Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-10, 16:31   #301
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
piszecie o tych lokatach i sama bym złożyła kaskę na takową ale ja się na tym nie znam,możecie mi coś doradzić? gdzie najlepiej ? ile trzeba itd?
Wszystko zależy w jakim banku, nie jestem teraz zorientowana, ktore mają najkorzystniejsze oferty, ponieważ swoje lokaty zakładałam już dawno, a ponieważ są odnawialne to ich nie zmieniam. Sa lokaty z oprocentowaniem stałym i zmiennym. Można założyć na 3 miesiące, na 6. A wkład, to z tego co pamiętam, też zależy od banku, np. minimum 1.000zł
Stary 2009-08-10, 16:38   #302
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

my nie mamy ślubnej lokaty, mamy lokaty inwestycyjne na cele mieszkaniowe, ale jak zmienimy auto to zacznie sie odkladanie kasy na podróż poslubną i garniak dla tż, bo na obraczki mamy.
Stary 2009-08-10, 16:42   #303
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Wszystko zależy w jakim banku, nie jestem teraz zorientowana, ktore mają najkorzystniejsze oferty, ponieważ swoje lokaty zakładałam już dawno, a ponieważ są odnawialne to ich nie zmieniam. Sa lokaty z oprocentowaniem stałym i zmiennym. Można założyć na 3 miesiące, na 6. A wkład, to z tego co pamiętam, też zależy od banku, np. minimum 1.000zł
aha dziękuję
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
my nie mamy ślubnej lokaty, mamy lokaty inwestycyjne na cele mieszkaniowe, ale jak zmienimy auto to zacznie sie odkladanie kasy na podróż poslubną i garniak dla tż, bo na obraczki mamy.
a na jaką lokatę jest najkorzystniej? tzn w jakim banku?

Samciu chyba nie zauważyłaś ale na poprzedniej stronie pytałam Cie o Włochy
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 16:45   #304
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
chociaż one bo tabsy to mi spasły doopę

ja chcę już ślub jeszcze 4 dni i 3 z przodu
Cytat:
piszecie o tych lokatach i sama bym złożyła kaskę na takową ale ja się na tym nie znam,możecie mi coś doradzić? gdzie najlepiej ? ile trzeba itd?
ja jestem całkiem zadowolona ze swoich lokat, ale w przeciwieństwie do Asiulek ja kontroluję swoje lokaty, bo owszem mam na oprocentowanie stałe, ale np., jak zakładasz lokatę na 3 m-ce na 7% to jak miną te 3 m-ce to może w tym czasie zmienić się oprocentowanie i nie odawia się na te 7 % tylko na takie jakie będzie akurat wtedy na 3 m-ce, a poza tym ostatnio byłam przekonana, że jak się odnawia to za to najwyższe % ale się okazało że nie, powinno się odnowić na 6,5% a odnowiło się na jakieś 4,65% także nie wiem jak jest u Was, ale radzę to kontrolować. Jak mi się kończą lokaty, to w ten dzień kiedy się kończą idę do banku i pytam na jaki procent się odnowiły, jeśli na jakiś słaby a jest w tym czasie lepsze oprocentowanie to zmieniam.
Chociaż jeszcze niedawno to i 9 % można było założyć lokatę, teraz jakieś 6-7% to już nieźle.

Kasia ile kosztują Twoje plastry, mnie już od kilku lat tabsy nieźle pasą przytyłam od czasu ich używania ok 10kg i nie żartuję, przez 6 lat, mówię około bo może i więcej, jak poznałam TŻ byłam dużo szczuplejsza, a teraz szkoda gadać. I jak mi ktoś mówi że tabsy nie powodują zatrzymania wody w organiźmie i w rezultacie tycia to się z nich śmieję, bo to nawet już teraz na niektórych opakowaniach tabsób jest napisane, a jak kiedyś poszłam do mojej gin i powiedziałam że tyję to mi powiedziała: to niech pani nie siedzi w lodówce a ja jej na to że nie jjem więcej niż kiedyś.No i używałam już różnych tabsób, teraz mam takie co mają małą zawartość hormonów niby. Zastanawiam się więc nad zakupem plastrów

