|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Ja nie oglądam tych wpadek, bo potem będę się stresowała że u mnie może się coś zdarzyć!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2312 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2313 |
Zakorzenienie
|
Kitosa a Ja właśnie wolę nie czytać,żeby potem nie panikować. I myśleć,że wiem że na to mam uważać i na to.Panikara jestem więc wolę sobie oszczędzić tego.
~~*~~ Dzisiaj z Tż idziemy na paintballa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2314 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oooo to wesoło będziecie mieć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2315 | |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
wczoraj przyjaciółka robiła mi panieński. Siedziałyśmy oczywiście w domu u niej, ale było po prostu super, lepiej być nie mogło. Było nas razem 8 kobietek. Miałam masę niespodzianek, konkursów, dostałam fajną bieliznę, perukę z włosami, kajdanki i inne bajery ale rewelacją był dmuchany facet z dużym przyrodzeniem ![]() Idziemy zaraz robić dekorację na auto, bo mam już wszystkie materiały, tylko dopasować do auta. Cytat:
przykro mi z powodu taty, doskonale cię rozumiem. Bądź dobrej myśli, może tylko chwilowo się źle czuje. Twój TZ zachował się rewelacyjnie
![]() |
![]() |
#2316 |
Zakorzenienie
|
fotki wrzuce wam napewno w srode no chyba ze znajde czas wczesniej ... bo u nas 2 dni w Polsce we wtorek juz wracamy do stanow ... Boze jak te 6 tyg szybko minelo
![]() jesli ktos ma mnie na NK to moze zerknac dodalam pare fotek ze slubu wesela i pleneru ![]() powiem Ci ze bylismy z TZetem w lekkim szoku ze az tyle dostalismy ![]()
![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
witam . jestem po drugim grillu (wczorajszym i dzisiejszym) troszke sobie wypiłam i TZ mnie przywiózl do domku, bo pojechał podlac trawe u siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2318 | |
Zakorzenienie
|
Witam!
Nie miałam czasu wejść na wizaz, bo pełno spraw do załatwiania po powrocie i wcale mnie w domu nie było, a jak śpię u TŻ to nie odpalamy wcale komputera. Moja sukienka to http://www.suknieagnes.pl/pl.html kolekcja 1, sukienka nr 1853 pierwsza, którą zmierzyłam i wiedziałam od razu że ją chcę. Oczywiście obeszłam wszystkie inne salony i przymierzałam chyba jeszcze z 15 innych. Została to i jak na razie nie żałuję. Pierwszą przymiarkę mam 23 września. już nie mogę się doczekać. Wczoraj i dzisiaj z Przemkiem oglądaliśmy obrączki i jest tego tyle że ciężko będzie nam się na coś zdecydować, bo tyle tego jest.... a nie wiemy czy żółte, czy białe czy świecące czy matowe... .na początku mieliśmy wyobrażenie że żółte, ale teraz już nie wiemy... wczoraj byłam zobaczyć salę którą wybrali i jest ok. Jedynie podłoga niezbyt ale nie rzuca się w oczy bo sala ładnie ustrojona. Ale najważniejsze że nie jest ślisko. teraz szybko zostaje nam wybrać zespół, no i zaproszenia, żeby powoli dawać pod koniec sierpnia. Cytat:
![]() Wszystkim wczorajszym Pannom Młodym spełnienia marzeń
i oby za 50 lat odnawiając przysięgę czuć w serduchu to samo co w ten wyjątkowy dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2319 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
![]() dziś podobnie jak w zeszłą niedzielę byliśmy nad wodą - łapać słonko ![]() ![]() Dziewczyny ślubujące po 20 sierpnia, oglądałam dziś długoterminową prognozę pogody na TVN-ie bodajże i póki co ten tydzień i następny chłodniejsze i z opadami, a po 20 sierpnia wracają upały do 30-paru stopni ma być w ciągu dnia ![]() Na wrzesień wszędzie gdzie nie wejdę zapowiadają opady deszczu i znaczne ochłodzenie ![]() ![]() jutro już powinny być relacje żonek ![]()
![]() |
#2320 |
Zakorzenienie
|
Aniu trzymam kciuki za pogodę, aby byla taka sama jak u nas
![]() nuuuuudzi mi się. zaczełam czytać ksiązkę, ale jakoś sie skupić nie mogę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2321 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że znajdziecie zespół. Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do zespołu, TŻ obdzwonił wszystkie zespoły, które wydawały mu się interesujące i każdy się dziwił że listopad, niektórzy pytali kilka razy, bo myśleli że źle zrozumieli. Żaden z zespołów nie miał zajętego ani jednego weekendu w listopadzie... więc myślę, że z tym nie będzie problemu. wystarczy spojrzeć na nasz wizazowy kalendarz, listopad pusty.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia w poszukiwaniu bucików!
![]() |
![]() |
#2324 | |||
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Cytat:
![]() Ja tam wiem, ze nie minie mnie to, ale mam to w ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kobietki mam problem. Wiele z Was zamawiało biżu od dodomi, oblukałam, ceny też przystępne, tylko mam problem, podobają mi się dwa komplety: http://www.dodomi.pl/files/0103.jpg i http://www.dodomi.pl/files/098.jpg ten pierwszy kosztuje 42 zł, a drugi 36 zł I nie wiem który wybrać? Do tego chciałabym podobną bransoletkę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2325 |
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczyny po weekendzie. Czekam z niecierpliwoscia na relacje świeżo upieczonych mężatek.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2326 |
Wtajemniczenie
|
A my spędzilismy super weekend w Sopocie...pogoda była cudowna...wrócilismy opaleni i w dobrych nastrojach
![]()
![]() |
![]() |
#2327 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2328 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Kochane rozchorowalam sie po tym panienskim - mam opryszczke na cala warge ![]() ![]() ale na wieczorkun bylo super ![]() ![]() ![]() fajne prezenty itd :P a tak poza tym to ta opryszczka mnie dobija ![]() ps. załączam mój bukiecik - prosze o opinie ![]()
![]() |
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
z czego ten bukiecik? uroczy
![]()
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() i znowu sie nie wyspałam. mąż od rana podlewa trawę, tym razem u nas w domku ![]() ![]() dzis jedziemy do USC, mam nadzieje, że bedą juz papiery (to sie nazywa akt małzeństwa?? ) to złoze podanie o dowód. przy dowodzie to trzeba tylko zdjęcia i kasę mieć tak?? ile to kosztuje?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2331 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
Madziu z tego co pamiętam i dziewczyny pisały 30 zl.
~~*~~ Wczorajszy paintball udany ![]() ![]() Oglądam pogodę na www.twojapogoda.pl/16dni i MASAKRA ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2333 |
Raczkowanie
|
Madzialenka tak nazywa sie akt malżenstwa
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2335 |
Raczkowanie
|
dziewczyny jakis czas temu pisałam Wam, że zamowilam sobie u kosmetyczki rewelacyjną baze - krem pod makijarz..
wreszcie ją odebrałam nazywa sie to: Koloidalene złoto i jest to kaszmirowy fluid (bezbarwny), który stosuje się na zakończenie zabiegów.. dziś się nim posmarowalam i czuje się bosssko... skórę mam jak gładziutką i napiętą... achh ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2336 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry kobietki
![]() rozwiezlismy wszystkie zaproszenia wczoraj przy okazji telefonicznie odebralismy jedną odmowę ![]() i zaproszenie do znajomych na slub i wesele ![]() ![]() jak jechalismy do tych znjomych to weslismy do m1 u nas w zabrzu i tz wszedł to metropolitana ubrała go babeczka w garnitur gorzka czekolada pierre cardin jezuuuuuuuuuu jak wygladal młody bóg normalnie ale kurcze 2 kola za sam garnitur ale..... w opolu jest ich firmowy sklep z cenami o niebo ponoc nizszymi niz w salonach mody meskiej wiec jedziemy tam obejrzec co maja
![]() |
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Nikt mi nie pomoże?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2339 |
Raczkowanie
|
tak jak kilka dni temu obiecalam wklejam zdjecia fryzury ślubnej probnej - jak Wam sie podoba i czy w ogole ??
![]()
![]() |
![]() |
#2340 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() przepraszam za post pod postem ale nie umiem tego naprawic ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez diamondbabe Czas edycji: 2009-08-10 o 09:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.