|
|
#3571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
niech jutra nie będzie .. bądźmy my i nic więcej
dałabym wszystko , uwierz. zastanawiam się czemu nie spadasz z deszczem , który otula moje policzki.. gdzieś mnie zgubiłeś .. I chcę wykrzyczeć Ci wszystko i nie mogę .
fuck you , i don't want you back. Edytowane przez uwielbiaj Czas edycji: 2009-08-07 o 14:19 |
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
chocolatelady , dziękuję (;
nie słucham Twoich słów. słucham jak bije Twoje serce. życie jest jak wyżarta czekolada Alpen Gold z dużymi orzechami laskowymi. usiąść obok niego i posłuchać jak milczy. odnajdziesz mnie w muzyce przepełnionej tańcem życia. smutki już dawno zakopałam w głębokim dole, na straży postawiłam szeroki uśmiech, ogrodziłam go dobrym humorem a w powietrzu słychać gromki śmiech . i tak co jakiś czas ktoś z łopatą chce je odkopać...
|
#3573 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ________ Wiem, jutro zacznę w obcej łazience.. Kolejna panna nocą skradnie serce.
Tańcz, gdy klaszczę, kręć - ja patrzę. Uzależnienie jedno mam od zawsze. Podaj dłoń, pobiegnijmy w tamto miejsce. Podaj dłoń, niech to będzie nasze szczęście. Idę na całość, choć wiele mogę stracić. Masz ogień w oczach, spróbuję go ugasić. Będę jak wulkan największy, najgorętszy.. Uważaj maleńka balansujesz na krawędzi ! Jeden Twój gest no i masz mnie na uwięzi.. Chodźmy na całość i niech będzie jak w snach. Idealnie dobrani jak Bonnie i Clyde !
|
|
#3574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie Napalaj Się Tak Jak Szczerbaty Na Orzechy Wiesz Co, Udaje Się Na Poszukiwania Twojego Mózgu Chłopcze chyba nie liczyłeś na coś więcej Czep Się Tramwaju! ____________________ devilishchild, BananowaBrazylijka bardzo miło mi że się podobają __________**__________ i spojrzeniem nieraz kobiety więcej nagrzeszą niż czynem Cicho przyznaję, że najlepiej jest, gdy obok jesteś Ty pytam gdzie ta radość która kiedyś we mnie była A serca nie lubią cierpieć. Trudno, wszystko będzie toczyć się dalej Kiedyś, powiem, że już nas zapomniałam Twarde serce, zgniły umysł, dusza pusta: skazana na potępienie. Tańcz, gdy w klubie błyszczy ultrafiolet widać po oczach, że kochasz czasem tracić kontrolę oczy są ślepe Trzeba szukać sercem Los wciąż drwi ze mnie okrutnie z życia zrobił mi kabaret. Nie zapomnij o mnie nawet, jeśli jutro nie będę już ci bliska. w życiu tak mało mamy czasu na miłość.. Gdybym miała powiedzieć co mnie dziś najmocniej boli Powiedziałabym, że słowa nieczułości A gdy ktoś mnie spyta czego, Czego się najbardziej boję Powiem, że samotnych nocy Dlaczego płaczesz? -Płaczę, bo jestem smutna. - Dlaczego jesteś smutna? -jestem smutna, bo się zakochałam. -Miłość smutna jest? -Skąd! Jest piękna i wesoła. Radosna i szczęśliwa. -To czemu płaczesz? -Bo strasznie rani małe tęsknoty, ciche marzenia, zwiewne jak obłok, kruche jak dym. nieodgadnione w nas duszy westchnienia, kto by tam nie znał ich .. Chodź, przytulę cię, jeżeli ciągle jeszcze się boisz No dalej chodź, chyba już wiesz, ja nie odejdę póki tu stoisz... Zrozumiałam wtedy, że jesteś dla mnie wszystkim Nie mogę Ciebie stracić, bo bez Ciebie byłabym niczyja I tak brną w to razem ale w przeciwne strony, ona zagubiona i on zagubiony. Tego samego chcą i tak samo się boją, wielka miłość traktowana jak znajomość, Mówi sie, ze niektórzy ludzie sa inni. Oni po prostu sa soba w czasie gdy normalni udają kogoś zupełnie innego niz sa. |
|
|
|
|
#3575 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciiri dziękuję dziękuję wspaniała _____________________ Jaka słabość, taki grzech ....Jaka zdrada, taki gniew
_____ P.S . jutro mam egzamin z prawka 8:20 godzina, proszę nie tym razem o opisy a o trzymanie kciuków ! mocneeeeeeeee bo się trochę boje .. :| |
|
|
|
|
#3576 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bardzo, ale to bardzo mi miło ___________________ nie próbuj działać na przekór sobie. jeśli siebie pokonasz, stracisz motywację. jestem jak piątek trzynastego, punkt o trzynastej. czuję się jakbym była nad ziemią. to co dozwolone nie jest miłe. co zakazane, pobudza moje pragnienie.
|
|
#3577 |
|
Zadomowienie
|
dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie jest takie? ząbki mnie bolą. nie wiem od czego. ale jak bolą to pewnie przez Ciebie. nie wszystkie kobiety się spóźniają. niektóre po prostu nie przychodzą. jesteś dla mnie czerwonym ggsłońcem bez opisu! nie można zapomnieć, ale można udawać, że się nie pamięta.
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
Vivi powodzenia
![]() na obecny moment po tobie wszystkiego się spodziewam... mały płomyk nadziei, ziarnko wiary i kropla determinacji . dotknąć nieba, mieć księżyc za ojca i współżyć z gwiazdami... bardzo boli, gdy ktoś z kim spędziłaś najpiękniejsze chwile w życiu, skraca Waszą znajomość do krótkiego "cześć". wabią mnie ogniki oczu. kusi przystań ramion. jak magnes przyciąga aksamit głosu. biegnę... a u celu... zastygam w chłodzie Twojego serca...
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-08-07 o 15:48 |
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
; *************************
|
|
#3580 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
________________ współczesny Kopciuszek prędzej zgubi majtki niż pantofelek.
#
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
i nie obchodzi Cie to wcale, nie wychodzi nam to wcale...
I czuję się ku*wa całkiem żałośnie, gdy myślę o Tobie nocą i błądzę. Jeszcze wczoraj myślałam, że tylko Ty się liczysz, tylko Ciebie chce... Diabeł krzyczy do ucha a anioł szepcze. bo do miłości nie potrzeba czasu a namiętności. Gdy plany formy szkiców nie przybrały... Nie zadaję bólu, mnie też już nic nie boli.
|
#3583 |
|
Zadomowienie
|
Vivi12399
Już się tak nie podniecaj. Buziak to nie 69, dupku. Idź się wykastruj. Świat nie zniesie więcej takich 'bez mózgów' jak ty. Dupek to facet, któremu wydaje się że może cie mieć, tylko dlatego, że tak mu się wydaje! Wczoraj miałam na ciebie ochotę,dziś już nie jestem pijana. Obiecanki macanki a głupiemu stoi (moim zdaniem zbłaźni go,mojego kolegę zbłaźnił i się odwalił )IQ niższe niż betoniarka. Nie obrażając betoniarki Rób okłady z błota i do ziemi się przyzwyczajaj palancie Jesteś naprawdę na poziomie. Szkoda że tak niskim. Taki duży chłopiec, a taka ciota _________________________ _____ abonent czasowo nie Elo. To nie przeznaczenie zetknęło nas ze sobą. To zwykły pech To nie wasza wina żeście dupki... ale to nie znaczy ze my mamy to tolerować. Czy kiedykolwiek się zastanawiałeś dlaczego zawsze wracam po więcej? Znajdź prefiks co wykręci przyszłość która nie będzie pomyłką...
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2009-08-07 o 16:25 |
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
na pewnym poziomie, kobietom wcale nie przeszkadza myśl zniszczenia mężczyzny.
czasami można być zakochanym przez dzień lub dwa, a potem okazuje się, że była to największa miłość twojego życia. miałam złamane serce o jeden raz za dużo. gdzieś pomiędzy jednym twoim słowem, a jednym mym spojrzeniem. skąd możesz wiedzieć, jak mocno czasem pragnę byś był bliżej mnie? |
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękować ![]() Emocje są nagie, i wolno Ci być nagim... Organizuję zbieg okoliczności. Twoje imię przegryza moje tętnice. Żyć - to mrugać sercem. Jej drabina do kariery, ma cztery litery...
|
|
|
#3586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm.... może cos z tego wybierzesz... ![]() i nawet żelki są jakieś twardawe... -ja nie płaczę -tylko co? -tylko nie mam juz do tego wszystkiego siły papierowe słońce, naklejane chmury i udawane szczęście chwilowa nieumiejetność fruwania dodupizm czekolada z truskawkami traci swój smak. Czyzby wada fabryczna?? bardziej mi szaro niż różowo zawijam się w rękawy żółtego swetra, odmawiam współpracy ze światem odczekać 6 godzin... albo kilka dni... pare miesięcy... rok... potem znów zaświeci słońce jedno wielkie buuuuu uwolnić sie od świata -wierzy pani w cuda? -tak, ale nie dzisiaj w życiu może być dobrze lub nie... dzis akurat jest "lub nie" -all ok? -no it's really fucking far from ok I've lost my smile nawet lakier z paznokci odchodzi, gdy chcę zostać sama... dziś nawet nie potrafie wskazać, gdzie leży niebo mam nadzieję, że cos wybierzesz Skarbie;* ### każda kolejna sekunda spędzona z Tobą jest najpiękniejszą chwilą mojego życia idę dalej, bo wiem, że gdzieś czekasz na mnie Ty Mr. Pomyłka Odszedłeś. Nie czułam nic. Tylko ból. Tak rozdzierający, że rozpadałam się na kawałki. Jakby zgasło słońce. Nie potrafię żyć bez słońca. |
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomóżcie, potrzebuje opisu o tym że kocham tżta, że nasza miłośc trwa ale z jego strony brak zaangażowania, że się nie stara, nie zaskakuje
pomożecie?
|
#3588 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() give me the reason for the love. / daj mi powód/przyczynę do miłości. zaskoczenie bywa czymś czego potrzebuje każdy. zaskoczenie bywa tym, że widzisz, że ktoś się stara. zaangażowanie? chyba jednostronne. kocham Cię, jednak potrzebuję jakiś powodów na tą miłość. ciiri, agattee, uwielbiaj, 96LadyPoziomka96, rebellious, letes - słonka czujcie się okradzione- jesteście moimi ulubionicami i duże serduszko dla was <3 Znów obudziła mnie ta cisza, kolejny raz bezsenna noc. Za duze mnie otacza łóżko, za duży mnie przykrywa koc. jak mało potrzeba, by stracić bliską sobie osobe. czy ciemno, czy jasno, muza płynie przez miasto `Zbyt dużo chcę, a gdy widzę tę próżność jest już za późno, wiem... Wybacz że dotyczy to mnie.` |
|
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kradne pogrubione
|
|
#3590 |
|
Raczkowanie
|
letes <3
i've already gone that way, i won't go back again
spływam z powietrza wymyślam różne powody, by odwrócić smutną twarz i spojrzeć pora z wolna umierać rozbijam puste butelki minionych dni zawsze mam cię takiego jakiego chcę mieć. wystarczy nie pamiętać piszesz ' cześć, co słychać?', a ja myśląc wybucham wewnątrz. wziąłeś to cholerne szczęście, które trzymało mnie w pionie i uciekłeś.
|
#3591 |
|
Raczkowanie
|
-Masz najśmieszniejszy żart w mieście. Nosisz go w spodniach.
![]() -Najlepsze co wyszło z Twoich ust- to ja ![]() -Nie przespałem się z Tobą, bo jesteś atrakcyjna!Powiedziałem to. -O, dzięki, dziękuję Ci bardzo, bo uchroniłeś mnie przed najgorszą decyzją mojego życia od kiedy jadłam sushi w Tijuana.! - Jeden zero. Jesteś poniżej moich standardów. Nawet na jedną noc.A spałem z okropnymi prosiakami. -Prosiakami, krowami, owcami..Założę się,że Twoje życie seksualne to istne zoo.!"
|
|
#3592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeju, dziękuje dziewczyny, nie spodziewałam się w ogóle. ![]() __________ wyluzuj żelka. ludzie nie potrafią bez lęku kochać, ani nienawidzić. nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie.. Plan pracy nad sobą, czyli tak właśnie trzymać: 1. Kochać mądrze, to znaczy tak, by każdy dzień był bogatszy. 2. Kochać rozsądnie, czyli tak, jak ja nie chcę! 3. Nie robić sobie na złość, czyli kochać tak, jak chcę. ja o niebie, ty o chlebie..
|
|
#3593 |
|
Raczkowanie
|
A ja dziś dodam tylko jeden...
)"You can't crying beacuse angels always smile" )))))))))))(Nie możesz płakać ponieważ anioły zawsze się uśmiechają... )
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
; ************************* ****
Dziewczyny! Wiem, że ostatnio rzadko tu bywam, ale potrzebuję pilnie opisów do mojej sytuacji. Jestem z R. , jednak nie podoba mi się czasem, że on jest taki uparty i nieustępliwy i , że przez ostatni czas jakoś tak mniej o mnie dba.. i że pomimo tego, że jesteśmy w związku na odległość, nie dzwoni (tęsknię za Jego głosem) i brakuje mi rozmów o wszystkim....
![]()
|
|
#3595 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ; ************************* ****
Czesc
![]() I'll be your dream I'll be your wish I'll be your fantasy. Sometimes love comes around.. o-m-g you listen to that bitch?! Fuck you!
|
|
#3596 |
|
Raczkowanie
|
Jeden cel. Prowokować.
U mnie słowa się nie liczą. Nie kocham słowami. Odwróciła głowę i zobaczyła tuż nad sobą Jego oczy. Nareszcie. Muszę być z Tobą. To dla mnie jedyne rozwiązanie. Nie mogę przestać o Nim myśleć. Tak. Stał się moją obsesją. bijąc sercem w mur. |
|
|
|
#3597 |
|
Raczkowanie
|
za duzo metafor, za dużo zbiegów okoliczności. gubię się we własnym umyśle.
|
|
#3598 |
|
Raczkowanie
|
chocolatelady - ślicznie Ci dziękuję, Ty też czuj się okradziona.
__________________ to jest jeden z takich dni, kiedy wszystko się udaje. w jego koszuli zatańczyć na boso. bo we mnie jest tyle zła, tyle wyrazistej radości i niczym nie cierpiącej czułości. |
|
|
|
#3599 |
|
Raczkowanie
|
nie chciałabym być Twą pierwszą miłością, ale z pewnością tą ostatnią, co wiecznie trwa.. Tęsknię za tym, czego nie udało mi się powiedzieć. Dzisiaj milkę zjem, a jutro teeej mieć będę XL. ![]() #
|
|
#3600 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
_______________ Bóg dał mi serce a Ty dałeś mu rytm.
ten świat jest jakiś po***any dziś, nie sądzisz.? przeklinam dzień, w którym Cię poznałam. i spraw bym czuła, że skrawek nieba w dłoniach mam.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.

]