|
|
#1621 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Cytat:
tez bym chciała nad morze ![]() napewno małego na pierwsze jego wakacje tam zabiore ![]() buziolinki |
|
|
|
|
#1622 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam Mamusie
Cytat:
Dobrze, że na żylaki kupiłaś sobie pończoszki. Ja póki co mam gdzieniegdzie malutkie pajączki.. Cytat:
Także tez się nie dziwię kolejkom.Cytat:
![]() gucia - ale zdolna jesteś zaharia - no wreszcie jesteś Tak więc podaję nowe wieści - miałyście dziewczyny rację stawiając na róż -będzie CÓRCIA!!!!! ![]() Czyli Siostra kupując wczoraj różowe buciki miała nosa!!!Domi proszę o kolorek na liście i zmianę imienia na Emilia (ale jeszcze trwają rozmowy na temat imienia)Niestety Córcia tak sie ustawiła,ze nie dało się zrobić zdjęcia jej buźki, wcale nie chciała współpracować! pozdrawiam mamusie!!! |
|||
|
|
|
#1623 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Gratuluje Dziewczynki |
|
|
|
|
#1624 |
|
Raczkowanie
|
Ela gratuluję
Wspierasz dziewczyńskie szeregi Sexy Body najlepsze życzenia z okazji ślubu i duuuużo miłości |
|
|
|
#1625 |
|
Raczkowanie
|
GRATULUJE CÓRECZKI
BRAVURKA-dobrze że z Patrykiem jest dobrze i ciesze sie ze mały będzie karmiony już tak,jak napisałaś.I napewno wyjedziesz z nim nad morze.buziaki kochana trzymaj sie ![]()
|
#1626 |
|
Rozeznanie
|
bravurka - siedze i nadrabiam zaleglosci a lzy leca mi jak oszalale. kochana jestes dzielna mloda kobieta, podziwiam twoj upor i wiare. modle sie o was, o kazdego z osobna o ciebie, tz i malutkiego. niech Bog wam blogoslawi i da zdrowie i sile do zycia malemu. pamietaj, ze tam gdzie my jako ludzie nie dajemy rady objawia sie moc Najwyzszego, a cuda sa w jego reku...i tylko tam szukaj pomocy.
mamuski poogladalam wasze brzuszki sa piekne jak i kazda z wlascicielek tych pieknych domkow , ale musze dodac, ze najbardziej rozbrajaja mnie zdjecia 3d waszych malenstw - kazde jest cudownerowniez gratulacje dla tych ktore sie dowiedzialy kogo nosza dla wszystkich malych kobitek i panowjutro postaram sie wkleic zdjecia miriam i mojego juz duzego brzucholka w ciagu tych 5 tygodni znacznie sie uwydatnil
|
|
#1627 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziękuje za wszystko |
|
|
|
|
#1628 |
|
Wtajemniczenie
|
witam wszystkich po powrocie!
jestem wykończona podróżą ale wpadłam zobaczyć co u bravurki a tu takie wieści trzymam za was mocno kciuki! wierzę, że Patryczek jest silnym chłoopcem i że wszystko będzie dobrze! i zmykam spać bo i tak nie dam rady nadrobić ponad 20 stron zaległości
|
|
|
|
#1629 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Odpoczywaj!!!!!!!!!!! pozdrawiam;* |
|
|
|
|
#1630 | |
|
Wtajemniczenie
|
bravurka
cieszę się, że z Patryczkiem coraz lepiej, my z niedokrwistością u Dawida walczyliśmy do 3,5 miesiąca, musiał pić żelazo Cytat:
|
|
#1631 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziękuje |
|
|
|
|
#1632 | |
|
Zadomowienie
|
zaharianareszcie sie odezwałas
elalank no to trafiłam. Gratruluje---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1633 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Mamusie
ja wlasnie siedze, probuje sie obudzic i patrze na notatki do dzisiejszego egzaminu....brrr......okr opienstwo... ![]() Milego dnia i do zobaczenia pozniej
|
#1635 |
|
Zadomowienie
|
Dzien Dobry
![]() **
|
#1636 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1637 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam poniedziałkowo
W sobotę mieliśmy imprezkę rodzinną i byłoby całkiem fajnie gdyby nie głupie teksty pewnej osoby.... Niby to były żarty ale skutkiem ich wydaje mi się że w rodzinie tżta pewne osoby mają problem z tym że Nas synek został "poczęty" przed ślubem a nie poczekaliśmy tych kilku miesięcy do ślubu.... to nic że jesteśmy ze sobą 6 lat. Ślub to jest ślub i koniec. Przykro mi się zrobiło że taka bliska osoba z rodziny tżta takim tekstem wyjechała..... Bravurko cieszę się że z małym lepiej Cytat:
Cytat:
Mnie dziś babcia o 8.00 obudziła i myślałam że ją zamorduję a wy tu takie ranne ptaszki![]() A i zapomniałam się pochwalić. We wrześniu idziemy z tżtem na wesele i wczoraj kupiłam sobie sukienkę Nawet w niej nie wyglądam jakbym była w ciąży. Do września znajoma krawcowa mi ją przerobi i mam nadzieje to nie będzie najgorsze wesele w moim życiu
Edytowane przez katekatee Czas edycji: 2009-08-10 o 08:48 |
||
|
|
|
#1638 | |
|
Zadomowienie
|
A ja dzis zaczynam 27 tc
---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
Ciesze sie z udanych zakupów
|
|
|
|
|
#1639 |
|
Raczkowanie
|
katekatee mnie się zawsze podobało podejście mojego wujka do sprawy on zwykł mawiać : "Co za różnica czy noc była poślubna, czy przedślubna byle by była owocna
"
|
|
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kate, nie przejmuj sie. Niestety po tym padole chodza ludzie ograniczeni, ktorzy nie rozumieja, ze najwazniejsze dla dziecka jest milosc rodzicow, a nie papierki. Nie warto tracic nerwow przez takich ludzi. Ja z tztem zaczelismy dzialac praktycznie zaraz po zareczynach, czyli juz rok temu ![]() Ela, rozowe gratulacje Karenina, powodzenia na egzaminie ![]() Malina, gratuluje kolejnego tygodnia Ja dzis zaczynam 28 tc ![]() Zahario, wiedzialam, przeczuwalam, ze jakos sie odezwiesz Nie bylam tylko pewna, czy juz w niedziele, czy dopiero dzis.Witamy z powrotem
|
|
#1641 |
|
Wtajemniczenie
|
katekatee czym ty się przejmujesz! ja kiedy myślę o tym co teraz przechodzi bravurka to wszystkie moje problemy stają się takie błahe!
ważne, że się kochacie! Kareninko trzymam kciuki a co do moich wakacji - było super. Pogoda dopisała - a to dość ważne więc jestem zrelaksowana ![]() najpierw były mazury a potem morze - niezły maratonik ale Nila była bardzo grzeczna ![]() wklejam fotki z mazur i morza |
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Witam poniedziałkowo!
Czytam, że Patryczek miewa sie coraz lepiej Ela różowe gratulacje Szkoda tylko że wozka Wam się nie udalo zobaczyć... ![]() Karenina, trzymam kciuki za Examen ![]() Tarasiu, opowiadaj jak bylo nad morzem???? gdzie byliscie konkretnie? Ja mam ostatni tydzien w pracy przed urlopem ![]() Ravenka sie pojawiła - czekamy na fotki. Domi a jak Twoj brzuszek? Bo moj sie już ciążowo uwydanil
|
|
#1643 | |
|
Zadomowienie
|
No rzeczywiście jakoś tak wyszło ze co poniedziałek jesteś tydzień do przodu ode mnie
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1644 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
Tarasiu, super wygladasz. A brzuszek taki zgrabniutki
![]() Konspiracjo, mi tez zostalo juz kilka dni do konca pracy. A ten tydzien bedzie dosc krotki, bo tylko do czwartku. A potem laba No moze nie do konca, bo musze uporzadkowac dosc sporo w nowym mieszkaniu, ale to bedzie czysta przyjemnosc.
|
#1646 |
|
BAN stały
|
Witam
;*wy zaczynacie nowe tygodnie a mój Patryczek 9 dzień ![]() ale zleciało ![]() u niego coraz lepiej. je już przez sonde ![]() pozdrawiam tarasiaśliczne fotki |
|
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zacznie przybierac teraz na wadze
|
|
#1648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a to już 6 kg na plusie ![]() oby tak dalej!! |
|
|
|
|
#1649 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam Mamusie!!!
dziękuję za różowe gratulacje bravurka - Zaharia pięknie to napisałaś!!! karenina - za egzamin!!! katekatee - oj kochana, nie przejmuj się takimi tekstami. Tak jak dziwczyny pisały, ważne że się kochacie, a nie tam jakis papierek! Co prawda jak słyszę takie mądrości, to mam ochotę malina- gratuluję 27 rozpoczęcia tygodnia Cytat:
Cytat:
co nie? Ale oczywiście piękny Cytat:
ja tez mam ostatni tydzien pracy i juz myślę co zabrac na wyjazd a gdzie jedziecie wypocząc? Super, ze ludzie reagują z usmiechem! Ja tez teraz zwracam większą uwagę na Brzuchatki Miałam podobną sytuację wczoraj w przebieralni, poszłam z mamuśka na małe zakupy i znalazłam świetną bluzkę odcinaną pod biustem i baardzo mi się własnie w niej podobal brzuszek, więc wyszłam z przebieralni pokazać się mamie i takie miłe reakcje kobiet czekających na swoją kolej tez zauwazyłam. A mamuśka była wniebowzięta!!! bo to chyba moja pierwsza taka bluzka, która ładnie podkreśla brzuszek! ![]() miłego dnia |
|||
|
|
|
#1650 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
żeby się nie zaraził. no a na wadze to musi zacząc przybierać bo jak osiągnie około 2 kg to bede go mogła nareszcie zabrac do domu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

Czyli Siostra kupując wczoraj różowe buciki miała nosa!!!
i zmianę imienia na Emilia (ale jeszcze trwają rozmowy na temat imienia)

Gratruluje
**
Mnie dziś babcia o 8.00 obudziła i myślałam że ją zamorduję a wy tu takie ranne ptaszki