Październikowe PM :) - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-04, 17:26   #1081
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Październikowe PM

Cytat:
Napisane przez addda Pokaż wiadomość
Dziewczyny,kiedys gdzies widzialam a teraz nie moge znalezc,taka fryzurke- z tylu jakis tam koczek a z przodu boki gladko zaczesane do tylu a czubek(taki jakby pas) podtapirowane i tez do tylu. Ten czubek byl wyzszy niz reszta...
Hmmmm nie wiem czy to ma sens co pisze ale moze ktoras wie o co mi chodzi to bardzo bym prosila o fotke

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Nie pokazywalam,bo jej nie ma w necie,cos bardzo podobnego do tej,tylko cala biala i bez trenu

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1238154157

gora wyszyta jest bialymi perelkami i cyrkoniami
dokłądnie wiem o co ci chodzi bardzo mi siętakie coś podoba

a tu jeszcze zdjęcie tej fryzurki, a ja miałam irokeza z warkocza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cf603314ef.jpg (52,6 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg d2c9ee3bc7.jpg (30,1 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 54028f8830.jpg (37,5 KB, 25 załadowań)

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 17:49   #1082
addda
Raczkowanie

noooooooooo cos takiego
masz moze zdjecie tej fryzurki z tylu?? I tego kwiatka zblizenie????
Ja raczej nie chcialam zywego kwiatka ale u ciebie mi sie podoba
Pliiis pokaz tyl!!!
addda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 18:10   #1083
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Nie pokazywalam,bo jej nie ma w necie,cos bardzo podobnego do tej,tylko cala biala i bez trenu

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1238154157

gora wyszyta jest bialymi perelkami i cyrkoniami
extra A chcesz welon do niej?
Cytat:
Napisane przez niunka22 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny!!
Widze ze u was przygotowania zblizaja sie ku koncowi....! A ja dosłownie jeszcze nic nie mam Niezłe przegiecie! Synek juz zdrowy wiec musze sie wziasc ostro za wszystko bo w koncu nie zdaze! Miłego dnia życze
Cze, super, że synalek już zdrowy A jaki jest duży i jak ma na imię ten królewicz?

Już jestem po spisaniu protokołu Farorz wziął nas do salonu i stwierdził, że powinniśmy odpowiadać osobno ale nie będziemy sobie robić dodatkowego kłopotu i powiedział, żebyśmy się nie kopali pod stołem jak będziemy odpowiadać Postawił przed nami na stole taki ogromny złoty krzyż z relikwiami i musieliśmy wstać położyć prawe ręce na krzyż i przysięgać, że będziemy odpowiadać prawdę na wszystkie zadane tu pytania. No i potem się nas pytał najpierw TŻ odpowiadał później ja. Mamy zgodę, aby nai księża zaproszeni dawali nam ślub i co najważniejsze nie będzie dawał nam go wikary A i mamy sobie kupić świecę i książeczki, ale książeczki do ślubu w końcu wzięliśmy od farorza, daliśmy za dwie 50zł i to były nasze jedyne pieniądze Bo na zapowiedzi od nas nie wziął bo my z jednej parafii, za wyciągnięcie aktów chrztu też nie i za spisanie prtokołu nic. Powiedział, ze jak koniecznie chcemy coś dać to mamy dać po ślubie na kościół (mamy taki nasz drugi zabytkowy w remoncie) i to wszystko. A i pytania były standardowe, czyli czy jesteśmy pewni, czy nikt nas nie zmusza, adres, imiona rodziców i nasze zawody. Finito Kolejne z głowy

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 18:28   #1084
addda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
extra A chcesz welon do niej?

