|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
froggie Ja mam jeszcze jedną próbny makijaż i jak on mi się nie spodoba to zrobię sobie sama coś na oku. Tylko,że nie chce kreski.Musze spróbować brązową bo któraś mi doradzała. Wszyscy negatywnie do makijażu Strobiluski podchodzą a mnie się nawet podoba, szkoda że nie pokazała całej twarzy może wtedy lepiej da się ocenić czy jej pasuje czy nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2222 |
Zadomowienie
|
Anika jeżeli w Gliwicach w Douglasie chcesz się malować to idź już teraz na próbny i zobacz jak wyjdzie bo ja byłam tam kiedyś na zakupach i była taka dziewczyna w krótkich włosach i właśnie kończyła malować jakąś biedną kobietę piszę biedną bo wyglądała koszmarnie, makijaż był mocny, za mocny i poliki różowe jak u lalki...lepiej sprawdzić kto Cię będzie malował i jak temu komuś to wychodzi..choc nie mówie że nie ma tam kogoś uzdolnionego kto zrobi Ci super makijaż, może poczytaj na jakiś forach czy ktoś u nas już się malował w tym sklepie- niestety nie zawsze dobre kosmetyki świadczą o umiejętnościach. U nas w centrum jest salonik makijażu dokładnie tak się nazywa- na przeciwko budynku jest przystanek na mikołowskiej może warto sprawdzić tam i poradzić się specjalistki.pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2223 |
Zakorzenienie
|
zanetaa88 Ale tu już nawet nie chodzi o pasowanie bądź nie pasownie, tylko o wykonanie makijazu oka, technikę.
dla mnie osobiście wygląda jak niedokończony.
Edytowane przez froggie Czas edycji: 2009-08-07 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
Ja znać się nie znam, ale pociągła bym cień trochę wyżej.
Choć nie raz nie każdej to pasuje. A po za tym zdjęcie też nie pokaże tego co w realu.Z drugiej strony patrząc to makijaż głownie jest robiony pod zdjęcia. Aaaaa nie wiem nie znam się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2225 |
Wtajemniczenie
|
witam
ciekawe czy jeszcze mnie pamiętacie ![]() eee.... pewnie niektóre z was napewno ![]() nie było mnie ponad tydzień , ale wszystkim ubiegłotygodniowym żonkom zyczę szczęścia i miłości. Mam nadzieje że wszystko poszło po waszej mysli, nie mam kiedy nadrabiać. Byłam w szpitalu , ale już wszystko ok, maluszek zdrowy i duży mierzy już 17.5 cm i strasznie się wierci , nawet lekarze w szoku że przy pierwszej ciąży tak szybko poczułam ruchy , ale tzn. że zdrowy , jeszcze nie wiem co to będzie czy kobitka czy facio , ale mąż i ja czujemy że to ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
Kasiaher w którym jestes tyg?
![]() Mnie juz moja Dzidzia tak kopie, ze brzuch mi lata na wszytskie strony... czemu w ogóle poszłaś do szpitala, co się stało? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
Ja pamiętam z nicku
![]() Właśnie co się stało,że musiałaś leżeć w szpitalu?! Macie już imiona wybrane?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
asi_kol
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do swiadkowej - to nie iwonka ![]() ![]() ![]() pozdrowie ![]() ano dokladadnie ![]() ogolnie to musze jeszcze zawiesc alko na sale i tyle;D w domu papuja balony takim urzadzeniem rano na 8 fryzjer od 9 do 10 dekorujemy klatke na 10-30 makijarz na 11;30 w domku i o 1 sie ubieram trzymajcie kciuki ![]()
![]() |
![]() |
#2229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kasiaher pamietamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2230 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wszytskim jutrzejszym Pm-kom zdrowia, szczescia, pomyslonsci, duzo milosci, spelnienia marzen i wymarzonego ślubu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2231 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
Kasiuher dobrze, że z dzidzią wszystko w porządku i oby tak dalej!
Martucha to już jutro ![]() I w ogóle wszystkim jutrzejszym Pannom Młodym życzę wyjątkowych chwil, zero stresu i wpadek i dużo uśmiechu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2233 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nigdy nie malowałam sobie oka kreską , ba... nawet nie umiem ![]() ale na slubnym musowo musiałam miec ![]() Cytat:
![]() podobno jak brzuszek wysoko i wystający pępek to chlopak... aha i jak brzydka cera to dziewczynka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2234 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, a w szczegolności Baja i Martucha, życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
Ja rownież jutrzejszym PM-kom życze wszystkiego dobrego. Usmiechu na twarzy przez cały dzień, slicznej pogody i wspaniałej zabawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
helloł
![]() Wszytkim jutrzejszym PM dużo szczęścia i oby wszystko wypadło super ![]() a nam jeszcze 4 tyg zostały ![]() ![]() a dzisiaj bylismy z TZ u spowiedzi pierwszej przedslubnej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
to do mnie to nawet nie dociera, że juz jestem zoną.
dopiero obrączka i fakt, że TZ ze mna mieszka mi przypominają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2238 |
Raczkowanie
|
annfas, maga83, aldonetta, kasienkakg, asiamichał, aanka0308, tajeczka, kassjopeja, Estrella, ButterBear, Olenkaaa, magdzia33, Evelinka13, martucha84, baja_86, Alicja z Krainy Czarow, Assol, betmi - dziewczynki jutro wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia. Dużo uśmiechu (ja się hichrałam cały dzień) i najwspanialszej pod słońcem imprezy weselnej.
Może wpadnę na chwilkę później bo zaczynam paczkowanie. Jutro lecimy do Egiptu na dwa tygodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez juz chce moja Turcję ![]() my z mężem juz po kolacji. własni wcinam ciasto od tesciowej (Tiramisu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nad tym morzem jest raj na ziemi- wszędzie Tanie Książki! Kupiłam już 11 książek
![]() ![]() Cytat:
Do zobaczenia, sąsiadko ![]() moniqac, piękne obrączki! ![]() inutil, wtaj w naszym gronie ![]() kitosa, trzymam kciuki za zdrowie Twojej teściowej ![]() kasiuher, oszczędzaj się i niech mały/mała rośnie zdrowo ![]() Martuś i Basiu, powodzenia jutro ![]() groszku, udanego wypoczynku! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2242 |
Zadomowienie
|
cholera.... mama mojej przyjaciółki-świadkowej ma nieoperacyjnego raka trzustki.... ryczec mi się chce, tym bardziej jak słysze zaplakaną moją najlepszą przyjaciółkę a nie potrafię jej pomóc.... jutro miał być wieczór panieński, ona chce, żeby się odbył, ja bez niej sie nie wybieram nigdzie...tym bardziej, że też nie mam do tego nastroju.... cholera, jej mama to naprawde taki dobry człowiek, dlaczego to spotyka wlaśnie takich ludzi? a nie jakiś zwyrodnialców, gwałcicieli albo innych pedofilów....
![]() |
#2243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tez sie kiedys zastanawiałam dlaczego to spotyka dobrych ludzi a nie jakis zwyrodnialców ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
sang wiesz co o douglasie myslalam ale tym w forum byłam tam ostatnio i wizazysta rafał dobierał mi błyszczyk i wybrał super
a co do tego saloniku na mikołowskiej to ja tam nie widzer nic na przeciw przystanku jest tam tylko salon fryzjerski prestige moze myslisz o jana pawła o apropo ale tam byłam i mnie babka olała ze szok tak ze az sie wscieklam i powiedziałam ze wiecej nei wroce tam
![]() |
![]() |
#2245 | |||
Wtajemniczenie
|
monia obraczki sliczne
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() udanego'' miesiaca'' miodowego ![]() Cytat:
![]() ![]() ja jutro zmykam na panienski do krakowa ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj kuplismy wodke ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2246 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo mi przykro Strobiluska z powodu mamy Twojej przyjaciółki. Wspieraj ją jak możesz, żeby się jakoś trzymała. Wszystkim slubującym jutro: Wszystkiego dobrego Kochane, abyście zawsze były takie szczęsliwe jak w tym dniu. Trzymajcie się ![]() Edytowane przez marao Czas edycji: 2009-08-07 o 20:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2247 |
Zakorzenienie
|
spac nei bede mogła jutro o 10 p[rzymiarka ... pierwsza...
mam pietra potem z mama maraton w poszukiwaniu kreacji dla niej cieżki dzien jutro mnie czeka oj ciezki relacje z przymiarki zdam jutro aparatek naszykowany ![]()
![]() |
![]() |
#2248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na zdjęcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
Czesc
Wybraliśmy dziś menu ![]() I będzie tak: 1. rosół ![]() 2. Pierś z kurczaka pod chmurką, ziemniaczki + dwie surówki 3. Lody 4. Indyk w takim pysznym sosie, zapiekane ziemniaki i warzywa 5. Pieczone szynki 6. Barszczyk + mięsne ptysie Do tego 6 rodzajów sałatek, wędliny, ogórki ciasta i tak dalej. Kupiliśmy szampana. Baju i Martucho --- powodzenia jutro. Martuś jak byś miała chwilę to napisałabyś mi jakie piosenki wybrałaś na dvd, bo mamy podobny muzyczny gust ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2250 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Kliwia-oto nasz fotograf(bedziemy miec ksiazke duza) http://image.wieliczka.pl/galeria/ kamerzysta :http://www.avision.krakow.pl/(my wlasnie chcemy niezwykle) ![]() Moge rowniez pochwalic sie naszym Menu -rosol z makaronem -sztufada wolowa w sosie,szpadka wp w panierce ,marchew mizeria z winegret,kapusta czerwona w majonezie,ziemniaki z koperkiem -kawa,herbata -lody z bita smietana -zimne plyty:szynka,kielbasa,kab anos,baleron,boczek pieczony,pasztet,tymbalik i -salatki:jarzynowa,warszaw ska -miesa:schab w ziolach,ze sliwka,rolada drobiowa ze szpinakiem,grzybami,papry ka -przystawki:sledz w smietanie,po kaszubsku,sos chrzanowy i tatarski,owoce,pieczywo -napoje:woda gaz i niegaz soki ,cala gama coli,sprite itp,pepsi i fantic -2 posilek:gulasz wegierski z pieczywem -3 posilek:schab zakrawany w sosie wlasnym,dulfinki,buraczki zasmazane -tort -4 posilek filet z indyka zapiekany serem zoltym i ananasem,ryz dwukolorowy,seler z brzoskwiniami -5 posilek barszcz z krokietem ufffff i kiedy to zjesc???jak sie wam podoba.Dzis zrobilam sobie sama kieliszki do wodki,szampana i zawieszki na alkohol
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.