|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
|
|
#2282 |
|
Zadomowienie
|
Riana szalejesz coś dzisiaj kobieto!
Posty pokręcone, w dodatku zdjęcie TŻ (ale nie szkodzi, bo słodziuchne jest) Co do naszyjnika to są jeszcze kryształki http://allegro.pl/item703428450_swar...k_cardano.htmlNo i mam dylemat..
|
|
#2283 |
|
Przyczajenie
|
Riana piekny welon
Edytowane przez tralalalabum Czas edycji: 2009-08-08 o 20:12 |
|
|
|
|
#2284 |
|
Zadomowienie
|
Przesyłam najlepsze życzonka dzisiejszym PM-kom !!!
Riana welonik ładny, a ładniejszy byłby bez tych świecących aplikacji.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. Edytowane przez diya1983 Czas edycji: 2009-08-08 o 15:03 |
|
|
|
|
#2285 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
a i nerwy juz daja swoje![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- kitosia a cos takiego http://www.allegro.pl/item697253463_...l_i_perla.html albo http://www.allegro.pl/item698565857_...9_kolorow.html
|
|
|
#2286 |
|
Zadomowienie
|
Rianko ja mam tren i najlepiej wyglądałam w welonie długim albo takim z koła do kolan w miejscu jak zaczyna się tren
zależy od sukni do koronkowej rybki moim zdaniem każdy welon pasuje długościowo choć sama mam z tym jak widać problem
|
|
#2287 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!!
My cały czas coś załatwiamy, przeniosłam już wszystkie swoje rzeczy do mieszkania TŻ, przygotowałam walizkę z ciuchami na podróż poślubną. U mnie w mieszkaniu był mały remoncik, więc niezły bałagan jest i dużo roboty!! TŻ jeszcze nie ma butów, jedziemy dzisiaj do innego miasta szukać, bo u nas nie ma czarnych lakierków ![]() A ja cały czas jem!!! Jak opętana, chyba tak reaguję na stres, szkoda gadać TŻ też ma jakieś ciaśniejsze spodnie w pasie, a miał poszerzane o 2cm:/Dzisiejszym PMkom a szczególnie Martusi i Baji życzę pięknego dnia pełnego pozytywnych wrażeń, dużo szczęścia i miłości!!
|
|
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Mi dzisiaj też źle chodził wizaż, ładowałam wiadomość o error
Obiad wcześnie robiłam,bo myślałam że z Tż pójdziemy do Kościoła na 12 zobaczyć ślub, no ale nie było czasu. ~~*~~ Dziewczyny?! Założyłam dzisiaj suknie i kurcze elektryzuje mi się tiul! Co mam zrobić?! Ledwo go poprawię albo suknie wezmę do góry to potem ten tiul tak u góry zostaje i jak klaun wyglądam czym mogę go potraktować?! słyszałam, że lakierem do włosów ale będzie wtedy sztywny a Ja takiego nie chce.
|
|
|
|
|
#2289 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez marao Czas edycji: 2009-08-08 o 14:17 |
||
|
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry kochane ja po przymiarce
poszłam spac o 12 wstałam o 3 nad ranem tak sie denerwowałam jezu co to bedzie przy slubie jak ja sie tak przymiarką denerwowałam a potem byłysmy na maratonie z mamuśką kupiła dwie kreacje czyli rodziców mam ubranychwklejam zdjecia
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popytam w kioskach, bo no szlak mnie trafia podnoszę do góry suknie żeby nie ubrudzić a ona potem mi tak stoi jak ją podniosłam. Siądę w Kościele to potem będę miała taki placek na tyłku ~~*~~ Anika222 leży na Tobie idealnie! Ja muszę moją jeszcze raz przymierzyć dokładnie bo nie wiem czy mi gdzieś odstaje czy nie.Wiem,że się elektryzuje Bolerko masz śliczne Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2009-08-08 o 14:24 |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2292 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#2293 |
|
Zadomowienie
|
anika222 super sukienka! I było się tak denerwować?
zanetaa88 to jest w takiej jasno niebieskiej plastikowej buteleczce. Pisze na nim PŁYN ANTYELEKTROSTATYCZNY W SPRAYU. Jakby co to daj znać to zrobie zdjęcie i Ci wyśle. |
|
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj naj naj dla wszystkich dzisiejszych PM-ek.
Niech ten dzień będzie dokładnie taki, jaki sobie wymarzyły ![]() |
|
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
marao nie no myślę, że sobie dam radę
![]() Dziękuje bardzo za poradę, bo muszę też welon tym spreyem psiknąć bo włosy mi się elektryzują na próbnej fryzjerka nie umiała mi włosów natapirować bo tak były naelektryzowane welonem |
|
|
|
|
#2296 |
|
Zadomowienie
|
macie jakąs fajną stronkę z pogodą długoterminową?
|
|
#2297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wszysko juz na grilla gotowe, TZ jedzie jeszcze po drugi stół i 5 krzesel, bo nam zabrakło
![]() a ja siedze i po kryjomu wcinam slodycze, bo jak TZ zobaczy, to jeszcze się bedę musiała podzielić Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cale wesele wyszlonas 40tys takze tylko 10 doplacilismy ze swoim mysle ze nie jest zle ![]() odebralismy wczoraj zdjecia od fotografa i jestem nimi zachwycona ![]()
|
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ze ostatnio dosc popularny jest to utwor, bo nasz instruktor powiedzial, ze juz kilka par z tym utworem do niego przychodzilo, ale musialm im odmawiac i w zastepstwie dawac inne utwory, bo ciezko byloby ich w tak krotkim czasie nauczyc tak trudnego utowru. Tylko nam sie zgodzil pomoc w zatanczeniu, bo bylismy na kursie zaawansowanym tanca. A i to mielismy troche z nim problemow. Na szczescie w dniu slubu wyszlo bezblednie. ![]() Przykro mi z powodu kolezanki. ![]() Wszystkim dzis slubujaycm skladam moc zyczen.
|
|
|
#2300 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już mam moja suknię w domu Miałam mieć dzisiaj panieński, ale z racji żałoby dałam sobie spokój. jednak koleżanki coś wykombinowały w mojej przyjaciółki w domu, chcą mnie wyciągnąć z domu, żeby chociaż posiedzieć w babskim gronie. na początku nie chciałam wogóle iść, ale faktycznie trzeba powracać powoli do siebie.
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko, tez tak mialam. suknia wisiała 3,5 tyg przed slubem w szafie, non stop mnie korciło i korciło
![]() Dobrze, ż idziesz do koleżanek , napewno miło spędzicie czas |
|
|
|
|
#2304 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Czekam do początku września---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Jak byście się chciały troszkę pośmiać z wpadek http://www.maxior.pl/?p=index&id=21889&8
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Taką małą słabość mam ![]() sas, mam nadzieję, że panieński jest wspaniały ![]() Ja butów w ogóle nie rozchodziłam i wytrzymałam w nich do końca! Nawet odcisków nie mam To się jeszcze nie zdarzyło w moim prawie 24-letnim życiu anulko, jak już masz ciuchy przeniesione do TŻa i spakowane na podróż poślubną, to jesteś już bardzo daleko w przygotowaniach ![]() Ja swoje rzeczy przewoziłam jeszcze 2 dni przed ślubem, a w podróż poślubną pakowaliśmy się dopiero po ślubie ![]() anika, pięknie Ci w tej sukni Świetnie leży ![]() Martucha i Baśka już żonami są
|
|
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki podniosłyscie mnie na duchu
tak ostatnio sie dołowałam ze to nie ta. ale jak ja dzis załozyłam to znow sie upewniła ze to ta![]() i te wasze komentarze tego mi trzeba było doła mam strasznego tata coraz gorzej sie czuje nic prawie nei je lezy cały czas prawie nei wstaje juz nei wiem co robic... dzis z mama pojechałysmy do tż na urodziny robił impreze dla rodziny tato powiedział ze jednak zostanie w domu bo nie da rady tam pojechac ze jest słaby i zmeczony i pod koniec imprezy tz wzniosł toast za zdrowie teścia to az sie poryczałam (teraz tez łezki mi lecą)
|
|
|
#2307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mnie się moja podoba, ale musze jeszcze raz ją dokładnie przymierzyć na spokojnie i dopasować welon itp.Przykro mi w sprawie taty. |
||
|
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze tylko 2 tygodnie Ci zostały ![]() Nie polecam tej strony z prognozą pogody. Każdego dnia zmieniają wersję o 180 stopni i jak chodzi o prognozę pogody na mój ślub to się nie sprawdziło. Aniko pięknie wyglądasz, a ta etola jest świetna i idealnie pasuje do Twojej sukni! |
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki, zaczytuje się w wątku o wpadkach ślubnych i po prostu nie mogę
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...194134&page=13 polecam czytać od pierwszej strony
|
|
#2310 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://www.pogody.pl/go.live.php
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

Posty pokręcone, w dodatku zdjęcie TŻ (ale nie szkodzi, bo słodziuchne jest)
Co do naszyjnika to są jeszcze kryształki 
a zwrócić się nie da 

Jak opętana, chyba tak reaguję na stres, szkoda gadać

mnie się moja podoba, ale musze jeszcze raz ją dokładnie przymierzyć na spokojnie i dopasować welon itp.