Stary 2009-08-04, 19:15   #1085
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
oj chce,i to dlugasny. Taka ok.3 metrowa mgielka. A co,trenu nie mam to niech mi sie chociaz welon ciagnie
ja chcę taki

Słuchajcie a jak to jest u was z wyjściem z domu?? Bo u mnie Tż jest ze wsi i tam wiecie jakie są tradycje, pompka trąbka i organki ja mieszkam w mieście i u mnie takich rzeczy nie ma na dodatek chciałabym iść pieszo do kościoła bo mam blisko. Pod domem orkiestre przetrawie ale po drodze A nie chcę żeby wszyscy w oknach siedzieli. Ale wiem że wszyscy liczą na taką pompę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg w250pojir4.jpg (23,3 KB, 24 załadowań)

Wspólnie zamawiamy buty

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2009-08-04 o 19:18
Stary 2009-08-04, 19:18   #1086
lady1980
Raczkowanie

Cytat:
To się cieszę, a też masz stanik z Gaji? A i mój jest podklejany silikonem i w salonie mi taki kazali kupić bez niczego gładki A i dizęki za butki a ty czemu masz za wysokie?
No ten kolor groszkowy rozświetla moją salę i dodaje świeżości i uroku, więc chyba go zostawię. W koncu to ślub a nie stypa. Ma być jasno i świeżo a poza tym to mój ulubiony kolor więc zostaje
Nie , innej firmy, ale wygląda identycznie i tez jest z silikonem. Jeden mam ecri, a drugi bialy. A buty chcialam tak max do 7 cm, a mają 8 albo i więcej, wiec nie wiem czy dam radę calą noc w nich tanczyc. Babka mi powiedziala ze niby mają 6,5 cm, w domu jak zmierzylam to sie okazalo ze wiecej. Co prawda jestem przyzwyczajona śmigać na obcasach, ale ostatnio niższe noszę.
A co do sali, to w ogóle się nie zastanawiaj nad zestawieniem zielen i ciemny brąz. To jest bardzo ładne zestawienie i pasuje do siebie!
lady1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 19:23   #1087
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

SSR -Synuś ma na imie Kacperek i ma już skończone 8 miesiecy, 13 sierpnia skończy 9 miesięcy. Aż sie pochwale moim skarbem.......
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P6132636.jpg (151,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7172807.jpg (137,5 KB, 18 załadowań)

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg

Edytowane przez niunka22
Czas edycji: 2009-08-04 o 19:27
niunka22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-04, 19:37   #1088
lady1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
ja chcę taki

Słuchajcie a jak to jest u was z wyjściem z domu?? Bo u mnie Tż jest ze wsi i tam wiecie jakie są tradycje, pompka trąbka i organki ja mieszkam w mieście i u mnie takich rzeczy nie ma na dodatek chciałabym iść pieszo do kościoła bo mam blisko. Pod domem orkiestre przetrawie ale po drodze A nie chcę żeby wszyscy w oknach siedzieli. Ale wiem że wszyscy liczą na taką pompę

Ha ha, ale mnie rozbawiłaś. Już sobie wyobrażam stado grajków idących przed Tobą i tych ludzi w oknie.
U mnie orkiestra zaproponowala ze jeden z nich przyjedzie pod dom grać, a reszta pojedzie od razu na sale. Jakoś to przetrawię, choć widzę już oczyma wyboraźni ciekawskich sasiadów czatujących z "bramami" (to taki zwyczaj w naszym regionie, ze robą bramę ze sznurka i kwiatów i zagradzają drogę i trzeba im dać albo % albo slodycze)

Pieszo isć - fajny pomysł, tylko weź pod uwagę czy lało nie będzie, bo to jednak październik

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
SSR -Synuś ma na imie Kacperek i ma już skończone 8 miesiecy, 13 sierpnia skończy 9 miesięcy. Aż sie pochwale moim skarbem.......

Piękności! Maly słodziak!

A cała reszta bezdzietnych październikowych męzatek kiedy chce sobie zrobić takiego malego szkraba?
Stary 2009-08-04, 19:52   #1089
iwciag
Wtajemniczenie

to może i ja moim szkrabem sie nieskromnie pochwalę

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2010-01-09 o 16:13
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 20:03   #1090
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

iwciag a ile twoja dzidzia już ma? i jak ma na imie?śliczny

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg

Edytowane przez niunka22
Czas edycji: 2009-08-04 o 20:07
Stary 2009-08-04, 20:09   #1091
lady1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość

Kurcze, jakie maleństwo. Sliczne i jakie duże oczy!
A jesli to Ty na zdjęciu jesteś, to faktycznie nie dziwie sie ze chcesz rozpuszczone wlosy. Masz co pokazac! Oddalabyś trochę!
Stary 2009-08-04, 20:12   #1092
iwciag
Wtajemniczenie

a dziękujemy Iwo ma2miesiące Tak to jestem ja-a na włosy grube i gęste-stan błogosławiony-polecam(i nie tylko dlatego)
Stary 2009-08-04, 20:13   #1093
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
oj chce,i to dlugasny. Taka ok.3 metrowa mgielka. A co,trenu nie mam to niech mi sie chociaz welon ciagnie
A co Pewnie
Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
ja chcę taki

No nie mam pytań długaśny ale fajny
Ja mam do kościoła 300m i też mogę iść pieszo, ale nie po to mam autko A u na nie ma takich zwyczajów to Ci nie pomogę. Jeśli Ci tak bardzo to nie przeszkadza to zgódź się urośniesz w oczach TŻ i teściów a i Twoi sąsiedzi wścibscy poznają nowe zwyczaje
Cytat:
Napisane przez lady1980 Pokaż wiadomość
Nie , innej firmy, ale wygląda identycznie i tez jest z silikonem. Jeden mam ecri, a drugi bialy. A buty chcialam tak max do 7 cm, a mają 8 albo i więcej, wiec nie wiem czy dam radę calą noc w nich tanczyc. Babka mi powiedziala ze niby mają 6,5 cm, w domu jak zmierzylam to sie okazalo ze wiecej. Co prawda jestem przyzwyczajona śmigać na obcasach, ale ostatnio niższe noszę.
A co do sali, to w ogóle się nie zastanawiaj nad zestawieniem zielen i ciemny brąz. To jest bardzo ładne zestawienie i pasuje do siebie!
No to na buty nic nie poradzę, ja to szukałam max 3cm i mam, bo bym inaczej na weselu siedziała
A faktycznie połączenie bieli, brązu i soczystej zieleni będzie ok dzięki
Cytat:
Słodki i do schrupania
Cytat:
Napisane przez lady1980 Pokaż wiadomość
ciekawskich sasiadów czatujących z "bramami" (to taki zwyczaj w naszym regionie, ze robą bramę ze sznurka i kwiatów i zagradzają drogę i trzeba im dać albo % albo slodycze)

A cała reszta bezdzietnych październikowych męzatek kiedy chce sobie zrobić takiego malego szkraba?
U nas też są bramy i niestety nie tylko robione przez sąsiadów Są też takie elemnty spod budki z piwem co ino czekają na %

A szkraba będziemy próbować stworzyć od razu

Cytat:
Super, jak ma na imię?

Moż enowe PM nie pamiętają, ale pamiętacie Wam pisałam, ze po dostaniu zaproszenia jedna kuzynka (żona kuzyna) TŻ siepytaął czemu jednych z dziećmi a ich bez? To teraz dzwonimy po potwierdzeni i nie umieliśmy sie dodzwonić do brata tego kuzyna czy przyjeżdzą sam czy z os.tow. I dzwonimy do tego kuzyna i nie odbierają. Dziś dzwoni żona tego kuzyna z telefonu meża i prosto z mostu pytanie czy Ty się nie pomyliłeś bo ja tez mam dzieci? A R. chciał tak bardzo przyjechać Normalnie mają ludzie tupet Kurczę niech się cieszą że w ogóle dostali zaproszenie bo mieli nie dostać to jeszcze wydziwiają, a poza ty te ich dzieci to dawno po 18 i trzeba by je z os. tow. prosić. Ale nie prosimy, nie będzi enam nikt dyktował kto będzie na weselu a kto nie i basta!!

