|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
-jak mogłaś pożegnać się z kimś, bez kogo nie wyobrażasz sobie życia?
-nie pożegnałam się. nic nie powiedziałam.po prostu odeszłam.. tamtej nocy postanowiłam przejść drogę w jej najszerszym miejscu.
|
|
#3362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Śliczneeee są ! _________________________ Wyobraź sobie że życie polega na żonglowaniu pięcioma piłkami. Ich nazwy to praca, rodzina, zdrowie, przyjaciele i prawość. Wszystko udaje ci się utrzymywać w powietrzu. Ale pewnego dnia wreszcie do ciebie dociera, że praca jest gumową piłką. Jeżeli ją upuścisz, odbije się i wróci. Pozostałe cztery piłki - rodzina, zdrowie, przyjaciele, prawość - to szklane kule. Jeśli się którąś upuści, może się obić, wyszczerbić lub nawet roztrzaskać. Wystarczy kobiecie trzy razy powiedzieć, że jest ładna, aby za pierwszym razem podziękowała, uwierzyła za drugim, a wynagrodziła za trzecim. Podobno nic nie trwa wiecznie, ale ja mocno wierzę w to, że czasami miłość trwa nawet wtedy, kiedy ukochana osoba odejdzie. Nocą uczucia dochodzą do głosu, bo rozum śpi.
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
może mi też pomożecie? potrzebuję opisów, niedosłownych, w których stwierdzam, że brakuje mi przyjaciół, tych dawnych. Nie chcę, aby one wiedziały, że te słowa są skierowane właśnie do nich, ale niekiedy można zrozumieć podtekst. Spodobaly mi się słowa piosenki Marka Grechuty, które któraś z was tu umieściła ' jak rozpoznać ludzi, których już nie znamy' właśnie o takie coś mi chodzi. Z góry dziękuję ;*
|
|
#3364 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo mi miło.
![]() ____________________ śmiej się. niech reszta świata zastanawia się dlaczego. awaria na linii moje serce - jego serce. Miłość ? Chiński wyrób o nietrwałej jakości. Owijam się rutyną niczym starym kocem. Mam wrażenie, że oprócz mnie każdy wiedział, że kłamałeś. Co mam myśleć, kiedy mówisz " już na niczym mi nie zależy " ? Odrzuciłam miłość życia. Więcej grzechów nie pamiętam. i znów wymyślam 100 powodów, żeby Cię nie kochać. szmer jego serca słyszę już na klatce. prawda o prawdzie jest taka, że rani. więc kłamiemy. |
|
|
|
#3365 |
|
Wtajemniczenie
|
But only little girls know how to fly.
Big girls don't cry, that's why I'm a little one. If I were you I would never let me go....
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#3366 |
|
Przyczajenie
|
kurde , wiesz ,że gdyby Cię nie było to na prawde nie dałabym sobie rady . to jest właśnie chyba ta cała kwestia przyzwyczajenia . ogólnie to uwielbiam się z Tobą zbijać z nich wszystkich i robić różne głupie rzeczy xd . chociaż chwilami mnie za****iasz równo . ale da się przeżyć . i tak potem jest lepiej niż wcześniej . tak jak teraz , a no i wiem ,że czasami powiem coś czego nie powinnam mówić . przepraszam . ! ogólnie oby to wszystko trwało jak najdłużej . nikt mi Ciebie nie zastąpi . ;* Chciała tylko się przytulić. Nie miała ochoty na wielkie uczucie, nie chciała słyszeć kłamliwego 'kocham', bo już dawno przestała wierzyć facetom. Chciała się tylko najzwyczajniej w świecie przytulić. a wszystkie smutki ulatniają się razem z dymem papierosa. ![]() lubię ten stan, kiedy wszystko wydaje się różowe i ocieka lukrem. ![]() w desperacji wyjęłam zeszyt. ten od marzeń. z rozczarowaniem stwierdziłam, że się zdezaktualizował. wszystko co w nim było już wiedziałam i już mnie spotkało. pozostała jeszcze jedna kwestia - zakochać się. ale to już mnie nie dotyczy. już nie wierzę. a jak życie jest do dupy to gdzie się składa reklamacje ? ![]() Żyję, bo jestem kochany...' - powiedział mały chłopiec i umarł. Nawet nie wiesz jakie to trudne. Patrzeć na Ciebie każdego dnia, być miłą i zachowywać się jakby nigdy nic się nie stało. A stało się. Cholernie dużo się stało. Nawet jeśli Ty nie zdajesz sobie z tego sprawy... ' prośba :
Myślisz, że wspomnienie rozbite na tysiące kawałków przestaje być wspomnieniem ? A może ma się wtedy zamiast jednego tysiąc wspomnień ? Jeśli tak, to myślisz, że teraz każde z tego tysiąca będzie bolało z osobna ? Kubuś <3 tęsknie bardzo
;* |
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ______ nie, nie mam czegoś z głową. najlepsze dni, które trwają lata całe. a on nadal milczy tak się kiedyś stanie
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
magazynuję uczucia w zamrażarce.
żadne z nas nie wiedziało co to jest, ale każde z nas czuło, że to coś ważnego. nie trzeba nam dziś biegać po dorosłości, kiedy możemy wzbijać się w młodość i latać ponad niebem. wiem, jesteśmy jeszcze nie dość dojrzali na wzajemne wyznania i bajki o sztucznych paznokciach i zdartych rajstopach. on mnie trzyma, choć w kieszeniach ma ręce. Edytowane przez suve Czas edycji: 2009-08-04 o 19:19 |
|
|
|
#3369 |
|
Zadomowienie
|
Przychodzi mi tylko na myśl:
Świat według blondynki, czyli mnie
|
#3370 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
* może i byłeś, ale już dawno nie jesteś przyjacielem, bo na to trzeba sobie zasłużyć. * chcesz? proszę idź z nią, ale poźniej nie przybiegnij kiedy Ci się znudzi! * wybierasz ją, wiec zapomnij o mnie! * jak dla mnie-kiedy jesteś z nią- już nie istniejesz. * gdy was widzę, choć nadal tu jesteś - już Cię dla mnie nie ma! nie wiem, czy pomogłam, ale się starałam ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- * podobno faceci wolą blondynki.. więc sie przekonamy! ![]() * blondynki-to tygryski lubią najbardziej ![]() ____________________ No i coś ode mnie... - Kocham, gdy codziennie o 5 rano wysyłasz mi całusa na Dzień Dobry - Jesteś dla mnie wszystkim, a wszystko bez Ciebie-niczym. - Moje serce już dawno należy do Ciebie. - Moje serce już wybrało - wybor padł na Ciebie. - Nienawidzę za Tobą tesknić! Edytowane przez darling18 Czas edycji: 2009-08-04 o 19:46 |
|
|
|
|
#3371 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może się przyda: Ja opieraczka. Ona przytulaczka. Tak się nie będziemy bawić kotku! Spadaj! Facet- najlepszy schrzaniacz humoru No brawo! Pięknie się dobraliście! Dwie parszywe mordki! Słodko, miło, cukierkowo. Tak było. Gorzko, niemiło i głupio. Tak jest teraz. Koleś daruj sobie te zabiegi. Dla mnie już nie istniejesz. Wolisz ją??? Proszę bardzo Tylko jak wrócisz z podkulonym ogonem to nie pukaj w moje drzwi.Mogę być jedyną ale nie jedną z wielu. Albo ona, albo ja. Serce masz jedną a nie dwa. Fałszywych miłości/ przyjaźni to ja nie potrzebuję. Ty najwidoczniej ich pragniesz. Sam widzisz- niezgodność charakteru. Nic tu po Tobie. Adios. Jakoś tak bez wenowo dzisiaj...
|
|
#3372 |
|
Raczkowanie
|
Nanusiaaa- skromnie tak.. "Ona nigdy nie jest sama".Samotna wśród ludzi, którzy myślą: Miałam szczęście w waszych twarzach. #
|
|
#3373 |
|
Raczkowanie
|
" za dużo widze i czasami mi rozsadza głowe tak,że Pani Goździkowa tutaj nie pomoże " " z nowym dniem spełniam swój kolejny sen " " mało czasu masz,żeby iść po śladach innych " " nie potrzebuje cudzych norm,bo posiadam własne " " lubisz hardcore,który podnosi adrenaline " " kiedy słucham Ciebie to słysze swoja dusze " " jesteś mną,wiec przestań juz bać sie mnie,jestem Toba i niszczac mnie zabijasz siebie " " tez odczuwasz paraliż jak coś nie tak jest miedzy nami ? " Sokół & Pono <3
|
#3374 |
|
Raczkowanie
|
besio
to ja widze, że mamy ten sam ideał faceta ![]() Nie zranisz mnie nigdy więcej. Jest mi lepiej samej. ![]() Czułam, że tak będzie. Niebo robi się szare, kiedy pędzimy tak dalej. Nie potrafię czuć tak jak ty. Słyszałam Twój płacz. |
|
|
|
#3375 |
|
Rozeznanie
|
*Moje życie wciąż gubi się w marzeniach.
*Opuszczam to miejsce gdzie jesteś, ale myśli o Tobie mnie nie opuszczają. *Twoje imię miesza się z moim oddechem. *Odurzyłeś moje oczy. *21 dni bez Twojego głosu, uśmiechu, spojrzenia. Nie zamawiałam przecież wakacji od Ciebie. *Najbardziej tęsknię za Tobą, choć jesteś tuż obok.
|
#3376 |
|
Raczkowanie
|
Ukrywała marzenia i sny
na wypadek, gdyby kiedyś potrzebowała ich ..' wietrząc wciąż zakątki swojej jaźni. Chociaż bywa, że czary zmieniają piekło w raj. Wzrok wytęzam, lecz nie widzę gwiazd i nie szukam by wypatrzeć jakiś znak. Dziś ustalić tylko chcę trasę powrotu do miłości
|
|
#3377 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
___ ja twoją księżni3ką . ty moim.. księdzem. Edytowane przez CheeriOs Czas edycji: 2009-08-04 o 21:22 |
||||
|
|
|
#3378 |
|
Raczkowanie
|
Coś dla pań, które prowadzą konta na NK, fotce, czy jakimś blogu:
Nikt nie powinien mnie krytykować,
nikt nie jest godzien,by mnienaśladować. Kumasz?Są na świecie pewne panie, którewyjątkamisą nazywane . ! Więc popatrz laleczko na mój wyraztwarzy Ty o mejwartości możesz tylkomarzyć. Nie znasz mojej wartości,oceniasz po całości... Dla Ciebie nie ważne to co w środku, myślisz tylko o jednym - piękna jesteś kotku... To jesteś dla mnie FRAJEREM!!! Takich kolesi równam z ZEREM...!!! Masz osiedle? No to bomba... Masz chłopaków? No i dobra... Masz problem? No to czekam... Przyjdź do mnie, a nie przez neta szczekasz wsŁuchaaj siee w te słowoo Szmatoo..! Coo TY powiesz teraaz naa To..? zgrabnaa .. piękna .. zawsze moodna.. czuŁaa.. wrednaa.. Noo i mądraa..! ha^^ kiedyy trzebaa kokietujee.. kiedy trzebaa too $wirujee..! tyłkiemm kręcee w Clubaach Discoo.! coo Ty powiesz na too wszystkoo..?? jeśLi cheesz, dziewczynoo..- plotkuj.. ŻaL mii Ciebiee TY idiootkoo..! chŁopczee.. patrząc na jeej ciaŁo.. wzdychasz ii Cii ciąglee maŁo.. maa charakter zajeebi*** ..ii kochają się w niej wszyscy..! przyjacielee uwielbiają..podziwiają ii wspierają.. wszyscy chcą ją naśladować.. żeby jej sie przypodobać..! więc stuL mordę gdy ją widziisz.. boo siee ryja swego wstydzisz..!! Nie jestem IDIOTKĄ, która lata za CHŁOPAKAMI z nadzieją, że KTÓRYŚ z nich złapie Ją za TYŁEK. Nie jestem OSOBĄ, która ma podciągnięte POD sam pępek stringi i spodnie SUPER BIODRÓWY tak, że wszyscy na około mogą oglądać te MIEJSCA, do których słonko nie dochodzi... Nie jestem rozchichotaną i niemślącą LAFIRYNDĄ, która płacze, bo złamał się jej PAZNOKIEĆ... Nie zbieram wianuszka wirtualnych znajomych Nie uważam się za "pRiNc3s$" czy księżniczkę. Nie jestem ZAROZUMIAŁĄ, ważną osobistością, która myśli, że Tylko ona jest na ŚWIECIE... Nie piszę tysiąca ani nawet jednej wiadomości z prośbą o max... (żałosne dzieci fotki...) Nie jestem LASKĄ z wypchanym stanikiem i miniówką NIE ZAKRYWAJĄC nawet tyłka... Nie jestem DALTONISTKĄ, widzę DUŻO kolorów, nie TYLKO różowy... Nie mam BIAŁYCH włosów, tak tlenionych, że MOŻNA nimi oddychać pod wodą... Nie jestem idealna i jest mi z tym dobrze. Nie kasuje średniej!! Nigdy... Nie nawidzę pytania: "poklikamy?" jak Cię kliknę w ten pusty łeb to zobaczysz;/ _________________________ ______________ smoli CheeriOs keeendy Imaginatioon jednaZwielu sharlen okradacie? Grrr nie no spokojnie ja was też bananki moje :P ![]() Rumiane oczy się śmieją W nocy mówię do nieba Podarował mi kropkę, tę z pod znaku zapytania... Kojarzysz mi się z niczym konkretnie nie konkretnym. Znużone anioły przestały istnieć z zakończeniem wieczorynki. Szepnęłam "Kocham Cię" I umarłam miłością... Przy poruszaniu, czasem - skrzypię. Przymrużone oczy bardziej się rumienią_. Zniszczonymi końcami włosów narysuję swoje marzenia na cukrowej wacie słów ... Obiecałam sobie papierowy domek pod miastem niepodległości karmelowych łódek..._ Smooth love z nutą aforyzmu bez romantyzmu narcyzmu. Czekolada z bakaliami od fioletowej krowy co muczy na ekranie_. Kocha mnie Mother, i kocha mnie Vater - dzięki za miłość, wolę herbatę ![]() Tęsknię za kolorem niewiedzy Był moją czernią w stylu bieli. _________________________ __
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
BananowaBrazylijka mój skarbeczek <3.
Chciałabym zadać Ci jedno pytanie, ale przypuszczam, że znam odpowiedź.
|
|
#3380 |
|
Raczkowanie
|
* Czekam, liczę dni, choć nie wiem ile ich... do prawdziwej miłości... Niecierpliwa w swej cierpliwości...
* Na Ciebie choćby do końca świata czekać będę... * A czy Ty wiesz, że jesteś wszystkim czego pragnę? * I będąc tu mam nadzieję ciągłą, że moje myśli Cie do mnie ściągną. Skromnie dzisiaj dziewczynki. Nie mam natchnienia. Moja miłość tak daleko ode mnie. Tak bardzo bym chciała mu jakoś wyznać co czuję, żeby wiedział, że jest najważniejszy na świecie. Wszystkie jesteście cudowne. Moja naj agattee i suve <3
- Pomyśl, kocham Cię bardziej niż wszystkie inne rzeczy na świecie razem wzięte, czy to nie wystarcza? - Wystarcza i starczy na wieczność... Edytowane przez DarkWoman Czas edycji: 2009-08-04 o 21:44 |
|
|
|
#3381 |
|
Raczkowanie
|
Świt przerywa często najpiękniejsze sny o nim.
Mężczyzna zakochuje się tak, jakby spadał ze schodów: to po prostu wypadek. Hej, ciut za mało jest Tego życia żeby żyć, Bo pstryk i nie ma nic. Dwadzieścia cztery smutki to zwykła nasza doba. Nikt nie chce kochać, wszyscy kochać boją się, a każdy chce być kochany. Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. Do nieba nie idzie się za chodzenie w koszulce z fajnym hasłem, za wstążeczki, za gadanie. Ludzie pragną czasami się rozstawać, żeby móc tęsknić, czekać i cieszyć się powrotem.
|
#3382 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczęta
![]() Bardzo lubię to forum;D Już kiedyś się tu udzielałam ale to była krótka przygoda. Mam do was prośbę, wiem, że ich nie lubicie ale myślę że to poważne a ja chciałabym uświadomić coś swojemu przyszłemu szwagrowi.. Zostały dwa miesiące do ślubu a on odpierdziela tak że moja siostra czesto płacze prawie nie je... Od dłuższego czasu ciągle pisze sms do kogoś na wakacjach moja siostra odkryła że to jakaś koleżaneczka z pracy ciągle do niego pisze.. on ostatnio powiedział że idzie do pracy na nockę a wcale nie tylko spotkaał się z kolegą i pił.. nie pozwole nikomu okłamywać mojej siostry i jej ranic... Prosze pomóżcie jeśli możecie.. jeśli nie zrozumiem... ![]() Przepraszam za prośbę Coś odemnie..: "Shake, shake, shake it.." -[Trzęś trzęś trzęś tym] (Aktualny opis)"Przemijamy biegnąc ulicami miast...zobacz jak czas nam zmienił twarz.." Gdy wzrok przysłoni gęsta mgła.. Jeżeli jakieś powtarzam przepraszam ale nałogowo kradnę wasze opisy;D
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już Cie uwielbiam, lalka <3 ________ Nie mów, że będziesz 'zawsze'. Dla Ciebie 'zawsze' trwa chwilę... Dobrze, że jesteś, że ja jestem, że MY jesteśmy... Bo ja bym chciała, abyś tęsknił, gdy odejdę... .. Ty jesteś jak życie, jak tlen, jak powietrze, jak byle ratunek i byle pomoc, jesteś jak wszystko, czego potrzebuję. Znalazłam go. Albo nie... On znalazł mnie... Znów się uśmiechamy. W tym samym momencie... Gdy cię nie ma każdy kawałek mojego serca za tobą tęskni. Dziś czuję się jakby jutro miało nie nadejść... chciałabym kiedyś przekonać się, jak to jest, kąpać się w szczęściu... Coraz głębsze rany.
|
|
#3384 |
|
xoxo
|
potraktowałeś mnie jak papieros, zapaliłeś degustowałeś smakiem a później zgasiłeś i zdeptałeś ....
-Czym jest ta bajkowa prawdziwa miłość? -To nie piękne życie,które nie zna cierpienia, ale dwie połączone dusze ,które umniejszają cierpienie swoją miłością... Zawsze znajdzie się ktos kto chętnie obejrzy z Tobą zachód słońca. Jeśli już musisz wyjść to z łaski swojej - nie trzaskaj drzwiami mego serca! Dobrze, że niektórzy ludzie nie biorą słów na poważnie, ponieważ świat pełen wariatów byłby równie nudny, co i bez nich. Znów nie jest tak jak miało być, Ogarnij się i nie patrz w tył.. Z dumą patrzeć w kalendarz. Nie lubić. Nie kochać. Nikogo nie żegnać. bez zbędnych słów, tylko ironia w ust kącikach, ta sama, którą zlizuje się jak lukier. bez szyderstw, bez jadu. uśmiech co jednym tylko kącikiem przywieszony na policzku, jedna brew ciut wyżej niż zwykle i niemal dziecięce, niewinne spojrzenie.. Oczy nigdy nie kłamią, prawda...? Więc dlaczego boisz się w nie spojrzeć...? Jego oddech w tym momencie - przychodzi i znikł.. Tylko on potrafi przytulić jak nikt. Zmęczony, niewyspany umysł jest niczym fotograficzny filtr utrwalający rzeczywistość w odcieniach szarości...
|
#3385 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE]"Wiem, czasem boli aż do tchu.czasem trudno się ułozyć samemu do snu"
Laseczki potrzebuje opisu o tym że on zrobił mi nadzieje i nagle powiedział że to nie ma sensu prosze i z góry dziękuje *Miłość to chwilowe złudzenie w które nie warto wierzyć... ...Czasem trzeba zamilknąć aby zostać wysłuchanym.... Czegoś mi brak.Czegoś wielkiego... Twojej obecności
|
#3386 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE]"Wiem, czasem boli aż do tchu.czasem trudno się ułozyć samemu do snu"
Laseczki potrzebuje opisu o tym że on zrobił mi nadzieje i nagle powiedział że to nie ma sensu prosze i z góry dziękuje *Miłość to chwilowe złudzenie w które nie warto wierzyć... ...Czasem trzeba zamilknąć aby zostać wysłuchanym.... Czegoś mi brak.Czegoś wielkiego... Twojej obecności
|
#3387 |
|
Raczkowanie
|
`Lepiej być nie może
Jak będzie się okaże A że to właśnie jest Everest moich marzeń ..` <3
|
|
#3388 |
|
Raczkowanie
|
miło mi .!
...
" prawda ukrywa się w Twoich oczach i na końcu Twojego języka " ![]()
|
#3389 |
|
Rozeznanie
|
A kiedyś tak jak Ona i On znajdziemy to czego wciąż nam brak.
i cały świat nam padnie do stóp, scenariusz jak ze snu. Że kiedyś tak jak Ona i On będziemy wśród idealnych par to bajka, w którą naiwnie tak wierzę każdego dnia. Tam gdzie nic nie kończy się Tam gdzie nie zaczyna nic Rzeka nuci swoją pieśń Z oczu mogę sobie zmyć Niewidzialny czasu pył. Nie umiem pływać, śniło mi się znowu, Że się topię, nic nie mogę poradzić. Podobno mam na twarzy wypisane "frajer" Jutro przyrzekam muszę to sprawdzić. szukam inspiracji... aby narysować słońce dużo kredek nie potrzeba ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- dzisiaj znalazłam starego sms-a od Ciebie a tam 'czekam na Ciebie w Twoim pokoju, gdzie się słońce podziewasz?' i z nadzieją co tchu biegłam do domu żeby znów Cię przytulić. jednak Ciebie nie było.. przypomniałam sobie że od roku wiele się zmieniło. Edytowane przez m4dziar4 Czas edycji: 2009-08-04 o 22:51 Powód: błąd ortograficzny |
|
|
|
#3390 |
|
Wtajemniczenie
|
wreeednia -
-------------------- Powiedz jakich trzeba użyć słów, by powstrzymać ludzkie łzy.. Nienawidzisz mnie z każdym dniem coraz bardziej, to nie fart, wiesz? bo ja się tym karmie. Nienawidzisz mnie z każdym dniem coraz mocniej, a ja to wykorzystam.. zanim się ockniesz. Powiedz mi, co czujesz, kiedy widzisz krew. Czy zamykasz oczy, by nie widzieć zła? Czasem kompleksy biorą górę nad rozsądkiem, ale Twoje porażki z sobą to nie jest mój problem. Zinterpretuj mi tęsknotę, a powiem Ci czy tęsknie. Nie potrafisz wypowiedzieć mojego imienia. Ono w Twoich ustach brzmi jak najgorsze przekleństwo. To kwestia szczerości, nie żaden wybór. Uwierz oczom i spragnionym dłoniom, obrazom pełnym barw i zaklętego milczenia. Uwierz w dotyk i głos, w muzykę i cisze. Uwierz w tysiące codziennych spraw. Któregoś dnia uwierz We mnie. Obudź się, głupcy śpią, nie zasypiaj .. Dławi cię panika ? .. Spokojnie, oddychaj .. Może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz .. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

;*

Już Cie uwielbiam, lalka <3