![]() |
#33 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: to i owo...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kobietki, proszę o chwilę do namysłu ![]() Edytowane przez levante Czas edycji: 2009-08-06 o 13:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za odlewki:
41.GOLDWELL kerasilk TREATMENT ultra rich care posiadam spory zapas Goldwella, mogę podzielić się odlewką ok. 50ml 42.Odżywka STHER Cream Jaborandi Lorys do włosów słabych i łamliwych w związku z dużą gramaturą całej odżywki i kosztami przesyłki mogę podzielić się odlewką ok. 50ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
hej za te rzeczy, ktore wymienilas znalazła:
kulki oriflame za kompakt loreal podklad maybelline za plastry tanita+ tabletki ineov cien mineralny loreal za goldwell spray do lokow odpowiada ci taka wymianka? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co wpadło Ci w oko? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez levante Czas edycji: 2009-08-07 o 13:12 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
zestawu kosmetyków za 2 odlewki raczej nie oddam- nie opłaca mi się.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() w takim razie pure minerals w zamian za polowe kerasilku + fructals + probka olay. jesli Ci to pasuje zapraszam na wymiane adresow na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej zalezy mi na loreal, bo lubie ten podklad.
odezwij sie prosze jak ktos z niego zrezygnuje
![]() |
#47 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() kompakt loreal plastry tanita tabletki ineov goldwell spray do lokow Mnie interesują: kulki Oriflame Maybelline superstay silky nr 10 ivory zuzycie ok.30% Revlon podkład mineralny colorstay kolor:medium light tylko za mineralny LOREALA (ja mam na wymianę mineralny Loreala) ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Pasuje. Podkład rimmel + czerwony lakier za puder Avonu + niespodziankowe gratisy
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Hej, interesują mnie:
5. Bourjois, Volume Glamour mascara ultra-volumateur, 44. Odżywka STHER GARLIC Lorys zapomnialam jednak dopisac, ze podklady EDM z ostatniej dokladki to sample. jeden nieuzywany (z folia) w drugim folia jest odklejona - sprawdzilam jedynie kolor - ale od razu przyklejona na nowo, dla zabezpieczenia. wolalabym podklady EDMu wymienic na jakies inne podklady/roze/primery/korektory EDM. masz może jakieś poza wątkiem? pozdrawiam ps. jutro wyjezdzam na dwa tygodnie i nei jestem pewna,czy bede miala dostep do kompa, jednak postaram sie niedlugo wpasc.
postanowienia noworoczne: =>dbam o włosy i paznokcie ![]() =>czesciowy Vitarianizm =>cwicze =>medytacja i rozwoj =>pozytywne nastawienie ![]() ![]() ![]() drozdze od 24.01.11 wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312683 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
hey:0 u mnie podoba Ci sie baza
![]() U Ciebie podoba mi się: GOLDWELL kerasilk TREATMENT ultra rich care -50ml i Goldwell, Trendline Curl, Dynamic Loop Curl Spray emulsja w spray np20 ml zgadzasz się? mogę coś dorzucić ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.