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
Stary 2009-08-04, 20:16   #1094
Glizda87
Rozeznanie

skoro się chwalimy dzidziuśkami to i ja przedstawiam moją Juliankę (6 miesięcy). Nie wiem czy już wam pisałam ale podczas ślubu odbędzie się także chrzest malutkiej, więc mamy podwójną uroczystość... I o ile z wyborem sukienki dla siebie nie miałam problemu, to ubranie sóreczki to dla mnie koszmar nic mi sie nie podoba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2610.jpg (47,6 KB, 18 załadowań)
Stary 2009-08-04, 20:21   #1095
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
A co Pewnie

No nie mam pytań długaśny ale fajny
Ja mam do kościoła 300m i też mogę iść pieszo, ale nie po to mam autko A u na nie ma takich zwyczajów to Ci nie pomogę. Jeśli Ci tak bardzo to nie przeszkadza to zgódź się urośniesz w oczach TŻ i teściów a i Twoi sąsiedzi wścibscy poznają nowe zwyczaje

No to na buty nic nie poradzę, ja to szukałam max 3cm i mam, bo bym inaczej na weselu siedziała
A faktycznie połączenie bieli, brązu i soczystej zieleni będzie ok dzięki

Słodki i do schrupania

U nas też są bramy i niestety nie tylko robione przez sąsiadów Są też takie elemnty spod budki z piwem co ino czekają na %

A szkraba będziemy próbować stworzyć od razu

Super, jak ma na imię?

Moż enowe PM nie pamiętają, ale pamiętacie Wam pisałam, ze po dostaniu zaproszenia jedna kuzynka (żona kuzyna) TŻ siepytaął czemu jednych z dziećmi a ich bez? To teraz dzwonimy po potwierdzeni i nie umieliśmy sie dodzwonić do brata tego kuzyna czy przyjeżdzą sam czy z os.tow. I dzwonimy do tego kuzyna i nie odbierają. Dziś dzwoni żona tego kuzyna z telefonu meża i prosto z mostu pytanie czy Ty się nie pomyliłeś bo ja tez mam dzieci? A R. chciał tak bardzo przyjechać Normalnie mają ludzie tupet Kurczę niech się cieszą że w ogóle dostali zaproszenie bo mieli nie dostać to jeszcze wydziwiają, a poza ty te ich dzieci to dawno po 18 i trzeba by je z os. tow. prosić. Ale nie prosimy, nie będzi enam nikt dyktował kto będzie na weselu a kto nie i basta!!

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Glizda87 Pokaż wiadomość
skoro się chwalimy dzidziuśkami to i ja przedstawiam moją Juliankę (6 miesięcy). Nie wiem czy już wam pisałam ale podczas ślubu odbędzie się także chrzest malutkiej, więc mamy podwójną uroczystość... I o ile z wyborem sukienki dla siebie nie miałam problemu, to ubranie sóreczki to dla mnie koszmar nic mi sie nie podoba
to u nas podobnie dwie tak wazne uroczystości w jednym dniu! u mnie problem podobny-w co ubrac mojego małego mężczyznę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-04, 20:42   #1096
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

A myślałam że jestem sama co mam dzieciaczka przed ślubem Dziewczyny a powiedzcie mi co robicie z dziecmi w dniu wesela? bierzecie je na ślub i poczatek wesela?

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Stary 2009-08-04, 20:43   #1097
bianeczkaa
Zakorzenienie

wiesz takiego zdjecia nie mam ale one sa zebrane w jednym miejscu i tam sa kwiaty

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-08-04, 20:52   #1098
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
A myślałam że jestem sama co mam dzieciaczka przed ślubem Dziewczyny a powiedzcie mi co robicie z dziecmi w dniu wesela? bierzecie je na ślub i poczatek wesela?
ślub tak bo i chrzest zaraz będzie a myśle że maluszek pobawi się w drugi dzień dopiero
Stary 2009-08-04, 21:03   #1099
zlotko855
Rozeznanie

czesc kobietki
jak tam przygotowania?
wlasnie zabieram sie za nadrobienie tego co napisalyscie,im blizej tym chyba wiekszy ruch na forum.
u mnie to co ostatnio, czyli chaos i ruch. do tego przez 4 dni mialam net zepsuty nie mam czasu na przygotowania:/ musimy w koncu z TZ wziac sie w garsc i pomyslec o slubie. choc w niedziele udalo nam sie rozdac 15 zaproszen (na szczescie wszystkie byly w okolicy) - byla taka piekna pogoda i my zamiast nad woda opalac sie spedzilismy ten czas w samochodzie:/
jak narazie kazdy potwierdza nam przybycie, zobaczymy co bedzie dalej.

aaaa nasze zapowiedzi zostaly wywieszony w gablocie, nie mamy czasu nawet podjechac i zobaczyc.

problemy w rodzinie sie ustabilizyowaly, mam nadzieje ze tak zostanie. hmmm a BEAMI ciekawe jak tam?

fretka - zdjecie sukni wklejalam, gdzies w poczatkowych postach juz
jesli nie znajdziesz to z mila checia dodam jeszcze raz

mysia troche ci zazdroszcze przezywania na nowo tego randkowego dreszczyku

misia_25_26 kolczyki kupilam w krakowie w salonie cymbeline, a ty skad jestes?
suknia sliczna

SSR kolorystyka wystroju, na ktora sie zdecydowalas i opisalas bardzo mi sie podoba - bedzie tak swiezo i radosnie jesli chodzi o moje zdanie to ja znowu nie dodawalabym juz innych kolorow.
a nasz grawerek to: "semper fidelis" (zawsze wierny/a - interpretacja dowolna nam chodzi o wiernosc zasadom, planom, marzeniom choc rowniez wiernosc wzajemna) - tytul piosenki piha
SSR a ja nie wiem jakie buty kupilas... przeoczylam zdjecie? - ok, ok juz doszlam do zdjecia butkow i bielizny thanks
podobaja mi sie twoje papucie (jak to piszesz) - takie zgrabniutkie sa. i bielizna tez - stanik mam podobny (....chyba, bo wrzucilam go do szafy i czeka tam). a majtasow masz 2 pary? nie moglas sie zdecydowac, czy jak? (zreszta tego nigdy za duzo
pamietam, tez obiecalam zdjecia i nadrobie te zalegloscie, ale jeszcze nie teraz
SSR dlaczego idziesz do szpitala? wspominalas cos o tym? bo nie pamietam. a w gory to do zakopanego jedziecie?
Super, ze jestescie juz po sprawach koscielnych - tak jak piszesz - kolejna sprawa zalatwiona. do tego widze, ze Wam tez gladko i sprawnie poszlo

iwciag - czesc widze, ze przybywa nas na 3.10 coraz wiecej ja mam etole zamiast bolerka. suknie mam ecru, wiec i etola nie jest biala butow nie mam, ale widzialam szeroka kolorystyke, wiec na pewno cos znajdziesz, chyba ze masz problem z rozmiarem podobnie jak jak:/
suknia i buty super - i ta koturna takie u mnie wchodzilyby w rachube tylko ten obcas wydaje mi sie ze troche odbiega kolorystycznie? - juz doczytalam, ze z tego modelu zrezygnowalas.
gratuluje bobaska - sliczny chlopczyk i do tego Iwo siostra mojego TZ ma dwoch synkow - Oliwiera i Iwka

lady bizuteria sliczna
pytalas o plany zwiazane z bobasem - wiec my jeszcze z ta decyzja poczekamy na pozniej

kasiuha a gdzie zdjecie kiecki na poprawiny?
jesli chodzi o wzrastajace tempo w przygotowaniach to nawet nie chce myslec, bo my jak narazie olewamy sprawe przygotowan tzn cos tam zawsze... ale duzo za malo

niunka kochany ten Twoj maly przystojniak

Glizda - Twoja mala pociecha tez jest urocza

aha dziewczyny - my natomiast po slubie kupujemy sobie psiaka TZ dzwonil juz po hodowlach i orientowal sie na temat terminu narodzin szczeniaczkow, takze chyba miesiac po slubie maluch bylby do odebrania.
ciesze sie z tego pomyslu (inicjatywa TZ), ale z drugiej strony obawiam sie o meble i porzadek w domu ale jako, ze TZ jest milosnikiem psow sadze, ze ten problem bede miec z glowy. wlasnie lezy i czyta ksiazke o naszej wymarzonej rasie - cane corso (kolor be zowy)

http://www.dogbreedinfo.com/images12...eeksBarone.jpg

http://puppydogweb.com/gallery/canec...o_boardman.jpg

http://www.redrockcanyoncanecorso.co...cane-corso.jpg

Dziewczyny mam jeszcze pytanie co do alko.... na weselu bedziemy miec finlandie, ale ze u nas jest taki zwyczaj i kazdej parze na do widzenia daje sie paczke ciasta i %, to wymyslilismy zeby gosciom do domu dawac wodke "bardziej weselna". na targach w krakowie widzielismy taka wodke w ladnych butelach, obindowanych tyle, ze ze wzorami lub napisami slubnymi (nie byly to etykietki naklejane tylko jakby hmmmm zeszronione szklo) i tutaj mam do Was prosbe, czy ma moze ktoras z Was namiary na taka firme? oczywiscie ulotki na targach nie wzielam, a teraz wpadl nam do glowy taki pomysl.

przepraszam, ze sie tak rozpisalam, ale tak dawno sie nie udzielalam

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 21:21   #1100
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez Glizda87 Pokaż wiadomość
skoro się chwalimy dzidziuśkami to i ja przedstawiam moją Juliankę (6 miesięcy).
Super kruszynka A Julianka ,nie Julia?
Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
czesc kobietki
jak tam przygotowania?
wlasnie zabieram sie za nadrobienie tego co napisalyscie,im blizej tym chyba wiekszy ruch na forum.
u mnie to co ostatnio, czyli chaos i ruch. do tego przez 4 dni mialam net zepsuty nie mam czasu na przygotowania:/ musimy w koncu z TZ wziac sie w garsc i pomyslec o slubie. choc w niedziele udalo nam sie rozdac 15 zaproszen (na szczescie wszystkie byly w okolicy) - byla taka piekna pogoda i my zamiast nad woda opalac sie spedzilismy ten czas w samochodzie:/
jak narazie kazdy potwierdza nam przybycie, zobaczymy co bedzie dalej.

aaaa nasze zapowiedzi zostaly wywieszony w gablocie, nie mamy czasu nawet podjechac i zobaczyc.

SSR kolorystyka wystroju, na ktora sie zdecydowalas i opisalas bardzo mi sie podoba - bedzie tak swiezo i radosnie jesli chodzi o moje zdanie to ja znowu nie dodawalabym juz innych kolorow.
a nasz grawerek to: "semper fidelis" (zawsze wierny/a - interpretacja dowolna nam chodzi o wiernosc zasadom, planom, marzeniom choc rowniez wiernosc wzajemna) - tytul piosenki piha
SSR a ja nie wiem jakie buty kupilas... przeoczylam zdjecie? - ok, ok juz doszlam do zdjecia butkow i bielizny thanks
podobaja mi sie twoje papucie (jak to piszesz) - takie zgrabniutkie sa. i bielizna tez - stanik mam podobny (....chyba, bo wrzucilam go do szafy i czeka tam). a majtasow masz 2 pary? nie moglas sie zdecydowac, czy jak? (zreszta tego nigdy za duzo
pamietam, tez obiecalam zdjecia i nadrobie te zalegloscie, ale jeszcze nie teraz
SSR dlaczego idziesz do szpitala? wspominalas cos o tym? bo nie pamietam. a w gory to do zakopanego jedziecie?
Super, ze jestescie juz po sprawach koscielnych - tak jak piszesz - kolejna sprawa zalatwiona. do tego widze, ze Wam tez gladko i sprawnie poszlo

aha dziewczyny - my natomiast po slubie kupujemy sobie psiaka TZ dzwonil juz po hodowlach i orientowal sie na temat terminu narodzin szczeniaczkow, takze chyba miesiac po slubie maluch bylby do odebrania.
ciesze sie z tego pomyslu (inicjatywa TZ), ale z drugiej strony obawiam sie o meble i porzadek w domu ale jako, ze TZ jest milosnikiem psow sadze, ze ten problem bede miec z glowy. wlasnie lezy i czyta ksiazke o naszej wymarzonej rasie - cane corso (kolor be zowy)

http://www.dogbreedinfo.com/images12...eeksBarone.jpg

http://puppydogweb.com/gallery/canec...o_boardman.jpg

http://www.redrockcanyoncanecorso.co...cane-corso.jpg

Dziewczyny mam jeszcze pytanie co do alko.... na weselu bedziemy miec finlandie, ale ze u nas jest taki zwyczaj i kazdej parze na do widzenia daje sie paczke ciasta i %, to wymyslilismy zeby gosciom do domu dawac wodke "bardziej weselna". na targach w krakowie widzielismy taka wodke w ladnych butelach, obindowanych tyle, ze ze wzorami lub napisami slubnymi (nie byly to etykietki naklejane tylko jakby hmmmm zeszronione szklo) i tutaj mam do Was prosbe, czy ma moze ktoras z Was namiary na taka firme? oczywiscie ulotki na targach nie wzielam, a teraz wpadl nam do glowy taki pomysl.

przepraszam, ze sie tak rozpisalam, ale tak dawno sie nie udzielalam
No nareszcie zlotko, już myślałam czemu Cię tak długo z nami niema A Judith też nie pisze:/
Gratuluje spadnięcia z ambony I rozdania kolejnych zaproszeń
Co do kolorystyki to już nic nie będę mieszać, bo przedobrzę, będzie soczysta zieleń i brąz sali i biel obrusów i pokrowców
Super, że Ci sie podobają moje zakupki (butki i bielizna) Czekam na Twoje
A do szpitala idę do kliniki ginekologii endokrynologicznej, bo mam za duży testosteron i policystyczne jajniki, idę leżeć na badania Żeby mogli stwierdzić przyczynę i mnie leczyć.
A w górki jedziemy blisko bo do Szczyrku, ale też bedzie miodzio
Super będziecie mieć psiaka, zazdraszczam A imię macie?
Wódka o którą pytasz to firmy Polanin http://www.polanin.com.pl/products.php?category_path=24 Ładne mają te butelki, ale drogie i można je kupić u nich lub w makro.

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
Stary 2009-08-05, 08:14   #1101
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Dzień Dobry dziewczyny
Powiedzcie mi co ubieracie na sukienkę ślubną??W paździrniku za ciepło nie będzie. Ja mam zamówine bolerko z długim rękawkiem i mnie to przeraża, bo nie chce być tak ubrana jak miś w kościele

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 08:35   #1102
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry dziewczyny
Powiedzcie mi co ubieracie na sukienkę ślubną??W paździrniku za ciepło nie będzie. Ja mam zamówine bolerko z długim rękawkiem i mnie to przeraża, bo nie chce być tak ubrana jak miś w kościele
niekoniecznie zimno, w zeszlym roku byłam na slubie - swiadkowa miała sukienkę bez rekawów, a PM krotki rekaw przy boleruku
w każdym razie ja mam zamówiony długi płaszcz z ... tafty, albo atłasu... jakiś taki sztywny materiał

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 08:48   #1103
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
niekoniecznie zimno, w zeszlym roku byłam na slubie - swiadkowa miała sukienkę bez rekawów, a PM krotki rekaw przy boleruku
w każdym razie ja mam zamówiony długi płaszcz z ... tafty, albo atłasu... jakiś taki sztywny materiał
jak ja nie lubię tego typu wdzianek!! najchętniej to poszła bym w katance jakiejś i czymś tego typu,no ale niestety i ja będę musiała się zaopatrzyć w jakieś bolero czy etolę
Stary 2009-08-05, 08:50   #1104
Emilia211
Zakorzenienie

ja chciałam coś delikatnego, ale nie wiem
Cytat:
jak ja nie lubię tego typu wdzianek!! najchętniej to poszła bym w katance jakiejś i czymś tego typu,no ale niestety i ja będę musiała się zaopatrzyć w jakieś bolero czy etolę
a masz już coś na oku Tak w ogole to chyba się nie znamy Także witam

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-08-05 o 08:51
Stary 2009-08-05, 09:01   #1105
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
ja chciałam coś delikatnego, ale nie wiem

a masz już coś na oku Tak w ogole to chyba się nie znamy Także witam
witam-no coś tam mam, ale nie podoba mi sie wcale,teraz wpadłam na genialny pomysł.jako,że sunknie kupilam w jednych z warszawskich salonów-a tam ceny tego typu dodatków są drogie-to przy okazji rozwożenia zaproszeń zajrzę do krawcowej- a nóż ona zrobi coś w moim stylu
Stary 2009-08-05, 09:13   #1106
misia_25_26
Wtajemniczenie

niunka,glizda,iwciag sliczne macie bobaski
Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
misia_25_26 kolczyki kupilam w krakowie w salonie cymbeline, a ty skad jestes?
suknia sliczna
dziekujepochodze z Zabrza,ale mieszkam w Uk

Cytat:
Dzień Dobry dziewczyny
ja mam etole

SSR sliczna bielizna i butki

Edytowane przez misia_25_26
Czas edycji: 2009-08-05 o 09:17
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 09:18   #1107
Emilia211
Zakorzenienie

ja w etoli wyglądałabym jak miś polarny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-05, 09:22   #1108
Glizda87
Rozeznanie

Cytat:
Na ślubie będzie na pewno bo to także jej chrzciny, później na weselu też będzie pod opieką chrzesnych a gdy już się zmęczy to mamy pokój w hotelu w którym będzie ślub więc chrzesna ją tam wykąpie i położy spać, przyjedzie opiekunka i będzie z nią tam siedzieć Mam szczęscie bo moja córka przesypia całe noce ale wrazie czego będę pod ręką

Cytat:
Super kruszynka A Julianka ,nie Julia?
.
Tak ma na imie Julianna Julia za bardzo oklepane i krótkie a mi się podobaja raczej długie imiona Więc jest Julianna a na drugie ma Teresa po mojej śp. babci
Stary 2009-08-05, 09:45   #1109
kasiuha
Raczkowanie

GG do kasiuha

zlotko ja to ostatnio rzadko tu bywałam, ale Ciebie to już nie pamiętam kiedy ostatnio coś się dzieje, że nie masz czasu na wizaz??

Cytat:
no tak myślałam nad żółtym ale nie nad złotym hmmmmm, tam jest wszystko ciemny brąz plus zieleń, nie wiem czy dodawać 3kolor, żeby nie przedobrzyć.
A Twój pomarańcz i łosoś to ja najbardziej pasuje mi do jesiennych barw
Daję gosciom czas na potwierdzenie jeszcze kilka dni, bo potem wyjeżdżam w górki, potem idę do szpitala i przyjdzi ewrzesień i już całkiem zwariuje z tym wszystkim, ale w sumei mi się to podoba
SSR mam nadzieję, że ta wizyta w szpitalu to nic poważnego...

Co do koloru, ja aż tak za bardzo się na tym nie znam. Nie mam wyobraźni do tego, ja dopiero jak zobaczę i zacznę kombinować, ale wydaje mi się, że jak dodasz trzeci kolor gdzie nie gdzie ot nie będzie źle, ale przy dekoracji samej sali a nie stołu. Ale nie wiem może źle myśle...

pozdrawiam i życzę miłego dnia wszystkim!
kasiuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 10:23   #1110
bianeczkaa
Zakorzenienie

Złotko chyba chodzi ci o takie butelki http://www.allegro.pl/item698775975_...i_z_wodka.html tylko że to bardzo droga sprawa, musiszz kupić własną % i im dostarczyć a oni ci to zrobią za 35 zł szt

Zobaczcie jakie urocze http://www.allegro.pl/item702063004_...ki_zobacz.html

a materiały do strojenia kupujecie samemu? bo moja dekoratorka weźmie ode mnie symbolicznie ale ma tylko jakieś jasne materiały a ja chciałam zieleń i chyba sama będe musiała kupić

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

co myślicie o tym materiale do strojenia? cena przystępna chodzi o zieleń
http://www.allegro.pl/item699797958_baldwin_tka nina_szyfon_tiul.html

Wspólnie zamawiamy buty

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2009-08-05 o 10:30
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości