![]() |
#31 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: WYmiana, AVON, Cacharel,Ziaja,La Roche posay
Cytat:
No jasne !!! CHętnie ![]() Chanel Madmoiselle (bardzo!!!!) durgie bardzo bardzo to Lancome So Magic do 10ml nawet chętnie więcej niż 10 ml BARDZO, Versace Meduza ze 100ml ubyły dwa psiki (tylko za coś super) też bardzo chętnie...nie wiem na co się zdecydować , więc dobieraj u mnie ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej, załączam fotki, zapomniałam o EGM, ale zaraz zrobię i wyedytuję ten sampel MEOW zasłonięty to Chausie 3 EDIT: dodana fota EGM Edytowane przez oolong Czas edycji: 2009-08-06 o 15:53 Powód: EDIT: dodana fota EGM |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak? ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Na samej górze 2 strony 1 post o 15:24
![]() "o jasne !!! CHętnie ![]() Chanel Madmoiselle (bardzo!!!!) durgie bardzo bardzo to Lancome So Magic do 10ml nawet chętnie więcej niż 10 ml BARDZO, Versace Meduza ze 100ml ubyły dwa psiki... "
Gdy nie widzać drogi idź za głosem serca.Ale wtedy bądź pewna,że czeka cię siarczysty kop w samo serce.Moje rozpadło się na milion kawałków. Edytowane przez SaraSara Czas edycji: 2009-08-06 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Próbki olejku Monoi Nawilżający Żel hialuronowy 1% zestaw do samodzielnego wykoania - zestaw z BU tonik Effaclar? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
moze cos u mnie za maske perfecty, tonik la roche posay i próbke ziaji kuracjia anty.mam kilka rzeczy których szukasz. odpisuj prosze u mnie
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Tonik La Roche-Posay EFFACLAR 200 ml nowy, nie otwierany ważny 01.2011
La Roche Posay Effaklar H Kojącu Żel Nawilżający 40 ml, ważny do 11.2010 spray sliwka Maseczka Perfecta Cera Mieszana Glinka Termalna plus Oligoelementy maseczka normalizująca skórę, cała, nowa 60 ml 6.Baza rozświetlająca różowa SEPHORA , prawie pełna, 1.Zel pod prysznic AVON Mandarynka i Aloes 200 ml, nowe 2.Żel pod prysznic AVON Banan i Mleczko kokosowe, 200 ml, nowe Mary Kay Timewise Mikrodermabrazja step 1 i 2 podwója próbka 4 ml 3.Maseczka Mary Kay Clearyfying Mask, jakieś 65% ze 113 ml cos u mnie?
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Kochana a wiec Versace juz nie ma
![]() Zostala mi odleweczka 4ml mogeja dac+odlewke Coco Madmoiselle 2ml(niestety juz ma malutko),ale Lancome moge Ci odlac 10mldo atmozerka i 4ml do fioleczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
[QUOTE=SaraSara;13614926]
Ewntualnie paletka CARGO ![]() co proponujesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
[1=513900e90b83d91c2e26787 f916d5639aed43c42;1361806 6]"z BU:
Próbki olejku Monoi Nawilżający Żel hialuronowy 1% zestaw do samodzielnego wykoania - zestaw z BU" Znajdziesz coś u mnie...?[/QUOTE] Byłabym chętna na któreś z poniższych... ![]() *hydrolat różany (ZSK - 100ml) *hydrolat lipowy (Mazidła - 100ml) *hydrolat z kiwi (na wypróbowanie - do 10ml) ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
coś za
Tonik La Roche-Posay EFFACLAR 200 ml nowy, nie otwierany ważny 01.2011 La Roche Posay Effaklar H Kojącu Żel Nawilżający 40 ml, ważny do 11.2010
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Dostałam zdjęcia na mail ![]() ![]() Ozdoby biorę dla mamy, ponieważ ona zajmuje się zdobnictwem i łatwiej będzie mi wymienić na któryś z kosmetyków Avonu, bo to nasze wspólne kosmetyki i nie ma probemu z ich wymianą, z perfumami u mnie jest bardzo ciężko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://biochemiaurody.com/sklep/hyaluronicgel.html Jeżeli to ten to prosiłabym jeszcze o datę ważności. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1244730962 te fioletowe i fioletowe crackleoraz konieczne podłużne perełki z tej fotki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1244731618 koraliki z tej fotki : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1244732190 Noc kairu ale tylko kuleczki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1244732190 z wątku z kosmetykami : próbeczki MACa cieni, z pierwszych trzech fotek, róż MAC Dame Edna Higlight Powder ,,Spectacle!" w opakowaniu z gabeczka.Tylko testowany - jest kartonik próbeczki z tej fotki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1248182797 i to wszystko... ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
6.Spray śliwka, nowe,pełnie, nieotwierane 200ml
2.Maseczka Perfecta Cera Mieszana Glinka Termalna plus Oligoelementy maseczka normalizująca skórę, cała, nowa 60 m Tonik La Roche-Posay EFFACLAR 200 ml nowy, nie otwierany ważny 01.2011 witaj, znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=lilmary;13619836]Tak jak pisałaś : hej
![]() znajdziesz cos u mnie za: Cacharel Promesse Woda Toaletowa 50ml, bez pudełka, brakuje 2-3 ml, widać na zdjęciu 3.Maseczka Mary Kay Clearyfying Mask, jakieś 65% ze 113 ml ewentualnie mogę podzielić na próbki Tonik La Roche-Posay EFFACLAR 200 ml nowy, nie otwierany ważny 01.2011 La Roche Posay Effaklar H Kojącu Żel Nawilżający 40 ml, ważny do 11.2010 6.Baza rozświetlająca różowa SEPHORA , prawie pełna, ewentualnie mogę podzielić na próbki na czym najbardziej ci zależy?
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
3.Balsam do ciała AA Espresso SLIM Aktywnie wyszczulający malsam do ciała , pełny 200ml, nowy 1.Zel pod prysznic AVON Mandarynka i Aloes 200 ml, nowe 2.Żel pod prysznic AVON Banan i Mleczko kokosowe, 200 ml, nowe
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Niestety z minerałków tylko sampel linena...reszta zdecydowanie za jasna...
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
te MEOW są ciemniejsze od Linena
to czy wobec tego wypatrzysz coś jeszcze za tonik Effaclar? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
[1=513900e90b83d91c2e26787 f916d5639aed43c42;1362177 4]Rozumiem, że chodzi o żel hialuronowy 1% z poniższego linku...
http://biochemiaurody.com/sklep/hyaluronicgel.html Jeżeli to ten to prosiłabym jeszcze o datę ważności.[/QUOTE] Hialuronek to ten : http://biochemiaurody.com/sklep/hyaluronic-powder.html do samodzielnego wykonania więc data zacznie biec jak sobie wykonasz ...
![]() |
#56 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale proszek też mi odpowiada. Tylko mam nadzieję, że jest to zestaw z dołączonym konserwantem...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1248373927 ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- [1=513900e90b83d91c2e26787 f916d5639aed43c42;1362249 8]Aha - bo napisałaś, że masz żel - stąd pomyłka. Ale proszek też mi odpowiada. Tylko mam nadzieję, że jest to zestaw z dołączonym konserwantem...?[/QUOTE] Dokładnie tak, jest proszek w pojemniczku, konserwant, łyżeczka i naklejka do naklejenia na gotowy produkt.Wszystko spakowane w strunę, oryginalnie z BU, jak wyjęłam z paczki tak oddaje. Po prostu nie wyrobiłam się i nie mam w czym rozrobić...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W takim razie proponuję w zamian za zestaw HA i próbkę monoi: albo hydrolat lipowy 100ml i 5ml różanego albo hydrolat z róży 100ml, 15ml szałwiowego, 10ml lipowego Chyba, że widziałabyś to inaczej... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Nowa porcja...opisane w 1 poście, tutaj fotki...
Serum na końcowki AVON Krem nowy i maseczka 50% zielona herbata i oliwka Protecting Zel pod prysznic, nowiutki, morela i słonecznik... Żel myjący na dzień źródło energii AVON w bliżniaku z Żelem do demakijażu na noc żródło energii A.M. nowe, nie otwierane Żel myjący na dzień w bliźniaku z mleczkiem do demakujażu na noc P.M. nowe, nie otwierane
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
[1=513900e90b83d91c2e26787 f916d5639aed43c42;1362293 4]ok.
W takim razie proponuję w zamian za zestaw HA i próbkę monoi: albo hydrolat lipowy 100ml i 5ml różanego albo hydrolat z róży 100ml, 15ml szałwiowego, 10ml lipowego Chyba, że widziałabyś to inaczej...[/QUOTE] Widzę,że rózany jest opisany natomiast lipowy nie wiem jakie ma właściwości...ale widzę,że ludziki sobie chwalą więc poprosiłabym hydrolacik lipowy i próbeczkę różanego ![]() Ja nie mam przekupek,ale jeśli podeślesz mi adresik na priv to wyślę ci jutro z samego rana paczkę . Polecony priorytet może być???
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.