![]() |
#1081 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe PM
Cytat:
![]() ![]() a tu jeszcze zdjęcie tej fryzurki, a ja miałam irokeza z warkocza
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Raczkowanie
|
noooooooooo cos takiego
![]() masz moze zdjecie tej fryzurki z tylu?? I tego kwiatka zblizenie???? Ja raczej nie chcialam zywego kwiatka ale u ciebie mi sie podoba ![]() Pliiis pokaz tyl!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już jestem po spisaniu protokołu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________
![]() |
#1084 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słuchajcie a jak to jest u was z wyjściem z domu?? Bo u mnie Tż jest ze wsi i tam wiecie jakie są tradycje, pompka trąbka i organki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-08-04 o 19:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do sali, to w ogóle się nie zastanawiaj nad zestawieniem zielen i ciemny brąz. To jest bardzo ładne zestawienie i pasuje do siebie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Zadomowienie
|
SSR -Synuś ma na imie Kacperek i ma już skończone 8 miesiecy, 13 sierpnia skończy 9 miesięcy.
![]() ![]()
Start 12.01.2011r. 176cm waga początkowa - 87kg waga aktualna - 85,4kg cel I - 80kg cel II - 75kg cel III - 70kg cel ostateczny - 60kg Edytowane przez niunka22 Czas edycji: 2009-08-04 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ha ha, ale mnie rozbawiłaś. Już sobie wyobrażam stado grajków idących przed Tobą i tych ludzi w oknie. U mnie orkiestra zaproponowala ze jeden z nich przyjedzie pod dom grać, a reszta pojedzie od razu na sale. Jakoś to przetrawię, choć widzę już oczyma wyboraźni ciekawskich sasiadów czatujących z "bramami" (to taki zwyczaj w naszym regionie, ze robą bramę ze sznurka i kwiatów i zagradzają drogę i trzeba im dać albo % albo slodycze) Pieszo isć - fajny pomysł, tylko weź pod uwagę czy lało nie będzie, bo to jednak październik ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
Piękności! Maly słodziak! A cała reszta bezdzietnych październikowych męzatek kiedy chce sobie zrobić takiego malego szkraba? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Wtajemniczenie
|
to może i ja moim szkrabem sie nieskromnie pochwalę
![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2010-01-09 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Zadomowienie
|
iwciag a ile twoja dzidzia już ma? i jak ma na imie?śliczny
Start 12.01.2011r. 176cm waga początkowa - 87kg waga aktualna - 85,4kg cel I - 80kg cel II - 75kg cel III - 70kg cel ostateczny - 60kg Edytowane przez niunka22 Czas edycji: 2009-08-04 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 |
Wtajemniczenie
|
a dziękujemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam do kościoła 300m i też mogę iść pieszo, ale nie po to mam autko ![]() ![]() Cytat:
![]() A faktycznie połączenie bieli, brązu i soczystej zieleni będzie ok ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A szkraba będziemy próbować stworzyć od razu ![]() Super, jak ma na imię? Moż enowe PM nie pamiętają, ale pamiętacie Wam pisałam, ze po dostaniu zaproszenia jedna kuzynka (żona kuzyna) TŻ siepytaął czemu jednych z dziećmi a ich bez? To teraz dzwonimy po potwierdzeni i nie umieliśmy sie dodzwonić do brata tego kuzyna czy przyjeżdzą sam czy z os.tow. I dzwonimy do tego kuzyna i nie odbierają. Dziś dzwoni żona tego kuzyna z telefonu meża i prosto z mostu pytanie czy Ty się nie pomyliłeś bo ja tez mam dzieci? A R. chciał tak bardzo przyjechać ![]() ![]() ![]() ![]() __________________
![]() |
#1094 |
Rozeznanie
|
skoro się chwalimy dzidziuśkami to i ja przedstawiam moją Juliankę (6 miesięcy). Nie wiem czy już wam pisałam ale podczas ślubu odbędzie się także chrzest malutkiej, więc mamy podwójną uroczystość... I o ile z wyborem sukienki dla siebie nie miałam problemu, to ubranie sóreczki to dla mnie koszmar nic mi sie nie podoba
![]() |
#1095 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 |
Zadomowienie
|
A myślałam że jestem sama co mam dzieciaczka przed ślubem
![]()
#1097 |
Zakorzenienie
|
wiesz takiego zdjecia nie mam
![]() ![]()
![]() |
#1098 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Rozeznanie
|
czesc kobietki
![]() jak tam przygotowania? wlasnie zabieram sie za nadrobienie tego co napisalyscie,im blizej tym chyba wiekszy ruch na forum. u mnie to co ostatnio, czyli chaos i ruch. do tego przez 4 dni mialam net zepsuty ![]() jak narazie kazdy potwierdza nam przybycie, zobaczymy co bedzie dalej. aaaa nasze zapowiedzi zostaly wywieszony w gablocie ![]() problemy w rodzinie sie ustabilizyowaly, mam nadzieje ze tak zostanie. hmmm a BEAMI ciekawe jak tam? fretka - zdjecie sukni wklejalam, gdzies w poczatkowych postach juz ![]() jesli nie znajdziesz to z mila checia dodam jeszcze raz ![]() mysia troche ci zazdroszcze przezywania na nowo tego randkowego dreszczyku ![]() misia_25_26 kolczyki kupilam w krakowie w salonie cymbeline, a ty skad jestes? suknia sliczna ![]() SSR kolorystyka wystroju, na ktora sie zdecydowalas i opisalas bardzo mi sie podoba - bedzie tak swiezo i radosnie ![]() a nasz grawerek to: "semper fidelis" (zawsze wierny/a - interpretacja dowolna ![]() ![]() SSR a ja nie wiem jakie buty kupilas... przeoczylam zdjecie? - ok, ok juz doszlam do zdjecia butkow i bielizny ![]() ![]() podobaja mi sie twoje papucie (jak to piszesz ![]() ![]() pamietam, tez obiecalam zdjecia i nadrobie te zalegloscie, ale jeszcze nie teraz ![]() SSR dlaczego idziesz do szpitala? wspominalas cos o tym? bo nie pamietam. a w gory to do zakopanego jedziecie? Super, ze jestescie juz po sprawach koscielnych - tak jak piszesz - kolejna sprawa zalatwiona. do tego widze, ze Wam tez gladko i sprawnie poszlo ![]() iwciag - czesc ![]() ![]() ![]() suknia i buty super - i ta koturna ![]() ![]() gratuluje bobaska - sliczny chlopczyk ![]() ![]() ![]() lady bizuteria sliczna ![]() pytalas o plany zwiazane z bobasem - wiec my jeszcze z ta decyzja poczekamy na pozniej ![]() kasiuha a gdzie zdjecie kiecki na poprawiny? ![]() jesli chodzi o wzrastajace tempo w przygotowaniach to nawet nie chce myslec, bo my jak narazie olewamy sprawe przygotowan ![]() ![]() niunka kochany ten Twoj maly przystojniak ![]() Glizda - Twoja mala pociecha tez jest urocza ![]() aha dziewczyny - my natomiast po slubie kupujemy sobie psiaka ![]() ciesze sie z tego pomyslu (inicjatywa TZ), ale z drugiej strony obawiam sie o meble i porzadek w domu ![]() ![]() http://www.dogbreedinfo.com/images12...eeksBarone.jpg http://puppydogweb.com/gallery/canec...o_boardman.jpg http://www.redrockcanyoncanecorso.co...cane-corso.jpg Dziewczyny mam jeszcze pytanie co do alko.... na weselu bedziemy miec finlandie, ale ze u nas jest taki zwyczaj i kazdej parze na do widzenia daje sie paczke ciasta i %, to wymyslilismy zeby gosciom do domu dawac wodke "bardziej weselna". na targach w krakowie widzielismy taka wodke w ladnych butelach, obindowanych tyle, ze ze wzorami lub napisami slubnymi (nie byly to etykietki naklejane tylko jakby hmmmm zeszronione szklo) i tutaj mam do Was prosbe, czy ma moze ktoras z Was namiary na taka firme? oczywiscie ulotki na targach nie wzielam ![]() przepraszam, ze sie tak rozpisalam, ale tak dawno sie nie udzielalam ![]()
![]() |
#1100 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluje spadnięcia z ambony ![]() ![]() Co do kolorystyki to już nic nie będę mieszać, bo przedobrzę, będzie soczysta zieleń i brąz sali i biel obrusów i pokrowców ![]() Super, że Ci sie podobają moje zakupki (butki i bielizna) ![]() ![]() A do szpitala idę do kliniki ginekologii endokrynologicznej, bo mam za duży testosteron i policystyczne jajniki, idę leżeć na badania ![]() A w górki jedziemy blisko bo do Szczyrku, ale też bedzie miodzio ![]() Super będziecie mieć psiaka, zazdraszczam ![]() Wódka o którą pytasz to firmy Polanin http://www.polanin.com.pl/products.php?category_path=24 Ładne mają te butelki, ale drogie i można je kupić u nich lub w makro.
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry dziewczyny
![]() Powiedzcie mi co ubieracie na sukienkę ślubną??W paździrniku za ciepło nie będzie. Ja mam zamówine bolerko z długim rękawkiem i mnie to przeraża, bo nie chce być tak ubrana jak miś w kościele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w każdym razie ja mam zamówiony długi płaszcz z ... tafty, albo atłasu... jakiś taki sztywny materiał
![]() |
#1103 |
Wtajemniczenie
|
jak ja nie lubię tego typu wdzianek!! najchętniej to poszła bym w katance jakiejś i czymś tego typu,no ale niestety i ja będę musiała się zaopatrzyć w jakieś bolero czy etolę
|
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
Zakorzenienie
|
ja chciałam coś delikatnego, ale nie wiem
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-08-05 o 08:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Wtajemniczenie
|
witam-no coś tam mam, ale nie podoba mi sie wcale,teraz wpadłam na genialny pomysł.jako,że sunknie kupilam w jednych z warszawskich salonów-a tam ceny tego typu dodatków są drogie-to przy okazji rozwożenia zaproszeń zajrzę do krawcowej- a nóż ona zrobi coś w moim stylu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 | ||
Wtajemniczenie
|
niunka,glizda,iwciag sliczne macie bobaski
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() SSR sliczna bielizna i butki ![]() Edytowane przez misia_25_26 Czas edycji: 2009-08-05 o 09:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
ja w etoli wyglądałabym jak miś polarny
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak ma na imie Julianna ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |
Raczkowanie
|
zlotko ja to ostatnio rzadko tu bywałam, ale Ciebie to już nie pamiętam kiedy ostatnio
![]() Cytat:
Co do koloru, ja aż tak za bardzo się na tym nie znam. Nie mam wyobraźni do tego, ja dopiero jak zobaczę i zacznę kombinować, ale wydaje mi się, że jak dodasz trzeci kolor gdzie nie gdzie ot nie będzie źle, ale przy dekoracji samej sali a nie stołu. Ale nie wiem może źle myśle... pozdrawiam i życzę miłego dnia wszystkim! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
Złotko chyba chodzi ci o takie butelki
![]() ![]() Zobaczcie jakie urocze ![]() a materiały do strojenia kupujecie samemu? bo moja dekoratorka weźmie ode mnie symbolicznie ale ma tylko jakieś jasne materiały a ja chciałam zieleń i chyba sama będe musiała kupić ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- co myślicie o tym materiale do strojenia? cena przystępna ![]() http://www.allegro.pl/item699797958_baldwin_tka nina_szyfon_tiul.html
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-08-05 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.