Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-11, 09:35   #361
muchomorka26
Raczkowanie

GG do muchomorka26
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Zrobiło się chłodniej więc wszystkie kociaki poszły sobie na wycieczkę, został tylko mój ulubieniec, wychowany prawie na własnej piersi
Na zdjęciu Kotlet a pozostałe to mój projekt sukienki. W nocy się obudziłam i narysowałam jak umiałem :P

A co się tyczy TŻ to księżniczka załatwiła zespół ale po swojemu Męska duma nie pozwoliła zadzwonić do mnie zapytać co powinno się znajdować w umowie, więc nie mamy klauzuli o zastępstwie w razie "wypadku"... W najgorszym wypadku sam będzie gościom grał na grzebieniu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie008.jpg (28,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie010.jpg (28,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie011.jpg (28,5 KB, 18 załadowań)
Stary 2009-08-11, 09:37   #362
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cześć,

Witam się i spadam, bo mam bardzo ambitne plany naukowe na ten tydzień, więc wybaczcie ale będę zmuszona rzadziej zaglądać na forum, nie wiem czy mi się uda ale muszę walczyć, ceną jest zdanie egzaminu i dalsza przyszłość tak więc wczoraj pomyślałam sobie że bardzo dużo czasu zamiast się uczyć spędzam na innych bardzo "pracochłonnych" rzeczach ( zakupy, pranie, sprzątanie, komputer) i pora to zmienić, bo do egzaminu miesiąc a ja z nauką w polu, a bardzo chciałabym sobie sobotę wolną bo mamy swoją uroczystość.

Tak więc miłego dnia dziewczynki, odezwę się wieczorkiem

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 09:46   #363
muchomorka26
Raczkowanie

GG do muchomorka26

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Cześć,

Witam się i spadam, bo mam bardzo ambitne plany naukowe na ten tydzień, więc wybaczcie ale będę zmuszona rzadziej zaglądać na forum, nie wiem czy mi się uda ale muszę walczyć, ceną jest zdanie egzaminu i dalsza przyszłość tak więc wczoraj pomyślałam sobie że bardzo dużo czasu zamiast się uczyć spędzam na innych bardzo "pracochłonnych" rzeczach ( zakupy, pranie, sprzątanie, komputer) i pora to zmienić, bo do egzaminu miesiąc a ja z nauką w polu, a bardzo chciałabym sobie sobotę wolną bo mamy swoją uroczystość.

Tak więc miłego dnia dziewczynki, odezwę się wieczorkiem
Owocnej nauki I do wieczorka
Stary 2009-08-11, 10:05   #364
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Cześć Ja wczoraj przez cały wieczór machałam łopatą Bo z TZtem kończyliśmy robić skalniak u mnie kolo domku A dziś zdycham hihi To zdecydowanie nie jest robota na taka delikatna kobietke jak ja
o ja też mam machanie łopatą za sobą, ale to już dawno temu było, za to dobrze się bawiłam

Cytat:
Napisane przez muchomorka26 Pokaż wiadomość
Zrobiło się chłodniej więc wszystkie kociaki poszły sobie na wycieczkę, został tylko mój ulubieniec, wychowany prawie na własnej piersi
Na zdjęciu Kotlet a pozostałe to mój projekt sukienki. W nocy się obudziłam i narysowałam jak umiałem :P

A co się tyczy TŻ to księżniczka załatwiła zespół ale po swojemu Męska duma nie pozwoliła zadzwonić do mnie zapytać co powinno się znajdować w umowie, więc nie mamy klauzuli o zastępstwie w razie "wypadku"... W najgorszym wypadku sam będzie gościom grał na grzebieniu
takie sukienki zdaje się, że istnieją. A Ty chcesz szyć?
Stary 2009-08-11, 10:05   #365
kaska87
Zakorzenienie

cześć ja dziś wstałam o 5:50 zrobiłam TZ kanapkę i herbatę bo pojechał rodziców odwieźć i p 6:20 już go nie było, ale już jest w domu i zaraz przyjdzie do mnie
poza tym u mnie jest takie deszycho, że szok

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 10:16   #366
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

No i oto nadszedł pierwszy chłodniejszy dzień.. raczej nie wybiore się dziś na rower. Zwłaszcza, że moje butki jeszcze nie wyschły. Matko jak musze pojechać do domu nakremować się... Moje zwłoki są tak suche.

A wiecie co.. mieliśmy iść na wesele we wrześniu do znajomych...
Brat pana młodego zginął w wypadku na motocyklu i póki co imprezy jako takiej nie ma
Może to zabrzmi obrzydliwie ale nawet mi to troszke na rękę bo mam w tym czasie egzaminy i będę miała te dodatkowe dwa dni do nauki (Czy jestem potworzycą???)
Stary 2009-08-11, 10:18   #367
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z mietak jsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

tak jesteś
a ja szukam mieszkania we wro bo kurde będziemy chyba pod mostem mieszkać

Stary 2009-08-11, 10:23   #368
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
No i oto nadszedł pierwszy chłodniejszy dzień.. raczej nie wybiore się dziś na rower. Zwłaszcza, że moje butki jeszcze nie wyschły. Matko jak musze pojechać do domu nakremować się... Moje zwłoki są tak suche.

A wiecie co.. mieliśmy iść na wesele we wrześniu do znajomych...
Brat pana młodego zginął w wypadku na motocyklu i póki co imprezy jako takiej nie ma
Może to zabrzmi obrzydliwie ale nawet mi to troszke na rękę bo mam w tym czasie egzaminy i będę miała te dodatkowe dwa dni do nauki (Czy jestem potworzycą???)
no to niezły zbieg okoliczności, bo dokładnie rok temu zginął na motocyklu kolega tż a jego brat miał ślub we wrześniu.
Jak teraz wracałam do domu to tez jakis motocyklista się rozwalił i na miejscu zginął.
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
tak jesteś
a ja szukam mieszkania we wro bo kurde będziemy chyba pod mostem mieszkać
a to nie macie mieszkać z kolezanką?
Stary 2009-08-11, 10:26   #369
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
a to nie macie mieszkać z kolezanką?
no mamy mieszkać w 4/6 osób, ale musimy znaleźć mieszkanie tylko nie wiem czy od września czy października. Poza tym nie wiem za bardzo jak się za to zabrać bo pierwszy raz szukam mam kilka zapisanych na kompie, ale mam zadzwonić zapytać co i jak umówić się na oglądanie, a dalej to już nie wiem jak to się odbywa

Stary 2009-08-11, 10:26   #370
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
no to niezły zbieg okoliczności, bo dokładnie rok temu zginął na motocyklu kolega tż a jego brat miał ślub we wrześniu.
Jak teraz wracałam do domu to tez jakis motocyklista się rozwalił i na miejscu zginął.
u mnie w prasie lokalnej napisali tylko w ten weekend o 4 wypadkach motrocyklistow ... wszystkie smiertelne
Stary 2009-08-11, 10:41   #371
muchomorka26
Raczkowanie

GG do muchomorka26

Cytat:
takie sukienki zdaje się, że istnieją. A Ty chcesz szyć?

Zdaję sobie sprawę, że istnieją...może nie dokładnie takie, ale w kolekcji zdjęć mam wiele podobnych.
Tylko, że z wielu powodów jednak wolę szyć. Taki cud tworzenia, siedzisz z krawcową i omawiasz projekt, materiały...Potem sama je kupujesz i patrzysz jak powoli powstaje coś Twojego
Cena w sumie też odgrywa pewną rolę....
Stary 2009-08-11, 10:48   #372
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no mamy mieszkać w 4/6 osób, ale musimy znaleźć mieszkanie tylko nie wiem czy od września czy października. Poza tym nie wiem za bardzo jak się za to zabrać bo pierwszy raz szukam mam kilka zapisanych na kompie, ale mam zadzwonić zapytać co i jak umówić się na oglądanie, a dalej to już nie wiem jak to się odbywa
Kasia dobrze Ci radzę - nie decyduj sie na mieszkanie na kupie. Mój tz mieszkał w mieszkaniu razem z dwoma kolegami i bylo optymalnie, jak doszła laska jednego kolegi to juz było ciasno, 4 osoby na mieszkanie to max, chyba, że sa dwie łazienki.
Lepiej juz zacznij szukać i zaklep cos. Jak oglądniesz to później podpisujecie umowę, pewnie będziecie musieli dać kaucję w wysokości kwoty wynajmu i to Wam oddadzą jak bedziecie wyprowadzać. Jak załatwiasz przez buiro to biuro Was skasuje za swoje usługi tyle ile wynosi kwota wynajmu. Chyba tyle.
Jak szukaliśmy z tz meiszkania to jak się zdecydowalismy to musieliśmy wyłozyc kupę kasy, bo własnie kaucja, pośrednik i jeszcze właścicielowi za wynajem i wyszło na dzień dobry 3xkwota wynajmu a jeszcze pralke i lodówkę musielismy kupićBrrrr nie wspominam tego dobrze. Ale za to jak się tz będzie wyprowadzał stamtąd to nam oddadzą kaucję

Cytat:
u mnie w prasie lokalnej napisali tylko w ten weekend o 4 wypadkach motrocyklistow ... wszystkie smiertelne
mojemu tz się odechciało motoru dopiero jak zginął jego kolega.
Chciałabym, żebysmy kiedys kupili sobie motory, ale nie ścigacze, tylko takie turystyczne. Na ścigaczu wg mnie to tylko kwestia czasu kiedy się człowiek zabije.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez muchomorka26 Pokaż wiadomość
Zdaję sobie sprawę, że istnieją...może nie dokładnie takie, ale w kolekcji zdjęć mam wiele podobnych.
Tylko, że z wielu powodów jednak wolę szyć. Taki cud tworzenia, siedzisz z krawcową i omawiasz projekt, materiały...Potem sama je kupujesz i patrzysz jak powoli powstaje coś Twojego
Cena w sumie też odgrywa pewną rolę....
szycie sukni własnego projektu ma swój urok Na pewno jest to przyjemnijsze niż szycie na wzór.
Stary 2009-08-11, 10:50   #373
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia dobrze Ci radzę - nie decyduj sie na mieszkanie na kupie. Mój tz mieszkał w mieszkaniu razem z dwoma kolegami i bylo optymalnie, jak doszła laska jednego kolegi to juz było ciasno, 4 osoby na mieszkanie to max, chyba, że sa dwie łazienki.
Lepiej juz zacznij szukać i zaklep cos. Jak oglądniesz to później podpisujecie umowę, pewnie będziecie musieli dać kaucję w wysokości kwoty wynajmu i to Wam oddadzą jak bedziecie wyprowadzać. Jak załatwiasz przez buiro to biuro Was skasuje za swoje usługi tyle ile wynosi kwota wynajmu. Chyba tyle..
ja tam będę miała pokój tylko z TZ, 2agi razem i ewentualnie jak będzie w dobrej cenie 3 pokojowe to jeszcze jedna parka chciała
ja sama szukam w necie i koleżanka nie będę komuś płącić by zrobił to samo co ja mogę

Stary 2009-08-11, 10:53   #374
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam będę miała pokój tylko z TZ, 2agi razem i ewentualnie jak będzie w dobrej cenie 3 pokojowe to jeszcze jedna parka chciała
ja sama szukam w necie i koleżanka nie będę komuś płącić by zrobił to samo co ja mogę
tylko w necie ogłaszaja sie tez posrednicy a nie własciciele, więc żeby nie było tak, ze myślisz, że umawiasz sie z właścicielem a to posrednik, który i tak Cie skasuje.
Stary 2009-08-11, 10:55   #375
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
tylko w necie ogłaszaja sie tez posrednicy a nie własciciele, więc żeby nie było tak, ze myślisz, że umawiasz sie z właścicielem a to posrednik, który i tak Cie skasuje.
nie, ja szukam od osób prywatnych ale mi się nie chce tego szukać dam TZ dzisiaj niech szuka, on zawsze jakieś fajne i tanie zjanduje

Stary 2009-08-11, 11:04   #376
kubusewa
Zakorzenienie

Samoa powiem Ci, że mojego brata od niechybnej śmierci uratował pies.
Mój brat na dzień przed egzaminem na prawo jazdy na motor siedział na huśtawce na ganku i zawołał psa. Ten wskoczył na ławkę i oczywiście łapa mu spadła między szczeble. Brat chciał wyjąć i pies go uchamrał w rękę Po kilku tygodniach gdy mu już wszystkie szwy pozdejmowali i opuchlizna zeszła, braciszek odpuścił (wrodzone lenistwo mojego brata wreszcie się na coś nadało )
Stary 2009-08-11, 11:05   #377
muchomorka26
Raczkowanie

GG do muchomorka26

Cytat:
Gratuluje odwagi...ja to się cieszę, że wróciłam do domu bo niezbyt przyjemnie wspominam takie mieszkanie wieloosobowe Najlepiej od razu ustalić panujące zasady korzystania z kuchni i łazienki bo wystarczą 2 kobiety w mieszkaniu i już zaczynają się problemy
Ale wierzę, że dacie radę, w sumie w Twoim przypadku może być całkiem bezkonfliktowo i sympatycznie

Życzę powodzenia w poszukiwaniach
Stary 2009-08-11, 11:19   #378
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa powiem Ci, że mojego brata od niechybnej śmierci uratował pies.
Mój brat na dzień przed egzaminem na prawo jazdy na motor siedział na huśtawce na ganku i zawołał psa. Ten wskoczył na ławkę i oczywiście łapa mu spadła między szczeble. Brat chciał wyjąć i pies go uchamrał w rękę Po kilku tygodniach gdy mu już wszystkie szwy pozdejmowali i opuchlizna zeszła, braciszek odpuścił (wrodzone lenistwo mojego brata wreszcie się na coś nadało )
no to niezły ten Twoj brat, mi było żal stracić kasę, która zapłaciłam za kurs. Mnie ciągnie do motoru tylko w kontekscie wyjazdu z tż, że każdy na motorku jedzie i sobie tak zwiedzamyAle byśmy musieli miec strasznie duzo kasy, żeby nas jeszcze na motory było stać, takze to takie marzenie z serii "jak będe miała duzo kasy i skończa mi sie pomysły na jej wydawanie to kupie motor"

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Idę na rowerek
Stary 2009-08-11, 11:37   #379
kaska87
Zakorzenienie

już wrócił TZ i wszamaliśmy płątki na śniadankow-w TZ przypadku drugie teraz muszę posprzątać dom

Stary 2009-08-11, 11:47   #380
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Tancereczko a przypomnij mi-Wy jechaliście sami swoim samochodem czy jak?w hotelu spaliście? czy przez biuro podróży ?
noclegi załatwialiśmy przez internetowe biuro podróży Interhome. jechaliśmy własnym samochodem na gaz, tam mieliśmy fajniutkie i w pełni wyposażone lokum- mieszkanie 2 pokojowe z 2 łazienkami, nowoczesną kuchnia i wieeelkim tarasem z mebelkami tarasowymi gdzie można było sobie jeść śniadanka patrząc na morze

dziewczyny nudzi mi się... nie chce mi się sprzątać, tż jest zajęty naszym remontem, a książki od księgowości jakoś mi się nie chce czytać pewnie dziś będzie padać bo jakieś takie dziwne niebo...
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 11:53   #381
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
\dziewczyny nudzi mi się... nie chce mi się sprzątać, tż jest zajęty naszym remontem, a książki od księgowości jakoś mi się nie chce czytać pewnie dziś będzie padać bo jakieś takie dziwne niebo...
mi też się nudzi jeszcze leżę w łóżku w piżamce a TZ ogląda coś w tv i nie mamy pomysłu co by dzisiaj robić bo pogoda beznadziejna, ani na basen ani na rower

ale ale za 3 dni będzie 3 z przodu

Stary 2009-08-11, 11:58   #382
muchomorka26
Raczkowanie

GG do muchomorka26

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
dziewczyny nudzi mi się... nie chce mi się sprzątać, tż jest zajęty naszym remontem, a książki od księgowości jakoś mi się nie chce czytać pewnie dziś będzie padać bo jakieś takie dziwne niebo...
A jak mnie się nudzi, fiu, fiu...biometr jakiś niekorzystny, ani mi się robić nic nie chce, ani spać, tragedia jakaś Na rower też się nie wybiorę bo za oknem pada A jeszcze muszę wykąpać jamnika bo się wytarzał w czymś co już dawno nie oddycha, głupol jeden
Stary 2009-08-11, 12:14   #383
angluka
Rozeznanie

Hej
AJ bym sie chętnie ponudziała w domu a tak siedze w pracy ale też nie za bardzo dzien sie do pracy nadaje bo u mnie od samego rana pada

U nas za 10 dni bedzie równy rok do slubu

Edytowane przez angluka
Czas edycji: 2009-08-11 o 12:15
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 12:59   #384
chilanes
Zakorzenienie

angluka nooo jeszcze 10 dni i ruszy suwak mam nadzieję, ze ten rok szybko nam minie
Stary 2009-08-11, 13:03   #385
Samoa
Zakorzenienie

Ja juz po rowerku. Akurat jak wróciłam to sie rozpadało. Patrzę sobie w necie na rowery, bo mi się nudzi i mi włosy schną. Musze iśc do fryzjera podciąć końcówki. Pójdę przed weselem zafarbować i od razu podciąc, bo teraz mi się nie chce. Nie wiem gdzie w końcu pojedziemy na te kilka dni, chyba w góry albo na Słowację sie wypluskac, tylko żeby była pogoda, bo ja bym chciała połazić. Musze obczaic jakies noclegi a tz ma teraz szkolenie i nie moge z nim gadać, jakoś nie mam siły niczego szukac.
Stary 2009-08-11, 13:04   #386
angluka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
angluka nooo jeszcze 10 dni i ruszy suwak mam nadzieję, ze ten rok szybko nam minie
mi strasznie szybko mija dzien za dniem nie zdąrzymy się obejrzec i bedzie TEN DZIEŃ
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 13:48   #387
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Mi też się nudzi w domu, od rana pada. Teraz mży, ale chyba wybiorę się połazić po sklepach za prezentem dla siostry na 30 urodziny. Nie mam w ogóle pomysłu co kupić.
A mój suwak już ruszył z kopyta i jeszcze 361dni. A zaczynałam jak było 688!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 14:33   #388
certina4
Wtajemniczenie

dziewczynki wpadłam na chwilę po radę. Otóż właśnie zmyłam czerwony lakier do paznokci i zobaczyłam że w dużym palcu lewej stopy pojawił sie taki szarawo- czarnawy znaczek, nie wiem jak to określić, troche mnie to przestraszyło, bo owszem ostatnio często maluję paznokcie na ciemne kolory- fiolety i czerwienie, ale zawsze używam podkładu przeciw odbarwieniu paznokcia, i właśnie nie wiem co to, nie mam cytryny w domu, próbowałam kwackiem cytrynowym to wywabić, ale nie wiem czy to plama od lakieru ( tzn odbarwienie paznokcia ) czy coś innego, a nie bardzo mogę w google znaleźć coś na ten temat. Wiecie coś może? Czym to posmarować albo co>?

U Was dzisiaj słaba pogoda?
W Lublinie duszno, było ciągle słonecznie, teraz się zachmurzyło, podobno ma padać, ale jakoś nie widzę żeby miało z czego.

Pisałyście o wypadkach i weselach. Rok temu pod koniec października w wypadku samochodowym zmarł najlepszy przyjaciel mojego TŻ, który miał być świadkiem na naszym ślubie... teraz TŻ nie wie kogo ma wziąć, bo wszyscy po ślubie i z dziećmi z najbliższych znajomych. W tym wypadku zginęło 3 osoby, kierowca,przyjaciel TŻta i jeszcze siostra dziewczyny tego przyjaciela, a dziewczyna przyjaciela była w ciąży z nim i straciła w wypadku dziecko. Przerażające, najgorsze jest to że przyjechali tylko na 2 tyg bo mieszkają za granicą żeby powiedzieć o ciąży i przedstawić dziewczynę rodzicom. Zginęli jadąc na lotnisko-odwoził ich znajomy który też zginął. Bardzo przeżyliśmy odejście R. [*] Koleś który w nich wjechał na czołowe miał złamaną rękę i nogę, a Oni we 3 zginęli ( jechali w 5os )....

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 14:38   #389
madziulka_
Zakorzenienie

Witam po mojej długiej nieobecności wszystkie PeMki
Nie jestem w stanie nadrobić tego co naskrobałyście
Proszę więc o streszczenie tego co tu sie działo

Z Grecji wróciłam w nocy, było bardzo fajnie( upały po 40stopni dawały znać o sobie, ale i do tego się przyzwyczaiłam) Jednak teraz złapało mnie jakieś choróbsko i lecę na lekach, może to wpływ zmiany klimatu czy cuś..

Witam nowe PM(bo mam nadzieję że Nasze grono się stale powiększa).
I tak wogóle to co tam u Was??

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 14:50   #390
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
dziewczynki wpadłam na chwilę po radę. Otóż właśnie zmyłam czerwony lakier do paznokci i zobaczyłam że w dużym palcu lewej stopy pojawił sie taki szarawo- czarnawy znaczek, nie wiem jak to określić, troche mnie to przestraszyło, bo owszem ostatnio często maluję paznokcie na ciemne kolory- fiolety i czerwienie, ale zawsze używam podkładu przeciw odbarwieniu paznokcia, i właśnie nie wiem co to, nie mam cytryny w domu, próbowałam kwackiem cytrynowym to wywabić, ale nie wiem czy to plama od lakieru ( tzn odbarwienie paznokcia ) czy coś innego, a nie bardzo mogę w google znaleźć coś na ten temat. Wiecie coś może? Czym to posmarować albo co>?

U Was dzisiaj słaba pogoda?
W Lublinie duszno, było ciągle słonecznie, teraz się zachmurzyło, podobno ma padać, ale jakoś nie widzę żeby miało z czego.

Pisałyście o wypadkach i weselach. Rok temu pod koniec października w wypadku samochodowym zmarł najlepszy przyjaciel mojego TŻ, który miał być świadkiem na naszym ślubie... teraz TŻ nie wie kogo ma wziąć, bo wszyscy po ślubie i z dziećmi z najbliższych znajomych. W tym wypadku zginęło 3 osoby, kierowca,przyjaciel TŻta i jeszcze siostra dziewczyny tego przyjaciela, a dziewczyna przyjaciela była w ciąży z nim i straciła w wypadku dziecko. Przerażające, najgorsze jest to że przyjechali tylko na 2 tyg bo mieszkają za granicą żeby powiedzieć o ciąży i przedstawić dziewczynę rodzicom. Zginęli jadąc na lotnisko-odwoził ich znajomy który też zginął. Bardzo przeżyliśmy odejście R. [*] Koleś który w nich wjechał na czołowe miał złamaną rękę i nogę, a Oni we 3 zginęli ( jechali w 5os )....
może sie uderzyłas?
A z tym kolegą to masakra. Ja własnie sie boje takiej sytuacji, że ja będe jechała normalnie a ktos mnie zabije:/

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Witam po mojej długiej nieobecności wszystkie PeMki
Nie jestem w stanie nadrobić tego co naskrobałyście
Proszę więc o streszczenie tego co tu sie działo

Z Grecji wróciłam w nocy, było bardzo fajnie( upały po 40stopni dawały znać o sobie, ale i do tego się przyzwyczaiłam) Jednak teraz złapało mnie jakieś choróbsko i lecę na lekach, może to wpływ zmiany klimatu czy cuś..

Witam nowe PM(bo mam nadzieję że Nasze grono się stale powiększa).
I tak wogóle to co tam u Was??
i jak było?Opowiadaj co zwiedziliście i fotki też mile widziane
Ja nie wiem co tam, bo też wczoraj wróciłam w nad morza.

Dziewczyny nie ma nigdzi emiejsc na ten weekendAsiulek była w Bieszczadach? Znacie jakis fajny pensjonat? W ogóle pokłóciłam sie z tż, bo on nie chce jechac w Tatry, bo będzie miazga na zakopiance i on chce dopiero we wrzesniu, on chce na Słowację do Tatralandii a ja nie. Chcemy w Bieszczady a on mi jęczy, że sprawdzał i nie ma miejsc i każe mi dzwonić a ja mu mówię, że nie będe dzwonic jak nic z nim nie ustaliłam a on, ze on nie ma czasu ustalać. W dupie mam nigdzie nie jadePolazimy po Ojcowie i ch.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości