Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-04, 21:20   #1921
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Jaga gratulacje! Super, że wszystko sie udało! Z niecierpliwością czekam na fotki

Riana suknia jest bardzo ładna i Ty w niej dobrze wyglądasz. Tylko jak stoisz bokiem to tak dziwnie się układa na biuście, ale może to tylko moje wrażenie

liliputek fryzurka jest w porządku
Stary 2009-08-04, 21:27   #1922
bzyczka1
Zakorzenienie

żabcia nas też ksiądz tylko chwilkę trzymał nie pamiętam kiedy trwało to tak krótko

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 21:36   #1923
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Jaga gratulacje! Super, że wszystko sie udało! Z niecierpliwością czekam na fotki

Riana suknia jest bardzo ładna i Ty w niej dobrze wyglądasz. Tylko jak stoisz bokiem to tak dziwnie się układa na biuście, ale może to tylko moje wrażenie

Tak odstaje bo inny biustonosz byl i schowalam tam ramiaczka Co do sukni to dzis jak ja odbieralam to widzialam ladniejszeale wiem ze niektore z was tez tak majamusze jeszcze sie opalic bo zablada jestem

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 21:51   #1924
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ale o co chodzi dlaczego mieliście przyśpieszać ślub i dlaczego nie będzie wesela
Nie chce o tym pisac... ale przezylismy tragedie i to dlatego...

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Witajcie,dzis odebralam suknie i jakos mi sie niepodoba dzis musialy mi zwezac w biuscieAha i ozdabialam welon oto fotki(niepatrzyc na balagan,jestem w trakcie malowania,moje wloski tez wolaja o pomste do nieba)Załącznik 2419291
Śliczna jest i pasuje do Ciebie!

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Dziewczyny wklejam fotki z fryzury próbnej. Powiem szczerze nie podoba mi sie wydaje mi sie taka w stylu telenowel. Moj Tż-et mowi ze ladnie, ja nie jestem przekonana. Prosze o szczere opinie. Wybczcie ze zamazalam twarz, jakos nie mam jeszcze odwagi pokazac sie w okazalosci
hmm mnie się podoba, tylko nie pamiętam jaką masz sukienkę i nie umiem sobie dopasować...

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
A co tu pisac. Bylo cudnie. Pogoda po prostu wymarzona. Taka jaka sobie zazyczylam w maju tak mialam w sobote. Sloneczko, prawie zero chmur, 20* i lekki wiaterek. Czulam sie pienie i kazdy mi mowil, ze pieknie wygladam. Fotograf powiedzial nawet TZ-towi, ze jestem jak wisienka na torcie i ze mu sie pogobam jako kobieta, ale zeby byl spokojny i nie bil go przypadkiem, bo ma zone (z reszta baaardzo ladna ). Ale my to wzielismy za zart opowiadany prawie kazdej parze. Bylo pare wtop, ale sie nimi zupelnie nie przejelismy. Zaluje, ze to takk szybko minelo, szczegolnie ceremonia w kosciele, ktora byla przepiekna. Kazanie bylo tak wspaniale, ze sama uronilam pare lez.
Cieszę się, że wszystko się udało! GRATULACJE!!!

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
No Gucia ale masz baty ode mnieA co to za pesymizm a propo pogody w dniu naszego ślubu co? Musi byc ladna pogoda, nie ma innego wyjscia
hehe! Masz racje! Będzie po prostu idealnie, około 23 stopni, lekki wietrzyk i slonko! Po prostu bajka!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2009-08-15 o 08:05
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 21:53   #1925
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

liliputek-co do fryzurki,ja wolalabym cos bardziej elegackiego w tak waznym dniu (taka mozna zrobic samemu)--sorki ale prosilas o szczere wypowiedzi podaje ci linka moze tu cos znajdziesz Fryzurka zalezy tez czy bedzie welon czy kwiat a moze diadem
Oto linki: http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura95286.htm,,,
http://www.wedding.w8w.pl/FRYZURY/index.html#15,,,cos jeszcze z moich zbiorow : dsc 12222222.jpg

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 21:58   #1926
anuulaa
Wtajemniczenie

Stokrotko, bardzo Ci współczuję. Nie potrafię sobie wyobrazić co teraz czujesz Byłam pewna, że Twój tato dożyje Twojego ślubu, ale na pewno będzie tego dnia patrzył na Ciebie z góry.

Diamondbabe, przykro mi z powodu chrzestnego TŻ Co do teściów, to brak słów, co za bezczelni ludzie!!

Jago, i co i co jeszcze?? Mże jakaś dłuższa relacja??
Myszko_maj, pięknie wyglądaliście!! Gratulacje
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 06:44   #1927
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć Kochane
Ale mamy pogode dzisiaj jak w Londynie

Myszka_maj-cudownie wyglądałaś!!!! ciesze sie że wszystko sie Wam udało tak jak wymarzyliście ślicznie wyglądasz w takich włosach ściętych a jak tam sprawa z księdzem? powiedz mi jeszcze w której kwiaciarni zamawialaś bukiet? bardzo ładny kolor kalii

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-05, 06:48   #1928
kliwia
Zakorzenienie

jaga nooo Ty chyba sobie zartujesz! za mało! ihihh no i nie ma zdjęc niedobra !!

liliputek, moze troche w stylu brazyliany ta fruzura, jak sie w niej nie czujesz to szukaj innej fryzurki

Riana a mi sie podoba, slicznie jest
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 06:49   #1929
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Dzieki za opinie. Musze sie jeszcze nad nia zastanowic.
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

hmm mnie się podoba, tylko nie pamiętam jaką masz sukienkę i nie umiem sobie dopasować...

Sukienke mam taka
t_screen_3_145.jpg

Cytat:
liliputek-co do fryzurki,ja wolalabym cos bardziej elegackiego w tak waznym dniu (taka mozna zrobic samemu)--sorki ale prosilas o szczere wypowiedzi podaje ci linka moze tu cos znajdziesz Fryzurka zalezy tez czy bedzie welon czy kwiat a moze diadem
Oto linki: http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura95286.htm,,,
http://www.wedding.w8w.pl/FRYZURY/index.html#15,,,cos jeszcze z moich zbiorow : Załącznik 2419417
Nie ma za co przepraszac. Zalezy mi na szczerych opiniach. Co do upiec, u mnie upiecie calkowite odpada, jakos tak staro w nich wygladam. Poza tym moj Tż-et sie uparl na półupiecie i musze teraz cos kombinowac

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
liliputek, moze troche w stylu brazyliany ta fruzura, jak sie w niej nie czujesz to szukaj innej fryzurki
Tez mam takie wrazenie ze w stylu brazylijskich telenowel. Eh u mnie jest jeszcze jeden problem, mianowcie mam odstajace uszy Półupiecie wydaje mi sie w miare optymalnym rozwiazaniem dla tego problemu. Na kilku weselach mialam upiecia rożne rożniste i pomimo, ze sie fryzjerki staraly zakryc uszy to jakos zawsze bylo je widac. Na watku o fryzurach slubnych dla odstajacych uszu prewazaja raczej półupiecia. Musze poszperac jeszcze

No nic. Zabieram sie do pracy. Spie dzisiaj na stojaco.

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-08-05 o 07:09
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 06:59   #1930
kliwia
Zakorzenienie

liliputek zalacz jeszcze rqaz zdjecie, bo ten odnosnik co wkleilas jest bledny:
Stary 2009-08-05, 07:07   #1931
AgatkaL
Wtajemniczenie

A ja muszę się wyżalić...coż...był piękny slub, cudne wesele...gorzej dzieje się teraz...w zasadzie żyjemy obok siebie, nie dogadujemy się, kłócimy, nie przytulamy, nie całujemy...Najgorsze jest to, że niestety moje wątpliwości sprzed slubu dają o sobie znać ze zdwojoną siłą...A ja nawet co najgorsza nie mam ochoty naprawiać sytuacji...

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-05, 07:13   #1932
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
liliputek zalacz jeszcze rqaz zdjecie, bo ten odnosnik co wkleilas jest bledny:
Poprawione
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
A ja muszę się wyżalić...coż...był piękny slub, cudne wesele...gorzej dzieje się teraz...w zasadzie żyjemy obok siebie, nie dogadujemy się, kłócimy, nie przytulamy, nie całujemy...Najgorsze jest to, że niestety moje wątpliwości sprzed slubu dają o sobie znać ze zdwojoną siłą...A ja nawet co najgorsza nie mam ochoty naprawiać sytuacji...
Agatka dopiero miesiac po slubie, spokojnie moze sie jakos ulozy. Klotnie to niestety nieodlaczny element wspolnego zycia, wazne zebyscie sie szanowali i potrafili jakos isc na kompromis.

Czas edycji: 2009-08-05 o 07:17
Stary 2009-08-05, 07:13   #1933
kliwia
Zakorzenienie

Agatka tylko szczera rozmowa miedzy wami moze pomoc.
Musicie sie oboje starac

lilioputek fajna suknia
A co do uszu, sa ladne upiecia zaslaniajace i nie sa w stylu brazyliany
Stary 2009-08-05, 07:18   #1934
liliputek
Raczkowanie

Cytat:

lilioputek fajna suknia
A co do uszu, sa ladne upiecia zaslaniajace i nie sa w stylu brazyliany
Dziekuje. Co do brazyliany: jestem umowiona na jeszcze jedna próbna fryzure, musze tylko poszukac jakiejs fajnej.
Stary 2009-08-05, 07:41   #1935
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dzień dobry dziewczyny
wczoraj o 23,10 zmarł mój tato, miał 61 lat. Jednak nie doczekał mojego ślubu Cieszę się, że długo nie cierpiał.
ślubu nie odwołujemy, ale nie będzie już tak jak miało być...

Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą

Współczuję.

Cytat:
Hmmm..zobbaczymy jak nam pójda te treniniz Tż-em. Najsmiesniejsze, ze zapytalam znajomego zawodowego tancerza jak to jest z tymi obrotami a on jak mi zaczal mowic o "obrotach pod katem 45 stopni na linie kierunku ruchu" to mu napisalam, że jednak wole youtube Moze uda mi sie namówic Tżta na profesjonalne zajecia wskzole tanca, ale szczerze watpie bo on bardzo niesmialy jest i w ogole sie irytuje szybko jak mu cos nie idzie. od razu by chcial wszystko umiec idealnie.

Bardzo mi przykro Stokrotko Myśle, ze macie racje nie odwołujac slubu. Żałobę nosi sie w sercu.

No myśmy chcieli walca ale kierowniczka z Restauracji Nam go odradziła,
mówi że 10/100 tańców wychodzi a tak w tym dniu stres Nas dopada i kroków nie pamiętamy. Mówi jak chcecie nie ma problemu,ale z doświadczenia wie że to klapa.I szukamy piosenki na pierwszy taniec jakieś 2 na 1 albo przytulańce.

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
witajcie, i ja melduje sie jako zona niemoglam wczesniej nic napisac - brak czasu. wesele bardzo szybko zlecialo nawet nie spostrzeglam sie kiedy a juz bylponiedzialek, jestem ogromnie zadowolona szczegolnie z mojego wygladu ( co sie zadko zdarza) w dzien wesela scielam wlosy i bardzo sie z tego ciesze bo czulam sie przeswietnie. makijaz byl wprost genialny taki jak chcialam (troszke inny niz probny). tz baaaardzo sie denerwowal. ja siebie zaskoczylam nie poplakalam sie ani razu tylko 3 razy mialam lzy w oczach: jak zobaczylam TZ, gdy wchodzilismy do kosciola i gdy uszlyszalam skrzypce, mszy sw. prawie nei pamietam o przysiedze nie wspomne, wszytko minelao jak 2 sekundy, wesele - super wszytko sie udalo, czulam sie swietenie jak nigdy w zyciu. wiecej szczegolów moze poxniej napisze bo teraz mam tylko chwilkę. no i niespodizanka dla was fotki

Ślicznie wyglądałaś, wszystko do siebie pasuje
Suknia śliczna delikatna i prosta!
Gratuluje

Cytat:

Ojej to jakieś złe dni macie,tylko martwi mnie zdanie Najgorsze jest to, że niestety moje wątpliwości sprzed slubu dają o sobie znać ze zdwojoną siłą.
Nie kolorowo to widzę Mam nadzieję,że wszystko sobie wytłumaczycie

~~*~~

Madzialenka
Ślicznie wyglądałaś!
No suknia jak na Ciebie szyta!
No BOSKA!
Zabieram się za czytanie twojego opowiadania ślubnego

~~*~~

U mnie remont wre baaa nawet powoli się kończy.
Strasznie jesteśmy z Tż zadowoleni, ak kolory paneli i ścian dobraliśmy że się śmiejemy że na projektantów powinniśmy iść

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 07:43   #1936
nenur
Raczkowanie

GG do nenur

Cytat:
Agata ja mialam tak samo i tez mniej wiecej miesiac po slubie...ciezko nam szlo dogadanie sie, kazdy chodzil naburmuszony, klotnia to praktycznie non stop...ale porozmawialismy wyjasnilismy co komu lezy na watrobie i od tamtej pory (odpukac) jest super mam nadzieje ze tak zostanietakze glowa do gory i rozmowa naprawde szczera rozmowa pomoze!!

liliputek przesliczna masz suknie!!!!: slina: jakbym nie miala swojej wczesniej kupionej to szukalabym tej...jest po prostu boska!!!!

Bartłomiej - 16.02.2011r.

nenur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 07:55   #1937
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Dzień Dobry
Jaka pogoda u Was i jak się spało ??? Ja już o 6.45 byłam u stomatologa

Cytat:
dlaczego tak się dzieje Agata ? Przecież ślub nie powinien nic zmieniać Główka do góry Ja nie mam żadnych wątpliwości co będzie po ślubie , bo przecież to mój na zawsze ON , czy mamy ślub czy nie
Mieszkaliście razem przed ślubem?

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-08-05 o 07:57
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 08:02   #1938
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
dlaczego tak się dzieje Agata ? Przecież ślub nie powinien nic zmieniać Główka do góry Ja nie mam żadnych wątpliwości co będzie po ślubie , bo przecież to mój na zawsze ON , czy mamy ślub czy nie
Mieszkaliście razem przed ślubem?
Nie, nie mieszkaliśmy...wczoraj nawet TŻ przygotował kolację...szampan, kwiaty...a ja jestem zimna jak lód, chyba to we mnie tkwi problem co najgorsze, nie wiem czemu to robię, mam pretensję do TŻ wiecznie i o byle co.

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-08-05, 08:04   #1939
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
A dlaczego Ci sie nie podoba? Moim zdaniem naprawde ładna, z klasa. A co do zwezaniaw biuscie to pewnie dlatego, ze schudlas. I wierz mi ja bym bardzo chetnie dala sobie zwezac biust, gdyby bylo to rownoznaczne z utrata kg na wadze

Dziewczyny wklejam fotki z fryzury próbnej. Powiem szczerze nie podoba mi sie wydaje mi sie taka w stylu telenowel. Moj Tż-et mowi ze ladnie, ja nie jestem przekonana. Prosze o szczere opinie. Wybczcie ze zamazalam twarz, jakos nie mam jeszcze odwagi pokazac sie w okazalosci
bardzo ładne uczesanie śliczne Super wyglądasz
Cytat:
Witajcie,dzis odebralam suknie i jakos mi sie niepodoba dzis musialy mi zwezac w biuscieAha i ozdabialam welon oto fotki(niepatrzyc na balagan,jestem w trakcie malowania,moje wloski tez wolaja o pomste do nieba)Załącznik 2419291

Załącznik 2419292

Załącznik 2419293

Załącznik 2419294

Załącznik 2419295

Załącznik 2419296
bardzo ładna sukienka ja już też chcę mieć moją w szafie i nie marudź ,że źle wyglądasz, bo tak nie jest ślicznie wyglądasz w tej sukience.

AgatkaL tak nie raz jest z naszym nastrojem... nic na to nie poradzimy. Na pewno przejdzie Ci Agatko Będzie dobrze zobaczysz Ja nie dawno też miałam taki okres,że jakoś taka byłam ciągle smutna, ale to minęło mi. Czasami coś się dzieje w naszej psychice,że nic i nikt nie może nam pomóc. Porozmawiaj z TŻ Ps. Nie mogę się napatrzeć na Twoje foteczki na nk ze ślubu

Czas edycji: 2009-08-05 o 08:09
Stary 2009-08-05, 08:04   #1940
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
A co tu pisac. Bylo cudnie. Pogoda po prostu wymarzona. Taka jaka sobie zazyczylam w maju tak mialam w sobote. Sloneczko, prawie zero chmur, 20* i lekki wiaterek. Czulam sie pienie i kazdy mi mowil, ze pieknie wygladam. Fotograf powiedzial nawet TZ-towi, ze jestem jak wisienka na torcie i ze mu sie pogobam jako kobieta, ale zeby byl spokojny i nie bil go przypadkiem, bo ma zone (z reszta baaardzo ladna ). Ale my to wzielismy za zart opowiadany prawie kazdej parze. Bylo pare wtop, ale sie nimi zupelnie nie przejelismy. Zaluje, ze to takk szybko minelo, szczegolnie ceremonia w kosciele, ktora byla przepiekna. Kazanie bylo tak wspaniale, ze sama uronilam pare lez.
Nie, no Jaga, ja tez czuje niedosyt jak tam ojciec tz i jego mama sie w koncu zachowywali? i co za wpadki-napisz koniecznie
Cytat:
Agatka, to nie przez slub tylko powodem klotni, jak sadze jest to, ze zamiszkaliscie razem i kazdy ma jakies swoje upodobania, przyzwyczajenia. Poza tym teraz masz na pewno wiecej obowiazkow, mniej czasu i stad moze jestes poddenerwowana, czy tak to wyglada bo jesli tak to zwykle jest norma my wczesniej mieszkalismy razem 1,5 roku, wiec mamy juz to za soba. Teraz odpukac, ale plynie nam juz 2 miesiac miodowy czasem tylko maz marudzi, ale on jest rozpieszczony i czasem wymaga Bog wie czego, wiec sie nie przejmuje, ja tam wiem, ze jestem dobra zonka szczegolnie, jak sie porownam z moja bratowa czy szwagierka
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2009-08-15 o 08:07
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 08:08   #1941
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Nie, nie mieszkaliśmy...wczoraj nawet TŻ przygotował kolację...szampan, kwiaty...a ja jestem zimna jak lód, chyba to we mnie tkwi problem co najgorsze, nie wiem czemu to robię, mam pretensję do TŻ wiecznie i o byle co.
Hmm skads to znam. tez tak miala jakis czas, ze czepialam sie mojego Tz-ta o byle błachostke. Dopoki nie przyjrzalam sie facetom moich kolezanek i nie wysluchalam paru historii na ich temat. Od razu docenilam mojego Tz-ta i doszlam do wniosku ze przeciez ja tez nie jestem idealna.

Czas edycji: 2009-08-05 o 08:45
Stary 2009-08-05, 08:12   #1942
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość

AgatkaL tak nie raz jest z naszym nastrojem... nic na to nie poradzimy. Na pewno przejdzie Ci Agatko Będzie dobrze zobaczysz Ja nie dawno też miałam taki okres,że jakoś taka byłam ciągle smutna, ale to minęło mi. Czasami coś się dzieje w naszej psychice,że nic i nikt nie może nam pomóc. Porozmawiaj z TŻ Ps. Nie mogę się napatrzeć na Twoje foteczki na nk ze ślubu
Dzięki dzięki, ja fotki też oglądam non stop i tym bardziej mi przykro, zę jakos nam się nie układa ale liczę, ze będzie lepiej

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-08-05, 08:16   #1943
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki wiec opowiadam co sie u mnie wydarzylo...
przede wszystkim zmarl Chrzestny mojego TŻ natomiast co do moich tesciow : wyobrazcie sobie ze przyjezdzaja i mowia mi ze moj Narzeczony moze jeszcze zrezygnowac przed slubem i co to bedzie itp,albo zebym czasem go na impreze nie wypuszczala bo moze znalezc lepsza i ladniejsza kandydatke na zone... wiecie jak mi sie przykro zrobilo............ strasznie... i przez to jakos nie bardzo juz mam ochote na cokolwiek... po co oni to robia...
Diamondbabe masakra.... jak oni tak mogą mówić! oni tak zawsze? wiesz co, przygotuj się i na następny raz odpal im coś w stylu, że nie masz się o co martwić- nie ten to inny się znajdzie musisz mieć tupet i tyle. Kilka razy pokażesz że się cenisz- że to oni powinni dziekować Bogu,ze taka super babka zechciała ich syna! Np. moja teściowa nie raz próbowała mnie ,,nawrócić" na drogę usługiwania TZ, robienia kanapek do pracy itp. Za każdym razem mówiłam jasno i wyraźnie- TŻ ma dwie zdrowe rączki i potrafi zrobić kanapki Takich przykładów mozna mnożyć i mnożyć. Bądz dumna z siebie i nie pozwól żeby ktokolwiek Cię straszył ze TŻ odejdzie (...i co wtedy Ty biedna zrobisz ) albo porównywał Twoją urodę z innymi! Przecież jesteś diamencikiem

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
A no wlasnie-ja dzis pichcilam leczo i
nieskromnie powiem, ze wyszlo prze prze przepyszne
masz moze przepis? bo ja zawsze robię na oko i nie zawsze mi wychodzi

Cytat:
Witajcie,dzis odebralam suknie i jakos mi sie niepodoba
nie wiem co Ci się moze w niej nie podobać masz ślicznie ozdobiony gorset. Z tyłu ten kuperek wyglada też świetnie Bez makijażu ślubnego i fryzury a na tym zdjeciu co się uśmiechasz to juz wygladasz jak panna młoda w dniu slubu

Cytat:
Przód bardzo mi się podoba. Osobiscie to nie zdecydowałabym sie na długie rozpuszczone loki moze jakby tworzyły koka, jkaoś były upięte te loczki Ale przód super

Cytat:
Agatko, a czemu Tobie nie zależy zeby to naprawić?

U mnie w firmie dzisiaj nalot z centrali prezes przyjeżdża

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-05, 08:23   #1944
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Diamondbabe masakra.... jak oni tak mogą mówić! oni tak zawsze? wiesz co, przygotuj się i na następny raz odpal im coś w stylu, że nie masz się o co martwić- nie ten to inny się znajdzie musisz mieć tupet i tyle. Kilka razy pokażesz że się cenisz- że to oni powinni dziekować Bogu,ze taka super babka zechciała ich syna! Np. moja teściowa nie raz próbowała mnie ,,nawrócić" na drogę usługiwania TZ, robienia kanapek do pracy itp. Za każdym razem mówiłam jasno i wyraźnie- TŻ ma dwie zdrowe rączki i potrafi zrobić kanapki Takich przykładów mozna mnożyć i mnożyć. Bądz dumna z siebie i nie pozwól żeby ktokolwiek Cię straszył ze TŻ odejdzie (...i co wtedy Ty biedna zrobisz ) albo porównywał Twoją urodę z innymi! Przecież jesteś diamencikiem

masz moze przepis? bo ja zawsze robię na oko i nie zawsze mi wychodzi

nie wiem co Ci się moze w niej nie podobać masz ślicznie ozdobiony gorset. Z tyłu ten kuperek wyglada też świetnie Bez makijażu ślubnego i fryzury a na tym zdjeciu co się uśmiechasz to juz wygladasz jak panna młoda w dniu slubu

Przód bardzo mi się podoba. Osobiscie to nie zdecydowałabym sie na długie rozpuszczone loki moze jakby tworzyły koka, jkaoś były upięte te loczki Ale przód super

Agatko, a czemu Tobie nie zależy zeby to naprawić?

U mnie w firmie dzisiaj nalot z centrali prezes przyjeżdża
prosze tu go znajdziesz-swoja droga ja tez zawsze robie na oko i zawsze sie zastanawiem, czy wyjdzie, czy czegos nie bedzie za malo wiec teraz wlasnie spisalam:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6#post13590046 post nr 4
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2009-08-05 o 08:24
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 08:25   #1945
kliwia
Zakorzenienie

Dziewczynki z nowym paspzortem!!
Czy w nowym paszporcie jest numer dowodu wpisany ??

Bo przy skladaniu tego wymagaja i sie zastanawiam czy jest w srodku to tez w paszporcie wpisane

Zobaczcie u siebie

Agatka bedzie dobrze ale muicie rozmawiac, nawet to co nam t dzis powiedzialas, jak jemu powiesz to pownien zrozumiec przytulic, i razem znajdziecie wyjscie z sytuacji
Stary 2009-08-05, 08:28   #1946
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dzięki, ja fotki też oglądam non stop i tym bardziej mi przykro, zę jakos nam się nie układa ale liczę, ze będzie lepiej

uśmiechnij się Agatko i pamiętaj , że trzymam kciuki za Ciebie Ja też TŻ dopiero zacznę mieszkać,ale wierzę,że będzie dobrze

Widziałyście :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=352269

Stary 2009-08-05, 08:33   #1947
kliwia
Zakorzenienie

Bliliputek ta fajna http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura238242.htm
ale z takimi lokami
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura234733.htm

http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura257191.htm
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura216125.htm
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura190196.htm

emilka ja widzialam jujhuz dawno

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-08-05 o 08:34
Stary 2009-08-05, 08:38   #1948
Emilia211
Zakorzenienie

ta dziewczyna ma chyba sporo kasy , super wyglądała i taki tort

moje butki Zamówione w Bydgoszczy w sklepie Basma 198 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg butki.jpg (30,2 KB, 26 załadowań)

Czas edycji: 2009-08-05 o 08:42
Stary 2009-08-05, 08:42   #1949
motley
Zadomowienie

Stokrotko bardzo, bardzo mi przykro przyjmij moje wyrazy współczucia

groszek, Justyna, myszka_maj, jaga
gratuluję udanych ślubów, świetne opisy i zdjęcia, które widziałam Życzę Wam samych pięknych dni we wspólnym życiu z Waszymi mężulkami

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
My też bylismy i też koszmarny zespół. Takiego sztywnego prowadzącego to jeszcze nie widziałam jakby się meczył, jakiś zmanierowany konkursów zrobił chyba z 10! Goście nie mieli ochoty już po 3 zabawie, a on teksty ,,czy mam się przejść po sali?" Po 5 konkursie wyszlismy na dwór
My też byliśmy w weekend na weselu i też zespół był do kitu. Nie dość, że wokalista nie umiał w ogóle śpiewać to jeszcze większość czasu męczył takim disco polo, że można było puścić pawia Na szczęście goście zaczęli mu zwracać uwagę i po oczepinach zaczął grać trochę normalniejszą muzykę, przy której dało się bawić. No i oczywiście nie obeszło się bez żenujących zabaw typu pompowanie balonów pupą

neska jeszcze raz dziękuję bardzo za listę

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"

Edytowane przez motley
Czas edycji: 2009-08-05 o 08:44
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 08:42   #1950
kliwia
Zakorzenienie

emilia super wygladala niepowiem, ale wole skromniejsze wesela i oprawę.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości