
|
|
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem pewna ze MJ w łozku byl ogniem gdyby tego nie robil, to skad te teksty ![]() juz za bajtla mowil ze spiewam co mysle... strach sie bac
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a czemu miał niby nie pociągać? przecież każdy człowiek ma w sobie coś co drugiemu może się strasznie podobać... ilu ludzi tyle twarzy i ciał. do szału mnie doprowadzają takie pytania |
|
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
no tak.. i to jeszcze na oczach mlodszej siostry
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a widocznie inni mają w dupie wszystko i wszystkich i pieprzą takie głupoty, że aż się czytać nie chce...
|
|
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre |
|
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie dziewczynki,ale ja się ulataniam. Właśnie ściągnęło mi się Ultimate Michael Jackson Video Collection, także mam co oglądać
![]() Narazie
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
taa
![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
a ja juz pomijam wszystkie paluszki.. jezorki, macanko klaty, jajek (nie, nie tych z lodowki) czy pokazywanie rekoma klepsydry i ruchy miedniczka
Mysia, zle ci zegarek chodzi... toz po południe juz jest...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

No to przeczytałam od razu gazetę. Było aż 16 stron fotostory!!!!
Szczęka mi opadła. Dziś się już nie używa w gazetach normalnego języka. Zamiast "artysta ten zagrał" piszą "ten koleś" "Emma w tej paskudnej kiecce przypomina stracha na wróble. I nie trzeba być wróblem żeby się przestraszyć" czy coś w tym stylu, błyskotliwe co? 

Czy naprawdę fizycznie ją pociągał?!