|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Rybulko i Myszko maj sliczne PM z was
![]() Myszko ja tez obcielam wlosy ,ale tydzien przed slubem i tez bylam z tego mega zadowolona ![]() Jaga a gdzie Twoje fotki;> Zalaczam nasze fotki,niestety malo ich jest na razie. anika nie wiem czy to wina lampy ale wydaje mi sie ze skóra ci sie blyszczy Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-08-05 o 21:59 |
|
|
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh ja nawet nie wiem na co mam zwrócić uwagę idąc na próbny makijaż a chcę się zapisać jak będę w sobotę szła na paznokcieatomufka pięknie czekamy na więcej
|
|
|
#2043 |
|
Wtajemniczenie
|
Rybulka gratuluje udaegoo slubu i wesela
![]() ![]() ![]() my tez dziewczynki uczymy sie caly czas tanca moj mezus too lewa noga do tanca ale idzie mu swietnie naprawde jestem z niego mega zadolowona zobaczymy jak to w praniu wyjdzie jeszcze 9 dni![]() ![]() zaczynam sie stresowac troszke wogole tym wszystkim ehhh i zaczynam sie obawiac ze nie bedzie tak fajnie jakbym chciala
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż muszę przyznać, że i tak suma, którą zebraliśmy bardzo nas zaskoczyła, ale niespodzianki zdarzały sie w dwie strony zarówno pozytywnie jak i negatywnie. Jaga jeszcze raz gratuluję udanego wesela i ślubu. Rybulko nareszcie jesteś Mężatki, czy Wy też macie taką manię oglądania zdjęć? Bo ja bym mogła to robić codziennie, ale mąż się ze mnie śmieje, więc oglądam średnio co 2 dni
|
|
|
|
|
|
#2045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Jaguś i nawzajem! Dużo miłości
![]() Cytat:
![]() Serdecznie dziękuję Nie wiem, czy doczytałaś, jak nie, to Cię już powiadamiam: Martucha była na naszym ślubie ![]() Cytat:
![]() Nie ma się co stresować I tak będzie to dla Was wspaniały dzień ![]() Ktosiu Dziękuję za miłe słowa ![]() Ja mężatką jestem tylko 4 dni, a też mam tą manię Nie wiem co to będzie jak dostaniemy zdjęcia od fotografa
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2009-08-05 o 22:32 |
||
|
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Az mnie oczy bolaly A teraz musze poczekac na te od fotografa![]() Rubylko nie doczytalam jeszcze o Marcie ,caly czas czytam i chyba nie skoncze
|
|
|
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak nam troche bylo glupio bo wiadomo ze kazdy daje tyle na ile go stac
|
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
Jaga jeszcze raz gratulacje!
Rybulka coz moge wiecej napisac tyle ze zaluje ze niewidzialam jak tata prowadzi Cie do oltarza... ehsss spoznialscy z nas ale msza naprawde byla piekna.. ksiadz rewelacyjny.. a wasza przysiega... idealnie wypowiedziana ogromne buziaki dla Was... ![]() ![]() ![]() i wszytkiego dobrego
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2050 | |
|
Zadomowienie
|
no to widzę, że Moj TŻ niezbyt oryginalnie to wymyślił
PS. Jaguś, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Cytat:
|
|
|
#2051 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#2052 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rybulko super, ze wszystko sie udało tak jak zaplanowalas!! ![]() a zdradź tajemnicę - na czym polega zabawa z maskami?
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Strobi - Sway byl moim marzeniem na 1 taniec i na youtubie jest mnostwo filmikow, ale niestety nie starczylo nam czasu na nauke
a taniec chyba i tak sie podobal, bo nasi znajomi na swoim weselu miesiac po nas sciagneli wszystkie nasze figury mloda to nawet sobie zrobila taka sama fryzure slubna, co mnie juz troche zaczelo jednak wkurzac bo nie lubie papug, a ja juz na jej weselu mialam sciete wloski i tez mi oznajmila, ze zaraz po slubie scina sie jak ja ![]() Jaga, Rybulka - swietne relacje W KONCU ![]() co do kopert u nas wszystkie byly pelne najmniej to 100zl od ciotki, ktora byla sama i ktora jest wdowa i miala wcale nie przyjsc, ale jej przetlumaczylismy, ze jesli chodzi o kase to ma sie tym zupelnie nie przejmowac, bo ja sobie nie wyobrazam, ze mogloby jej nie byc i przyszla najmniej od pary bylo 300zl, takze nie najgorzej w sumie po podliczeniu kosztow i zyskow wesele prawie nam sie zwrocilo z samych datkow od gosci-mam tu na mysli wszystko sale, zespol, kamerzyste, wina, wodki, stol wiejski, oplaty w koscile itp nie starczyloby na ubrania, foto, prezenty dla rodzicow, drobne dekoracje takze jestesmy zadowoleni-mozna powiedziec ze goscie nam wesele zasponosorowali, a do przodu jestesmy o sumke od rodzicow
Edytowane przez Maggie1983 Czas edycji: 2009-08-06 o 08:18 |
|
|
|
|
#2054 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
My dzisiaj jedziemy do mojej przyjaciółki z zaproszeniem a jutro na 16 mamy iść na pierwsze spotkanie z panią z poradni - aż sie boje już a później pójdziemy do księdza z tz parafii po kartke od zapowiedzi żeby ją zanieść do mojego księdza. a wy dawałyście waszym księżą zaproszenie na wesele?? zaprasza sie u was księdza? u nas sie zaprasza ale on pewnie nie przyjdzie bo już stary jest i mu sie nie będzie chcialo ale zaproszenie wypadałoby dać
|
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Cudownie jest w małżeństwie dziewczyny. Dziś w nocy wyjeżdżamy na Mazury na 9 dni to będę musiała się z Wami rozstac
|
|
#2056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te wszystkie male serduszka wyzbieraly co do jednego i kuzyneczka mi je przyniosla w lapkach Ta w niebieskiej sukieneczce to moja chrzesnica
Edytowane przez Maggie1983 Czas edycji: 2009-08-06 o 08:33 |
|
|
|
|
|
#2058 |
|
Wtajemniczenie
|
Na szczęście u nas atmosfera sie poprawia
Ufff...Wczoraj byliśmy u kamerzysty dowieźć jeszcze kilka zdjęć z dzieciństwa i pokazywał nam fragmenty nagrania...super wyszło, dzwięk nagrany bardzo dobrze gotowa ma być na przyszły weekend...już się nie mogę doczekać
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka piekne zdjęcia
|
|
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Z góry przepraszam, że nie odniosę się do waszych postów, ale nie mam zbyt duzo czasuRybulko gratuluje i życzę duzo szczescia. Relacja super Bardzo się ciesze, że wszystko było tak pięknie jak miało być![]() atomufka pięknie zdjęcia ślubne Dziś mamy mieć dekorowaną salę- pojadę podpatrzeć jak kobieta ją stroi. wcześniej jednak musimy ustawić stoły, żeby były tak jak chcemy. Dalej nie wiem co zrobić z tymi dziećmi, może postawię kartkę z napisem "stolik dla dzieci" nie wiem... ech.. To już za 2 dni |
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
Dorzucam jeszcze garstkę
|
|
#2062 |
|
Raczkowanie
|
Boże to juz dwa miesiace dziś mijają od naszego slubu...
pamietam jeszcze jak mowilam ze jeszcze trzy miesiace przed nami przygotowań a tu juz tyle zlecialo nie wiadomo kiedy...co do zdjec to ja tez bym ogladala non stop sa przesliczne, maz to az sie ze mnie smieje ze tyle potrafie ogladac i mi sie jeszcze nie znudzilo
|
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świecisz się, oczy sa mało podkreślone pytanie czy się bedzie trzymał tyle godzin i ładnie wyjdzie na zdjeciach...W sobotę byłam w perfumerii Douglas i tam umalowała mnie profesjonalna makijażystka na wesele za darmo, ale musiałam kupić coś do malowania za minimum 70 zł. Używała Lacome, Diora, Chanel ...- wiec super sprawa ślicznie wyglądasz Prezes wyjechał i nawet nie musiałam z nim wczoraj gadać ufffjutro jedziemy po film i zdjecia |
|
|
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Ja normalnie dziewczynom z 8sierpnia zazdroszcze!
No i znowu tyle nas z wątku bierze ślub ![]() ![]() ![]() anfas, kasienkakg, martucha, baja, alicja z krainy czarow - te dziewczynki znam i daje buziaka juz dzis ![]() A do mojego zostalo 22 dni |
|
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Dorzucam jeszcze garstkę
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2009-08-06 o 10:02 |
|
|
|
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() od dzis mamy z męzęm miodowy tydzien. moi rodzice z bratem wyjechali nad morze ![]() teraz siedze sobie sama bo mąż z smaochodem pojechał na zrobienie klimy. Cytat:
![]() zaraz lece na nk zobaczyć zdjęcia
|
|
|
|
|
|
#2067 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tata był ogromnie zestresowany, choć udawał, że nie ![]() Przy ołtarzu pogroził Michałowi palcem i powiedział mu, żeby o mnie dbał ![]() Jako, że mieszkamy z dziadkami TŻa, rano dziadek powitał mnie słowami: "Dzień dobry, pani Magierowa" ![]() A tak w ogóle, to na ślubie i weselu była jeszcze jedna wizażanka- asi_kol To kuzynka TŻa ![]() Rozpoznała Cię, Martusiu, bez problemu ![]() Cytat:
![]() Zabawa polegała na tym, że wszyscy goście tańczyli w kółku, a DJ puścił wielki wór z maskami. Goście podawali go sobie z ręki do ręki. Jak muzyka przestawała grać, ta osoba, która akurat trzymała worek, wyciągała z niego maskę. Kto ubrał maskę, wchodził do środka koła i tam tańczyli wszyscy "maskowicze". Zaśmiewaliśmy się do rozpuku, bo maski były naprawdę fantastyczne ![]() No rzeczywiście, trochę to trwało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Aż Ci zazdroszczę, że jeszcze wszystko przed Tobą! ![]() Mnie się wydaje, że kartka z napisaem "stolik dla dzieci" nie jest złym pomysłem, choć z drugiej strony trzeba byłoby wiedzieć kogo obejmuje określenie "dzieci"... Cytat:
![]() Kliwia, dla Ciebie też podziękowania, to w końcu dzięki Tobie Martucha wiedziała gdzie ma jechać w sobotę ![]() A nie dogadałyśmy się w końcu z Martą: te adresy Kościołów to była ściema? |
||||||
|
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny-super fotki
a ja zdjecia, a plytke z wesela w szczegolnosci ogladnelam juz 10000 razy i maz sie smieje, ze wiem co kto w ktorej minucie zrobila powiedzial, w ktora strone byl obrot cos w tym jest, bo gdyby ktos rzucil haslo taka a taka piosenka, to bym powiedziala kto z kim tanczyl
|
|
|
|
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to dobre! Postrzelone są te PMki 2009
|
|
|
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja się już nie mogę doczekać płytki zdjęc ze slubu i pleneru.
narazie wczoraj dostalam 400 zdjęc od chłopaka szwagierki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

a chcę się zapisać jak będę w sobotę szła na paznokcie
wogole tym wszystkim ehhh i zaczynam sie obawiac ze nie bedzie tak fajnie jakbym chciala
typu: puste koperty?
Wiem, wiem... nie liczy się ile dali, ważne że przyszli....ale bratu TŻ dali 1000zł.... więc tym większe było nasze zdziwienie 

I tak będzie to dla Was wspaniały dzień 

a taniec chyba i tak sie podobal, bo nasi znajomi na swoim weselu miesiac po nas sciagneli wszystkie nasze figury 
pamietam jeszcze jak mowilam ze jeszcze trzy miesiace przed nami przygotowań a tu juz tyle zlecialo nie wiadomo kiedy...
ślub - 6.06.2009r.