|
|
#3511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Przegrywasz, boisz się i zwyciężasz tylko dlatego, że tak chcesz. kupiłam niebo. chcesz kawałek.? mówili na nią naiwna. Edytowane przez ensename Czas edycji: 2009-08-06 o 15:50 |
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
gram melodramat.
potrzebuje kogoś, kto pozwoli mi być taką, jaką jestem w środku. zabijam czas i wybielam twoje ubrania. czasem chciałabyś się na niego rzucić, ale cholera, nie możesz. jego można mieć całego dla siebie tylko okresowo. i powinnam to zaakceptować. jeżeli nie można mieć całego ciasta, to i tak można mieć radość przy wydłubywaniu i jedzeniu rodzynków. poza tym warto żyć chwilą, choć często chce się własne serce odłożyć do lodówki. |
|
|
|
#3513 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem co będzie, ale wiem co było... proste. z zasady nie całujemy się na trzeźwo. WY młodzi, piękni, zdolni- taaa to moja sarkastyczna wersja. uwierz mi,
że nikt na świecie nie ma takich oczu jak Ty, nie ma takich rąk. kolejny epizod w życiu się zakończył, nie obyło się bez łez, ale najważniejsze, że przede mną, miejmy nadzieję, lepszy, nowy etap. #
|
|
#3514 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny wielka ale to wielka prośba ...
koleś który był pijany na pewnym spotkaniu zakręcił do mnie a że ja też byłam po paru piwach dałam mu buziaka i tyle..a on teraz rozpowiada jakieś głupoty nie wiadomo co aaaaaaaaaaaaah jestem taka wkurzona że masakra ! coś typu Precz łachudro z moich oczu. [ z wizażu ] głupota ludzka jest nieskończona ... widać bóg też omylny że patałachów takich stwarza prosz ********************______________________ "Tylko suchy liść który nie moze spaść"
Jak wiele jeszcze takich spojrzeń wyraża to, czego słowami wyrazić się nie udaje. I co właściwie dzieje się z tymi dobrymi myślami i uczuciami, przecież nie możliwe, żeby one przepadały, żeby nic nie pozostawało. Nie odzywaj się chyba, że możesz ulepszyć ciszę. |
|
|
|
#3515 |
|
Rozeznanie
|
Cała sala kołysała się w takt Twoich bioder. Niejeden dałby za nie świat, bo ich ogień.. Wabił spojrzenia, lecz zamieniał ćmy barowe w popiół. Dawał do zrozumienia, żeby dać sobie spokój. On był wiarygodny, jaką siłę ma przypadek.. Myślę, że nie można całkowicie zapomnieć wyrządzonych nam krzywd. Człowiek świadomie nie powraca do przykrych chwil, by okłamywać samego siebie, że nie pamięta. Kiedyś jednak, gdy przychodzi moment, w którym musi pocieszyć bliźniego, mówi: "nie płacz, zapomnisz, tak jak ja zapomniałem o..." - w ten sposób udowadnia, że nadal pamięta. Że to nadal boli . To, że zwierzę jest duże, nie oznacza, że nie potrzebuje czułości. Jakkolwiek duży Tygrysek się wydaje, potrzebuje tyle czułości ile Maleństwo. Cichy szał splecionych ciał bez podtekstu i bez tła.. Jutro tak w tłumie dnia ze swych oczu zginą. Nigdy nie zapomną, choć nawet nie znają swoich imion. A czy jeżeli nas poniosło, to czy nie możemy się wziąć i przynieść z powrotem ?
|
#3516 |
|
Rozeznanie
|
jampagompodampa - proszę bardzo
![]() sharlen - dzięki Kotek __________ mam jeszcze czas na bycie rozsądną. jesteś najbardziej bezsensownym stworzeniem stąpającym po tej je.banej ziemi. Twoja obecność warunkiem mojego szczęścia. ze wszystkich stron - On .. miewam tak niezrozumiałe sny, że nawet zgiełk z samego rana brzmi optymistyczniej.
|
#3517 |
|
Rozeznanie
|
ciągle nie moge przyzwyczaić się do tego , że znów jestem w stanie uśmiechać się do Ciebie codziennie.
zapomniane przykurzone sprzęty . tak jak ja. nie wiadomo ile czasu nam pozostało . pojechałam . pojechałam 480 zasranych kilometrów żeby Cie zobaczyć . tak , żałuję .
|
#3518 |
|
Przyczajenie
|
* mineliśmy się, a kiedy Ty zawróciłeś ja wiedziałam że będę Cię kochać...
* pokaż że nie jestem tylko kolejnym epizodem w Twoim życiu. * O Tobie chce śnić. Dla Ciebie chce żyć. * Pamiętaj, że ona jest tylko wersja demo mnie. * Przez Ciebie z nerwow zdrapałam cały lakier z paznokci. * Pozwól się zabrać w krainę pełną marzeń, pełną wrażeń... * Tylko oczekiwanie na kolejne spotkanie... * Wielka radość na Twarzy gdy Cię widzę i sie wcale nie wstydze przyznac, że Cie kocham. |
|
|
|
#3519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie Cię okradłam! Wspaniała Ty! Nigdy nie zabieraj ludziom nadziei, być może jest wszystkim co mają... Prawdziwą wartość ma to, czego nie możesz kupić. Jeśli chcesz wiedzieć co myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią Przestajemy kochać siebie, gdy ktoś nas nie kocha.. Miłość jest jak bańka mydlana - gdy pęknie, drugiej takiej samej nie będzie. Ale może być jeszcze piękniejsza... Męczą, lub dają odpocząć - są Twoje Czasem ukojenie, czasem paranoje. Sny, nawet gdy są złe to się budzisz Możesz w nich kochać lub mordować ludzi Krzywe odbicie w witrynie twojego ducha Są twoje - tajne, nie jawne jak życie Tu wszystko dzieje się naprawdę... ...z naiwnością, na które stać tylko dziecko... Jednak mimo wszystko kocham Cię za przeszłość! Czasem łatwiej dogadać się z obcym dzieckiem niż z bliską osobą... ![]() "Gdy ktoś pyta Cię 'Co u Ciebie słychać?', to znaczy, że chce Ci coś opowiedzieć."
są tacy ludzie, takie zdarzenia i takie słowa, o których nigdy nie zapomnisz. Marika (*) Gloria (*) On. Dla mnie nie ma innej definicji szczęścia. Łukasz Edytowane przez Siatkarka18 Czas edycji: 2009-08-06 o 17:37 |
|
|
|
|
#3520 |
|
Raczkowanie
|
smaku Twego nie znam, choć tak często cię mam.. na końcu języka. jeśli u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy. jeśli ubrana, to tylko do połowy. bo Ty tak pięknie pachniesz. ile Cię trzeba dotknąć razy, żeby się człowiek poparzył? tak często Cię widzę, choć tak rzadko spotykam. happysad.
![]()
|
|
#3521 |
|
Rozeznanie
|
Kiedy Bóg stworzył kobietę, był to już jego 6 dzień pracy i w dodatku po godzinach..
Pojawił się anioł i spytał: - Czemu tyle czasu Ci to zajmuje? Bóg mu odpowiedział: - Widziałeś zamówienie? Musi być całkowicie zmywalna, ale nie plastikowa, ma 200 ruchomych części wszystkie wymienne, działa na kawie i resztkach jedzenia, ma łono, w którym się mieści 2 dzieci naraz, ma taki pocałunek, który leczy każdą rzecz od startego kolana do złamanego serca. Anioł starał się powstrzymać Boga: - To jest za dużo pracy na jeden dzień, lepiej poczekać ze skończeniem do jutra. - Nie mogę - powiedział Bóg. Jestem tak blisko skończenia tego dzieła, które jest tak bliskim memu sercu. Anioł zbliżył się i dotknął kobiety: - Ale zrobiłeś ją taką miękką? - Ona jest miękka, ale zrobiłem ją także twardą. Nawet nie wiesz ile może znieść lub osiągnąć. - Będzie myśleć? - Spytał anioł. Bóg odpowiedział: - Nie tylko będzie myśleć, ale rozumować i negocjować. Anioł zauważył coś, z bliska i dotknął policzka kobiety. - Wydaje się, że ten model ma skazę. Powiedziałem Ci, że starałeś się dać za wiele rzeczy. - To nie jest skaza - sprzeciwił się Pan - to jest łza. - A po co są łzy? - Zapytał anioł. Bóg powiedział: - Łza to jest forma, którą kobieta wyraża swoją radość, wstyd, rozczarowanie, samotność, ból i dumę. Anioł był pod wrażeniem. - Jesteś geniuszem, pomyślałeś o wszystkim, to prawda, że kobiety są zdumiewające. - Kobiety mają siłe, która zdumiewa mężczyzn. Uśmiechają się, kiedy chcą krzyczeć, śpiewają - kiedy chcą płakać, płaczą - kiedy są szczęśliwe i śmieją się - kiedy są zdenerwowane. Walczą o to, w co wierzą, sprzeciwiają się niesprawiedliwości, nie zgadzają się na nie jako odpowiedź, kiedy wierzą, że jest lepsze rozwiązanie. Nie kupią sobie nowych butów, ale swoim dzieciom tak. Idą do lekarza z przestraszonym przyjacielem, kochają bezwarunkowo, płaczą - kiedy ich dzieci osiągają sukcesy i cieszą się - kiedy przyjaciele odnoszą sukcesy. Łamie się im serce - kiedy umiera przyjaciel, cierpią - kiedy tracą członka rodziny, ale są silne, kiedy nie ma skąd wziąć siły - wiedzą, że objęcie i pocałunek może uzdrowić zranione serce. Kobiety są różnych wielkości, kolorów i kształtów. Prowadzą, latają, chodzą lub wysyłają ci maile żeby powiedzieć ci, że Ciebie kochają. Serce kobiety jest tym, co powoduje, że świat się kręci. Kobiety robią więcej niż to, że rodzą dzieci. Przynoszą radość i nadzieje, współczucie i ideały. Kobiety mają wiele do powiedzenia i do dania. |
|
|
|
#3522 |
|
Raczkowanie
|
gdybym miała umrzeć przy Tobie.. wiedz, że umierałabym spełniona.
dziś uczę się na pamięć ...tabliczki Marzenia. " Ja za każdym razem mozniej ściskam nasze zdjęcie w dłoniach Czas tak łatwo nas pokonał... nie zostało mi już nic...."
Jampagompodampa Edytowane przez jampagompodampa Czas edycji: 2009-08-06 o 18:22 |
|
|
|
#3523 |
|
Raczkowanie
|
Tak bardzo chciałam być potrzebna Ci,
Niezbędna, tak jak Ty mi, do dziś. Kochasz to to pokaż, to to okaż. Nie pozwól tego spieprzyć. Czasem miłość łamie serce, gdy kochamy tych, którym to uczucie jest obojętne.. Nie wiem co trzeba zrobić już.. |
|
|
|
#3524 |
|
Raczkowanie
|
mam ochotę na wysokiego bruneta o brązowych oczach ;*
|
|
#3525 |
|
Raczkowanie
|
Z zasady nie pijam na trzeźwo....
z reguły nie sypiam bezsennie 'Ty jeseś rodem z piekła, a ja jestem rodem z nieba, nic więcej nie potrzeba, nic więcej nam nie potrzeba" miało być miło i pięknie a zaraz serce mi pęknie czuję się osamotniona spuszczona na kant .... Czesław śpiewa....
Jampagompodampa Edytowane przez jampagompodampa Czas edycji: 2009-08-06 o 18:38 |
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za odp
|
|
#3527 |
|
Raczkowanie
|
Prawdziwe Ja- to to kim jesteś a nie to co z Ciebie uczyniono
Młodość już taka jest, sama ustala granice wytrzymałosci, nie pytając czy ciało to zniesie. A ciało zawsze znosi Ale człowiek już taki jest, zastepuje strachem wiekszość swoich emocji Nie pozwolę by mnie popychano w kierunku którego nie wybrałam Wszyscy marzą, ale tylko nieliczni wprowadzają te marzenia w czyn
|
|
#3528 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma Cię, gdy moje życie spada w dół i Nie ma Cię, gdy wszystko łamie się na pół i Nie ma Cię i nie wiem już, gdzie jesteś, Ale dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce! Ja tak naprawdę już nie wierzę w słowa.. to przeszłość, nigdy przyszłość.. powodów milion. Pod publikę idealni, między sobą całkiem inni. Ten Twój błysk w oczach zauważalny w ułamku sekundy.
|
#3529 |
|
Zadomowienie
|
Skarbki, malutka prośba. /Kamuś zapewne Ty mogłabyś mi pomóc, ale niestety nie ma Cię teraz
/. Ale niektóre Gwiazdy pewnie też znają angielski. Prosiłabym o przetłumaczenie tych dwóch opisów na angielski.Śmiej się. Niech reszta świata zastanawia się dlaczego. Zawsze znajdzie się ktoś kto chętnie obejrzy z tobą zachód słońca. Oba z Wizażu.
___ Odwrotnością miłości nie jest nienawiść, lecz obojętność. Jeśli mnie nienawidzisz, to znaczy, że nadal coś czujesz. Jesteśmy ze sobą połączeni, a ja nadal mam szansę cię uratować. Miłość to luksus, na który nie mogę sobie pozwolić. Raz w życiu zdarza się dziewczyna, z którą nadajesz nazwy gwiazdom. – Co robimy? – Żyjemy razem, umieramy samotnie.
|
|
#3530 |
|
Gość
|
It laugh . Let's why the rest of world thinks .
masz to jest tlumaczenie pierwszego.. ale drugiego niestety nie przetlumacze. |
|
|
|
#3531 |
|
Raczkowanie
|
Coś o tym ze jest źle ?
przyjaciołom elo` po to umieramy żeby rodzić się. szara rzeczywistość. przepraszam.. nie mam weny. ![]() Edytowane przez Paranienormalnaa Czas edycji: 2009-08-06 o 21:59 |
|
|
|
#3532 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Postaram się w miarę możliwości ![]() a ten perfidnie kradnę ![]() ~~~~
~~ nic nie trwa wiecznie nawet listopadowy deszcz .. ~~ niczego więc, dlaczego tego nie można chcieć.. ~~ schną na szybie ślady łez.. ~~ zmęczona pustką dnia.. ~~ I'd have been the shadow of your shadow If it might have kept me by your side- Byłabym cieniem Twojego cienia Jeśli to by mogło utrzymać mnie przy Tobie. ~~ pomiędzy kroplami deszczu.. ~~ odłożone serce na półkę nie znika..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
||
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
biegnę i gonię życie swoje
mam w sobie pytanie i odpowiedź po połowie za jego oczami nie ma człowieka nie ma krzty boskości w Tobie jesteś jedynie namiastką mężczyzny łaskocze mnie to uczucie i chyba czułabym się głupio, gdybyś wiedział co myślę w tak niebieskich oczach odbija się wiele 15 mrugnięć Twoim okiem, by mnie zdobyć
|
#3534 |
|
Zadomowienie
|
Dobrani nie do pary.
I anioły spadają w dół tak intensywnie ponieważ kocham cię w nieskończoność... Znalazłam powód by się zmienić. Powód by zacząć od nowa.Tym powodem jesteś Ty. I've found a reason for me to change who I used to be. A reason to start over new and the reason is you.
|
#3535 |
|
Raczkowanie
|
bezczelność ... tylko ona mnie w Tobie pociąga . jak dziecko grzechotką - tak ja potrząsne Twoim sercem mówią,że zasługuje na kogoś lepszego ... ale przecież ja zawsze lubiłam zbierać śmieci . takie ekologiczne powołanie śniłeś mi sie Kochanie ... miałeś inna fryzure,byłeś wyższy i chudszy ... jakoś inaczej mówiłeś ... podobnie do Roberta Pattison'a . no,ale to nieważne,w końcu moge mówić do Ciebie "mój senny ideale" nagram Cie kiedys ... i ustawie na poranny budzik
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz chodź tu do mnie...obgryź mi paznokcie ![]() Bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym ![]() Wiesz kto będzie cierpieć, a kto nawet nie zatęskni? Wiesz.
|
|
#3537 |
|
Rozeznanie
|
prawdziwa przyjaźń ma dwie zasady ? . . . jest się czyimś przyjacielem jest się z nim całym sercem! umiem latać jak nikt nie patrzy Ale nie jest źle przecież wiem że i tak kochasz mnie, Wszak i ja kocham Ciebie i tak. |
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ____________ Moje szczęście wygląda zupełnie jak Ty.
Zgaś słońce i chodź do mnie, tylko tego mi trzeba. Twój uśmiech jak lek, goi wszystkie moje rany. Nie rozdrapuj ran, niech nie boli. Boję się powiedzieć, że jesteś najlepszy...
|
|
#3539 |
|
Zadomowienie
|
*DREAMS*** - Chyba ostatnio zapomniałam Ci powiedzieć, że Cię uwielbiam
. Bywaj częściej. Onax3 - Opisy jak zawsze cudo. Poza tym suve, evika07, ciiri, devilishchild - Również okradzione. ![]() ___ Zazwyczaj znajomi pytają "Jak się masz ?" W tym pytaniu zawarta jest cała ich troska, a dla mnie furtka, bo mogę im powiedzieć : w porządku, dziękuję, ale mogę też opowiedzieć historię mojego życia. Lubię tę delikatność. Lubię to, że mam wybór. Dziękuję, że dodajesz mi odwagi. Spojrzenia znaczące, rosnące, przejmujące. Czasami otwieram oczy, czuję jakiś ruch, ale nie widzę nikogo. W każdym razie uśmiecham się do tego kogoś czy czegoś. Hej słońce, doprowadzasz mnie do obłędu. Na żywo z piekła. Ludzie są niemądrzy. Mówią "Nie możesz ciągle po nim rozpaczać..." jak gdyby trzeba było mieć na to jakieś oficjalne pozwolenie. Teraz wszystko jest czarne, ale jutro będzie białe. Z czasem może nawet stanie się kolorowe. On nie wie. Nic nie jest ważniejsze od Ciebie. Od nas. Zasypiając uśmiecham się do okna, za którym żyje cały świat. Nie zapomnę lekcji jakiej mi udzieliłeś.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-08-06 o 23:48 |
|
|
|
#3540 |
|
xoxo
|
DRŻENIE DUSZY
KRWOTOK SERCA UPADŁOŚĆ UMYSŁU Prawdziwa miłość jest...lecz nie wtedy, kiedy puka... i nie wtedy kiedy prosi... lecz wtedy kiedy trzaskamy drzwiami i widzimy jej plecy...wtedy dostrzegamy, że straciliśmy coś ważnego...że to była miłość... Chciałabym przelać na papier to szczęście które czułam wczoraj oraz dzisiejszy ból.. Niestety nie istnieją słowa które potrafią opisać głębie uczuć. Kto? Co? Jak? Kiedy? Ile? Gdzie? Za co? Tak monotonne, tak błahe a tak popularne - Co jest nie tak? - Teoretycznie nic, praktycznie wszystko. Brakuje mi takiej szczerej miłości,bezinteresownej. Chce znaleźć osobę do której będe mogła sie swobodnie przytulić i będe pewna jego miłości,ze będzie przy mnie kiedy będe go potrzebować i ja będe przy nim kiedy on będzie mnie potrzebował. Mała usiadła pod drzewem i swój wzrok utkwiła w gwiaździstym niebie. Tuż za nią stał Duży i patrzył na maleńką postać w zamyśleniu. - Czy myślisz, że On już mnie nie kocha? Duży usiadł obok Małej i chwycił ją za rękę. - Spójrz na te niebo - powiedział. - Czasem i ono zajdzie ciemnymi chmurami... ...i uśmiechnij się! smutek do Ciebie nie pasuje Dlaczego nie lubię dostawać prezentów? Ponieważ praktycznie nic, co można kupić nie przedstawia dla mnie jakiejś większej wartości, a mało kto rozumie, że prawdziwego, wartościowego prezentu nie można kupić w sklepie... Miłość jest przereklamowana, ale wciąż w modzie.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

]

Właśnie Cię okradłam! Wspaniała Ty!