|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
ale tak jak on to mnie nie przytulisz nigdy.
zniknąłeś jakby cię w ogóle nie było. zaczynam się zastanawiać, czy nie całowałam się z powietrzem, czy za rękę nie złapał mnie wiatr, a oddech na moich plecach nie zostawił przeciąg. chciałbym, żeby kiedyś ktoś tak na mnie czekał, że z tej wielkiej tęsknoty nie mógłby zasnąć. nie wiem co czuję, co myślę, a nawet do kogo i czego tęsknię. totalny mętlik. rozsypane puzzle, a ja nawet nie wiem, czy mam ochotę i siłę cokolwiek układać. |
|
|
|
#3692 |
|
Raczkowanie
|
Nie potrzebuję Twoich uzasadnień.
siedziałam. łudząc się, że zapyta ; co u mnie . bo sądzę, że to samo czujemy . tak bardzo się boimy . w głowie retoryczne pytanie ; czy wróci ? mam dość nie przespanych nocy, dłużących się dni, pytań bez odpowiedzi. |
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
i powiedz, że to moja wina.
w piciu herbaty z Tobą jest coś magicznego. ma ktoś przepis na eliksir zapomnienia? widzisz ten środkowy palec? myśląc o szczęściu Ciebie nie uwzględniam.
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
deliberacja.
(proces rozważania i konfrontowania ze sobą lub z innymi własnych uczuć, emocji.)
|
#3695 |
|
Rozeznanie
|
nieprzespana, przemęczona godzina po godzinie, minucie. mokra od łez i potu. ciemna by niczego nie widzieć i głucha by niczego nie słyszeć. w bólu, w żalu i skardze. choć czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo
|
#3696 |
|
Zadomowienie
|
RobCoChcesz - Jestem na 'TAK' ![]() _______________ agattee loveISshit snowball Te okradzione (: ___________________ I nie chce piepszyć się przy świecach. Był jak marmurowy posąg,bez uczuć,ze sztucznym uśmiechem. słowa-słowa, z ciepłej rzeki mętnej wody. I wyłącz to cholerne nagranie w swoim mózgu które powtarzasz za każdym razem gdy coś nabroisz. |
|
|
|
#3697 |
|
Gość
|
JednaNaMilion, snowball, Tis, agattee, suve, m4dziar4 - wiecie wy kochane brakuje mi tej starej zgranej ekipy. czujcie się okradzione myszki.
suve - wiem ze jestem wredna ale Twój opis zabieram na podpis dziekuje ;**)) Jak wstrzymać oddech, kiedy okręt tonie, wspinać się na maszt, by przeżyć jeszcze moment.. ?
Przyjaciele nie zmieniają uczuć tylko dlatego,że partner nie jest ideałem. chociaż serce czasem zimne jak bruk nad ranem.. kąpać się w błękicie twoich żył, przeglądać w twoich oczach.. Czasem dopiero sekcja zwłok pokazuje, że ktoś miał skrzydła Zanim znajdę przyszłość, przeszłość zgubi mnie Niżej nie upadnę, teraz możesz zemścić się Celuj byle jak, uderz byle gdzie... Bóg jej wybaczył czyny sercowe. Pozwól mi pieścić Twoje marmurowe policzki. Ona tęskniła za płomiennym rycerzem. Znów mówisz 'Weź przestań.!'. Więc biorę i przestaję. Ale aby naprawdę przestać muszę wziąć. Chciałabym wziąć Ciebie, a nie kolejny proszek uspokajający. Edytowane przez hotiie Czas edycji: 2009-08-09 o 14:53 |
|
|
|
#3698 |
|
Przyczajenie
|
Jesteście wszystkie cuuuudne <33
wiem, że nie lubicie próśb, ale jade za tydzien do Chorwacji, i w zwiazku z tym prosiła bym o jakies opisy.. Z gory dziekuje |
|
|
|
#3699 |
|
Gość
|
W mieście snów . - Chorwacja
Mam nadzieje ze to bedzie udany wyjazd - Chorwacja. Tam gdzie słońce wstaje nocą - Chorwacja. Tylko takie mi wpadaja . moze cos wybierzesz ;d |
|
|
|
#3700 |
|
Raczkowanie
|
nie usprawiedliwiaj faceta. i tak chvj z tego wyjdzie ; )
On. mój sposób na szczęście. głupota ludzka jest potencjalnie zabójcza. Ty ! czerwone z lewej strony w piersi. to nic że teraz masz dwie połowy. musisz bić. słyszysz ? ja tylko nadal wierzę w te sny. chociaż syf widzę dookoła.
wolę się czasem zastanawiać .. D. Edytowane przez peculiarity Czas edycji: 2009-08-09 o 14:59 |
|
|
|
#3701 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3702 |
|
Przyczajenie
|
Deep inside, you cry cry cry..
Don’t let your hope,die die die.. [Głęboko w środku płaczesz,płaczesz,płaczes z. Nie pozwól swojej nadziei umrzeć ,umrzeć ,umrzeć] 'Była delikatną tajemnicą, której nikt nigdy nie odkrył... Wiesz,doprowadzasz mnie do Szaleństwa ! ...staje się jego obsesją, jego Zahirem. Wokół niej krążą wszytkie Jego myśli... wyrazem prawdy są czyny, a nie słowa... i kiedy nie moje staje się moje.. Zabierz mnie do miejsca którego nie ma na mapie..
|
|
#3703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uwaga! kradnę ! śliczneee są! _________________________ Dzięki, że byłeś. bo północ minęła, a czar prysł. Nie zdążyłam. Ani powiedzieć Ci jak ważny dla mnie jesteś, ani jak bardzo mi na Tobie zależy. Teraz tylko żyję nadzieją, że jeszcze Ci kiedyś o tym powiem. To takie smutne, że powinieneś być teraz przy mnie, a Cię nie ma.. spieprzyłeś mi bajkę.
|
|
|
#3704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hotiie,Plotkaraaa, nyde, rOzunia, kee, Little Balerina, lilyblack, chocapic, xDJakJaCieLubiexD ,3martyna3, bananowalska, dontlookdown, Paajkaa, powinnam, CukrowaPanna, Tis, agattee, Kama2704, Narcyza, papergirl, nastychick, abunee, styrana,Onax3, nieliczylamwcalesie - uwielbiałam. uwielbiam. będę uwielbiała. _________________________ __ boję się uwierzyć, że jesteś mój.
nie smakuje mi już budyń śmietankowy, nie podobają mi się stokrotki, nie bawią mnie dowcipy, nie kocham Cię już. boli mnie życie. apap nie pomoże. I wanna kiss you in Paris - chce calowac Cie w Paryżu I wanna hold your hands in Rome - chce trzymac Cie za ręce w Rzymie Nie potrzebuję Cię. Wystarczy mi czarne espresso by rozgrzać serce. gratuluję, nienawidzę Cię. dostałam test wytrzymałości od życia.oblałam.
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuję za pochwały. Coraz rzadziej tu zaglądam i miło mi, że mimo to ktoś pamięta o mnie
_______ zazwyczaj wiem co robić, ale ze związkami idzie mi zawsze gorzej ciągle czekam. schowana w kącie szafy Twej masz potencjał. masz duży potencjał, by stać się superfrajerem garściami łapie promienie słońca schowałam dziś trochę ciepła na zimowe wieczory wkurza mnie już ironia w moim głosie przecież mogę zrobić z Tobą co chcę. przecież mam wolny umysł. mogę Cię zapomnieć, wyrzucić z myśli, bo całe szczęście z życia mojego wyrzuciłeś się sam. podrzeć zdjęcia takiego dupka przecież nie jest trudno. a na pewno nie powinno być trudne dla mnie. przestać wyszukiwać Ciebie na ulicy wśród tysiąca innych głów przecież nie jest niczym trudnym. mogę zdjąć wizerunek Twojej twarzy z półki. to jeden ruch. przecież mogę zrobić z Tobą co chcę.. nie pijemy na butelki. pijemy na półki leżeć w trawie, liczyć chmury, leniuchować gdzie się da
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
hotiie, JednaNaMilion doskonale Was rozumiem
<3dziwny z ciebie gościu. ale lubię Cię. zapytałam ją dzisiaj, jaki kolor lubi. wiesz co odpowiedziała? że najpiękniejszy jest brąz, bo taki kolor mają jego oczy. tak, żałuje każdej z chwil. - ładnie wyglądasz. kim dzisiaj jesteś? - sobą. - tak Ci najlepiej. spójrz. oto masz tu kilogram miłości, milion pieniędzy, 365 dni spokoju, tonę szczęścia, cudownych przyjaciół. co wybierzesz?
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-08-09 o 16:29 |
|
|
|
#3707 |
|
Raczkowanie
|
Czy to ja nic nie rozumiem czy oni zwariowali ?
Wcale nie mam nowego gg ![]() Cisza między naszymi oddechami Za Tobą serce chce biec Music Is My Hot Hot Sex ![]() Love is back <3 Baby, it must be love! Skarbie to musi być miłość Zawsze. Na zawsze <3
|
#3708 |
|
Raczkowanie
|
dlaczego nie podejdziesz i nie przytulisz mnie?
nie zawsze możesz mieć co chcesz. Potykając się można zajść daleko.. nie patrz laleczko, finał może być mroczny.. xD prawda jest taka że ludzie mają jedną wspaniałą cechę... zmieniają się. twoja doskonałość mnie przeraża. Nie ma nic bardziej żałosnego od niespełnionych marzeń. |
|
|
|
#3709 |
|
Marudziara
|
A ty ciągle spisz ze związanymi rękami tak że coraz mniej ciebie widać na horyzoncie.
Myśli zaplatane w warkocze co biegną po łąkach. Ja to mam szczęście jak niedoszły samobójca któremu stępił się nóż na szorstkiej skórze. Nie ma czego zazdrościć tańczącym skrzypcom słowa wciąż powracają jak lato. Przez lornetkę powiększona cisza przybliża się jak przeznaczenie. Zagłuszając szelest w gardle uczymy się mówić od nowa językiem urzędowym. I kilka tekstów z filmów ; "Life is perfect, life is the best..." "A jeżeli Boga nie ma? To co z ciebie za szatan??" "mowienie nie ma sensu liczy sie kontakt i dotykanie "Morderstwo to tylko ekstrawertyczna forma samobójstwa" "Łatwiej się uśmiechnąć, niż umrzeć" "Stawiam moje żołędzie, że nic z tego nie będzie " "I love those moments. I like to wave at them as they pass by. "No i skończyło się rumakowanie." "Good night, sweet prince" "I've got something to say - It's better to burn out than to fade away!" "You smell that son?...That's napalm! I love the smell of napalm in the morning"
Edytowane przez mandragona Czas edycji: 2009-08-09 o 17:27 |
|
|
|
#3710 |
|
Rozeznanie
|
Z Tobą chcę oglądać świat. Wśród wysokich błądzić traw. Kwitnie sad, powiał wiatr. Tak jak śnieg sypnął kwiat. Wszystko to naprawdę jest. Z Tobą chcę oglądać świat. Jaki piękny księżyc, patrz. Zapach łąk, plaży piach, nocy mrok, światło dnia - wszystko to, gdy Ty i ja.. Będą potrzebne nam wspólne wspomnienia. Tylko to jedno w nas nic się nie zmienia. Odnajdziemy zawsze się w niedokonanym przeszłym czasie. Gdy przyjdzie chwila zła, chwila milczenia.. Przetrwać ją pomoże ślad, w pamięci ślad. Wieczna jest zieloność lat w niedokonanym przeszłym czasie.
|
#3711 |
|
Rozeznanie
|
wróciłam ;*
Lubię to, że chwilami ściągasz mnie na ziemię. Lampka nocnych przemyśleń. Wciąż zapisujesz kolejne strony milczącej duszy. Wybuch zmysłów i krótkie omdlenie - eksplozja podświadomości. Kiedyś, przy bezdechu, byliśmy w stanie zrobić wszystko. Melancholijny wydaje się być Twój uśmiech. Świat stał się tylko widokiem z okien.
|
#3712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwielbiam też __________ Jak mi mówisz-Ty musisz, ja mówię- niekoniecznie Czasem myślę, że nie zdążę i tego nie poukładam.. Patykiem na piasku pisane marzenia Czy chcesz chodź przez chwilę być tam gdzie oni są? Na dnie.. .. Zamknij się, bo metka wystaje Ci z protezy
|
|
|
#3713 |
|
Gość
|
Chocapic,Plotkaraaa, nyde, Little Balerina,3martyna3,Paajka a, powinnam, Tis, agattee, Kama2704, Narcyza, papergirl, nastychickOnax3, rozsypanegwiazdy,darkwoma n, BmadziaB,kinderka13 i wiele innych ze starej ekipy. - ej myszki tesknie za wamii !! macie się tutaj udzielać i to bez żadnego ale ;*
żeby nie było.: Proszę Cię kochanie uwierz .. Trudno patrzeć w oczy Twe.. |
|
|
|
#3714 |
|
Przyczajenie
|
I z przeciwieństwa rodzi się nowa prawda, którą trzeba przyjąć ze śmiechem. Według mnie prawda musi wzbudzać śmiech - inaczej byłaby nie do zniesienia. Rozsądek kobiety nie okazuje namiętności jeśli chce zdobyć męża. Ironia to połączenie dwóch przeciwstawnych prawd. Wyobraźnia daje niezależność. Nie pozwolę stłumić swoich uczuć. Miłość czyni z nas głupców - to absurdalne uczucie bliskie szaleństwu.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia... |
|
|
|
#3715 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane Moje! <3
Przyjaźniłam się z pewnym chłopakiem od 10 lat. 3 lata temu wyjechał do Irlandii, kilka miesięcy temu wrócił już na stałe do Polski. Spotkaliśmy się kilka razy od tego czasu, powspominaliśmy stare czasy. Rozmawialiśmy o naszych nieudanych związkach, właściwie o wszystkim co się działo przez ten czas. Kiedy dowiedział się o tym, że teraz z kimś jestem nie był jakoś przyjaźnie nastawiony do mojego TŻ. Z czasem powiedział mi w końcu, że od czasu jak wrócił zupełnie inaczej zaczął mnie postrzegać, wyznał mi miłość. Nie chciałam go ranić, ale też nie chciałam przed nim niczego ukrywać i powiedziałam mu, że niestety ale niczego innego jak przyjaźni nie mogę mu zaofiarować. Od tego dnia nie odezwał się do mnie ani razu, nie odbiera ode mnie telefonów, nie odpisuje na jakiekolwiek wiadomości. Zawsze mogłam na niego liczyć, rozumiał mnie jak nikt inny. I naprawdę zależy mi na tej przyjaźni. Potrzebuję więc opisów, by jakoś do niego dotrzeć, żeby zrozumiał cokoolwiek. Dodam, że przeszukiwałam wątek, ale niestety niczego nie znalazłam Może Paajkaa, ciiri, agattee, m4dziar4, rebellious, keeendy, BananowaBrazylijka <333 i oczywiście wszystkie inne również Cisza przeraża mnie, bo wykrzykuje całą prawdę... Nic realnego. Więc czy mam założyć sukienkę i wysokie obcasy żebyś mnie zauważył?
są tacy ludzie, takie zdarzenia i takie słowa, o których nigdy nie zapomnisz. Marika (*) Gloria (*) On. Dla mnie nie ma innej definicji szczęścia. Łukasz Edytowane przez Siatkarka18 Czas edycji: 2009-08-09 o 19:33 |
|
|
|
#3716 |
|
Rozeznanie
|
Nie chcę żyć pełnią życia już, bo obawiam się, że któreś nocy czy dnia minę Ciebie. Nie rozmieniam na drobne słów cenie sens, mijam czas. Nie przyśpieszam, bo wiem na najlepsze trzeba poczekać i tak. Całe życie czekam na Ciebie, wiem że i Ty. Wiem, że znasz samotności smak, że nie możesz tak żyć.. Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny.
|
#3717 |
|
Przyczajenie
|
Brakuje mi Ciebie...
.Bo czasem trzeba zamknąć oczy by zobaczyć to co widoczne .! Tam gdzie Twój skarb,tam również będzie Twoje serce.. Serce jej należało do chłopca,który kochał ją.. Zawsze,gdy biore oddech-oddycham Toba,a moje serce znów zaczyna bić So many tears I’ve cried for you.. [Tak wiele łez wylanych za Ciebie] Kolejny raz....kolejny raz za Tobą płacze..za Tobą.... Nienawidzę Cię za to, że wciąż, nieustannie muszę Cię kochać... ... tą znienawidzoną miłością.. Kobieta powinna powstrzymać swoje kokieteryjno-prowokacyjne zachowanie, aby umożliwić mężczyźnie wykształcenie pozagenitalnych form osobowej komunikacji ![]() Przestać czuć, myśleć, kochać... Trust love. [Zaufaj miłości.] Zawsze będę..Zawsze będę obok Ciebie Mam nadzieję,że coś się spodoba ![]()
|
|
#3718 |
|
Raczkowanie
|
* Ten wieczór i zapach truskawek... I świerszcz w pokoju miłosne gra melodie.
* Czy można zaprzyjaźnić się z samotnością? * Tak to ja widzisz stoję tu w zimnym deszczu posłusznie moknę. * I powiedz, że nie, że nie kochasz mnie. Powiedz mi to prosto w twarz. * A ja stanę przed Tobą, twarzą w twarz, spojrzę Ci w oczy i... odejdę, bo wiem, że nic więcej nie będzie między nami. * Dałeś nadzieję, sens i poczucie, że jesteś.... Zabrałeś to swym milczeniem. * Założę najlepszą kieckę, oczy umaluję ostrym cieniem, wsunę na nogi obcasy... Tylko po co? Dla kogo? * Czy to jest przyjaźń czy kochanie? * Szukaj mnie cierpliwie dzień po dniu... hotiie, agattee, JednaNaMilion, suve, papergirl
|
#3719 |
|
Raczkowanie
|
spirito - dziękuję Ci ślicznie <33
xinnaodciebiex - bardzo mi miło ;* _______________ panna absurdalna. jeszcze raz chcę być tam, gdzie niebo lekko dotyka wody. znajome zawroty głowy. |
|
|
|
#3720 |
|
Rozeznanie
|
ciiri cieszę się, że trafiłam w gust..
hotiie no tak brakuje.. ale ta też jest niezła dzięki CukrowaPanna oj jak miło (; Na taki humor to nawet truskawki i żelki nie pomogą.. To jest taki rodzaj tęsknoty, że nie zdajesz sobie sprawy ile jesz, ile godzin płaczesz czy śpisz.. Tęsknisz mimo wszystko i przede wszystkim.. Patrzył się na mnie jak na łatwą dzi.wkę.. Nie to w nim kochałam.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

Uwielbiam też
Zawsze mogłam na niego liczyć, rozumiał mnie jak nikt inny. I naprawdę zależy mi na tej przyjaźni. Potrzebuję więc opisów, by jakoś do niego dotrzeć, żeby zrozumiał cokoolwiek. Dodam, że przeszukiwałam wątek, ale niestety niczego nie znalazłam