|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Teraz dochadza do siebie dzieki olejowi kokosowemu na noc jako maska i koncowki na dzien ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Hmm, uzywam jedwab od zeszlego roku i nie zauwazylam wysuszenia, wrecz przeciwnie, wlosy wreszcie przestaly sie elektryzowac i latac dookola glowy jak szalone.
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
Pastereczko, ja też chętnie zobaczę Twoje biżu.... i chętnie zostanę klientką... szybciutko pokazuj co masz
![]() Ja wiedzę Lorri już dawno chwaliłam na jakimś wątku biochemicznym. Jestem nadal pod wrażeniem ![]() Ja oleju monoi lub kokosowego używam po umyciu na wilgotne włosy. Mam długie i lekko kręcone. Jak użyję tak ileju to ładnie mój skręt jest podkreślony a włosy super nawilżone/natłuszczone i błyszczące. |
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na wilgotne wlosy jeszcze nie stosowalam olejow, jakos nie przyszlo mi to do glowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Cathy a co to znaczy "doszły/niedoszły TŻ"?
![]() ![]()
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#668 |
po prostu Łinli
|
farouk to nazwa firmy. w załączniku "zły" jedwab
#669 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chodzi mi o te odzywki-jedwabie: (nie wiem czy nie lamie regulaminu wstawiajac te zdjecia?) Farouk-Systems-Biosilk-jedwab-odzywka-do-wlosow_Farouk-Systems,images_big,25,633911500491.jpg IM003061a.jpgZwlaszcza ta Chi przesuszyla mi wlosy na pewno. Podobno ktorys z jedwabi jest bez alkoholu i moze on nie przesuszalby wlosow? Jednak po kilku butelkach Chi odstawilam je na rzecz oleju kokosowego i jedwabiu z mazidel i widze poprawe. WinlyEm mnie ubiegla ![]() Edytowane przez kamilanna Czas edycji: 2009-08-09 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#671 |
po prostu Łinli
|
o ile dobrze pamiętam jedwab joanny nie zawiera alkoholu i miał chyba najlepsze opinie. Ja go używałam przez jakis czas, teraz stoi w szafce bo porzuciłam go na rzecz oleju kokosowego- efekt daje u mnie podobny, a myślę że jest lepszy dla włosów
![]()
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 | ||||||
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A fryz poka poka ![]() ![]() Co Wy wszystkie z tym upałem? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Uf... narzekałyście, że mały ruch na wątku, a ja po 1,5 dnia nieobecności miałam 6 stron do przeczytania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TŻ przed południem pojechał, ja ogarnęłam miejsca poimprezowe (byle jakie ogarnianie salonu i tarasu zeszło mi 2 godziny ![]() ![]() Zaraz wracam z kopiatym talerzem frytek ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#674 | ||
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Obecnie niedoszły (bo sytuacja wciąż w fazie rozwoju), ale swego czasu naście lat temu byliśmy już tam, gdzie obecnie jeszcze nie zawędrowaliśmy ![]() Mój przyjaciel z dzieciństwa i okresu dorastania (chodziliśmy do tej samej piaskownicy, potem do podstawówki, a potem wylądowaliśmy zupełnym zbiegiem okoliczności w tym samym liceum).. Była wielka przyjaźń, potem wielka miłość i burzliwe rozstanie.. Każdy poszedł w swoją stronę.. Po 10 latach spotkaliśmy się .... i oboje jesteśmy w punkcie, gdzie życie zaczynamy od nowa, więc... Na razie iskrzy ostro ![]() Cytat:
![]() co do włosów - u mnie zdecydowanym faworytem jest monoi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Jedwab mam dokladnie ten
![]() Pastereczko rowniez poprosze linka do albumu czy cus ![]() Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-08-09 o 13:36 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | |
Zadomowienie
|
Ach te iskry
![]() ![]() mimo,ze u mnie cos na podobienstwo poczatkow mam co kilka miesiecy po tym jak moje kochanie wraca z daleka... jednak to i tak nie to samo. W kazdym razie zycze dobrego obrotu spraw. Moze to ten Ci pisany? ![]() Cytat:
Jednak na wlosy jak i na skore glowy ma zbawienne dzialanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się też nie zgadzam ![]() a jak stosujesz ten olej - na całe włosy jak maskę a potem spłukujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i ja dołączam się do fanek kolczykowych od pastereczki ![]() ![]() olej monoi powiadacie kusicielki ![]() ![]()
![]() |
#679 |
Zadomowienie
|
Mnie wysuszyl biosilk, CHI nie wysusza ale tez cudow nie dziala tj wlosy wygladaja ladnie, ale ich kondycja sie nie zmienia.
Jesli chodzi o monoi to wachalam kiedys i wybralam od razu wersje ekologiczna. chyba w koncu zloze to zamowienie.. ![]() kupilam maske stapiz sleek line, ma dobry sklad i recenzje. mam nadzieje, ze pomoze ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Stapiz kupiłam już jakieś pół roku temu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zadomowienie
|
Zdam relacje
![]() za 35zł z przesylka mam 1L maski. Nie zuzyje chyba do smierci. Chomik sie ze mnie robi,a chyba bede sie przeprowadzac ![]() ![]() stosowala ktoras ampulki farmony radical? chce troche przyspieszyc wzrost aby moc jak najszybciej rowno sciac wlosy nie majac ich tym samym za ucho zamiast za lopatki ![]()
![]() |
#683 |
Zadomowienie
|
Jak na moje dlugasne wlosy to litr maski czy odzywki to nic 2-3 miesiace i nie ma.
![]() Szampony u mnie tez ida litrami niestety. ![]() Crema Latte Kallosa tez bede musiala wyprobowac skoro tak wszyscy zachwalacie razem z malo dostepna Gloria. ![]() Ostatnio kupilam jakas maske-odzywke z proteinami z mleka w sklepie fryzjerskim ,sprzedawca zapewnial,ze jest lepsza od Kallosa. Jednak efekty niezadowalajace ![]() ![]() Moze jednak Kallos bedzie lepszy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak Kallos spisze się na Twoich włosach z tego względu że rozjaśniasz, a to niestety powoduje spore uszkodzenia, ale na pewno warto spróbować!
![]() ![]() Glorię też muszę dorwać ![]() Czy tylko mnie strona EGM nadal nie działa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zadomowienie
|
Ja mam wlosy ciut przed zapiecie stanika (najdluzsze) i nie zuzywam niczego litram
![]() ![]() myje wlosy hippem. na jedno mycie idzie gdzies 1 lyzka stolowa, moze 1,5.. gloria wylada fajnie, ale na moj obecy stan wlsoow jest za lekka. tak samo jak kallos.
![]() |
#686 |
Zadomowienie
|
Pastereczko dołączam się do próśb, jestem maniakiem kolczykowym
![]() Mam w lodówce 2 małe bakłażany, czy ktoś ma może pomysł co z nimi zrobić? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zadomowienie
|
Moje wlosy spokojnie siegaja juz "przedzialka"
![]() ![]() Jak zauwazyla Viollet87 przez rozjasnianie mam uszkodzone wlosy bardziej wiec nie moge oczekiwac ,ze uzyskam taki sam efekt nawilzenia jak ktos kto ma wlasnie wlosy ciemne i lsniace jak ona ![]() Masek jeszcze nie mieszalam, bede musiala wyprobowac i ta metode ![]() Edytowane przez kamilanna Czas edycji: 2009-08-09 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
A może coś z Goldwella? Mam przyjaciółkę, która rozjaśnia włosy - fryzjerka poleciła jej tę firmę. Ich kosmetyki nie należą do tanich, ale przyjaciółka jest zadowolona, widzi rezultaty! Mają specjalną serię do mocno zniszczonych włosów, nie pamiętam akurat dokładnej nazwy...
EDIT: Już wiem. Goldwell Kerasilk Ultra Rich Care ![]() ![]() Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-08-09 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Zadomowienie
|
Goldwell- ma spory wybor preparatow.
Na KWC maja rozne opinie w zaleznosci od specyfiku , moglabys dokladnie sie dowiedziec jaki zachwala Twoja "psiapsolka" ![]() Przyznam ,ze do tej firmy jestem nie szczegolnie dobrze nastawiona ![]() ![]() O widze,ze juz edytowalas ![]() W takim razie poszukam cos na ten temat i moze wyprobuje ![]() Edytowane przez kamilanna Czas edycji: 2009-08-09 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Aniołku,
poniżej fotki kolczyków - starałam się jak mogłam oddać ich urodę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.