Październikowe PM :) - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-04, 11:35   #1051
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Październikowe PM

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
butów nie lubie wysokich w ogolew takich nie chodze, ostatni raz mialam tak wysokie na obronie czyli jakies2lata temu,ale myśle,że te kilka godz sie przemęcze.bizu albo perły albo kryształki jakieś,myśle,ze jutro sie zdecyduje.Wlosy ma dluuuugie i gęste mimo ze jestem po porodzie tylko nie bardzo widze kwiatka w mojej fryzurce,ale moze na probnej cos wymyslimy.
hm...no nie byłąbym taka pewna czy dasz sobie radę. Weź pod uwagę że na obronie prawdopodobnie większość czasu spędziłaś na siedząco a na swoim ślubie/weselu będzie odwrotnie. Wątpię czy twoje stopy wytrzymają Ja dość często chodzę w obcasach i wiem że nie założę ich na ślub bo po prostu nie wytrzymam w nich Pomyśl nad ciut niższym np 5 cm
Ja bym jeszcze zastanowiłą sięnad fryzurą, do tej raczej nie ma opcji więcia kwiatu Mnie osobiście się ona nie podoba jakoś nieelegancka mi się wydaje ale to tobie ma się podobać Ale może jeszcze twoja fryzjerka cości doradzi Moja koleżanka też miała rozpuszczone włosy i z jednej strony podciagnięte i podpięte po drugiej, tak na jedno ramie wszystko I właśnie cantadeski Jeśli bedziesz zainteresowana to mogę ci podać linka na WP to sobie zobaczysz zdjecie

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez lady1980 Pokaż wiadomość
Znalazłam na mailu fotki biżuterii.

Najprawdopodobniej założe tą całą z kryształków. Kolczyki mam te krótsze, bo na pierwszym zdjęciu są długie, ale mi babka przerobiła. Generalnie to jestem niezdecydowana i już kombinuje zeby sobie inną bizu zamówic.
Tą z perełkami zamówilam bo może na pop0rawiny sie przyda, bo generalnie perelki mi do sukienki ślubnej nie bardzo pasuja.

Nie wiem czy w ogole nie zrezygnuję z naszyjnika, bo mam górę sukni zdobioną

A co do tego grzebienia we włosy, to jeszcze nie wiem czy go wepnę, bo rozwazam też opcję zywego kwiatka we wlosach
śliczny zestaw a ten wisior i mnie się bardziej podobajądługie kolczyki

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 12:46   #1052
lady1980
Raczkowanie

Talking Dot.: Październikowe PM

Cytat:
B.ładne!!!!ja mysle ze tez niedlugo sie pochwale swoimi..pusc linka do stronki z ta bizuteria!
oto link
http://www.bizuteria.intelishop.pl/KOMPLETY-SLUBNE-k21/

jeden z kompletów zamówilam gotowy, drugi wg. wlasnego projektu. Plusem jest to ze babka ktora to robi szybko odpisuje i jest cierpliwa jesli chodzi o róznego rodzaju wymysly typu: "tu pani zmieni koralik, tam pani skróci, tu przytnie, a tam zmieni zapięcie"

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
hm...no nie byłąbym taka pewna czy dasz sobie radę. Weź pod uwagę że na obronie prawdopodobnie większość czasu spędziłaś na siedząco a na swoim ślubie/weselu będzie odwrotnie. Wątpię czy twoje stopy wytrzymają Ja dość często chodzę w obcasach i wiem że nie założę ich na ślub bo po prostu nie wytrzymam w nich Pomyśl nad ciut niższym np 5 cm
Ja bym jeszcze zastanowiłą sięnad fryzurą, do tej raczej nie ma opcji więcia kwiatu Mnie osobiście się ona nie podoba jakoś nieelegancka mi się wydaje ale to tobie ma się podobać Ale może jeszcze twoja fryzjerka cości doradzi Moja koleżanka też miała rozpuszczone włosy i z jednej strony podciagnięte i podpięte po drugiej, tak na jedno ramie wszystko I właśnie cantadeski Jeśli bedziesz zainteresowana to mogę ci podać linka na WP to sobie zobaczysz zdjecie

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

śliczny zestaw a ten wisior i mnie się bardziej podobajądługie kolczyki

Bianeczkaa, fajnie że Ci sie bizu podoba, Twoja tez fajna. Zresztą wiadomo - ile osób tyle gust. Ja mam buzie dosyc szczupłą i nie chcę sie optycznie jeszcze "wyciągać" stąd te krótsze kolczyki.