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2009-08-10 o 16:46
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 16:50   #305
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ja jestem całkiem zadowolona ze swoich lokat, ale w przeciwieństwie do Asiulek ja kontroluję swoje lokaty, bo owszem mam na oprocentowanie stałe, ale np., jak zakładasz lokatę na 3 m-ce na 7% to jak miną te 3 m-ce to może w tym czasie zmienić się oprocentowanie i nie odawia się na te 7 % tylko na takie jakie będzie akurat wtedy na 3 m-ce, a poza tym ostatnio byłam przekonana, że jak się odnawia to za to najwyższe % ale się okazało że nie, powinno się odnowić na 6,5% a odnowiło się na jakieś 4,65% także nie wiem jak jest u Was, ale radzę to kontrolować. Jak mi się kończą lokaty, to w ten dzień kiedy się kończą idę do banku i pytam na jaki procent się odnowiły, jeśli na jakiś słaby a jest w tym czasie lepsze oprocentowanie to zmieniam.
Chociaż jeszcze niedawno to i 9 % można było założyć lokatę, teraz jakieś 6-7% to już nieźle.
a w jakim banku najlepiej i najbezpieczniej?
Stary 2009-08-10, 16:52   #306
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
cześć Samciu
to miałaś przygodę co TŻ na to?
super,że wakacje się udały odpoczęłaś trochę od lądu

Samciu Ty byłaś we Włoszech tak? Słonko jakim biurem podróży? kiedy najlepiej rezerwować i gdzie najlepiej pojechać żeby było w miarę tanio? myślimy z TŻ żeby wybrać się do Włoch na podróż po ślubną ale liczymy się z kasą jednak
tz się śmiał, co miał zrobićI kręcił głowąNo i trochę mnie żałował jak zpobaczyl krewNie byłam własnie, poki co cały czas czatujemy z tz na jakies promocje lotów do Mediolanu i RzymuW jakies wakacje w przyszlości planujemy sie wybrać autem, lub z biurem z oferty Fly&Drive rainbow Tours ma fajna ofertę, prosze link http://www.rainbowtours.pl/triphotel...fws&h=867&ts=1 daja Ci auto i masz zabukowane hotele i jeździsz sama. Wychodzi taniej niż na własna rękę. Jesli chcesz się powylegiwac na plaży to polskie biura mają w ofercie tylko Sycylię i Kalabrię(pd Włoch), do wylegiwania sie Włoch nie polecam, bo nie ma opcji all inclusive a wtedy majatek zostawia się w brach i knajpach. Prawda jest taka, że najciekawiej jest na północy Wloch i najlepije objechać je na wlasna ręke zatrzymując sie na kempingach, chyba, że kogos stac na hotel, ale wtedy gruba kasa trzeba dysponować. Poza tym cięzko zwiedzić Wlochy za jednym razem, trzeba przyjechać ze dwa-trzy razy, także warto zacząć to planoiwac wcześniej

Cytat:
ja np.polecam to http://lokaty.open.pl/
w ogole polecam odwiedzanie stronki OIpen Finance, bo zdarzaja się im fajne lokaty internetowe.
I jak wybierasz lokate to pamiętaj, że jak mówią np. 6% to tak na prawdę to jest mniej, bo podatek Belki wynosi 19%od zysku. I nie wkładaj kasy na lokatę mniejsza niż 6%, bo tak na prawdę ledwo co zarobisz, bo prawdziwy procent wyjdzie deczko więcej niz infalcja. Ale tak czy inaczej lepiej trzymac kase na lokacie niz trzymac w skarpecie i tracić.

i to http://lokaty.open.pl/?typ_p=1
i to http://lokaty.open.pl/?typ_p=3

zdarzaja się fajne produkty

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-08-10 o 16:57
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 16:55   #307
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

