![]() |
#1981 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
KOchana panele masz na zdjęciu w realu lepiej się prezentują tak jak i farba kolor- dojrzały chmiel i meble będą ciemny brąz i sofa czarna do tego zielone poduszki, No bomba! Aaa i dodatki srebrne jak np kontakty albo ramka ze zdjęciami czarno-białymi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i na ściany myślałam o czymś raczej jasnym.
![]() |
![]() |
#1985 |
Zadomowienie
|
słuchajcie....jestem z TŻtem 7 lat... całe te 7 lat mi powtarzał, że on się nie będzie uczył tańczyć, bo nikt mu nie bedzie mowił co ma po kolei robić...i dzisiaj mi dzwoni z pracy, ze wymyślił nam pierwszy taniec...no to pytam o szczegół a on "Sway" Michael Buble...ja do niego, ok, piosenka jedna z "naszych" ale...to cha cha jest, a on "no to co?" no to ja m mówię, że przeciez my nie umiemy tego tańczyć, a on "to sie nauczymy"
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, ciesz się,że on chce tanczyć i się nauczyć, bo nie każdy facet potrafi tańczyć . Martwie się o mojego Tż, bo on nie za bardzo tańczy, ja też nie , a szkoły tańca tyle kosztują ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1988 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam za Was kciuki ![]()
![]() |
![]() |
#1990 |
Zakorzenienie
|
a ja obcięłam włosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1991 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
wczoraj
![]() w poniedzialek mialam sesje w plenerze, to we wtorek od razu polecialam do fryzjera. miała juz tak długie włosy, ponad rok je zapuszczałam ![]() wklejam zdjęcie. z przodu sa minimalnie dłuższe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1993 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak z innej beczki to mam pytanie odnośnie prezentów- powtóżyły sie wam jakieś ? co dostaliście? nas sie wcale nie pytają co chcemy dostać jak wozimy zaproszenia a mi tak troche głupio mówić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiem ci, że prezentów nie dostalismy wiele, praktycznie sama kasa ![]() dostalismy: komplet ręczników, szybkowar (na wyjazd do Hoalndii - jak dla nas supr sprawa), pościel ręcznie haftowaną (przesliczna) - od tescia kobiety ![]() kieliszki kryształowe z cyrkoniami , zestaw do drinków + maszynka do kruszenia lodu zestaw 2 kubkow komplet poscieli z wełny owczej wycieczka do Turcji (od moich rodziców) ale o tym wiedziałam już wczesniej i to chyba wszystko. ale z kasy jesteśmy baaardzo zadowoleni. zaskoczyło nas to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1995 |
Zakorzenienie
|
A mieliście jakieś "kopertowe" wtopy?
![]() U nas pustych nie było, ale największym "zaskoczeniem" było 100zł od 4-osobowej rodziny ![]() ![]()
![]() |
#1996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1997 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedna ściana pokoju to okno i wejście na balkon więc same oświetlenie. Na zdjęciu może ściana wygląda ciemno ale w realu jest jaśniej do tego dochodzi biały sufit i jasne panele to rozjaśnia pomieszczenie, szafa u nas będzie ciemny brąz i będzie tak na 1 ścianie bo potem z pokoju będzie zrobiona sypialnia, a u góry na szafie będą halogeny to jeszcze rozjaśni pokój, w drugim pokoju chcemy coś jasnego bo jest dosyć ciemny. Cytat:
A mówią, że kobieta zmienną jest ![]() ~~*~~ Madzialenka Ja też czekam na fryzjera po weselu chce się ściąć tak jak na zdjęciu, ale nie wiem czy mi będzie pasowało ![]() ~~*~~ Zrobiłam dzisiaj paczuszki dla dzieciaków w końcuuu... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1998 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1999 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A najśmieszniejsze było to, że oczywiście masa ludzi dała "anonimową" kasę (w tym matka TŻ) i potem ... nie wiem czy młodzi czy ich ojciec czy kto tam jeszcze, usiłowali się wypytać kto ile dał. Dla mnie to trochę żenada. Ja na pewno czegoś takiego na własnym ślubie nie zrobię i już zapowiedziałam TŻ, że w ogóle nie rozmawiamy z nikim z rodziny kto ile dał nam kasy i ile zebraliśmy w sumie a już na pewno nie powiemy matce TŻ.
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2000 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jz juz wymiekam z tą dekoracja kosciola
![]() ![]() 2 dziewczyny, ktore nie umieja sobie wyobrazic tej dekoracji co wam pokazywalm, w zmniejszonej wersji, nie daja nic innego. i jeszcze z usmieszkiem na ustach mowia, ze nie maja czasu, bo pracuja 24godziny na dobre. KUMACIE TAKIE WYTLUMACZENIE?? porazka. Stwierdzilam z Tż, ze ja sie z nimi uzerac nie zamierzam, albo pokaza jakas sesnowna propozycje, albo nie bedzie zadnej dekoracji. Bo jak one nie maja ochoty sie spotkac i cos same zapropoonowac, to ja sie tym bardziej nie bede przejmowac.Czlowiek probuje cos, a tu taki zlew ze nie wiem. Juz nawet ogladalam u mojego fotografa jak wygladal jeden slub w tym kosciele, to byly tylko 3 bukiety na oltarzu i kokardy na lawkach. ![]() Chyba ze zakonncia ma poklady tiulu, to by sie przylawkach polozylo, posypalo platkami roz i wtedy moze by to przeszlo, ale tak? ![]() http://www.whitewedding.pl/gallery/sluby/index.html 4 pierwsze zdjecia Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-08-05 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2001 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zreszta zaczelam sie tak streswac ze 5 rano to codziennie sie budze i nie moge spac a jeszcze 2 tyg temu to do 12 spalam... Wy tez tak macie?? Cytat:
![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-08-15 o 08:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2002 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dylemata mam
zapraszamy szefa z żoną na nasze wesele i on ma dwie małe córki, ale prosimy ich bez dzieci, ale...... dziewczynki poprosiły aby mogły w kosciele ( do koscioła maja isc z rodzicami) sypac kwiatuszki to pieknie bedzie bo mojego chrześniak ma niesc obrączki i bedzie chrzesniak a po bokach dwie drózki potem my i potem swiadkowie tylko tak zaproszenia dostana tylko rodzice a ich na nim nei bedzie no to moj powiedział ze koniecznie ale to koniecznie dziewczynki tez muszą dostac swoje zaproszenie i ja mam je zrobić tak tak i na tym jego rola sie skonczyła tylko mi nie powiedział co mam na tym zaproszeniu napisać ..... poradzcie jakis kruciótki wierszyk plisssssssss
![]() |
![]() |
#2003 |
Zadomowienie
|
anika nie wiem czy są jakieś wierszyki dotyczące sypania kwiatków
![]() Ślubu dzień szybko nadchodzi Więc Was proszą Państwo Młodzi, Byście sypały kwiatuszki Na miłości naszej drużki. Takie dziś marzenie mamy Byście w tym dniu były z nami I w kościele się zjawiły Uroczystość uświetniły.
![]() |
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
też ładnie. Ja zapuszczałam dosć długo i też planowałam ściąć, ale ostatnio strasznie mi się podobają takie włosy do pasa
![]() ![]() diamondbabe wiecej asertywnosci ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ulala motley kochana ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2006 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki! Będzie dobrze. Mam nadzieje, że to właśnie problem jest w mieszkaniu, a nie w niczym innym...bo co tak naprawdę jest nie tak? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2007 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2008 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba bym umarła jakbym coś takiego słyszała.... ![]() Cytat:
![]() kurcze.... mam problem z bukietem... nie moge wybrać, beczec mi sie chce ![]() aaaaaa.... wogóle mam dzisiaj doła... jakis spadek formy. narazie kobitki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2009 |
Zakorzenienie
|
nie zza ma co
![]() w ogole to dzien dobry!!! do dzisiaj mamy termin potwierdzenia przybycia... zgadnijcie ile osób zadzwoniło?????????? 1 !!!!! masakra.. wrrrrr kurcze a my jescze u spowiedzi nie bylismy... musimy sie w tym tyg wybrac koniecznie bo tak nam sie schodzi jakos... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2010 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie przejmuj sie nam 4 osoby potwierdzily w dzien potwierdzenia i niestety potwierdzali przez 2 tygodnie, potrzebna jest cierpliwosc niestety tak wiec cierpliwosci Kochana ![]() ![]() duzo osob czeka do wieczora i wtedy dzwonia ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez diamondbabe Czas edycji: 2009-08-05 o 14:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.