Co do sukni, to zanim zamówisz z USA, to proponuje mimo wszystko przejsc sie do salonu i zobaczyć w jakim kolorze i kroju Ci będzie dobrze. Generalnie przy typie urody "zima' biel powinna pasowac, tym bardziej gdybyś miala np. niebieskie oczy, tylko nie opalaj sie za mocno. Ja mierzylam bialą kieckę i nei za fajnie wyglądalam, a juz w zlamanej bieli/ivory bardzo dobrze. Też mam dosc ciemne wlosy, niebieskie oczy i dosc ciemną karnacje. MOże nie tak jak Ty, ale mimo wszysko warto mierzyc sukienki (sukienki ze zdobioną górą ladnie rozswietlaja twarz Poza tym, chyba poźną jesienią albo ok lutego są wyprzedaze zeszlorocznych kolekcji i może calkiem przypadkiem cos fajnego upolujesz w dobrej cenie
lady1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 13:53   #1053
kasiuha
Raczkowanie

GG do kasiuha

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Dzięki No tak się właśnie zastanawiam, czy aby ta soczysta wiosenna zieleń nadaje się na październik
możesz jeszcze pomyśleć o jakichś złocistych kolorach, wtedy na pewno będzie pasowało do miesiąca i też będzie rozjaśniać. ja się zastanawiam nad przystrojeniem sali w tonacji łososiowej, różnych odcieniach pomarańczu....

Cytat:
czekajcie i ja się dołączam 03.10
witamy serdecznie! ja też wychodzę za mąż 3.10.

dziewczyny (te które ślubują w 2009 roku) czy u Was też wszystkie przygotowania nabierają tempa?? zaczynam się bać, że nie nadążę wszystkiego ogarniać...
kasiuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 14:06   #1054
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Czesć dziewczyny,

dawno mnie nie było, ale was czytałam.

SSR, czy Ty wstawiałaś juz zdjęcie swoich butków? Bo jakoś mi to umknęło. Moi rodzice też za remonty sie zabrali przed ślubem
W koncu zaczeliśmy zaproszenia rozdawać! 12 sztuk poszło w weekend.
Cześć, gratuluję pierwszysch rozdanych zaproszeń Do kiedy masz potwierdzenie?
Co do butków to wstawiałam linka, ale patrz na dół to masz tam zdjęcia
Cytat:
witam, już pokazuję sukienieczkę, aczkolwiek zdjęcie nie oddaje jej uroku9tren jest pięknie zdobiony) niestety tylko takie posiadam póki co. Zakupiłam ją w salonie Susan Blanche.
Pokaże butki które ewentualnie wchodziły do dziś w gre, ale myślę, że cos jednak zmienię, oraz wspnie fryzurka.
Sukienka fajna, a mierzyłaś ją czy Ci się dopiero podoba? Oj jeszcze dużo Ci się pozmienia zobaczysz
Cytat:
Ale mam problem, bo październik może byći ciepły i ziemny i się zastanawiam czy etola nie będzie przesadna żeby śmiesznie nie wyglądało jak będzie ciepło a ja w futrze chociaż za tą cene zamówię chyba i bolerko i etolę
No to zależy od pogody, ale ja tak sobie myślę, że w październiku to już bliżej zimy niż dalej więc co dopiero jesień. Ale etola jak najbardizej pasuje, a bolerko wiadomo uniwersalne
Cytat:
Welon kupiłam w salonie slubnym i chyba z 10 razy za niego przeplacilam, a dopiero potem zobaczylam ze na necie mozna znalezc takie same za duzo niższą cenę.
JA jestem przed kupnem welonu i się zastanawiam salon czy allegro? Różnica w cenie ogromna, znów nasłuchałąm sie już historii, ze dziewczyny kupiły z all i to nawet siatki na ryby nie przypominała a co dopiwro welon, jakiś sztywny i nie taki jak na zdjęciu. Więc mam teraz dylemat
Cytat:
Znalazłam na mailu fotki biżuterii.

Najprawdopodobniej założe tą całą z kryształków. Kolczyki mam te krótsze, bo na pierwszym zdjęciu są długie, ale mi babka przerobiła. Generalnie to jestem niezdecydowana i już kombinuje zeby sobie inną bizu zamówic.
Tą z perełkami zamówilam bo może na pop0rawiny sie przyda, bo generalnie perelki mi do sukienki ślubnej nie bardzo pasuja.

Nie wiem czy w ogole nie zrezygnuję z naszyjnika, bo mam górę sukni zdobioną

A co do tego grzebienia we włosy, to jeszcze nie wiem czy go wepnę, bo rozwazam też opcję zywego kwiatka we wlosach
Wszystko bardzo ładne
Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
Długo mnie tu nie było
Hej, no i co nowego?

Dla zlotka, która chciała zobaczyć moją bieliznę i dla lady1980 co chce zbaczyć moje butki i dla wszystkich stęsknionych tego widoku, wklejam zdjęcia Po kolei butki, stanik, majtasy 2x i pończochy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BU.jpg (54,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BUT.jpg (34,8 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg STA.jpg (74,2 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BRO.jpg (35,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg MAJ.jpg (83,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mAJ1.jpg (91,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PON.jpg (50,1 KB, 15 załadowań)

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 14:10   #1055
bianeczkaa
Zakorzenienie

tak pójdę na pewno do Lisy Ferrari bo tam mi się najbardziej suknie podobały ale okropnie drogie biżuteria piękna już wpadło mi w oko kilka kompletów ja nie wiem jak ja się na wszystko zdecyduje jak jest taki wybór a jaki byście materiał poleciły? bo jeśli zamówię tą co początkowo wybrałam to dół cały z koronki ale nie wiem czy mi się już nie opatrzyłą ta suknia ale na pewno styl będzie hiszpanki mierzyłam już różne fasony i ten mi pasuje mimo że jestem pulchniutka mam talię i biust więc będzie dobrze wygladać

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-08-04, 14:20   #1056
addda
Raczkowanie

czesc dziewczyny
jak juz pisalam wczesniej jestem piatkowa panna mloda
mieszkamy za granica,wiec caly slub i wesele zorganizowalismy w ciagu dwoch tygodni wiec mamy:sale,kosciol,urzad,f otografa,dj,suknie,zapros zenia juz wyslane,obraczki odebrane,czyli zostala nam,a w zasadzie mnie "kosmetyka".
Czyli poszukuje bizuterii,bukietu i fryzury. Na bizuterie za bardzo pomyslu nie mam,zaraz przejrze ta stronke od Lady1980,bukiet wiem ze chce bordowy,na razie wygrywa ten:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...55a3e4dfd.html

a fryzurka,coz mam wlosy ciemne do ramion,chce cos gladkiego,zaczesanego do tylu,zadnych loczkow. Nie znalazlam jeszcze nic co by mi odpowiadalo
addda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 14:31   #1057
iwciag
Wtajemniczenie

SRR- suknia jest juz moja, ona na zdjeciu jak ją widziałam wcale do mnie nie przemowila aczkolwiek byla na mojej liście, przymierzyłam kilkanaście typów i została ta, czuje sie w niej świetnie jak w zwiewnej sukieneczce na lato
z butami problem bo nie wiem na jakie sie zdecydowac co bylo by odpowiednie do mojej sukienki z tych pokazanych przeze mnie calkowicie zrezygnowalam

Bianeczka: ja kupiłam w Lissa Ferra a konkretniej w Susan Blanche ale oni jakos tam do nich naleza i skoro masz slub w przyszlym roku pilnuj sobie przecen i wyprzedazy a npz cos wypatrzysz, ja swoja tak kupilam byla warta3000a mnie wyniesie 1500-1800
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 14:40   #1058
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
SRR- suknia jest juz moja, ona na zdjeciu jak ją widziałam wcale do mnie nie przemowila aczkolwiek byla na mojej liście, przymierzyłam kilkanaście typów i została ta, czuje sie w niej świetnie jak w zwiewnej sukieneczce na lato
z butami problem bo nie wiem na jakie sie zdecydowac co bylo by odpowiednie do mojej sukienki z tych pokazanych przeze mnie calkowicie zrezygnowalam