Kasia ile kosztują Twoje plastry, mnie już od kilku lat tabsy nieźle pasą przytyłam od czasu ich używania ok 10kg i nie żartuję, przez 6 lat, mówię około bo może i więcej, jak poznałam TŻ byłam dużo szczuplejsza, a teraz szkoda gadać. I jak mi ktoś mówi że tabsy nie powodują zatrzymania wody w organiźmie i w rezultacie tycia to się z nich śmieję, bo to nawet już teraz na niektórych opakowaniach tabsób jest napisane, a jak kiedyś poszłam do mojej gin i powiedziałam że tyję to mi powiedziała: to niech pani nie siedzi w lodówce a ja jej na to że nie jjem więcej niż kiedyś.No i używałam już różnych tabsób, teraz mam takie co mają małą zawartość hormonów niby. Zastanawiam się więc nad zakupem plastrów
Ja swoje również kontroluję Zakładałam je jakieś 2 lata temu i za każdym razem jak zbliżał się upływ terminu ważności lokaty to szłam do banku zorientować się, co warto teraz zrobić z tą kasą. Ale ponieważ warunki lokat nie zmieniały się na niekorzyść, nie rezygnowałam z tego banku. I dlatego nie orientuję się jak dokładnie jest w innych bankach. Masz rację, że warto takie rzeczy sprawdzać.
Stary 2009-08-10, 16:55   #308
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
u nas są po ok 50-60zł ale w mojej osiedlowej aptece, ze zniżką płacę 40zł ale wiesz na każdego inaczej działają dane hormony i to nie jest pewne, że Ty tez będzie chudła, bo u mnie jest to związane z tym, że ja po plastrach straciłam apetyt do tego stopnia, że TZ czasem musi mi przypominać, że mam coś zjeść wystarczy mi np jedna bułka rano i tost w ciągu dnia i jestem obżarta więc się cieszę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 16:59   #309
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
j

ale jak tyjesz od piguł to plastry nie wiele zmienią, bo różnią sie od tabletek tylko drogą podania.
Ja odkąd biorę tabsy tez przytyłamWydaje mi się, że to przez absy połączone z jedzeniem i mniejszym niz dawniej wysiłkiem fizycznym.
Stary 2009-08-10, 17:03   #310
szana
Zadomowienie

Cytat:
tz się śmiał, co miał zrobićI kręcił głowąNo i trochę mnie żałował jak zpobaczyl krewNie byłam własnie, poki co cały czas czatujemy z tz na jakies promocje lotów do Mediolanu i RzymuW jakies wakacje w przyszlości planujemy sie wybrać autem, lub z biurem z oferty Fly&Drive rainbow Tours ma fajna ofertę, prosze link http://www.rainbowtours.pl/triphotel...fws&h=867&ts=1 daja Ci auto i masz zabukowane hotele i jeździsz sama. Wychodzi taniej niż na własna rękę. Jesli chcesz się powylegiwac na plaży to polskie biura mają w ofercie tylko Sycylię i Kalabrię(pd Włoch), do wylegiwania sie Włoch nie polecam, bo nie ma opcji all inclusive a wtedy majatek zostawia się w brach i knajpach. Prawda jest taka, że najciekawiej jest na północy Wloch i najlepije objechać je na wlasna ręke zatrzymując sie na kempingach, chyba, że kogos stac na hotel, ale wtedy gruba kasa trzeba dysponować. Poza tym cięzko zwiedzić Wlochy za jednym razem, trzeba przyjechać ze dwa-trzy razy, także warto zacząć to planoiwac wcześniej

ja np.polecam to http://lokaty.open.pl/
w ogole polecam odwiedzanie stronki OIpen Finance, bo zdarzaja się im fajne lokaty internetowe.
I jak wybierasz lokate to pamiętaj, że jak mówią np. 6% to tak na prawdę to jest mniej, bo podatek Belki wynosi 19%od zysku. I nie wkładaj kasy na lokatę mniejsza niż 6%, bo tak na prawdę ledwo co zarobisz, bo prawdziwy procent wyjdzie deczko więcej niz infalcja. Ale tak czy inaczej lepiej trzymac kase na lokacie niz trzymac w skarpecie i tracić.
o fajnie jak można dostać auto i objeździć sobie dzięki za linka
nie no ja to bym chciała "jak najtaniej się da" muszę TŻ pokazać i razem poczytamy sobie
ja już w sumie nawet sama nie wiem czego chce-bo chcielibyśmy z TŻ tem zrobić sobie podróż po ślubną za granicę ale żeby nie było bardzo drogo,wiem,że bez kosztów się nie da dlatego chciałabym uzyskać pomoc od kogoś kto się na tym zna bo ani ja ani TŻ nie organizowaliśmy sobie jeszcze wycieczek za granice i prawdę mówiąc nie wiem za co się zabrać,gdzie pojechać żeby było w miar tanio ale żeby było trochę inaczej eh ale ze mnie sierotka

a na wylegiwanie się to gdzie byś polecała w miarę tanio?

aha to już rozumiem-nie brać mniej niż 6% dzięki za radę zaraz poszpakam po tych lokatach ,na razie nie mam za dużo kasy,trochę ponad tysiaka-opłaca się to dać na lokatę?

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-08-10 o 17:10
Stary 2009-08-10, 17:11   #311
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
u nas są po ok 50-60zł ale w mojej osiedlowej aptece, ze zniżką płacę 40zł ale wiesz na każdego inaczej działają dane hormony i to nie jest pewne, że Ty tez będzie chudła, bo u mnie jest to związane z tym, że ja po plastrach straciłam apetyt do tego stopnia, że TZ czasem musi mi przypominać, że mam coś zjeść wystarczy mi np jedna bułka rano i tost w ciągu dnia i jestem obżarta więc się cieszę
no właśnie wiem że na każdego co innego działa, ale moja koleżznak np po jedych tabsach tyła bardzo a po innych schudła, a ja jak narazie cały czas od 6 lat tyję Za 40 to jeszcze spoko, ale za 60zł to już nie bardzo byłoby mnie na nie stać. Ja teraz płace ok 36zł za tabsy

Cytat:
a w jakim banku najlepiej i najbezpieczniej?
Szana nie jestem w stanie Ci powiedzieć gdzie najbezpieczniej, na Twoim miejscu radziłabym Ci przez jakiś czas poobserwować lokaty w różnych bankach, np przez 2-3 m-ce i zobaczyć gdzie oprocentowania są najlepsze, wg mnie też nie warto dawać na lokatę mniej niż 6% bo mało się zarabia, oczywiście im więcej masz pieniążków na takiej lokacie tym widzisz większy przyrost jak się kończy okres lokaty. No i ja zdecydowanie polecam lokaty o stałym oprocentowaniu bo pewne że zarobisz określoną kwotę. Bank gdzie mam lokaty podam Ci na pw

Cytat:
ale jak tyjesz od piguł to plastry nie wiele zmienią, bo różnią sie od tabletek tylko drogą podania.
Ja odkąd biorę tabsy tez przytyłamWydaje mi się, że to przez absy połączone z jedzeniem i mniejszym niz dawniej wysiłkiem fizycznym.
No to nic mi już chyba nie pomoże, pozostaje zrezygnować w tabsów, i taki mam zamiar jakiś czas po ślubie, bo nie wiem jak Wam ale mi czasami po tabsach libido spadało do ) a czasami wręcz odwrotnie miałam cały czas ochotę No i mój TŻ mówi że po ślubie zakazuje mi stosowania tabsów tzn chodziło mu o tą sytuację kiedy moje libido = 0.

Moje koleżanki też używają tabsów i też każda inaczej reaguje na dany rodzaj, jedne chudną, drugie tyją, ale niewiele, ja u siebie obserwuję już od 6 lat ciałgły przyrost wagi

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-10, 17:14   #312
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
o fajnie jak można dostać auto i objeździć sobie dzięki za linka
nie no ja to bym chciała "jak najtaniej się da" muszę TŻ pokazać i razem poczytamy sobie

a na wylegiwanie się to gdzie byś polecała w miarę tanio?

aha to już rozumiem-nie brać mniej niż 6% dzięki za radę zaraz poszpakam po tych lokatach ,na razie nie mam za dużo kasy,trochę ponad tysiaka-opłaca się to dać na lokatę?
jak na wylegiwanie sie to jedźcie na Chorwację albo do Czarnogóry, bo jest śmiesznie tanioJak masz ponad tysiaka to zrób jakąś krótkoterminowa albo nawet 7-dniową, bo odsetki będa tak male, ze nie będzie Ci zjadalo podatkuA najlepiej załóż konto w banku z rachunkiem oszczędnosciowym i tam trzymaj kasę, bo w razie potrzeby możesz wypłacić zawsze i zawsze masz dostep do tej kasy.

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Szana albo zobacz na oferty last minute z biur podróży
http://www.travelplanet.pl/wczasy/super-last-minute/
moze znajdziesz cos fajnego w odpowiadającej Wam cenieidę na rowerek
Stary 2009-08-10, 17:26   #313
szana
Zadomowienie

Cytat:
jak na wylegiwanie sie to jedźcie na Chorwację albo do Czarnogóry, bo jest śmiesznie tanioJak masz ponad tysiaka to zrób jakąś krótkoterminowa albo nawet 7-dniową, bo odsetki będa tak male, ze nie będzie Ci zjadalo podatkuA najlepiej załóż konto w banku z rachunkiem oszczędnosciowym i tam trzymaj kasę, bo w razie potrzeby możesz wypłacić zawsze i zawsze masz dostep do tej kasy.

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Szana albo zobacz na oferty last minute z biur podróży
http://www.travelplanet.pl/wczasy/super-last-minute/
moze znajdziesz cos fajnego w odpowiadającej Wam cenieidę na rowerek
o właśnie o Chorwacji też myśleliśmy ale Lain mówiła ,że już lepiej do Egiptu bo w podobnej cenie dziękuję za tego linka do lastów,zobaczę co tam jest w "naszych" możliwościach budżetowych

hmmm no może właśnie ten rachunek oszczędnościowy byłby lepszy

Cytat:
Szana nie jestem w stanie Ci powiedzieć gdzie najbezpieczniej, na Twoim miejscu radziłabym Ci przez jakiś czas poobserwować lokaty w różnych bankach, np przez 2-3 m-ce i zobaczyć gdzie oprocentowania są najlepsze, wg mnie też nie warto dawać na lokatę mniej niż 6% bo mało się zarabia, oczywiście im więcej masz pieniążków na takiej lokacie tym widzisz większy przyrost jak się kończy okres lokaty. No i ja zdecydowanie polecam lokaty o stałym oprocentowaniu bo pewne że zarobisz określoną kwotę. Bank gdzie mam lokaty podam Ci na pw
dzięki za info odpisałam już

idę poćwiczyć , do potem
Samciu miłego jeżdżenia i bezpiecznego
Stary 2009-08-10, 17:36   #314
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie wiem że na każdego co innego działa, ale moja koleżznak np po jedych tabsach tyła bardzo a po innych schudła, a ja jak narazie cały czas od 6 lat tyję Za 40 to jeszcze spoko, ale za 60zł to już nie bardzo byłoby mnie na nie stać. Ja teraz płace ok 36zł za tabsy
a to TZ Ci połowy nie dokłada mi tabsy TZ kupował, a ja płaciłam za gina a teraz jak chcodzę państwowo to płącimy 50/50 albo raz ja raz on więc 30zł wygrzebiesz nawet jak będą po 60zł

Stary 2009-08-10, 17:52   #315
metkaa
Zakorzenienie

witam,
Dżasta87 witaj u nas

Aniołku jesli chodzi o moje sukienki to ja kopiowałam sobie zdjecia z roznych stron i wklejałam do worda,kiedys juz probowałam je wkleic na forum ale niestety nie potrafie

Jazzmanka bardzo ładne te zaproszenia

Muchomorka 26 mam nadzieje ze wszystko wam sie ułozy

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
dobra zrobiłam już jakieś fotki telefonem, zaraz spróbuje je przewalić na kompa i zobaczymy czy coś wyszło bo na telefonie to już widzę że w ogóle koloru nie widać a moja suknia jest w takim mniej więcej kolorze i nawet to dookoła szyi ma podobne
niezła ta kiecka, moze nie koniecznie w takim kolorze ale ogolnie jest bardzo ładna,

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
No a teraz pokazę Wam, co mi się podoba:
obraczki z białym złotem mi sie nie podobaja, buciki rewelacja, zaproszenia bardzo fajne, sukienia ta pierwsza ładna,

Cytat:
piszesz ze nie siedziałas w lodówce a ja jak uzywałam tabletek to cały czas mogłabym przy niej siedziec i wcinac i wcinac, w ciagu miesiaca przytyłam 4 kg ale to tylko z własnej winy, jakos nie mogłam powstrzymac apetytu,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 18:27   #316
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
a to TZ Ci połowy nie dokłada mi tabsy TZ kupował, a ja płaciłam za gina a teraz jak chcodzę państwowo to płącimy 50/50 albo raz ja raz on więc 30zł wygrzebiesz nawet jak będą po 60zł
nie chcę brać od Tż pieniędzy na tabsy czy plastry, dopóki będę mogła sama sobie kupić to tak będę robiła Chociaż 50 na 50 to też fajna opcja TŻ na pewno nie będzie miał nic przeciwko

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

piszesz ze nie siedziałas w lodówce a ja jak uzywałam tabletek to cały czas mogłabym przy niej siedziec i wcinac i wcinac, w ciagu miesiaca przytyłam 4 kg ale to tylko z własnej winy, jakos nie mogłam powstrzymac apetytu,
Teraz już nie używasz tabletek? Przeszły Ci napady głodu?

Dżisas właśnie się dowiedziałam że moja koleżanka nie przeszła nawet do drugiego etapu egzaminu na aplikację ogólnąa tyle się uczyła, i w ogóle nawet była zadowolona że taki łatwy test, że jeszcze 2 tyg jakby miała to w ogóle wszystko by przerobiła ( ok 45 ustaw ) i ja jej tak zazzdrościłam że ona może się skoncentrować i tyle uczyć, bo ja nie mogę, a tu taki szok Nie wiem już co mam myśleć o tym egzaminie, a jeszcze Tata mi mówi że ma przeczucie że się dostanę i że już pieniądze zbiera, a ja się mało co ucze Idę więc do ustaw, zajrzę wieczorkiem

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-10, 18:27   #317
kaska87
Zakorzenienie

TZ się uparł na klasyczne obrączki plus moja z dajmondem

Stary 2009-08-10, 18:43   #318
tancerka212
Zakorzenienie

wybaczcie moją nieobecność ale zachciało mi się mleka z płatkami a tu się okazało że i mleko i płatki zostały doszczętnie wyjedzone więc musiałam iść na zakupy i jeszcze sobie tonik sprawiłam bo w końcu muszę dbać o siebie w tym roku o wiele skrupulatniej niż zazwyczaj

Szana pisałaś o jakimś tanim miejscu na wakacje na podróż poślubną- ja już po raz n-ty polecam Chorwację- my z tżtem za tygodniową podróż zapłaciliśmy 1500zł za dwie osoby jedzonka swojego zabraliśmy sporo a obiady jedliśmy na mieście a noclegi są tam chyba nawet tansze niż w polsce!

obejrzałam sobie też nową kolekcję na stronie madonny i śliczne są te sukieneczki- szczególnie dlatego że wreszcie nie ma tych nieszczęsnych koronek- aż boję się myśleć w jakich cenach są te suknie bo muszę troche bardziej trzymać się ustalonego kosztorysu
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 18:44   #319
kaska87
Zakorzenienie

i
Cytat:
obejrzałam sobie też nową kolekcję na stronie madonny i śliczne są te sukieneczki- szczególnie dlatego że wreszcie nie ma tych nieszczęsnych koronek- aż boję się myśleć w jakich cenach są te suknie bo muszę troche bardziej trzymać się ustalonego kosztorysu
ok 5.000 zapewne dlatego ja mogę pomarzyć
idę poczytać pierwszą cz. wątku powspominać

Stary 2009-08-10, 18:55   #320
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
iidę poczytać pierwszą cz. wątku powspominać
ty naprawdę nie masz co robić hahaha to idę i ja poczytam ale ja to chyba pod koniec dołączyłam
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 18:58   #321
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ty naprawdę nie masz co robić hahaha to idę i ja poczytam ale ja to chyba pod koniec dołączyłam
a ja sie wybeształam z Samoą ale jazda! wieśniara jedna mnie z buta potraktowała

Stary 2009-08-10, 19:00   #322
BlackAngel
Adwokat diabła

ha pierwszy post w wątku PM
20.12.2007

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2009-08-10 o 19:06
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 19:05   #323
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
ha pierwszy post w wątku PM
18.04.2008 przeczuwałam zaręczyny czy jak
(ha a jednak szybciej pisałam.. ) fajna jestem..
wiesz my wszystykie jesteśmy super mega fajne i nasze śluby będą najlepsze

patrzyłam teraz na profil Nutelli i ona od kwietnia nie była na wizażu podobnie jak inne dziewczyny, które się udzielały

Blacka a Twój TZ jeszcze studiuje czy już nie? bo nie pamiętam ile ma lat więc nie mogłam policzyć

Stary 2009-08-10, 19:14   #324
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Dżisas właśnie się dowiedziałam że moja koleżanka nie przeszła nawet do drugiego etapu egzaminu na aplikację ogólnąa tyle się uczyła, i w ogóle nawet była zadowolona że taki łatwy test, że jeszcze 2 tyg jakby miała to w ogóle wszystko by przerobiła ( ok 45 ustaw ) i ja jej tak zazzdrościłam że ona może się skoncentrować i tyle uczyć, bo ja nie mogę, a tu taki szok Nie wiem już co mam myśleć o tym egzaminie, a jeszcze Tata mi mówi że ma przeczucie że się dostanę i że już pieniądze zbiera, a ja się mało co ucze Idę więc do ustaw, zajrzę wieczorkiem
ucz się ucz to sie nie będziesz martwic o kase na pigułyPowodzonka

Cytat:
TZ się uparł na klasyczne obrączki plus moja z dajmondem
no i fajnie, przeciez takie chcieliscie na początku.
Cytat:
e no co, jak na razie świetnie Ci idzie, tak trzymaj

Cytat:
a ja sie wybeształam z Samoą ale jazda! wieśniara jedna mnie z buta potraktowała
a bo mnie wkurzałaś, bo jęczałaś a teraz juz się przyzwyczaiłam, że musisz posmucić

Cytat:
wiesz my wszystykie jesteśmy super mega fajne i nasze śluby będą najlepsze

patrzyłam teraz na profil Nutelli i ona od kwietnia nie była na wizażu podobnie jak inne dziewczyny, które się udzielały
Nutella się przeterminowała Nawet jej nie kojarzę.

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-08-10 o 19:19
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 19:15   #325
kaska87
Zakorzenienie

http://wiadomosci.onet.pl/1569297,2678,1,kioskart.html

Stary 2009-08-10, 19:37   #326
Samoa
Zakorzenienie

laska jest pusta, u nas tez takie są i tez pewnie usuwały a nikt tego nie wie. Ktoś musi to podziemie aborcyjne utrzymywać. Przykre, że osoba, która ma 18-19 lat usuwa ciążę, rozumiem nastolatka ael to to pustak i tyle.
Stary 2009-08-10, 19:39   #327
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:

Blacka a Twój TZ jeszcze studiuje czy już nie? bo nie pamiętam ile ma lat więc nie mogłam policzyć
tak studiuje, jest 2 lata starszy ode mnie

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 19:39   #328
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
laska jest pusta, u nas tez takie są i tez pewnie usuwały a nikt tego nie wie. Ktoś musi to podziemie aborcyjne utrzymywać. Przykre, że osoba, która ma 18-19 lat usuwa ciążę, rozumiem nastolatka ael to to pustak i tyle.
no strasznie, jeszcze bym nie była w takim szoku gdyby to była jednorazowa akcja, ale 3 razy w ciągu 3 lat

Stary 2009-08-10, 19:40   #329
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
tak ale tylko w madonnie, ja czekam z niecierpliwością na Annais

zapewne jestem jedna z nich

Ty Piczko! one są podpisane, że to kolekcja 2010
ja robię obiad i czekam na TZ poza tym nie wiem co się dzieje, ale jem same tuczące rzeczy: frytki, tosty itd i chudnę magia plastrów
Przodujesz w moim rankingu
Cytat:
chociaż one bo tabsy to mi spasły doopę

ja chcę już ślub jeszcze 4 dni i 3 z przodu
ponownie
szkoda słów głupota, nieodpowiedzialność i gówniarstwo Tyle ludzi mimo wielkich pokładów miłości, możliwościom i nawet pieniądzom nie może mieć własnego dziecka, a tu takie smarkule... 19 lat i 3 aborcje, w głowie mi się to nie mieści
Stary 2009-08-10, 19:41   #330
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ponownie
no ale wtedy doszłam jakoś do 360 dni więc później już nie będzie powtórki z rozrywki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości