![]() |
#31 | ||
BAN stały
|
Dot.: Maybelline, CARGO, Helena Rubinstein, Lancome - MAKE UP
Cytat:
![]() hm, paletka niestety już poszła. jeśli chodzi o cienie to są one zupełnie nowe (śmiem twierdzić, że nieco lepiej napigmentowane niż te z nyxowej paletki), kolorki to dolly pink, golden i walnut. jeżeli by Cię to interesowało, to rezygnuję z szamponu i jt+trzy single za 2 pędzelki. Cytat:
;> ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ---------- Rozumiem, ze nie posiadasz kosmetykow na wymiane? Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2009-08-05 o 23:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dermacol + fructals juice Combing Creme oraz mogę zrobić odlewkę GOLDWELL kerasilk TREATMENT ![]() Jak to widzisz? Mam już mętlik w głowie ![]() Ps. Może posiadasz coś jeszcze poza wątkiem ?, można by się skusić na większą wymianę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ach..szkoda ,ze tylko EDM, akurat minerał chciałabym wymienic na ciemniejszy, może posiadasz??? Z chęcią oddam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
BAN stały
|
![]() w załączniku fotki producenta (kolory są oddane realistycznie) oraz moja fotka-kiepskiej jakości niestety. ale ten szampon by mi jednak pasował... biorąc pod uwagę, że każdy cień to 4$ a są właściwie nowe... Pozdrawiam ![]() Cytat:
no i podobają mi się =CLINIQUE Shimmering Tones Powder Poudre Multi-Reflets , odcień 01 Golden Bronze,waga 9g, kod E17, zużycie niewielkie, jakieś 2-3%- raczej na inny brązer ![]() ![]() CELINE DION- Sensational EDT, 50 ml, psiknięte kilka razy, ubytek nieznaczny. Kod 7362. Kartonik, folia ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23861 Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2009-08-06 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
BAN stały
|
Cytat:
Odpowiada Ci ? ![]() I gdybyś mogla dorzucic probke Olay Total Effects Touch of Sunshine Day Anti-Ageing Moisturiser byłoby milo, jesli nie to trudno ![]() To, co posiadam jeszcze poza wątkiem zamierzam wrzucić za moment, więc gdyby jeszcze coś wpadło ci w oko to pamiętaj, że mnie interesuje ponadto: 39. Goldwell, Trendline Curl, Dynamic Loop Curl Spray 48. fructals juice Combing Creme – mango, melon and passionflower 17. Revlon Age Defying® All Day Lifting Foundation SPF20 Liquid Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2009-08-06 o 12:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
1. Dwa razy użyty podkład mineralny Pure Foundation Mineral firmy Maybelline. Odcień 74 Rose Dune. 2. Błyszczyk do ust Juicy Tubes od Lancome. Odcień Mangue (Soczyste Mango). 2. Perfumy C-Thru Pearl Garden ; została ponad połowa 75 ml flaszki. 10. Zestaw 5 naturalnych pędzelków do make up firmy Chantill. Używane, ale wciąż mogą komuś posłużyć. 2 pędzelki do cieni, jeden do ust, pędzelek do pudru i do różu. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
GOLDWELL kerasilk TREATMENT ma 500ml i troszkę kosztował... Co do próbki, to nie ma problemu, dorzucę ![]() ![]() Edit: Gdybym przeoczyła Twoją odp, to proszę daj mi znać u mnie w wątku, dzięki. ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
Zwyczajnie mogę zaproponować Tobie mniejszą objętość odzywki... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Decyzje pozostawiam Tobie, jeszcze mam wolne wszystkie pozycje, które wymieniałaś. W ostateczności odlewkę mogę zrobić sobie, Tobie pozostawiając oryginał (chociaż moje odleweczki są czyściutkie w najwyższym stopniu – jestem pedantyczna pod tym względem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
kolor jak na zdjęciu w watku a nie taki jjak zrobił mój aparat
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-03-15 o 06:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, jasne ale Maybelline też mam, a EDm-ka wolałabym wymienić na EDM-ka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() =COSMENCE Sun Mat SPF 20 Hydrating-Krem do twarzy nawilżający, lekki, nowy 50 ML( ale 1x stestowany) z faktorem 20. Wazny do 2011r.Fota 2. Ten, tylko biało -pomarańczowy: http://www.cosmoty.de/news/578/ może również lotion Avene... ![]() Interesuje mnie wciąż kredka brązowa Nyx i pędzel do różu Chantill ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
interesują mnie u Ciebie pędzelki
10. Zestaw 5 naturalnych pędzelków do make up firmy Chantill. Używane, ale wciąż mogą komuś posłużyć. 2 pędzelki do cieni, jeden do ust, pędzelek do pudru i do różu. ale to za dużo jak za bronzer ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- A powiedz mi czy chcesz wymienić wszystkie pędzle razem? Bo mnie tak naprawdę interesują tylko te do cieni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i lakiery....
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi niestety w chwili obecnej nic mi nie wpadło w oczko, ale daj znać jak będziesz miała dokładki
![]()
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odezwę się jeszcze, bo obgaduję ten bronzerek jeszcze z inną dziewczyną.... I tamta zamiana bardziej by mi odpowiadała niż za 2 lakiery i piankę którą napisałaś ze dajesz w gratisie.... edit: pomyłka- nie napisałaś tak ![]() ![]() ![]() ![]() edit2: albo nie pomyłka- widzę ze edytowałaś post ![]()
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2009-08-06 o 22:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
wyjeżdzam na weekend, prosze skladac propozycje, odpowiem jak tylko wroce
![]() ps. tych, z ktorymi jestem w trakcie pertraktacji prosze w miare mozliwosci o rezerwacje produktow, o ktorych rozmawiamy. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Kochana mogę Ci oddać samoopalacz za 4 pędzle bez tego do ust bo kompletnie mi nie jest potrzebny. Wiem, że cały zestaw kosztuje w granicach 100zł, a bronzer za paletka "trójka" INGLOTA.
Nie wiem czy pasuje Ci taka wymiana? ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:47 ---------- W takim razie proszę Cię o zarezerwowanie tych pozostałych trzech pędzli (2 do cieni i tego do pudru) jutro na spokojnie przejrzę Twój wątek bo teraz już idę spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Kici kici miau miau
|
niestety nic nie znalazlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
czy masz tez watek ciuszkowy?
ppodoba mi sie : Błyszczyk do ust Juicy Tubes od Lancome pedzelki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Tutaj znowu ja po paletę Cargo. Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam. Mam coś takiego: róż MAC kolor Plum Foolery, niewielki ubytek , jest kartonik. Chętna?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1249413257 Znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że dopiero dziś odpisuje.
Niestety nic innego nie znalazłam ![]() A pędzle właśnie dziś zakupiłam, cały zestaw, więc zrezygnuje chyba, że masz coś po za wątkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() przypominam sie gdyz wrocilam z weeknedu poza miastem i nie widze odpowiedzi, a we wtorek wyjezdzam na dluzszy urlop i gdybys miala chce chcialabym sfinalizowac wymianke przez wysylke jutro... mnie interesowalo: =AVENE Lotion Nettoyante Pour Peaux Intolerantes Łagodny żel oczyszczający do cery nadwrażliwej, 200 ml, użty 3x https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1890,lotion-nettoyante-pour-peaux-intolerantes.html za coś .. ![]() =COSMENCE Sun Mat SPF 20 Hydrating-Krem do twarzy nawilżający, lekki, nowy 50 ML( ale 1x stestowany) z faktorem 20. Wazny do 2011r.Fota 2. Ten, tylko biało -pomarańczowy: http://www.cosmoty.de/news/578/ daj znac czy cos z tym robimy ![]() pozdrawiam, lilmary ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.