Bianeczka: ja kupiłam w Lissa Ferra a konkretniej w Susan Blanche ale oni jakos tam do nich naleza i skoro masz slub w przyszlym roku pilnuj sobie przecen i wyprzedazy a npz cos wypatrzysz, ja swoja tak kupilam byla warta3000a mnie wyniesie 1500-1800
a kiedy są wyprzedaże? i czy tylko co jest na sklepie czy też szyją

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-08-04, 14:49   #1059
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
a kiedy są wyprzedaże? i czy tylko co jest na sklepie czy też szyją

ja kupilam moja z koncem czerwca-wyprzedaz trwała i wciaz wyprzedaja, wiec na kolekcje z ubieglego sezonu byly duze wyprzedaze, sa to sukienki salonowe, mierzone juz itp. kazda z nich przy zakupie zostaje odrestaurowanaza dodatkowa oplata oczywiscie,w moim wypadku zostala poniewaz jestem po dziecku i zzucam zbedne kg wiec za miesiac bede musiala ja przerobic delikatnie, jesli chodzi sukienki z nowe kolekcji teraz tzn jak ja kupowalam byly600zl na minusie+koszty ewentualnych przerobek
Stary 2009-08-04, 14:53   #1060
bianeczkaa
Zakorzenienie

no i tak jak się obawiałam, mają promocje ale na modele salonowe :/ a ja się w nie nie wbije potrzebuje rozmiar 44

Wspólnie zamawiamy buty

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2009-08-04 o 14:55
Stary 2009-08-04, 14:54   #1061
lady1980
Raczkowanie

Cytat:

Sukienka fajna, a mierzyłaś ją czy Ci się dopiero podoba? Oj jeszcze dużo Ci się pozmienia zobaczysz

No to zależy od pogody, ale ja tak sobie myślę, że w październiku to już bliżej zimy niż dalej więc co dopiero jesień. Ale etola jak najbardizej pasuje, a bolerko wiadomo uniwersalne

JA jestem przed kupnem welonu i się zastanawiam salon czy allegro? Różnica w cenie ogromna, znów nasłuchałąm sie już historii, ze dziewczyny kupiły z all i to nawet siatki na ryby nie przypominała a co dopiwro welon, jakiś sztywny i nie taki jak na zdjęciu. Więc mam teraz dylemat

Wszystko bardzo ładne

Hej, no i co nowego?

Dla zlotka, która chciała zobaczyć moją bieliznę i dla lady1980 co chce zbaczyć moje butki i dla wszystkich stęsknionych tego widoku, wklejam zdjęcia Po kolei butki, stanik, majtasy 2x i pończochy
SSR, bieliznę masz taką jak ja. Biustonosz identyczny, ale taki mi w salonie kazali kupic, a majtasy bardzo podobne.
Butki b.ladne, ja mam zakryte i chyba za wysokie. Jak zobaczylam zdjęcia to sobie przypomnialam ze widzialam te Twoje buciki wczesniej.
A wystrój sali w kolorze groszkowym super. Nie patrz na pore roku, a raczej na to żeby do siebie wszysko pasowało! Ja bym zostawiła tak jak jest, ewentualnie cos w zlotym dodala, tak jak to któraś z dziewczyn napisala.
Stary 2009-08-04, 14:57   #1062
iwciag
Wtajemniczenie

a jaki potrzebujesz rozmiar,ja tez w trakcie kupowania czyli niecaly m-c po porodzie bylam duza

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

lady1980 a jaka Pani Ci robiła, masz jakis namiar, bo moze to ta z która i ja się dogaduje??
Stary 2009-08-04, 15:03   #1063
lady1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez addda Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
mieszkamy za granica,wiec caly slub i wesele zorganizowalismy w ciagu dwoch tygodni wiec mamy:sale,kosciol,urzad,f otografa,dj,suknie,zapros zenia juz wyslane,obraczki odebrane,czyli zostala nam,a w zasadzie mnie "kosmetyka".
Czyli poszukuje bizuterii,bukietu i fryzury. Na bizuterie za bardzo pomyslu nie mam,zaraz przejrze ta stronke od Lady1980,bukiet wiem ze chce bordowy,na razie wygrywa ten:

a fryzurka,coz mam wlosy ciemne do ramion,chce cos gladkiego,zaczesanego do tylu,zadnych loczkow. Nie znalazlam jeszcze nic co by mi odpowiadalo
Adda, w szoku jestem że tak szybko się ogarnęliscie. Ja od pól roku jakoś nie moge sie zorganizowac, a wy w dwa tygodnie zalatwiliscie prawie wszysko.
Zdjęcie kwiatków chbya sobie od Ciebie sciagne, bo też chce w takim ksztalcie tyle ze w rózowym kolorze. Wzór Twojego bukietu zostawię jako ewentualnosc, gdy cantadeskie nie wypalą

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
a jaki potrzebujesz rozmiar,ja tez w trakcie kupowania czyli niecaly m-c po porodzie bylam duza

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

lady1980 a jaka Pani Ci robiła, masz jakis namiar, bo moze to ta z która i ja się dogaduje??

Na tej stronce do której puścilam link jest zakładna kontakt i tam sa na nią dokladne namiary. Na imię ma Brygida

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
no i tak jak się obawiałam, mają promocje ale na modele salonowe :/ a ja się w nie nie wbije potrzebuje rozmiar 44

Bianeczkaa, zadzwon najlepiej do salonu i zapytaj kiedy mają wyprzedaże. Na pewno ok. lutego mają ale jesienią chyba tez. I nie tylko na male rozmiary
Stary 2009-08-04, 15:05   #1064
iwciag
Wtajemniczenie

okej dziękuje Ci bardzo! Głowa mnie już od tych dodatkow boli,za pozno sie zaczelam interesowac..boje sie ze nie ogarne wszystkiego, jeszcze przy dzidziusiu mam mało czasu na cokolwiek
Stary 2009-08-04, 15:10   #1065
lady1980
Raczkowanie

Cytat:
Potwierdzenie mam na miesiąc przed weselem, tj. 24.09. Jeszcze dobrze nie zaczelam rozdawać, a juz mam dość W alkoholizm wpadnę przy tym rozdawaniu zaproszen, bo Tż rodzinka jest bardzo rozrywkowa
Stary 2009-08-04, 15:15   #1066
addda
Raczkowanie

Szczerze mowiac sama jestem w szoku,ze sie udalo (odpukac )
no ale byly to bardzo intensywne 2 tyg. po prostu nie bylo wyjscia,pewnie jakbysmy mieszkali w polsce to tez bysmy zwlekali a tak to juz.

Lady1980 swietna ta stronka z bizuteria,upatrzylam sobie kilka kompletow. Czy ty juz tam zamawialas?? Albo widzialas ta bizuterie na zywo???
Stary 2009-08-04, 15:24   #1067
iwciag
Wtajemniczenie

BIANECZKA poprosze o zdjęcie tej fryzurki! Mamy widać inne poczucie elegancji hihi dla mnie ten warkoczyk to prostota i elegancjatylko kwestia kwiatka tez mnie zastanawia..Na pewno chce wloski rozpuszczone bo nie chwalac sie mam co pokazywac
Stary 2009-08-04, 15:26   #1068
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez kasiuha Pokaż wiadomość
możesz jeszcze pomyśleć o jakichś złocistych kolorach, wtedy na pewno będzie pasowało do miesiąca i też będzie rozjaśniać. ja się zastanawiam nad przystrojeniem sali w tonacji łososiowej, różnych odcieniach pomarańczu....
dziewczyny (te które ślubują w 2009 roku) czy u Was też wszystkie przygotowania nabierają tempa?? zaczynam się bać, że nie nadążę wszystkiego ogarniać...
no tak myślałam nad żółtym ale nie nad złotym hmmmmm, tam jest wszystko ciemny brąz plus zieleń, nie wiem czy dodawać 3kolor, żeby nie przedobrzyć.
A Twój pomarańcz i łosoś to ja najbardziej pasuje mi do jesiennych barw
Pytasz się, czy przygotowania nabierają tempa o TAK i to jeszcze jakiego. Ja zawsze się śmiałam z dziewczyn, które u mnie na studiach łaziły z kalendarzami i wszystkie kolosy miały zapisane a ja to miałam w głowie a teraz i mnie dopadło, gdyby niemój kalendarz to bym o połowie rzeczy zapomniała Zaczyna tak szybko lecieć, że hej. Daję gosciom czas na potwierdzenie jeszcze kilka dni, bo potem wyjeżdżam w górki, potem idę do szpitala i przyjdzi ewrzesień i już całkiem zwariuje z tym wszystkim, ale w sumei mi się to podoba
Cytat:
a jaki byście materiał poleciły? bo jeśli zamówię tą co początkowo wybrałam to dół cały z koronki ale nie wiem czy mi się już nie opatrzyłą ta suknia ale na pewno styl będzie hiszpanki mierzyłam już różne fasony i ten mi pasuje mimo że jestem pulchniutka mam talię i biust więc będzie dobrze wygladać
Chodzi Ci o materiał sukienki? To zalezy jaka to suknia, pewnie to wszystko jest tak dobrane, ze jedna jestsuper z satyny a z żorżety już nie będzie, jedna ma falbanki z organtyny i wygląda pięknie ate same falbanki z szyfonu będą bleee
Ja też do szczupłych nie należę, wręcz odwrotnie i mam kiecę z satyna +szyfon.
Cytat:
czesc dziewczyny

Gratuluję organizacji ślubu w tak krótkim czasie Bukiecik fajny, ale ciemny. A pokazywałaś suknię, żeby Ci doradzić cos w kwesi fryzurki?
Cytat:
Nie martw się masz jeszcze duuużoooo czasu i na pewno znajdziesz super butki
Cytat:
SSR, bieliznę masz taką jak ja. Biustonosz identyczny, ale taki mi w salonie kazali kupic, a majtasy bardzo podobne.
Butki b.ladne, ja mam zakryte i chyba za wysokie. Jak zobaczylam zdjęcia to sobie przypomnialam ze widzialam te Twoje buciki wczesniej.
A wystrój sali w kolorze groszkowym super. Nie patrz na pore roku, a raczej na to żeby do siebie wszysko pasowało! Ja bym zostawiła tak jak jest, ewentualnie cos w zlotym dodala, tak jak to któraś z dziewczyn napisala.
To się cieszę, a też masz stanik z Gaji? A i mój jest podklejany silikonem i w salonie mi taki kazali kupić bez niczego gładki A i dizęki za butki a ty czemu masz za wysokie?
No ten kolor groszkowy rozświetla moją salę i dodaje świeżości i uroku, więc chyba go zostawię. W koncu to ślub a nie stypa. Ma być jasno i świeżo a poza tym to mój ulubiony kolor więc zostaje

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 15:37   #1069
addda
Raczkowanie

Dziewczyny,kiedys gdzies widzialam a teraz nie moge znalezc,taka fryzurke- z tylu jakis tam koczek a z przodu boki gladko zaczesane do tylu a czubek(taki jakby pas) podtapirowane i tez do tylu. Ten czubek byl wyzszy niz reszta...
Hmmmm nie wiem czy to ma sens co pisze ale moze ktoras wie o co mi chodzi to bardzo bym prosila o fotke

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:

Gratuluję organizacji ślubu w tak krótkim czasie Bukiecik fajny, ale ciemny. A pokazywałaś suknię, żeby Ci doradzić cos w kwesi fryzurki?
Nie pokazywalam,bo jej nie ma w necie,cos bardzo podobnego do tej,tylko cala biala i bez trenu

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1238154157

gora wyszyta jest bialymi perelkami i cyrkoniami

Edytowane przez addda
Czas edycji: 2009-08-04 o 15:40
Stary 2009-08-04, 15:52   #1070
lady1980
Raczkowanie

Cytat:
Szczerze mowiac sama jestem w szoku,ze sie udalo (odpukac )
no ale byly to bardzo intensywne 2 tyg. po prostu nie bylo wyjscia,pewnie jakbysmy mieszkali w polsce to tez bysmy zwlekali a tak to juz.

Lady1980 swietna ta stronka z bizuteria,upatrzylam sobie kilka kompletow. Czy ty juz tam zamawialas?? Albo widzialas ta bizuterie na zywo???

Tak, trzy dni temu dostalam bizuterie. Te zdjęcia zrobila ta babka do akceptacji. Na zywo bizuteria wyglada drobniej, ale wymiary krysztalków są podane. Ja poprosilam ją o skrócenie naszyjnika jednego. Mierzylam sobie wokól szyi nitką czy przypadkiem nie za dlugie bedą. Ale ładna jest, bo balam sie czy nie będzie kiepsko wykonczona. I realizacja szybka
Stary 2009-08-04, 16:38   #1071
iwciag
Wtajemniczenie

ADDDA mam forum gdzie możnaa poogladać bizuterie, ja u tej kobiety ktorej bizu tam jest prawdopodobni cos sobie zamowie, juz jestesmy w trakcje wyborow jakis tam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...7#post13529507
jak dla mnie ciekawe rzeczy, obejrzyj może sobie
Stary 2009-08-04, 16:57   #1072
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

Witajcie dziewczyny!!
Widze ze u was przygotowania zblizaja sie ku koncowi....! A ja dosłownie jeszcze nic nie mam Niezłe przegiecie! Synek juz zdrowy wiec musze sie wziasc ostro za wszystko bo w koncu nie zdaze! Miłego dnia życze

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
niunka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 17:14   #1073
addda
Raczkowanie

Cytat:
ADDDA mam forum gdzie możnaa poogladać bizuterie, ja u tej kobiety ktorej bizu tam jest prawdopodobni cos sobie zamowie, juz jestesmy w trakcje wyborow jakis tam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...7#post13529507
jak dla mnie ciekawe rzeczy, obejrzyj może sobie
Dzieki bardzo
fajna ta bizuteria,ale nie do konca to to co ja chce. Mnie cus na perelki wzielo...
Stary 2009-08-04, 17:17   #1074
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niunka22 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny!!
Widze ze u was przygotowania zblizaja sie ku koncowi....! A ja dosłownie jeszcze nic nie mam Niezłe przegiecie! Synek juz zdrowy wiec musze sie wziasc ostro za wszystko bo w koncu nie zdaze! Miłego dnia życze
jakiemu końcowi!! o następna mamusia synusia pozdrawiam

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Dzieki bardzo
fajna ta bizuteria,ale nie do konca to to co ja chce. Mnie cus na perelki wzielo...
to tak jak i mnie początkowo-ale żeby nie kusic losu ta kobitka ma i perełkimam maly zbiorek na skrzynce
Stary 2009-08-04, 17:33   #1075
addda
Raczkowanie

Cytat:
jakiemu końcowi!! o następna mamusia synusia pozdrawiam

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

to tak jak i mnie początkowo-ale żeby nie kusic losu ta kobitka ma i perełkimam maly zbiorek na skrzynce
no to dawaj
Stary 2009-08-04, 18:04   #1076
iwciag
Wtajemniczenie

mnie akurat zalezy glownie na bransoletce i kolczykach stad duzo bransoletek, ale mysle, ze i naszyjniki byly by ciekawe

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2010-01-31 o 15:40
Stary 2009-08-04, 18:07   #1077
bianeczkaa
Zakorzenienie

na mnie pewnie 44 ale mam duży biust więc standardowa rozmiarówka odpada trzeba szyć

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-08-04, 18:14   #1078
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

iwciag - sorki ze sie tak wtracam ale podobaja mi sie te kolczyki co sa na 5 obrazku. wiesz moze jaka jest ich cena? Bo bransoletki nie bede miec zamierzam miec rekawki...

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
niunka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 18:22   #1079
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
iwciag - sorki ze sie tak wtracam ale podobaja mi sie te kolczyki co sa na 5 obrazku. wiesz moze jaka jest ich cena? Bo bransoletki nie bede miec zamierzam miec rekawki...
5- kryształki Swarovskiego - 60zł; koraliki szklane - 35zł
Stary 2009-08-04, 18:22   #1080
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
5- kryształki Swarovskiego - 60zł; koraliki szklane - 35zł
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości