![]() |
#4861 |
Organizatorka
|
Dot.: Praca jako au-pair
roux
![]() ![]() ![]() ja jestem dzis zmeczona ![]() ![]()
#4862 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
pobralam sobie program z neta i bede sie sama uczyc wszystko jedno. gadalmam wlasnie z hostka. powiedzialam jej ze nie ma miejsc ale to nie jest dla mnie takie straszne bo ja i tak za rok chce jechac na studia do polski a ona ze to nie jest problem ale chodzi o mire bo ona idzie teraz do 1 klasy i mam jej pomoc w zad dom. a ja powiedzialam ze uczylam sie niemca 11 lat wiec mysle ze zadania pierwszoklasistki nie beda az tak trudne. mam nadzieje ze juz mi nic nie wymysla :P uf a dzis babysitting do jutra do 14 .. masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, ja tak mam ostatnio czesto :/ To chyba ta pogoda, caly dzien pochmurno dzisiaj i co jakis czas deszcz. Teraz dzieciaki maluja sobie farbami a wczesniej sprzatalam caly czas, juz nie mam sily nawet aby gdzies z nimi wyjsc. Wogole wy wychodzicie z dzieciakami codziennie gdzies?
![]() |
#4864 |
Organizatorka
|
u mnie pogoda jest odwrotna -jest goraco caly czas, a chodze tak rozdrazniona, ze masakra:/ po porstu nic mi sie nie chce... bawic z nimi w ogole. eh teraz ide do basenu. a przede mna jeszcze 20 dni:<
#4865 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
odliczam dni do konca ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- ale moi hosci sa fajni,dzieci tez, tylko mysle,ze jzu wszyscy sa zmeczeni. wczoraj moja kolezanka przyjechla i zostala ze mna, hostka pojechala po nia do innego miasta, odwiozla, tak wiec trafilam na taka naprawde mila rodzinke, ale po prostu jestem zmeczona ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- znow zapomnialam: ROUX wspolczuje! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |||
Zakorzenienie
|
cu.Kinia
oj przykro mi, ale nic Ci nie powiem na ten temat, ponieważ nigdy jeszcze wizzem nie leciałam. czeka mnie to za niedlugo dopiero ![]() ale mysle, ze takie rzeczy moga Ci sie z kazda linia lotnicza zdarzyc... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
kasia_no87 u mnie tez wszyscy chodza w pizamie, na luzaka.
![]() ![]() FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2009-08-07 o 16:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Konto usunięte
|
gfadalam z Hostem mowi zebym sie nie martwila i za tdyzien dwa bedzie z mala lepiej
![]() wresxcie weekend i woolne!!! ![]() ![]() wyplate co piatek mialam meic ale teraz pierwsza rto sie nie dopominam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 |
Wtajemniczenie
|
Roux, myślałam, że już latałaś. To czekamy na nasz pierwszy raz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Konto usunięte
|
host mnie pochwalil dzis od 14.00 do 17.00 bylam sama z mala i nie plakala!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zadomowienie
|
kurcze dziewczyny nie straszcie mnie tymi samolotami, piorun strzelil??? Ja nie moge, jak teraz wracalam to tak sie panicznie balam
![]() ![]() Roux... pisalas ze TZ sie odzywa, iii??? A co do kupki.... ![]() Kasia nie martw sie, ja przez pierwsze dwa tygodnie bylam glupia, nic nie umialam i w ogole, zdaniem dzieciakow ;/ I byly niedotykalskie... a teraz pare dni mnie nie ma i juz dzwonia.. Monika kiedy przyjdziesz do nas?? A wiec wszystko kwestia czasu ![]() Adka.. jakbys miala problemy z praca domowa, to pamietaj, wspolnymi silami na tym forum wszystko zdzialamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Konto usunięte
|
ale se trudkawek pojadlam
![]() kurcze poszlabym se do tesco na male zakupy ale nie wiem czy czynne i do ktorej ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4873 | |||
Zakorzenienie
|
to ktora z nas pierwsza wizzem bedzie leciec? ja lece 3wrzesnia, a Ty??
Cytat:
![]() Cytat:
bo chce mi cos wyslac. niespodzianka. odpisalam mu, ze niespodzianke to ja mam jak on mi wysyla....SMS. no ale dałam mu adres. za 2 tygodnie mam urodziny wiec pewnie mi..kartke chce wyslac. lol. w tamtym roku napisał mi piosenke...z teledyskiem heh.. dzizas. Cytat:
![]() a ja jadlam wlasnie kaczke. lubie.
![]() ![]() FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2009-08-07 o 19:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Konto usunięte
|
roux niespodzianke jak smsa napisze dobrze mu pojechalas
![]() dostalam wyplate ide do tesco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Zakorzenienie
|
Kachaaa udanych zakupów, nie przehulaj wszystkiego tylko !!!
![]()
#4877 |
Zakorzenienie
|
Ja tez dostalam juz dzisiaj wyplate (jestem troche w szoku bo zazwyczaj zapominaja i dostaje w sobote albo niedziele :/) ale mam zamiar to zaoszczedzic. Wogole ja to jakas materialistka ostatnio jestem, uwielbiam miec kase. Jak najwiecej. I przeliczac to co tydzien (wiem odbija mi, ale mam tak od jakiegos roku wczesniej w polsce tak sie nie zachowywalam).
Moje plany na weekend: siedzenie w domu i ogladanie seriali/ filmow badz gra w simsy ![]()
#4878 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a co z toba? to tobie mialam pomoc z rodzina w berlinie prawda? ( sory za skleroze ![]() a ja mam dzis baby sitting , mala usnela o 19 , normalnie spi od 22-23 ... mam nadzieje ze juz bedzie spala do rana:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Zadomowienie
|
nie nie Adka, skleroza :P ja w Koln jestem i nie zamierzam zmieniac miejsca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
dostałam likier od hostki.
jestem w polowie butelki. mr
#4881 |
Zakorzenienie
|
#4882 |
Zadomowienie
|
roux!!!!!!!!!! poczestuj a nie !! kusisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |||
Organizatorka
|
Cytat:
wlasnie u mnie to samo. wczesniej myslalam, ze wszystko zle robie i o to sie cholernie balam. Robilam wszystko, az w koncu wykonczona bylam. Teraz juz mnie wszystko drazni, jestem zmeczona i chce sie walnac na lozko u siebie w domu i wiedziec, ze mam swiety spokoj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() kurde u mnie w pokoju obok, wlasciwie to spizarnia chyba jest ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4884 | |
Zakorzenienie
|
ojj chetnie sie podzielee cheeeetniee!
Cytat:
dzizas chyba sie upijam ![]()
![]() |
#4885 |
Zadomowienie
|
Roux Twoja hostka chyba seiro ma wyrzuty sumienia
a u mnie wlasnie jest przyjecie,ale tak sie zmeczylam jak duzo osob mowi po francusku ze wycofalam sie w okopy:P ale bede musiala jeszcze przyjsc sie przywitac jak przyjda inni goscie i z nimi posiedziec,cos zjesc. staram sie przelamac i uczestniczyc w rozmowie,ale jak oni mwia o rzeczach w ktorych nie mam doswiadczenia (typu gatunki szampana)to jest ciezko. staram sie nierobic z siebie glupiej gesi ale ciezko jest i zazwyczaj siedze ze wszystkimi i jesli nikt mnie o nic nie spyta to siedze cicho ![]() stram sie naprawde stara sie przelamywac bo widze,ze ten wyjazd to tez niezla proba dla przelamania jakiej wiekszej lub mniejszej niesmialosci... Adka,oby Twoja mala spala spokojnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Organizatorka
|
roux z tymi 'alkoholiczkami' to cos jest na rzeczy, bo ja mam od jakiegos czasu taka ochote sie upic, ze masakra:/ umawiam sie tylko z kim popadnie, ze po powrocie do Polski 'idziemy pic'
![]()
#4887 |
Konto usunięte
|
mi sie hostka pyta czy chce wino bo do kolacji czesto pija ale ja nieeee bo nie pije
![]() prawie 4 funty wydalam kupilam cole 2 l i chipsy 2 paczki i jakies ciacha Hostka mowila ze jak chce to mi kupi ale mi glypio troche prosic na takie zachcianki jak wiem ze oni takich smieci nie jedza ale wszytsko bio ![]() ![]() ale ile tu przystojniakow! a Londyn mi sie bardzo podoba szlam ulica i sie smialam do siebie jak łom ![]() JA TU ZOSTAJE!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Zadomowienie
|
a ja dzis mialam pic ale nie moglam wiec wypilam po trochu z ich alkoholi ale nie moge przesadzac bo mam male dziecko pod opieka . ide
spac ,. bu jak zwykle sie boje tu byc sama |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Raczkowanie
|
hah
![]() jak ja lubie tu zaglądać ;p podnosicie mnie na duchu dziewczyny, już myslałam ze to tylko ja tak ![]() aleeee widze, że wy też macie dosyć nic Wam sie nie chceee i Aerith podobnie jak Ty mysle o podwedzeniu winkaaa bo mają całą piwniceee ![]() ![]()
przychodzi taki czas w życiu, kiedy niczego nie można być pewnym. To, co się wiedziało wcześniej, wydaje się błędne lub niezrozumiałe. To wszystko wali się, całe moje jestestwo, bycie, kruszy się, rozpada i nie można pozbierać kawałków" http://www.lastfm.pl/user/mooonis90 |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Konto usunięte
|
tylko ja nie pije heloł??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.