|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
O, a ja sobie wmasuję resztkę balsamu ujędrniającego Garniera żółtego
![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- no i poszedł do kosza
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Wstałam dziś rano w bardzo złym humorze Wszytko przez to, że nie mogłam w nocy spać, bo cały czas myślę o tym szkoleniu czy wszystko jest ok, czy materiały dotarły kurierem, czy jutro wszyscy się zjawią na pierwszych zajęciach...znów zaczynam się stresować i przejmować pracą Na dodatek mam od wczoraj katar i coś kiepskawo się czuję. Oby ten stres nie zakończyl się u mnie jakimś choróbskiem. Cytat:
![]() Zazdroszczę zakupów włosowych, szkoda że niektóre kosmetyki nie są dostępne w PL mimo, że jesteśmy w tej całej UE ![]()
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Organzza, miłego wyjazdu. Isa, nie przejmuj się tak. To tylko praca. Wykończyłam wczoraj Blubelka brzoskwiniowo gruszkowego, poza tym odebrałam prezent z Rossmanna i nic nie kupiłam. Rozśmieszyło mnie że facet sprawdza zapachy żeli ale w sumie mój robi to samo więc nie powinnam się dziwić. ![]() A w euroaptece pani mnie rozśmieszyła.
|
#2645 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
No pewnie pojedzie.
Chociaż, żebyśmy za rok mogli znowu jechać samochodem, to TŻ musiałby zmienić samochód przez tę idiotyczną plakietkę wjazdową. ![]() Cytat:
Cytat:
Kupuję (lub ktoś mi kupuje) jednorazowo jakieś 4 butelki i starcza mi to na ok. pół roku.Ja dzisiaj odkryłam, że moja czerwień Glam Wear jest identyczna, jak czerwień Eveline Sherry. I dumam, której się pozbyć.A SH wzięłam Rose Carthane (oby to była moja idealna pomarańczka), Raisin The Bar, Cerise Noir i Crushed Berries. Cytat:
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2009-08-05 o 10:48 |
|||
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Staram się nie przejmować, póki co telefon na szczęście milczy, więc chyba wszystko jest ok
![]() Na odstresowanie puściłam sobie Czarodziejkę z księżyca Znalazłam link w wątku o hitach lat 90, to byla kiedyś moja ulubiona bajka
|
#2647 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Nawet bawiłyśmy się z koleżankami w nie Umiałam nawet narysować tą blondynkę. A pracą aż tak się nie przejmuj. Widzę, że świetnie Wam idzie zużywanie, a mi jakoś wręcz przeciwnie, straasznie mozolnie. Lubię moje kosmetyki, ale jeszcze bardziej lubię zużywać je do końca. Właśnie przeglądam KWC w poszukiwaniu pachnącego masła, żelu do mycia ciała, peelingu, profesjonalnych kosmetyków do włosów. Muszę w końcu sobie sprecyzować te zamówienia i podzielić je jakoś rozsądnie.
|
|
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie lubiłam Czarodziejek
![]()
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Kapitan Planeta to też był hicior
![]() Dzięki temu wątkowi o latach 90 wróciło mi tyle wspomnień, kurczę takie fajne to były czasy
|
#2650 | ||||||
|
czyli Endżi
|
B]Hosenko, serdecznie życzę Ci wszystkiego NAJ! Oby sprawy sercowe od teraz układały się jak najpomyślniej - jestem pewna, że niedługo będziesz szczęśliwa i zamiast powodów do płaczu będzie mnóstwo przyczyn do uśmiechu i radości. Będzie już tylko lepiej. Ciesz się szczupłą sylwetką i atakuj
Fuksjo, z całego serducha ściskam i życzę wszystkiego dobrego! Aby los Ci sprzyjał, wszystko układało się po Twojej myśli, otaczali Cię dobrzy ludzie i wspaniałe kosmetyki Nie zmieniaj się i dalej bądź taka sympatyczna i uśmiechnięta I wypatruj małej niespodzianki urodzinowej, która doleci z niewielkim poślizgiem czasowym. Jestem bardzo ciekawa czy zawartość paczuchy Ci się spodoba ![]() Cytat:
Ja tam nie zauważyłam żeby cokolwiek było brudne Widzę przede wszystkim porządek ![]() Mogłabyś napisać słówko o tym balsamie do ust Sephory? Jaki ma smak, jak się sprawuje i jak się nazywa? Kojarzę lawendowy, ale ten jest chyba jakiś inszy ?Cytat:
Ale chyba i tak o wiele bardziej podobają mi się Motylki. Mam wersję Pucci i w sumie nie jestem w nich jakoś mega zakochana, ale nie wiem czemu czuję do tych meteorków pociąg... Dziewczyny, kojarzycie mniej więcej moją facjatkę z awatara - jakie meteory mogłyby mi pasować? Ewentualnie mogę wrzucić większą fotkę ![]() Nieeee... Tyle to kosztują tylko jakieś przereklamowane dziwadła typu Woda Królowej Węgier ![]() Cytat:
Ja mam ich tyle, że przedwczoraj z głupoty na radość postanowiłam zobaczyć jak sprawdzą się jako sprey do wnętrz Mrrrrr... Wanilia z karmelem w moim pokoju jest po prostu mniamuśna! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Daj znać jak się spisuje To ja też wrzucę foteczki z moim kufrem - choć jeśli chodzi o zawartość to już dawno temu miało miejsce solidne przetasowanie... ![]() I na koniec pytanko-propozycja Ustrzeliłam na Allegro dwa duże masła TBS z orzechem brazilijskim - na które mam dziką chcicę od dawna, ale cena w sklepie mnie odstraszała. Kupiłam każde za około 30zł i sprzedający napisał mi @ z pytaniem czy nie chcę jeszcze, bo dysponuje jeszcze 5 opakowaniami Aż taka zachłanna nie jestem więc nie skorzystam, ale chciałam zapytać czy któraś z Was nie ma ochoty Masło jest ekstra. Najbogatsze z serii, treściwe, gęste, tłuściutkie, pachnie czekoladą i orzechem brazylijskim Cena w salonie to 65zł.
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-08-05 o 12:43 |
||||||
|
|
|
#2651 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Na pewno dam znać, jak się moje cudeńka do włosów spiszą.
Co do tej maski John Frieda, to mam zamiar zacząć jej niedługo używać, jak skończę odżywkę Pantene Restoratives (zostało mi chyba jeszcze na 1 użycie). Miałam kiedyś odżywkę JF nadającą objętość, fajna była i ładnie nabłyszczała, chociaż z objętością to było kiepsko. Ciekawa jestem bardzo, jak się spisze maska.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paluchy widać na czarnych opakowaniach ![]() Balsam to była limitowanka na święta, smakuje i pachnie bardzo słodkim cukrem jest raczej bezbarwny, delikatnie rozjaśnia usta.
|
|
|
#2653 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Cytat:
), ale nie pamiętam jak się nazywała ![]() Ojej, miałabym ochotę na taki cukrowy balsam
|
|
#2654 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2655 | |
|
|
Cytat:
Za paczuszkę również dziękuję, już nie mogę się doczekać aż zacznę niuchać Twoje cuda. Zdam relację zaraz po odebraniu przesyłki.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Angel fajny kufer
![]() Kurka, mam za długie paznokcie i strasznie źle mi się pisze na klawiaturze. Ale żal mi ich obcinać, nie pamiętam kiedy ostatnio miałam takie szpony
|
#2657 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On jest ciemny, bardzo Bell zostaw, bo ja nie lubie marki eveline ![]() Masz gdzieś linka do brushed berries? szukałam w dorgeriach ale nie spotkałam tego koloru a intryguje mnei bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nic dziś nie kupiłam kosmetycznego, tylko złożyłam 3 pary kolczyków i na czwartą mi zabrakło kasy Chyba upiekę zaraz jakieś ciastka
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczął mi się wysyp krostek na twarzy, picie pokrzywy zaczyna przynosić efekty i wszystko wyłazi na wierzch
Mam nadzieję, że cera się szybko oczyści i wróci do normy, bo póki co wyglądam okropnie.Kupiłam sobie w sklepie prażynki. A miałam nie jeść takich śmieci!
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Angel, świetny ten kufer.
![]() W ogóle nie wiem o jakich Wy bajkach rozmawiacie. No ale ja inne pokolenie jestem. Hosenko, dostałaś przesyłkę? Do mnie doszło dzisiaj.
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Koshatko: tak
Do mnie tez dzisiaj.Szybko dotarło - wysłałam w poniedziałek. Nie wysypały się? Obawiałam się tego troche. Zaraz wyślę Ci na PW instrukcję obsługi, chyba że wiesz
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic się nie powysypywało. A moje w całości dotarło? Nie miałam koperty bąbelkowej i musiałam kombinować. Instrukcję poproszę.
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:- zmniejszyć ilość kolorówki - zakupic większe pudełko ![]() O rany, a mi się chce właśnie czegoś słodkiego... Ciastek w czekoladzie, dobrych lodów echhhh, chyba zaraz przelecę się do sklepuZrobiłam dziś nowatorską mieszankę pudrową. Do opakowania z minerałami sypkimi TBS które mi się powoli kończyły dosypałam proszek z dwóch zmiażdzoneych kulek meteorytowych(złote i białe motylki) i resztkę innego pudru mineralnego, który wcześniej był sprasowany ale się nim odpowiednio zajęłam I wyszedł mi cudo puder, delikatnie rozświetlający.
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A TŻ to ma jakieś dziwne kubki smakowe bo się pytał po co dodałam kminek do ciastek Też lubię takei eksperymenty kosmetykowe, zwłaszcza jak wychodzą Kiedyś mieszałam sobei sypkie cienie, fajne były
|
|
#2665 | ||
|
|
Cytat:
W zeszłym tygodniu zaczęłam znowu ją pić i efekty na skórze widać od razu. Mam nadzieję, że szybko mi minie. Cytat:
Byłam dziś w banku wpłacić pieniążki na konto, bo w domu mnie baardzo kusiły. A tak to jednak dwa razy się zastanowię. Wreszcie udało mi się poćwiczyć - wróciłam jakiś czas temu z biegania, wzięłam chłodny prysznic i od razu czuję się lżejsza. Później się wymasuję oliwką na cellulit Ziai i wklepię koncentrat wyszczuplający. Chciałam sobie dziś kupić karnet na basen, ale w moim ulubionym kompleksie jest remont i basen zamknięty do końca sierpnia. No nic, zacznę od września. A w październiku jeszcze fitness dojdzie. |
||
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, a zeby były zdrowsze te ciastka to jeszcze zamiast zwykłej mąki użyłam pełnoziarnistej a zamiast białego cukru- brązowego
![]() Fitness mam jutro, oby nie lało to skoczę na rowerze, bo już mi się karta mpk skończyła
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam w kosmetykach małe porządki. Parę rzeczy(tych najmniej kochanych) poleciało na all. i już nawet kilka się sprzedało. Znalazłam w kosmetyczce pomadkę różowo-fuksjową, kolor bardzo intensywny, ale pomalowałam sobie usta i nawet ładnie wygląda, pasuje mi tylko czuję się w niej trochę niekomfortowo...A teraz się zamaskuję na twarzy może jeszcze peeling zrobię.
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę do wesela koleżanki we wrześniu jakoś doprowadzić ramiona do ładu, bo jak ubiorę sukienkę to nie mogę straszyć takimi syfami ![]() Dziś o 13 zaczyna się szkolenie, które nadzoruję. Trzymajcie kciuki żeby wszystko poszlo dobrze a zwłaszcza żeby wszyscy uczestnicy się zjawili. W tym momencie już mam nerwy napięte jak struny a co będzie popołudniu...chyba muszę sobie melisę kupić i wypić
|
|
#2669 | |||
|
|
Cytat:
![]() U mnie dziś na śniadanko zdrowa sałatka (trochę wieśniaka light, pomidor, ogórek sałatkowy, świeża zielona cebulka, trochę oliwy i octu balsamicznego, suszony Just Fit) do tego zielona herbatka i się zajadam. ]Cytat:
Mam nadzieję, że za jakiś tydzień/dwa będę wyglądała jak człowiek. ![]() Cytat:
Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2009-08-06 o 11:13 |
|||
|
|
|
#2670 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
W Berlinie (i ostatnio ponoć w innych miastach niemieckich też) wprowadzono plakietki wjazdowe dla samochodów, żeby ograniczyć emisję spalin. Samochody z silnikiem benzynowym dostają zieloną plakietkę (czyli na zawsze) jak są wyprodukowane po 1993 roku, a z dieslem po 2006. TŻ ma diesla z 2004 i dostał plakietkę tylko na rok, chociaż jego samochód z tym silnikiem był produkowany do 2008 roku.
![]() No właśnie myślę, że Bell zostawię, bo chyba fajniejszy jest jednak i trwalszy. Ktoś przygarnie śliczną czerwień Eveline Sherry? ![]() Cytat:
Jutro powinnam go mieć (tzn. ma przyjść do TŻ ), więc jak się spotkamy na wymianę łupów, to Ci przyniosę pokazać.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Wszytko przez to, że nie mogłam w nocy spać, bo cały czas myślę o tym szkoleniu czy wszystko jest ok, czy materiały dotarły kurierem, czy jutro wszyscy się zjawią na pierwszych zajęciach...znów zaczynam się stresować i przejmować pracą

Rozśmieszyło mnie że facet sprawdza zapachy żeli ale w sumie mój robi to samo więc nie powinnam się dziwić. 

Ale co się dziwić jak mają już po 2 cm sługości 

Widzę przede wszystkim porządek 
]